Téma: Megasztár 5.

1/10
Deszpina 2010 dec. 06. - 13:52:43 1/10
(6859/8719)
Tökéletesen megfogalmaztad.
Így van.
1/10
Deszpina 2010 dec. 06. - 13:50:08 1/10
(6858/8719)
Aki így tud énekelni és zenélni, annak van mire beképzeltnek lennie.
http://www.youtube.com/watch?v=9BuzyvnXsn0
TV nézés közben pedig nem szoktam "beszélgetni" még a neten sem. Zavar. Különösen az elfogult, fikázó bejegyzések. Ne ti akarjátok meghatározni, ki mikor fórumozik.
Akik pedig Szíj gyõzelmét kívánják, nagyon sokat ártanak ennek az ideggyenge asszonynak.
picigyongy 2010 dec. 06. - 12:15:24
(6857/8719)
Claudia primitív - ugyanakkor idegesítõ - persze idõhúzás..- a rengeteg ismételgetls, meg hülye muszák kérdések.....
Mesterrel kapcsolatban : nem hinném, hogy vaakinek is lehetne joga a nézõket szidni - minõsíteni. Hülye kérdés volt már eleve, hogy ki kit látna a döntõbe : egyedül Fridi küldte el Claudiát ....Tudták, hogy mihez adjûák a nevüket , hol és milyen feltételekkel vállanak zsûrizést...Megy minden a maga útján : a nézpk választanak szimpátia alapján. Változtassanak a szabályokon - ennyi, de nem az SMS-t küldõkre kell kiakadni, akikbõl élnek ! Mellékesen volt sok vitatható itéletük - és eleve páratlannak - nem csak pártatlannak...- kellene lenniül a zsúriben... Eszenyi is inkább a showban szakember - olyan általános véleményekkel, amire Friderikusz is képes: legfeljebb másképpen itélik meg, hogy ki mennyire gombolkózzon......

Kérdésem lenne azokhoz, akik régóta nézik , foglalkoznak a Megasztárral. Én emlékszem rosszul - lehet , hogy pont ezt a cikket olvastam és ez maradt meg bennem , hogy a Megasztár a magyar tv produkciója és le is védették ?
mesike6 2010 dec. 06. - 12:07:37
(6856/8719)
Szeerintem Nem Andrásnak kellett kiesni-e! Kilátta Mester Tamást sírni??!!!! mert én láttam és könnyezett!!!!
kodelka 2010 dec. 06. - 12:02:28
(6855/8719)
Klau buta mint a tök, nemkülönben az otromba beképzelt Mester T.
kodelka 2010 dec. 06. - 12:01:34
(6854/8719)
Így van csak nem mindegy hogy valaki mivel kampányol,és azért hadd legyen meg a jogom arra ,hogy azt gondoljam ,hogy akit érdekel a verseny és pláne még a Fórumra is irogat,az többnyire nagyjából egyszerre teszi .Az utólagos fikázók nem a mûsor szinvonalából indulnak ki ,hanem szereplõk iránti elfogultságból.Általában.
Lillith Morgan 2010 dec. 06. - 11:58:24
(6853/8719)
Na ez is név nélkül persze. Úgy könnyû bármit nyilatkozni.

Mester Tomika most már mindent bevet az utolsó két héten, hogy megfúrja Melindát. Szerintem egyébként felesleges. Szélesebb körben nem mértem ugyan fel, de a környékünkön élõk, legalábbis azok, akikrõl tudom, hogy Melindára szoktak szavazni, mind olyanok és az a korosztály, akik azt se tudják hogy kell bekapcsolni egy számítógépet.
5/10
Stevie19 2010 dec. 06. - 11:22:12 5/10
(6852/8719)
http://www.origo.hu/teve/20101206-duhos-a-megasztar-zsurije-szij-melinda-menetelese-miatt.html?

Nem csodálom, osztom minden szavát a cikknek. Pláne a címnek...
picigyongy 2010 dec. 06. - 11:04:09
(6851/8719)
Bennem van a hiba - a músorvezetõket nem szoktam figyelni.....- de nem értettem Claudia poénját -? - Melionda kardigánjával kapcsolatban....Én nem tartottam viccesnek - poénosnak : tehát értékelni tudom , hogy Melinda nem vág ehhez jópofát.
picigyongy 2010 dec. 06. - 11:00:23
(6850/8719)
Mindent lehet mondani Melindáról, csak azt nem , hogy elszállt magától..
Miért , mi változott a viselkedésén ? Kicsicsázzák - a ruha sokszor nem elõnyös , ennyi. Azt mondta , ha meg is nyerné, nem költözik be, várja õt Gyõr....stb. Szerintem sokan ezért is idegbetegek - irigyek : neki elég az erkölcsi gyõzelem.
Mellékesen annyit irogatják, hogy mérges a zsûri stb...hogy a végén mindenki Melindára fog szavazni - szembesüljenek azzal, mi az eredménye annak , ha nézõk szinpátia alapján döntenek .
offtopic
Anditos 2010 dec. 06. - 10:45:00
(6849/8719)
Nem értelek. Mindenki, aki nézi a mûsort, kampányol a mellett, akinek szurkol - és e miatt egyúttal a többiek ellen is. És ez a fórum éppen ezért van.

Az utólagos beírásoknak meg ezer és egy oka lehet, ebbõl csak kettõt említenék, ami szerintem a legvalószínûbb:
1. A mûsor közben a mûsort nézik, és nincs közben bekapcsolva a gépük. Sokan vannak, akik nem ülnek éjjel-nappal elõtte.
2. A Megasztár megnézése után sem az az elsõ, hogy fussanak a gép elé és megtegyék kommentjeiket. Mert van Élet a Megasztáron és a számítógépen túl. :-)
kodelka 2010 dec. 06. - 10:19:58
(6848/8719)
Azt honnan veszed ,hogy csak a zsürizõl kért bocsánatot? És még Te beszélsz fikázásról,amikor elképesztõen elfogult vagy.Annyiban feltétlen érdekes az utólagos beirkálás,hogy valószínûsíti, hogy az illetõ nem is nézte a mûsort csupán eleve valamilyen okból valakik ellen és valaki mellett kampányol.
1/10
Deszpina 2010 dec. 06. - 07:48:02 1/10
(6847/8719)
Ti nem "beszélgettek" a mûsor alatt, hanem a nektek nem tetszõ szereplõk külsõ megjelenését, hovatartozását fikázzátok.
Egyébként magánügy, hogy ki mikor kíván egy fórum témájához hozzászólni.
1/10
Deszpina 2010 dec. 06. - 07:34:36 1/10
(6846/8719)
Nem a nézõktõl kért "bocsánatot", hanem a zsüritõl, hogy az õ rossz kritikájuk ellenére a nézõk másképpen döntöttek. Ez nem bocsánatkérés volt, hanem egy primitív fricska a zsürinek, akik teljesen reálisan értékeltek.
Amúgy nekem a háromból édesmindegy, kivel nyeretik meg a nézõk a döntõt. Három kommersz énekes, kommersz repertoárral.
tompika74 2010 dec. 06. - 07:10:15
(6845/8719)
Nekem nagyon tetszett a Melinda bátorsága, hogy ki mert állni pármillió ember elé, és bocsánatot kérni, hogy õ jutott tovább ilyen vacak éneklés után. Hatalmas plusz pont Melindának, mint embernek. Egy a millióból, aki ezt meg merte volna, vagy meg akarta volna tenni. Igazi bátor, vagány, egyenes tett volt.
De igaza volt. Jobb a hallása, és az értékítélete, mint az elvakult, vagyis inkább elsüketült rajongóinak. Az énektudása alapján már a középmezõnyben ki kellett volna esnie.

Én belépek Szíj Melinda rajogói táborába. De nem az énekesibe, hanem az emberibe. Pl. a politikában, a közéletben nagy hiány van az ilyen egyenes gerincbõl!
Lillith Morgan 2010 dec. 05. - 23:58:57 Előzmény Deszpina
(6844/8719)
Tyûha... Mester komolyan kampányol.
kodelka 2010 dec. 05. - 23:54:12
(6843/8719)
Melinda messze a legjobb.Egyedül miatta érdemes nézni ezt a katyvasz mûsort.
kodelka 2010 dec. 05. - 23:52:43
(6842/8719)
És mind nagyon ért hozzá:)olyan hülyeségeket mondanak ,hogy az már fáj.
szonya1 2010 dec. 05. - 23:35:52
(6841/8719)
Azért érdekes, mennyire ellentétesen lehet megítélni valakit néhány perces bejátszások alapján. Márpedig valamelyik oldalnak nem lehet igaza. Mégis vannak, akik feltûnõen határozottan ítélkeznek, mintha legalábbis pszichológiai doktorátussal rendelkeznének. Talán próbáljátok meg egyszer úgy végignézni ezeket a bejátszásokat, hogy csak a gesztusokat, a testbeszédet figyelitek. Nagyon sokatmondó, árulkodó tud lenni, hamar leleplezõdik, aki csak megjátssza magát.
Szóval én nem hiszem, hogy Melinda esetében errõl lenne szó, hogy különösebben megjátszaná magát. A bocsánatkérését már nem láttam, de teljesen belefér ebbe a mentalitásba, hogy kellemetlenül érzi magát, ha úgy véli, igazságtalanul jutott elõnybe. Számomra az sem ismeretlen reakció, hogy amikor egy-egy alkalommal továbbjut, abszolút visszafogottan viselkedik, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy belül ne örülne. Persze nincs kizárva, hogy tévedek :)
De nem is az a dolgunk, hogy a versenyzõk jellemét boncolgassuk. Annak kellene döntõnek lennie, hogy melyikük jobb énekes, és örülök, hogy nem nekem kell ezt most eldöntenem. Kökény stílusa gyakran irritál, amit az Adagio-val mûvelt, rettenetes volt. Renáta túl sokat bizonytalankodik, az õ énektudása is sok kívánnivalót hagy maga után. És persze Melindának is vannak hiányosságai. Kíváncsi leszek, elõ tudnak-e még rukkolni valami kiemelkedõ produkcióval.
loma06 2010 dec. 05. - 22:51:42
(6840/8719)
Na már a Frizbiben is a kökény énekel... Ráadásul a gagyi saját számát, vehh.