Téma: Megasztár 5.

tinodialfred 2010 dec. 11. - 12:02:05
(7579/8719)
Egyébként félreértés ne essék, nagyon kedves fickónak gondolom Kökényt, és vele emberileg semmi bajom nincs, nem úgy, mint az elõbb említett urakkal. Egész egyszerûen csak az elõadásmódját tartom rémesen igénytelen hatásvadászatnak. Pont ugyanaz vele az érzésem, mint a konkurens mûsorban Nikolasszal: jók, jók, de az-ért nem annyira profik, ezért a hiányosságaikat azzal ellensúlyozzák, hogy felesleges, undorító manírokkal dúsítják az elõadásaikat. Pont,mint Cserháti.
tinodialfred 2010 dec. 11. - 11:55:17
(7578/8719)
Egyébként Kökény Attila kiváló Megasztár, fõleg egy olyan országban, ahol nem is olyan rég Zombi Jimmyt királynak nevezték, és ahol Pataki Attila és Szikora Robi 30 -éve hallhatóak.
Akosh 2010 dec. 11. - 11:54:17
(7577/8719)
Szíj Melinda volt az egyetlen aki nem azért indult a megasztárban, hogy meg akarja nyerni, õ egyszerûen csak énekelni szeretett volna. És mégis nyert sok-sok ember szeretetével és fõként mi nyertünk, akik õt megszerettük. Magam részérõl köszönöm neki, hogy itt volt, mert elsõsorban miatta néztem a mûsort. Kívánom neki hogy boldog legyen és ha énekelni fog még az külön öröm.
tinodialfred 2010 dec. 11. - 11:51:52
(7576/8719)
A tegnapi adás legkritikusabb pontja Király Viktor volt, aki minõsíthetetlen szar produkciót nyújtva, riszáló barátnõjével karöltve pakolta az agyát. Nagyon gáz volt, hogy õ, mint Megasztár mélyen alulmúlta a versenyzõket.
tompika74 2010 dec. 11. - 11:46:24
(7575/8719)
- Amikor a Melinda mondta, hogy "nem kenyerem a gyûlölködés", és ment a helyére, elment a Caludia mellett. Csak egy másodpercig lehetett látni a Claut. Hogy az milyen arcot vágott :D 10-szer visszatekertem, könnyesre röhögtem magam :D
- A 9 produkcióból talán 2 ért el olyan szintet, ami az elõdöntõhöz méltó :(
- Hatalmas dráma játszódott le az utolsó pár adásban. A Melinda szellemet kiengedték a palackból, és most igyekeztek oda visszajuttatni (fõleg a Mester Tomi). A tragédia az, hogy a szellem maga is vissza szeretett volna jutni a palacka, de nem lehetett. Melinda pontosan tudta már pár hete, hogy messze õ a legrosszabb. 10000 emberbõl 9999 elhitte volna a helyében, hogy nagyon jó énekes.
Én nagyon megszerettem, nem mint énekest...
Mint énekes 65/100, de mint ember 110/100. Le a kalappal elõtte.
- Nem, nem szállhatott ki önként a Melinda. Nem hiszem, hogy lett volna pár tízmilliója a szerzõdésszegés kifizetésére.
csatfan 2010 dec. 11. - 11:42:09
(7574/8719)
Azért esett ki a melinda, mert már kevesen szavaztak rá és már nincs szükség olyan emberre a akire kevesen szavaznak ,mint az elözö döntõkben is tették , ellenben a többiekre meg nagyon sokan szavaztak!
Mivel két emberes a döntõ, ezért olyan két embert szabad csak tovább juttatni, akire sokan szavaznak, mert elég drága produkció (a megaszar) és kell a pénz.
Az egész szavazosdi nem másról szol mint a pénzrõl!
Mindig arra a versenyzõre szavaztak a legtöbben akit az utolsó helyre raktak a táblázatban,nem arra aki az elsõk közt volt és nem szavaz rá senki :)
Közben ne felejtsétek el meglátogatni ezt se a keresõbe irjátok be g-linkek ! sok minden érdekesség a megasztáról is ! :)
Tipp : Renáta fogja nyerni mert tutira többen fognak rá szavazni, mint az apukára :)
Remélem nem így lesz ! :(
Akosh 2010 dec. 11. - 11:30:48 Előzmény Deszpina
(7573/8719)
Mert a többiek sokkal jobban beleillenek a mai zenei elvárásoknak megfelelõ "sztár" megnevezésnek. Nézd meg Tóth Verát, arról cikkeznek lefogyott, 100 kg-ot felszedett, ahelyett hogy szépen énekel. Reni hiába mutatós a színpadon és hangja is van, nehéz lesz neki felszínen maradni, hisz annyi fiatal énekesnõnk van, Dunát lehet vele rekeszteni.
1/10
Deszpina 2010 dec. 11. - 11:19:53 1/10
(7572/8719)
A "média kavarását" saját magának köszönheti. Annyira nem naív, hogy ne láthatta volna elõre, hogy milyen következményei vannak, ha a magánéletét teljes mértékben kiteregeti.
A többieknél miért nem kevertek a médiumok?
CsizmásPandúr 2010 dec. 11. - 11:16:48
(7571/8719)
"elefánt méretû gusztustalan combjai" - Ezzel nem értek. Reni nõies, nem pedig anorexiás picsa, mint a mai tinilányok.
pozsizsuzsi 2010 dec. 11. - 11:12:19
(7570/8719)
Kökény Attilánál csak az bánt, hogy nem a jazzre fekteti a hangsúlyt, pedig lubickol benne, szemmel láthatólag (vagy füllel? Jó kis képzavar) az az igazi közege.
Akosh 2010 dec. 11. - 11:11:28
(7569/8719)
Ettõl függetlenül is sok igazság van abban amit írsz, találó a jellemzésed, a giccsállomány kimondottan célba talált.
tinodialfred 2010 dec. 11. - 11:07:58
(7568/8719)
Bocs, hogy idõnk-ént indokolatlanul kötõjeleket rakok a betûk közé! Mióta málnaszörpöt öntöttem a billentyûzetre, néha beékeli a kötõjeleket magától.
tinodialfred 2010 dec. 11. - 11:05:30
(7567/8719)
Eléggé lapos lesz a döntõ. Tehetséges mindkét "finalista" (Tilla kifejezését idézve), dehát az egyik egy vendéglátós, mulatós színvonalon edzett, jótorkú giccsállomány, a másik pedig egy rendkívül ostoba, jelentéktelen rinya, aki meglepõ módon jó színpadi érzékkel lett megáldva. Engem pl. jobban érdekelt volna egy giccsállomány vs. depresszió-döntõ. Úgy n-éz ki, az imidzsnek nem felelt meg, hogy egy k-ét lábon járó neurózis fémjelezze a Megasztárt, hasonló arcokat inkább a megújuló Szondi-teszt fotózásra küldenek. Mindenesetre a három közül Szíj Melinda volt a legtehetségesebb. Arról nem is besz-élve, hogy a sok közül pedig Giorgio, akire a tini puncik nem izgultak annyira, hogy sms-éeket küldözgessenek rá.
Akosh 2010 dec. 11. - 11:00:20
(7566/8719)
Tegnap sajnáltam Melindát, amiért kiesett viszont láthatóan megkönnyebbült ettõl. Õ nem akart a média kavarásában tovább részt venni. S ha azokkal értek egyet akik szerint nem megasztárnak való, viszont a csodálatos hangját kár elvitatni. A három versenyzõ közül nekem õ nyújtott hangilag a legtöbbet, de ennyi volt benne. Ha lemeze és nyilván nem tömeg pop lemez, biztos igény is lesz rá.
Barbie24 2010 dec. 11. - 10:55:06
(7565/8719)
Ideje volt Szíj Melindának kiesni akárki akármit mond. Vele nem lehetett volna eladni semmit. Milyen koncertet adott volna???? Meg amúgy se érdekelte....Egy olyan nyerjen aki képes elhelyezkedni. Kökény Attila pont megfelelõ. Renátának nagyon jó kisugárzása van, jó a színpadon. DE ha itt a hangot nézzük Kökény mindenki felett volt neki kell nyerni.
1/10
Deszpina 2010 dec. 11. - 10:42:34 1/10
(7564/8719)
Tévedés. Menetközben volt 42 kontra 36% is. Aztán elmondta, hogy ha meg is nyeri a döntõt, nem biztos, hogy énekléssel akar foglalkozni. Ez kellõképpen elvehette a rá voksolók kedvét a további pénzköltéstõl.
Kisbalas2 2010 dec. 11. - 10:17:10
(7563/8719)
Ja, hihetõ végig 45% + on volt, több mint egy 10-essel verte a 2ikat, majd a végén hopp...
Szánalmas.

Amit meg a zsûri mûvelt Melindával, minden szám után szapulták és Mester Tamás gyakorlatilag nyíltan oltotta, na ezek után kiafaxom állna ki boldogan a szinpadra?

Reni meg egyáltalán nem szép és szexi, Melinda 2x annyi idõsen sokkal csinosabb, és ráadásul nincsenek elefánt méretû gusztustalan combjai sem.
Roxer 2010 dec. 11. - 10:12:35
(7562/8719)
Hallelujja!Nézhetem a döntõt! :D
Cordelia 2010 dec. 11. - 10:00:33
(7561/8719)
igazad lehet. Aki több hónapon át megkapja a szavazatok felét, az egy este alatt nem "bukhat" ekkorát. Fõleg Kökény ellen nem. Ha megosztó eredményt akart a tv2, akkor csillagos ötös, sikerült.

Azt nem értem miért örült Mester annyira, hiszen Melindának vitathatatlanul gyönyörû és egyedi hangja van. Kit érdekel, hogy nem vonaglik? Nem értem miért nem akart Melinda gyõzni például a gyerekei miatt, csak úgy példamutatásból, hogy küzdeni kell, soha nem szabad feladni. (Nem a pénzért.)
Shanks 2010 dec. 11. - 09:25:29
(7560/8719)
Remélem Reni nyeri meg.. szexi az a nagy combja.