Téma: Megasztár 5.

Vagabundusz 2010 dec. 07. - 19:35:04
(6879/8719)
Már ne is haragudj de, hogy jön ide az Eurovíziós fesztivál!? Az Euroviziós dalfesztiválon semmi köze annak, hogy ki mennyire jó ahhoz, hogy ki nyer. Ott országok szvaznak! Mindig látszik is a szavazáson, hogy mely országok vannak úgymond "jóban egymással". Ott nagyon nincs egyenesarányban a tudás és a nyerési esély!
Az X-faktor teljesen más!
Roland86 2010 dec. 07. - 16:03:45
(6878/8719)
És a srácban is volt egy jó nagy adag báj, ami a többiek fölé emelte. Nem a hangja...
Roland86 2010 dec. 07. - 16:02:34
(6877/8719)
Hát, ebben nem értünk egyet. Király L Norbert akár egy nemzetközi versenyen is nyerhet az összhatással. Az Eurovíziós dalfesztivál idei és tavalyi gyõztese sem a legjobb hangú volt. Az idei lány, azzal a Satelit számmal, tutira nem a legjobb hangú énekes, de volt benne egy olyan báj, amit az esetlen mozgása kölcsönzött neki, ami nyerõ lett. Elõtte az a Ribak gyerek sem volt egy fenomén hangilag, de az a hegedû és a tánc mellette, és úgy összességében baromi jó volt.
Vagabundusz 2010 dec. 07. - 15:39:13
(6876/8719)
A Megasztárban még hagyján, hogy a leggyengébb hang nyer, de az X-faktorban!? Amikor meg az országok közötti X-faktor lesz majd mindenki rajtunk röhög. Ugyanis akárhány külföldi versenyt megnézel kivétel nélkül elsõsorban az énekhang számított!
Vagabundusz 2010 dec. 07. - 15:36:59
(6875/8719)
Term. Melina = Melinda:)
Vagabundusz 2010 dec. 07. - 15:36:32
(6874/8719)
Melina Rúzsa Magdi körme alatt összegyûlt piszokkal sem ér föl!
Hangilag sem, elõadói vénát tekintve meg pláne. Emellett rájátszik az esetlenségére, meg arra hogy úgy tûnjön kifúrják! Mondjuk ebben igaza van, mert te is dobsz rá emiatt sok sms-t!:))
Roland86 2010 dec. 06. - 21:21:32 Előzmény CsizmásPandúr
(6873/8719)
Nem kell ezt túldimenzionálni és nem kell mindenképpen csalást sejteni... Majd meglátjuk...
Roland86 2010 dec. 06. - 21:20:11 Előzmény Deszpina
(6872/8719)
Na látod! Így van! Egyik kommerszebb, minta másik. A tudásuk alapján esélyük sincs a mai magyar popszakmában maradandót alkotni. Sok-sok elõadó ezerszer jobb náluk, ám: ha már valakinek odaadnám a nyereményt a középszerû énekesek közül, akkor az Szíj Melinda, és ezt az emberek nagy része szintén így gondolja. Hogy a szavazók közül milyen arányban van így, azt nem tudom. Ha a telefonálók többsége is így látja, akkor zsûri véleménye ide, vagy oda: Szíj Melinda a nyerõ. Valami ilyesmi van az X-Faktorban Király L. Norbival...
kodelka 2010 dec. 06. - 21:19:24 Előzmény Roxer
(6871/8719)
Igen vannak kívételek ,de én a hivatásos fikázókról beszéltem ,meg a rokonokról ,akik agitálnak valaki mellett.
kodelka 2010 dec. 06. - 21:11:55 Előzmény Deszpina
(6870/8719)
Ebben is más a véleményünk ,szerintem Mester egy unalmas elõadó,már rég kiesett volna pl ebben a versenyben még egy ilyen zsürinél is.
nem szabjuk meg ,hogy ki mikor fórumozik ,csupán következtetést vonunk le belõle.
Nagyra becsülöm ,ahogy aggódsz az "ideggyenge asszonyért" csupa szívjóságból.Én meg azt gondolom ,hogy nagyon sokat árt pl Reninek ,aki rá szavaz ,mert már így is egy felfújt hólyag egy tehetségtelen liba,Kökény detto el lesz felejtve kb egy hónap múlva ,viszont Melinda dicsõsége idõtálló ,és Ruzsa Magdihoz hasonlóan szép karriert fog csinálni ,hacsak nem veszi túl komolyan a dilettánsok fikázását.Beleértve a selyemfiú Mestert is.
Ja és eddig nem küldtem SMS-t de most hogy ilyen gusztustalanul fúrják melindát rádobok egy pár száz darabot.
pneklara 2010 dec. 06. - 19:55:38
(6869/8719)
Pál Timi sem volt rossz/4 Non Blondes: What's up/
Roxer 2010 dec. 06. - 19:48:58
(6868/8719)
Vagy talán a mûsor alatt a tv-t nézi és azokkal beszéli meg akikkel nézi,nem a net elõtt csücsül!
Ide ráér másnap is beírni egyet aludva a történtekre!
5/10
Semprini 2010 dec. 06. - 18:45:53 5/10
(6867/8719)
egyetértek mindennel amit írsz. Én Giorgio és Yvett kiesését sajnáltam, mindkettõnek ott lenne a helye a legjobbak közt, de ez van. Melinda mint jelenség érdekes, van egyfajta elõadói vénája de semmi tudatosság nincs benne, Kökény stílusát én sem szeretem de elismerem hogy tud valamit és hát neki van a még bentlévõk közül a legjobb hangja. Reni megérdemelné hogy megnyerje, rengeteget fejlõdött.
Ja és emlékeztek Arustei Andreára aki a Two duo nevû formációban indult majd szólóban folytatta (Indulj el egy úton, Sweet drams, Zombie)? Na szerintem õ is inkább ott lehetne Melinda helyén ha a zsûri másképp nem dönt anno...
CsizmásPandúr 2010 dec. 06. - 17:49:41
(6866/8719)
Olvastam, vagy hallottam, hogy a Megasztár producere úgy nyilatkozott, hogy a két döntõn már kiélezõdik a verseny, és nem biztos, hogy Melinda nyeri. Szerintem a tv2 észbekapott, és nem hagyják nyerni Melindát. Van egy tippem, hogy a szerdai Megamániában, amikor megmutatják az állást, már nem lesz Melinda fölényesen az elsõ, sõt lehet lehúzzák második helyre...
1/10
Deszpina 2010 dec. 06. - 16:51:59 1/10
(6865/8719)
Mivel az én favoritom a hét végén kiesett, számomra a továbbiakban érdektelen a verseny, így a fórumozás is. A három közül egyiket sem tartom ilyen-olyan oknál fogva kiemelkedõbbnek a másik kettõnél.
Akinek még benn van a kedvence, kívánom, hogy a végeredményben ne csalatkozzon.
További jó szórakozást nektek!
pneklara 2010 dec. 06. - 16:18:25
(6864/8719)
Nem lennék most Melinda helyében. Látszott,hogy a partvonalon kívül rekedt. Talán Attila pátyolgatta, de a két fiatalból sütött, mit gondolnak róla. Melinda szorgalmas, ezerszer meghallgatja a dalt, és utánoz. De nem tudatos. Gõze nincs az egyenletességrõl, a hangközök tisztaságáról.
Hogy juthatott a döntõbe? Ebben sáros a zsûri, a csatorna. Most az általuk kreált robot életre kelt, ellenük fordult, kíváncsi vagyok, hogy szerelik le.
Nekem Renáta stílusa nagyon visszatetszõ, de lehet ez az ostorcsapásszerû rángatása hangnak a jövõ zenéje. Engem felingerel. Ki van zárva, hogy hagynám a rádiót 1 percnél tovább ott, ahol kanyargat.
Attila amikor énekel, olyan lárvaszerû az arca: félelem munkál benne, be van rosálva?Annyira gyõzni akar, s rezeg a léc?
Hát nem ilyennek képzelek egy megadöntõt, ilyen érdektelen résztvevõkkel.
Hol vannak azok a versenyek, ahol lázba hozta az embereket a MINÕSÉG? Most a botrány mozgat elõre.
hibbantcsibe 2010 dec. 06. - 15:21:12
(6863/8719)
Én az elején nem szerettem a Renátát, de ahogy telt az idõ, egyre jobb és jobb volt. Nagyon megérdemelné, hogy õ nyerjen. Eleinte Melinda rajongó voltam, de látni kell, hogy a Reni sokkal jobb. Kökény Attilát egyáltalán nem szeretném gyõztesnek látni, jó hangja van, de valami hiányzik belõle, nem valami nagy elõadómûvész. Sajnáltam nagyon a Giorgiot mikor kiesett.Jó volt most itt mind.:)
picigyongy 2010 dec. 06. - 14:39:10
(6862/8719)
Én biztosan nem foglak se megkövezni, se megverni - talán elitélni sem . Különbözõ emberek - különbözõ okokbõl a fórumon és inkább itt szentségeljenek,itt vezesség le a dühüket mint verjék a gyereket vagy a kutyát.
Ami engem általánosságban bánt, az az a hangnem - gyûlölet , ahogyan egyes elõadókról írnak , mintha bántotta volna õket, vagy anyjukat, apjukat.
loma06 2010 dec. 06. - 14:33:35
(6861/8719)
Reni az egyetlen, aki megérdemelné. Tény, hogy az elején nem volt túl szimpi, de magasan õ a legjobb. És képzeljetek már el egy szíj melinda koncertet... vehh Jajj vagy még jobb: kökény koncert. :D bár a dáridóban még elmenne... :D
barbi_112 2010 dec. 06. - 13:53:17
(6860/8719)
Hát nekem van egy olyan érzésem, hogy a végén meg fogunk lepõdni. Melindára számítunk, mert mindig õ vezet fölényesen, de lehet Renáta nevét fogják mondani. :D (Neeee) Azt hiszem akkor nagyon nagyon meglepõdnék.
Neki kellene most kiesnie, de mi van ha most kiejti Kökényt....(A zsûri lehet, hogy Reni "hatalmas" fejlõdése miatt õt juttatná tovább)