6/10
Jack Milhouse szept. 11. 00:32:02 6/10
(42/42)
Jól eldurvul a végére.
1/10
SecondMoon aug. 30. 08:59:59 1/10
(41/42)
Egyébként a film címe lehetne a "Mi a fasz?" Csak mert vagy háromezerszer hangzik el benne csak az első fél órában.
1/10
SecondMoon aug. 30. 08:48:33 1/10
(40/42)
Ne nézze meg senki, borzasztó rossz!
5/10
APBT aug. 25. 15:17:11 5/10
(39/42)
SPOILERT TARTALMAZHAT - A filmet max egyszer meg lehet nézni, de tucat film sajnos.
Bear egy igazi szerencsétlen (plusz nagyon gyenge jellem),
Nikki egy igazi idióta mai csaj (ettől függetlenül ő az áldozat).
Alapvetően lehet, hogy lenne is esélye hogy összejöjjenek, erre eltöri azt az izét.
Amelyik lány normális, azt csak akkor veszi észre mikor már késő... rövid időre.
(Azt észrevette más is, hogy ittasan vezettek az elején?)
Ahogy már mások is írták, Inde Navarrette nagyot megy a filmben.
Sarah (fizikaileg képtelen) autós "incidense" maximum egy óvodásnak volt félelmetes,
nekem inkább vicces volt azzal a cukorüveggel. Bear pulóverei bütetnek végig.
Ian kívánságánál a végén azért már túlszaladt a hülyeség faktor, ott már nagyon vártam hogy vége legyen. A vége sejthető a film 1/3-ától. Nikki sorsa sem boldog befejezés (kb életfogytiglani börtön).
5/10
lucashood82 aug. 20. 16:39:58 5/10
(38/42)
Tucathorror-ez a jó szó.
8/10
TheOldMan aug. 19. 13:34:13 8/10
(37/42)
Vegyesek az érzéseim.
Az előttem szólóval abban egyetértek, hogy az a legnagyobb baj : le se szarom, mi történik a szereplőkkel, ugyanis annyira antiszoci - antiszimpik, hogy szinte drukkolsz, hogy pusztuljon mindenki. Nem értem, miért kell béna karaktereknek drukkolnom vagy beleéljem magam a helyzetükbe. Ez a film működhetne normális szereplőkkel és akkor teljes lenne a para, mert akkor nem azon gondolkodnék, hogy mennyire balfaszok és élettelenek, hanem azt gondolnám : velem is megtörténhet!
A többi. Inkább jó. Nem tucathorror. Van egy emberi története, amibe belekevernek egy kis misztikumot, hogy lehessen emelni a horror, vér, gusztustalanság szintet....de nem ezek a legjobbak. Aki ébredt már arra, hogy a szerelme rohadtul nem alszik, hanem őt nézi, vagy csak a sarokban áll, az tudja , miről beszélek.
8/10. Egy érdekes kis kísérlet, de azzal tele a tököm, hogy a horrorfanok már augusztusban kiáltoznak : Az év filmje!!! Lófaszt. Attól, hogy valóban jó filmet láttunk, nem kell megmondani, mit érezzünk!
1/10
Ohhoneybee aug. 19. 12:42:25 1/10
(36/42)
Jesszus, olyan boomereknek tetszik akik használják az "üde színfolt" jelzőt, na szerintetek akkor mennyire jó film?XDD
Újabb horrort egyet se láttam a 28 évvel később: csonttemplom után ami jó lenne. Mindegyik unalmas, egyszerűen időpazarlás, meg pénzpazarlás legyártani is őket. Nyuggereknek biztos jó mert már reális a vér meg ilyesmi de egyébként semmi lényeges nem történik benne, nincs mit spoilerezni. Sajnálom az időt amit elvesztegettem rá, 2025-26 utáni horrorfilmeket soha többet nem nézek. A lényeget belesűríthették volna egy 10 perces videóba, úgy még talán azt mondanám hogy jó és megéri megnézni. Jah és nem pszichothriller vagy minek írja, nem izgat hogy úristen mi lesz, le se szarom kategória. Hulladék. Nem is sorolnám horrornak, sztem inkább 12-es karika, gusztustalan. Ragebait done
BaLee82 aug. 18. 08:39:23
(35/42)
Nekem összességében tetszett a film!

Rengeteg horrort néztem már, bár ez lehet inkább thriller. Nálam végig fent tudta tartani a feszültséget, mindig várta az ember, hogy most mi fog történni. A csaj játéka szerintem szenzációs. Néha van 1-1 vicces mondat.

Üde színfolt volt az utóbbi évek horror felhozatalából.
5/10
Albeart aug. 16. 10:29:09 5/10
(34/42)
Egynek elmegy film. Voltak jelenetei amik igazán ijesztőek voltak. és voltak olyan jelenetek amik túlzóak voltak pl az állandó hisztije a nőnek, meg kiabálása.
A szinészi játék kétségkivül, főleg a nőnek, jó volt. Jól hozta azt a megbolondult nőszemély alakitást.
Átlagos horror, egyszer nézhető film.
3/10
Katalin93 júl. 24. 21:12:00 3/10
(33/42)
Érdekes téma, de elég unalmasan dolgozták fel. Szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle - kicsit a nem férek a bőrödbe horror verziója.
5/10
pihes júl. 24. 14:35:25 5/10
(32/42)
ÖT/TÍZ Szép dolog a szerelem!
3/10
sawyerx júl. 23. 20:02:45 3/10
(31/42)
Nem mondanám, hogy rossz film, de ez az ingerszegénység engem pontosan 31 perc eltelte után arra sarkallt, hogy felnézzek ide, változik-e valami vagy időpazarlás - az utóbbi. Alapul vesz egy közhelyes témát, aztán sterilen, mesterkélten művészieskedik, de úgy, hogy érzelmet egy pillanatra se váltson ki, holott az ilyen viszonylag olcsó költségvetésű filmeknek pont a hétköznapiasságra, a helyzet átérzésére kéne építkeznie. De hát változik a világ. Annyi előnye volt, hogy folytattam a Cage-maratont, és Az időjóst nagyon élveztem, pedig lassú film, de abban legalább vannak színek és érzelmek, sőt, színészi játék is.
3/10
7/10
danek87 júl. 23. 16:10:42 7/10
(30/42)
Hírtelen de nagy lehuzáscunami zúdúl itt rá :D Ennyire azért nem gondolnám tragikusnak :)
2/10
dr.66 júl. 23. 00:22:01 2/10
(29/42)
Ez de gyenge egy eresztés...tele unalnas picsogással,a srác egy idegesítő mamlasz. 2/10
2/10
Zordi01 júl. 22. 11:48:50 2/10
(28/42)
Ez valami borzasztóan bugyuta baromsàg.
2/10
poollaca júl. 20. 22:07:38 2/10
(27/42)
1 óra 40 perc kárba veszett az életemből!
5/10
Findzs júl. 20. 16:38:31 5/10
(26/42)
Sajnos túl van értékelve ezért beleestem a csapdába, hogy megnézzem.

Túltolt rinyálás és értelmetlen párbeszédek és cselekedetek.
A csaj játékán kívül semmi értékelhető nincs benne.
Sztori béna és megmagyarázatlan, rendezés erőltettet. A csajon kívül az összes színész a tehetségtelen oldalát mutatta ebben a filmben.
Részemről 5/10
3/10
Pantagruel59 júl. 19. 12:40:35 3/10 Előzmény Steel Peter
(25/42)
Teljes mértékben egyet értek a véleményeddel, csupán annyit tennék hozzá, - és nem érdekel, ha boomer-bek tűnök miatta - hogy az alapötlet megvalósítása pár évtizeddel ezelőtt még egészen jól működött volna. Egy olyan időven, amikor még sokkal őszintébbek voltak az emberek - fiúk, lányok - reakciói. Amikor még nem kellett minden egyes mozdulatot, szót megmagyarázni, hogy nem úgy értettem, nem arra vonatkozik, tiszteletben tartom a döntésed, legyél független személyiség, stb. Amikor még nem százféle trend határota meg a szubjektív véleményt, hanem egy belső önazonnosság. Az sem volt tökéletes, ahogy semmi sem az ezen a világon, de eredetibb volt, az biztos. Nem attól lesz tudatos valaki, hogy konstans önanalízist folytat minden egyes érzésével, vágyával, késztetésével, hanem a hibáiból való tanulás által. És ez most is így lenne, csak e kettő közé befészkelte magát a modern világunk beteges ideológiai cunamija, aminek sokan meg akarnak felelni mindenáron.
Szóval ez egy jó film is lehetett volna, de sajnos csak zavaró kiabálás, és túljátszott ripacskodás lett belőle.
k11zoltan júl. 18. 21:52:59
(24/42)
Jól félre lettem vezetve a besorolással, és a pontszámmal is.
Ez nem horror, max dráma, és annak is túlpontozott.

Én egy kicsit unalmasnak találtam. Csalódás.
shoc júl. 18. 20:31:12
(23/42)
Nagyon vártam. Nagyon sokat olvastam róla, örömmel álltam neki. Nem igazán tetszett. Lehet, hogy nagyon nagyok voltak az elvárásaim… anno a Longlegs esetén is hasonló élményem volt. Óriási hype. Azután csalódás. Csodálkozom a sikerén…. Bár a sok
Netflix vacakhoz hasonlítva jó. Egyszer nekem elég volt. Nálunk mindenki a telefonját nyomkodta közben…