Téma: Megatánc

Barbie 2006 okt. 04. - 21:57:01
(14/74)
Úgy kellett volna hírdetni hogy: "Olyan táncosokat keresünk akik balett tudással rendelkeznek"

Ez szerintem pofátlanság elzavarnak egy csomó tehetséget mert a balett nem megy neki.
Adrienn 015 2006 okt. 04. - 18:59:33
(13/74)
Hellóka!!
Sztem naon jó lesz a Megatánc, majd ha beindul..
Mert ebben a táborban naon sokat lehet fejlõdni.
Én is voltam már ien táborban, naon fárasztó, kemény munka, de az eredmény naon pozitív:)
Tehát akkor aztán majd láthatunk igazi profi táncokat:)
Sziasztok
Tollforgató 2006 okt. 04. - 18:33:55
(12/74)
szerintem a Buzera meg a Heti Hetes között azért van egy KIS különbség... és hozzáteszem, a Barátok közt sem most lett sikeres! Ez a megatánc-kritizálásod pedig, már bocsika de úgy hangzik, mint akinek igen savanyú a szõlõ...
ZAVI 2006 okt. 04. - 15:57:16
(11/74)
Hát szerinten nagyon eltolódott a balett írányában, ez Hernandez csak összevissza ugrált ott a kisfilmjében, kortárs táncként. Meg szerintem legalább stílusonkát el lehettett volna különíteni, most hogy lehet 1 tangóst, breakest, meg balettost összehasonlítani?
ZAVI 2006 okt. 04. - 15:54:31
(10/74)
Igen ezek gagyik az RTL-en, a mónika pl. de a tv2 még ezeket is elkezdte másolni, hiszen utána lett a Jakupcsuk shpw, klaudia is "véletlenül" ugyanabban az idõben, majd mikor látták Barátiok Közt sikerét, akkor hiretelen ugyanabban az idõben lett nekik is magyar sorozatuk. Majd Heti hetes után "véleltlenül" lett nekik a Vitriol, majd a Buzera. Mindegyik jó "sikeres" volt.
Tollforgató 2006 okt. 04. - 13:54:48
(9/74)
én egyetértek x-troval, nekem tetszik a mûsor és a zsûri is jó, és ez a tv2 - rtlklub dolog pedig szerintem fordítva van, mint mondjátok. Az rtl-en egy normális mûsort nem tudnék mondani, egész du. gagyi kibeszélõmûsorok vannak (éljen Mónika......) aztán este benyomnak egy végtelenségig nyújtott szappanoperát amiben semmi új nincs... A tv2-n legalább van Jóbarátok, Született feleségek, a Dr House is ott fog folytatódni, a Megasztárt is õk kezdték el! Úgyhogy nézõpont kérdése.
x-tro 2006 okt. 04. - 13:00:38
(8/74)
1. a koppintás és a licenc-alapú feldolgozás nem ugyanaz
2. novák azért elég sok mindennel foglalkozik(zott) tehát csak ért azért valamihez... tánchoz pl. igen. (apja, anyja koreográfus, õ maga táncos volt)
3. nem kiforrott táncosokat keresnek, hanem pl. volt egy csávó az elsõ részben, aki kurva jó volt, mondták is neki, de teljesen kész volt már, de a mûsornak nem rá van szüksége, hanem olyan jó mozgáskészségû, jó ritmusérzékû tehetségekre, akikbúõl bármilyen stílusban lehet csinálni 'valakit'
4. a zsüri szakértelmét fikázni jelen esetben hozzánemértést tükrözi csak, hiszen a zsüriben két kossuth-díjas táncos melett egy néptáncos, egy kortárs táncos valamint egy a revüvilágban tapasztalatot szerzett matróna szerepel. ki értene a tánchoz (így, stílusok nélkül, de mindet beleértve) ha õk nem??? na jó az egyik balettos helyett lehetne egy igazán jó breakes talán...
ZAVI 2006 okt. 04. - 11:35:09
(7/74)
Hát a koppintás ügyben szerintem 95%-ban a TV2 erõlködik. pl. amiket múltkor írtam és még sorolhatnám bõven tovább, pl. Buzera, Japukcsek multimiliomos, Jóban rosszban.
Igen, annak a folytatása, de csak azért mert abból mûr sok lett volna a 4. rész, de mindeképp "kellett" valami, mert hú a konkurens is folytatja, és mivel az bejött nekik, akkor nekünk is kell gyorsan valami ilyesmit csinálni, mindegy hogy nincs igazán kitatálva a koncepció, hozzuk a mindenhez értõ Novákot( pl. hogy lehet a stílusokat összevetni, hogy valaik hiphoppba szuper, valaki tangóba, akkor szerintem kategóriák kellettek volna pl.) és akkor majd jó lesz.
ZAVI 2006 okt. 04. - 11:29:04
(6/74)
Teljesen msáról beszélsz, mint amit én akartam megfogalmazni. Én csaomó mûsort szeretek, a 3 Megasztárt is csak dícsérni tudtam, tetszett, ez viszont már csak 1 folytatás azért, hogy a Sombat Esti lázra tudjanak válaszolni.
A táncosok most is szenzációsak voltak, sose tudnék ilyen kunsztokat, de én errõl abszolút nem beszéltem! Én a mûsorról, és a zsûrirõl írtam. Nyílván este szórakoztatót szeretek én is nézni.
tujo 2006 okt. 03. - 19:20:33 Előzmény ZAVI
(5/74)
nem azért mondom ZAVI de a koppintásról lehetne vitatkozni, pl:valo világ koppintás az egész!!!! és sztem nem a szombat esti láz koppintása hanem a megasztár folytatása ez sztem!! abban igazad van hogy a zsüri nem épp a legjobban végzi a munkáját, de aki télleg jo azt azért beválogatják, mert itt télleg jonak kell lenni!!!!!
ági11 2006 okt. 03. - 19:00:12 Előzmény ZAVI
(4/74)
Egy mûsort néztünk múlt héten?! Szörnyû, Ti vagytok azok az emberek, akik majdnem minden mûsorban csak a rosszat látjátok; tudjátok, ha nem tetszik... Szerintem tök szórakoztató a mûsor, nekem tetszik. Ki akar egy fárasztó nap után unalmas természetfilmeket nézni?! Amúgy az fikázza, aki legalább úgy tud táncolni, mint a tovább jutók!
Salva 2006 okt. 03. - 18:49:23 Előzmény ZAVI
(3/74)
Igazad van. Szerintem is pocsék. Ja ésn a zsûrik sem reálisak. Azt mondják: "Tehetségeket keresünk" de szinte minden jó táncost elzavartak. :(
ZAVI 2006 szept. 27. - 11:44:19
(2/74)
Hát szerintem nagyin gáz. Már megint az RTL-t akarja koppintani a TV2, csak nem veszik észre, hogy ezzel mindig beégnek, és szánalmasak lesznek. (TV2 ring, vitriol anno, magyar sorozatok stb.)
Ez most megint a Szombat Esti láznak a koppintása, csak értelmetlenebb kiadásban. Látszik, hogy azért csinálták, hogy nekik is legyen az M. sztér után még valami.
Fölvesznek mindenkit aki balettozott, tökjól táncolokat meg nem. A zsûri is csak iylennekkel van tele, többfajta szakembert kellett volna alkalmazni.
A hiphopposok nagyrészét elzavarják, hogy már uncsi, aztán a bejutottaknak mit tanít be a koreográfus? természetesen 1 hiphiop témát.:(
CSF 2006 szept. 26. - 20:59:09
(1/74)
Nem rossz ez. Jobban tetszik, mint a Megasztár. :)