8/10
Darkrose 2016 jún. 03. - 18:51:33 8/10
(695/2695)
Nagyon egyetértek veled, én is azt szeretem a török sorozatokban, hogy dinamikusak, nem húznak-nyúznak egy egy momentumot, szerencsére :)
Mondjuk, az utóbbi két-három rész elég unalmas volt, jövõ héten biztosan jó sok izgalomban lesz ismét részünk :)
8/10
Darkrose 2016 jún. 03. - 18:49:34 8/10
(694/2695)
Én Dzsanszu reakciójával voltam így, miután kiderült, hogy Hazal ölte meg majdnem a lovát. Tini lányokról van szó, még ha jól nevelt kislány is, a minimum az lett volna, hogy nekiáll és felelõsségre vonja Hazalkát, hogy hogy tehetett ilyet, és miért. Nekem ez nagyon hiteltelen volt, fõleg azok után, hogy Dzsanszu mennyire ragaszkodott a lovához...
malvinkicska 2016 jún. 03. - 18:08:25
(693/2695)
Elég szomorú dolgok voltak a mai részben ami Gült illeti, valóban vele mindig csak rossz dolgok történek, az apja halála nagyon kiborította, pedig nem egy bensõséges kapcsolatuk volt, de feltörtek nála az emlékek. Cihan elérte az apja szabad, az egybõl utazik is el, azt mondja valami baráthoz. Gül és C szakítottak ezért készül elköltözni, G Isztambulból, nem akar itt élni tovább, vajon, hogy fogadja a hírt majd Cansu, mert Hazalt nem érdekli, akár mi van vele. Az most is majd nem bajba sodorta Ozant, igaz az is egy hirtelen haragú kis fiatal ember, az is ugrik rögtön. Kerimant Oszman nem tudta behálózni a ház vétellel, erre letartóztatták, biztos feljelentette, Dzsandan, hogy ellopta az Özkan pénzét. Az biztos ezek a törökök állandóan a hatóságokat járják, úgy mennek oda, mint egy élelmiszer boltba. A sorozat bíróság rendõrség kórház, nélkül nem létezik igaz unalmas lenne ha nem történnének meg, ezek az események.
7/10
napraforgó 2016 jún. 03. - 06:04:10 7/10
(692/2695)
Á, nem, igyekszem nem a tartalmat leírni, azt látja, aki látja, meg el lehet olvasni, sõt elõre lehet olvasni a port.hu-n és a holdpont.hu-n is. Én inkább a történések által keletkezett gondolataimat, ötleteimet szoktam leírni, no meg azokat az érzelmeket, amiket a látottak kiváltottak.
És sok dolog van, ami nem tetszik. Pl. Hazal csókolgatja a nagyapját, azt, aki kígyónak nevezte és rendõrséggel, meg börtönnel fenyegette. Jó, igaz, mondjuk, hogy kimentette egy bûnözõ karmaiból, no de akkor már minden elõzõ disznóság feledve? Rahmi felnõtt ember, tudja, mit csinál Hazal meg még többé-kevésbé gyerek.
És ott van Dzsanszu is. Õ is csókkal búcsúzik, azok után, hogy Rahmi pénzéhes lotyónak nézte és fõleg ilyen színben tûntette fel a bulvársajtó elõtt a szülõanyját. Mennyit vétett ellene, szinte számon se lehet tartani, de sebaj, bocsánatot kért és Dzsanszu újra csókolgatja a nagypapit. Hát az az, amire én sose lennék képes, sõt kamaszkoromban még kevésbé bocsátottam volna meg.
sage 2016 jún. 02. - 22:59:12
(691/2695)
Megtört szívek 2014 28 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_28_Bolum_HunDub_Sage

A magyarok megint fodrászt játszottak! :) Kivágtak sok jelenetet.
Érsekvári 2016 jún. 02. - 21:27:51
(690/2695)
Köszi a leírást , közben 2 x is telefonon kerestek , így lemaradtam jelenetekrõl . Gyorsan áttekertem a hiányzó jeleneteket most már képbe vagyok .
A jövõ heti pár soros napi tartalmat elolvastam a Port . hun , hát bizony elég érdekes váratlan események lesznek .
PMate01 2016 jún. 02. - 20:33:07
(689/2695)
Nagyon jók voltak a részek!
7/10
napraforgó 2016 jún. 02. - 20:04:06 7/10
(688/2695)
Mivel Hazal úgy hajtotta ki az újságot és tette le a nagyapja elé, az már tudja, hogy megtalálták a motoros fiú holttestét, biztos mindenki azt hitte, ezért viszik el a rendõrök. Apropó, a vidéki házban nem maradtak ujjlenyomatok Rahmitól? Betörte az ablakot, belülrõl megfogta a kilincset, úgy nyitotta az ajtót, más tárgyakhoz, bútorokhoz is hozzáérhetett. Ha meg letakarították volna (mondjuk Dzsihán), akkor meg az lehet furcsa a rendõröknek, hogy-hogy egy szál ujjlenyomat sincs sehol?
A motoros fiú egy hétig biztos nem hiányzott a barátainak, mert külön-külön mentek volna egy közeli városba, hihették, hogy az új barátnõjével, Hazallal enyeleg valahol.

Biztos, hogy nem Alper jelentette be a Rahmi-ügyet, hiszen fogta a fejét miatta és fél, hogy akkor meg Dzsihán is elõhozza a lelövésének esetét. Csak Dzsandan lehet az eset mögött, õ tudott a támadásról, akkor még jóban voltak Dilarával. Most jött el az idõ, hogy felhasználja.

Özkán tényleg egy balfék, én azon csodálkozom, hogy ez az Engin még nem dobta ki. Se szerelõnek, se barátnak nem jó, soha nem fogadja meg a tanácsait, ellenben mindig bajba keveredik.
Érsekvári 2016 jún. 02. - 19:04:07
(687/2695)
Ezen a Rahmi letartóztatáson legalább úgy meglepõdtem mint az öreg . Totál azt gondolta / én is / a motoros fiúhalála miatt viszik el , de nem így van . Alper több oldalról is támad , most Rahmit is . A Dilara féle DNS vizsgálat eredményén Alper meglepõdött , hogy nem egyezik . Mindent megpróbál ez a naplopó csak dolgozni ne kelljen .
Dzsihannak Yildrim nem csak az ügyvédje , hanem a legjobb barátja mégsem mondja el neki ami Rahmival történt , hogy meghalt a motoros . Az ügyvéd sok mindent nem ért ezzel kapcsolatban . Arról semmi nincs fel sem tûnik senkinek a barátainak nem hiányzik a srác ?
Gülseren egy régi baráttól rossz hírt kap meghalt az apja , nem ápolt vele jó viszonyt mégis érzékenyen érintette . Most már senki rokona nincs . Nem hogy Dzsihannal egyre közelebb kerülnének egymáshoz , egyre csak távolodnak .
Özkan haverjába a szerelõ Enginbe is több ész szorult mint a golyófejûbe , hiába beszél neki mit hogyan kéne csinálnia , semmi értelme .
Oszman minden besúgás után tartja a markát , mindene a pénz remeg érte .
Dilara még saját magának is hazudja nem csak butikos nõnek , hogy szeretné ha Dzsihannal minden újra a régi lenne .
7/10
napraforgó 2016 jún. 02. - 18:37:55 7/10
(686/2695)
Én úgy láttam , hogy azon a felvételen a volt pincér a garázs szinten egy fekete autóból kinyúló kézbe tette a feszítõvasat, cserébe egy pénzes borítékot kapott. Na és ki osztogat pénzes borítékokat? Hát Dzsandan asszony! Szerintem az a kéz egy nõi kéz volt és Dzsandan volt a megbízó!
Dzsandan folytat háborút a Gürpinárok ellen minden fronton. A kérdés csak az, miért? Talán bepróbálkozott Dzsihánnál és a férfi visszautasította? Dilara nem ellenfél neki, hogy kiosztotta ott a kávézóban Szolmaz elõtt.

És azt sem hiszem, hogy Alper Dzsihán fogkeféjét hozta volna el, elvégre Dzsihán akkor már hetek, hónapok óta nem lakott ott. Amúgy meg 2 db fogkefét vitt el, ha az egyik Dzsiháné, a másik akkor is Dilaráé lett volna...
A dolog két esélyes, vagy Dilara apja mégsem volt Alper apja, a szeretõje becsapta és csak ráfogta. A másik lehetõség az, hogy nemcsak apu csalta a feleségét, hanem az is õt és Dilarának nem a férj az apja. Ez esetben lehetne próbálkozni Dilara nõvérével (akit nem láttunk eddig), ha õ a férj gyermeke, talán lehet egyezés Alperral.

Hazalnál most sem tartott sokáig a megrázkódtatás hatása, már újra összevissza hazudozik mindenfélét Dzsanszuról.
malvinkicska 2016 jún. 02. - 18:04:42
(685/2695)
Rahmit letartóztatják és az Alper ügyért, egy volt alkalmazot kilopta a vas rudat és elküldte a rendõrségre, ebben olyan áll aki nagyon ártani akar az öregnek jelenbe D az. Hazal nem is tudom milyen lelkületû olyat hazudott a barátnõnek akár egy éltes valaki, a forgató könyv írójának volt fantáziája, mert az õ agyában nem igen van sok okos gondolat. Gülseren az igazi szenvedõ ebben a sztoriban egyik baj a másik után éri, most az apja halál hire, el is hiszem ki van mert egyszer besokall az ember, igaz a sok megpróbáltatás erõt ad ha van hitünk. Alper nem akar menni a rendõrségre, vajon mi lesz belõle. A DNS teszt nem sikeres, mert a C fogkeféjét vitte el, hasztalan fizetett érte. Keriman jól õrzi a pénzt , az a mocsok, Oszmán hordja a híreket, az a nagy ügyvéd Dzsandan mindig perkál sosem fogy el a pénz.
Érsekvári 2016 jún. 01. - 22:58:27 Előzmény malvinkicska
(684/2695)
Cihan az apjával lelkiznek , a végeredmény visszaviszi a villába az öreget . Dilara nem is érti a helyzetet és amikor az öreg közli vele kész ennyi volt oldja meg egyedül az ügyeit . Dilara egybõl felhozza apukának kifizette a tartozásait ez a hála ? A nõ magára maradt úgy néz ki . Gülseren is magányos még Cihan telefonját sem veszi fel , miért jó ez neki ?
Hazal amikor felkeresi nagyon szépen, szeretettel elbeszélget a lánnyal Gülseren például Dilarától ilyet sosem láttunk még .
Dzsandan azt mondta Özkannak oldja meg egyedül a pénz visszaszerzését . Ezért a tökfejû kilesi Kerimant az utcán a pénzt követeli , de Keriman rendõrökért kiállt akik Özkant üldözõbe veszik . Lehet ez újabb fekete pont Özkannak , hiába rágta a szájába Dzsandan ne csináljon balhét .
offtopic
ildimix 2016 jún. 01. - 21:20:30
(683/2695)
Én legtöbbször reklám nélkül nézem a sorozatot mert olyankor még dolgozok. Jó, hogy a netre még nem találták ki, hogy a film közbe reklám legyen mondjuk akkor eltekerném.

Spoiler: én azt hittem, hogy a 2. évadban már nem szerepel Gülszeren már unom a mártírkodását.
offtopic
ildimix 2016 jún. 01. - 21:14:57
(682/2695)
Cihan apja hazaköltözött Dilara már nem tudja manipulálni.

Cansut sajnálom, hogy nem mehet vissza Gülserenhez.

Öszkant viszont nem tudom sajnálni megérdemelte a sorsát mégis rendõrség lesz az ügybõl. Remélem nem kapja meg Cansu felügyeletét.
7/10
napraforgó 2016 jún. 01. - 18:26:00 7/10
(681/2695)
Dilara egy vipera. Dzsihánnak esküdözik, hogy az összes disznóságot mind a nagyapa találta ki, aztán meg, amikor az öreg nem reagál a Gülszerent fikázó megjegyzéseire már nekitámad, mi van, átpártoltál Gülszerenhez, már nem engem támogatsz?
Az a nõ csak magával tud törõdni. Amíg az övé volt Dzsihán, nem törõdött vele, most, hogy elveszítette, állandóan õt lesi, õt figyeli, ez a telefonánia már túlzás.
Az bezzeg meg sem fordult a fejében, hogy Gülszeren nem cseverészni akar vele, hanem baj van Hazallal, azért keresi? Õ csak kinyomta a telefont és elment mulatni a barátnõivel (milyen érdekes, míg Dzsihán külön volt, elhagyták a barátnõi is, ahogy arra Dzsandan rámutatott, most, hogy visszaköltözött, a barátnõk is feltûntek újra).
Hazalnak is hányszor megígérte, hogy ott maradhat, most megint taktikázik, a lány kihallgatja, hogy Dilara Dzsanszunak azt mondja, majd meglátják, hogy mi is lesz Hazallal. Vagyis neki esze ágában sincs rendezni az édeslánya sorsát.
A Kerimán - Özkán -Oszmán hármas meg nagyon szórakoztató, egy kis szín és vidámság a sok baj és nyûg között.
malvinkicska 2016 jún. 01. - 18:05:18
(680/2695)
Keriman ahogy játszik az nem semmi, most költi a pénzt, Oszmán meg csak ájuldozik ,mert õ is szeretne belõle amilyen egy undorító alak. A híreket hordja Dzsandannak, szemétség, most már kezdik érezni Cihan és az ügyvéd valaki figyeli a házat jó lenne ha lebukna. Özkan megint bajba keveredett, a pénz vissza szerzésekor, újra rendõrség. Cihant nem gondoltam volna megbocsát az apjának azok után amit tett vele, és még haza is költöztette, ezt Dilara nem nézi jó szemmel, mivel eztán nem tudnak együtt ronda terveket ki ezselni. Az nagyon szép jelenet volt mikor Hazal és Gülseren beszélgettek elõször vadóc volt de G szép szóval nyugodtan meggyõzte, hallgassa meg, mint anya és lánya. Az biztos G sokkal alkalmasabb anyának, mint D, mert azt csak a külsõségek érdeklik. Az már teljesen be van dilizve G-be ha felveszi a telefont C akkor ha azt hívja ha nem akkor is rémeket lát, és hall, de most sem vette fel G, a C hívását. Cansu vissza akart költözni de jelenbe D lebeszélte, ne menjen G-hez.
7/10
napraforgó 2016 jún. 01. - 12:46:27 7/10
(679/2695)
Azt elhiszem, hogy Rahmi rosszul érzi magát pénz nélül, egyedül, megvetve egy ócska hotelszobában. De valahogy nem hiszem el, hogy csak azért, mert Dzsanszu fölkereste, és megtudta, mit is tett az anyjával, ezután azt mondta neki, hogy szóba sem áll vele, meg látni sem akarja, amíg bocsánatot nem kér az anyjától, máris megvilágosodott volna és belátta, hogy Gülszeren makulátlan, tiszta nõ, nem pénzéhes cafka, mint az õ volt barátnõje anno.
Én valahogy jobban el tudtam volna hinni, hogy megvonja a vállát és azt mondja, ej, hiszen ez a kislány nem is az én vérem, nem az unokám, mit törõdöm én a véleményével? És azt is el tudnám hinni róla, hogy számításból megy el Gülszerenhez, úgymond bocsánatot kérni, mert tudja, hogy a hír Dzsanszun keresztül eljutna Dzsihánhoz, akinek a kislány a szíve csücske. És ha Dzsanszu meg lesz elégedve vele, eléri, hogy az apja is megbocsásson neki.
A történetben néha látjuk, hogy mi történik, ki mit csinál, de néha meg nem, csak késõbb derülnek ki a dolgok.
-----
Van még pár dolog, ami szerintem nincs rendben. Pl. Annak idején Dilara és Rahmi - nyilván óvadék ellenében - elérte, hogy Özkánt szabadlábra helyezzék - Németországban is és Törökországban is. Az óvadék kiszabása nem azt jelenti, hogy ejtik a vádakat (nagyon nem azt!), hanem azt, hogy a tárgyalásig nem kell elõzetesben ülnie. Vagyis szabadlábon védekezhet. De itt nyoma sincs annak, hogy az elkövetett bûneiért (mert nyilván elkövetett ezt-azt) valaha is bíróság elé állították volna, letárgyalták volna az ügyeit.
Ezek fölött úgy átsiklik a sorozat, persze nem csak ez, az összes szappanoperákban ugyanígy csinálják. Mint ahogy az is el van felejtve, hogy a jogrendszer kétfokú, sõt néha három, vagyis bármely félnek van fellebbezési lehetõsége, és ezek bizony idõigényes dolgok. Látni meg azt látjuk, hogy az ártatlan fõhõst 20 évre ítélik, és hopp már a következõ percben ül is a rácsok mögött. Nem is tiltakozik, nem is próbál meg semmit az ártatlansága bizonyítására, csak szenved végeláthatatlanul, legalább 50 részen át, amíg valami csoda folytán az ártatlanságára fény nem derül.
Érsekvári 2016 jún. 01. - 11:36:54
(678/2695)
Igen ez a téma Rahmi esete még nem tisztázott és kever õ még bizonyosan . Nálam is felmerült a kérdés mi lesz a halottal , se rendõrség semmi , mert akkor gyanúsítottat is kellene találni , elássák a hullát és kész ?
Lehet ma többet megtudunk . Egyébként a tartalom leírás szerint SPOILER !!!! Cihan kibékül az apjával.....na hiszen eddig tartott az örihari ?
malvinkicska 2016 jún. 01. - 08:55:46
(677/2695)
Szia megnéztem a Wikipedian hány bölüm, annak ha hinni lehet az elsõ évad 31, a második 55, és most juniusba fejezik be jelenben forgatják, akkor 86 bölüm lesz. A harmadik évad nem biztos Gülseren miatt de bármi megtörténhet.
7/10
napraforgó 2016 jún. 01. - 07:31:56 7/10
(676/2695)
Nem erre gondoltam, azt hittem, talán van valami infód, hogy a második évadot esetleg nem adják le.
Amúgy nekem elég a napi egy óra, fõleg, hogy abból is 20 perc a reklám. Ha reklámok nélkül adnák, akkor jöhet a dupla rész.
Ezért örülök, hogy a másik török sorozatot a Duna fogja leadni, akkor nem kell negyedóránként kizökkenni a történetbõl a reklámok miatt.
7/10
napraforgó 2016 jún. 01. - 07:00:51 7/10
(675/2695)
Rahmi bûnbánatát én egy pillanatig sem veszem komolyan, tudjuk ugye, hogy kutyából nem lesz szalonna. Ahogy az öngyilkosságot a lánya sírjánál sem gondolta komolyan, úgy bûnhõdni sem akar komolyan. Nagyon is tiszta fejjel irányítgatta Szuátot, hogyan jusson az unokája, illetve Teoman nyomára. Ez a bûnhõdnöm kell, megyek a börtönbe szöveg csak "csak szöveg", mert még nem tudta végiggondolni a történteket és megtervezni, hogyan is jön ki belõle jól. Számkivetettõl szeretne õ is visszakerülni a család kebelére, no meg a jólétbe, Dzsihán elismerését megszerezni. Valahogy a Hazal iránti aggódás is elég furcsán fest a szájából (te az én vérem vagy), mert pár napja még a fiatalkorúak börtönével, meg a javítóintézettel fenyegette az "õ vérét", csak úgy kis kígyónak titulálgatva.
Én hiszek abban, hogy az emberek megváltozhatnak, no de ennyire, és ráadásul oda-vissza?
----
Amúgy kíváncsi vagyok, mi a fenét csinálnak Teoman holttestével, meg persze a motorjával. Nyilván azt is el kell tûntetni. A fejsérülése egy motoros balesetben is bekövetkezhetett, de akkor megfelelõen el kell rendezni a terepet. Hol találnak a közelben olyan helyszínt, ahol lecsúszhatott az útról? Jó lenne valami sziklás út, szakadékokkal, ilyesmi. Rahminak tán lennének erre emberei, de Dzsihán elküldte õt. Vagy õ is meg tudja ezt rendezni? De kivel, kikkel?
offtopic
ildimix 2016 jún. 01. - 06:47:37
(674/2695)
Azért írtam a tv2-nek mert azt szerettem volna elérni 1 másik fórumtárssal együtt, hogy duplán adják le a részeket. Szerintem ezzel semmi rosszat nem csináltam.

Örülök, hogy megvették a 2. évadot. Ez hány török részbõl fog állni?

Spoiler kérdés: itt már nem fog élni Gülszeren?
offtopic
ildimix 2016 jún. 01. - 06:35:37
(673/2695)
A tegnapi részt még nem volt idõm megnézni de a hétfõibõl tiszta krimit csináltak. A nagyapa rosszul döntött akkor amikor egyedül ment a házhoz, hogy Hazalt hazavigye. Igazán vihetett volna magával valakit. Hazal 1 naív liba kíváncsi leszek ezek után hogy alakul az élete csalódni fog a férfiakba? Ma este lesz idõm megnézni a keddi és a mai részt.
Érsekvári 2016 máj. 31. - 21:14:12
(672/2695)
Rahmit megmenti a fia , bár bûnhõdni akar és feladni magát , de Cihan nem akarja , mert csak árthat megint ezzel a családjának , tele lennének az újságok , így elküldi az öreget tûnjön el .
Cihan a lányt Gülserenhez hazaviszi és megbeszélik Gülserennek ne mondjon semmit el . Hazal csak akkor tudja kimondani az Anya szót amikor bajba van . Gülseren végül minden részletet megtud és Cihan kéri csak õk négyen tudnak errõl senki más ne tudja meg .
Gülseren úgy dönt vigye vissza Cihan a villába , mert nem tud a lányra vigyázni .
Teljesen összeomlik újra az üzletükben kiabál a két nõvel , kiborult idegileg .
Özkan a lakást szétszedi majdnem , de a pénz csak nem találja , amikor megtudja Keriman most Oszmannál lakik odarohan .
A két lány egész normálisan beszélt egymással , Cansu megértõ Hazallal , de azt nem érti miért van akkor õ itt .
7/10
napraforgó 2016 máj. 31. - 20:33:29 7/10
(671/2695)
Akkor ezt csak felezni fogják, nem úgy, mint a Paramparcát. 32 bõlümbõl 86 epizódot csináltak... De legalább minden nap adják.
sage 2016 máj. 31. - 19:04:15
(670/2695)
Megtört szívek 2014 27 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_27_Bolum_HunDub_Sage
malvinkicska 2016 máj. 31. - 18:30:29
(669/2695)
A Duna tv 40 részben adja azt olvastam minden este persze hétvége kivétel , 21 bölüm.
malvinkicska 2016 máj. 31. - 18:25:35
(668/2695)
Itt aztán történek dolgok, Cihan jó döntést hozott sokszor de most kivételesen nem, mert akármilyen gaz fickó volt de ember életérõl van szó, ezt úgy sem lehet eltüntetni csak , mert ha megtalálják nyomozni fognak, az öreg is epekedik sok rosszat tett de embert nem ölt, és most az van, igaz dulakodás közben történt nem szándékos volt. Hazal továbbra is csak a pénz neki a minden, akármilyen tragédia éri, nem tanul belõle, furcsa egy gyerek. Azt hiszi a villában minden jóra jön ha nem tesz érte semmit akkor is. Gülseren egy érdekes nõ mindenért magát vádolja, szerintem az sem gondolkodik eza lány mindig problémás volt, most meg azt hiszi rá szakadta nemzeti bank és el van szállva magától. Dilara egy rettenetes természet nem hiába nyilatkozott nem szeret veszíteni, hát úgy ii van, most is mindenki hibás, csak õ szent és sérthetetlen valaki, õ nem vette fel a telefont, neki az is lenézõ, ha beszélni kell G-vel. Cansu hallotta miért van újra a villába Hazal, és feltette magának a kérdést akkor õ miért van itt, az teljesen másképp gondolkodik. A másik arról senki nem tehet elcserélték õket és hiába mondogatja C-nek az õ helyén van , az jobban megért dolgokat mint õ. Keriman Oszman adják a formájukat, még jó i legalább van egy kis könnyedség is benne, az hogy nagy színészek viszont elismerem, nagyon jól alakítanak.
7/10
napraforgó 2016 máj. 31. - 18:22:15 7/10
(667/2695)
Dzsanszu milyen kedves, milyen részvéttel fordul Hazal felé, amikor kihallgatja a szülei beszélgetését és megtudta, mi történt.
Özkán meg fut a pénze után, Kerimánt kergeti mindenfelé, de egyelõre nem jár sikerrel.
---------
Rahmi meséje, - hogy meglátta az unokáját a motoros fickóval, követte õket, majd mikor megtalálta, megakadályozta, hogy megerõszakolja a lányt, dulakodás közben a fickó nekiesett a kandallópárkánynak és betört a feje - egy rendõrségi eljárásban is megállná a helyét. Pláne, ha kiderülne a srác elõélete, akábítószer- és fegyvercsempészés, biztos felmentenék, mert jogos védelem volt, az unokáját védve keveredett verekedésbe. Azért egy 20 éves fickó, meg egy 70 éves öregember amúgy sincs egy súlycsoportban egy ökölharcban, szóval nem nagyon hibáztatnák. De az biztos, hogy megint a címlapon lennének és Hazal hírnevének sem tenne jót, hogy egy ilyen fickó volt a barátja.
Alkony222 2016 máj. 31. - 17:27:32
(666/2695)
Hazal sosem tanul a hibáiból. Már annyi rosszat elkövetett, hogy már sokszor majdnem meghalt, mégis csak a pénzre tud gondolni, meg a gazdaságra. Ha tovább így folytatja legközelebb nem biztos, hogy túléli.
7/10
napraforgó 2016 máj. 31. - 16:28:19 7/10
(665/2695)
Hány részben adja a magyar tv? Vagy hány bölüm a törökben és azok hány percesek?
Érsekvári 2016 máj. 31. - 12:20:14
(664/2695)
Ma reggel a Duna tv -n volt a Szerelemben háborúban sorozat promója .
malvinkicska 2016 máj. 30. - 20:28:09
(663/2695)
Nagyon jó választ kaptál az a jó méltattak rá, mert volt nem is válaszoltak többször lehetett olvasni.
Pera60 2016 máj. 30. - 20:08:04
(662/2695)
Ez nagyon jó hír.Remélem az idõpontot nem változtatják (bár fel tudom venni bármikor) Köszönöm az ügyintézést!
offtopic
ildimix 2016 máj. 30. - 19:59:22
(661/2695)
Ezt a levelet kaptam a tv2-tõl:

Tisztelt Levélíró,

Ezúton szeretnék tájékoztatni, hogy a sorozat jelenleg még kint is fut, mi az összes részévével tervezünk, tehát azokkal is, amik még kint is futnak.
Üdvözlettel:
TV2

Sajnos arra nem reagáltak, hogy jó lenne ha hosszabban adnák le a filmet pedig ezt is írtam nekik.
Érsekvári 2016 máj. 30. - 19:19:16
(660/2695)
Megint volt esemény bõven , Özkan egy örök vesztes Keriman lenyúlta az összes pénzét . Tökfejû hiába rohant a lakásba Keriman a pénzzel lelépett . Rahmi éppen Gülserenhez megy , amikor az utcán kiszúrta Hazalt a motoros sráccal . A bocsánatkérés nem ment egyszerûen , de legalább segített Gülserennek Hazalt kinyomozni hol van . Senki mást nem ért el úgysem Güls , mert a vízbe dobta Dzsihan telefonját Dilara , aki éppen bulizni megy a barátnõkkel , ez a nõ alkalmatlan az anya szerepre többszörösen bebizonyította .
Rahmi tudja az informátorától , hogy nagyon gáz a motoros fickó , de nem mondja el Gülserennek , hanem taxiba ül és odamegy a
vidéki házba , ahol aztán dulakodni kezd a fickóval aki beveri a fejét és meghal . Az öreg próbálja Hazalnak bebizonyítani milyen szándékai voltak a srácnak , de a buta kis liba nehezen akarja elhinni . Rahmi a fiát felhívta , elmondta mi történt .
malvinkicska 2016 máj. 30. - 18:25:40 Előzmény Érsekvári
(659/2695)
Most olvastam megvették a második évadot 83 epizód lesz az elsõ, és junius 15-én kezdõdik a második évad a 84-es résszel. Addig még sok izgalomban lesz részünk az elõzeteseket olvasva.
malvinkicska 2016 máj. 30. - 18:07:13 Előzmény Érsekvári
(658/2695)
A mai rész is izgalmas esemény dús volt. Elõször Özkan a látogatók a gyámügytõl közben megjön Keriman, aki az alkalmat kihasználva ellopja a pénzt és még otthonról is elment, biztos ahhoz a másik csaló Oszmánhoz, Aztán Hazalt a motoros pacák csõbe akarta húzni, de Rahmi ezt meg akadályozta, mivel vannak alvilági kapcsolatai, így hamar rájött merre a lány. Az egy fura dolog, hogy senki nem vette fel Gülseren hívását. Dilara partizik ahogy szokott, nem törõdik a családdal, igaz Cihan közölte vele meddig marad a villába, az egy öreg szivarnak panaszkodik, tönkre ment az élete. Gülseren szegény bénázik, mert õt aztán senki nem hallgatja meg, mivel Cihan telefonja a vízben landolt. Az öreg gondolom nem akarta fiút megölni, de az rosszul esett el, Hazal egy igazi bugyuta kis csaj, könnyen befolyásolható, mikor mutatta az öreg a felvételt nem tudta mire vélni, az már dörzsölt és vette a lapot.
7/10
napraforgó 2016 máj. 30. - 18:01:39 7/10
(657/2695)
Nagy szám Kerimán, aki váratlanul betoppan Özkánhoz, és miközben az a szociális munkásokkal bájolog, ellopja a kártérítését.
Dilara megint bepróbálkozik Dzsaihánnál, majd dilizik Gülszeren hívása miatt és a tengerbe dobja a férfi telefonját. Így Gül nem tudja értesíteni, hogy Hazal megszökött.
Hazal megint bajba keveredett, a motoros fiú, aki megszöktette, bûnözõ. Nemcsak a lány elcsábítása a célja, de a családjának a megzsarolása is. Felvételt akar készíteni az együttlétükrõl, a naívv kis liba meg azt hiszi, szereti õt.
Szerencsére Rahmi épp ezt az idõpontot választotta, hogy meglátogassa Gülszerent, hogy bocsánatot kérjen tõle. Õ ered a szökevények nyomába, miután alvilági kapcsolatai segítségével kiderítette, hol vannak. Sajnos a találkozás rosszul végzõdik, Rahmi és a motoros fiú összeverekszenek és a srác szerencsétlenül nekiesik a kandallópárkánynak, beüti a fejét és meghal.
7/10
napraforgó 2016 máj. 30. - 04:37:21 7/10
(656/2695)
Miért tetted ezt? Van talán valami információd, hogy az elsõ évad után nem vették meg a másodikat? Én nem olvastam errõl, de persze a kertévéktõl kitelik, mint ahogy az idõpontok variálása is. Szerintem jól beállt ez a sorozat erre a délutáni idõpontra, kár lenne tologatni.
7/10
napraforgó 2016 máj. 30. - 04:33:39 7/10 Előzmény Darkrose
(655/2695)
nekem nagyon nem tetszik, hogy ennyire hülyének nézik a gyerekeket, akik már majdnem felnõttek --- írod, és valóban nem elõször fordul elõ, hogy Dilara és Dzsihán nem avatja be a családi történésekbe a fiatalokat. Pl. nem közölték velük azt sem, hogy elválnak. Én ebben az esetben nyilván nem kértem volna a véleményüket, pláne nem a jóváhagyásukat, de azért a tényeket, meg a döntésemet csak közöltem volna velük is. A döntés, illetve a következményei azért csak érintették volna õket is.
Aztán ott volt Ozan késelési ügye - szerintem ez volt a legsúlyosabb a hülyeségei közül (volt ugye az ittas vezetés, a késelés, a jogosítvány nélküli száguldozás, versenyzés, kocsi összetörése, na és a barátnõjének a lopása a villában, amit szintén az õ hülyesége tett lehetõvé). És ott vannak Hazal húzásai is (Ozan följelentése, éjszakai kimaradozás, a gyilkos leszámolás elszenvedése, istálló felgyújtása, nagypapa megzsarolása, a taxis baleset, most megint a kimaradozás, esetleges szökési kísérlet, Gülszeren permanens lenézése, lekezelése). Egyszóval a gyerekek szép számmal mûvelnek hülyeségeket, amelyek egy része már nemcsak súrolja a bûn határát, hanem bizony már át is lépte! és a kedves szülõk csak bámulnak maguk elé nagy szemekkel és az egészet úgy "oldják meg", mintha csak gyerekcsínyek, "rosszalkodások" lettek volna. Persze, egy szülõ védi a gyerekét, ez rendben is van, bûnügyben sem köteles vádolni, vagy ellene vallani, ez is oké, de itt soha semmilyen retorzió nincs. Szobafogság, zsebpénz megvonás, valamiféle jóvátétel forszírozása., stb. Láthattuk, hogy Ozan is kb. egy hónapig dolgozott csak a szállodában, aztán már vége is lett a büntetésnek, dacára, hgy Müge kifosztotta a házat.

Most is eldöntötték Dzsanszu és Hazal feje fölött, hogy mi legyen, cseréljenek megint helyet, és bizony nem kérdezték a véleményüket, nemis igen hallgatták meg a kifogásaikat, ellenkezésüket. Hiába sírt Dzsanszu, hiába hisztizett Hazal, semmi beleszólást nem hagytak nekik, döntöttek nélkülük egy õket érintõ kérdésben.
Ez nekem furcsa a mai kort figyelembe véve. Bár az igaz, hogy jó 50-60 évvel ezelõtt, rólam és a testvéreimrõl is így döntöttek a szüleink, a megkérdezésünk, véleményünk figyelembevétele nélkül, bár az igaz, hogy mi akkor még bõven 10 éves kor alatt voltunk. 15 éves korunkban már akkor sem lehetett volna velünk ilyet elfogadtatni.
Épp ezért érthetetlen számomra, hogy itt a fiatalok végül is valamilyen módon tudomásul veszi a szülõk döntését. (igaz Hazal lázadását már láttuk, de Dzsanszu eljátszotta a mindennel elégedett bájos lánykát a gyámhatósági emberek elõtt...).
PMate01 2016 máj. 29. - 16:52:24
(654/2695)
Én indoknak azon kívûl, hogy sokan örülnének neki, az ismétléseket jelöltem. Csak variálnak valamit az idõpontokkal. A Walker Duplaepizódokkal?! Ami már rengetegszer ment a TV2-n és este A PRO4-en is megy? A Knight Rider amit szintén láttam már egy jó párszor könyörgöm! Ha valakinek van egyéb ötlete nyugodtan megírhatja még nekik. Legalább 60 perc nem a világ vége ezt õk is beláthatnák. :)
offtopic
ildimix 2016 máj. 29. - 09:36:13
(653/2695)
Írtam a tv2-nek a megtört szivek sorozattal kapcsolatban. Remélem hosszabban fogják leadni a sorozatot. A szeretned kell helyére tehetnék annak mikor lesz vége?
offtopic
ildimix 2016 máj. 29. - 09:22:40
(652/2695)
Malvin megtaláltam közben az idõpontot én sokkal késõbb gondoltam, hogy leadják a szerelemben háborúbant.

Köszi a választ.
Érsekvári 2016 máj. 27. - 21:13:40
(651/2695)
Megint egy jó rész , annyi minden történés van benne . Hazal nem kis feladatot ró Gülserenre az orránál fogva vezeti és iskola helyett motorozgat . Dzsihan megtudja nem jár be az iskolába , de azon is fennakadt Gülseren nem is szólt errõl neki .
A Magazinokban megjelent a Gürpinar házaspár nem válik . Erre a hírre Gülseren nem túl jól reagál .
Dzsanszu elmegy Rahmihoz és kérdõre vonja mit követett el az anyja ellen , amikor megtudja el sem hiszi mire képes az öreg .
Oszman trükközik a tarhonyával azt akarja Keriman foglalja el magát és õ addig elmenti a videót a saját telefonjára a nõét pedig kitörli . Aztán a szomszédnõ elpletyizi Özkan járt nemrég a lakásban , így ráterelõdik a gyanú amikor észreveszi Keriman nincs meg a videó . Oszman most " ártatlan " rá nem is gondolhat Keriman . Nezaket beszólásai az okos telefonról jó volt , de Keriman is sziporkázott ahogy szokott .
Alper lehet megszívatja most Dilarát , erre nem számított a nõ .
Dzsandan jól megkopasztotta anyagilag ezt az agyatlan Özkant , alig maradt neki pénze és mit mûvel az eszetlen " úszkál " a pénzbe. Dilaráéknál levizitelt a bizottság ott rendben lesznek bizonyára , most Özkan következik mit fog alakítani ez a eszement pali .
malvinkicska 2016 máj. 27. - 20:40:49
(650/2695)
Oszman túl járt a Keriman eszén a videót illetõen ritka egy sunyi valaki, aztán Dzsandan is jól jött ki a perbõl övé a nagyobb rész, és még azt mondja ne mondjon senkinek semmit a pénzrõl, persze mert akkor meg tudná, hogy belet csapva az az agyatlan Özkan. Hazal teljesen rossz útra tért, biztos a fiúval mennek valahova nem az iskolába, szerintem kutyának az árokba a helye, ahogy viselkedik fõleg Gülserennel. Az újság nagy volt azt is az a nagyravágyó Dilara rendezte, de ezzel nem láncolja magához Cihant. Az én meglátásom G szerepe nagyon, érdekes tûr csak tûr, senkinek nem mer beszélni.Aztán cansu még most tudta meg, hogy Hazal volt a gyújtogató, és rosszul érintette.
7/10
napraforgó 2016 máj. 27. - 18:03:17 7/10
(649/2695)
Úgy láttam, Oszmán mielõtt letörölte volna a videót Kerimán telefonjáról, elõbb elküldte magának. Alighanem õ is üzletelni akar majd vele. És amilyen mázlija volt, a szomszédasszony pont akkor jött a hírrel, hogy Özkán bennjárt a lakásban. Nezáket meg egyenesen Kerimánt okolja, biztos ügyetlen volt és õ maga törölte a felvételt. Úgy tûnik, Kerimán asszony nem ebbõl fog meggazdagodni...

Nem értem Gülszerent, pont most hanyagolja Dzsihánt, amikor még jobban össze kellene tartaniuk. Látszik, hogy Hazalt õ nem tudja megfékezni, talán csak az apja tudja valamelyest befolyásolni. Vagy még õ sem, ha a lány meg akar szökni egy motoros fiúval.

Özkán megkapta a kártérítést, de 5 millió helyett alig jutott több neki 500 ezernél. Dzsandan szépen keresett rajta.
malvinkicska 2016 máj. 27. - 12:46:17
(648/2695)
Fórumtársak nagyon rosszat olvastam a két fõszereplõ, Cihan és Gülseren között nagyon elmérgesedett a helyzett , azt írják olyan üzenetet küldött G Cnek, ki perre vitte, és 2 év börtön néz ki G-nek, mi igaz belõle nem tudni, de nagyon régen foglalkoznak velük, milyen rossz a kapcsolatuk.
Érsekvári 2016 máj. 27. - 09:29:07
(647/2695)
Már szerepel a PORT.hu Június 8. Tv mûsorban a Szerelemben háborúban 1. rész 19:30 kezdéssel .
7/10
napraforgó 2016 máj. 27. - 07:51:47 7/10
(646/2695)
Nekem nagyon tetszik, hogy a sorozat a szemét alakokat nemcsak a szegényebb, lumpen elemekbõl válogatja, hanem bizony az upper class-ból, a fölsõ tízezerbõl is. Tehát nemcsak Özkán a renitens, nemcsak Kerimán és Oszmán a sunyi, simlis széltoló, hanem Rahmi is egy megátalkodott szemét alak, na és Dilarának, meg Dzsandannak is vannak tisztességtelen húzásai is. Mint ahogy a kamaszok közt is akad jobb is, rosszabb is...
malvinkicska 2016 máj. 27. - 07:48:55
(645/2695)
Szia a Fb-on is kivan írva 40 részes lesz két hónapig fogják adni, a Maradj Talpon azt fogja váltani, ennyit tudok én is, nagyon sokan várják. Az is igaz még nem reklámozzák.
7/10
napraforgó 2016 máj. 27. - 07:47:50 7/10
(644/2695)
Innen a port.hu június 8-i nap mûsorából másoltam ki:

19:30 Duna TV

"Szerelemben, háborúban(12) (török kalandfilmsor., 1. rész, 2014) Nagyothalló
Feliratozva a teletext 333. oldalán.
Oroszországban a szoknyavadász Kurt Seyit Eminof hadnagy (Kivanç Tatlitug) megismeri Surát, és ezzel megváltozik az élete. A cárpárti Eminof család tagjaként azonban szembekerül Sura famíliájával."

Innentõl 19.25 - 19.30 kezdési idõponttal minden hétköznap megy.
offtopic
ildimix 2016 máj. 27. - 07:17:30
(643/2695)
of téma: Malvin én nem találom a duna tv-n június 8-án a sorozatot a szerelemben háborúban lehet nem jól nézem. Megnéznéd nekem?
offtopic
ildimix 2016 máj. 27. - 07:11:45
(642/2695)
Gülseren már megint játsza a mártír szülõt miért nem mondja el Cihannak, hogy Hazallal baj van?

Hazal 1 utálatos liba szemét módon bánik a nevelõanyjával.

Keriman barátját nem bírom 1 spicli alak az ügyvédnõ most megbízta törölje ki a videót a telefonból.

Dilara már megint összejövetelt szervezett Cihan tudta nélkül.

Én már várom, hogy újra tárgyalás legyen.

Vajon Hazal sokáig fog foglalkozni a fiúval akivel megismerkedett?
Érsekvári 2016 máj. 26. - 21:34:21
(641/2695)
A csere után Dzsanszuval semmi gond , de Hazal továbbra is förtelmesen viselkedik Gülserennel , ráadásul egy motoros sráccal csavarog az éjszakába .
Rahmi mégsem lõtte fõbe magát a hotelbe egyedül kesereg , hogy senkinek nem hiányzik .
Keriman telefonjára Özkan és Oszman is vadászik , hogy kitöröljék a videót egyenlõre sikertelenül .
Dzsihan belecsöppen a partiba amit Dilara a tudta nélkül rendezett , ez jó alkalom Dilarának , hogy villogjon a vendégek elõtt és színlelje köztük minden rendben van .
Az ürügy az volt , hogy Dzsanszu miatt van az egész , de Dilara késõbb bevallja Dzsihannak szereti még mindig és kéri adjon neki még egy esélyt , de a férfi megmondta már többször is nem akarja, nincs visszaút .
malvinkicska 2016 máj. 26. - 18:42:21
(640/2695)
Dilera a szervezésben nagy, jól össze hozta a csapatot, és azt a látszatot keltette, minden rendben van közte és Cihan között, és most feltûnõen partner volt benne C. Amikor vége lett elmondta a véleményét, elég normális hangnemben. a két gyerek elment otthonról, Ozan teljesen nem bírja az anyját. Özkan keresi a felvételt, de az a mocsok Oszman tuti segít letörölni, Keriman telójából. Hazal ahogy viselkedik egyszerûen, nem értem, miért tûri, Gülseren ezt a viselkedést, abban õ is hibás hazudik falaz neki, mint hogy elmondta volna Cihanak, mikor jött haza és mit mûvel vele. A G karaktere, valahogy nagyon szenvedõs. A színészi munka nagyon tetszik, mert nagyon jól hozzák azokat a szitukat, amiben éppen vannak, mint D és C. A védõbeszéd is elkészült, és most hallottam elõször a Hazal nevét, mert eddig mindig Cansu volt a központ, mert az egy alkalmazkodó szerethetõ kamasz, nem nagyravágyó, a szeretet neki a legfontosabb, amit kap az anyjától apjától értem alatta Cihant.
7/10
napraforgó 2016 máj. 26. - 18:25:34 7/10
(639/2695)
Nos, igen, ha a per úgy zajlana, ahogy mondom, hamar vége lenne és akkor mirõl szólna a sorozat? Nem lehetetlen, hogy Dzsanszut Özkánnak ítélik, legalábbis elsõ fokon, de hát lehet fellebbezni. Persze ezek idõigényes dolgok, és addig fennáll ez az áldatlan helyzet, amely senkinek sem jó.

Dilara nagyon erõlködik, hogy a boldog család látszatát keltsék, de senki nem vevõ az erölködéseire. Nevetséges volt az az estély, amit szervezett, gondolom a vendégek sem igen hitték el, hogy hirtelen kibékültek.
Hazal megint elviselhetetlen, de Ozan is eléggé tenyérbemászóan viselkedik. Pedig hát õt érinti legkevésbé ez a "gyerekcsere". Rahmi meg nagyon sajnálja magát a lepukkant hotelszobában.
8/10
Darkrose 2016 máj. 26. - 15:10:52 8/10
(638/2695)
Pontosan ezek járnak az én fejemben is, amikor erre a perre gondolok. Már azt sem értettem, hogy miért nem lehet Cansut beengedni a bíróságra, persze, lehetséges, hogy felzaklatná, de az nm, ha esetleg tényleg Özkanhoz kerül? Fõleg, hogy látott az a gyerek egyet-mást, látta milyen erkölcsi nulla az "édesapja", ráadásul nemrég történt az eset, így a bíró is feltételezhetné, hogy sokat nem változott az az "aranyember". Nem figyeltem annyira, de szerintem a sofõrnek is Cihan parancsolta meg, hogy direkt rossz úton vigye Cansut a bíróságra (állandóan vigyorgott a fickó), hát bravó, az év ötlete. Egyébként nem tudom, hogy ez generációs probléma-e, de nekem nagyon nem tetszik, hogy ennyire hülyének nézik a gyerekeket, akik már majdnem felnõttek (vagy azok is, lsd. Ozan), ha büntetésrõl van szó, akkor is úgy kezelik õket, mint az infantiliseket...
Egyébként valóban vicces, hogy Gülserennek is joga lenne a kártérítéshez, plusz Cansu felügyeleti jogát is megkaphatná, hiszen egyértelmû, hogy a kislány inkább nála maradna. Plusz, neki is van saját munkahelye, saját boltja, ennyi erõvel õ is beszállhatna a dologba, valóban.
A videóval epdig nagyon remélem, hogy kezdenek valamit, amúgy is úgy érzem, hogy Candan nagyon ki akar húzni golyófejjel...
Tina Szalai 2016 máj. 26. - 09:26:25
(637/2695)
7/10
napraforgó 2016 máj. 26. - 05:49:01 7/10
(636/2695)
Még mindig az a véleményem, hogy Gülszerennek be kellett volna avatkozni a perbe.
Az európai jogrendszerekben - és ezt mintázta le a török jogrendszer is - a perbe beavatkozhat az a fél, akinek joga, jogos érdeke van a per kimenetelét illetõen. Pl. ingatlanügyben egy tulajdonostársnak, vagy akár egy szomszédnak is. Családjogi perben pedig egy szülõnek, nagyszülõnek, nevelõnek, nagykorú testvérnek is.
Vagyis Gülszerennek joga és lehetõsége lett volna magának követelni a vér szerinti gyermekét, és annál is jobb helyzetben lett volna, hogy ez a tényleges helyzet is (!!!), a gyermek vele él a jogszerinti szülei tudtával és beleegyezésével(!!!), a kislány saját akaratából(!!!), ami azért 15 éves korban már latba esik egy bíróság elõtt is. És a tényleges helyzet, valamit a nagykorúsághoz közeledõ gyermek véleménye nagy súllyal esik a latba!
Ehelyett Dzsihán és az ügyvédje távol tartják Gülszerent és Dzsanszut is a pertõl, és ostoba módon megpróbálják visszaállítani az eredeti állapotokat, vagyis az egy év elõtti helyzetet, amikor még nem derült ki a gyerekcsere.
Ez szerintem dilettáns lépés egy ügyvédtõl, mert itt nem a múltat kell visszaállítani, hanem a jövõt kellene nézni. Dzsanszu az anyjával akar élni, Özkánt nem becsüli semmire a múltkori akciója után. Ha még a gyújtogatós videó is elõkerülne... a pofának semmi esélye se lenne. (Kerimán telefonjáról le lehet töröltetni a videót, de akkor még mindig ott van a barátnõjének a telefonja, vagy a barátnõ lányának, v. unokahúgának (ezt nem tudom) a telefonja. Ha õk nem törlik le, lehet reprodukálni a felvételt... Az újra elõkerülhet.
Ha a bíró eléggé körültekintõ, mindkét lányt meghallgatja (habár érdekes módon Hazal elhelyezése most nem téma - nem is értem, hogy nem félnek, hogy Özkán, ha Dzsanszu ügyében vesztésre állna, nem akarja majd Hazalt, csak hogy bosszantsa a Gürpinárokat? Elvégre az meg a vérszerint lányuk... Viszont jog szerint még az övé!
PMate01 2016 máj. 25. - 21:36:05
(635/2695)
De van ám a TV2-nek facebook oldala is akár a komment szekciót is teleírhatnánk. https://www.facebook.com/tv2hun/?fref=ts https://www.facebook.com/tv2hun/?fref=ts Frappáns kis üzenetekkel.
sage 2016 máj. 25. - 21:24:04
(634/2695)
Megtört szívek 2014 26 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_26_Bolum_HunDub_Sage
Érsekvári 2016 máj. 25. - 20:46:29
(633/2695)
Zajlanak az események . Oszman szállítja az anyagot Dzsandannak így a nõ napra készen tud mindenrõl ami a villában zajlik .
A lányok megtudták a per miatt meg kell történnie a cserének. Dszanszu rosszul viseli a hírt , de beletörõdik tudja elkerülhetetlen . Hazal elõször hallani sem akar róla , de kénytelen megtenni . Dilarának százszor is beolvas , aztán amikor Gülserennél van már szerencsétlen nõnek leordítja a fejét mindenért Õt okolja , hogy elszúrta neki az egész életét .
Özkan amikor meghallja Dzsihanék revansra készülnek kissé elbizonytalanodik , ráadásul saját nõvére is a videóval zsarolja . Most vagy fizet neki vagy aljas módszerekhez fog folyamodni .
A két anya búcsúzása az édes lányától nagy különbség . A lányok ragaszkodása is ég és föld az édesanyjukhoz .
Amilyen az anya , olyan a lánya .
PMate01 2016 máj. 25. - 20:12:04
(632/2695)
:) Emberek nagyon nagy fejlemények vannak ám! :)
Én komolyan gondoltam a hosszabb részeket, és azt hiszem sikerült is tennem érte /egy csöppet/ a következõ választ kaptam:
„Tisztelt Levélíró, Kedves Nézõnk!

Köszönjük levelét, amelyet közönségszolgálatunkra küldött.
Köszönjük, hogy elmondta véleményét, hiszen ez fontos visszajelzés
számunkra. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy levelét továbbítottuk az illetékeseknek.
Köszönjük megkeresését.

Üdvözlettel:
TV2 Közönségszolgálat”
PMate01 2016 máj. 25. - 19:36:30
(631/2695)
Éreztem én (szerintem mindenki) hogy Cansunak ott kellett volna lennie na de Cihan jól megoldotta, hogy ne legyen traumája. :( Elég nagy lány már szerintem nekem ez olyan ostoba szappanopera lépés volt, de ezt a kis dolgot azért elnézem . :)
malvinkicska 2016 máj. 25. - 18:39:16 Előzmény Érsekvári
(630/2695)
Hazal amit követett a mai részben az már tûrhetetle, gyaláza azt aki felnevelte. A másik olyan nagy baromságot mondott, az anyja hibás ezért a helyzetért, mert nem ismerte fel a kórházban, mikor egybõl õt adták Gülserenek, akkor legalább olyan hibás Dilara is. Az biztos ez a lány elmebeteg, ezt gyógyítani kellene, mert ennek a nagyra vágyás az agyára ment. A minden napokban is különleges lehet, mivel fiatalon ennyire tudja hozni az utálatost, igaz a szemébõl süt düh, az sok mindent elárul, nem semmiért találtak ott reá ezzel a szereppel. A másik Cansu teljesen más az azért borult ki amiért vissza kell menni, szóval érdekes dolgok ezek. Cihan miért hagyja magát annak a hülye Özkannak, hogy ócsárolja, tenni kellene ellene és hiszem õ tudna is.
beresne 2016 máj. 25. - 18:10:59
(629/2695)
Szia Mankos,már több hozzászólásodat olvastam a Port.hu.Szeretném megkérdezni,hogy mint a török filmek "fanja",nézed a Megtört szívek címû sorozatot a most futó török részekkel egy idõben?Én a török részek hétfõi adása után a youtube-n nézem török nyelven.A nyelvet nem ismerem de érdekelne maga a történet.Kérlek ha tudsz írjál.Köszönöm Marika
7/10
napraforgó 2016 máj. 25. - 17:52:06 7/10
(628/2695)
Nem értem ezt a bénáskodást a perrel. Miért nem lép be Gülszeren is a perbe? Akár Dzsihánék mellett, akár harmadik félként, õ is magának követelhetné Dzsanszut. Sõt egy perben rendezni lehetne mindkét lány jogállását, ki hol legyen, kinek ki a felügyeletet gyakorló szülõje. Hárman csak kigolyóznák Özkánt. Dilara és Dzsihán nagyobb összeggel megtámogathatná Gülszerent és Dzsanszut, a kislány is nyilatkozna, hogy az anyjával akra maradni, az apját nem szereti, fél tõle, stb, biztos nem ítélnék annak a vadbaromnak.
Csakhát Dilara olyan féltékeny Gülszerenre, ebbe biztos nem menne bel. Sõt, akkor inkább veszni hagyná Dzsanszut, meg akár Hazalt is.
PMate01 2016 máj. 25. - 17:34:43
(627/2695)
Hát ez a Hazal.... Nem is tudom milyen, de egy biztos: van pár ilyen ember az ismerõsi körömben - épp amikor kezdenéd megkedvelni, mindig csinál valamit ami kihúzza a gyufát, vagy még meg is utálod!
7/10
napraforgó 2016 máj. 25. - 07:16:14 7/10
(626/2695)
Kerimánt és Oszmánt valójában egy bordából szõtték. Vagyis mindkét ember szeret kihasználni másokat.
Nekik korábban volt valamiféle kapcsolatuk, de akkor nyilván Kerimán volt az, aki arra "utazott", hogy Oszmán minél több pénzt költsön rá. Ezt Oszmán nem bocsátotta meg neki. A kapcsolatuk végetért, vagy megszakadt valahogy, és most, talán évek múlva Oszmán visszaédesgette magát, de azt is látni lehet, hogy visszavágót akar. Elõször "nincs nála" a pénztárcája az étteremben, így Kerimánnak kell kifizetni mindent, amit összezabált. Majd késõbb nem jó a hitelkártyája, vagyis megint nem "tud" Kerimán mérhetetlen igényeinek eleget tenni. úgy gondolom, hogy még valami harmadik csapásra is készül, bár erõl nem ír az elõzetes...
Ahogy így elõre olvastam, Kerimánt érik még meglepetések.... Visszasírná õ még a Gülszeren idõszakot!
offtopic
ildimix 2016 máj. 25. - 06:50:01
(625/2695)
Öskan ügyvédje megéri a pénzét valjuk be az elsõ tárgyalásról gyöztesen került ki. Cihan ügyvédjének igaza van nem neki való ez az ügy 1 erre szakosodott ügyvédet kellene alkalmazni.

Én csalódtam a kertészben nem gondoltam volna, hogy az ügyvédnõnek kémkedik.

A tegnapi rész nagyon fordulatos izgalmas volt várom a folytatást.
7/10
napraforgó 2016 máj. 25. - 05:16:03 7/10
(624/2695)
"bemutatnák Özkán örjöngését a bíróságon" ---- bocsánat a fogalmazásért. Rossz a szórend, Özkán természetesen nem a bíróságon örjöngött, ott csak bemutatni kellene a maga felgyújtásával fenyegetõzõ örjöngõ Özkán videóját. Túl gyors volt a fogalmazás, még az epizód hatása alatt.
kikelet54 2016 máj. 24. - 21:11:38
(623/2695)
Ebbõl a sorozatból ez a rész volt az, amikor úgy istenigazából "ment" a sorozat. Elmaradtak a török sorozatokra oly jellemzõ megyek az utcán mélán, vagy bámulok magam elé szótlanul percekig. Le is kötött az utolsó percig.

Azt én sem értem, hogy Cihan mi a fenének nem védekezik, azt a hülye Dilarát már rég ki kellett volna osztania a sok rágalom miatt. Ha magáért nem is, de Gülserenért igazán megtehetné, ha már annyira szereti. Habár igen érdekes ez a szerelem.

Szerintem az Özkánról készült videó napvilágra fog kerülni, Kerimán jó pénzért eladja.

Arra kíváncsi leszek, hogy mi történik, ha minden visszaáll az eredeti felállásba. Szerintem a két lány idegbajt kap, fõleg Hazal, mert Consu van olyan intelligens, hogy felfogja a helyzet komolyságát.
7/10
napraforgó 2016 máj. 24. - 19:41:10 7/10
(622/2695)
Sajnos a sorozat elején nem figyeltem, hogy milyen idõjárás volt épp akkor, milyen ruhákban jártak az emberek. Késõbb azt, hogy tél van, jól lehetett észlelni, kabát, bokacsizma, kis hóesés, majd tavaszodott, a fiatalokon már csak bõrdzseki. Mostanra meg már nyár eleje lehet, csak szoknya-blúzban járkál Gülszeren és a többiek is könnyedén vannak öltözve. Gyanítom, hogy kb. õsztõl tavaszig játszódik a történet ezidáig. Ozan már betöltötte a 18-at, viszont a két lányról nem hallottuk, hogy szülinapjuk lett volna. Mondjuk itt másnak sincs soha szülinapja, nem tudom, a törökök talán nem is ünneplik? Névnapjuk biztos nincs, ez a szokás a katolikus szentek ünnepeibõl nõtt ki, az rájuk nem jellemzõ.
Nekem hiányzik egy jó kis ünneplés, kíváncsi vagyok, a két lányt ki mivel lepné meg. Kellene már egy kis megbékélésa sok ellenségeskedés közben.
Érsekvári 2016 máj. 24. - 18:52:02
(621/2695)
Hú ez baromi jó volt ! Végre tárgyalás , bár Dzsihanék alul maradtak , de nincs még vége .
Sajnáltam nagyon , hogy Dzsanszu nem ért oda idõben . Dzsandan alaposan felkészült és bedobott mindent nem kímélte az ellenfelet . Ez a nõ egy véreb módjára " harcol " és még élvezi is . Gülseren egyedül izgulja végig . Yildrim most azt tanácsolja állítsák vissza az eredeti állapotokat és a lányok kerüljenek vissza a családjukhoz mint régen és Dzsihan költözzön vissza a villába . A lányok még nem tudnak errõl , ettõl kifognak akadni újra . Gülseren szomorúan , de tudomásul veszi a lányok érdeke az elsõ szempont . Dzsihan totál kikészült így még nem láttuk ennyire kiborulva.
Amíg Dzsihanék összetörtek addig Özkan az ügyvédnõvel és a haverjával ünnepel már , de lehet túl korai ez . Remélem Özkan hibázik és elkövet megint valami balhét ami meghiúsítja az esélyét .
Keriman videója sokat érhet még , majd meglátjuk mi lesz ebbõl .
Oszman kiderült Keriman pénzére ácsingózik , szemét egy pasas .
Alper megszerezte Dilara DNS -t amíg nem volt a villába . Rettenetes ellenszenves ez az Alper - Szolmaz páros is .
Kezd izgalmas lenni .
7/10
napraforgó 2016 máj. 24. - 18:13:46 7/10
(620/2695)
Izgalmas volt a tárgyalás, Dcsandan jól felkészült, a Gürpinár családnak csaknem az összes hibáját felsorakoztatta és megfelelõ sorrendben tálalta. (a nagypapi disznóságait még elõ se vette). Özkánt meg fényezte rendesen. Yildrim hiába emlegette a börtönviselt múltját, az alig esett latba.
Nem értem Dzsihánt, miért nem engedte Dzsanszut a tárgyalásra, miért nem õ vitte magával?
Dilara már annyiszor megvádolta, hogy Gülszeren a kitartottja, vajon ezt miért nem cáfolja meg soha? Nem kellene önérzeteskedni, hogy ezek a vádak olyan méltatlanok, hogy nem is reagálok rá. Nyugodtan megmondhatná, hogy nem, nem a szeretõm, de valóban szerelmes vagyok belé és vele szeretnék élni. És nem, nem fogad el tõlem egy fillért sem, mindent a maga erejébõl ért el. És én nem engedem pocskondiázni.
De az a hülye Dzsihán csak összeszorítja a száját és nem mond semmit sem. Ezzel pedig pont azt a hitet erõsíti Dilarában, meg a rossz szellemében, Rahmiban, hogy igenis viszonyuk van és igenis a nõ a pasas pénzére utazik.
Szerncsére csak az elsõ tárgyalás volt, lehet még fordítani.

Pl. ha megszereznék Kerimántól a felvételt és bemutatnák Özkán örjöngését a bíróságon, mindjárt nem lenne annyira alkalmas egy lánygyerek nevelésére. És annak az álmenyasszonynak a kilétét is fel kellene deríteni. Korábban Yildrim ebben jó volt. Ha bebizonyítanák, hogy ez is csak hazugság, mindjárt jobban állna az ügyük.
malvinkicska 2016 máj. 24. - 18:06:09
(619/2695)
A sorozat nem unalmas, mindig van benne új és új dolgok, most Dzsandan beszéde a bíróságon sikeresebb volt, mit a Yldirinné, most aztán megint el kell játszani a szeretõ családot ha azt akarják Özkan ne kapja meg Cansut. Cihan vissza költözik Dilarához, a két lány mindenki az eredet helyére, ezt megtudja Hazal biztos kiveri a dilit. Ozan is nagyon meg van lepõdve a történteken. A kertész egy mocsok még Kerimant, is beakarja csapni a múltbeli sérelméért. Cihant még ilyen tétovának nem láttam teljesen összetört, a kislány a másik Gülseren miatt, õ eddig mindig tudta a következõ lépést de most nem. a mit mondott neki Y az butaságnak tartja, ott biztosan mások a család jogi törvények, hogy ennyire ragaszkodnak apa anya együtt léthez, ha jól gondolom, majd látjuk mi lesz belõle.
7/10
napraforgó 2016 máj. 24. - 08:58:26 7/10
(618/2695)
Oké, vegyenek meg török sorozatokat. IS. Mert nem a mennyiség, hanem a minõség számít.
Úgy tûnik, mostanában csupa gyenge mexikói sorozatot vettek meg, én már nem is nézem õket.
Igen, az egyhelyben toporgástól, a semmire sem jutástól idegbajt kapok.
Az a pár török, amiket nézek, valóban jobb. De talán mégsem minden, ami török. Azért itt is voltak kevésbé érdekesek.

Korábban láttunk néhány igazán kíváló koreai sorozatot, pl. A palota ékkövét, vagy a Silla királyság ékkövét. (Ez az ékkõ mánia csak a fordítók ötlete). Az elsõ sorozat egy szakácsnõbõl orvosnõvé fejõdõ lányról szól, aki nagy tekintélyre tett szert a király orvosaként, a második pedig egy távoli helyen nevelkedett eltitkolt hercegnõ királynõvé válásáról, miközben sok kalandon ment át. Mindkettõ nagyon különleges volt. Mellettük kevésbé érdekes koreai sorozatok is voltak, mint ahogy a mexikóiak közözött is igen sok a felejthetõ.

Attól, hogy az emberek egy része délutánonként lrózsaszin filmeket, imonádé sorozatokat néz, azoknak nem kell ócskának, mosléknak lenni.
Mondjuk, akik megveszik õket, talán meg is nézhetnék õket!!! mielõtt pénzt adnak érte.
offtopic
ildimix 2016 máj. 24. - 08:03:35
(617/2695)
Én is elolvasom az elõzetes részek tartalmát. A török sorozatokat azért szeretem mert pörögnek az események és nem állnak 1helyben, mint a mexikói sorozatoknál.

Remélem minél több török sorozatot megvesznek a magyar csatornák és leadják õket egyben egészben.

Várom a mai részt.
7/10
napraforgó 2016 máj. 24. - 07:15:10 7/10
(616/2695)
Én elolvasom elõre a megjelent tartalomismertetõket, hát bizony Hazalnál most sem fog sokáig tartani a megbánás. Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen helyzetbe került fiatalnak mi kell, mennyi kell, hogy jó útra térjen? A nagyapa sem tûnik el a süllyesztõben, még õneki is lesz pár dobása, úgyhogy izgalom garantálva.
kikelet54 2016 máj. 23. - 21:44:11
(615/2695)
Nem csodálkozom, hogy Cihan nem bocsájtott meg az apjának, hát milyen apa az ilyen, aki így elbánik a lányával, az õ szórakozása miatt. Én be sem engedtem volna a villába, Cihan helyében.

Nem tudom, Hazal meddig lesz ilyen jó kislány, de úgy gondolom, hogy neki is nyitni kéne a többiek felé, mert amíg csak betart a családnak, biztos nem néznek rá jó szemmel. Neki is le kellene tenni valami jót az asztalra. Hogy ez az sms megbánás mennyire õszinte, és mennyi ideig tart, majd kiderül. Bár csak tanulna belõle.

Az az ominózus homlokpuszi. Tiszta röhej. Jó, a törökök biztos visszafogottabbak a szerelem terén, de azért ez már túlzás. Hogy engedték meg ezt nekik, bármennyire is utálják egymást az életben, nekik ez munka, minek vállalták el, ha ennyire nem bírják egymást.

Persze, csak találgatunk, mert ki tudja mi az igazság.
Érsekvári 2016 máj. 23. - 19:35:54
(614/2695)
Nem volt unalmas a mai rész az biztos , ráadásul mik ki nem derültek . Többek között Oszman felajánlotta szolgálatait Dzsandannak , hogy leadja a drótot ami a Dilara házban történik , persze némi zseton ellenében . A család elõtt tisztázta Hazal helyzetét Dzsihan és Rahmi eddig miket kavart , bajt csinált . A kórházba is magára hagyták egyedül , amikor hazatér Dilara kirakja a szûrét , elég nagy szószba került az öreg . Oszman persze minden szöveget felvett a mobilra ami a házban zajlott az újabb honorárium reményében . Így Rahmi egy lepukkant helyen húzza meg magát , de a fiát kéri menjen el hozzá . A találkozásuk felkavarja a régi emlékeket fájdalmakat és Dzsihan nem tud az apjának megbocsájtani a húga miatt , aki 20 évesen apjuk miatt dobta el az életét , meg az anyjukkal is rondán viselkedett . Az öreg a temetõbe megy Deniz sírjához és a pisztolyával öngyilkos akar lenni , de vajon lesz bátorsága hozzá , hogy megtegye ?
Dzsihan bevallja Gülserennek szereti , de csók az nincs csak homlokpuszi . Elég furcsa - de volt az ominózus cikkben erre magyarázat miért nem lesz -!!!
Özkanék nagyon próbálnak , hogy sikeres legyen a hazug színjátékuk , Alper és neje is bosszúra éhes .
Nezáket jól járt véglegesen maradhat a sütõdébe és kezd egész elviselhetõen kinézni , viselkedni .
Nagyon fordulatos rész volt .
7/10
napraforgó 2016 máj. 23. - 18:45:45 7/10
(613/2695)
Hazal vezeklése, sírása most õszintének tûnt, azt mondta, hogy nem akart a lovakban kárt tenni, csak tönkre akarta tenni Dzsanszu buliját, mert fájt neki, hogy mindenki ott volt, Dzsanszut ünnepelték, õt meg otthon hagyták egyedül. Tudjuk, hogy Hazal egyébként okkal - ok nélkül féltékeny Dzsanszura, de az is igaz, hogy Hazallal nemigen törõdik senki. Dilara "törõdése" kimerül a shoppingolásban, Dzsihán is inkább Gülszerent és Dzsanszut látogatja, csak ritkán beszélget õ is Hazallal és jobbára akkor, amikor meg kell mosni a fejét valami disznóság miatt. Ozan le se xarja, mióta megtudta, hogy õ dobta fel a rendõrségnél, a nagyapa csak szekírozza és Dzsanszu sem barátkozik vele.
Dilara döbbenete is õszinte (jól alakít a színésznõ), amikor Dzsihán elmondta, mire kényszerítette a lányukat. Dilara megesküszik, hogy a gyerekeit soha nem keverné bele a machinációikba. Dzsihán reméli, hogy ezek után elküldi az apját, ahogy azt õ már régen tanácsolta neki, mert az öreg megmérgez mindent és mindenkit maga körül.
Rahmi meglepõdik, hogy másnap senki nem megy érte a kórházba, otthon meg az összekészített bõröndje várja. Jól össze is veszik Dilarával, mert Dilara elfogadta a segítségét, a piszkos kis trükkjeit, de ha õrá is sár fröccsen, akkor visszautasítja. Dilara eléggé magába roskad, talán õ is belegondol, hogy hová jutott, majd telefonon fölhívja az anyját. A beszélgetésükbõl kiderül, hogy az anyja nem is tufdja, hogy Dzsihánnal válófélben vannak (Nem olvas újságot?). Kicsit furcsa, hogy Dilara anyja és nõvére még föl sem tûnt a sorozatban, még abból az alkalomból sem, hogy megkerült az elveszett, elcserélt lányuk. (Gondolom most majd új szereplõkként õk is belépnek a történetbe...)
Oszmán is egy aljas tetû, õ maga ment el Dzsandanhoz, hogy felajánlja a szolgálatait neki. Most meg hangfelvételt készít Dilara és Rahmi vitájáról. Dzsandan örül a felvételnek - de még mindig nem értem, miért is akar ennyire ártani a Gürpinároknak. Özkánt meg a "menyasszonyát" meg oktatgatja, hogy viselkedjeneek a bíróság elõtt.
Végre megtudjuk, hogyan is halt meg Deníz, Dzsihán húga. Az apja férjhezadta, de gyakorlatilag eladta egy vadembernek a kártyaadósságai fejében. A szegény lány meg öngyilkos lett, mert nem bírta elviselni a kínzásokat. Dzsihán az apját gyilkosnak titulálja, és nem bocsát meg neki.
Az öreg elõveszi a pisztolyát, kimegy a temetõbe a lánya sírjához, de nincs bátorsága fõbe lõni magát.

Úgy tûnik, közeledik az a per, Dzsandan nagyon készül, ugyanezt Yildrimtõl és Dzsihántól nem látom.
malvinkicska 2016 máj. 23. - 18:02:31 Előzmény Érsekvári
(612/2695)
A mai rész sem volt unalmas, Hazal bevallotta miket csinált, és elég normálisan fogadta aránylag Dilara az öreg Rahmi biztos egy sátán fajzat, amikre képes, de ilyen volt mindig, a saját lányát is feláldozta az adósságai miatt, Cihan jól beolvasott neki, és megmondta nem bocsát meg, az biztos szörnyû dolgokat tett, lábal kellene felakasztani és sózni az oldalát. Dilara is besokallt és elküldte a villából. a rossz emberek itt tobzódnak a kertész is egy mocsok spicli, hordja a hírt Dzsandánnak, szerintem ki fog tudódni remélem. Az a D úgy csinál Özkannal, mint egy babával amit mond azt kell csinálni nevetséges.
PMate01 2016 máj. 23. - 17:34:58
(611/2695)
Halihó! Csak nekem tûnt fel, vagy nagy hülyeség hogy Amper a
PMate01 2016 máj. 23. - 16:08:05
(610/2695)
Most ha jól tudom speciel 31 résszel több a magyaroknál (66) mint törökben (25) Ezért lettek volna reálisabbak az 1 órás részek mert akkor most 50-nél tartana és könyebb lenne nyomon követni és számolgatni. De ez is jobb mint a semmi.
8/10
gabus53 2016 máj. 22. - 19:30:40 8/10
(609/2695)
Szia ildimix!
Még forgatják Törökországban, ezért szerintem felesleges találgatásokba bocsátkozni, hogy hány magyar részbõl fog állni, mert még a törökök sem tudják, hogy hány epizódot fognak készíteni. És leginkább az a kérdés, hogy hány évadot vett meg a TV2.
:-)
offtopic
ildimix 2016 máj. 22. - 18:48:58
(608/2695)
Fantasztikus ez a sorozat mindig várom a részeket. Valaki nem tudja kiszámolni, hogy kb a vágásokkal együtt hány magyar részbõl fog állni? Én 100-ra gondolok de ha valakinek pontosabb infója van ezzel kapcsolatban megköszönném.
PMate01 2016 máj. 22. - 14:26:40
(607/2695)
Egyébként bocsánatot kérek, de megtudja valaki mondani hogy vannak-e elõrébb részek feliratosan? Egy kicsi elõzetest találtam csak. Nem fordítja valaki a sorozatot? :D
PMate01 2016 máj. 22. - 14:10:17
(606/2695)
Na például kb. keddtõl-péntekig az egy rész Onnantól hogy Cansu megtudja, hogy Özkan pert indított, hogy a nevére vegye, (ez kb a keddi rész második fele) egészen odáig hogy Rahmi elájul a pénteki részben (pontosabban az elsõ felében.
PMate01 2016 máj. 22. - 11:31:59
(605/2695)
Na ez egy nagyon nagyon jó rész volt. Így kell ezt csinálni!!
offtopic
ildimix 2016 máj. 21. - 19:30:35
(604/2695)
Nagyon sajnáltam most Hazalt igazi megbánást mutatott az anyja elõtt. Zokogott szegény. Rakmit a nagyapát nem sajnáltam azért, mert rosszul lett nagyon sok gonoszság van benne.

Úgy érzem de lehet most nincs igazam de Cansu 1 kicsit féltékeny, hogy Hazal náluk aludt.

Várom a hétfõi részt.
7/10
napraforgó 2016 máj. 21. - 08:14:40 7/10
(603/2695)
Még hogy Rahmi nem találja az arany középutat? Nem is keresi! Õ egy velejéig romlott, átkozott bûnözõ! Akkor állna helyre a világ rendje, ha börtönbe zárnák minimum 10 évre, esetleg megölnék az "üzlettársai" a szokásos svindlijei miatt.
Dilara kezdetben csak egy orrát fennhordó sznob nõci volt, az apósa mellett õ is sok törvénytelen, szemét dologba belement. Ahogy szervezkedtek, intézkedtek... rossz volt nézni. De amiket az öreg mûvel, az , mostanában már Dilarának is sok, csak annyit mond: apuka, nem is akarok róla tudni. Meg nem akadályozza, de nem is vesz részt az öreg törvénytelen akcióiban.
Az öreg egy mérges kelés, egy fekély, õt el kell távolítani, ha rendet akarnak a családban. (Hiszen már a gyereklányt is bevonta a disznóságaiba. És ha egyszer megtette, megteszi majd máskor is...)
Ha Dzsihán hazaköltözne, ennek vége lenne, õ nyitva tartja a szemét.
7/10
napraforgó 2016 máj. 21. - 05:22:32 7/10
(602/2695)
A szegények büntetésérõl én írtam, de egyáltalán nem arra gondoltam, hogy õk máshogy büntetnek - bár ez is lehetne téma.
Én itt arra gondoltam, hogy aki szegény, azt bizony egy ilyen gyújtogatásért (mint amit Hazal tett), gyilkossági kísérletért (Rahmi akciója Alper ellen), bizony rendesen sittre vágják. Egy gazdag ember meg ki tud mászni a csávából - na itt speciel az eltitkolással, de úgy általában meg a jó ügyvédekkel, akik sok pénzbe kerülnek.
Visszatérve az elsõ témához, ha egy gazdag bûntet, mint Dilara, na õ bevonja a hitelkártyákat 1-2 hétre és eltiltja a delikvenst az éjszakai bulizástól szintén 1-2 hétre (nagy csapás, mondhatom...), a szegény ember meg leordítja gyermeke fejét, esetleg lekever 1-2 pofont is. Rosszabb esetben nagyobb "ruhát" kap. A bulizástól persze õ is eltiltja, na és ha a gyermek kárt is okozott, hát a zsebpénzt is megvonja, sõt munkára kötelezi az ifjoncot a kár megtérültéig. Ez a minimum. Aztán még évekig a gyerek fejéhez vágja a hibáját. (Hacsak õ maga nem épp ugyanolyan, mint a gyermek, mert akkor talán még dícséretet is kap...)
sage 2016 máj. 20. - 22:23:56
(601/2695)
Megtört szívek 2014 25 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_25_Bolum_HunDub_Sage
8/10
Darkrose 2016 máj. 20. - 22:05:42 8/10
(600/2695)
Igazad van, valóban nem volt nagy bünti, de legalább kitalált valamit a többi filmbeli szülõvel ellentétben. Egyébként az szerintem elszomorító, hogy Dilara nagyon sokat vár el (követel) a gyerekeitõl, lásd Cansu versenyei, Ozan egyeteme - Hazalt mégis teljesen félvállról veszi, szerintem ez is azt mutatja, hogy nem igazán érdekli a lány sorsa, egyértelmû, hogy Cansut továbbra is sokkal jobban szereti. Valaki írta, hogy a szegények általában másképp oldják meg a büntetés témáját: itt Gülseren sem nagyon töri/törte magát, hogy megtanítsa Hazalt a normális viselkedésre, most meg meglepõdik, hogy hogy lett ilyen. Az a pofon nagyon nagy volt, a sorozat kezdete óta nagyon érett a dolog, teljesen megérdemelte a kiscsaj.
Érsekvári 2016 máj. 20. - 19:47:39
(599/2695)
Én nagyon sajnálom ezt a két gyereket ebben a történetben , hiszen õk végsõ soron nem tehetnek az elcserélésrõl . Elég zaklatott mindkét lány lelkivilága , sosem lesz már nyugodt helyzetük ?
Vannak öröklött tulajdonságok amin nem nagyon lehet változtatni , de mivel már 14 - 15 évesek maguk is ha akarnak változtathatnak sok minden rossz szokáson a természetükön is akaraterõvel .
Hazal jellembeli változása végleges vagy talán a sok elkövetett cselekmény tetõzött amitõl pánikot kapott , majd elválik a késõbbiekben .
Dzsihan mit lép Yildrim tanácsára , hogy a válásuk sokat ronthat Özkannal szemben , lehet a látszat miatt visszaköltözik legalábbis egy ideig amíg lecseng az ügy.
Pörögnek az események rendesen .
7/10
napraforgó 2016 máj. 20. - 19:09:39 7/10
(598/2695)
"Dilarának volt annyi esze, hogy elküldte dolgozni a drága gyermeket, hogy lássa, hogy a kocsi amit összetört nem két forint volt." --- azért ettõl a büntetéstõl nem esek hasra, Ozan alig dolgozott egy hetet, vagy tán kettõt, azt is apuci szállodájában(!), és ennek a "munkának" is az lett a következménye, hogy az a Müge rendesen kirabolta a villát. Elvitte Dilara ékszereit és az értékesebb mûszaki cikkeket. Rögtön le is állították a munkálkodását, ennyi büntetés elég volt neki címszóval.
7/10
napraforgó 2016 máj. 20. - 19:00:01 7/10
(597/2695)
Én bizony furcsállom, hogy Hazal annyira a szívére vette a Gülszeren ellen végrehajtott aljas akcióját, hogy azóta lelkibeteg. Egy olyan lány, aki már annnyi disznóságot csinált és szemrebbenés nélkül belehazudott bárki szemébe, az nem szokta így megbánni a tettét. Túlélte ez a lány a gyerekcsere traumáját, a barátja és az apja lemészárlását, az általa okozott tûzet és égési sebet, a taxis balesetet, stb, stb. Ezek egyenként is elég nagy traumák. Hogy pont ezt az esetet venné a szívére? Hát én nehezen hiszem.
No és az is furcsa, hogy Dzsihán épp elkezdené a számonkérést Rahminál, az öreg hanyatt dobja magát ijedtében, erre Dzsihán félreteszi a haragot és csak úgy csókolgatja a mentõben, és mondja nem, nincs köztük semmi differencia. Ezen még Dilara is meglepõdik, nem szokott Dzsihán ok nélkül ordibálni az apjával.
malvinkicska 2016 máj. 20. - 18:35:24
(596/2695)
A részekben minden nap történek meglepõ dolgok, mint most Hazal. Keriman nem lenne nem sokat érne, mert ebben is annyi sok rossz történik, és a tét két fiatal.