Téma: Megasztár 5.

Vagabundusz 2010 dec. 04. - 18:25:18
(6779/8719)
Légy szíves fejtsd ki, hogy mitõl eredeti.
- Azért mert olyan mint egy rakás szerencsétlenség? Nekem emiatt biztos nem
- Azért mert nagyon sokszor rosszul intonál és hamisan énekel?
Az a baj, hogy az emberek ha valaki ilyen típusú szerencsétlen (mintha õ lenne a világon a legnagyobb fájdalmú ember, pedig van elég sok szerencsétlen ember ebben az országban ahhoz, hogy õt sajnáljuk), azonnal fölkarolják, annak ellenére, hogy az átlagnál alig tehetségesebb.
A magyar tehetségkutatókban két kiemelkedõ ember volt eddig: Rúzsa Magdi és Tabáni István. )Az, hogy nem lesznek világsztárok az a magyar viszonyoknak köszönhetõ, na meg mondjuk Magdinak inkább írna valaki dalt aki tud és nem hagynák, hogy magának írjon:))
Ezekhez egyik mostani, sõt az elõzõ Megasztár jelöltjei sem foghatóak.
Néhányan az elsõ háromból talán!
5/10
Semprini 2010 dec. 04. - 18:14:52 5/10
(6778/8719)
Ha megnyeri, akkor se lesz belõle profi énekes, sztár meg pláne nem- minden szempontból alkalmatlan rá. Sokszor bebizonyította már, nem értem, miért kell erõltetni.
Shanks 2010 dec. 04. - 18:02:26
(6777/8719)
szövegfordítót használ..

szerintem piréz.
offtopic
Anditos 2010 dec. 04. - 17:43:25
(6776/8719)
Elõre bocsátom: nem nézem az ilyen típusú mûsorokat, de tegnap baráti társaságban voltam és háttérként ment a megasztár, akkor hallottam elõször Melindát és a többieket énekelni. Melinda hangszíne nagyon tetszik nekem. Igaz, még hamisan énekel, meg nem is megasztárnak való, és drukkolok is neki, hogy ne nyerje meg a mûsort, mert akkor talán nem erõltetnek majd rá különbözõ stílusokat, hanem énekelheti a sajátját. A megasztárság olyan embereknek való, akik bírják idegekkel a celeb életet, szeretik hogy sztárolják õket, és hogy a csapból is õk folynak. Melindának jobb, ha ebbe nem kerül bele.
Az amerikai srác hangja nagyon jó, de olyan érzésem van, mintha össze lenne görnyedve belül a félelemtõl, élettelennek hat és nincs semmi kisugárzása.
loma06 2010 dec. 04. - 17:37:32
(6775/8719)
Te milyen nyelven írsz? Mert hogy nem magyarul, az tuti.
5/10
Semprini 2010 dec. 04. - 17:35:26 5/10
(6774/8719)
Ne is törõdj vele, túl sok a botfülû ember akit nem érdekel, hogy valaki antimuzikális, antisztár-alkat és még láthatóan nem is érzi jól magát a színpadon, mégis ki akarják kiáltani gyõztesnek, mert valamivel megvette a rokonszenvüket.
engels engels 2010 dec. 04. - 17:32:47
(6773/8719)
Hát ez az van egy stílusa, amiben Jazz énekesben lehetett hallani mások szerint is. Kökény nem a természetes hangját lehet hallani hanem a erõlködése.. De mind szokás mondani mindenki másként érzékeli látja a dolgokat.
Kökény sosem lesz 2.Zámbó...
Olvastad e azt a költeményed?, melyet elõadót, a Megasztárban
Egy szöveg vagy dal refrén része nem lehet szétesett..stb
CsizmásPandúr 2010 dec. 04. - 17:29:10
(6772/8719)
Ennek kapcsán írtam reggel, hogy inkább nyúljon bele a tv2 a szavazásba, de ne legyen megint elsõ Melinda. Ez igazságtalan! Erre fel lehurrogtak..
5/10
Semprini 2010 dec. 04. - 17:18:52 5/10
(6771/8719)
Korábban tényleg nem volt hamis Melinda sem, de újabban viszont nagyon, ezért is mondtam, hogy inkább megviselte ez a hirtelen jött siker és népszerûség - és hát bizony sok az utálkozó ember, mert akik egy valóban színpadra való embert szeretnének gyõztesként látni, azokat JOGGAL ismétlem, joggal irritálja hogy Melinda még mindig bent van, holott nyilvánvalóan nem lesz belõle soha igazi profi énekes - ezt õ sem akarja, látni rajta. És az adottságok is hiányoznak - fõleg mentálisan, de ritmikai problémák is vannak, ezt se felejtsük el.

Kökény is volt néha hamis, ezt is elismerem, de aki nem hallja hogy õ énekel a legprofibban az egyszerûen süket. Persze van egy saját stílusa amit szokni kell, valakinek vagy tetszik vagy nem, de ez majdnem mindenkire igaz.
Zsuccy 2010 dec. 04. - 17:16:43
(6770/8719)
Valóban Reni a "sztáralkat"...de tucat.Semmi egyedi nincs benne.Nincs elég egyhangú és egysíkú énekes már így is fõleg hazánkba,akik tehetségtelenül megélnek?Eléggé sajnálnám ha a magyar népnek ez tényleg elég lenne.
(Miért nincs most egy Máté Péterünk?:(-ez csak személyes vélemény)
engels engels 2010 dec. 04. - 17:09:48
(6769/8719)
Szia!

Hát hamisnak nem mondható, inkább a Kökény az aki nem tud bánni a hangszintjével, és õ bárokban lépet fel, nem ilyen zenével!
Netten olvasható róla... egyébként is van már Caramel, Melinda pedig tényleg arra a néhány percre olyan de amit csinál a tegnapi adás kivételével egyáltalán nem mondható hamisnak, Kökény vele egyetemben a saját szerzeményével ami volt szerencsém olvasni mit ne mondjak összefüggéstelen és erõltetett...
5/10
Semprini 2010 dec. 04. - 17:01:13 5/10
(6768/8719)
A még bent lévõ három ember közül szerintem Kökény tud a legjobban énekelni, azaz bánni a hangjával, neki van talán a legnagyobb hangterjedelme és a legrutinosabb is õ, majdnem profinak is nevezhetjük. Lehet nem szeretni a stílusát - bevallom engem is néha irritál ahogy manírkodik - de amit tud azt el kell ismerni, ezeket a dalokat ma Mo-n még a legprofibbak se nagyon énekelnék így el. Jobban meg pláne nem.
A legnagyobb fejlõdést vitán felül Reni mutatja, adásról adásra más stílust hoz, képes megújulni, hangilag, énektudásban nagyon nagyot lépett elõre pár hét alatt, ÉS ami nem elhanygolható szempont - õ mutatna legjobban egy lemezborítón, azaz talán õ lenne a legeladhatóbb mint "sztár" - bár azt is megmondták már néhányan hogy mi ehhez kis ország vagyunk, hogy igazi SZTÁRjaink legyenek, csak sztárocskáink lehetnek, megasztár pedig végképp nem, még a kifejezés is illuzórikus.
Szíh Melinda abban alegerõsebb, hogy egyetlen pillanat alatt át tud váltani szürke civilbõl elõadómûvésszé, viszont ez nála teljesen ösztönös, és csak addig a pár percig tart, amíg a dal szól, utána mintha elvágták volna. És ezt így nem lehet, ennyire nem lehet civilnek lenni, tudni kell elviselni a sikert és viselkedni a kamerák elõtt. Õ túlságosan befelé forduló és önbizalomhiányos ehhez a pályához, ráadásul azt látom, mintha már õ is nagyon unná ezt az egész hajcihõz ami körülötte van, õ az akit inkább megviselt ez az egész semmint lubickolna benne. (Ráadásul sokszor hamis és a ritmussal is komoly gondjai vannak.) EZÉRT nem lehet õ a gyõztes, képtelenség, neki ártanának vele a legtöbbet.

Tehát: Reni - Kökény döntõ kell, és a jobbik gyõzzön!
engels engels 2010 dec. 04. - 17:00:16
(6767/8719)
a hírnév véget muszáj volt...
Lillith Morgan 2010 dec. 04. - 15:41:12
(6766/8719)
Engem bezzeg lerugdostak az ûrhajóról, szóval most nézhetem itthonról. Csoda, hogy átjön az adás.
velorexescsavo 2010 dec. 04. - 15:40:12
(6765/8719)
Bevallom, így van, de ne mondd el senkinek!
Lillith Morgan 2010 dec. 04. - 15:37:22
(6764/8719)
Csak nem te is közéjük tartozol?
velorexescsavo 2010 dec. 04. - 14:37:30
(6763/8719)
Biztos forrásból tudom, hogy a földönkívüliek manipulálják a szavazást, hogy az SMS-eken keresztül energiát töltsenek le a Földrõl. Szíj Melinda is az õ emberük.
Azért topog olyan szerencsétlenül, mert egy igazi Alien. Csak utánozni próbálja a földi embereket. Pressert is megvették a földönkívüliek.
picigyongy 2010 dec. 04. - 13:26:30
(6762/8719)
Erre mondanák, ha komolyan vennék, hogy rágalmazás.
Régebben elõfordult , hogy nem mentek át az SMS -k,ezért is variáltak, hogy éjjel - nappal szavazhatnak.
A mûltkori Megasztrában Dávid maradt bent sokáig - valóban a legtöbb szavazattal, mivel a nagymamija valamelyik egyház tagja volt -de mi rossz van abban ,ha szavaznak a kisunokára.
El kell fogadni, hogy valakinek az tetszik, amitõl a másik gutaütést kap és elsem tudja képzelni, hogy az tetszhet valakinek...vagy jó dünnyögni ?
csatfan 2010 dec. 04. - 13:21:41
(6761/8719)
A közjegyzõt is manipulálják! Pénzzel :)
picigyongy 2010 dec. 04. - 13:21:40
(6760/8719)
Friderikusz fogalmazta meg a lényeget : el kell fogadni a szavazás menetét - azt, hogy a nézõk választanak Megasztárt...
Igazságosabbnak túnt a pontozás és a nézõk szavazatainak összeadása : a Csillag születikben a zsûri pontszáma döntött abban , hogy nyertes lett Tabáni- Vásáryval szemben.
Ugyanezt érzem, hogy lehet, hogy Kökény a legjobb - eléggé felfigyeltek rá karrierje szempontjából. Nem tudom hány éve rendszeresen zenél stb...legyen egy amatõr a nyertes.
" Dögöljön meg a szomszéd tehene " - így szokták emlegetni a magyar mentalitást,......cáfoljunk rá.