Téma: Megasztár 5.

picigyongy 2010 dec. 01. - 14:22:54 Előzmény Deszpina
(6099/8719)
MAgyar - nem csak az, aki annak vallja magát.
Akinek az az anyanyelve - azt beszéli érthetõen , ki tudja fejezni magyarul a gondolatait.
Roland86 2010 dec. 01. - 14:12:32 Előzmény kodelka
(6098/8719)
Így van.
Roland86 2010 dec. 01. - 14:11:38 Előzmény velorexescsavo
(6097/8719)
De õ nem akar énekes lenni, hanem zenei producer. Ez a mûsor csak ugródeszka neki, és letoyya a lemezészítést, éneklést... Itt kinyöszörgi magának az ismertséget, oszt jól van. Giorgio nem a csúnya kinézete miatt tetszett..., hanem a hangja, színpadi produkciója miatt.
kodelka 2010 nov. 30. - 22:29:27
(6096/8719)
Én nem is mondtam ,hogy neked azért tetszik mert néger.Sõt még azt sem mondtam ,hogy másnak azért .Azt mondtam hogy néger és érdemtelenül preferálják ,és véleményem szerint a kocka hasa és a papa miatt .az csak véletlen összeesés hogy néger ,mert általában a közhit szerint a négereket elnyomják és üldözik a rasszisták.
Nos aki ért az énekléshez ,az egyetért velem ,hogyha nem néznénk egyiket sem ,akkor Giorgio magasan jobb hang.Én ebbõl indulok ki és nem abból ,amit rám kensz és viccesnek gondolsz ,hogy azért mert kövér Giorgo azért tetszik:)Világsztár soha nem lesz saunders pedig a papa leolajozza az útját,ahhoz jellegtelen sajnos.Egy év múlva akutya sem fog rá emlékezni. Mintahogy a lüke Norbira sem.Pedig némelyek szerint Norbi is hatalmas sztár lesz.van egy rossz hírem:SOHA.
velorexescsavo 2010 nov. 30. - 22:00:31
(6095/8719)
Nem hinném, hogy különösebben befolyásolna az értékítéletemben Saunders néger származása. Nem vonzódom hozzájuk különösebben. Nem hinném, hogy százszámra szaladgálnak ilyen tehetségek. Nem attól jobb énekes, mint Giorgio mert nem nézhetetlen a külseje. Úgy látszik belõled Giorgio testalkata váltotta ki a pozitív diszkriminációt. Attól mert valaki kövér, esetlen és mosolygás közbe csúnyán kivillan az íny, még nem feltétlenül jobb énekes, annál, akit szerencsés külsõvel áldott meg a Teremtõ.
Én nem is folytatnám ezt a vitát, mert nekem hótt mindegy, hogy Kodelka hentesmester mit gondol Kállay-Saunders András énekesi kvalitásairól. Majd néhány év múlva kiderül, lesz e belõle világsztár? Szerintem lesz és nem is érdemtelenül, mert az sem kizáró ok, hogy az apja nagy név a szakmában.
Roland86 2010 nov. 30. - 21:46:50
(6094/8719)
Remek testalkata van? Na és akkor mi van? Akkor már le is kell dobni a textilt? Miért nem a csajok dobják le a blúzt?
kodelka 2010 nov. 30. - 20:51:15
(6093/8719)
Ellentétes irányú diszkrimináció is van ám.Pl a Saunders esetében,mert attól még hogy valaki amerikai félvér és jó a testalkata ,attól még a közepes énekhangját és fejhangjait nem kéne túlértékelni .Száz jobbat hallani nap mint nap.És ami meg a papát illeti nem elég hogy állandóan emlegetik,még a Presser pici honorálja is a producerségét elég unguszta módra.
Másrészt a Giorgio testalkata nem igazán jó ,aztán énekelni meg sokkal jobban tud mint ez a Saunders.
1/10
Deszpina 2010 nov. 30. - 16:38:21 1/10
(6092/8719)
Honnan tudod, hogy Melinda mondjuk nem sváb?
Ki itt a magyar egyáltalán?
1/10
Deszpina 2010 nov. 30. - 16:36:54 1/10
(6091/8719)
Mindenkinek szíve joga annak drukkolni, akinek akar.
De nem karitatív alapon kell a döntést meghozni.
Szerencse, hogy nem valamennyiünknek ugyanaz az egy énekes tetszik, mert akkor sokan szögre akaszthatnák a karrierjüket.
Hajrá Kállay-Saunders!
velorexescsavo 2010 nov. 30. - 16:23:04
(6090/8719)
Én rasszista vagyok, mégis tudom értékelni Kállay-Saunders Andrást.
Nagyon jó énekes és mégis egy kedves, szerény, visszafogott egyéniség.
Férfi létemre el kell ismernem, hogy remek testalkata van. Miért ne hangsúlyozná ki? Meg különben is a stylist-ok szabnak meg mindent, hogyan nézzenek ki a megasztárosok. Különben megfigyelheted, bármelyik világhírû elõadó a koncertjein kihangsúlyozza azt, ami a legelõnyösebb benne (Tina Turner miniszoknyája stb)
Nem tudom mi a véleményed Puskinról? Mert ez a fiú kb. annyira néger csak, mint õ. Rendben van, egy kicsit vastag a szája, de akkor is egy jó külsejû gyerek. Fekete Pákóhoz hasonlítani durva túlzás, hiszen az egy igazi majom, de csak a külsejét tekintve, intelligenciában messze elmarad fán élõ rokonaitól.
barbi_112 2010 nov. 30. - 16:15:07
(6089/8719)
Ha már az a téma, hogy magyar nyerjen, akkor a 4-es fogat közül Melinda a befutó :D
Renáta valamennyire magyarnak vallja magát, de román állampolgár. Nem tud szépen magyarul õ sem.
Attila ugye cigány.
András félig amerikai. Melinda marad.

Én azt mondom ne legyen végsõ gyõztes, hanem a nyereményt ajánlják fel jótékonyságra, vagy az egyik X faktor szereplõnek. :D Szerintem egyikõjük sem kiemelkedõ a Megák közül.
Shanks 2010 nov. 30. - 15:44:12
(6088/8719)
Én is ezen az állásponton vagyok, mint te.

De ilyenkor mindig jön egy liberál aztán lerasszistáz..
picigyongy 2010 nov. 30. - 15:40:12
(6087/8719)
Eljött az ideje, hogy magyar nyerje a magyar Megasztárt. Nem bántom Kállayt : de mivel nem beszél jól magyarul, a nyilatkozatai alapján nem sokkal különb Fekete Pákónál....Nem lehet érteni mit mond ...stb. Énekeljen szépen angolul - az az anyanyelve.
MAGYAR MERGASZTÁRT !
Shanks 2010 nov. 30. - 15:06:35
(6086/8719)
Kállay beszélni se tud rendesen magyarul.. aligha lehet jó elõadó.
picigyongy 2010 nov. 30. - 13:16:54
(6085/8719)
Szerintem - Renin kívûl - sokkal élvezetesebb hallgatni, mint nézni. Nem tehetnek róla - de nem elég, hogy nem szépek, de a torkukon le van dugva a kamera , látni a fogukat - meg ami helyette van : szóval nem szívdöglesztõ. Giorgio , Kállay : nekem ebbe a kategóriába tartoznak ...Nyúlik a fejük. .Mennyire lehetnek maguk, nem tudom - borzalmasak a ruhák . Így lehet , hogy kell vetkõznie kell - de ha nem , akkor sokkal hatásvadászabbnak tartom, mint Melinda állítólagos tettetett szerencsétlenkedését. A tini lányok biztosan másképpen gondolják , talán azért , mert nem volt dolguk fiúvsl....
Roland86 2010 nov. 30. - 12:39:22 Előzmény Deszpina
(6084/8719)
Hát állni nem nehéz... Miért hiszed, hogy mindenki biztosan áll a talajon? Áááá, nem is hiszed, csak itt akarod elhitetni, hogy nem látsz nap mint nap csetlõ-botló pingvineket. Én látok, és nem azért, mert az Antarktiszon élek...
Roland86 2010 nov. 30. - 12:36:02 Előzmény Deszpina
(6083/8719)
Én is szeretnék így törni valamilyen nyelvet, de nem ez a lényeg. Unom a ezt sztriptízét és a nyöszörgését. Az eddigi tehetségkutatókban õ az egyetlen, aki sztiptízel, és folyamatosan. Még azok után is,hogy Fridi és a zsûri kérte, hogy hagyja ezt, mert giccses. Egyébként is: tényleg nem jó annyira, hogy ezt mûvelje. Én a következõ mellmutogatásnál elkapcsolom a TV-t.
Roland86 2010 nov. 30. - 12:31:51
(6082/8719)
Hát nekem meg az nem tetszik - de nagyon -, amit Kállay csinál. Unom ezt az olcsó, hatásvadász vetkõzését - azért annyira nem jó pasi -, az inkább nyöszörgésnek mondható éneklését, a körülötte lévõ sok hûhót a semmiért, illetve a semmirõl. Unom a beszédhibáját, a buciját, ellenben kifejezetten szurkolok Melindának. Hogy miért? Kállaynak mindig lesz mit a tejbe aprítania, mindig lesz, aki segíti az életben. Melindának ez élete lehetõsége. A Megasztárok jönnek-mennek, sokszor a második, vagy az ötödik helyezett nagyobb gyõztessé válik, mint amekkora az elsõ helyezett. Én Melindának szurkolok.
picigyongy 2010 nov. 30. - 11:03:54
(6081/8719)
Nem nagyon olvasgatok vissza . de szerintem összekeversz valakivel.. Drukkolj annak , aki a kedvenced - Kállay ? - de nem kell mást ok nélkül bántani pl. Melindát - és azokat, akiknek tetszik.
1/10
Deszpina 2010 nov. 30. - 09:06:05 1/10
(6080/8719)
Színésznek készült, vagy nem?