Téma: Megasztár 5.

picigyongy 2010 dec. 09. - 11:04:31
(6899/8719)
Jók az értesüléseid : Melinda kettõs személyisége ebbõl ered . Magatartászavarai - egyebek , szóval nehéz neki feldolgozi...Tehát : nem tudni mi a vége : Kökényé a legjobb férfihang , Mellindáé a legjobb férfi-nõi - és ha õ jut tovább , akkor a legjobb nõi....és a esetleg megnyeri : õ a háromszoros megasztár !
velorexescsavo 2010 dec. 09. - 09:38:47
(6898/8719)
Elárulok néhány titkot:
-Melinda tulajdonképpen férfi, csak titkolja
-nem is õ énekel, csak tátog és egy szerkezet adja a hangot,amit egy híres énekesnõtõl vettek fel
-Melinda földönkívüli és a Föld elpusztítására küldték ide egy távoli bolygóról, a rajongói SMS-eivel fogja elpusztítani a Földet, mert az SMS-ek koncentrálódnak egy erõtérben, kibillentik bolygónkat az elliptikus pályáról és így a Napba rohan
-aki más versenyzõ részére küld SMS-t, halálos áramütést fog kapni a készülékétõl
picigyongy 2010 dec. 09. - 09:18:43
(6897/8719)
Melinda a fõnöke nyugdíjas buliján énekelt.
Ha belegondolok , én hány helyen énekeltem ?! Úgy érzem , hogy nem Melindáról - személy szerint - van csak szó : arról, hogy eldurvult a vége . A cikkben : Melinda rajongói félnek elmenni a klubkoncertre. Bevallom : én sem mennék. Mellékesen semmi nem történt, amiért csalódni kellett volna Melindában - tehát az ellene folyó intrikák szépen fel vannak építve - figyelembe véve , hogy bármilyen erõs idegzetûzt ki lehet készíteni.

A tavalyi Megasztár Lüszi - Lüszimama és a Megasztárosok harcáról szólt. Most semmi érdekes nem történt - fel kell dobni a végét ? Kállay _ Reni pletyka - ?- nem tett jót Andrásnak : elmaradtak a tini SMS-zõk,...Ugyanez volt Kökénynél, amikor megjelent a cikk, hogy megcsalta mint tudom én mikor a feleségét. Melindánál nem hiszem , hogy bejön - hogy aztán hogy manipulálnak és mit , nem tudom és már az igazat sem hiszem el -. Melinda semmit nem változott : nem játssza az agyát és mindenki õt bántja. - így jön le....- Tehát ez reklám neki . Aki eddug rá szavazott, most meg pláne rá fog - aki mérges, hogy a nézõk döntik el , ki jut tovább : dacból szavaz , szívják meg.
A lényeg : jön a karácsony : szeressük egymást gyerekek.
5/10
Semprini 2010 dec. 08. - 22:26:09 5/10
(6896/8719)
A Palcsó-Caramel és a Király-Fekete döntõ is nagyon harmatgyenge volt (szerintem), annál a Kökény-Reni döntõ csak jobb lehet...
kodelka 2010 dec. 08. - 22:17:06
(6895/8719)
Ha netán Kökény Renáta döntõ lenne ,az minden idõk leggyengébb felállása lenne.A nõi és a férfi óbégató bajnok formáló erõ nélkül ,átélés nélkül.
Ez nem lehet a Tv2 érdeke sem.
kodelka 2010 dec. 08. - 22:14:14
(6894/8719)
Kökény ha nem is volt hamis ,de átlagosan unalmas.Ez pl jól érzõdött a Miklósával énekelt duettnél is.
Melinda viszont egy eredeti fazon,amit Norbira mondanak az rá pláne igaz,ráadásul hangja is van.
picigyongy 2010 dec. 08. - 21:51:39
(6893/8719)
Nem akarja a TV2 - és nem akarja a másik két rivális. Az utóbbi kettõt megértem - de emberileg nem..Mennyivel különbek Melindánál ?
Sebestyén Balázs ? Erre van igény - másoknak meg pont ennek az ellenkezõjére....
Sokan vádolják, hogy nem mosolyog..És még rá mondják, hogy megjátssza magát ? Claudia bunkósága a kardigánnal , Mester utálata : csodálom, hogy még nem küldte el õket a francba
Roland86 2010 dec. 08. - 20:52:43
(6892/8719)
Nem akarja a TV2, hogy Melinda nyerjen, ezért a média elkezdett ellene negatív kampányt folytatni, és próbálja lejáratni. Miért nem hagyja már õt mindenki békén? Az szavaz rá, aki akar, és az szavaz a többiekre is, aki akar. Melinda azt hitte, hogy jó egy ilyen világba belecsöppenni, de tévedett..., és ezt ki is mutatja. Igazán békén hagyhatná már mindenki.
picigyongy 2010 dec. 08. - 14:57:53
(6891/8719)
Megasztár : K: A . lenne , aki már hosszú évek alatt szerepel .
Ez sem jó reklám a Megasztárnak : nem talált olyan tehetséget, akire fel lehet figyelni : csak olyat , aki már évek óta a szakmában van.
Lehet, hogy nem kellene gyõztest hírdetni ?!
A felajánlott díjak értékét osszák el három felé
picigyongy 2010 dec. 08. - 14:53:06
(6890/8719)
Tudom , hogy errõl mindenkinek megvan a saját véleménye : elvileg nem rokonom, hogy mentegetnem kellene...de azt hiszem , hogy az túlzás, hogy csak az éneklése után tipeg - topog , különben sztárként mozog a színpadon.

Sebestyén B . kritikája után az jutott szembe , hogy a VAló Világba 2 srácotis tovább juttattak : azzal az indokkla, hogy az egyikre sok SMS jött egy - két helyrõl, a mûsikra sokan szavaztak. Ezeket sose lehet ellenõrizni - de ezek után el tudom képzelni, hogy érdekes módon kihozzák majd Kökény Attilát, hogy a közönség rá szavazott : a kettõbõl meg Renit mentik meg.
Érdekes lesz - és le kell vonniuk a tanulságot. Mindenkinek - érdemes-e szavazatra pént költeni, a mûsorkészítõkek, variálják át, hogy ne csak a nézõk dönsenek . Mellékesen a zsûritõl sem vagyok elájulva - és a legkevésbé Friderikusz miatt.
pozsizsuzsi 2010 dec. 08. - 14:12:00
(6889/8719)
Én a megasztárnak éppencsak a végére pottyantam be, nem tudom, kiknek szurkolhattam volna, de a mostani gárdából egyértelmû számomra Kökény, igen.
picigyongy 2010 dec. 08. - 12:29:42
(6888/8719)
Azt hittem video...
Szerintem lerágott csont : de ....Eddig egyetlen konkrét dolgot nem olvastam Melindával kapcsolatban , a magukat meg nem nevezendõn kívúl.
A fene tudja , hogy lesz jó: de ha nem Melinda jut a döntõbe , akkor az igazságtalanság . Ugyanis mindig õ kapta a legtöbb szavazatot : az idõsebbek feltételezhetõen nem böngészik az interneten , tehát nem befolyásol senkit. Felfogható reklámnak is . Sebestyén BAlázs fikázza a konkoruens csatorna konkurens mûsorét - tehát a tv 2-nek kötelessége lenne megvédenie Melindát -magukat !- HA nem , akkor bevetnek mindent.....
Ha igaz, hogy Melinda mû...stb....akkor pláne kiváncsi vagyok, hogy erre mit lép .....
pozsizsuzsi 2010 dec. 08. - 09:24:07
(6887/8719)
- született celeb.
pozsizsuzsi 2010 dec. 08. - 09:23:39
(6886/8719)
Melinda piszokul ért hozzá, hogy keverjen vihart egy pohár vízben.
Vagabundusz 2010 dec. 08. - 07:21:29
(6885/8719)
Azért neked is igazad van abban, hogy az X-faktorban is (asszem) szavaznak a jelöltek országai, de ott a zsûri is fontos szerepet tölt be! Meg, ahogy írtam a World Idol-ban és a külföldi X-factor-okban (majdnem mindig) a hang volt a fontos. Mondjuk egy-két gyenge hangú kislányka (akinek a korához képest persze nagyon jó hangja volt) ott is elõfordult, de azok végül ha jól emlékszem nem nyertek.
Roland86 2010 dec. 07. - 21:53:02
(6884/8719)
Nem tehetség-, hanem szimpátiakutató...
1/10
peti2006 2010 dec. 07. - 20:50:25 1/10
(6883/8719)
Hát igen, valóban erõs kifejezés a tehetségkutató jelzõ ezekre a mûsorokra, mint ahogyan írták 3000 hozzászólással elõttem, de ez van.
Akkor szóljon az egész a pénzrõl. Hiszen egy albumot megcsinál, felküzdik platináig, és nesze neked a sok lóvé.
Utána meg a már említett süllyesztõ.
De akkor inkább választom a ValóVilágot, ahol "tisztán" nyersz, mintegy 25 millát, és többre viszed mint egy Megás. Igaz, itt is a süllyesztõ lesz a vége, de azért ne legyünk ilyen dögök.
Jó móka ezeket nézni, szurkolni valakinek, szidni a zsûrit és megvitatni a dolgot. Ha másért nem ezért szeretem a TV-t.
Roland86 2010 dec. 07. - 20:46:48 Előzmény Vagabundusz
(6882/8719)
Jól van na!:)
Roland86 2010 dec. 07. - 20:44:22 Előzmény Vagabundusz
(6881/8719)
Értem én, de ott is nyerhet...:) Nincs hangja, de nyerhet. Ha meg csak röhögnek rajta, legalább jókedvet csinál.
Vagabundusz 2010 dec. 07. - 19:37:12
(6880/8719)
Amennyiben Norbi nyer, nem az Eurovíziós dalfesztiválon fog indulni, hanem World Idol-ban!