Téma: Megasztár 5.

Vagabundusz 2010 dec. 12. - 17:26:10
(7679/8719)
Basszus te milyen képet nézel?:) Egy lány a bal oldalon közvetlen mester mellett/mögött mosolyra húzza a száját (semmiképp nem savanyú), ezen kívül egyetlen ember arca látszik, akire mondhatod, hogy savanykás (kis elfogultsággal, mellette elfordul a muki és amennyire látszik nem szomorú)? Vagy te több ember arcát is látod?
Vagabundusz 2010 dec. 12. - 17:22:20
(7678/8719)
Szíj sosem volt hamis? Nekünk találkozni kellene! Kíváncsi lennék, hogy a boci-boci tarkát el tudod -e énekelni, ilyen hallással?:))
Nem kell más csak egy PC, amin a megfelelõ programra felrakjuk az eredeti dallamvonalat és akkor megmutatom neked, hogy hol csúszik és mennyit!
Bevállalod?:D
szonya1 2010 dec. 12. - 17:21:01
(7677/8719)
Nem. Az az egy olyan önelégülten mosolyog, mint aki szintén részt vett a lejárató kampányban. Nem mester barátja véletlenül? Mögöttük viszont többen igen savanyú képpel ülnek ahhoz képest, hogy itt valami nagy hangulatnak kellene éppen lennie, és még csak nem is tapsolnak.
Vagabundusz 2010 dec. 12. - 17:19:05
(7676/8719)
Az egyik kinézet, a másik egy megjátszott mûvi mozgás!
Vagabundusz 2010 dec. 12. - 17:17:24
(7675/8719)
Drága Eperke:) A divatkreátornak mondhatja, csak semmi értelme. Látom otthon vagy nagyon korunk mocskos médiájában. Mint írtam, ez nem kívánság mûsor!
Elég kis korom óta zenélek (na jó már egy jó ideje nem:)), így meg tudom állapítani, hogy ki énekel hamisan
Gondolom te fiatalabb korodban szépségversenyt nyertél!:) Amúgy meg nem neked kell, hogy tetsszen, hanem nekünk férfiaknak. Nem mintha nemkem bejönne a vaskos comb, de az arca kimondottan helyes (fogszabályozás után meg pláne:))
Epertorta 2010 dec. 12. - 17:14:49
(7674/8719)
Pontosan...hidd el Renáta és Kökény lemezeit a kutya nem fogja megvenni...Szíj sosem volt hamis...õ ösztönösen énekel.

Renáta mindig hamis.
Kökény meg 20éve van a zenei pályán és nem ért el semmit. Ebbõl látszik, hogy ezek után sem fog elérni semmit. Nincs igény a Zámbó Dzsimis mûfajra ez tény.

http://www.youtube.com/watch?v=yDDVVwAywDc&feature=related
Epertorta 2010 dec. 12. - 17:11:25
(7673/8719)
Vizet iszol és bort prédikálsz?

Ezt te írtad nekem: "Amennyiben igaz az életkorod, amit beírtál, elég érdekes ember lehetsz! Ennyi idõsen a tolerancia jelei sem mutatkoznak meg nálad! Igen, Renáta combjai finoman szólva vaskosak! Azonban ez alkati adottság! Nem tudom megfigyelted -e, de felül nem olyan vaskos! Elfogyna felül egy fogyókúrában, mire alul jó lesz:)
Emellett viszont Szíj Melinda szépségversenyt nyerhetne....a bõjtiboszorkányok között!:D
Itt találkozunk egy év múlva és akkor meglátjuk hol tart Melinda és hol Renáta!"

Utána ezt írtad valakinek:"Pingvinke? Így van, vagyis vagy menjen a Déli-sarkra, vagy az állatkertbe, esetleg a cirkuszba, de ne tehetségkutatóba, mert az elég kevés van neki!"
Vagabundusz 2010 dec. 12. - 17:07:27
(7672/8719)
Aki jobb oldalon alul ül azon mondhatjuk, hogy látszik, de a többiek sem sírnak a szomorúságtól:) Nem vagy te egy kicsit elfogult?
offtopic
Epertorta 2010 dec. 12. - 17:06:26
(7671/8719)
Igazad van...lejárató kampány indult Melinda ellen, onantól, hogy Mester kijelentette nem akarja h õ gyõzzön.
Epertorta 2010 dec. 12. - 17:05:26
(7670/8719)
Édes Drága Vaga ez úgy néz ki, hogy ha tudom hogy olyan vaskos a combom, mint fél Erdély, akkor nem veszek fel miniszoknyát, szólok a divatkerátoroknak, hogy "teeeee nem látod, hogy az egyik combom akkora mint Románia a másik meg, mint Magyaroszág?" és akkor úgy öltöztet fel az a marha divatkreátor, hogy elõnyösen mutasson rajtam a ruha, nem pedig p*nciminiszoknyába szinte az összes dalomnál. Értem?

Mellesleg nem a külsõ lenne a fontos, csak ha figyeltél volna láthattad, hogy valaki azt írta Renátának sztár alkatavan.

Ezzel teljesen egyetértek, amennyiben a mai magyar sztáralkat=hamis éneklésbõl, semmi extra hangból, csak sminkben jól kinézésbõl, izlésficamból ruhaügyileg, magyar nyelv nemismeretébõl, és jókora beképzeltségbõl áll.

Ideje lenne arra figyelni ki született tehetség és ki nem...lehet hogy Szíj Melinda nehezn viselné a sikert, de én ezt lesz*rom, mert jelentkezett és viselje el.

A magyar zenei palettát kizárólag Szíj Melinda szinesítette volna, a másik kettõ lemezét a kutya nem fogja megvenni.
AvatáR Gil Maerth 2010 dec. 12. - 17:04:17
(7669/8719)
ja igen. a Bl**k újságban 3 nappal ezelõtt már Melindáról cikkeztek, negativ felhanggal.
az egyik mondata szerint õt csak a rajongók érdeklik
a bennfentes szerint meg nem érdeklõdik semmi iránt

mi kerül címlapra?
az hogy nem érdeklika saját rajongói.

meg hogy félrevonul, sztárallûrjei vannak, meg nem vesz részt közös éneklésben szívbõl.

eredmény?
kiszavazzák.

szégyen
mármint az hogy egy lap ennyire egy bizonyos vonulat mellé áll.
a zsûri már amúgy is ki akarta vágni, legalább 50 éve

az igazságot úgyis legfeljebb az isten tudja ebben az ügyben.
nem kéne azonnal felnyomni a negatívumokat
nem azt mondom ajnározzák, mert az a másik véglet
legyenek elfogulatlanok.

nem lehet mindenki azonnal Stevie Wonder!
:(
Vagabundusz 2010 dec. 12. - 17:03:05 Előzmény NANU..! NANU..!
(7668/8719)
Pingvinke? Így van, vagyis vagy menjen a Déli-sarkra, vagy az állatkertbe, esetleg a cirkuszba, de ne tehetségkutatóba, mert az elég kevés van neki!
szonya1 2010 dec. 12. - 17:02:57
(7667/8719)
ülõkön
szonya1 2010 dec. 12. - 17:02:23
(7666/8719)
Mintha a mester mögött ülõk nem látszana az az egyértelmû, kirobbanó öröm:
http://kepfeltoltes.hu/101211/MT_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
szonya1 2010 dec. 12. - 16:58:01
(7665/8719)
A döntõt már én sem nézem, a maradék két énekes teljesen érdektelen számomra. Melinda az énekével képes volt megérinteni az emberek szívét. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a tv2 jó üzletet csinált azzal, hogy valamelyik jellegtelen, egyéniség nélküli énekessel nyereti meg a versenyt. Förtelmes volt nézni, hogy ennek érdekében olyan lejárató kampányt indítottak be Melinda ellen, ami egy erõsebb idegzetû embert is kicsinált volna :((
Vagabundusz 2010 dec. 12. - 16:55:02
(7664/8719)
Hidd el nekem van lelkibeteg ismerõsöm (depressziós és most éppen idegkimerülésben szenved), aki rohadtul nem olyan mint Melinda. Sok sajnálatra méltó ember van az országban, mint lelki mind anyagi gondok miatt. Melindát nem sorolnám ide.
Emellett kérdem én, együttérzés miatt nyerjen valaki? Melinda olyan jó mint Kökény? Én nem szeretem túlzottan Kökény Attilát, de sokkal jobb hangja van mint Melindának és ez nem szubjektív vita tárgya. Képzettebb, nagyobb hangterjedelmû (Van ahol már õ is kipurcant a verseny alatt:)), hangdinamikája sokkal nagyobb (õ nem ordítva énekel erõteljesen hanem mellregiszterbõl).
Roland86 2010 dec. 12. - 16:32:39
(7663/8719)
Na persze, Kökényt nem szeretném minden áron Gyõzikével egy lapra tenni, mert utóbbi legfeljebb az ingyenélésben tehetséges, de abban aztán profi a javából.
Roland86 2010 dec. 12. - 16:31:27
(7662/8719)
Én egy Kökény Attilára pont úgy nem küldök szavazatot, ahogy egy Gyõzikére sem küldenék. Õk akkor is jól fognak élni, ha nem költöm rájuk a pénzem. Nem is fogom nézni a döntõt, csak lesz valami jó film egy másik csatornán... Úgy vagyok ezzel, mint egyik "kolléga": ha a poratkák párzási szokásait közvetíti minden másik csatorna, én akkor sem fogom nézni a TV2-t ebben az idõpontban...
Roland86 2010 dec. 12. - 16:28:23
(7661/8719)
Melinda az elején jó volt. Nem tûnt fel? Kifejezetten jó volt, csak aztán valahogy a lelkibetegsége miatt gyatra lett. Õ alapból nem rossz. Van olyan, mint Kökény.
Roland86 2010 dec. 12. - 16:27:19
(7660/8719)
Egyik visszament háziasszonynak, a másik meg elmehet Lady Gagag imitátornak. Én igenis sajnálom, hogy nem Melinda nyert, és igenis nem Kökénynek adnám a pénzt, ha tehetném. Megél az a jég hátán is, Melinda viszont csak egy olyan álmát akarta megvalósítani, amit soha nem is gondolt másnak, mint egy álomnak. Épp ezért veszített. Nem olyan toleráns ez a világ,hogy az ilyen lelkibeteg, túlérzékeny ember sirámait eltûrje. Azért: megint megbuktunk emberségbõl, mint már oly sokszor. Mindig kiszolgáljuk a "nagyok" igényeit...