9/10
Roxer 2016 nov. 08. - 09:42:53 9/10
(1795/2695)
Hát éppen ezt mondom én is. Ez csak egy névházasság.De Cihan most mégis hûtlenség miatt akar keményebb válást.Ezért írtam,hogyha jobban megnézzük a dolgokat,õ nem szólhat egy szót sem. Õ sem volt a hûség mintapéldánya.
7/10
napraforgó 2016 nov. 08. - 08:46:50 7/10
(1794/2695)
"az elsõ házassága idején Güllel volt viszonya,most meg Aysével" na ezen szakadok. Azt tudjuk ugye, hogy Gülszernnel egészen az utolsó idõkig nem volt szexuális viszonya, tehát tényleges megcsalás nem állt fönn. Persze valamiféle viszonya csak volt vele, hiszen õt szerette, õt akarta, vele beszélt meg mindent, csak épp nem bújtak ágyba.

Ayséval más a helyzet, mert bár itt csak azt látjuk, hogy teljesen felöltözve összebújnak a kanapén, néha még párna is van a nõ feje alatt, meg pokróc rajta, és igazából csak sejteni lehet, hogy ennél több is van köztük....
Ja, és Dilara is csak teázgat Harunnal a teraszon, és közben a gyereket nézik, soha semmi egyéb.... Na nekem, meg tollas a hátam....
De hát ezt már az elején tisztázták, hogy csak névházasság lesz köztük, semmi több. akkor meg hol a megcsalás????
9/10
Roxer 2016 nov. 08. - 07:53:03 9/10
(1793/2695)
Oké akkor nem jó cselekedet volt,de nem is rossz,mint aminek Cihan említi.
Mert ugye a drága Dilara bent hagyta volna a börtönben,Harun meg legalább kihozta.

Cihan meg önfeláldozóan elvette.Jah amikor úgyis magára maradt volna Gül halála után,neki is jobb volt így. Ahogy jött az új szerelem máris válni akart,szóval nem áldozott fel semmit.
Ráadásul õ fordította Harun ellen Dilt,különben Harun vidáman elveszi és mindez a sok balhé meg sem történik.Ezek után az volt a minimum,hogy nem hagyja magára.
Meg az elsõ házassága idején Güllel volt viszonya,most meg Aysével és még õ prédikál házasságtörésrõl... Lassan elõjön Cihanból az a pasi amilyen ez a színész lehet valójában.
9/10
Roxer 2016 nov. 08. - 07:21:11 9/10
(1792/2695)
Én is azt mondtam,hogy jobb lett volna ha Dilara rég elmond mindent Cihannak és nem titkolózik. Persze fene tudja akkor mennyivel lett volna jobb. Cihan akkor is a szemére veti,hogy minek vettelek el,hogyha utána ezt csinálod.Meg a számára vörös posztó Harun is ott lett volna a történetben.
Maximum Cansu nem folyik bele,meg Harun nénje sem kavar be a DNS teszttel.
7/10
napraforgó 2016 nov. 08. - 06:58:30 7/10
(1791/2695)
Szerintem Törökországban még mindig 50-100 évvel ezelõttiek az erkölcsök, vagyis elég nagy szégyen házasságon kívül gyereket szülni. Dilara elég prominens személyiség volt, korábban sokat szerepelt a sajtóban az általa rendezett estélyekkel, jótékonysági munkákkal, stb. Aztán persze jöttek a csúnyább históriák, a gyerekei botrányai, a férje, apósa börtönbe kerülése, most meg még õ is rátette volna a koronát ezzel a zabigyerekkel, noná, hogy megszállta volna õket a sajtó. A gyerekeit egyenként interjúvolták volna meg a kistestvérükkel kapcsolatban, meg hogy mit gondolnak róla, stb. Nyilván elcsámcsogtak volna rajta jóideig. Szóval nem valószínû, hogy Dilara vállalni akarta volna a házasságon kívüli szülést, hiszen eredetileg is az volt a terve, hogy elmegy Amerikába, az anyjához, vagy akárhová, de nem marad Törökországban.
Dzsihán ebben a kényes helyzetben megoldást kínált a számára, nevet adott a gyerekének. Persze a titkolózás Harunt illetõen hiba volt, de ismerve a török férfiak lobbanékonyságát - és itt bizony Dzsihán sem kivétel - nyilván félt a színvallástól. Meg arra is gondolt/gondolhatott, hogy az idõ majd megoldja és a gyerekei elfogadják a helyzetet. Itt fõleg Ozanra gondolok, mert Dzsanszu már elfogadta, Hazalt meg kicsit sem érdekelte, õ mindíg csak saját magával foglalkozik.
-------
Szevincs állását ez nemigen érintené, szerintem Dilara elvinné magával, elvégre a gyerek már megszokta a lányt és fontos, hogy a körülötte lévõ személyek ne nagyon változzanak. És Dilara meg is lehetett elégedve a dadussal, õ persze semmit nem tud a Hazalhoz fûzõdõ kapcsolatáról... Amúgy meg szerintem Dilara hamarosan rádöbben, hogy hoppá, a villa az enyém, miért is kellene nekem onnan kiköltöznöm? Ha valami nem tetszik, menjen el onnan Dzsihán. Mint ahogy el is ment már, csak hébe-hóba ment vissza és mostanában nem is éjszakázott otthon...

De nem lehetetlen az sem, hogy Dzsandan is lépni fog Dilara ellen... azért egy ilyen fenyegetés, meg lövöldözés...
offtopic
ildimix 2016 nov. 08. - 05:35:51
(1790/2695)
Dilara ha mindent elmond Cihannak õszintén nem lett volna ez a cirkusz. A helyébe hozzá sem mentem volna újra feleségül. Cihan reagálását megértem a török férfiak nem viselik el ha a feleségük megcsalja õket de õk szerintük akármit csinálhatnak. Cansutól nagyon szép, hogy az anyjával ment, hogy vigyázzon a gyerekre és támogassa az anyját.

Az ügyvédnõ tervez valamit Dil ellen biztos vagyok benne ha nem így volna akkor nem vette volna fel a telefonjára a fenyegetést.

Én a nagynénit nem sajnálom nekem ellenszenves ez a nõ.

A dajka is rosszul járt így elvesztette az állását ha Dilara elköltözött a kicsivel.

Várom a folytatást.
7/10
napraforgó 2016 nov. 08. - 03:48:05 7/10
(1789/2695)
Az igaz, hogy Dilara és Dzsihán gyerekei mind nagykorúak, de azért lássuk be, hogy csak apuci pénzébõl élnek, nem a saját lábukon állnak. Még Ozan is a legutolsó idõkig az õ pénzét szórta, igaz a nagypapi közvetítésével jutott hozzá és hja "azt hitte", hogy az a sajátjából ad (pedig nem is volt sajátja az öregnek). És azért addig, amíg apuci pénzét költjük, azért illik az õ szabályaihoz igazodni, de legalább az alapvetõ követelményeknek eleget tenni. Szóval, addig, amíg õ tartja el õket, valamilyen szinten mégiscsak "gyerekek".
És igen, valaki megmondta már neki, Yildrim figyelmeztette, hogy nagykorúak, nem korlátozhatja a láthatást.

Azon meg lehet vitatkozni, hogy ki is juttatta börtönbe Dzsihánt, meg Rahmit, mert a motoros srác halálát, meg azt, hogy Dzsihán, a lánya, meg az apja érintettek voltak, mégiscsak Dzsandan bugázta ki, Harun megbízásából! Harun nézegette az aktájukat nagy szorgalommal és tette, vagy tetette meg azt a névtelen bejelentést ellenük, ami alapján letartóztatták mindannyiukat. És az, hogy Harun "hozta ki" a börtönbõl, megint csak machináció volt, elvégre ezzel akarta Ozant lekötelezni, maga mellé állítani. És ment is a dolog egy ideig "Harun bátyám" és Ozan között.... És mivel ez a "kihozatal" ugye nem önzetlen cselekedet volt, merõ szívjóságból, hát nem is számít semmit sem. Eé lehet felejteni, mint jócselekedetet.
Érsekvári 2016 nov. 07. - 19:49:02
(1788/2695)
Tiszta dráma , bizonyos szinten igaza van Cihannak , hogy ennyi ideig az orránál fogva vezette õt Dilara , összevissza hazudozott , de a legfõbb baj az Harun .
Nem kellett volna idáig titkolódznia Dilarának rég el kellett volna mondani mindent , persze nem volt bátorsága hozzá sejtette mi lehet Cihan reakciója .
Hasonló mint most .
Dilara kivonulása a villából jó sokáig elvolt húzva ,ezzel is fokozva a drámai jelleget . Úgyszintén Cihan feszültség levezetõ sétája is .
Eléggé széthullott ez a család .
Özkan - Szevincs randija érdekes lesz , mit ad elõ Özkan mikor bukik le a sok hazugsággal .
7/10
napraforgó 2016 nov. 07. - 18:17:03 7/10
(1787/2695)
Azért elég különös, hogy Dzsihán elvárta Dilarától, hogy az õ viszonyára megértõen rábólintson, ugyanakkor nem képes elfogadni, hogy Dilarának is van valakije. Nem tudom, hogyan viselkedett volna, ha nem Harun az az illetõ, hanem egy akárki jancsi, de gyanítom, hogy az sem tetszett volna neki.
Csak néztem, hogy ott ült a kanapé szélén, ugrásra készen, Dilara meg csak ácsorgott, toporgott elõtte, mint egy megszeppent iskoláslány, aki apuci épp leszid egy rossz jegy miatt. Dzsihánnak abban igaza volt, hogy Harun valóban mindenféle módon tönkre akarta tenni, anyagilag, erkölcsileg, a családját is szét akarta verni, de az is igaz, hogy Dilarát szerette és a kisbabát is, amig kételkedni nem kezdett abban, hogy az õ fia. Dilarát ösztönösen mentette meg, nem gondolkodott, csak félrelökte az autó útjából.
Nekem ugyan a többszörös emberrablási/gyerekrablási kísérletei cseppet sem tetszenek és az sem, hogy ilyen aljas módon akarta Dilarát döntésre kényszeríteni, pláne elszakítani a nagyobb gyerekeitõl. Tetszik, nem tetszik, egy gyerekes nõnél a gyerekeket is el kell fogadni a szeretett nõvel együtt, olyan nincs, hogy nem engedi, hogy törõdjön velük is.

Az látszik, hogy a bosszúvágy most már inkább csak az öregasszony részérõl áll fenn, Harun valószínûleg letett volna róla, ha Dilarát és a gyereket megkapta volna. Most viszont, hogy úgy gondolja, nem az övé a gyerek, lehet, hogy már Dilara sem kell neki.
9/10
Roxer 2016 nov. 07. - 18:14:55 9/10
(1786/2695)
Cihan egy komplett idióta. Ahogy ott sírt,nem tudtam sajnálni csak nevettem a sok hülyeségen amit összehordott.
Remélem Dil szerez egy jó ügyvédet és helyreteszik ezt a f*szt. Már az is durva,hogy most kilökte a saját házából.
Valaki szóljon már neki,hogy milyen gyerekekrõl beszél akiket elperel Diltõl? Mind nagykorú és azt csinálnak amit akarnak.Ozan most sem akar beszélni egyik szülõjével sem,Cansu inkább az anyját pártolja,Hazal meg nem nagyon számít. Aztán meg ha hûtlenségrõl beszélünk,neki is ott volt a házasság alatt Ayse,szóval ne nagyon ugráljon.
Harun meg szerintem rohadtul nem juttatta börtönbe,sõt õ hozta ki,amikor Hazal gyilkossági ügye miatt elrejtette a bizonyítékot. A nagy önfeláldozás is csak azért történt meg,mert Gülserem meghalt,különben letojta volna Dilt,meg a jó hírét is.
Egyetlen egy dologban van igaza,hogy Dilnek már rég el kellett volna mondania Harunt,de legkésõbb akkor mikor Cihan elmesélte Aysét.
Dil meg is bûnhõdik ezért és most majd jól két szék között a pad alá esik.
malvinkicska 2016 nov. 07. - 18:02:02 Előzmény Érsekvári
(1785/2695)
A mai részben kiborult a bili megtudta Cihan, hogy Dil és Harun találkozgattak, elég keményen reagált rá amiket mondott az biztos igaza volt sok mindenben, mert sokkal tisztességesebb lett volna elsõ perctõl elmondja Dil a dolgokat. Az érdekes volt Dil fegyvert fogott Dzsandanra, a fiáért, valóban a szülõ sok mindenre képes a gyereke miatt.
Cansu nem hagyta el az anyját, ameddig nem jön össze H-val addig vele marad.
Szevincs azt hiszi pénzes pacák Özkan úgy kaparta össze az aprókat, mert menni akarnak estézni.
Cihan már rendezi is a válást minél elõbb a gyerekeket is el akarja tiltani, de azok már felnõttek oda mennek ahova akarnak, kettõ zûrös, a harmadik jelenbe az anyjával van. A vén banya elesett, kár, hogy ilyen jól van a kaki keverõ, lehet ronda ilyet írok de nagyon gonosz nõ.
7/10
napraforgó 2016 nov. 07. - 17:53:14 7/10
(1784/2695)
Dzsihán feldúltan érkezik a villához, beszélni akar Dilarával. De Dilara nincs otthon. Épp Dzsandanhoz ment, hogy számonkérje rajta Ozant. Pisztollyal akarja kikényszeríteni, hogy hagyja békén a fiát. A ravasz Dzsandan felveszi a telefonjával a fenyegetõzést is. A megérkezõ Ozan közbelép, elsül a fegyver, de szerencsére csak egy ablaküveg bánja. Dilara is feldúltan megy haza, otthon már várja Dzsihán és felelõsségre vonja, mióta tart újra a kapcsolata Harunnal, mióta hazudozik neki? Õ feláldozta magát érte, és ez a hála? A legnagyobb ellenségével, aki tönkre akarta tenni, börtönbe juttatta, stb. Az ordibálásra elõkerül Dzsanszu is. Dzsihán kidobja a saját házából Dilarát, sõt eltiltja a három felnõtt gyerekétõl is. Dil kétségbeesetten távozik a gyerekkel, de Dzsanszu vele megy, nem hagyja magára.
Szevincs és Özkán románca is alakul, Özkán "hazajön" Londonból, vacsorázni hívja a lányt.
Dzsandan "nagyvonalúan" azt mondja Ozannak, hogy nem jelenti fel Dilarát (na ja, akkor mire kell a felvétel?).
Csagatáj értesíti Harunt, a nénikéje leesett egy lépcsõn, kórházba vitték. A vizsgálat után kiengedik a banyát, Harun és Ayse hazaviszik. Ayse a koponyaröntgent tanulmányozza, aggódik.
Dilara valami lakásba megy a kisgyerekkel és Dzsanszuval. Biztatja a lányát, menjen haza a villába. De a lány vele akar maradni, segíteni akar.
Dzsihán kiadja a parancsot Yildrimnek, hogy azonnal indítsa meg Dilara ellen a válópert a feleség hûtlensége címén, és intézze el, hogy ne legyen joga a gyerekeihez. Yildrim figyelmezteti, hogy a gyerekek már nagykorúak, nem korlátozhatja õket. Akkor nem kap semmit a közös vagyonból, csak a sajátját viheti el! (jujj, de megsajnáltam Dilt, alig van 1-2 millió dollár a privát számláján...valahogy majdcsak eltengõdik belõle.) Dzs. idegesen elohan, Yildrim nem ért semmit. Felhívja Dilarát, aki felvilágosítja, mi történt.
Pera60 2016 nov. 07. - 14:12:21
(1783/2695)
Próba!
offtopic
ildimix 2016 nov. 06. - 09:59:51
(1782/2695)
Ez 1 próba üzenet tesztelem, hogy sikerült e belépni az oldalra.
9/10
Roxer 2016 nov. 05. - 18:38:54 9/10
(1781/2695)
Azért arra kíváncsi lennék,hogy Harun minek ment a villához? Ha Dillel akart beszélni a telefont is felvehette volna,vagy már a látszat sem érdekli? Mindegy,legalább végre kiderült az igazság Cihan számára is.
7/10
offtopic
napraforgó 2016 nov. 05. - 18:13:44 7/10
(1780/2695)
Nem, Chrome van a gépen, más böngészõ nincs, és már említettem, semmit nem tudok letölteni, a fiam jelszóval levédte, admin jogokat nem ad, szóval reménytelen.
9/10
offtopic
Roxer 2016 nov. 05. - 17:56:21 9/10
(1779/2695)
Lehet,hogy hülyeség de a blokkoló az a böngészõben van beállítva elvileg.Így ha mondjuk Internet Explorert használsz,megpróbálhatnád egy másik böngészõvel pl.Mozillával vagy Chromeval és úgy mûködhetne.
7/10
offtopic
napraforgó 2016 nov. 05. - 17:44:30 7/10
(1778/2695)
Kösz a segítséget, de nálam ez sem mûködik. Valószínû itt is lehetnek reklámok a széleken, így a blokkoló nem engedi nézni se, letölteni se. Kb 5 mp, aztán paff.
Érsekvári 2016 nov. 05. - 17:34:13
(1777/2695)
Szia ! Még csak ma jöttem az oldalra megkavarták újra kellett belépni .
A pénteki részt megnéztem , de nem is nagyon írogatok csak az egyetlen ami eszembe jutott mi van ha Ozan két legyet akar ütni egy csapásra .
Arra gondolok az anyját bosszantja Candannal , de lehet a nõn is bosszút fog állni valamilyen szinten . Nem hinném , hogy komolyan gondolja ezzel a nõvel komolyabban kezdjen.
Lehet hülyeség amit gondolok , hát majd kiderül a további részekbõl !

Átugrok Karadayit nézni , még egy percet sem láttam belõle .......és még ott a többi is !!!!
Érsekvári 2016 nov. 05. - 17:24:14
(1776/2695)
Szia napraforgó ! Talán sikerült már megnézned , de ha mégsem ezen megtudod . Most kellett nekem is újra regisztrálnom , mert átvariálták .

http://tv2.hu/musoraink/megtort_szivek/223315_megtort-szivek---ii.-evad-101.-epizod.html
7/10
offtopic
napraforgó 2016 nov. 05. - 11:00:21 7/10
(1775/2695)
A baj az, hogy ha vannak cookik, sütik az oldalon, meg mindenféle reklám, akkor maga az oldal is megközelíthetetlen számomra, mert rátette az adblockot, vagyis blokkolta. Ha ez a blokkoló észleli, hogy valami olyan is van az oldalon, amit neki blokkolni kell, akkor az oldal is reménytelen... Vagy valami ilyesmi, én sajnos nem értek hozzá. A rendszergazda jogosítványait fenntartotta magának, így ki se tudom kapcsolni a blokkolót. Jelszót kér és azt meg ugye nem tudom....
Várok Sage-re....Ha meglesz a teljes bölüm, biztos felteszi.
malvinkicska 2016 nov. 05. - 10:27:50
(1774/2695)
A másik lehetõség üsd be Megtört szívek Sorozatkatalógus online sorozatok, ott is fent van oda eddig még nem kellett bejelentkezni.
Nagyon szeretnék segíteni, de csak ennyit tudok.
7/10
offtopic
napraforgó 2016 nov. 05. - 10:15:13 7/10
(1773/2695)
OFF
Roxer, Mavin, köszönet mindkettõtöknek. Csak sajnos a fiam letiltotta a lehetõséget, (rám hagyományozta a számítógépét, de "nem ronthatom el...) így ezek az oldalak nekem a megnyitást követõ kb. 5. másodpercben "elugranak", nem maradnak képernyõn. A gyermek meg jelenleg külföldön dolgozik, úgyhogy még a feloldást sem tudom kikönyörögni...
Sage oldalában reménykedem, azt meg tudom nyitni, de õ még nem tette fel...
9/10
Roxer 2016 nov. 05. - 10:05:50 9/10
(1772/2695)
malvinkicska 2016 nov. 05. - 07:45:44
(1771/2695)
A Sorozat Baráton fent van ott megnézheted, különben Ozan és Dzsandan, mikor oda voltak szórakozni felkerült a netre, és ez a szülõknél kiverte a biztosítékot, fõleg az apjánál, aztán Cansu vissza vitte az ajándékot Deniznek, és megtudta nem õ küldte, az apját felelõsségre vonta miért tette, és az szépen beszélt neki a szerelemrõl.
Hazal hazudott Emrének, hogy nem barátja Özgür, meg ilyesmik.
7/10
napraforgó 2016 nov. 05. - 02:31:49 7/10
(1770/2695)
Nem elég, hogy egész nap bosszantott az ún. "fejlesztés", de délután és erte a kedves UPC szolgáltató is úgy döntött, hogy szünetelteti magát, így nem tudtam megnézni a Megtört szíveket sem. Valaki leírná röviden, mirõl szól a tegnapi epizód?
Esetleg azt is hol tudnám online megnézni?
malvinkicska 2016 nov. 04. - 18:54:16
(1769/2695)
Ozan most ezt jónak látja amit csinál valóban anyja lehetne az a nõ, saját magát is lejáratja, és õ szólja meg az anyját az egy hozzá illõ férfival jött össze mikor elváltak, csak azt tette rosszul, most Dil nem beszélt C-vel, a sofõrtõl tudta meg ez is olyan megalázó.
aztán ez a videós felvételek nagyon unalmasak már, nem tudom meddig poénkodnak vele.
Hazal játéka nagyon unalmas, innen is látszik gonosz.
Deniz apja nagyon szépen beszélt a szerelemrõl nem is gondoltam volna elég higgadt valaki, annyi minden után.
Cansu és Deniz nem akarnak össze jönni, pedig szeretik egymást.
kikelet54 2016 nov. 04. - 18:35:58
(1768/2695)
Elõször én is az össze-vissza tv mûsorral találkoztam, de miután elolvastam az instrukciókat, a felhasználó név helyett a régen regisztrált email címemmel léptem be, és mindent simán beadott. Visszajött az általam összeállított tv csatorna sorrendje.
9/10
Roxer 2016 nov. 04. - 18:26:34 9/10
(1767/2695)
Ozan annyira odavan,hogy a család ellenségét szereti az anyja,de Õ simán lepaktál Candannal.
Cihan még mérgesebb,mint Dilara.De sokáig nem fog ezen mérgelõdni,mert Asmi lebuktatta Dilt és Harunt.
Dil most bánhatja,hogy nem volt õszinte.
7/10
offtopic
napraforgó 2016 nov. 04. - 08:03:45 7/10
(1766/2695)
A "fejlesztés" miatt szanaszét szóródott a korábban már összeválogatott Tv-mûsorom, többször kellett nekiugranom, hogy a fórumra írjak.
És micsoda dolog az, hogy erre sem elõzetesen nem figyelmeztettek, sem most menet közben nem lehet semmit sem tudni, csak lehet próbálkozni százféle módon. Aztán ha valami sikerül, én magam sem tudom, hogy hogyan és mitõl, így legközelebb megint elõlrõl kezdeni a kísérletezést....

Én a korábbi módszerrel sokkal elégedettebb voltam, fel volt ajánlva a lehetõség, hogy melyiket választom, a régit, vagy az újat. Kipróbáltam mindkettõt, a régi jobban tetszett. De most nincs választási lehetõség, eszi, nem eszi, ezt a szxrt kell használni. Már ha lehet egyáltalán, mert nem ám, hogy csak úgy írkálink, meg nézegetünk. Már a huszadik helyre kell regisztrálni, hogy egyáltalán megmozdulhassak.

Van egy olyan érzésem, hogy nem nekem segítenek, hanem engem ellenõrizgetnek....
9/10
Roxer 2016 nov. 04. - 07:41:53 9/10
(1765/2695)
Szerintem valamit fejlesztenek,mert a fórum is nehezen jött be.
7/10
napraforgó 2016 nov. 04. - 06:19:04 7/10
(1764/2695)
OFF
Ma reggelre megszûnt volna a Port.hu TV mûsorának régi felülete? Nincs sehol jelzés a visszatérési lehetõségre és sajnos a kedvenc adókat sem tudom elõre kigyûjteni. Valaki tud magyarázatot, vagy segítséget nyújtani?
Érsekvári 2016 nov. 03. - 20:13:55
(1763/2695)
Ez a mostani rész sok kérdés volt válasz nélkül .
Ozan játsza az erkölcscsõszt ,az anyjával pofátlanul beszél . Candan a banya parancsára ki kell kezdenie vele , de Ozan most magától ment a nõhöz vele akarja az anyját bosszantani .
Cihan korrekt elmondja Dilarának van valakije válni akar , ebbe Dilara beleegyezik , de Ayse nevét nem mondja neki . Dilara most sem meri elmondani Harunt.
Cihan most még több testõrt akar a házukhoz Harun miatt .
Deniz teljesen megváltozott fegyvere van verekszik , így intézi a sérelmét .
9/10
Roxer 2016 nov. 03. - 19:36:04 9/10
(1762/2695)
Burhan küldte.Mutatták is,ahogy boritékba rakja.
malvinkicska 2016 nov. 03. - 19:30:55
(1761/2695)
Lehetséges de mivel õ faragta és elég sokat ábrándozik róla, azért gondoltam békülésnek szánta Cansunak.
Valóban Burhan már mondta béküljenek ki, na majd látjuk.
offtopic
ildimix 2016 nov. 03. - 19:00:35
(1760/2695)
Nagyon örülök, hogy a harmadik évadban nem fog szerepelni Ajse. Én a barátnõjét sem kedvelem valahogy nekem nem bizalomgerjesztõek nem lennék a páciensük. Ozan 1 szemétláda azért nem kellene így bánni az anyjával. Kerimant nem tudom megunni õ a legviccesebb és legszórakoztatóbb szereplõ számomra.

Remélem a 2. évad után tartanak 1 kis szünetet és majd csak utána adják le a 3. évadot. Azt már lehet tudni a 3. évad hány részbõl áll?

Én nem biztos, hogy elkezdek kóreai sorozatot nézni csalódás volt a fény hercegnõje nekem ez volt az elsõ ilyen sorozat amit néztem lehet rossz választás volt ezzel kezdeni.
7/10
napraforgó 2016 nov. 03. - 18:20:00 7/10
(1759/2695)
Szerintem nem Deníz küldte el a figurát, hanem még Burhán tehette a meglövése elõtt, mert látta, hogy milyen bánatos a fia. Így akarja a fiatalokat összehozni.
Deníz most nem Dzsanszuval foglalkozik, átment vademberbe.
9/10
Roxer 2016 nov. 03. - 18:18:49 9/10
(1758/2695)
Ozan egy kis féreg. Õrá rálõttek,Gül meghalt és mégis szerette a nõt még utána is. Miért olyan nagy csoda,hogy Dil szereti Harunt?"A halálos ellenségünk" haha,Ozannal például csak jót tett. Még ha az apja miatt lenne annyira oda,de vele is fasírtban van. Dil meg beszari továbbra is. Alig bírta leplezni az örömét,Cihan bejelentése miatt,de mégsem vallotta be,hogy nem szükséges védelmezni Haruntól,sõt!
Harun meg tovább szomorkodik, jobb lett volna ha amikor nála volt a gyerek,szerez egy rendes DNS mintát.

Denizben pedig az eddig szunnyadó maffiózó vér felszínre tört. Bevallom számomra így érdekesebb lett,kiderül Cansu mit szól hozzá.Amúgy szerintem végül nem lõtt bele a pasi lábába.
malvinkicska 2016 nov. 03. - 18:07:40
(1757/2695)
Ozan az hajthatatlan nem bocsát meg az anyjának teljesen nem normálisan viselkedik olyan lobbanékony, nem tisztel senkit.
Cihan nem mondja el Aysénak ki a neve az ellenségnek, majd késõbb, de Dillel beszélt a válásról, és elég nyugodtan fogadta, még talán örült is a maga módján. Harun beszélget az apjával és az is meglepõdik a teszt eredményén nem tudja hova tenni. az is megmondta H-nak ezelõtt, még repült szinte, most meg tiszta depis. Nagyon aranyos volt az ajándéj amit Deniz küldött azt készítette neki, csak jöttek a kavarások és nem tudta oda adni neki. Az meglepõ a csendes Denis aki mérnöknek készül, hogy tud verekedni és lõni, nem igen fél még a rossz fiúktól sem, nem akar az apja árnyékában élni hanem õ megtudja védeni magát.
az jó volt mikor kérdezgette az apját a dolgok felõl, de az terelte a szót, de közben megjött a nõ is látogatóba.
Ozan lehet most Dzsandant ráveszi jelentse fel az anyját, mert nagyon úgy vettem ki a beszédbõl.
7/10
napraforgó 2016 nov. 03. - 17:55:21 7/10
(1756/2695)
Ozan megdöbben az anyja vallomásától, felháborodik, újfent megtagadja az anyját és elrohan. Kerimán persze hallgatózik és kíváncsiskodik. Ozan a mûhelybõl elviszi egy haverja kocsiját és egyenesen Dzsandanhoz megy. Megkérdi tõle, még mindig bosszút akar állni Dialarán?
Ayse és Leila Dzsihánról pletykálnak. Dzsihán eközben találkozót kér Dilarától, beszélni akar vele. Egy étteremben találkoznak, ahol Dzsihán bevallja, megismerkedett valakivel.
Dilara örül neki, rákérdez, ki a lány, de Dzsihán egyelõre nem akarja elárulni a nevét. Közli, hogy el akar válni. Dilara beleegyezik. Dzsihán megígéri, hogy továbbra is meg fogja védeni õt Haruntól. Dilara struccot játszik, õ nem beszél a Harunhoz fûzõdõ kapcsolatáról.
Szuát és Rahmi horgászgatnak, amikor Szuátot értesítik, hogy mindkét kamionja leégett.
Dzsanszunak küldemény érkezett, Kerimán ott fontoskodik körülötte. A borítékban az a kis madárszerû figura volt, amit Denízzel együtt faragtak. Dzsanszu elmegy a kávézóba, ahol Kerimán szerint Deníz a fõnök, és megdöbbenve hallja, hogy Deníz a kórházba ment az apjához.
Burhant megoperálták, szerencséje volt, a golyó nem sokkal az ütõér mellett érte. De így rendbe fog jönni., bár kímélnie kell magát egy ideig.
Kerimán báránycombot sütött vacsorára, az asztalnál Hazal és Dzsanszu megint huzakodik. Hazal a hiszti után a szobájába megy, ahol egy szív alakú követ talál, Emrah ajándékát. Felhívja a fiút, jól leteremti, de Emrah megzsarolja, látta Özgürhöz bemenni, fényképei is vannak róla, elküldheti az apjának.... Hazal visszavesz és találkozóra hívja a fiút.
Harun a faterjának nyavajog, nem szabad 20 évig szeretni egy nõt. Sírva mondja, hogy Alaz nem az õ fia, és megmutatja a DNS tesztet is.
Dzsihán megint fölkeresi Aysét. Elmondja, hogy beszélt Dilarával, aki örült a boldogságának, hajlandó elválni is. Ayse az ellenségükrõl faggatózik, de Dzsihán kitér a válasz elõl.
Ozan Dzsandan kiséretében jelenik meg egy szórakozóhelyen, a sajtó persze érdeklõdést mutat irántuk.
Deníz valami táblajátékot játszik az apjával és közben faggatja, kik voltak, akik rálõttek? Az öreg kitérõ válaszokat ad. A kérdezõsködésnek Indzsi látogatásavet véget. A nõ meglepõdik, hogy Deníz is ott van. Burhán elküldi a fiát. Deníz elkapja a pincért, aki ismeri a nehézfiúkat, kiszedi belõle, hogy hol találja meg õket. Aztán pisztolyt ragad és nekiindul. (tiszta apja fia...) Meg is találja õket valami lebujban, kiszedi a fõkolompost, az utcán jól összeveri, majd ráfogja a pisztolyt. Üzeni a gazdájának, hogy nem akarja õket meglátni az éttermében, mert megöli õket. Nyomatékul belelõ a pasi lábába, majd megígéri, hogy legközelebb a lába közé lõ....
Hát nem tudom, hogy Dzsanszu mennyire fogja így szeretni újdonsült maffiózó kedvesét....???
9/10
Roxer 2016 nov. 03. - 07:51:55 9/10
(1755/2695)
Oké abban egyetértünk,hogy Harun nem teljesen százas.De ezt most teljesen normálisan reagálta le. Nem esett neki Dilarának amiért becsapta és nem is õ Demir apja.Szép csendben hagyta,hogy elmenjen,nem szólt elhamarkodottan semmit.Majd elment,hogy megbizonyosodjon róla igaz-e a hír.Majd miután igaznak tûnik,magába zuhant.Ez melyik férfival nem történt volna így,aki elõtte boldog apának érezte magát?
Majd ha magában átgondolja, nyilván beszélni fog Dilarával is. Az nem csak rá jellemzõ,hogy nem beszélget. Dilnek és Cihannak 20 évnyi házasság kevés volt ahhoz,hogy megbeszéljék miért is vannak még együtt? Az új kapcsolatukról sem beszélnek. De ezek a dolog igazából a forgatókönyvírók sara.Ha mindenki õszinte lenne és mindent elmondana a másiknak,mibõl lennének a bonyodalmak?
7/10
napraforgó 2016 nov. 03. - 04:56:31 7/10
(1754/2695)
Ami nekem furcsa, az, hogy Deniz milyen hamar elfogadta Burhán apukát, aki pedig a fél életét börtönben töltötte. Az anyja tisztességre nevelte, de ez egy perc alatt feledve lett, mert megtudta, hogy az anyja valamikor bárénekesnõ és konzumhölgy volt, ami ugyan még nem jelent feltétlenül prostitúciót, de már elég ahhoz, hogy a "rendes" férfiak megvessék. Azok a rendes férfiak, akik ilyen helyekre járnak, meg ilyen és még ilyenebb hölgyek szolgálatait veszik igénybe.... És a fiú kicsit sem csodálkozik azon, hogy apuciját fegyveres testõrök védik, meg hogy lövöldöznek abban az étteremben, amit apucitól kapott. És hangyányit sem gondolkodott azon, hogy apuci több, mint 20 évig börtönben ült, vajon mibõl telik neki az étteremre, meg a többi luxusra.... Mert úgy általában a fegyencek nem keresnek túl jól....
7/10
napraforgó 2016 nov. 03. - 03:15:07 7/10
(1753/2695)
"Gondolom az lett volna a normális viselkedés Haruntól, hogy miután megtudja, hogy az imádott gyerek nem az övé, élete szerelme pedig átverte mosolyogva, vidáman nevetgéljen. Tán még táncra is perdüljön. :)"
Hahaha. :))) Nem, nyilván nem ez lett volna a normális viselkedés, hanem az, hogy beszél Dilarával! Hogy is van ez, szívecském? Most enyém a gyerek, vagy nem, mi is van azzal a DNS teszttel? Miért nem azt mutatja, hogy enyém a gyerek!!! Ezek nem beszélgetnek egymással!!!! Csak a gyere velem, meg a viszem a gyereket... De hogy hogy is képzeljük el majd a közös életünket, még véletlenül sem került szóba. Hol fogunk élni, hogy fogunk élni, a nagyobb gyerekeid velünk fognak élni, vagy csak látogatnak minket? Mit szólnak a mi közös terveinkhez? Elfogadnak minket? Támogatni fogják a féltestvérüket, vagy majd megvetik, rá sem néznek? A világon semmit sem tisztáztak, de nemhogy Dzsihánnal nem, meg a felnõtt gyerekekkel sem, de még egymás között sem!!!! Volt egy gyertyafényes vacsora, némi zene, egy kis vitorlázgatás, aztán Dilara már teherbe is esett és se azelõtt, se utána soha nem is beszélgettek! Na jó, egyszer, vacsorázás közben valamennyit, de könyörgöm elég ennyi egy közös élethez? És Dilara is csak könnyedén átlépne azon, hogy Harun tönkre akarta tenni az egész családját? Dzsiihánt anyagilag - no jó, bár ez Dilara anyagi helyzetét is piszkosul érinti, tehát azért nem mindegy, de a fiát is! Harun bosszúhadjáratot folytatott mindenki ellen, akit Dzsihán szeretett, vagyis a gyerekei ellen is. Ez vajon mindegy Dilarának? ah, szóra sem érdemes, lépjünk túl rajta....

"Ozan egy hímsoviniszta gyökér. Már az sem tetszett neki, hogy az anyja egyáltalán rá mert nézni egy férfira a válás után. Bezzeg õ futhat minden féle nõcskék után. Most épp a családját többízben eláruló candan a kiszemeltje. Gondolom ez szerinte rendben van..."
Ozan sem komplett, olyasmiért ítéli el az anyját, amit pedig õ is mûvelt egy hasonlóan elvált asszonnyal. Nem riasztotta az a lehetõség sem, hogy az elvált férj kétszer is meg akarta ölni. Ilyen veszély Dilarát nem fenyegette Dzsihán részérõl Harunt, legalábbis úgy gondolom. De az valóban furcsa, hogy amit nem szabadna az anyjának, azt szabad Zeynepnek, és még az sem számít, hogy a kis csaj azért nyerészkedni akart a szakításon.
Az meg egy baromság, hogy az anyánkat csak akkor lehet tisztelni, ha szûzi életet él, rá sem néz a férfiakra, még akkor sem, ha a férje már rég messze jár.
Hogy Ozan fut, vagy nem fut Dzsandan után, azt nem tudom, de talán nem olyan hülye és valóban csak a nõ mesterkedései érdeklik. Persze a nõ csinos, és ezt egy férfi sohasem szokta figyelmen kívül hagyni.... De ezt majd meglátjuk.
7/10
napraforgó 2016 nov. 03. - 02:54:05 7/10
(1752/2695)
Nem, nem vagyok pszichiáter, csak gondolom, hogy Harun családjában van valami terheltség. Örökletes, vagy halmozódó, vagy a bánat tudja mi. De nem normálisak, az tuti. A húgáról megállapították a bipoláris zavart, Harunnál sem normális ez a 20 éven átívelõ bosszúszomj, és a nagynéni se százas, ahogy hergeli az unokaöccsét, ahogy szervezkedik a háttérben, meg a többi... Azért valljuk be ez a hétköznapi haragnál azért jóval több mindannyiuknál.
gigi1 2016 nov. 02. - 21:16:19
(1751/2695)
Van 1-2 önjelölt pszichiáter a fórumon. :)

Gondolom az lett volna a normális viselkedés Haruntól, hogy miután megtudja, hogy az imádott gyerek nem az övé, élete szerelme pedig átverte mosolyogva, vidáman nevetgéljen. Tán még táncra is perdüljön. :)

Ozan egy hímsoviniszta gyökér. Már az sem tetszett neki, hogy az anyja egyáltalán rá mert nézni egy férfira a válás után. Bezzeg õ futhat minden féle nõcskék után. Most épp a családját többízben eláruló candan a kiszemeltje. Gondolom ez szerinte rendben van...
9/10
Roxer 2016 nov. 02. - 19:54:19 9/10
(1750/2695)
"Nyilván bipoláris ez is, mert most tiszta depresszióban gyalogolt a világ végén egy világítótoronynál, egy napja meg még fülig érõ szájjal hurcibálta a fiát."
És ettõl bipoláris? :D Az az apróság kimaradt,hogy közben megtudta mégsem övé a gyerek? Remélem nem vagy pszichiáter. :)
9/10
Roxer 2016 nov. 02. - 19:50:31 9/10 Előzmény malvinkicska
(1749/2695)
Inkább azt mondanám Ozan egy tipikus f*sz. Várható volt,hogy nem lehet vele beszélni.Õ nem bocsájt meg,hálátlan kis hülye gyerek mit képzel magáról? Az anyja elvált szabad nõként,tette amit tett.És igen neki nagyon is nagy haverja volt Harun, míg rá nem jött,hogy együtt van az anyjával. Én míg Dil helyében hozzávágtam volna azt is,hogy azért ne haragudjon az apjára,mert a gyereket a nevére vette,mert hamarosan úgyis Erguvannak fogják hívni.

Az öregasszony jól behúzta Harunt a csõbe,de jobb is így, ha majd késõbb Dil önként lesz vele és nem "kényszer" hatására.
Bár Dilnek ez úgy tûnik bejött,mert szinte megsértõdött amiért mégsem mentek el :D

Cihanon meg felröhögtem amikor azt mondta,hogy rohamosan halad a kapcsolatuk.Tán már egymás kezét is megfogták :)
7/10
napraforgó 2016 nov. 02. - 19:47:15 7/10
(1748/2695)
Újra látom, hogy ez a Harun nem százas. Hol elrabolja Dilarát a gyerekkel, hol csak a gyereket, aztán rákényszeríti a nõt, hogy egy szál ruhában menjen vele ki tudja hová???, aztán gondol egyet és még a hívásait sem fogadja. Ez a pali éppoly pszichopata, mint a néhai húga, nyilván bipoláris ez is, mert most tiszta depresszióban gyalogolt a világ végén egy világítótoronynál, egy napja meg még fülig érõ szájjal hurcibálta a fiát. Beszélgetni meg ez sem szeret,mmármint megbeszélni a dolgokat. Most majd megint kigondol valami hülyeséget, remélem Dilara megint berág rá és elküldi valahová...
Érsekvári 2016 nov. 02. - 19:36:16 Előzmény malvinkicska
(1747/2695)
Egészen biztos Haruné a gyerek , de valamivel fel kell dobni a sorozatot . Mahide bekavart a cumival , mert az nem Demiré lesz .
Harunék nem repültek el és mivel Harun nagyot csalódott fel sem veszi Dilara telefonját . A nõ nem tudja mire vélni semmit nem sejt az egészbõl . Mahide jól összezavarta Harun fejét . Valószínû kiderül majd és remélem Harun a nénikéjét visszaküldi vidékre a lovaihoz .
Azért lehet szórakozni Kerimánon mindenképpen ahogy bolondozik Rahmival .
Hadzser külsõre tisztára Edit Piaf török változata .
Deniz éttermét megkörnyékezték a rosszfiúk , ráadásul Burhan megsérült a dulakodásban , meglõtték a lábát .
Érsekvári 2016 nov. 02. - 19:21:47 Előzmény napraforgó
(1746/2695)
Ez jó hasonlat .....a jóból is megárt a sok ! Én csak török sorozatot nézek , / függõ vagyok , de abból is csak a jókat nézem /, de a Tv2 rájött erre van igény . Bizonyos oldalakon lehet olvasni milyen mûsorok várhatók ott láttam az új koreai sorozatot . A Duna tv -n,
pedig amikor a Hegyi doktornak vége novemberben akkor indul ott is egy új török sorozat Végtelen szerelem címmel .
Mi már páran jó elõre tartunk a 41.résznél , de gondolom újra bekapcsolódunk majd , mert nagyon jó .