sage 2016 júl. 06. - 13:04:52
(895/2695)
Megtört szívek 2014 36 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_36_Bolum_HunDub_Sage
offtopic
ildimix 2016 júl. 06. - 09:45:48
(894/2695)
Elolvastam a jövõheti részek tartalmát szerintem nem lesz annyira eseménydús mint az eddigi részek.

Remélem a jövõheti részek után újra pörgõs lesz a sorozat.
7/10
napraforgó 2016 júl. 06. - 08:20:08 7/10
(893/2695)
Dzsihánnak az utóbbi idõben annyi zûrös családi üggyel kellett foglalkoznia, hogy amiatt talán kissé el is hanyagolta a munkáját, holott a vezetés teljes embert kíván. Meglehet, hogy Harun ezt a figyelmetlenséget használta ki és valaki téglát csempészett az apparátusba, aki belülrõl bomlasztott. Talán tényleg lesznek gondok a számlázással, hiszen egy ilyen cégbirodalomnál nem foglalkozhat minden egyes számlával a cég vezetõje, elsõ embere, elnöke. És ha van egy-két kevésbé alkalmas, vagy figyelmetlen közép-, vagy felsõvezetõ, akár be is csúszhat néhány hiba. A gazdasági ellenõrzés meg csak erre vár, elég egy szabálytalanságot felfedezniük, letiltják az egész cég mûködését. Ki volt ez találva...
----
Azon lehet vitatkozni, hogy Hazal megérdemli-e, hogy elzavarják. Szerintem valóban figyelem- és szeretethiányos az a kislány, ezt kezelni kell, nem büntetni. Persze én is jó néhányszor lekevertem volna már neki egy makarenkóit, vagy elfenekeltem volna, amikor úgy viselkedett, de persze ezek inkább csak ötletek voltak, mert az ember rögtön meggondolta és tudta, hogy miért is igyekszik ennyire felhívni magára a figyelmet. Nyilván érzékeny lelkû, aki apa nélkül nõtt fel, az anyja a sok munka miatt szinte elérhetetlen volt számára, a simlis nagynéni meg... no hisz, amit attól tanulhatott... Azért annyit már kisgyerekként is érzékelhetett, hogy nem ez a normális. Vannak erõsebb lelkületû gyerekek, akik ezt túl tudják vészelni és vannak, akik deviánssá válnak. Nagyon jól megfogalmata õ maga is, anya, azt akartam, hogy szeress, hogy foglalkozz velem... És láttuk, hogy Dilara nem foglalkozott annyit vele, jöjjön a nõvér, a terapeuta, a másik anya, vagy akár a nagynéni, õ nem ér rá, õ szórakozni jár esténként....
És arra is kíváncsi vagyok, mit fogy szólni Dzsihán, hogy Dilara az édeslányát kiteszi a házból! Szerintem akármit is követett el Hazal, ezt Dzsihán biztos nem pártolná.
Dilara úgy viselkedik a saját vérszerinti lányával, mintha csak egy kölyökkutya lenne, kicsit dédelgette, na de amikor a szõnyegre piszkított, akkor kidobta a házból. Nagy szerencséje annak a nõnek, hogy olyan gazdag és meg tudta oldani, hogy helyette mások neveljék a gyerekeit, mert ez a nõ képtelen a komoly, mély szeretetre. Neki a látszat mindig fontosabb, no meg az, hogy mit mondanak majd az emberek. Fogadni mernék, hogy ha a "Társaság" ellene fordulna, mert a saját lányát elzavarja, hát visszakozna és a feldúlt idegállapotára fogná a viselkedését...
offtopic
ildimix 2016 júl. 06. - 06:46:27
(892/2695)
Hazalt nem tudom sajnálni megérdemelte, hogy Dilara elküldte a házból. Nurajt viszont sajnálom jókat nevettem rajta szereplése alatt jól játszotta a szerepét.

Cihan teljesen el van foglalva az üzlettel így kimarad a családi zûrzavarokból. Kíváncsi leszek Ozant és Cansut mikor engedik el az elrablók?

Várom a folytatást.
Érsekvári 2016 júl. 05. - 21:51:45
(891/2695)
Eseménydús a mostani rész . Nuraj egy kis pihenõre betér Güls boltjába , rosszul van el is ájul . Közben telefont kap Güls Diarától menjen Hazalért . Güls nyakába szakad minden , mentõvel kórházba viszik Nurajt a babára Güls vigyáz , szerencsére egyszer használható Özkan aki odamegy a kórházba .
Dilara és Rahmi rögeszméje az , hogy ezt az egészet Gülseren Hazallal kitervelte és Keriman is benne volt .
Keriman egy bajkeverõ , most meglépett a villából , de nem hazament fél a rendõrség jöhet érte , így a szomszédasszonyhoz menekül , akárhol van valamit el kell lopnia . Ez már kleptománia . Mégis érte önnek a rendõrök elviszik .
Hazal a tengerbe akar ugrani , de nincs mersze , Dilarát ez sem hatja meg túlságosan . Harun és Dzsandan további tervet eszel ki.
Güls a villába ért és el sem tudja képzelni az üres tolószék láttán mi történhetett .
Cansut és Ozant valakinek az utasítására elfogják és autóba tuszkolják õket .
7/10
napraforgó 2016 júl. 05. - 19:28:41 7/10
(890/2695)
Ez már nem gyanú, ez már lopási kísérlet. Volt rá pár tanú. Márpedig a bûncselekmény kísérlete is büntetendõ, nemcsak a befejezett cselekmény. Gondolj csak az emberölési kísérletre. Hová jutnánk, ha a kísérlet nem lenne büntetendõ, csak ha meg is hal az áldozat.

Harun Dzsihán elleni gyûlöletét még csak megértem, elvette tõle Dilarát, akibe szerelmes volt, a húga pedig õmiatta lett öngyilkos. Elég nyomós érvek. De Dzsandannak mit ártott Dzsihán? Azt, hogy a sznob Dilarát utálta, egy dolog. De a férjét miért? Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy nõi mivoltában sértette meg. A nõ nem finnyás, ha szexrõl van szó, biztos felajánlkozott Dzsihánnak, de a férfi visszautasította, nem kért belõle. Talán még akkor történt, amikor Yildrim felesége volt. Dzsihán meg nem árulta el a barátját és ezt a nõ nem bocsátotta meg. (még régebben Yildrim említette, hogy a házasságuk 6 éve alatt a nõ bizony sokszor megcsalta). Remélem egyszer kiderül, hogy jól tippeltem-e.
malvinkicska 2016 júl. 05. - 19:03:17
(889/2695)
Engem is foglalkoztat, mit csinálnak most Cihannal, majd, de olyan egy luzer szemében meg bájolog D-nek, sajnos vannak ilyen emberek akiktõl hányni, kell és õ is az a másik Ozanék elrablásához biztos köze van annak tetû H-nak. Kiriman már nem igen lesz bent sokáig mivel D-nél van a bizonyíték, csak a lopás gyanúja áll fen, ezt mondták a telefonba Rahminak.
7/10
napraforgó 2016 júl. 05. - 18:24:23 7/10
(888/2695)
Vajon mit fundált ki az az ördögi Dzsandan? Nagyon ügyködik Dzsihán tönkretételén, tán még jobban, mint Harun.
És Kerimánt vajon lecsukják, vagy csak egy-két napra tartják benn? Az a nõ olyan cirkuszt tud csinálni, ahogy óbégat és tiltakozik, õ az ártatlan bárány, csak ráfogják a lopást. Amúgy röhögtem, hogy még a szomszédasszonya asztalán lévõ kis tálkából is elvett valami mütyürt, pedig annak biztos nincsenek értékes dolgai. De hát Kerimán asszonynak enyves a keze, valami mindig hozzáragad.
7/10
napraforgó 2016 júl. 05. - 18:15:11 7/10
(887/2695)
Nuráj betér Gülszeren munkahelyére, egy lakástextil boltba, mert rosszul van. Dilara épp akkor felhívja Gült, hogy azonnal vigye magával a lányát (csodálkozom, hogy a nõ nem kérdezte meg, hogy melyiket is?). De Nuráj elájul, kórházba kell vinni. Gül vigyáz a kis Dzsánra és próbálja elérni Kerimánt. De Kerimánt fogva tartják Dilaráék a lopás miatt, a telefonja nem felel. A nõ persze Hazalra fogja a lopást is, õ akarta gyanúba keverni. Hazalt szidják,mint a bokrot és utasítják a cselédeket, pakolják össze a holmiját.
Végül sikerül Özkánt elérni, aki taxiba vágja magát és siet a kórházba. Gül a kezébe nyomja a fiát és rohan a villába.
Dzsihán közben elérhetetlen, mind Dilara, mind Gülszeren számára, egész éjjel dolgoznak, hogy minden számlát átnézzenek még az ellenõrök elõtt.
Eközben Kerimánnak sikerül megszöknie, megy haza. De nem mer a saját lakásába menni, mert sejti, hogy feljelentik és a rendõrség ott keresné, hát nykába varrja magát a rosszkülsejû szomszédasszonyának.Hiába, mert a rendõrök ott is megtalálják, beviszik az örsre.
Hazal el van keseredve, kirohan a tengerpartra és úgy néz ki, a tengerbe akarja vetni magát. Emine hívja az anyját. Dilara és Rahmi kimegy, de Dil szívtelenül elfordul a lányától, nem hatja meg a sírása, esdeklése. Megvádolja a lányt, hogy önzõ, semmi nem elég neki (vajon kire ütött ez a gyerek?) Otthagyják a parton, csináljon, amit akar. A lány végül visszamegy a villába.
Dzsanszu, aki még a botrány kitörésekor elrohant otthonról Ozanhoz, most a bátyjával menni készül, Ozan javaslatára a klubba, hogy ne is lássa az otthoni cirkuszt. Beszállnak Ozannak a szalontól kölcsönvett kocsijába, de alighogy elindulnak, két autó az útjulat állja. Kirángatják õket, majd egy másik kocsiba tuszkolják. Ezzel ér véget a mai epizód, illetõleg azzal, hogy Gül taxija a villához ér.

Lehet találgatni, hogy kik rabolták el a Gürpinár ifjakat? Én Harunra tippelek, bár lehet, hogy megint eljátsza a mentõangyalt, mint korábban Ozannal. De a keze akkor is benne van, az tuti.
malvinkicska 2016 júl. 05. - 18:01:48
(886/2695)
A mai részben is annyi minden történt csak nézem,, most Nuráj lett rosszul, kórházban van elég rossz állapotban, ésa gyerek Gülserennél maradt amíg jött Özkan. Aztán Keriman amit követ az egy külön cirkuszi jelenet. Dilara is egy nagyon unszimpatikus nõ lett a szemembe, senkinek nem hisz csak amit az apóssal a fejükbe vettek azt fujják. Rahmi más felett pálcát tör de , hogy õ milyen szemét most is, meg volt is, mennyi pénzt bukott azzal nem foglalkozik. Dilara és õ már meg bolondultak abban, hogy Gül miatt van minden , és nem is sejtik most is kik vannak, a háttérben. Harun és Dzsandan egy csúszó mászó férgek, mivel hátból támadnak, most is adott valamit H-nak. A társaság nagy része, mindegy milyen névre hallgatnak, vagy kik , nagyon rondán viselkednek, sokszor, mintha nem is filmet néznék, hanem valami utolsó emberek veszekednek. Annyi sok minden van benne, most meg Ozan és Cansu elrabolva, szóval a jóból is megárt a sok, ezt most mire lehet vélni talán itt is H keze van benne, vagy ki. Hazal óbégat de D-t nem hatja meg, azt nem tudja átvágni.
malvinkicska 2016 júl. 05. - 15:05:09
(885/2695)
Köszönöm ami a szinkron hangokat illeti és megírták.
8/10
Elhaym 2016 júl. 05. - 14:37:57 8/10
(884/2695)
Dzsandan magyar hangja Pálmai Anna.
7/10
napraforgó 2016 júl. 05. - 14:33:28 7/10
(883/2695)
Kösz. Hiába no, számít a gyakorlat... meg a jó hallás.
7/10
napraforgó 2016 júl. 05. - 14:30:08 7/10
(882/2695)
Kösz, ezek több helyen megtalálhatók a neten, ezeket én is tudom. Azokat keresgéljük, akik nincsenek feltüntetve ezen a listán.
sage 2016 júl. 05. - 14:19:42
(881/2695)
Megtört szívek (Paramparça)

Nurgul Yesilcay (Gülseren) - Pápai Erika
Erkan Petekkaya (Cihan) - Kõszegi Ákos
Ebru Ozkan (Dilara) - Horváth Lili
Nursel Kose (Keriman) - Nyakó Júlia
Alina Boz (Hazal) - Pekár Adrienn
Leyla Tanlar (Cansu) - Laudon Andrea
Burak Tozkoparan (Ozan) - Timon Barna
Gunes Emir (Solmaz) - Bogdányi Titanilla
Cemal Hunal (Alper) - Dózsa Zoltán
malvinkicska 2016 júl. 05. - 12:26:26
(880/2695)
Ami a magyar hangokat illeti, sehol nem lehet találni, ki Harun és Dzsandán magyar hangja , kérdeztem a FB-on is mivel ott sokan vagyunk, de nem írtak még, nagyon hiányosan van feltüntetve a wikin is, nem tudni miért.
9/10
suxel 2016 júl. 05. - 12:18:36 9/10
(879/2695)
Özkan - Zöld Csaba
Oszmán - Rosta Sándor

Enginnel még nem nagyon találkoztam ott ahol az online visszanézésben tartok. De ha felismerem, megírom.
7/10
napraforgó 2016 júl. 05. - 12:14:52 7/10
(878/2695)
Valamikor rég, boldogult ifjúkoromban a külföldi filmeknél már a TV-újságban a szereplõk neve mellett a szinkronhang tulajdonosa is föl volt tûntetve.
Vagyis 3 név volt megjelölve az újságban: szerep - színész - szinkronhang. Nem tudom, hogy miért szûnt meg ez a jó szokás, hiszen nem titkos, hogy kit kicsoda szinkronizál. Ez a sorozatoknál még fontosabb lenne, mint a mozifilmeknél, mert ott csak másfél óráig töri az ember a fejét, de egy sorozatnál akár 60 -100 - 150 rész erejéig.
A Port.hu feltünteti ugyan a fõbb szereplõket, de a hangokat nem. Kár. Gondolom, hogy a csatornának kellene leadni ezeket az információkat, nem a port.-nak kell kitalálni.
Kis figyelmesség, hogy mégis, azért csak számít a nézõ is valamelyest. Rejtély, miért spórolják el ezeket az infókat.
7/10
napraforgó 2016 júl. 05. - 11:58:05 7/10
(877/2695)
Amúgy Özkán hangja sincs feltûntetve, azért õ is elég jelentõs szereplõ. Bírom, ahogy fölhergeli magát és elkezd örjöngeni, aztán meg leereszt, mint a léggömb és elmegy síránkozni Enginhez. Jól csinálja a szinkronizáló színész, illik a figurához a hang.
Sõt Oszmán hangját se tudjuk, habár õ most eléggé eltûnt. Na és Enginé sincs meg, õ meg állandóan Özkánt ostorozza, hogy milyen hülye. Érdekes, hogy õ az egyetlen, akitõl Özkán ezt nem veszi rossznéven.
Érsekvári 2016 júl. 05. - 11:33:18
(876/2695)
Ez tök így van szóról szóra , ahogy megfogalmaztad .

Harun szinkronhangját ezek szerint senki nem tudja ! Írtam a Tv2 közönségszolgálatának , hogy a bevezetõ fõcím alatt csak kevés szereplõ szinkronja tudható meg . Most a 2. évadban bõvült az új karakterrel Harunnal , akit nem tudni ki szinkronizál .
Visszajeleztek , hogy továbbították az illetékes helyre......remélem reagálnak .
7/10
napraforgó 2016 júl. 05. - 05:35:49 7/10
(875/2695)
Dilara elég neveletlenül viselkedett amikor az autószalonban --- ezen én is elcsodálkoztam. Dilara normál esetben annyira jólnevelt, kivárja egy beszélgetés végét, nem pofázik bele. Itt meg... Nem is tudom, kit nézett nullának, a potencionális vásárlót, vagy a fiát. A fiát talán nem, mert akkor minek ment oda? Nem ment volna utána, ha nem számítana neki. De milyen alapon néz semminek, senkinek egy harmadik embert? Ez nem egy bolhapiac, ez egy elegáns autószalon volt, talán nem egy luxus karótegória, de azért nem is egy ócska bolt. Az bztos, hogy nem érdekelte, hogy lejáratja a fiát a bolt vezetõje, tulajdonosa elõtt, még örült is volna, ha kirúgják.
A Dzsihánnal való találkozója is tök fölösleges volt, semmivel sem vitte elõre a történetet. A sznobságát már eddig is ismertük, itt is elõadta, hogy az õ fiának legalábbis a Yale-re kellene járnia, vagy Cambridge-be, mert egy isztambuli helyi egyetem az már smafu, nem számít a jobb körökben. Na mondjuk, õ és Dzsihán se a Yale-en találkoztak egymással 20 évvel korábban, úgy hiszem az is egy huszadrangú isztambuli fõiskola volt....
Dilara, amikor már kicsit kezdeném megsajnálni, vagy szimpatizálni vele, mindig csinál valamit, amitõl megint antipatikus lesz. Az ember azt mondja, hogy na, ezzel a hülye, sznob tyúkkal semmi közös nincs bennünk.
Érsekvári 2016 júl. 04. - 22:04:26
(874/2695)
Özkan- Keriman- Nuraj balhéja a szokásos pénz miatt nem csitul .
Dilara elég neveletlenül viselkedett amikor az autószalonba Ozkanhoz elment . Éppen üzletet bonyolított egy vevõvel , de Dilara belebeszélt , mintha olyan sürgõs lett volna . Kivan akadva amiért dolgozni akar a fiú , Cihan sokkal rugalmasabb természetes dolognak tartja az egyetem is megoldható lesz . Dilara a nagyzolós , jaj mit szólnak majd .
Ozan utcai verekedésbe keveredik és csak néz ki volt az öltönyös férfi az embereivel , aki közbelépett segített neki .
Keriman kiakar törni a nyomorból és azt eszeli ki Hazal zsarolásával visszajut a villába .
Meg is történik azon a címen , hogy õ fogja ápolni Hazalt , Dilara nehezen , de beleegyezik .
Aztán észreveszi nincs meg a fülbevalója . Kerimán és Hazal összeszólalkoznak és a vita hevében a telefon éppen a videóval leesik a földre Cansu lába elé , aki hallva a vitát a szobához megy . Ekkor meglátja Hazalt áll a lábán .
Összecsõdíti Dilarát az öreg Rahmit , neki esnek a lánynak aki megjelenik teljes valóságában . Keriman a fülbevalót kirántja amit mindenki meglát .
Cansu kivan miért tette ezt vele Hazal , Dilara hazug csalónak véli , Hazalt elzavarja a villából . Keriman is mehet vele hátra arc . Na most megkapták rendesen .
7/10
napraforgó 2016 júl. 04. - 18:16:55 7/10
(873/2695)
Dilara 1000 dollárt dugott Dzsan hordozójába, ezt Nuráj szerette volna megtartani. Kerimán és Özkán felváltva kapkodták ki a kezébõl, de végül csak nyert a pöttöm nõ, megszégyenítette Özkánt, aki megint elvonult sajnálni magát Engin mûhelyébe.
Dilara felkeresi Ozant az autószalonban és megpróbálja lebeszélni a munkáról. Még Dzsihánt is felhívja, hogy akadályozza meg, mert a fiuknak egy neves külföldi egyetemen kell tanulnia. Hja, és mit fog szólni hozzás a "Társaság"? De Dzsihán helyesli, hogy a fia a saját lábán próbál megállni, nem hajlandó engedni Dilnek. Amúgy Ozan londínerkedése ellen Dilinek sem volt kifogása anno, nem tudom, az autószalon miért rosszabb?
Ozan az apjához menne, de útközben összeszólalkozik két férfival, akik megverik. A lesben álló Harun és a testõrei mentik meg az összeveréstõl. Nekem nagyon gyanús, hogy ez a Harun és Ozan eléggé hasonlít egymásra (igaz, hogy csak színészek, de akkor is...világos haj, kék szemek...)
Eközben Alper megkapja az újabb DNS teszt eredményét is, amely szerint 0 az egyezés közte és Dilara között, vagyis nem testvérek. Oda a villa, az álom a gazdagságról.
Kerimán nem érzi jól magát a nyomorban, visszavágyik a jólétbe, ezért megzsarolja a videóval Hazalt és követeli, hogy intézze el, hogy visszamehessen. Hazal el is éri az anyjánál, aki pedig egy szakképzett nõvért szerzõdtetett mellé. Rahminak nem tetszik Ozan lépése sem, és Keriman visszatérése sem, ennek hangot is ad. Az asszony nagy hanggal érkezik meg, rögtön utasítgatni kezdi a cselédeket.
Dilara elmenni készül este, de nem találja a gyémánt fülbevalóit. Eközben Kerimán megint a videóval zsarolja Hazalt, aki fölpattan az ágyból és igyekszik megszerezni a telefonját. Az ajtót viszont elfelejtették bezárni, így az arra járó Dzsanszu meglátja, hogy tud járni. Rögtön az anyjáért kiált és a telefonnal kiszalad. Kerimán és Hazal utána. Az elõsietõ Dilara és Rahmi a videót látva megdöbbennek. Aztán észreveszik az ajtóban álló Hazalt is. Elõbb Dzsanszu esik neki, hogy hazudott és hagyta õt szenvedni, majd Rahmi kezdi szidni, hogy biztos kezdettõl tudott járni, csak megjátszotta a bénát. Végül még Dilara is meggyanúsítja, hogy Kerimánnal, sõt Gülszerennel tervezték ki az egészet, mindent õellene. Hazal hiába próbálja mondani, hogy csak rövid ideje érzi a lábát és csak azért titkolta, hogy foglalkozzon vele, szeresse õt. Ekkor a kisettenkedni akaró Kerimán zsebébõl kiesik a két fülbevaló, amit alighanem Hazal csempészett vissza, már csak a zsarolás miatt is. Rahmi rögtön lecsap és tolvaj, csaló bûnbandának nevezi õket, Dilara pedig szigorúan ráparancsol Hazalra, hogy szedje a holmiját és takarodjon a villából.

Nem panaszkodhatunk, ma is volt történés rendesen.
malvinkicska 2016 júl. 04. - 18:00:49
(872/2695)
A mai részben kiderült Hazal tud járni, becsapta a családot, különösen Cansunt akit nagyon mélyen érintett ez, mivel magát okolta a történtek miatt, az öregnek most sok mindenbe igaza volt ezek a megtestesült ördögök, ketten Kerimannal. Dilara felkereste Ozant nem tetszik neki, hogy ilyen helyen dolgozik, mert õ mindig nagyra vágyó volt azt szeretné, ha mindenki az õ kedvére tenne. Cihan jónak látja, mert így is lehet belõle akár nagy ember is, nem születnek az emberek gazdagnak. Az ami feltûnt, mikor Ozan utcai verekedésbe keveredett kipattant, a kocsiból Harun és megvédte, valahogy mintha köze lenne, Ozánhoz, mert a fiú is csak nézett, de nem mondtak egymásnak semmit, várom hogy jól gondolom e. Dilara most elküldi Hazalt, az vajon mit fog kezdeni, mikor a nagyravágyástól se lát se hall, Kerimannal megy vagy megint Gülserenhez.
7/10
napraforgó 2016 júl. 04. - 13:19:39 7/10
(871/2695)
A fõcímnél mindg Rahmit mutogatják, amikor Törköly Levente nevét mondják, ezért gondoltam.
Érsekvári 2016 júl. 04. - 13:00:49
(870/2695)
Törköly Levente hangja - Jildrim ügyvédé
Beregi Péter hangja - Rahmié
7/10
napraforgó 2016 júl. 04. - 05:02:29 7/10
(869/2695)
Nekem kicsit zavaros Özkán 20 évvel ezelõtti adóügye, illetõleg hogy lett volna akármilyen vendéglátóegysége, étterme, bárja, vagy, akármi, amit akkor üzemeltetett. Amikor Gülszeren a megismerkedésükrõl beszélt, azt mondta nem volt semmijük, talán még ágyuk sem. De akkor szó sem volt étteremrõl. Mert ha az lett volna, a nõ biztos ott dolgozott volna látástól vakulásig. Aztán arról is mesélt Gül, hogy Özkán keresetébõl nem tudtak megélni, hát õ is állást vállalt. Ez mibõl is állt, azt sem mondták. De ha lett volna étterem, logikus, hogy inkább ott dolgozott volna, mint máshol. Özkán adósságairól is volt szó, de hogy azok mibõl is eredtek, hogy keletkeztek, arról soha... Csak arról, hogy lelépett Németországba. De még az is zavaros volt, hisz eleinte azt mondták 12 éve ment el, de 10 éve már nem jelentkezett. Aztán késõbb már mindenütt csak a 10 év szerepelt, 10 éve ment el és soha nem is jelentkezett...
Nos, én sem emlékszem mindig mindenre pontosan, na de hogy a forgatókönyvírók, a dramaturg, meg a rendezõ sem????
7/10
napraforgó 2016 júl. 04. - 04:49:37 7/10
(868/2695)
Szia Suxel!
Rahmi szinkronhangja Törköly Levente, Dzsandanét sajna nem tudom, õ nem szerepel a fõcímben, vagy én nem figyeltem oda, amikor õt mutatnák. Amúgy Harunét sem tudom... Te igen?
offtopic
ildimix 2016 júl. 03. - 23:08:08
(867/2695)
természetesen Öskanra gondoltam amikor írtam, hogy nem maradt pénze.

1 kicsit összekevertem a neveket már késõ van megyek is aludni.
offtopic
ildimix 2016 júl. 03. - 23:05:25
(866/2695)
Nagyon jók voltak a heti részek. Most volt idõm megnézni a részeket. Ozant sajnálom, hogy tönkrement anyagilag. Kerimanék jót élõsködtek a villába. Ozant is sajnálom, hogy nem jön ki az apjával. Hazal már jár Keriman már az elsõ percben rájött. Remélem mostmár hamarosan lebukik.

Várom a jövõheti részeket.
9/10
suxel 2016 júl. 03. - 22:46:35 9/10
(865/2695)
Dzsandannak ki a szikronhangja? Meg tudjátok ezt nekem mondani? Nekem Majsai Nyilas Tünde vagy Balsai Móni a tippem, de nem vennék rá mérget.

Most nézem a 12. bölümöt, és olvasom vissza folyamatosan a fórumot, és láttam, hogy Rahmi papa szinkronhangját kérdezte egyikõtök. Addig még nem jutottam el, hogy jött e rá válasz, mert csak apránként haladok részarányosan, de õt Beregi Péter szólaltatja meg. Nem is olyan régen hallottam a Gran Hotelben Ayala nyomozó hangjaként.
8/10
gabus53 2016 júl. 03. - 21:58:03 8/10 Előzmény sage
(864/2695)
Szia Sage!
Erre gondoltam.
Érsekvári 2016 júl. 01. - 22:46:00
(863/2695)
Nagy a káosz Cihant támadják minden oldalról Harunék . Az öreg Rahmi újabb adósságot halmoz fel ás Harun kisegíti , de ez nem szívjóság tõle . Még nem jutott Cihanig a hír itt van Harun , de hamarosan biztos megtudja .Keriman borzalom mit mûvelt , éppen ideje , hogy vissza cuccoljanak a lakásukba , de õk maradnának csak Özkan sürgeti õket . Dilara egyre idegesebb Ozan miatt , de Cihan nem foglalkozik a témával más foglalkoztatja most .
Cihan számláit az adóhatóság vizsgálja ilyen idegesnek õt sem láttuk még . Gülserent is lerázta amikor telefonált neki .
Jó beszólása volt Enginnek amikor Özkan közölte vele megtalálta a telefonját a kocsmába hagyta .
Mindjárt gondoltam nem a dzsámiba válaszolta Engin .
7/10
napraforgó 2016 júl. 01. - 19:25:33 7/10
(862/2695)
Harun és Dzsandan zsák, meg a foltja, vagy, ahogy te szoktad mondani, ecetes kanna és a dugója. Azért láttuk korábban, hogy Dzsandan már régen is adta az aljasnál aljasabb ötleteket Dilarának, hogyan tegye tönkre Gülszerent, a jóhírét, egzisztenciáját, mindenét. Szóval egyedül is elég gonosz volt, de Harunnal verhetetlen párost alkotnak.
Persze így izgalmasabb a történet és legalább van egy egyértelmûen "rossz ember". Mert az eddigi szereplõkben, még a "jókban" is találtunk hibákat és a kevésbé szimpatikusabbak is csináltak néha jót. Rahmit pl. nem szeretem, de azért amikor Hazal után ment és próbálta kiszabadítani annak a Teomannak a karmai közül, az rendes volt. Pech, hogy a fiú meghalt.
malvinkicska 2016 júl. 01. - 19:13:27
(861/2695)
Köszönöm szépen örülök más sem szereti az ilyen csúszó, mászó férgeket, mint Harun, nem beszélve ördögi tervéhez felhasználja Dzsandant is ez sem szép dolog, utána meg teszi a szépet, neki az öreget is behálózta.
sage 2016 júl. 01. - 19:05:35
(860/2695)
Megtört szívek 2014 35 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_35_Bolum_HunDub_Sage

Csak ennyi helyen vágtak ki jeleneteket!
http://kepfeltoltes.hu/160701/Megt_rt_sz_vek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
7/10
napraforgó 2016 júl. 01. - 18:51:00 7/10
(859/2695)
Teljesen egyetértek veled, ami Harunék aljas, hátbatámadós módszereit illetik. Nem egyenes ember, az ilyet én se szeretem. Még az is jobb, ha nézeteltérés esetén egymásnak ugrik két kakas. Akárhogyis, de szemtõl-szembe, és ne a hátadba szúrják a kést.
Dilarát egészen megsajnáltam, mostanában rájár a rúd. A Kerimán-Nuráj kettõs szinte megszállta a villát, ahogy õk ott viselkedtek, kiszolgáltatták magukat, mintha egy szállodában lettek volna. (Habár normális ember ott se tesz ilyet). Azt hiszem, most senki nem bánta Özkán feltûnését, lelkesen segítettek összepakolni, hogy távozhasson a két nõvel.
Szerintem Dilara szereti mindhárom gyerekét, a maga módján. Õ nem az a fajta, aki nagyon ki tudná mutatni a szeretetét. Valahogy mindig azzal a gyerekkel törõdik, aki a legjobban rászorul, meg aki nincs a szeme elõtt. Amikor Hazalt érte baleset a taxival, akkor odarohant (más kérdés, hogy csak toporgott, nem csinált semmit, de azért ott volt). Most is a maga módján akar gondoskodni a lányról, gyógytorna, nõvér, külföldi klinika... Dzsanszu után is elment, amikor az elköltözött hazulról, most ugyanígy Ozan után megy, próbálja elõkeríteni, visszaédesgetni.
Dzsihán nagyon ideges lett a gazdasági rendõrségtõl, egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy talán találhatnak valamit, talán nem volt tiszta minden üzlete. Bár én õt egyenes embernek ismertem meg, de hát akármelyik embere, vezetõje a háta mögött is csinálhatott akármit... Ezt majd meglátjuk.
Rahmi gyenge jellem, most is nagyban játszik, holott tudja jól, hogy Dzsihán tartani szokta a szavát, most nem fogja rendezni az adósságát. És az öreg többszázezres cehhet csinált egy éjszaka alatt!
Yildrim most Derjának is próbál segíteni, habár Dzsihán dolgaival eléggé elfoglalt lehet.
malvinkicska 2016 júl. 01. - 18:05:19
(858/2695)
A mai részben végre elköltöztek Kerimannék, amit követtek valóban nagyon utolsó módon viselkedtek, igaza volt Dilaranak a szegénység nem szégyen de ez a két nõ amit csinált a villában az valami borzalom. Az úgy tünik, mintha D jobban szeretné Ozánt, mint a lányokat még elment megkeresni, tõle ez szokatlan helyzet. Az ilyen alatomos szemét hátból támadó férgeket, mint Harun nem csipem, mert ha nekem bajom van valakivel vállalom, nem így mint õ, most Cihanra küldte a cégét jól vizsgálják ki, szóval ez nem tisztességes szerintem.
Nagyon várom Napraforgó véleményét, mert õ egy egy járatos, jól lát dolgokat, fórumozó, gondolom nem veszed tõlem ezt rossz néven, mert én ezt egy komoly dolognak tartom.
A másik annyi mindent beletettek már ebben a történetben várom mikor lesz valakinek köröm vagy egyébb mütétje, csak hogy hosszabb legyen a sorozat.
7/10
napraforgó 2016 júl. 01. - 07:04:54 7/10
(857/2695)
Dzsihán és csapata gondterhelten tanácskoztak, a pályázat elvesztése komoly anyagi csapás számukra (ez vicces, ha állítólag akkora vagyona van, pl. egy rakás ingatlana, nem csak a villa, hanem szállodák és éttermek is...)
Dzsanszu némileg észheztért, elmegy Gül új munkahelyére és szó nélkül összeölelkeznek. Gülszeren persze boldog és azonnal megbocsát. Én úgy érzem, azért maradtak még Dzsanszuban kételyek, de valahol szertne hinni Gülnek.
Kerimán nagy franc, mindenbe belepofázik, ami a villában történik. Falaz Hazalnak, de titokban felvételt csinál a telefonjával arról, hogy járkál.
Ami érdekes, most Dilara keresi fel Dzsihánt az irodájában azzal, hogy válni akar, és a férfi ne is jöjjön többet haza. nem is értem, miért mondott le hirtelen a férjérõl????
Alper hanyagolja a "munkát", majd fel is mond Harunnál. A pasi csak röhög rajta a háta mögött. Alper ügyét jó drágán elvállalja egy ügyvéd és biztosítja a gyõzelemrõl.
Harun Rahmit akarja csapdába csalni, játékbarlangot nyit, amelyre futárral küld meghívót az öregnek, aki nagyon vívódik, de aztán csak elgyengül és elmegy a klubba.
Dzsanszu és Ozan tartják a kapcsolataot, Ozan egy diákközösségbe költözött, munkát vállalt, de kéri a húgát, ne mondja el az anyjának, hol lakik mit csinál.
Kerimán szertné visszacsempészni a fülbevalókat Dil szobájába, de azt zárva találja (Emine figyelmeztette Dilt, hogy Kerimán mászkál és benyit minden szobába, kutakodik, stb.) Ker ekkor Hazalt kéri meg, tegye õ vissza, de a gonosz kis csaj be akarja árulni és az anyja után kiáltozik. Ker ekkor elõkapja a telóját és megmutatja a felvételt Hazal sétálásáról. A lány megijed és rögtön visszakozik, Kerimán meg a fejét bökdösi, ne próbálja õt átverni, mert póruljár.
Érsekvári 2016 jún. 30. - 22:05:54
(856/2695)
Malvinkám jókat nevettem , tetszett Alperrõl meg a többiekrõl alkotott véleményed , hát igen valóban ez van .
Keriman azért mégsem maradt alul Hazallal szemben , elvégre mégiscsak õ a mestere . Most a felvétel miatt a a tenyerébõl eszik a lány nehogy elmondja a nénikéje . A fülbevalón elcsodálkoztam , hogy visszaakarta adni Keriman , mert Dilara rögtön rá gondolna ha nincs meg . Már zárja a szobája ajtaját úgyis , mert a személyzetnek is feltûnt Keriman portyázása a szobákban .
Cihant sorban érik a kudarcok , rádöbbent elvitte más az eddigi sikeres üzletüket . Dilara pedig bejelentette válni akar .
Harun Cihan után az apjának is csapdát állít , aminek Rahmi nem tud ellenállni és bele is sétál .
Cansu elmegy Gülserenhez akinek új munkahelye van és bocsánatot kér tõle .
malvinkicska 2016 jún. 30. - 18:37:33 Előzmény Érsekvári
(855/2695)
Hazal emberére akadt Keriman Személyében azt hitte túl jár az eszén de az dörzsöltebb, felvette a teleefonjával, hogy tud járni a kis szemét egybõl másat beszélt, és Dilara sem ugrik minden szavára ami helyes. D és most bejelentette C-nek el akar válni tõle, igaz ami a villában van az egy kész cirkusz, az nem élet. Ozan dolgozni akar nagyon várom azt is mert nem egy olyan jó hámos, õ, hogy sokáig dolgozzon majd. Harun szép csendben teszi tönkre C-t, most Rahmit is becsalta játszani, ha tönkre megy C akkor mivel fognak nagyzolni a gyerekek, különösen Hazal, mert az egy nagyravágyó valaki. Ezeket a dolgokat azért írták bele, hogy meg legyen a Bölümök száma, mert az eredeti nem bírta el, igaz a törökök rendõrség bíróság, testvér elleni vita nélkül nem nagyon csinálnak sorozatot, ebben pedig aztán van minden. Alper vajon mire jár azt is várom, mivel a munka temetésére elmenne akár milyen messze volna is.
Érsekvári 2016 jún. 29. - 18:32:28
(854/2695)
Hazal akkora szemét csaj hagyja az anyját görcsölni a Dubrovniki klinika miatt , miközben már tud járni . Keriman csak néz mekkora
rafinált a lány szinte túl tett rajta is , õ nevelte fel . Élvezi a helyzetet hiszen õ már tudja Hazal jár és arra bíztaja jó ez így neki csak üljön tovább a székében hagy ugrálják körbe a többiek .
Amikor Dilara elmegy otthonról Keriman a szobájába bemegy és kutat minden után az ékszereket próbálgatja , de valami neszt hall így visszateszi õket , de egy fülbevaló rajta marad , amit emlékbe elrak . Harun estére meghívja Dilarát a hajójára , de Cansu telefonjára Dilara hazamegy . Pedig már ott van a hajónál , meg is lepett ezzel Dilara máskor nem így tett .
Az ok Cihan pofonja volt amit Ozannak lekevert . Azért a fiú is túlzásba vitte a hangnemet a viselkedését már régóta .
Cansu is Gülserennel milyen ronda stílusba beszél .
7/10
napraforgó 2016 jún. 29. - 18:21:56 7/10
(853/2695)
A mai rész kicsit unalmasabb volt. Gülszeren és Dzsihán békésen üldögélnek valami kávézóban és a gyermekéveikrõl merengenek. Harun is az egyetemi éveirõl mesél Dzsandannak,megtudjuk, hogy a húga, Hayal Dzsihán miatt lett öngyilkos.
Dilara forszírozná a dubrovniki utazást, Dzsihán ellenzi, semmit nem tudnak arról a terápiás központról. És Hazal még mindig nem mehet külföldre Gülszeren és Özkán beleegyezõ aláírása nélkül. Csodálom, hogy még Dzs és Dil még mindig nem intézték el, hogy a lányuk a nevükre kerüljön. Kerimán meg titokban bújtogatja Hazalt, maradjon csak a székben, akkor mindenkit a markában tarthat. Aztán egy új telefont akar Hazaltól, finoman érzékeltetve, hogy a hallgatásáért cserébe.
Kerimán teszi-veszi magát a villában, mindenkivel jópofizik, mindenbe belebeszél, késõbb Dili anyu szobájában, az ékszerei között kotorászik. Egy gyönyörû gyémánt fülbevaló a kezéhez is ragad.
Ozán nem találja a helyét, idegesíti a villát ellepõ népség, közben meg fúj az apjára is Gül miatt. Elhiszi az anyja vádaskodásait, hiába volt a múltkori pisztolyos eset Gülszernnel. Dzsanszu is tépelõdik, hová is tartozik, melyik az igazi családja?
Dzs piknkezni viszi Hazalt és Gült, a lány az anyjának nyafog, miért nem jön a villába mostanában.
Ozan tiszteletlenül beszél az apjával, aki többször figyelmezteti, majd lekever neki egy nyaklevest. Ozan megdöbben és elmegy hazulról. Az esetnek sajnos véletlenül Dzsanszu is tanúja volt, õ is megorrol az apjára. A lelkiválságában nem fogadja Gül telefonjait sem, aki kénytelen a lovasklubban fölkeresni. Megpróbálja magát tisztázni a vádak alól, elmondja, hogy soha nem ácsingózott más pénzére és mindig megdolgozott a magáért, majd otthagyja a lányát. Remélem Dzsanszu az eszéhez kap és rájön, milyen ostoba volt. Hisz õ élt az anyjával és tudta, látta, hogy él, mennyit dolgozik, soha nem kívánkozott a villába.
Ez a csavar a történetben szerintem csak egy kis idõhúzás volt, nem következett logikusan a korábbiakból.
Amúgy Gülszeren Izmírbe költözése sem merült fel újra, pedig most lenne a legalkalmasabb. Dzsanszu elfordult tõle, Hazalt majd pátyolgatja Diliara, talán el is utaznak Dubrovnikba, szóval most már új életet kezdhetne. Talán Diliara is megnyugodna végre, hogy mégsem kell neki a villa.
malvinkicska 2016 jún. 29. - 18:07:10
(852/2695)
A mai rész elég komoly volt, a gyerekek össze vannak zavarva, Ozan Cansu, Hazal az most ül a tolószékbe, neki ez kényelmes most, de ha az anyja elviszi a kezelésre ott is be fog csapni mindenkit. Cihan hiába beszél szépen a gyerekekkel azok támadják, Gül miatt, Cansu bevallotta teljesen nem tudja kihez tartozik, nem elég a gyerekek elcserélése, a megromlott házasság, és a felnövõ fiú lány nehezen tolerálja a helyzetet. A megtestesült türelem Cihan ad egy pofont szeretett fiának, akit annyit meg mentett. Cansu nem veszi fel a telefont ha hívja G, aki annyira oda van értük sosem volt jó élete, képes felkeresni , és még szóba sem akar állni vele, micsoda dolog, az ember szülõ és gondolkodik mii is van ilyenkor. Aztán elsorolja bánatát és a lány csak néz, ki a fejébõl. Dilara addig meddig összejön Harunnal Az is gond most már teljesen elmérgesedett a helyzet D és C között, mert szinte semmiben sem értenek egyet a gyerekért sem.Keriman megint lopott ha ezt megtudja D akkor lesz még ereszd el a hajamat ami jogos is valahol.
7/10
napraforgó 2016 jún. 29. - 08:32:32 7/10
(851/2695)
Nem tudtam élõben megnézni a tegnpi részt, csak ma reggel. Hát kapkodtam a fejem, mennyi fontos megbeszélés hangzott el.
Elõször Harun és Dzsandan - Harun elõször Alper perérõl beszél, azt szeretné, ha Alpernek szereznének valami agilis ügyvédet és Dzsandan, mint megtért jó barátnõ ismét Dilarát képviselné ellene. Dzsandan nem szeret pert veszíteni, de Harun meggyõzi ennek szépségérõl, élvezetességérõl. Aztán Dzsihán és Dilara válópere a téma, ennek kapcsán Gülszeren is, aki Dzsandan szerint külvárosi senki, de Harun a fényképeit nézegetve meglátja benne a szépséget, emlékezteti egy régi ismerõsére a nyomornegyedbõl. Már tudja, érti, mit szeret rajta Dzsihán.
Gül megint munkamegbeszélésre megy, de az interjút tartó férfi az irodában rányomul. Gül fejbecsapja és elmenekül.
Özkán megtudja, hogy Kerimánék Dzsanszu jóvoltából a villában vannak. Marhára föl is háborodik, habár nem is tudom, hogy min, hiszen õ nem tudja, és fõleg nem is akarja eltartani a családját.
Kerimán Rahmival is összetalálkozik a villában, jönnek a muris jelenetek sorban. Nuráj a nagyszalon bõrkanapéján teszi tisztába a gyerekét, ezt Dilara rosszul viseli. Nuráj ugráltatja a villa személyzetét, a reggeli is a közös nagy asztalnál is egy katasztrófa. Dzsanszu is csak döbbenten figyeli, micsoda közönséges, ordenáré népség a pereputtya. Kerimán kétpofára zabál, mintha egy hete nem evett volna. Betoppan a felbõszül Özkán, ordibál, a picike Nuráj száll szembe vele. Özkán épp szájon akarja kapni, Dilara állítja meg, az õ házában nem emelnek kezet nõre. Özkán Dzsanszu döbbent arcát látva, majd a kisfiára nézvén lehiggad és elmegy. Egyenesen egy négyemeletes épülõfélben lévõ ház tetejére és sírdogál egy sort, majd végülis nem ugrik le, visszamegy a mûhelybe.
Dzsihán még sajnálja is Özkánt, akinek nem sikerüt az élete, majd Dzsanszun merengenek, aki most cseppet sem megértõ sem vele, sem Gülszernnel. Yildrim szerint épp kamaszodik, késõbbmajd megérti õket.
A végén még Gül fölkeresi Özkánt Engin szerelõmûhelyében és elbeszélget vele komolyan.
Az epizód végén Gül valami csõtörés nyomait törölgeti föl, amikor Dzsihán beûllít egy szerelõvel, aki elhárítja a bajt.
Dzsihán megint a segítségét ajánlja fel Gülnek, aki megnt kiakad és ordibál, Dilara vádjait emlegeti, miszerint õ Dilara poziciójára , fõként vagyonára ácsingózna. Ismét biztosítja a férfit, hogy nem akar tõle semmit és elküldi.

És ami érdekes, a lányokat immár 17 évesnek mondják - ami szerintem lehetetlen, figyelembe véve Nuráj terhességének idõtartamát is. A legelején még 14 évesnek, néha 15 évesnek mondták a lányokat, aztán a múltkori egy-két részben már 16-nak. És 10 perc se telt el, máris 17 évesek lennének? Nuráj fia meg még mindig szopós újszülött? Ez nálam valahogy nem stimmel....
mijud 2016 jún. 29. - 01:06:35
(850/2695)
Na nem fogunk unatkozni, lesz 3. évad. Megvolt a 2.utolsó része. A holdpont. hu-n szoktam olvasni a következõ részek tartalmát. Hát lesz kavar.
kikelet54 2016 jún. 29. - 00:22:47
(849/2695)
Most néztem meg kb. egy heti elmaradt részt, és teljesen feldob, hogy betették Harunt felkavarni az állóvizet. Nagyon utálhatja Cihant, ha ennyi rosszat akar elkövetni ellene, de biztos nõ lehet a dologban, és valószínû Dilara.

Hazal gonoszsága már túlzás, nem hiszem, hogy valaha is megváltozik, örökké féltékeny lesz Consura és az egész világra, ha nem figyelnek csak rá.

Consut nem értem, mi ez az éktelen harag az apja és Gülseren iránt, amikor már elfogadta, hogy szeretik egymást. Most meg felháborodik, hogy megcsókolták egymást /ami persze nem igaz, rosszul látta/, emiatt örök-harag.
9/10
suxel 2016 jún. 28. - 22:47:50 9/10
(848/2695)
Köszönöm Sage a feltöltéseket.

Múlt héten kezdtem el nézni a sorozatot az elejétõl fogva az indavideon. Korábban már volt egy kommentem, hogy bele-belenézek a TV2-n, mert tetszett. amit látok. Az idõpont nem teljesen jó, meg nekem a magyar epizódok rövidek és ami idegesít az az, hogy a magyarok nagyon béna helyeken tudják lezárni az epizódokat, míg a török bölümök nekem egy kerek egészt alkotnak. 7 bölümöt néztem meg eddig, és ez a sorozat k...a jó. Tömören ennyi a véleményem. Kíváncsi leszek késõbb is ennyire be fog-e jönni.

Belenézések alapján Hazalt egy undok kis békának láttam, de rájöttem Napraforgónak volt igaza már a sorozat elején, hogy borzasztó egy kislány. Én egyáltalán nem vagyok a "verésnek" a híve, engem soha nem ütöttek meg egyszer sem a gyerekkoromban, de ennek a tinédzsernek kijárt volna már jó néhány makarenkói, ami minumum, akadnak kivételek. Engem a viselkedése megbotránkoztat, valahol valamennyi részét megértem, de ami sok az sok. Nem vagyok erõszakos típus, nagyon elutasítom az erõszakot, de én Gülszeren helyében fél tüdejét már levertem volna az idegölõ, kegyetlen húzásai miatt, fõhõsnõnknek látszólag vasabroncsból van az idegrendszere. Ahogy láttam epizódrészleteket a kis görcs semmibõl sem fog tanulni, ez viszont szomorú. Valahogy olyan érzésem támadt, ha õ változik egyszer valahára pozitív irányba, akkor az a sorozat befejezésekor lesz, de addig még táncolni fog az én idegrendszeremen is, mert nagyon felmegy a pumpa bennem tõle annak láttán, mennyire nem értékeli a nevelõanyját. Kerimán és bandája azonban ellensúlyozzák, ha õk nem lennének, biztos nem lenne 9 pont nálam a sorozat sem.

Végül, de nem utolsósorban megjegyzem, nagyon élvezem visszaolvasni a sorozathoz írt kommenteket, pedig általában nem szoktam ennyire visszamenni, de ez megéri.
Érsekvári 2016 jún. 28. - 18:20:37
(847/2695)
Igyekeztem megnézni "élesbe" erre lemaradtam az elsõ 10 percrõl , de megnézem . Harun és Dzsandan a sorozat sava-borsa . Dzsandan veszélyes egy nõszemély valóban képes lehet arra amit mond , mert féltékeny minden nõre. Gülserennel is tervez valamit a nagymenõ , kíváncsi vagyok mivel tudja becserkészni . Mint látjuk nem egyszerû Gülserennek egy vadmacska kell legyen a férfiak csak a prédát látják benne . Kerimanék mint egy vándorcirkusz van velük mûsor jócskán . Cansu egy kicsit rádöbbent miféle rokonsága van .
Õzkan hab a tortán amikor berontott a villába , de a leugrás a magasból nála is a színjáték része nincs mersze semmihez csak szájhõs mindenben .
Persze ne ugorjon , de egy normális munkát nem tud felmutatni a semmibõl családot nem lehet eltartani õ meg a jószerencsét várja .
Alper annyira nevetséges ,de legalább ilyen is van benne .
malvinkicska 2016 jún. 28. - 18:03:11
(846/2695)
A mai rész nagyon fura volt amit követnek Kerimanék z azért egy kicsit sok, elhiszem ez nem tetszik D-nek nekem sem tetszene ha ilyenek történik az otthonomba, szerintem Cansu meg van kavarodva, nem tudja a helyes utat. Özkan az belátja nem képes egy család eltartására, sajnos, az szép volt mikor Gül elment hozzá beszélgettek. Amikor Cihan és Gül a lakás rossz állaga miatt szinte veszekedtek, és mondta neki nem kell semmi, mert így is az van õ a vagyonra hajt. Vannak benne sok felesleges csevegések, jobb lenne ha lényegre törõ események történetek, ami elõbbre viszi na sztorit.
8/10
Darkrose 2016 jún. 28. - 17:57:42 8/10
(845/2695)
A képre visszatérve: valóban Harun és Cihan az egyetlen biztos pont a fotón, az egyik nõ engem nagyon emlékeztet Candanra (bár nem említik, hogy egy egyetemre jártak volna), a másik biztosan Harun húga.
Már nekem is megfordult a fejemben, hogy Ozan nem Cihantól van, a sorozat elején is, igaz, akkor azt hittem, hogy Alper az apja :D
Igazatok van, nagy hülyeség, amit Cansu jellemével mûvelnek. Cansu egy már majdnem felnõtt nõ; látta, hogy Gül és Cihán milyen l kijönnek egymással és azt is, hogy SZERETIK egymást. Ez egyértelmûen lejött az õ reakcióiból is, ezért nem értem, mi ez a hirtelen pálfordulás. Gondolom kellett a csavar, hogy Özkánhoz költözzön, majd a villába vigye a pereputtyot.
Özkannak nagyon nagy bõr van a képén, hogy oda mer állítani Dilarához, ráadásul még a gyereke anyját is megrángatja....Hát, nagyon szimpatikus volt, ahogy Dilara megvédte Nurayt, hihetetlen, hogy ez a csávó ennyire nem érzi a határokat...
A mai kedvenc részem ismét az volt, amikor "Kerimán tömte a fejét", eszméletlen ez a színész :D Azt tudtátok, hogy a színésznõ akarta, hogy Kerimán állandóan zabáljon valamit? Szerintem enélkül nem is lenne Kerimán Kerimán :D
Érsekvári 2016 jún. 28. - 16:34:18
(844/2695)
Tegnapi részhez pár sor , végre Hazal lebukott Keriman kiszúrta tud járni . Amilyen anyagias képes talán Hazaltól némi hallgatási árat kikunyerálni . Szerintem nem kizárt . Cansu elég fura ötlettel állt elõ az egész famíliát ott akarja elszállásolni , mert joga van a rokonait idehozni . Dilarának most igazat adok , hogy pár napig szól a vendégség és keres szállás megoldást számukra. Kerimannal , Nurajjal együtt lakni ez Dilara rémálma lenne.
Dzsandan egy kígyó adja az ötleteket Harunnak a villával kapcsolatban mit kéne tennie .
Jön a folytatás hamarosan .
7/10
napraforgó 2016 jún. 28. - 05:53:51 7/10
(843/2695)
Most elõször néztem bele az általad feltett videóba, mert azt írtad, sok dolgot kivágtak. Korábban azt hittem, csak föltetted a török bölümöket. Most megláttam, hogy valóban használják az ollót rendesen. Pl. Kerimán, Nuraj és Dzsanszu vacsoráznak, beszélgetnek (ki tudja mirõl, mert a kivágott részeken megmaradt a török nyelv), amikor jönnek a rendõrök a hírrel, hogy el kell hagyniuk a házat. Nos, talán ez a jelenet nem volt olyan fontos, de a következõ kimaradt rész már inkább. Dilara és Hazal beszélgetnek, ki tudja mirõl, Dil épp az elõtérben tologatja a lányát, amikor a megázott Dzsanszu megérkezik. Dil rögtön odamegy, õt kezdi ölelgetni, kérdezgetni, Hazal meg elkeseredett arckifejezéssel bemegy a szobájába és ott újra hisztizni kezd, hogy megint itt van Dzsanszu, már megintõ a fontos. Csapkod, dobál, ahogy szokott, remeg a dühtõl, Dzsanszu már megint elvonta a figyelmet õróla.

Valahogy nem hiszem, hogy a reklámoknak csnálnak helyet, csak emiatt hagynák ki ezeket a részeket. Na mond már, legfeljebb egy-két nappal tovább tartana a sorozat.
Azt elfogadom, hogy a túl erõszakos, véres jeleneteket kivágják egy délutáni filmbõl, bármilyen filmbõl, sorozatból, nem is igénylem, hogy lássam, hogyan trancsírozzák szét egy ember beleit, verik péppé a fejét, stb. A túl obszcén kifejezéseket sem hiányolom, de azt már igen, ha magából a történetbõl nyirkálnak ki.
Azért remélem, hogy a lényeg azért megmarad, nem fog döccenni a történet.
sage 2016 jún. 27. - 22:02:43
(842/2695)
Megtört szívek 2014 34 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_34_Bolum_HunDub_Sage

Egyre több jelenetet vágnak ki! Persze kell a hely a reklámnak!
7/10
napraforgó 2016 jún. 27. - 18:24:11 7/10
(841/2695)
Dilara megörült Dzsanszunak, hogy hazament a villába, de Kerimánéknak már cseppet sem örül. Eleinte csak aznap éjszakára akarja befogadni õket, majd legfeljebb néhány napra. Dzsanszu viszont értésére adja, hogy ha azt akarja, hogy õ maradjon, a családját is el kell fogadnia. A lány azt sem akarja elhinni, hogy Özkán kérte meg Dzsihánt, hogy hozza vissza. Dzsihán meg is sértõdik, hogy nem hisz neki és Özkánhoz küldi, keresse meg hallja tõle is.
Ozan a nagyapja vádjaitól feltüzelve õrült lépésre szánta el magát, elmegy Gülszerenhez és pisztolyt fog rá. Gül meglepõen reagál, kiveri a kezébõl és a saját homlokához szorítja. Majd visszautasítja vádjait, miszerint neki valami titkos terve lenne ellenük, végül megkérdi, hogy jobban érezné-e magát, ha õ meghalna, mert akkor most röpít golyót a fejébe. Ozan zavarodottan visszakozik és elmegy, remélem pocsékul érzi magát.
Kerimán elõször meglepõdik, hogy Hazalt tolószékben látja, hiszen errõl senki nem tájékoztatta õt eddig. Majd késõ este a villában mászkál, elvileg vízért megy, benyit ide-oda, véletlenül épp Hazalhoz is és rajtakapja a lányt, hogy az bizony áll a lábán, sõt lépni is tud. A besietõ Dilara háta mögött Hazal hallgatásra inti Kerimánt, aki cinkosan belemegy.
Dzsanszu a szerelõmûhelyben találja meg Özkánt egy sarokban alva, és most a saját szájából hallja, hogy valóban õ kérte meg Dzsihánt, hogy vigye õt vissza és gondoskodjon róla, mert õ nem képes rá. Becsületére lehet mondani, hogy nem mentegeti magát, õszintén bevallja, hogy szar alak, aki megfutamodik a nehézségek elõl.
Dzsandan és Harun Dzsihán kudarcáról beszélget, úgy gondolják, hogy el fogja veszíteni a Dark csoportot és majd kénytelenek lesznek a villát is eladni. Dzsandan örül, hogy a gõgös Dilarának ez csapás lesz, de Harun sokat sejtetõen azt mondja, a villa nem ér semmit a szultánája nélkül...
malvinkicska 2016 jún. 27. - 18:08:27
(840/2695)
Érdekes dolgok történek, Özkan háza szinte életveszélyes, ezért Cansu elmegy a villába ahova persze követik a rossz idõ miatt Kerimanék, baba, új feleség, Dileranak sem könnyû mikor kihez kell, hogy alkalmazkodjon a saját otthonában, biztos nem könnyû dolog az ilyen, mert a mondás azt tartja Akármilyen kedves vendég három napig untig elég, és ez így is van sokszor, van aki bevallja van aki tagadja. Cihan ezt is megérti, de most már nem hivja, szerelmemnek, meg különbözõ, szép jelzõkkel nem illeti Cansut, mintha neki is kezd elege lenni, ebbõl a fura helyzetbõl. Aztán Ozan miért akarta Gült lelõni, annyira bután gondolkodik, az elmondta az életét, ahhoz õ egy semmi amin az keresztül ment az életében, õ addig csak apuci kedvence. Keriman rájött Hazal egy nagy sumák, gyalázatos egy nõ, biztos rá fog jönni D is hogy tud járni, és át vágja a családot.Dzsandan azt szeretné ha a villát el kellene adni, de Harun azt mondja az csak D-vel lenne igazi.
7/10
napraforgó 2016 jún. 27. - 15:12:49 7/10
(839/2695)
Dzsanszu viselkedése valóban logikátlan, azért nem olyan kisgyerek már, hogy ne érthetné meg az apját, meg az anyját is. Nem tudom, melyikükre féltékeny ennyire. Pláne, hogy korábban nem is bánta a vonzalmukat. Annyira pedig ismerhetné már az apját, hogy tudja, soha nem venné el Dilarától a házát, inkább elegánsan lelépne. Még ha össsze is jönne Gülszerennel, tudna maguknak új házat venni.
Amúgy meg Dzsihán korábban az apjának mondta, hogy van vagy 40 házuk és nyaralójuk országszerte, és ne maradjon a lepukkant szállodában, ahová akkoriban elköltözött. Szóval neki is lenne hová mennie, akár Gülszernnel, akár nélküle. Csak az elmebeteg Dilara dilije, hogy pont arra a tengerparti villára fáj Gül foga.
7/10
offtopic
napraforgó 2016 jún. 27. - 15:02:31 7/10
(838/2695)
Off
Nagyon sajnálom, hogy olyan nagy károkat okozott nálatok a vihar, szörnyû csaapûás lehet, ha elviszi a háztetõt a fejed fölül. És szomorú, hogy nincs rá garancia, hogy máskor nem történik ilyesmi.
Nálunk bezzeg egy csepp esõ sem esett, olyan szárazság van, a hõségtõl meg szenvedünk, mint a kutya.
malvinkicska 2016 jún. 27. - 14:50:55
(837/2695)
Nem vagy egyedül a Cansu megváltozott viselkedésével, nagyon ronda amit csinál G-vel, de ugye ezt írták neki, amásik az meg egyenesen egy kis vipera zsarnok, mindenkit szeretne maga körül ugráltatni, nekem elsõ perctõl ellenszenves Hazal, annyi legyen a javára, hogy fiatal és szinte süt a szemébõl annyira hozza azt amit elvárnak tõle.
Mia1234 2016 jún. 27. - 12:24:58 Előzmény malvinkicska
(836/2695)
Dzsanszu pálfordulása számomra teljesen logikátlan és életszerûtlen.
Amikor együtt lakott az anyjával, Dzsihán bérelte nekik a lakást, tudta azt is, hogy az "apja" elköltözött otthonról, és érzelmi szálak kötik össze Gülszerennel.
Nem igazán értem, miért borult éppen most ki azon, hogy Dzsihán és Gülszeren szeretik egymást.
Miért hiszi el, hogy Gülszeren azért költözött be, mert ki akarja túrni onnan Dilarát?
Többször is hallotta Hazal hisztijét, hogy õ akarja, hogy Gülszeren a villában lakjon és szolgálja ki õt.
Mia1234 2016 jún. 27. - 12:13:08
(835/2695)
Nekem az volt gyanús, amikor Harun elõször feltûnt, hogy egy 20(?) éves lány sírjánál borong, akirõl késõbb kiderült, hogy a tesója volt.
Esetleg Dzsihán átverte a lányt? Ismerte az biztos, hisz Harunnal barátok voltak, ez is kiderült.
Érsekvári 2016 jún. 27. - 12:01:16
(834/2695)
Persze minden csak találgatás , senki nem tud pontosan semmit , ez így a jó !
Elõbb utóbb úgyis kiderül , ha nem is kapkodják el .
malvinkicska 2016 jún. 27. - 09:29:00
(833/2695)
Több helyen az olvasható nem lesz folytatás, de addig még gondolhatnak egyebet.
Különben nagyon jól össze foglalod a dolgokat, de sajnos nekem most nem nagyon van kedvem olyan nagy jég kár történt a szülõfalumba, a házak 85 százalékán, nem maradt tetõ, még az új cserepeket is elverte, elnézést a kitérõért.
7/10
napraforgó 2016 jún. 27. - 04:06:13 7/10
(832/2695)
Annyit már tudunk a fiatal négyesrõl, hogy közülük csak Dilara jött pénzes családból, csak az õ szülei voltak gazdagok. Nem tudjuk, az apja mikor halt meg, de nagy vagyont hagyott Dilarára (gondolom az özvegye és Dil nõvére is szépen örököltek).
Harun most mesélte el Dilarának, hogy a saját erejébõl gazdagodott meg, építette fel a "birodalmát". Dzsihán is szegény környezetben nõtt fel - hála Rahminak sokszor nélkülöztek. Õ a Dilarával kötött házasságnak köszönhetõen lett gazdag, bár azt a nõ is elismerte, hogy Dzsihán tehetsége, hozzáértése tette naggyá, mégnagyobbá a vállalataikat. Ezért sem akart válni, mert akkor elveszítette volna a tehetséges irányítót, a cégbirodalom vezetõjét, akinek a nagyságát köszönheti. Tehát mindkét férfi alulról jött, és ki így, ki úgy kapaszkodott fel.
Az, hogy Ozan apja esetleg ez a Harun is lehet, csak egy ötlet részemrõl és abból ered, hogy sokat mutatják a pasi arcát, kék szemét. Ozannak is hasonló kék szeme van és kicsit sem hasonlít Dzsihánra... Persze, tudom, hogy csak színészek, miért is hasonlítana akárki a másikra, de... azért egy ilyen véletlen hasonlóság is adhat ötletet a történet fonalának gombolyításához.
A második évad elején tartunk, még sok minden történhet. Vajon tényleg lesz harmadik évad is, vagy a második lezárja a történetet?
Érsekvári 2016 jún. 26. - 18:49:54 Előzmény napraforgó
(831/2695)
Másoknak is most kezd tetszeni a sorozat , a barátnõm is anélkül , hogy tudná a véleményemet teljesen hasonlóan látja . Ami fõként meglepett pont azt mondta mint Te eltudja képzelni amikor fiatalok voltak Harun még nem volt pénzes , de Dilara gyereket várt tõle , de mégis Cihánt választotta . Ozan az õ fia lesz . Az biztos beindul a nõi színes fantázia .
Jó lenne tudni ki szinkronizálja Harunt , szerintem nem is rossz a hang hozzá .

Ha tudjátok írjátok meg !!!!! Köszönöm elõre is !!!!!
7/10
napraforgó 2016 jún. 26. - 10:47:35 7/10
(830/2695)
No igen, Dilara volt az egyetlen, aki - mondhatni józan ésszel - nõvért, meg gyógytornászt akart Hazal mellé, nem õ maga simogatta, masszírozta, napszámra. Igen, nagyon szép, hogy Gülszeren össze-vissza ajnározta, és látszik, hogy a lelkibeteg lány is pont erre vágyik. Pont azért nem akarta Hazal közölni a családdal azt, hogy megmozdult a lába, illetõleg késõbb, hogy már rá is tud állni, mert tudta, hogy akkor megint nem õ lesz a középpontban, nem fognak vele annyit foglalkozni, mint mostanában. Azért az jól látta, hogy Dzsanszu elõbbrevaló ebben a családban, mint õ, és azt is, hogy õ soha nem fog tudni semmi olyan kiválót csinálni, mint Dzsanszu a lovaglással. Sõt, még a tanulással is. Mert Hazal sokkal jobban lemaradt a korán dressszírozott Dzsansutól, sehogy nem tudott fölé keveredni, csak a betegségekkel, bajokkal, mert akkor mégis többet foglalkoztak õvele.
És ha most Dzsihánt lekötik majd az üzleti ügyei, nem ér rá, õt se tudja irányítani. Dilarát eddig se nagyon tudta, hát - szerintem hirtelen majd járni kezd, ezzel legalább rövid idõre valamiféle szenzációt tud majd kelteni.
malvinkicska 2016 jún. 26. - 08:22:22
(829/2695)
Leírtatok mindent, pótoltam mivel nem láttam, az biztos ez a Harun száll élénkíti egy kicsit a története. az már elkezdte Cihan tönkretételét. A gyerekek nekem furák, így állnak a szülõk életéhez, különösen Cansu nagyot változott nekem rossz irányba, mert a fiú mindig ilyen konok öntörvényû volt. Aztán Hazal D-t nem úgy ugráltathatja mint Gült ami nagyon helyes egy zsarnok, amúgy is ronda volt mindig, azt várom jöjjenek rá tud járni, ne nézze a környezetében élõket hûjének.
7/10
napraforgó 2016 jún. 26. - 06:20:04 7/10
(828/2695)
Özkán sírva-ríva, félrészegen visszaküldené Dzsanszut a villába, mert ott jobb sora lenne, és ezt Dzsihán is nagyon megértõen fogadja.
Na jó. De mi a fene lesz Özkán újszülött kisfiával? Egy kisgyerek - pláne ha nem is számítanak rá, nagyon sokba kerül. A gyerekbútor, a sok-sok pelenka, a kisruhák, az esetleges gyerektápszer, meg a sok ilyen-olyan kiegészítõ..... Kerimánnak, mint tudjuk, van nyugdíja, de az azért nyilván nem olyan mértékû, hogy akár 3-4 ember, (vagy 5 Dzsanszuval) rendesen megéljen belõle. Nem is beszélve a lakásra felvett hitelrõl, amit fizetni kéne, na de mibõl?
És Özkán még az autószereléshez sem ért rendesen. Enginnek, az autószerelõmûhely tulajdonosának sincs igazán bevétele, nemhogy még egy ügyetlen szerelõt is fizetni tudna...
Ja, és most majd Dzsihán anyagi helyzete is megrendül... Nem biztos, hogy élõsködõket is el tudna tartani.
offtopic
ildimix 2016 jún. 25. - 21:10:13
(827/2695)
Én most 1 kicsit megsajnáltam Öszkant ahogy Cihannal beszélgetett Cansuról. Rájött a lányának a villában van a helye. Elolvastam az elõzetes leírásokat és szerintem izgalmasak lesznek a részek. Hazal lebukására is megkaptam a választ mikor fogják megtudni, hogy jár igaz ezt nem írták le részletesen de nem baj legalább izgalmasabb lesz a rész.

Az ügyvédnõ karaktere nekem az 1. évadban jobban tetszett ott 1 talpraesett kemény nõnek tünt itt meg Harum befolyása alatt áll úgy fütyül ahogy a férfi diktál.

Várom a hétfõi részt és igazatok van jól tették, hogy behozták ezt a szálat.
Érsekvári 2016 jún. 25. - 15:50:59
(826/2695)
Jól gondolod erre tippelek én is . Amit felvetsz Ozannal kapcsolatban az sem lehetetlen , derülhetnek még ki meglepetések a múltból .
Most kezdett el érdekelni igazából a sorozat .
Kellemes hétvégét !
7/10
napraforgó 2016 jún. 25. - 14:26:32 7/10
(825/2695)
Igazad lehet, bár én csak Harunban vagyok 100%-ig biztos, a többiek úgy 90 %. A magas fickó jobboldalt biztos Dzsihán, a mellette álló lány meg Harun húga lehet.
A Dilarával folytatott beszélgetésbõl kiderült, hogy valaha nagyon jól ismerték egymást, talán Dili elõbb Harunnal járt és csak késõbb nyergelt át Dzsihánra. Most már csak az kellene, hogy kiderüljön, hogy Ozan nem is Dzsihán fia, hanem ezé a Haruné...
Jó, hogy behozták ezt az új szálat, már kezdett nagyon egysikúvá válni a történet.
Dzsihán is sokszor nézegette az anyja, de fõleg a húga fényképét, mire végre megtudtuk, mi is történt a testvérével.
Érsekvári 2016 jún. 25. - 11:12:45
(824/2695)
Ezzel a kép dologgal betetted a bogarat , a tv2 részek újranézése ebbõl a szempontból nem jó , mert nem látod hol tart , de az eredeti részt ha beütöd ott alul kis képkockán lehet követni hol tart .
Megtaláltam az ominózus részt amikor Harun a hajójáról figyeli a Cihan házat , iszogat és a dobozból elõveszi a képet , nézegeti .
Teljesen bizonyos , hogy a mellette álló lány az Dilara . Itt fiatalok , de felismerni lehet mindenkit .
Nézd meg a PARAMPARCA 34 . bölüm és alul odamész az egérrel a 29:58 hoz onnan követhetõ .
Többször kimerevítettem a képet .
Kíváncsi vagyok a meglátásodra .
7/10
napraforgó 2016 jún. 25. - 06:23:58 7/10
(823/2695)
Szerintem ezzel a pasival Dilara nem fogta meg az Isten lábát. Harun szerintem most csak azért érdeklõdik iránta, mert Dzsihánt nemcsak anyagilag akarja tönkretenni, hanem erkölcsileg is. Gondolom, hogy Dzsandanon keresztül tisztában van a házasságuk válságával, tehát nem hiheti, hogy egy szépen mûködõ házasságba rondít bele, de azért azzal csak üt rajta, ha most esetleg Dilara akarná elhagyni õt. Egy férfi büszkeségén ez általában sebet ejt. Ha nem kell neki a nõ, akkor se vessen szemet másra....
-----
Ozan és Dzsanszu mostani hozzáállása Gülszerenhez is érthetetlen, eddig azt látták, sõt meg is gyõzõdtek róla, hogy nem szeretõje az apjuknak, még akkor sem, ha látható vonzalom volt köztük. 5 éves gyerekek szeretnék összetartani az apjukat-anyjukat, még akkor is, ha azok már külön utakon járnak, nem 15-18 éves fiatalok, akik már látják, hogy mi a helyzet. Egyszerûen föl nem foghatom, miért vetik meg õket, ha egy évek óta döglõdõ kapcsolatból menekülnek és új társat találnak. Miért lenne olyan megbocsáthatatlan, ha netán csókolóztak volna? Ezzel nemcsak a forrófejû Ozan, de Dzsanszu is leszerepelt elõttem, eddig azt hittem, jót akar az apjának is, meg az édesanyjának is. De nem, õ inkább ítélné õket szenvedésre, csak mert Dilarának van valami nünükéje. Hát nem gondolnak bele, hogy Gül soha egy fityinget sem fogadott el Dzsihántól? Ha pénzére, poziciójára, életére fájt volna a foga, már eddig is rengeteg dolgot vetetett volna vele, fizettette volna a másik villát, tuti nem dolgozott volna, stb.
És biztos, hogy Dzsihán akkor nem megy szépen haza minden este, hanem néha ott alszik a nõnél. Szerintem ezek már olyan hajánál fogva elõrángatott dolgok, nem következnek logikusan a korábbi történésekbõl és a korábban ábrázolt jellemekbõl. Itt már csak a "szóljon valamirõl a következõ epizód is" momentum dirigált.
Érsekvári 2016 jún. 24. - 22:29:03
(822/2695)
Mióta betette a lábát a sorozatba Harun ez a karakter ez a vonal felettébb érdekes .
Dilara ezzel a pasival megfogta az Isten lábát ?........végre valaki figyel rá teszi neki a szépet . A nõ is úgy is magányos és nem mondja el Harunnak a férjével nem a legjobb a házassága.....enyhén szólva . Jól jött neki a pasi .
Szerintem Harun nem tervezte , de akarata ellenére beleszeret a nõbe . Csak találgatok ne vegyétek komolyra , mert amúgy nem tudom hová vezet . Persze ott van Dzsandan aki így is féltékeny a pasira mi lesz ha megtudja Dilara lehet a nyerõ Harunnál .
Dzsandan tudjuk mindenre képes volt eddig is . Húúú ez jó lesz !
Kerimánék egyre szörnyûbb helyzetbe kerülnek amikor eddig is nyomorogtak , de Özkan mindenesetre jól bekajált , beivott a többiek nem számítanak . Ozan egyre idegesítõbb õ akar lenni a család igazságosztója , pedig neki is van épp elég a rovásán inkább azzal törõdne ne az apja ügyeibe üsse bele az orrát .
Érsekvári 2016 jún. 24. - 22:12:00
(821/2695)
A fényképen a másik férfi Cihan és gondolom az egyik lány Harun húga , de a másikat nem figyeltem meg én sem . Lehet Dilara lehet ? Talán van jobb megfigyelõ aki tudja .
7/10
napraforgó 2016 jún. 24. - 18:48:01 7/10
(820/2695)
Özkán, miután megtudja, hogy az adóhivatal zárolta a számláját, úgy megsajnálta magát, hogy az összes maradék pénzét elverte kocsmázásra. Közben a családját a ház összes lakójával együtt omlásveszély miatt kiköltöztetik a házból.
Nagypapi a fiatalkori "élményei", a nõügyei megosztását arra használja, hogy Gülszeren ellen hergelje Ozánt, aki sajnos vevõ a dumájára.
Harun elviszi a nagy bizniszt Dzsihán orra elõl, aki erre bejelenti a munkatársainak, hogy emiatt szarban lesznek. Ezen meglepõdtem, korábban azt mondták, hogy Törökország egyik leggazdagabb embere. Valahogy azt hittem, hogy egy üzlet kútbaesése ennyire nem rendítheti meg az anyagi helyzetét. (itt jön a mese, mese, meskete)
Dzsanszunak és Hazalnak végetért az iskolaév? Mostanában nem járnak suliba. Mi lesz Dzsanszu lovasversenyével?
7/10
napraforgó 2016 jún. 24. - 06:36:32 7/10
(819/2695)
Rövidesen kiderül, miért is gyûlöli Harun Dzsihánt. Sokszor nézegeti a fényképet, ami 4 embert ábrázol, két férfit és két lányt. Az egyik pasi Harun, némileg fiatalabban, a többieket nem ismertem fel, túl rövid ideig láttam. Talán, ha valaki megkeresi a képet és kimerevíti, kiollózza... én nem értek hozzá, sajna.
SPOILER
At olvasom, hogy Dzsihán egy ideig együtt járt Harun húgával, Hayannal. Aztán elhagyta és Dilarát vette feleségül. A lány pedig öngyilkos lett Dzsihán miatt.
Milyen érdekes, hogy Dzsihán húga, Deniz is öngyilkos lett, õ azért, mert Rahmi akarata ellenére férjhez adta egy kártyapartneréhez, akinek sokkal tartozott. A pasi elengedte a tartozást a lány fejében. De a lány boldogtalan volt ebben a házasságban, ezért öngyilkos lett. Dzsihán ma is az apját hibáztatja a húga haláláért.
Elég furcsa, hogy még manapság is így rendelkeznek a nõkkel, és az is, hogy egy nõnek gyakorlatilag nincs is más menekülési lehetõsége egy nem kívánt helyzetbõl, csak az öngyilkosság...
malvinkicska 2016 jún. 23. - 20:47:54
(818/2695)
Cansu pelenkázhat, azt sem tudja mi az hogy kirázni, nem gondolta át mikor elment. Cihan kifizette az apja adáságát, mennyit fog még. Dilara annyiból okosabb, mint Gül, mert ez nem ugrál annak a kis szemét Hazalnak, ezt viszont jól teszi, nagyon szemtelen amit követ, de most úgy látom Cihan is sokat hibázott, idáig fajult a helyzet, mert nem tett semmit, csak sokszor néz ki a fejébõl. Özkan számlája letiltva, most mit fog mondani Kerimanak és a nõnek. Harun nem szimpi olyan érdekesen viselkedik, sokat képzel magáról, de a pacák akivel van az mondta nem túl jól állnak anyagilag, várom hogyan buktatja meg Cihant arra készül. Dilaranak tette a szépet, de azért Cihan, mint férfi különb.
Érsekvári 2016 jún. 23. - 20:16:52 Előzmény malvinkicska
(817/2695)
Rahmi természetesnek veszi , hogy Cihan kifizette a tartozását . Nem úgy néz ki mint aki soha többé nem vesz kártyát a kezébe . Viszont õk még ott tartanak ez a bizonyos Szergej robbantott......holott Dzsandan volt , de nem tudják még .
Özkannak elúszott a pénze zárolták a bankszámlát , valószínû a kórházi költség miatt . Ahogy ott számolgatja az utolsó líráit szinte sajnálni való ez a félnótás .
Dzsandan a pasi Harun utasítására becserkészi Dilarát és újra barátnõk lesznek . Alpert is alkalmazza a férfi , de közben át is veri ezt a lököttet , aki már nagyon fontos embernek hiszi magát . Harun jót nevet az egészen mit is akarhat ettõl a lükétõl .
A megrendezett találkozása Dilarával jó volt , régrõl már ismerik egymást , de úgy néz ki Harunnak tetszik a nõ .
sage 2016 jún. 23. - 19:26:22
(816/2695)
Megtört szívek 2014 33 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_33_Bolum_HunDub_Sage
7/10
napraforgó 2016 jún. 23. - 19:22:23 7/10
(815/2695)
Hazal nem tud kibújni a terápia alól, mert Dilara a villába rendelte a gyógytornászt. Dil azt is észreveszi, hogy Hazal hazudott neki a kezével kapcsolatban.
Dzsanszu meghallja, hogy Özkán és Kerimán vitatkoznak a szegényes reggeli miatt, hát lemegy a boltba és bevásárol.
Gülszernnek jót tett, hogy eljött a villából, már nem olyan nyúzott. Még õ vígasztalja Derját aki a börtönben lévõ férje miatt aggódik. Kár, hogy nem derült ki, hogy miért is dugták dutyiba.
Dzsihán kifizeti Rahmi adósságait, de figyelmezteti az apját, hogy ez volt az utolsó eset. Nem hiszem, hogy használna a szózat, az öreg elõbb-utóbb megint kártyázni fog...
Özkán elmegy a bankba, hogy pénzt vegyen föl, új lakást akar bérelni a gyerekeinek, abba új bútorokat venni, de döbbenten értesül, hogy a számláját zárolták.
Alpert alkalmazásba veszi ez a Harun, de õ is csalódik, mert csak a hangzatos címe van, nincsenek beosztottjai, akiket dirigálhatna. Dolgozni meg nem szeret ugye...
Dzsandan megint smúzol Dilarának, szintén Harun utasítására, majd mintegy véletlenul megszervezi a nõ találkozását ezzel a Harunnal.
offtopic
ildimix 2016 jún. 23. - 07:23:41
(814/2695)
Hazal mikor bukik már le? Cansu nem normális abba a nyomorba ment az apjához? Szerintem megfogja bánni. Örülök, hogy Drja újra feltünt a sorozatba õt kedvelem.
7/10
napraforgó 2016 jún. 23. - 06:07:26 7/10
(813/2695)
Az bizony lehet, hogy titokban, talán saját magának sem bevallottan, de Dzsihán örült Gülszeren jelenlétének a villában, és annak, hogy így gyakrabban láthatja õt, de alapvetõen mégis Hazal érdekében és az õ könyörgésére tartotta ott. Mert Dzsihán rendelkezett olyan nagy lelkierõvel eddig is, hogy a saját vágyait mindig háttérbe tudta szorítani a szerettei érdekében. Bár nem szerette Dilarát, de nem akart a háta mögött viszonyt kezdeni, mert nem akarta megalázni, tiszta helyzetet akart, el akart válni. De ugyanígy Gülszerent sem akarta méltatlan helyzetbe hozni, hogy a szeretõjeként mutogathassanak rá. (Bár ebben azért nem volt olyan jó, hisz sohasem tisztázta az asszony tisztességét.)
-----
Hazal viselkedése bizony sokszor tenyérbemászó, alkalomadtán szívesen magához téríteném két szép pofonnal, de.. aztán lehiggadok és rájövök, hogy ez csak rontana a helyzetén. Ez a lány valamilyen módon lelkkibeteg, ami szakszerû kezelést igényelne. Szó van róla, hogy jár pszichiáterhez (vagy pszichológushoz?), de ezt nem nagyon mutogatják. Pedig egy ilyen kezelésnél - szerintem - a szülõkkel is együtt kéne mûködni, tudniuk kellene, hogy milyen viselkedésre hogyan reagáljanak. Nem biztos, hogy teljesíteni kell a lányuk minden kivánságát, pláne hóbortját, de azt is tudni kell, hol állíthatnak korlátokat és mikor kell engedni. Nagyon bonyolult ez, de ahogy látjuk Dilarának minden fontosabb, az alapítvány, a shoppingolás, a barátnõkkel való kiruccanás, stb. Igaz, hogy ilyenkor Hazalt rábízza a személyzetre, no de ez azért nem anyai gondoskodás. Nem véletlenl akarja Hazal Gülszeren anyát maga mellé, mert tudja, õ mindent megcsinál neki. Valahogy úgy érzem, hogy valójában õ talán azt szeretné, ha Dilara sertepertélne körülötte úgy, ahogy Gülszeren. Ha pedig ezt nem kapja meg, akkor egy kicsit bosszantja Dilarát Gülszeren jelenlétével. Talán így akarja kizsarolni, hogy a helyébe lépjen. Amíg nem teszi ugyanazt, ugyanúgy, mint Gülszeren, addig kell neki a másik anya helyettesként.
-----
Van, aki nagyon Dilara pártján áll, de róla az a véleményem, hogy a mentalitása a "fenn az ernyõ, nincsen kas", ami kb. annyit jelent, hogy a látszatot óvja, valódi tartalom nincs a kapcsolatában. Egy olyan házasságot akar fenntartani, ami már réges-régen nem párkapcsolat. Mert lehet, hogy "ez az én házam, meg az én otthonom", no de milyen otthon ez? Soha senki nincs otthon, alig tud valaki valamit a másikról, ez egy kirakatházasság, kirakatcsalád. Remélem hamarosan õ is belátja, hogy nem lehet az elkerülhetetlent a végtelenségig elodázni.
-----
Dzsanszut sajnálom, mert a kislány valahol most döbben rá, hogy ha õket nem cserélik össze, akkor bizony õ egy ilyen családban, egy ilyen környezetben nõtt volna fel. Nem lett volna klub, meg lovaglás, meg elit iskola, csak a külváros, az idõnkénti nyomorral. Nem vehetett volna meg mindent, amit megkívánt, nem mehetett volna külföldre nyaralni, és biztos nem tudta volna, hogy a lovas EB helyszínén melyek a legjobb szállodák. Lett volna Kerimán, meg Özkán, meg az ordibálás minden nap ésmég jól járt volna, ha emellé még Gülszeren nyugodt jelenlétét is megkapta volna.
Ugyan miféle hülyáéskedés, féltékenykedés ez, amit most mûvel az apja és Gülszeren félig bevallott szerelmére? (Gülszern nem válaszolt!) mert lehet, hogy a búvóhelyérõl talán csóknak is látta a közelségüket, mégha nem is volt az, de most komolyan, mi a kifogása ellen? Akár a csók ellen, akár több ellen? Igen, lehet elkívánni, hogy ne a családi otthonban, ne a családi "fészekben" - habár ez az otthon soha nem volt fészek...., ahol a fiókák biztonságban érezhették volna magukat. de nyilván nem lenne illõ pont itt végrehajtani egy megcsalást. De hát itt csak egy-két mondat hangzott el, semmi több. És Dzsihán nagyon kényes volt arra, hogy soha ne hazudjon a családjának. Se Dilarának, se a gyerekeiknek. Az lehet, hogy néha nem mondott el mindent, de nem hazudozott. Ennek tudatában Dzsanszu meg is kérdezhette volna az apját, ahelyett, hogy fejvesztve elmenekül Özkánhoz. Mit gondol az a bolond lány, meddig lessz ott megkülönböztetett pozicióban? Elõbb-utóbb rábízzák a kisbaba dajkálását, ha ráér, ha nem, aztán meg leküldik vásároni pénz nélkül, és majd elvárják, hogy kérjen pénzt aputól-anyutól az eltartásukra.
gigi1 2016 jún. 22. - 21:48:45
(812/2695)
Megértem Cansut, hogy elmenekült a villából, kész örültek háza, még Özkánéknál is nagyobb nyugalom van ;)
Szegény lány, próbál mindenkihez lojális lenni, mindenkinek jót akar és most eléggé két tûz közé került. Mert lehet, hogy õ alapvetõen örül Cihán és Gülszeren szerelmének, de azt látja, hogy ez mekkora fájdalmat okoz az imádott tesójának és a másik anyjának. + azért benne van annyi igazságérzet, hogy oké, hogy Cihánék cirka 90 rész után végre szerelmet vallottak egymásnak (hipp-hipp hurrá), na de ezt nem biztos, hogy a villa lépcsõin kellett volna megtenniük, sztem ez nem tetszett Cansunak. Ráadásul ott egyértelmûen kiderült, hogy az, hogy Cihán ott tartotta a villában Gülszerent nem miattuk volt, hanem a saját önzõ érdekeibõl tette. Mégiscsak jó volt neki, hogy esténként belopózhatott Hazal szobájába és ott találta a nõt, meg együtt merenghettek a tengert bámulva stb. Remélem most már ennek a szenvedõs, se veled se nélküled, kapcsolatnak vége, legyenek együtt azt kész.
Hazal most nagy pácba került. Dilara nem fog neki úgy ugrálni, ahogy Gülszeren megtette. Ha pedig egy szakápolót felvesznek az elõtt nagyon hamar le fog bukni. Mondjuk a kedves szülõk nem sok idõt fordítanak a rehabilitációjára. Gül. egy kis rinya miatt hamarabb elhozza a foglalkozásról, Dil. és Cih. el se viszik.
Most egy kicsit megállt a sztori. Jó lenne ha felpörgetnék. Errõl az új pasasról is jó lenne többet megtudni. Most úgy tûnik, hogy õ mozgat minden szálat a háttérben. Cihának fog még meglepetéseket okozni.
Érsekvári 2016 jún. 22. - 21:03:31
(811/2695)
Neked címeztem , de félrenyomtam a nevet , de akkor is ez a helyzet .
Érsekvári 2016 jún. 22. - 20:57:08
(810/2695)
Cansu elég rondán viselkedik õ is befolyásolható nem bízik az anyjába . A helyzetet amit látott félre értette , mégis csak kamaszlány . Azon viszont csodálkozom hirtelen Özkán lett ahol kikötött . Szerintem sem fogja kibírni náluk sokáig az ottani helyzet elég zûrös . Dilara milyen kedves rögtön rendõrökkel megy érte , de megmondta neki a lány amit gondol errõl . Hazalhoz sincs türelme aki minden ürügyet megragad valamelyik anyja foglalkozzon vele , de Dilara lepasszolja a személyzetnek .
Harun még nem mutatta ki a foga fehérjét . Megvárom mit tud a pasas .
10/10
vondermonarchi 2016 jún. 22. - 19:15:39 10/10
(809/2695)
Szia ! :)

Szoktalak olvasni itt, tetszenek a meglátásaid :)
Azt hiszem kb 10-15 részt nem láttam a sorozatból, valamikor azóta látom mikor Gülszeren elköltözött Kerimantól.
Sajnálom Dzsihant, hogy újabb rögök jönnek az útjába, de hát kell valami új szál, hogy haladjon a sorozat.
7/10
napraforgó 2016 jún. 22. - 18:38:54 7/10
(808/2695)
Kösz, örülök, hogy látlak. Ezek szerint bekapcsolódtál. Pótoltad a régebbi részeket, vagy csak úgy in medias res bele a közepébe és mostantól követed a történetet?
Nem, még nem derült ki, ki a törpe maffiózó, itt még csak annyit láttunk, hogy valamikor régen barátok voltak Dzsihánnal. Én már elõre kíváncsiskodtam a holdponton, így tudom, miért haragszik az egykori barátjára, de nem spoilerezek. Aki akarja, megnézi.
10/10
vondermonarchi 2016 jún. 22. - 18:38:21 10/10
(807/2695)
A sorozatnézést ma megmentette számomra az a jelenet amikor Dzsihan és Gülszeren nem adták fel a szerelmüket. Legalább egy biztos pont legyen a történet szálai között.
10/10
vondermonarchi 2016 jún. 22. - 18:35:12 10/10
(806/2695)
Hát ha Dzsihant utálod, akkor ezt az új alacsony bajszost a kedvenced lesz.
Én a beképzeltséget tartásnak látom. Igazi alfahím török kiadásban.
malvinkicska 2016 jún. 22. - 18:34:13
(805/2695)
A sorozat olyan irányt vet egyszerûen, nem értem egy normális ember nincs, sajnos Cansu ahogy kikelt magából csak néztem, azt hiszi itt jó lesz neki akkor téved, olyan közönséges emberekkel van körül véve, õ nincs ilyenhez szokva, megbánja õ még ezt. Az egészet nem méltatom további véleményre, mert nekem akkora csalódás, a többi török sorozatokhoz képest.
10/10
vondermonarchi 2016 jún. 22. - 18:32:27 10/10
(804/2695)
Jókat írtál ! :)
10/10
vondermonarchi 2016 jún. 22. - 18:31:40 10/10
(803/2695)
Azt szeretném kérdezni, hogy lemaradtam-e arról, hogy a bajszos alacsony gengsztercsávó ellen mit vétett Dzsihan, miért akarja tönkretenni ? Ha igen, írjátok már meg, ha még nem volt róla szó akkor persze nem kérem. Köszönöm.
10/10
vondermonarchi 2016 jún. 22. - 18:28:47 10/10
(802/2695)
Szia !

Köszönöm kedves felajánlásodat, aludtam rá egyet és úgy döntöttem jöjjön a meglepetés erejével az idegbaj és nem kíváncsiskodom elõre :)
7/10
napraforgó 2016 jún. 22. - 18:22:25 7/10
(801/2695)
Van egy olyan érzésem, hogy Dzsanszu hamar meg fogja bánni, hogy Özkán apuhoz menekült. Ahogy ezek ordítoznak, cirkuszolnak mindig, ahogy esznek, stb....
Röhögtem, hogy Özkán a felmosómoppal felfegyverkezve akart Dzsihán után rohanni. Dilara meg Ozan sem semmi, ahogy megjelentek a rendõrökkel. Még jó, hogy nem hurcolták el erõszakkal.
Hazal megpróbálja visszaszerezni a szülei osztatlan figyelmét, de Dilara nem vevõ rá, Szemát ugratja a lányhoz, illetve nõvért akar mellé szerzõdtetni. Hazal megint az apjának rinyál, de annak is megvan a maga baja, nem cipeli oda Hazal egyik anyukáját se, hogy szolgálatot teljesítsenek körülötte.
Csodálkozom, hogy Hazalt másnap nem vitték el újra a kezelésre, csak döglik egész nap az ágyban.
Nem derült ki, hová akarja vinni Dzsihán Rahmit. Az öregnek rossz a lelkiismerete, azt hiszi, Gülszeren árulkodott.
Kíváncsi vagyok, hogy bukik le Hazal, hogy már rendbejött a lába. Még nem láttuk ugyan, hogy járni is tudna, de már mozog a lába, rá tud állni, stb.
8/10
Elhaym 2016 jún. 22. - 17:45:51 8/10
(800/2695)
Szerintem Denizt kedvelni fogod, csak ki kell várni amíg új fõszereplõként a 2. évadban feltûnik.

Én egyébként Hazalt is bírom, mert izgalmas szereplõ, igaz párszor már felpofoztam volna. Pedig nem vagyok erõszakos típus.
PMate01 2016 jún. 22. - 17:23:32
(799/2695)
Az van amit õ mond, azt csinál amit akar. De õ persze mindent tudni akar. Mindenkire rákiabál mindent, eközben õ durvábbakat is elkövethet egy bolond elkényesztetett kis SENKI ! Tisztára elegem van már komolyan. Hogy boríthat ki így egy sorozat. :D :/
PMate01 2016 jún. 22. - 17:20:29
(798/2695)
Mondom én, hogy Cihan a ludas. Alapból nem szerettem, most meg utálom , s unom a beképzelt fejét
Érsekvári 2016 jún. 21. - 22:06:26
(797/2695)
Nálam is sok - sokk ez a sorozat , a lányokon civakodnak folyton . Cansu is bolyong hol ide hol oda , most az apjánál köt ki . Tipikus én lányom te lányod mi lányunk ez megy állandóan .
Harun is egy antipatikus figura , most már tudom ki õ miért gyûlöli Cihant . Néha nagyon elegem van belõlük nem tudom mikor sokallok be tõlük , de hamarosan eldöntöm .
RózsákKirálynõje 2016 jún. 21. - 21:16:06
(796/2695)
Mesélek én neked, drága Sáhriár, de csak és kízárólag privátban, mert nem szeretnék spoilerezni és elrontani mások szórakozását. Kérdezz nyugodtan bármit a sorozatról.