sage 2016 máj. 02. - 21:35:16
(495/2695)
Megtört szívek 2014 20 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_20_Bolum_HunDub_Sage
Érsekvári 2016 máj. 02. - 20:38:08 Előzmény malvinkicska
(494/2695)
Az újságban megjelent fotó nagy port kavart , mindenki errõl beszél . Apuka mûve megtette a hatást , még Dilara sem tudott róla .
Gülseren is bizonytalan mi az igazság , de Dzsihan elmond mindent tiszta vizet önt a pohárba . Többek között azt is vonzódik hozzá Õ a nagybetûs nõ akire mindig várt .
Keriman éttermi kalandja megint szuper volt ahogy eszik és amiket , a drága kajákat részesíti elõnyben , potyázik , de aztán jön a meglepi Oszmánnál nincs pénz se hitelkártya így Kerimannak kellett fizetnie a számlát . Vajon tényleg igazat mondott Oszmán vagy átvágta a nõt .
Özkan - Dzsandan esemény elég meglepõ , ennyire lealacsonyodott az ügyvédnõ . Dilara sikítva rohan el amikor meglátja mi a szitu ,
ezzel úgy néz ki befellegzett a barátságuknak .
A nõ akivel Dzsihant hírbehozták azt gondolta sok pénzt szakít majd , de végül jól kiszúrt vele Dzsihan és Yildrim az ügyvédje .
malvinkicska 2016 máj. 02. - 20:03:20 Előzmény Érsekvári
(493/2695)
A mai részben megjelent a virsli szájú nõvel azt hitték ezzel betartanak Gülserenek de az nem olyan korlátolt agyú, mint õk az öreget nem ártana megregulázni rendesen, mert amit követ a fiával az már egy kicsit sok ép eszû szülõ ilyet nem csinál csak olyan félcédulás, mint Rahmi. A nõ megjárta mivel Cihan ügyvédje okosabb, mint eza beképzelt tyúk.Ozan milyen szemtelenül beszél az apjával pedig az már egy párszor megmentette,különben is nem él már együtt azzal a nagyképû Dilarával az életével azt kezd amit akar. Az ügyvédnõ jól leadta egy olyan alak is jó, mint Özkan, legalább, most már nem fogja biztatni D-t a sok butaságával. Azt észre vettem, hogy Cihan de Gülseren sem nagyon tudják elhitetni velünk, hogy talán szeretik egymást se a tekintet, egy szóval, nem látni rá utaló jeleket, eza férfi intézõ szerepben jó, de gyengédség nem szorult bele, még akkor sem ha ez török sorozat.
syuzi 2016 máj. 02. - 18:18:20
(492/2695)
Jó volt a mai rész:)
7/10
napraforgó 2016 máj. 02. - 18:03:43 7/10
(491/2695)
Özan elhitte a rágalmakat az apjáról, ordibálva rontott rá. Bár nem tudom, milyen jogon kéri számon az apját, amikor tudja, hogy régóta el akar válni, már egy ideje külön is élnek. Ha meg is kérdezi, hogy mi van, azt sokkal csendesebben kellett volna.
Dili anyu szinte azonnal kitalálta, hogy az apósa kavarta meg a kaka-ót, csak somolygott rajta.
Dzsandannak fura ízlése van, hogy Özkánra vetett szemet, majd még póruljár, hogy beengedte az életébe és a házába. De Dilara talán megszabadul a "jó" tanácsaitól vele együtt.
Oszmán elviszi vacsorázni Kerimánt, aki összezabál egy csomó drága ételt, aztán a végén neki kell kifizetni a számlát. Haha. Kíváncsi vagyok, hogy Oszmán valóban visszaadja-e neki a pénzt, vagy átvágta a nõt.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 30. - 18:43:39
(490/2695)
Hazalt nem tudom sajnálni jó, hogy kórházba került. Remélem 1 kicsit magába fog szállni a történtek után. Nekem Möge Osan barátnõje nem igazán szinpatikus elolvastam a jövõheti elõzetest és beigazolódik a gyanum.

Alper megjárta elvesztette dilara bizalmát.

Várom a hétfõi részt.
Érsekvári 2016 ápr. 29. - 21:02:01
(489/2695)
Malvinkám ! Neked címeztem a választ , de valami furcsaság jött ki ....???
Érsekvári 2016 ápr. 29. - 20:59:35
(488/2695)
Dzsanszu abba a hiszembe van Özkan a gyújtogató , a balesetnél az ájulásáig azt mondogatja az apja nem õ tette . Hazal egyre vacakabbul van fáj a keze . Rahmi cukkolja Dilarát , hogy Dzsihan mennyi mindent adott már Gülserennek . Hazal éppen elakar menni amikor Dzsihannal szembetalálkozik majd elbeszélgetnek az ügyrõl . Dzsanszu miatt van minden mondta Hazal nem bírja elviselni a sikereit , hogy mindenki szereti a kedves lányt és sírással sajnáltatja magát . Az apja lesem szúrja csak azt mondogatja egyformán szereti mindkettõjüket- hármojukat . Gülserennel azt beszélik meg senkinek sem szólnak arról Hazal volt a tettes . Amikor Hazal rosszul lesz Dilarát nem tudják elérni aki barátnõzik éppen . Dzsihan rohan a kórházba és Gülseren aki érdekes mindig ott van ha baj történik valamelyik lánnyal . Rahmi az ismerõs cicababát beveti Dzsihan ellen . Érdekes módon Dialrának akar " jót " tenni a fia alatt meg vágja a fát . Végre pszichológusnál Hazal , elég érdekes arc kifejezéssel hallgatja a dr nõ a lányt . Milyen értékelést mond majd a lányról . Özkan kézhez kapja a válásról szóló papírokat , ettõl kiakad a golyófejû .
A szállodában csak úgy véletlenül összefut cicababa Dzsihannal , akit régrõl ismer és trükkel becsalja a szobájába , ahol félreérthetõ helyzetben fotó készül róluk . Egész jó kezd lenni a sorozat .
7/10
napraforgó 2016 ápr. 29. - 18:14:38 7/10
(487/2695)
Sajnos igazam lett, Dzsihán csak beszét Hazallal(nem is túl szigorúan), aki sírt, így meghatotta. A feltétlen szeretetérõl biztosította, büntetésrõl szó sem esett. Nagyon nagy kár, mert így az a lány azt fogja hinni, hogy mindent megtehet, elég ha nyafog egy kicsit, és így megússza következmények nélkül. Sajnos, ahogy hallhattuk, Gülszeren már kicsi korában elrontotta, ha a lány betegnek tettette magát, erõn felül is kiszorította azt a valamit, amire a lánya foga fájt, legyen az ruha, cipõ, laptop, zsebpénz, kirándulás, stb.
Kiváncsi vagyok, Dzsihán rendezi-e a klubbal az anyagi károkat. Ha nem akarja bevállalni, hogy Hazal miatt teszi, õ mint kõgazdag ember jótékonykodhat Dzsanszura tekintettel is.

Dilara, a "családszeretõ szent asszony" már megint tekereg, soha nem a lányával foglalkozik. Illetõleg a foglalkozás nála kimerül a bevásárolgatásban. Így nem tudja azt se, hogy Hazal kórházba került. Ott ordibál a férjével a lánya kórházi ágya mellett, Hazalt teljesen kiborítva.
Hazalt eleinte sajnáltam, hogy hirtelen belecsöppent a jólétbe és nem tudja kezelni a helyzetet, de most már nem. Gonosz kis nõ az, olyan, mint az anyja. Akárki akármennyire szeretheti, õ akkot is megcsinálja a maga disznóságait. Most már elkerült végre a pszichológushoz, de nagyon-nagyon sok kezelés kellene neki, hogy valami látszatja legyen. Valahogy nem hiszem, hogy Dili anyu sokáig hurcibálná. 4-5 kezelés után Hazalka ki fogja jelenteni, hogy már jól van, és nem megy el többet.

A gonosz nagyapó már megint keveri a kakit, most egy hivatásos kéjhölgyet bérelt föl, hogy színlelje, hogy van közte és Dzsihán között valami. Ha meg teheti, hát csábítsa is el a férfit. Meglátjuk, sikerrel jár-e.
malvinkicska 2016 ápr. 29. - 18:09:49
(486/2695)
Ez a sorozatot aki nézi az biztos nem unatkozik, ebben van dráma kabaré idill szóval ez egy összetett. Keriman és Özkan csinálják a kabarét, igaz a mai részben volt egy baleset is. Aztán Cihan nem unatkozik ha nem a rendõrség, akkor a kórházat járja, nehogy jól érezze magát. Dilara és az öreg állandóan csavarognak és még D-nek nem tetszik mikor megmondják neki az igazat. Az öreg egy szemét, most ide hozta ezt a virsli szájú nõt, és az már egybõl a rosszon törte a fejét, mert felvételek készültek róluk. Alig tudott Alperéktól szabadulni itt a másik szipoly. Hazal belázasodott, igen az égési sérülés nagyon veszélyes, mert felszaporodnak a baktériumok, és az nem gyerek játék. Gülseren még most is Hazalt védte,mikor beszélgettek Cihannal elég problémás volt kicsinek is, ahogy elmondta G. A pszichológusnál a testvérét akarja eltávolítani, õ legyen a központ, ez igazi betegség. Aztán abból mi lesz , hogy felgyújtotta az istállót arról nem eset szó. Ozan nem nagyon tud hazudni, mikor azt mondta az anyja takarít, ezt megtudja D az biztos ég szakadás lesz amilyen egoista nõ. Azt megfigyeltem sok párbeszédnek sok értelme volt, nem légbõl kapott szövegek. Mindenkinek szép hétvégét kívánok.
Lysa55 2016 ápr. 29. - 13:34:23
(485/2695)
nem éreztem okoskodásnak, és teljesen igazad van a szó értelmezésében. Talán nem igy kellett volna fogalmaznom. Tudom, hogy Hazal tulment minden elképzelésen, de ettõl függetlenül sajnálom õt. Tudom büntetést érdemel, de beteg ez a kislány és nem biztos, hogy az egyetlen jó megoldás a szigorú büntetés. Persze tudom, hogy meg kell büntetni és amellett szinte ami lehetetlen vállalkozás, szeretni, szeretni és tanítani. De jó, hogy ez a feladat nem rám hárul, Dilarának kellene melléállni, mivel Gülserent nem akarja a kis buta liba elfogadni, de azt gondolom, Dilara ezt nem teszi meg. Na jó, most befejezem , kivánok mindenkinek további jó szórakozást a tv. elõtt.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 29. - 05:56:07 7/10
(484/2695)
Off
Kérlek ne haragudj a kiigazításért, nem okoskodásnak szántam. De az igazságérzetem nem hagyott nyugton. Azért az látni kell, hogy Hazal most túlment a határon, ez már nem gyerekcsíny, nem testvéri (mostohatestvéri) féltékenységbõl fakadó irígység, "rosszalkodás", ezt nem lehet elintézni egy szigorú ejnye-bejnyével.
Ha ezt valóban Özkán követte volna el, vagy bárki más, akkor azt súlyos évekre bevarrják. Kb. 5 évre biztos számíthatott volna az illetõ, plussz a teljes kártérítésre.
Nagyon igazságtalan lenne, ha Hazal mindezt megúszná egy olyan szöveggel, hogy hiszen még gyerek.
Mert NEM, EHHEZ már nem gyerek! Mint ahogy pl. egy gyilkossághoz sem, vagy akár egy gyerekszüléshez sem. Fiatal, az igaz, de nem hülye, nem elmebeteg, stb.
Aki KÉPES felmérni tettei következményét (hogy cselekményével kárt okoz), sõt kívánja azt, az valóban bûncselekményt, ráadásul szándékos (!) bûncselekményt követ el és IGENIS büntetést érdemel. SENKI nem játszhat mások életével, egészségével, biztonságával, és még vagyoni kárt sem okozhat büntetlenül!!!
Az szerencse, hogy Dzsihán elég gazdag és kárpótolni tudja a lovasklubot a károkért, amit a lánya okozott, de pl. nem tudja kárpótolni a sok lótulajdonost, akinek a lova megsérült, károsodott a tûzben. Nem tudja kárpótolni Dzsanszut sem, aki a szeretett lovát gyakorlatilag elvesztette, mert innentõl az a ló már csak lesz, de semmire se lesz jó.

Eddig csak a pszichiátert emlegettem Hazallal kapcsolatban, de nagyon érik a helyzet, hogy radikálisabb megoldás lesz a vége. Hazal útja, ha így folytatja, vagy a börtön, vagy az elmegyógyintézet.
Lysa55 2016 ápr. 28. - 20:05:58
(483/2695)
bocs, teljesen igazad van a meghatározást illetõen. Nem jól fogalmaztam meg a gondolatomat, nem bûnbak, egészen más
Érsekvári 2016 ápr. 28. - 20:00:04
(482/2695)
Ma sok mindenre fény derült . Hazal ronda tette is , Gülseren csak elmondta . Dzsihan Özkanra tippelt , de kivételesen ebbe nincs része . Kiváncsi vagyok Dzsihan mit mond ezzel kapcsolatban Hazalnak , ez már elég komoly dolog amit csinált . Neki is dolgozni kéne valamit amit kehet ilyen diáknak és a pénzt a lovardának törlesztené . Igaz nagymamakoráig dolgozhatna. Mégsem otthon ülve nyomkodja a tabletet . Remélem megemlegeti amilyen lelketlen dolgot tett , most megfizethet érte .
Dilara saját maga hallhatta Szolmaz milyen kígyó , most így legalább Alpert is ellehetett távolítani a cégtõl és a család közelébõl . A pasas meg otthon a nõn vezette le a dühét . Keriman a humorról gondoskodott . A róla íródott cikkben olvashattunk sokoldalúságáról .
7/10
napraforgó 2016 ápr. 28. - 18:59:33 7/10
(481/2695)
Hazalt nem kiáltotta ki senki bûnbaknak. A bûnbak ugyanis ártatlan, akivel elvitetik mások balhéját. Tehát itt nem bûnbak Hazal, hanem bûnös. Egyértelmûen bûnös. Eddig csak egy dilis kistyúk volt, aki szemétkedett másokkal. De most olyat tett, ami bûncselekmény. A gyújtogatás egyértelmûen közveszély okozása. Emberek is veszélybe kerülhettek volna. Mivel az állatok dolognak minõsülnek, így a lovakban és az istállóban okozott károk meg szándékos rongálásnak minõsülnek. Ezeket a bûncselekményeket Törökországban is büntetik. Hazal pedig 15 évesen van olyan érett, hogy fel kell tudja mérni, hogy ilyenekeit nem szabad csinálni. Attól, hogy magatartászavaros, pszichés gondjai vannak, még nem mentesülhet(ne) a felelõsségrevonás alól, legfeljebb enyhítõ körülménynek számíthatna az állapota. Sajnálnám, ha nem kerülne bíróság elé és legalább kötelezõ pszichológiai kezelés alá. Minimum egy jó kis közmunkát is megérdemelne, vagy felfüggesztett börtönbüntetést.
De gondolom, Dzsihán elsikáltatja Yildrimmel az ügyét és csak "beszél Hazal fejével". Nem hiszem, hogy az ilyen beszélgetéstõl Hazal megjavulna, persze sír majd, meg megígér mindent, meg mondja , hogy mennyire megbánta, aztán meg ott folytatja, ahol abbahagyta.

Dilarának kapóra jött Dzsanszu szomorúsága, kora reggel odament "felvidítani" egy kis vásárlással. Valójában meg Dzsihánt piszkálja, hogy kiöltöztette a babáját, megint kínos helyzetbe hozva õt. De Dzsanszu is kiismerte már, most, hogy van összehasonlítási alapja egy igazi anyával.

Kerimán vicces volt a barátnõjével, hogy felfalták azt a rengeteég süteményt, az udvarlónak meg hol a kezét, hol a fejét csukta oda az ajtóval, annyira el akarta zargatni.
Dzsihán csak kiszedte Gülszerenbõl, hogy Hazal volt a gyújtogató, nem Özkán. Gülszeren lelkiismerete nem tudta volna elviselni, ha ártatlanul vádolják meg a golyófejût, hiába olyan szemét.

Rahmi meg jól csõbehúzta Alpert, hiába töröltette le annak idején Dzsihán a térfigyelõ kamerák felvételeit, csak szerzett egy másolatot valakitõl, amivel megtromfolta Alper feszítõvasát. Szép kis család, mondhatom, egyik kutya, másik eb. A pletykás Szolmaz meg rosszul járt, Alper kidobta. Bár nem tudom, hogy Dilara miért háborodott fel annyira, õ is ugyanilyen pletykás, mint az általa oly nagyrabecsült "Társaság" összes hölgytagja.
malvinkicska 2016 ápr. 28. - 18:42:12 Előzmény Érsekvári
(480/2695)
A részeket Keriman mindig feldobja nagyon nagy szövege van és jól is adja elõ, amit követnek az evéssel Özkannal az egy kész kabaré jelenet. Cihan lovagol, hogy Özkan milyen és fordítva, Dilara meg Gülserennek nem hagy békét, ki kibe látja a riválisát. Alper most ellátás nélkül mihez kezd, mert dolgozni azt nem igen szeret, mint Solmaz sem az is csak nagyzol a más pénzén, és pletykál. Gülseren nagyon nehezen vallotta be, hogy Hazal volt aki gyújtogatott. Az biztos azzala kislánnyal sok baj van szerintem több figyelmet igényelne, mert õ egy én centrikus személy, és azt is látja a tesóját mindenki imádja, és ki is mutatják, mert az tuti Cihan is jobban kedveli Cansut, mint Hazalt, ez már olyan méreteket ölt a gyereknél szakember kellene hozzá, a sok butaságra van idõ, csak ezt nem orvosoltatják. Amikor egy pszichológus foglalkozott vele, és nem javulna talán akkor õbenne is van hiba, ezt addig senki nem tudja, mert még lépéseket sem tettek eddig, és lehet ezzel kellet volna nála kezdeni. A véleményem továbbra is az nehéz az arany közép út, és sok idõ míg odáig eljutnak, ha el.
Lysa55 2016 ápr. 28. - 16:40:57
(479/2695)
látom a kedves Fórumozók egyértelmûen Hazalt kiáltják ki bûnbaknak. Pedig senki nem születik csak rossznak és csak jónak. Mindkettõ bennünk van, és hogy melyik lesz a domináns viselkedés, az sok mindentõl függ. Hazal láthatóan beteg, kamasz, bizony sok törõdést kivánna, sok szeretetet, ami a viselkedését látva nagyon nehéz dolog lehet. Nem hiszem, hogy az a jó megoldás, ha mindenki mellõzi, bár nem tudom, én mit tennék a felnõttek helyébe. Lehet nekem sem lenne elég türelmem Hazal hülyeségeinek elviselésére, de azért mindenképpen egy pszichológushoz lehet elvinném. Persze Dilarának a látszat a legfontosabb, mit szól a környezete, ja és mindenképpen borsot törni a riválisa orra alá. Tényleg nem tudom a jó megoldást, várom a következõ részeket, nagyon érdekel mi lesz a folytatás. Gondolom Hazal még elkövet sok rossz dolgot, ami megnehezíti a megszeretését, Dilara a sértettségében biztos gonoszkodik. Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel, ez csak az én véleményem, az mindenkinek lehet és nem kell másokéval azonosnak lenni. További jó sorozat nézést mindenkinek, jó szórakozást
malvinkicska 2016 ápr. 28. - 09:45:52
(478/2695)
Szia drágám, azt nyilatkozta Gülseren, hogy még a Karadyínál is jobban szerették ezt, az biztos vannak benne elgondolkodtató dolgok, de én a többihez hasonlítom, és nem mindig jön be, de ez csak egy vélemény a sok nézõ közül. Remélem jól vagy szép napot neked.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 28. - 07:10:17 7/10
(477/2695)
Hazal éppen olyan irígy és gonosz, mint az anyja, Dilara. Hazal Dzsanszura irígykedik és keresztbe tesz neki, ahol tud, pl. elhódította a barátját, tönkretette a lovát, Dilara meg az anyjára, Gülszerenre irígy. Nem birja elviselni, hogy Dzsihán õt szereti, ezért ott árt az asszonynak, ahol tud. Megpróbálja lejáratni a gyerekek elõtt, Dzsihán elõtt, ország-világ elõtt, rászabadítja az elmebeteg Özkánt, megvádolja mindennel, hogy kitartartatja magát, de sehogy sem tudja elérni, hogy Dzsihán visszamenjen hozzá. Dilara és a lánya is egyaránt szívtelen, érzéketlen teremtések, mindíg csak a saját érdekeiket nézik, semmi együttérzés bennük mások iránt.

Rahmi is gonosz volt, úriemberhez méltatlanul pocskondiázta Gülszerent - ismerem jól én az ilyen magafajta nõcskéket, mondja, pedig dehogy ismeri. Nem is akarja megismerni, csak ártani akar neki. Egy rendes apa nem teszi tönkre azt az embert, akit a fia szeret, mert így a saját gyerekének is árt. De ez a szemét öreg még pofátlanul azt mondja, hogy a fia érdekében teszi.
Lysa55 2016 ápr. 28. - 06:21:55
(476/2695)
én sajnáltam Hazalt. Mégis milyen érzés lehetett neki, hogy mindenki ott van az ünnepségen, õt meg otthon hagyták. Nem otthon kéne hagyni, hanem tanítani viselkedni, foglalkozni vele, orvoshoz vinni. Persze ez nem menti fel galád tette alól! De Dilara állítólag mûvelt urinõ, aztán semmi esze, milyen hülyeségeket csinál õ is. Persze egy elhagyott asszony ki tudja mikre képes. De fõleg az a baj, hogy egy csóró asszony jöhet a helyére. Kerimán egy szinfolt a sorozatban.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 28. - 04:15:04 7/10 Előzmény suxel
(475/2695)
Keriman Gülszeren sógornõje, sokszor tett neki keresztbe, de ha az érdeke úgy kívánja, a szemébe hazudik és hízeleg neki szemrebbenés nélkül. Dzsihán a lányára, Dzsanszura tekintettel házat bérelt (vagy vett) neki és Gülszerennek, oda könyörögte be magát Kerimán egy este látogatóba. Aztán az öccse, a golyófejû Özkán is belopakodott, leütötte az õrt, majd a házban Gülszerent is. Kerimánt elküldte, de a nõvére még gyorsan ellopta Dzsanszu elõlhagyott gyámántfüggõs nyakláncát, és Gülszeren összes pénzét a retiküljébõl. Özkán meg arra készült, hogy megerõszakolja az ájult feleségét, de Dzsihán idõben megérkezett, erre elmenekült. Kerimánt a lopás miatt tartóztatták le, a nyaklánc nagyon értékes volt. De így Gülszeren rájött arra is, hogy korábban is Kerimán vette el a pénzét, csak letagadta.
9/10
suxel 2016 ápr. 27. - 21:51:33 9/10
(474/2695)
Nem kedvenceim a torok sorozatok, de ebbe mar egy jo par resze, hogy belenezek, mar amikor van idom es csakugyan ez a sorozat nagyon bejon. Kifejezetten esemenydus, viszonylag keves szereplos mas sorozatokhoz kepest, s a karakterek szerintem nincsenek tul elrugaszkodva a valosagtol, nincs olyan szereplo, akitol a szor futkosna a hatamon legyen az pozotiv Vagy negativ toltetu, es meg mondanivaloja is van, a parbeszesek sokszor tanulsagosak.

A kovetkezo dolog erdekelne: Keriman miert volt bortonben? Az a no olyan, mint akinek hianyzik egy kereke, de tobbotokhoz hasonloan birom a not.
sage 2016 ápr. 27. - 21:05:31
(473/2695)
Megtört szívek 2014 19 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_19_Bolum_HunDub_Sage
Érsekvári 2016 ápr. 27. - 18:44:42
(472/2695)
Húhh majdnem egyszerre írtunk.......igen van kereslet . Az interjúban elmondja a törököknél nagy siker a sorozat , a Karadayival vetekedett .
Egész más ízlésük van náluk a hazai közönségnek . A szokásaik , szenvedések ,hagyományok , férfi - nõ viszony , a családi kötelékek mind mind mások mint nálunk . Mi sok mindent furcsállunk a történetekben . A színészeik viszont nagyon tudnak .
Érsekvári 2016 ápr. 27. - 18:35:35
(471/2695)
Hazal egy égetni való boszorkány , ahogy mindenki arcába hazudik és még fel is van háborodva . Most is Gülseren feltételezésén , hogy õ gyújtotta fel az istállót . Gülseren eddig sejtette , de most már biztos benne Hazal volt . Otthon egyenlõre még eltudta tusolni , de kifog minden derülni , ebben nem kételkedem . Dilara már teljesen betegesen féltékeny Gülserenre , amikor megjelent az ünnepségen el is viharzott . Bírtam ahogy Gülseren harcias alkalmazottja a kávézóból késsel kiebrudalta Özkant , ezzel a féreggel így kell bánni .
Láttad a színésznõ fotózását az interjút ? Nagyon szép , csinos nõ és remek színésznõ is .
malvinkicska 2016 ápr. 27. - 18:26:32
(470/2695)
A török sorozat írók úgy látszik össze beszélnek a Mexikóiakkal, mert ebben még rondább dolgok vannak, mint azokban. Valamilyen ünnepség van figyelem, rögtön történni kell valami olyan eseménynek ami borzalom. Cansu felhõtlen örömét is tönkre tették ezzel a tûzzel, azt tudom az irigység vezetett ide, mert Hazal elmebeteg, csak nem akarják tudomásul venni, mindennel foglalkoznak, csak orvoshoz nem viszik sajnos, mit kell még neki csinálni, hogy ez bekövetkezzen. Gülseren egybõl tudta köze van a tûzhöz, ez az egész társaság, amit csinál minõsíthetetlen nekem. Egyik nap ez van a másik nap az, szerintem ez a sorozat, most nem az, mint általában a többi sztori, de lehet ilyenekre van vevõ, ez a menõ a törököknél.
Alkony222 2016 ápr. 27. - 17:44:17
(469/2695)
Hazal bent égethetett volna a tûzben amit okozott, mert ezzel óriási fájdalmat okozzot Cansunak.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 27. - 17:41:32 7/10
(468/2695)
Özkán már megint kellemetlenkedik Gülszerennél, de a nõ munkatársa jól elkergeti a nagykéssel. Aztán meg a lubba is elmegy és vigyorogva fényképezteti magát Dzsanszuval.
Azon azért csodálkoztam, hogy Yildrim úgy elintézte a válást Gülszerennek, hogy már a második tárgyalásra el sem kellett mennie....
Hazal a kis kígyó megint féltékenykedik Dzsanszu sikerére, hát tönkreteszi az estéjét. Az viszont érthetetlen, hogy ha már meggyújtotta a szalmát, minek áûlldogált még ott?
Gülszeren viszont észrevette, hogy ott volt, kérdés, szól-e Dzsihánnak errõl, vagy elhallgatja. Remélem azért a kamerák fölvették és hamar kiderül, mit tett. Egy ilyen bûncselekmény (szándékos rongálás, gyújtogatás) miatt megérdemelné legalább a javítóintézetet.
Érsekvári 2016 ápr. 26. - 20:54:14
(467/2695)
Ebben a részben megint nagyot alakított Keriman legalább humor is akad benne . Jól áll neki amikor szókimondó asszonyság . Ami a szívén az a száján , a dinnye Özkant is jól kiosztotta . Persze most nagy mellénye van Oszmán nevü férfi az ügyvéd sráccal kihozatta a börtönbõl.
Dilara mennyire kiakadt Gülseren sikerei miatt , Özkan is leselkedik irigykedik megállás nélkül .
Hazal ezeken a videókon legalább szembesül a hülye viselkedésével . Dzsanszu megérdemelte a sikert , Ozan pedig elkezdte a valóságos életet .
offtopic
ildimix 2016 ápr. 26. - 20:40:09
(466/2695)
Malvin köszi, hogy leírtad kb hanyadik bölümnél tartunk. Akkor már túl vagyunk az 1. évad felénél. Majd idõnként ha eszedbe jut írd nekem hol tart törökül a sorozat hanyadik rész következik.

Szép napot holnapra.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 26. - 20:19:49
(465/2695)
Ozan szerelmes lett kíváncsi leszek mikor jön rá a lány a teljes igazságra. Keriman mulatságos volt ebben a részben is a szinésznõ jól alakít. Szerintetek játszott még valamilyen török sorozatban? Örültem Cansu sikerének nagyon jól megy neki a lovaglás. Dilara dühkitörése is normális volt érzi soha nem bocsájt meg neki a férje.

Várom a holnapi részt.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 26. - 19:25:36 7/10
(464/2695)
Özkán a szerelmes férfi, jól odacsapja Gülszeren szatyrait, aztán meg a házánál és a boltjánál lesekszik. Forral valamit megint, Dilarának küldözgeti a videót, azt meg majd jól felbújtogatja az ügyvédje.
Dilara valóban megõrült, ugyanolyan dühkitörései vannak, mint a lányának, mehetnének együtt terápiára.
Ozán vajon honnan szerezte azt a melót? Nem alakítja túl jól a szegény fiút, nem ismer olcsó helyeket, kávéházat, éttermet, a ruhái is felemásak, hiába a szegényes kabát, ha márkás az ing, meg a karóra. De a kiscsajnak túl jó szeme van a drága cucchoz, egybõl kiszúrta. Nem lehetetlen, hogy titokban lekáderezte a fiút és tisztában van vele, kicsoda.
malvinkicska 2016 ápr. 26. - 19:22:04 Előzmény Érsekvári
(463/2695)
Özkan egyik percen szereti G-t a másik percen meg fenyegeti, ki tud ezen a férfin eligazodni. azt figyelm ezek a színészek inkább a tekintetükkel mutatják ki mit éreznek egymás iránt, Cihan ahogy nézett G-re az sol mindenrõl árulkodott. Dilara nagyon megkattant agyilag, amit követ , minta neveletlen tini Hazal, akkor nincs min csodálkozni, agyerek mit csinál. Ozan hamar talált munkát londiner lett megismerkedett egy lánnyal , de az nem szereti a gazdagokat, és különféle teoriákat gyárt , az óra a telefon csere, nem mondja meg hol dolgozik az apja nem veri magát, bezzeg H teljesen másképp viselkedne. A netre felrakták, hogy milyen ügyetlen, és ez nagyon zavarja, az apja ezt is elrendezi Yildirimmel, hogy ne legyen látható. Keriman egy külön szám, most mikor szabadult meg bent is nagyon jókat mondott, az nagyon tetszett, mikor mondta Velencébe a gondolán van, szerintem azért csinálja, így oldja a feszültséget.
Alkony222 2016 ápr. 26. - 18:35:45
(462/2695)
Ozan a munkahelyén megismerkedett egy lánnyal és szegénynek állította be magát. Elhívta valahová és elõtte elkérte az egyik sofõrnek az ingét. Az még csak nézte mi van. Még egy ócska telefont is kerítettek magának. Aztán mikor lány kérdezgette azt se tudta nagyon, hogy mit válaszoljon. De úgy látszik beleszeretett. Nem tudom ehhez mit fog szólni Dilara ha ezt még tudja, hogy fia egy szegény lányba szerelmes. Lehet idegösszeomlást kap, hisz azt a börekes strandot is jól összetörte, mert megtudta, hogy Gülserentõl rendeli Cihán. Kerimán kikerült a börtönbõl. Öskan még egyik nap Dilárát akarja aztán Gülserent visszaszerezni, de aztán meg fájdalmat okozni neki
7/10
napraforgó 2016 ápr. 26. - 10:01:56 7/10
(461/2695)
A tenisztanárnõ nyilván nem abból a társadalmi osztályból származott, mint a tanítványai. Õ a klub alkalmazottja volt, pénzért tanított, nem hobbiból. Nyilván nem engedhette meg magának, hogy udvariatlanul bánjon a tanítványaival (pláne tanúk elõtt!). A klub hamarabb bocsátaná el õt, mintsem kizárná a tagok közül Dilarát, meg a lányát.
malvinkicska 2016 ápr. 26. - 06:42:26
(460/2695)
A 19 Bölüm-nél tart a történet, ebbõl most nem hagynak ki, úgy néz ki.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 26. - 06:31:57
(459/2695)
Hazal szemét módon viselkedett a tenisz tanárral én a tanár helyében nem is tanítanám még akkor sem ha Dilara lánya. Biztos rengeteg tanítványa van õnélküle is.

Jól tették, hogy Ozantól elvették a hitelkártyát legalább a gazdag ficsur belekóstol a munkába mert még úgysem tudja milyen nehéz megkeresni a pénzt. Dilara végül kirúgta Öskant az persze kiakadt.

Most kb hanyadik török résznél tartunk megtudja valaki írni?

Várom a mai részt.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 26. - 05:55:14 7/10 Előzmény napraforgó
(458/2695)
Ozan forrófejûségével kapcsolatban itt azt akartam írni, hogy a rendõrségen majdnem nekiment Dzsanszu támadóinak, de Dzsihán leállította és aztán õ maga intézte el a két suhancot. Európai értelemben nyilván nem volt példaértékû Dzsihán megnyilvánulása, de az igaz, hogy Ozan nyilván ordítozott volna és behúz párat a fiúknak, aztán elkezdõdik az adok-kapok, erre összeszaladtak volna a rendõrök, és mindet bekraclizzák. Dzsihán dörzsöltebb, õ nem ordítozott, nem csapkodott, õ csak elkapta a nyakukat, megszorongatta õket és csendesen annyit mondott, visszavonjátok a feljelentést és bocsánatot kértek a lányoktól. És ez a csendes erõszak elég volt ahhoz, hogy célt érjen. Aztán lehet rajta vitatkozni, hogy helyes volt-e ez a magatartás, vagy sem, de mindenesetre célhoz vezetett.
Érsekvári 2016 ápr. 25. - 18:58:05
(457/2695)
Dzsihan viselkedése most nem volt a gyerekeinek példát mutató apa . A rendõrségen Dzsanszu és Ozan elõtt fojtogatta a két agresszív srácot így vette rá õket vonják vissza a feljelentést . Hazalt nem teniszre hanem illemtan órára kéne vinni , senkivel nem találja meg a megfelelõ hangnemet , csak utasít parancsolgat . A dühkitörései meg egyenesen kezelésre szorulna már .
Dilara mindent visszaakar csinálni Özkant is elbocsájtja , annak reményében Dzsihanal rendezõdjön a kapcsolatuk . Gondolom hiába teper a férfi már leírta Õt . Gülseren kedvesebb neki vele érzi jobban magát , ha a közelében lehet .
Keriman ennek a pasasnak a személyében lehetséges egy megmentõt kapott ? Más úgysem foglakozik vele .
7/10
napraforgó 2016 ápr. 25. - 18:52:54 7/10
(456/2695)
Ozan milyen forrófejû, éppcsak megnézte a ronccsá tört autóját és meghallgatta, hogy nem sokon múlt az élete, mikor Dzsanszu hívta az apját a rendõrségrõl. Odaérve meg azt hallották, hogy a két suhanc leribancozza Dzsanszut, meg az anyját. Dzsihán rögtön elkapta õket és különös nevelési eljárásba fogott. Érdekes, hogy a saját gyerekeit soha egy ujjal sem bántja, de vadidegeneknek gondolkodás nélkül, vehemensen nekimegy. Talán érthetõ volt, hogy nekikment és talán meg is érdemelték, hogy a saját módszerükkel legyenek helyretéve, de én azért egy ilyet a rendõrség folyosóján nem tettem volna. Elég, ha kilép egy rendõr valamelyik szobából és meglátja õket.
Dzsihán milyen jól ismeri Dilarát, hogy rájött rögtön, hogy Dilara megtört, szomorú tekintete nem a férj, hanem a vagyonkezelõje elvesztéésének szólt. De Dili volt annyira gonosz, hogy Özkánnak Gülszerent vádolta be, õmiatta kellett menesztenie. (Özkán alkalmazásával még Rahmi sem értett egyet, - azt a pszichopatát, és itt van a kertben???!!!)
Ozannak nem fog megártani a pénzcsap elzárása, bár a szállásért, kajáért eztán sem kell fizetnie, csak a szórakozásaira kell megkeresni a pénzt.
Kerimánnal takaríttatnak a cellában, de hogy megörül, hogy látogatót kap. Vajon ki lehet ez az Oszmán? Valami szomszédja, vagy régi udvarlója?
Hazal hozza a szokásos formáját, nem tud viselkedni az a kislány. Nyilván önértékelési zavarai is vannak, azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Nem bánnám, ha kitiltanák a teniszklubból, akár a dilis anyjával együtt.
malvinkicska 2016 ápr. 25. - 18:08:39
(455/2695)
Elkezdõdött a hét, Cihan nem gyõz rendõrségre járni, mikor melyik gyerekért, a Gülseren féle támadást hamar elintézte, vissza vonták a fiúk a vádat. Ozant szembesítette, hogy nem sokon múlt az élete, és többet ilyet ne tegyen, de Dilara szigorúbb, mert elvette a hitelkártyáit, menjen dolgozni. Cihan felhívta D figyelmét, hogy meg kell szabadulni Özkantól és Alpertõl, még az öreg Rahmi sem látta jónak Õ alkalmazását, és egybõl lapátra tette D, biztos lesz ennek még folytatása, Õ ezt nem igen hagyja annyiba. Hazal sejol sem tud víselkedni atenisz oktatóval, is milyen illetlenül beszélt, õ akar feltételeket szabni, mindenkinek ez tuti nem normális. Amikor baj van mindig Gülserent keresi, de most azt is kiosztotta, egyszerûen ezt kezeltetni kellene, mert ez csak hatalmasodni fog nála, olyan viselkedés zavaros. Kerimanak megmentõ féleség jelentkezett, várom mi lesz belõle kiviszi e a börtönbõl. Cansu nagyon ügyesen lovagol. Az nagyon tetszett, mikor bocsánatot kért D C-tõl, de nem nyert bocsánatot annyit megalázta már, és a kezét sem engedte sokáig fogni C letette.
sage 2016 ápr. 25. - 08:54:22
(454/2695)
Megtört szívek 2014 18 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_18_Bolum_HunDub_Sage
7/10
napraforgó 2016 ápr. 25. - 07:55:38 7/10 Előzmény napraforgó
(453/2695)
Ozan valóban egy felelõtlen, meggondolatlan kamasz, aki hagyja magát beleugratni a hülyeségekbe. Mi lett volna, ha azt mondja a haverjának, hogy majd akkor versenyzek veled, ha én is megkapom a jogsim. Persze baleset akkor is bekövetkezhetett volna és még akkor is szabálytalankodtak volna, hisz nem hiszem, hogy szabadna száguldozni versenyzés címén akárhol is, de legalább a jogosítvány nélküli vezetést nem varhatnák rá. Én nem is bánnám, ha az ilyen forrófejû fiatalokat nem tudna apu pénze, meg tekintélye mentesíteni a felelõsségrevonás alól. Dzsihán ezt már egyszer megtette, de még hányszor akarja megtenni? Annak a fiúnak tanulnia kell, és ha nem képes másból, hát a saját példájából kell.
Dilara sajnos nem gondolkodik, illetve csak addig, hogy hogyan bosszanthatná fel Dzsihánt leginkább. Alper megbízása a képviseletével már tenyérbemászó, de Özkán megbízása meg kifejezetten veszélyes. Mert pl. mi van, ha valamelyik lányt beültetik az Özkán sofõr mellé az autóba és az elrobog vele valahová és nem adja vissza? Vagy zsarolásba kezd és váltságdíjat követel? És Dilara teremt olyan helyzetet, hogy - testõrök ide, testõrök oda - ilyesmi megtörténhessen.
Amúgy az, hogy Özkánt óvadék ellenében elengedték az elõzetes letartóztatásból - akár Németországban, akár Törökországban, nem jelenti azt, hogy ejtettek ellene a vádakat!!! Fogalmam sincs, milyen svindliket mûvelt, de neki meg kell jelennie a kitûzött tárgyalásokon, és ha elítélik, bizony le is kell ülni a kiszabott büntetést. Szóval várom, hogy ez mikor kerül napirendre.
És persze Gülszeren válóperi tárgyalása is hamarosan idõszerû lesz megint.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 25. - 07:02:36
(452/2695)
Ozant 1 felelõtlen kamasznak tartom nem kellett volna az apjának odaadni a kocsit addig amíg nem szerezte meg a jogosítványt. Dilara nem normális Öskant felvette testõrnek csak azért, hogy a férjét bosszantsa. Várom a mai részt. Keriman is megérdemli a sorsát remélem még sokáig a börtönbe lesz.
Érsekvári 2016 ápr. 23. - 21:33:06 Előzmény malvinkicska
(451/2695)
Most néztem meg a pénteki részt . Dilara - Dzsihan háborúnak sose lesz vége , most Özkan mint testõr ezzel húzta fel a férfit , de az is revansot fog adni beígérte . Ozannal is mindig történik valami , utólag sajnálkozik amikor már megtörtént a baj . Gülseren a lányával is belesétál egy kellemetlen helyzetbe aminek még lehet lesz folytatása .
A fõnökasszony hagyta végre jóllakni Kerimant , szánalmas egy nõ a károgásával meg amit elõad folyton.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 22. - 19:38:58 7/10
(450/2695)
Annyit gondolkodom, hogy vajon ez a Dzsandan miért ad annyi rossz tanácsot Dilarának, aki ostoba módon megbízik benne. Gülszerent lejáratni, bemocskolni, Alpert pénzelni, Özkánt közel tartani, egyik rosszabb ötlet, mint a másik. Az jutott eszembe, hogy ez valami személyes háború lehet Yldrim ellen, aki szívvel-lélekkel támogatja Dzsihánt. Nem tudjuk, hogy a két ügyvéd milyen módon vált el egymástól, de valahol úgy érzem, hogy ez a nõ igyekszik tönkretenni az exférje munkáját, és nem bánja, ha közben Dilara és Dzsihán élete is rámegy.
Dzsihán az elején igyekezett kultúráltan elválni, elköltözött, a házat otthagyva Dilarának, és a gyerekeket is az anyjuknál hagyta, hogy az õ életük a lehetõ legkevésbé változzon meg, nem akart a vagyonból sem túl nagy falatot kiszakítani, stb. De Dilara nekiállt szemétkedni, erre Dzsihánnak meg lesznek a válaszlépései.
Kíváncsi vagyok, van-e valami alapja a sejtésemnek....
malvinkicska 2016 ápr. 22. - 19:18:54
(449/2695)
Azon most nem csodálkozom ú nevet adtam Kerimannak, mivel másik török sztorit is nézzek, és lehet megkeveredtem.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 22. - 18:52:32 7/10
(448/2695)
Jót nevettem, Kerimánt elkeresztelted Keraminnek, csúcs az a nõ. Ahogy éjjel odasompolyog enni és egy kb. félkilós cipót töm meg kajával és már nyomná is be a szájába, mikor a "fõnökasszony", Nekézet tetten éri. De jó szíve van annak a nagydarab asszonynak, mert csak megengedi neki, hogy megegye.
Dilara tényleg nincs eszénél, egy börtöntöltelék férfit alkalmaz testõrnek és még oktatgatja is a jó modorra. Gondolom Özkán egyszer kirabolja, vagy tán erõszakoskodik is vele, persze "teljes tisztelettel".
malvinkicska 2016 ápr. 22. - 18:40:20
(447/2695)
Az biztos aki nézi ezta sztorit az nem unatkozik,mivel ma volt egy kis kabaré jelenet is amit Keramin adott elõ a börtönbe, elég érdekes karaktert kapott, de õ feldobja néha, hogy ne utálják a sok gonoszságáért. Özkan is megéri a pénzét, most elég magas lovon ül de onnan majd nagyot lehet esni, mert Cihan ezt nem fogja csak úgy lenyelni. Ozant a barátok rossz útra vitték, az ajándék kocsinak annyi, de gondolom ez gazdagéknál nem gond, mint az sem, hogy dilara ami hülyeségeket kitalál, és finanszírozza, nem tudom sosem fog elfogyni a pénz. Az biztos nagy merészség volt felvenni, Õzkant ilyen munkakörbe, szerintem, ilyenkor jobban utána néznek kit bíz meg az ember testõrének. Gülseren megint bajba keveredett akaratán kívül mivel Cansut védte nem gondolkodott csak ütött, most aztán megint a rendõrségen vannak, mind a két gyerek, lesz dolga Yildrimnek, eddig sem unatkozott.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 22. - 18:16:26 7/10
(446/2695)
Ma sem unatkoztunk. Dzsihán megtudja Özkántól, hogy a neje és az apja hozatták ki a börtönbõl Németországban is és otthon is. Rahmi a fia kérdésére pofátlanul azt mondja - a te érdekedben fiam.
Derja és a kisfia nagyon megszeretik Dzsanszut - vártam, hogy majd összehasonlítgatják Hazallal. De ma szerencsére nem láttuk a "hercegnõt".
Megjelennek a közlemények a válásról, Dilarának megint csak a bosszú jár az eszében, felveszi Özkánt sofõrnek, testõrnek. Dzsihán ettõl persze kiakad, az asszony veszélynek teszi ki a gyerekeit, sõt saját magát is.
Ozan csak nem bir magával, már megint belemegy egy hülyeségbe, versenyez egy haverral az új kocsijával, persze jogosítvány nélkül. A kocsit sikerül tönkrevágnia, szerencsére neki nem lett baja. Remélem Dzsihán nem "jutalmazza" meg egy új kocsival. Az ilyen forrófejû suhancoknak egyáltalán nem lenne szabad jogosítványt adni.
Közben Dzsanszu is bajba keveredik, két tuskó kamasz kiveri a kezébõl a kaját, amit az anyja vett neki és még le is ribancozza. Gülszeren se sokat gondolkodott, jól fejbecsapta az egyiket egy üres üveggel.
Dzsihán rohangálhat az egyik rendõrkapitányságról a másikra, mindkét gyerekét bevitték, na kíváncsi vagyok Dilara hogy áll majd ehhez.
RózsákKirálynõje 2016 ápr. 22. - 06:14:00
(445/2695)
Szerintem nagyon sok jó és tehetséges színészünk van és köszönhetõen nekik, nagyon sokat dob egy sorozaton hogy hogyan alakítanak. Speciel ez a sorozat, véleményem szerint, sokkal élvezhetõbb magyarul mint eredeti nyelven.
(Nincs mit ;))

Egyébként engem nagyon irritál Dilara hûvössége a gyerekek irányában. Amikor Cansu mondta a kocsiban hogy õ is lehetett volna Hazal helyében, hát...Nem igazán foglalkozott azzal hogy megnyugtassa a lányát. Neki nagyon nem való az anyaság, mert a gyerekek, mint a férj neki egy egyfajta trófea hogy "Na hát ez is meg van".
Érsekvári 2016 ápr. 21. - 20:51:55
(444/2695)
Most este belenéztem egy török részbe és szerintem a magyar hangok sokkal jobbak karakteresebbek az eredetieknél . Dzsihan hangja messze nem olyan jó mint a Kõszegi Ákosé , Dilararáé sem , Rahmié hasonló rekedtes , de a szinkron hangja sokkal jobb .
Errõl ennyi .
Hazalunk újra a régi elmúlt a sokk hatás megint a pocsék modorú és rosszindulatú , irigy , féltékeny......szóval minden ami rossz.
Csak a jólét a villa meg a luxus körül jár a gondolata . Hiába a vér nem válik vízzé Dilara a vér szerinti anyja .
Hazal felismerte a lövöldözõt el is kapták õket és Özkan még csak most tudta meg a szomszédnõtõl mi történt . Ebbõl lett megint probléma amit Dilara elhárított , de Dzsanszu sok mindent meghallott a két felnõtt társalgásából . A levele is szóba jött , össze lett megint zavarva szegényke .
Özkanhoz meglép a villából , de Dzsihan utána megy és a két férfi a lány miatt összeszólalkozik .
Alper és Szolmaz most két kézzel szórja a pénzt , Dilara és Dzsandan direkt ezt akarja tönkre tenni õket vagy ilyesmiben mesterkednek .
7/10
napraforgó 2016 ápr. 21. - 19:47:43 7/10
(443/2695)
Hazal bizony elég nagyravágyó volt már Gülszerennél is, állandóan zsebpénzért nyúzta, amit kapott, soha nem volt neki elég. Kerimán még dugdosott neki, ha az anyjától már kapott pénzt. Mikor elõször mentek arra a szerencsétlen ebédre a villába, nem kizsarolta az anyjától a márkás ruhát a butik kirakatából, mert õ nem hord áruházit.
Úgyhogy nem kellett neki a villában eltanulni a pimasz, akarnok viselkedést a cselédekkel, mert ott rajta kívül senki nem beszél így az alkalmazottakkal. Csak Rahmi tegezi a cselédlányt, Szemát, azt hiszem Eminét õ sem, a többiek sem. De Hazal "kisasszony" tegezi az összes alkalmazottat, az apja lehetne sofõrt, vagy a nagyanyja korú házvezetõnõt, stb. Símán letegezi az üzletekben a nála idõsebb eladónõket is, ezért már Dilara is rászólt.
malvinkicska 2016 ápr. 21. - 19:28:15
(442/2695)
A mostani részben már meg is vannak a tettesek ez nem jellemzõ a rendõrökre, ez nagyon hamar ment.Hazal igazán nem neveletlen hanem egy beteg gyerek, mert csaka nagyra vágyás vezérli minden gondolatát, jól mondta neki Gülseren, ezt nem tõle tanulta, hanem a villában és ilyen hamar. Cansu telefon hívását törli annyi rossz indulat van benne, mint Dilaraba. Aztán azt szeretné ha mindenki õt ugrálná körbe, mit követett a hotelben is. Az, hogy annyi õrtõl, hogy jutott ki Cansu rejtély, kivételesen, most elég normálisan beszélt vele az apja Özkan. Annyi mindent mondanak, neki nem tudja eldönteni mi a valóság ebbõl, mert mindenki a maga verzióját közli, másképpen. Alpar ahogy viselkedik az egy utolsó tahó.A válás híre még nem jelent meg az újságban , nem volt szó róla.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 21. - 18:02:46 7/10
(441/2695)
Kiderült, hogy nem a rendõrök adták ki Hazal nevét, hanem az iskolatársai mondták meg a sajtónak.
Most sem értem, miért kell egy 15 éves gyereknek éjfélig kimaradni hétközben, iskolaidõben.
Hazalka hamar kiheverte a megrázkódtatást, már cirkuszol, hogy a hotel személyzete nem hozza elég gyorsan a narancslevét. És Dzsanszuval is gonoszul viselkedett, nemhogy nem adta át a telefont az apjának, de még a hívását is törölte.
Hamar megoldották ezt a gyilkossági ügyet, kíváncsi vagyok szóba kerül-e még valaha. Én egyébként nem örülnék annyira, hogy elfogták a tetteseket, mert nagyon valószínû, hogy vannak azoknak még bûntársaik szabadlábon, akik szívességbõl bosszút állhatnak.
Azért arra kíváncsi lennék, hol szökött ki Dzsanszu hajnalban, hogy fölkeresse Özkánt? Minek akkor az a sok biztonsági õr? Dzsihán meg majd felrobbant, hogy Özkánnál találta a lányát. Viszont nem értem, miért nem világosítják már föl azt a lányt, hogy milyen is az apja valójában? Ha csak eltiltják tõle, de magyarázatot nem adnak, a kislány nem fogja betartani.
Mi van Dzsihán nyilatkozatával a válásról?
sage 2016 ápr. 21. - 16:55:13
(440/2695)
Megtört szívek 2014 17 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_17_Bolum_HunDub_Sage
Érsekvári 2016 ápr. 21. - 11:38:08
(439/2695)
Még egyszer köszönet , kedves vagy ! Már az elsõ perctõl ahogy megjelent Rahmi azon gondolkodtam ki a csuda a magyar hangja . Beregi nem egy gyakori szinkronszínész legalábbis úgy emlékszem , így eszembe sem jutott . Egyébként passzol a hang az eredeti színészhez és a többiek is nagyon jól elvannak találva . A tegnapi rész jó volt nagyon nem csak a viszálykodásról szólt , volt valami új izgalom ami másra terelte a figyelmünket .
Eddig még nem néztem bele az eredeti részekbe , milyen a török színész valódi hangja . Gondolom hasonló lehet .
További jó sorozat nézést :)
RózsákKirálynõje 2016 ápr. 21. - 05:46:15
(438/2695)
Örülök hogy segíthettem! Abból tudtam hogy nézem a Kisvárost az M3-on és ott õ egy ezredest alakít. :P
7/10
napraforgó 2016 ápr. 21. - 04:35:22 7/10
(437/2695)
Sajnos nem láttam élõben, csak késõbb tudtam visszanézni.
Döbbenetes volt a támadás Jaiz és az apja ellen. Figyeltétek, hogy az apa is rögtön pisztolyt kapott elõ, nem is láttam, honnan, de nem volt ideje használni, mert leterítették a sorozatlövõ géppisztollyal. Kicsit furcsállottam, hogy egy forgalmas útelágazásnál volt a támadás, és itt persze voltak kamerák is, és a támadók nem is álcázták magukat, tehát a felvételekrõl ismerhetik a fizimiskájukat. Nem hiszem, hogy az alvilág ennyire amatõr lenne.
Ami viszont érthetetlen számomra, az, hogy a TV-ben bemondják Hazal nevét, mint szemtanúét, ezzel rászabadítják az alvilágot a kislányra. Valódi rendõrök ilyet nem csinálnak, vagy elhallgatják, hogy van szemtanú, de ha ezt nem is tudják eltitkolni, a tanú nevét biztos nem adják ki a saját érdekében!
Dzsihán sem viselkedik teljesen logikusan, megpróbálja eltûntetni szem elõl Hazalt, de nyugodtan visszaküldi Dzsanszut a villába. MIÉRT??? Ha ott Hazal veszélyben van, akkor Dzsanszu is, mert ha a maffia szemtanúként egy 15 éves diáklányt keres a villában, hát talál is egyet és nyilván csak utólag vizsgálgatnák, hogy nem a megfelelõ lányt ölték meg. De õt akár túszként is felhasználhatnák, cserébe a másik lányért, szóval szerintem nem jó húzás oda visszaküldeni Dzsanszut. Sõt, jobb lenne, ha Dzsihán kétgyerekes anyaként, Gülszeren lánykori nevén bújtatná valahol õket. Pl. egy özvegyet ikerlányokkal kevésbé keresnének...

Igen, az szép, hogy Hazal rögtön Gülszerent hívja, ahogy Dzsihán és Dzsanszu késõbbi beszélgetésébõl megtudjuk, azért mert rá számíthat, tudta, hogy õ menni fog és megmenti. Dilara meg megint csak azon rugózott, hogy Hazal miért Gülszerennél van? Dzsihán meg felelõsségre vonja, hogy nem tudja, hol a lánya, kivel barátkozik, stb. És ami érdekes, hogy Rahmi, aki eddig mindig mellette állt, most Dzsihánnal ért egyet, hogy-hogy nem tudta, hová ment Dzsanszu és kivel?
Dzsanszut láttuk az elején épp azt mesélte a batátnõjének a suliban, hogyan kéredzkedett el az apjától, az meddig engedte el. De Hazal még menet közben sem jelentette be az anyjának, hová ment, mikor jön.Dilara soha nem rá, mármintõrá, Hazalra, de attól mégüzenetet hagyhatott volna a obilján - elmentem egy barátommal, Jaiz Akárkivel a Zöld Mackó kávéházba.....10-re hazaérek.... Azért egy 15 éves lánynál nem árt, ha a szülõk tudnak ilyesmirõl....
Érsekvári 2016 ápr. 20. - 21:06:13
(436/2695)
Köszi szépen ! Tényleg , de nem jöttem volna rá egyébként az tuti .
Érsekvári 2016 ápr. 20. - 20:57:15
(435/2695)
Kezd izgalmas lenni . Hazal most is a saját gonoszsága áldozata lett , de meg is fizette az árát . Tulajdonképpen ha nincs a kis kalandja a fiúval , akkor most Dzsanszu is lehetne az áldozat . Különös volt , hogy Gülserent hívta az is lehet a sokkhatás miatt volt . Tudják a nevét is és , hogy a kocsiban volt .
Civakodnak a két lány miatt aztán Dzsihan megmondja , hogyan legyen amíg elrendezõdik a helyzet . Dilara visszakapta Dzsanszut látszólag nem is bánja , hogy Hazal Gülserennél maradt .
Alper féle váratlan helyzet Dilara övön aluli ütése volt Dzsihannak , Õ pedig a médiának közleményt ad ki a válásukról . Mindenki bosszúhadjáratot folytat a másik féllel szemben .
Kerimant remélem jól megszívatják a nõi elítéltek .
RózsákKirálynõje 2016 ápr. 20. - 20:55:16
(434/2695)
Beregi Péternek hívják a színészt :)
Érsekvári 2016 ápr. 20. - 20:36:44
(433/2695)
Ez haladás ennyi hang kiderült , de az öreg Rahmi hangja kimaradt , pedig elég központi figura . Nem találtam sehol nagyon érdekel ez a karcos rekedt hang kié lehet , tök ismert mégsem jövök rá .
Neked van tipped ?
offtopic
ildimix 2016 ápr. 20. - 20:04:04
(432/2695)
Közben rámentem a vikipédiára és érdekes dolgokat olvastam a szinészekrõl. Nem is gondoltam, hogy ennyi mindent csináltak és Andrea ennyit szinkronizált. Érdekes volt róluk olvasni.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 20. - 19:50:40
(431/2695)
Mankos köszi a linket. Lauton Andreát Cansu hangját még nem hallottam 1 sorozatban sem. Miben szinkronizált még? Elég nyafogós a hangja. Mondjuk Kerimán hangját sem hallottam még sehol de lehet tévedek.

Szép estét mindenkinek!
malvinkicska 2016 ápr. 20. - 18:04:09 Előzmény Érsekvári
(430/2695)
Érdekes fordulat lett ma, át ment krimibe, az utcán lõnek két halott, és a kocsiban a nagy okos Hazal aki hazudott, hogy a tesójának barátja van, de ha azt nézem Cansu járt jobban, mert ki tudja mi lesz ebbõl az ügybõl, ahogy Cihan is látja. Az egészben az volt meglepõ az édesanyának nevezett Dilarát, nem értesítette a kis vipera, ilyenkor mikor baj van akkor Gülseren, és az milyen rendesen mosdatta, vigasztalta, és könyörgött Cihannak, mentse meg Hazalt, ilyen az anyai szív. az a hisztis Dilera, most is teljesen rossz úton van, fel sem fogja ,milyen veszélyben lett Hazal. Cihan már rendezkedett a védelemrõl, az normáisan gondolkodik nem a bosszú vezérli, mint a D-t. Alper feleségestõl nagyon rondák ez enyhe kifejezés, most kezdik el zsarolni a nagy asszonyt, vajon, erre mit fog mondani, majd a késõbbiekben a nagy okos ügyvéd barátnõ, aki osztja neki az észt.Az újságban is feladta a hírt, hogy vállnak, ha ezt olvassa D egyenesen neki fog menni Cihannak, amilyen buta.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 20. - 17:59:13
(429/2695)
Izgalmas volt a mai rész bár sajnálom, hogy krimit csinálnak ebbõl a sorozatból. Hazal nagy traumán esett át és látszik kiben bízott legjobban a nevelõ anyjában mert õt hívta fel és nem Dilarát.

Sajnálom, hogy Cansu és Gülszeren újra elszakadtak egymástól Cansut visszavitték a villába Dilara nagy örömére. Igazából õ kell neki nem a másik lány hiszen õt nevelte éveken át.

Várom a holnapi részt egyébként sajnálom a textilgyáros és fia halálát.
8/10
Darkrose 2016 ápr. 20. - 17:57:59 8/10
(428/2695)
Igazad van, eddig ez nekem fel sem tûnt! Ma Dzsihán még ki is javította az ügyvédjét, hogy nem 18 hanem 19 éve házasok...Gondolom max. fél év volt a gyerek és az esküvõ között.
Amúgy nagyon brutális volt ez a mai rész, ti hogy néztétek véggi? Én teljesen ledermedtem, azt hittem balesetük lesz, de erre soha nem számítottam volna. Hazalt életemben elõször megsajnáltam,szegény így is pszichológiai eset, ez után még kevésbé lesz komplett...Mondjuk, szegény Cansunak is borzasztó lehetett, csak az elsõ szerelme volt, vagy mi.
Az nagyon érdekes volt, hogy Hazal rögtön Gülszerent hívta, ösztönbõl, akkor persze nem tükrözött Dilara anyuval amikor nagy gáz volt. Azt figyeltétek, hogy amikor elbúcsúzott Hazaltól milyen semleges volt? Se egy puszi, vagy ölelés, csak szervusz Hazal. Visszakapta Cansut, teljesült élete álma...
Nagyon várom már a következõ részt.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 20. - 09:32:26
(427/2695)
Nagyon jó volt a tegnapi rész. Végre Cansu visszament Gülszerenhez. Megismerte a lány a bácsikát így tisztázódtak a dolgok. Hazal 1 mérgeskígyó szerencse, hogy kimentették az emlékkönyvet a tengerbõl. Újra visszament Cansu szobájába én nem adtam volna ezt a szobát vissza neki. Ki Cansu szinkronja elég nyávogós a hangja. Várom a mai részt.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 20. - 07:36:53 7/10
(426/2695)
Számolgattam kicsit az életkorokat.
Dzsihán több alkalommal mesélt arról, hogy egyetemisták voltak, amikor összejött Dilarával. Jártak kicsit, eljártak szórakozni, táncolni, bulizni, és amikor Dilara teherbeesett, elvette feleségül. Na, mondjuk, hogy akkoriban 20-22-max. 24 évesek lehettek. Ozan most lett 18 éves és bár Dzsihán 19 év házasságról beszélt legutóbb Yildrinnek, nem volt az annyi, ha tekintetbe vesszük, hogy a gyerek már bizony úton volt, mikor házasságot kötöttek. Mindent összevetve, szerintem Dilara úgy 40 körül van és Dzsihán talán 1-2 évvel idõsebb.
Na aztán ott van Gülszeren, õ is mesélgetett Dzsanszunak, a majdnem 15 éves lányának arról, hogyan ismerkedett meg apjával, Özkánnal. Érettségi elõtt áltam, mondja, meg hogy Özkán nagyon jóképû volt. Meg is szökött vele, mert az apja tiltotta tõle, de amikor betöltötte a 18-at, összeházasodtak (!!!). És hamarosan terhes is lett és megszülte Dzsanszut. Na akkor számoljunk, mennyi is lehet most? Hát legfeljebb 34 éves. Ennél persze többnek látszik, mert a színésznõ valószínûleg több is, utánanéztem, 1976 május 26-án született, vagyis a forgatáskor már 38 volt. Amúgy a Dzsihánt játszó színész most 45 éves, a Dilarát játszó színésznõ meg 37, szóval õ csak 35 volt a forgatáskor! Én õt is idõsebbnek saccoltam, nagyon karikásak a szemei. A mexikói 35 éves színésznõk még fiatal lányokat játszanak, igaz fél kiló vakolattal az arcukon.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 20. - 04:31:51 7/10
(425/2695)
Nem sikerült kiderítenem, hogy Gülszerennek ez a rokona, most a nagybátyja, vagy az unokabátyja, de elég furcsának találtam, hogy miután Dzsihán fölkutatta ezt az embert és találkoztak Gülszerennel, vélhetõleg sok-sok év után, a pasi máris ment a süllyesztõbe. Valahogy azt vártam volna, hogy Gül a bácsikájával megy vacsorázni és a rokonokról társalognak.
Persze az is jó, hogy végre elfogadta Dzsihán vacsorameghívását (eddig csak futólag jöttek össze napközben egy-egy kávéházban, étteremben, és nem is igen ettek semmit). Vajon Gül meghallgatja-e Dzsihán finom vallomását, miszerint nekik van/lesz közös jövõjük és még sok boldog év vár rájuk?
Dzsanszu második távozása után Dilara újra Hazalnak adta a szobáját, ahogy mondta, most már véglegesen. De Hazal nem boldog, tudja õ, hogy csak pótlék Dzsanszu után. Ozán az emlékkönyv-ügy miatt még jobban utálja az új hugát, legszívesebben elköltözne hazulról. Gondolom, hogy Hazal rendbetétele és Dzsihánra hárul majd, Dilara képtelen rá, õ csak Dzsandan gonosz terveit követi. Az ügyvédnõ megint lebeszéli arról, hogy megszabaduljon Özkántól, momdván jó lesz õ még valamire. Mint ahogy Alper is. Mivel Dilara tudja, hogy Dzsihán ki nem állhatja Alpert, nyilván olyasmit talált ki neki, amivel az majd szálka lesz a férje szemében.
De Dilara egyszer túlfeszíti a húrt és magára marad, Dzsihán segítsége nélkül a gonosz rokonokkal, barátokkal.
Érsekvári 2016 ápr. 19. - 21:51:28 Előzmény malvinkicska
(424/2695)
Hazal mekkora patáliát csap a szoba miatt , aztán bosszúból bedobja a vízbe az albumot . Egy szörnyeteg , Dilara nehezen bír vele , de akkor is kell neki mind a két lány , hogy Gülserennek megmutassa csak azért is eléri amit akar .
A nõi börtön irtózatos giccstanya , élen a fõnökasszonynak nevezett unszi nõvel , aki nem csípi Kerimant .
Dzsihan felakarja lendíteni Gülszerenék üzletét más név alatt nagy adagot rendel tõlük .
Még egy rendes húzása volt a rokonnal tisztázták a koholt vádat és Dzsanszu is megnyugodott , újra együtt laknak .
A végén volt egy kis udvarlás , romantika végre .
8/10
Darkrose 2016 ápr. 19. - 20:49:57 8/10
(423/2695)
Azért szerintem ebben a sorozatban nem annyira katasztrfálisan, javíthatatlanul gonoszak a szereplõk, mint pl. a mexikói szappanoperákban, ahol valaki kb. csak vagy jó, vagy rossz. Itt azért lesz jellemfejlõdés, már Gülserennél is látszik, hogy egyre jobb irányba halad, a végére hátha nem egy lábtörlõ mártírként "végzi" majd. Mondjuk ez a "engem nem érdekel a saját életem, csak Hazal és Cansu boldog legyen" szövegbõl már nagyon elegem van, igencsak hamar feladja az életet, negyven akárhány évesen...
Dilaar valóban nagyon bekattant az utóbbi idõben, minde idiótára hallgat, emiatt egyre rosszabb döntéseket hoz, lásd Özkan, a hamis felvétel, az ügyvédes akciók...Nagyon el lehet keseredve ha ilyen ócska és közönséges módszerekhez nyúl kínjában...
Hazalt én nem bírom elviselni, mondjatok akármit, egy tizenéves csitri egyszerûen nem viselkedhet így...Ennek a gyereknek komoly pszichológiai problémái vannak, csoda, hogy Cansut nem féltik tõle, szerintem simán az életére törne.
malvinkicska 2016 ápr. 19. - 18:04:50
(422/2695)
Dilara amit követ az azért egy kicsit sok, egyebet sem csinál csak Gülseren, a célpontja. Cihan nagy csendesen, nyugodtan, mindig oda üt neki ahol fáj, csak elérte, hogy elhagyja Cansu. Gülseren nem tudja magát megvédeni, hagyja, hogy ez az idegbeteg nõ mindig megalázza. Ozan egybõl tudta kidobta az emlék könyvet a vízbe, aza másik nem normális Hazal úgy viselkedik, mint egy kitanult éltes nõ, irigy mert õ nem tetszik úgy a fiúknak, mint Cansu, és hazudik szemrebbenés nélkül. D le sem tagadhatná nem az õ ördög fiókája ez a lány, mert beléjük aztán egy csepp jó érzés sem szorult. Kerimant jól szívatják a börtönbe, ott nem G-vel van dolga. Vajon mit eszelt ki D, hogy Alpert hívatja, jót biztos nem.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 19. - 17:56:02 7/10
(421/2695)
Ahogy az elõre látható volt, ment a harc a szobáért. Hazal maradt alul, Dilara visszaköltöztette a régi szobájába. És nem jött be Hazal fenyegetõzése, hogy akkor õ nem marad itt, mert az anyja készségesen belemet, jól van, elmehetsz, sõt el is viszlek.
A gonosz kis kígyó bosszúból a tengerbe dobta Ozan albumát. Vajon mit tesz Ozán, ha észreveszi?
És nem semmisült meg az album, az alkalmazottak kihalászták a tengerbõl. Ozán rögtön tudta, ki a tettes, bár Hazal szokás szerint letagadta.
Dilara még mindig nem talált idõt rá, hogy pszichológushoz vigye a lányát, annyira el van foglalva - Gülszeren tönkretételével.
Szerencsére Dzsihán nak sikerült tisztázni az anyját Dzsanszu elõtt, így szépen vissza is költöztek a villába.
Kerimánnak nem megy jól a börtönben, a "kápónak" nem teszik. Özkán meg nem siet ügyvédet keríteni neki.
Lysa55 2016 ápr. 19. - 17:32:21
(420/2695)
Mostanában nem írtam kommentet, de ezt most nem bírom megállni. Dilara amit mûvel, az egyszerûen felháborító. Ez a legalja már. Valakit lotyónak mondani minden alap nélkül, ez mindenen tulmegy. És az ügyvédnõ is. Szomorú, ha ilyenek létezhetnek, pedig biztosan van alapja . Hazal kezelhetetlen kamasz. Sokszor megértem, de sokszor azt gondolom, kellene neki egy tasli, hogy észhez térjen. Gülseren pedig megilleti amit kap. Ha valaki odadobja magát lábtörlõnek, ne csodálkozzon ha beletörlik a patájukat. Azt hittem talpraesettebb és kiáll magáér végre. Nem menekülni kéne a probléma elõl, hanem dolgozni a megoldáson, amennyire lehetséges. Persze tudom, mondani könnyû, de ha én lennék a helyében, nem tudom mit tennék. Bár már éltem pár évet, sok mindent megéltem, több a tapasztalatom, ennyi idõsen másként lát dolgokat az ember, nyilván máshogy is intézek sok mindent. Elég érdekesnek találom a sorozatot, bár idegesít ez a sok alantas féreg, és tul hosszú is, sosem lesz vége. Ja és az öreg Rahmi, micsoda tetû alak. Na jó, kiondtam mondtam magam egy idõre
7/10
napraforgó 2016 ápr. 19. - 08:53:09 7/10
(419/2695)
Nagyon vártam, hogy a Holdpont feltegye a heti elõzetest, de a heti mûsorból csak a hétfõt adták meg... Szóval rághatom a körmöm, hogy is lesz tovább.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 19. - 07:29:17
(418/2695)
Nagyon sajnáltam a tegnapi részben Gülserent Dilara végül elérte a célját Cansu visszaköltözött a házba. Kíváncsi leszek a régi szobájába költözik vissza? Hazal rákérdezett Ozantól miért nem hordja az órát meg rá akart akaszkodni programot szeretett volna együtt csinálni persze ez neki nem jött össze. Seida meg Cansu milyen jól kijönnek egymással látszik, hogy Cansunak nagy szive van és nem nézi le a nála szegényebb embereket.

Várom a mai részt.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 18. - 20:11:48 7/10
(417/2695)
Félek, hogy már túl sok vagyok, de elgondolkodtam valamin.
Gülszeren Dilara vádjaira nem is válaszolt, csak késõbb a szobájában tisztázta magát és a bácsikáját Dzsanszu elõtt, mikor épp összepakolt.
Én nem értek egyet azzal, hogy fogta magát, összepakolt és elrohant. Szerintem igenis fel kellett volna venni a kesztût Dilarával szemben.
De õ szegény ostoba, és ahelyett, hogy elfogadná Dzsihán támogatását inkább mindig elmenekül.
Épp csak visszakapta az édeslányát, ráadásul a kislány akaratából, most mégis úgy othagyta, mint a pinty. Miért nem hajlandó megkûzdeni érte?
Dilara tisztességtelen eszközöket is bevet, hogy bántsa õt, és mellékesen visszaszerezze Dzsanszut is, bár a gyerek is talán csak eszköz arra, hogy Gülszerenen üssön.
És mi lett volna, ha épp nincs ott Dzsihán? Összepakolja a gyerek holmiját is, taxival hazaviszi a régi otthonához és leteszi a kapuban, mondván hogy eddig tartott, most már eridj haza lányom?
Valahogy egyre kevésbé tudok együttérezni Gülszerennel, ez a nõ saját maga ellensége. Nem elég, hogy az élet bántja, no meg a gonosz emberek, még õ maga sem tudja, mi a jó neki, mindig a nehezebb utat választja, ráadásul a sehová sem vezetõ utat.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 18. - 19:39:40 7/10
(416/2695)
Vajon miért nem maradt ott Dzsihán Dzsanszuval az új villában? amúgy is el akarta venni a gyerekeit Dilarától. Beköltözhetett volna, sõt biztos Ozannak is jutott volna hely. Dilara meg legyen boldog Hazallal. Ha megnyerte, hadd vigye...

Vajon hová teszik most Dzsanszut a nagy villában? Hisz Hazal elvette a szobáját. Gondolom, Dilara talál neki egy másik szép nagy szobát... amit Hazalnak nem tudott találni. Mert van ott mindenkinek, Rahminak is, meg a nemlétezõ vendégeknek is.

Valóban, Hazal most a bátyja szobájában kutakodott. Azt hittem, õssze fogja tépni a Dzsanszutól kapott albumot, de szerencsére még nem tette meg.
Érsekvári 2016 ápr. 18. - 19:15:04
(415/2695)
Végre Kerimant elkapták , mert aki hazudik az lop is , ez rá nagyon is érvényes . A kamerákat felszerelni , már a beköltözésnél eszébe juthatott volna Dzsihannak . Dzsandan és Dilara egy keverõgép újabb húzásuk sikerrel járt , Gülserenrõl régi fotók alapján kitalálnak valótlan dolgokat . Amit Dzsanszu majdnem el is hisz , de Dzsihan nem dõl be ennek , mindenesetre Dilara eléri " ilyen nõnél " nem maradhat a lány .
Hazal megint átlépett egy határt Ozan szobájába bement kutatni .
7/10
napraforgó 2016 ápr. 18. - 18:55:54 7/10
(414/2695)
Kerimánt letartóztatták, nyakában Dzsanszu gyémántos nyakláncával. Hiába próbált össze-vissza hazudozni. Sajnos Özkánt kiengedték, mert a haverja alibit biztosított neki. Kíváncsi vagyok börtönbe kerül-e végül?
Az Özkántól kapott fotót Dilara barátnõje, az ügyvédnõ használta fel, kiásta a nagybácsi bûnügyét. De akkor meg azt is tudnia kellett, hogy végül bebizonyosodott az ártatlansága. Ezt valószínûleg elhallgatta Dilara elõl, hogy az asszony hitelesebben csinálja a cirkuszt Gülszeren és Dzsanszu elõtt. Gülszeren összeomlott és most is a barátnõjéhez menekült. Dzsanszu meg csak visszakerült az õrült Dilarához, meg a bolond nagyapához.
Azért röhejes, hogy Dzsihánnak most már az összes idejét kitölti a Gülszeren körüli zûrök elsimítása, rendbetétele. És persze Yildrinnek is, mert õ megy utána mindennek, amit ki kell nyomozni, el kell inzézni.
malvinkicska 2016 ápr. 18. - 18:36:23 Előzmény Érsekvári
(413/2695)
Ebben a sorozatban erõs nõ uralom van, az van amit Dilara akar. Cihan egy nagy papucs a bojtos fajtából, mert mindent megenged ennek a jellemtelen nõnek, mert nem az õ agyából pattan ki az ötlet, az ügyvédnõ uszítja, mint más a kutyát ezt fogd meg, ez minden alkalmat megragad, csak a másik embert porig alázza, és sikerrel is jár, mivel Cansu hozzá ment. Az életben sok féle emberrel lehet találkozni, de ilyen mint D nem sok lehet, de ha még is akkor nagyon elszomorító. Rahmi is csak kaka keverõ, maradt volna a fenébe. Kerimant letartóztatták, még jó úgy hazudik, mintha olvasná az is egy szemét nõ a javából, azt szokták mondani a szél jól össze hordja a szemetet, ide sokat fújt össze. Az elõzeteseket olvasva itt csak ronda dolgok lesznek.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 18. - 09:19:27 7/10
(412/2695)
Mint minden más török sorozatnál.
Ezért fog a Szulejmán nálunk 4-5 évig tartani. Mert 40 perces darabokra vágják, megspékelik 3x10 perc reklámmal, és egyébként is olyan késõ este adják, hogy csak a délutáni mûszakban dolgozók nézik élõben. Mert akinek reggel 1/2 6-kor pl. boltot kell nyitni, vagy 5-kor buszt vezetni, az tuti nem fog ott éjszakázni fél 12-ig, hogy most épp kivel is civódik Hürrem õnagysága.
No de hát a TV mûsort nem is nekik készítik, hanem azoknak, akik ki tudja mivel töltik a napjaikat és ráérnek akár délben is felkelni.
kriptonyt 2016 ápr. 17. - 23:42:43
(411/2695)
Bocsi rosszul írtam. Nálunk a 30. rész, az náluk csak a 10 rész.
kriptonyt 2016 ápr. 17. - 23:36:42 Előzmény napraforgó
(410/2695)
Nagyon hosszú lesz a magyar változat. Ugyanis néha belenézek a török eredetibe. Náluk egy rész 2, 2 és fél órás. Ami azt jelenti, hogy ami ott a 60. rész, nálunk kb. a 10. rész volt.
sage 2016 ápr. 16. - 17:44:51
(409/2695)
Megtört szívek 2014 16 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_16_Bolum_HunDub_Sage
7/10
napraforgó 2016 ápr. 16. - 15:45:32 7/10
(408/2695)
Mit lehet erre mondani? Hogy ha a család este otthon ül, békésen eszegetik a rakott krumplit, és senkivel nem történt aznap semmi különös, legnagyobb esemény, hogy a gyerek 5-öst kapott a fogalmazására és 4-est a helyesírásra, no meg hogy a szomszédasszonynál tovább volt benn a postás, mint illett volna, mikor az ura nincs otthon.... - na hát errõl nem lehet százvalahány részes sorozatot csinálni. Még akkor sem, ha a szomszédasszonyt nemcsak a postás látogatja, hanem a villany-, no meg a vízvezetékszerelõ is...
Hát persze, hogy meg lesz az a sorozat - akármelyik - spékelve kórházzal, rendõrséggel, börtönnel és közben jó pár verekedéssel is. Meg az összes többi klisével: születés, halál, temetés, kóma, megvakulás, lebénulás, meggyógyulás, ésatöbbi, ésatöbbi.
malvinkicska 2016 ápr. 16. - 14:10:49
(407/2695)
A török sorozatok, tudom nem esti mesék, de gondoltam mivel a Mexikóiak átdolgozás szinte,nézem ezeket, de arra jöttem rá itt a gyilkolás, bíróság járás, enélkül nem sztori a sztori. A Szív Útjai, Seherezade, Tiltott Szerelem ha jól emlékszem, meg K G , és az Igazgyöngy, Ezel, Aztán fordítják a Karadayí, azt csak azért a szép színészi munkáért nézem, mert abban meg, olyan dolgok vannak, nem mindig tudom elhinni sem, meg egyebek. A Mexikói sorozatok amiket most adnak nem sokat ér egyik sem, a tv mûsor meg olyan, be sem érdemes kapcsolni, ezét maradtak ezek a sorozatok, de ebben nagyon sok a gonosz ember, és nagyon rondán viselkednek. Azt gondolom talán jó lenne egy kicsit mellõzni õket, de sajnos valami kis kikapcsolódás kell mifelénk, nagy lehetõsség nincs, pedig szoktam színházban is járni, de az sem lehet mindig. Olvasni rejtvényt fejteni, ez mind, de egyszer az is unalmas lesz.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 16. - 08:21:15 7/10
(406/2695)
Lehet, hogy a török bölümökben egyetlen rész, amíg egy szereplõ kórházba kerül, meg fel is épül, de itt a magyar epizódokban az biztos három rész. Elõször, amikor a szereplõ kórházba kerül, akármi okból is. A következõ epizód arról szó, hogy mindenki odacsõdül és várja a híreket. A harmadikban a delikvens magához tér, rögtön jól is van és haza akar menni. És láss csodát, némi házi ápolás mellett hipp-hopp rendbe is jön.
A másik, amikor az illetõ hosszú ideig kómában fekszik, na erre azért van szükség mert a távollétében zajlanak az események, és nyilván nem épp arról, amit õ akart volna... És persze az örökös, vagy a meghatalmazott csaknem csõdbe viszi a vállalatot. De a hirtelen magához térõ személy ugye megold minden problémát, és a család boldogan élhet - részletekben, itt és ott-. Na ja, ez a mai világ.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 16. - 06:18:07
(405/2695)
Megfigyeltem a török sorozatokban, hogy a kórházban 1 éjszakára sem tartják bent a pácienst megfigyelésre vagy ha ez meg is történik hamar hazaengedik. Cihan megérezte, hogy Gülszeren bajban van még jó, hogy odament a villához. Hazal gondolta a drága ajándékkal õ lesz az est fõszereplõje de nem jött össze neki rosszul érezte magát a buliban.

Keriman most túl lõtt a célon nem kellett volna segíteni a testvérének. Már olvastam az elõzetest és a leírtak alapján nem tudom sajnálni.

Várom a jövõheti részeket.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 15. - 20:03:08 7/10
(404/2695)
Én csak 2 török sorozatot láttam korábban, az Igazgyöngyöt és a Kuzey-Güney elsõ évadját. Mit mondjak, hát azokban is van épp elég erõszak, verekedés, leszúrás, lelövés, kórház lépten-nyomon, meg börtön is. Ez a sorozat semmiben sem különbözik azoktól, csak talán a nézõ egyszer telítõdik a mindig ismétlõdõ fordulatokkal, klisékkel.
Ja igen, a harmadik a Szulejmán, ami történelmi korba helyezve ugyanaz, ármány ármány hátán.

Én ezért nem horgonyzok le egy-egy nemzet sorozatainál, mert mindenütt megvannak a bevett klisék és nem szeretem mindig ugyanazokat a történeteket látni pepitában.
Érsekvári 2016 ápr. 15. - 19:26:02
(403/2695)
Ebben a részben sõt az eddigiekben is folyton fejbe vágnak valakit . Itt az embert aki vigyázza Güls-t és a nõt is . Ez az Özkan - Keriman páros egyre szörnyûbb . A nõ hazudozik , lop a szemét kopasznak besegít . Amikor a banánt eszi nem különbözik
egy majomtól....borzalom . Özkan alig egy hajszálon múlt , hogy Dszihannal találkozzon bárcsak elkapta volna , aki megérezte baj lehet Gülserennel .
A partin Ozan sokat van Dzsanszuval örülnek egymásnak , ami Hazalnak nem tetszik irigyen nézi õket . Dilarának már rögeszméje lett Gülseren , az új ház kész átjáróház már mindenki tudja hol lakik.
Rahmi elõkerült Dilarának hiányzott most újabb tervet eszelhetnek ki ketten .
Mi juthatott Gülserennek eszébe kezd derengeni neki mi történhetett .
Hétfõig várnunk kell .

Jó hétvégét a fórumtársaknak !
malvinkicska 2016 ápr. 15. - 18:34:28
(402/2695)
Elõször azzal kezdem ebben a sorozatban be van osztva mikor ki kerül kórházba, mert eddig már sok szereplõ volt, most Gülseren volt szegény a soros. A törököknél mikor valamilyen ünnep van, mindig történik valami, a másik sorozatban letartótatás, itt verekedés, rablás utána kórház , és majd börtön, ezeknek csak e körül forog a gondolatuk, enélkül nincs sztori, de valahogy most már nagyon unom, ezt a sok agressziót. A régebbi sorozatok teljesen másak voltak, most nem akarom felsorolni, de ezek egy kaptafára íródnak, csak más szereplõk, és durva esetek. Hazal ma láthatta nem csipi a fiú tesója, nem egy szeretni való valaki, most már tiszta anyja, mert az meg elmebeteg olyanokat képzel ami nincs, mindenütt Cihan és Gülseren, e körül forog a beteg elméje, ezt is gyógyítani kellene, mert ebbe bele fog õrülni, elõbb utóbb. Az a Keriman egy szemetes kuka amit csinál, én elhiszem színész de ez a szerep nagyon utálatos.A történet ennél komolyabb, és nem hiszem nem lehetett volna valami normálisabb, sztorit írni.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 15. - 17:59:17 7/10
(401/2695)
Birtam, hogy Ozan Hazal ajándékát meg sem nézte, Dzsanszuétól meg teljesen odavolt. Aztán meg egész este Dzsanszut ölelgette. Hazal meg irigyen és féltékenyen nézte.
Látom már kitõl örökölte Hazal az elmebajt. Dilara nem normális, otthagyta a fia születésnapját és elrohant Gülszeren ajtaján dörömbölni. Nem értem mire ez a nagy féltékenység, hiszen nem is szereti a férjét. (talán a "tulajdonát" félti?)

A hülye Özkán meg nem ért el semmit Gülszerennél, szerencsére nem tudta megerõszakolni és pénzt se talált nála. Ha kiderül, hogy õ támadta meg a feleségét, újra bevarrják és most már nem hiszem, hogy Dzsandan ki tudná hozni újra. Sõt a válásnak sem lesz akadálya. Remélem, legalább ez sikerül a nõnek.

Nem láttam Dzsanszu nyakláncán a medált, de olyan szív formának tûnt. Vagyis nem az a lánc, amit Gülszerentõl kapott és nem is az, amit Özkán adott neki (amit eredetileg Gülszerennek szánt, csak õ nem fogadta el). Az enyveskezû Kerimán meg lenyúlta, de biztos megfizet érte. Gondolom, hogy Dzsihán feljelentést tesz, vagy Gült beszéli rá. Elvégre megtámadták és kirabolták. És most már, hogy tudják, Kerimán ott volt, nem lesz nehéz összerakni, ki lehetett a társa...
Érsekvári 2016 ápr. 14. - 20:29:18
(400/2695)
Hazal egy pulóverért mekkora cirkuszt csinál , mindent ráhagynak semminek nincs ódiuma . Ilyen drága órát is , hogy adhat Ozannak hiszen az anyja pénzébõl veszi , aki ezt is ráhagyja . A fotóalbumot úgy gondolom Ozannak készíthetik , aki ennek biztosan jobban fog örülni , már csak azért is , mert Dzsanszutól kapja . Miközben csinálják Gülseren a régi idõkrõl mesél neki .
Özkan - Kerimannal nem férnek a bõrükbe tervezik bejutnak Gülserenhez a kopasz már terepszemlét is tartott és megeszi a sárga irigység a látottak miatt . Szolmaz - Alperrel egy húron pendül õk is mindenáron pénzt akarnak kicsikarni Dilarától .
Dzsihan a fiának autót vesz kicsit túlzás , de Dilarat akarja lekõrözni ebben is .
7/10
napraforgó 2016 ápr. 14. - 18:43:45 7/10
(399/2695)
Dzsandan Dilara rossz szelleme, õ tanácsolta, hogy hozza ki a börtönbõl Özkánt és nem gondol arra, hogy így a lányai is veszélybe kerülhetnek. Mit csinálna, ha pl. Özkán elrabolná valamelyik lányt és váltságdíjat követelne érte?
És az õ tanácsa az is, hogy Dilara vegye vissza Alpert. Mit gondol, mit fog szólni ehhez Dzsihán? Jobb lenne, ha inkább havi apanázst juttatna az öccsének, minek ez alátszatmunka? Alper úgyse csinál semmit se, de ha mégis, az úgyse jó, viszont a rendes dolgozókat nyilván irritálja a jelenléte, meg a semmittevése.

Özkán felméri a terepet Gülszerenék házánál és már szövi a terveket a nõvérével. Kerimán meg micsoda mesét adott elõ a szomszédasszonyának Gülszeren palotájáról.
Hazal szórja a pénzt rendesen, az anyja meg nem állítja le.

Dzsanszu és Gülszeren fényképalbumot készít - vajon Ozánnak ajándékul? - és nézegeti a lánya kiskori fotóit. Kedves, megható jelenet, nagyon jól megértik egymást.
Kíváncsi vagyok, hogy sül el Ozan születésnapi ünnepsége.
malvinkicska 2016 ápr. 14. - 18:08:28 Előzmény Érsekvári
(398/2695)
Hazal ami pénz költést csinál az nem normális, és azt hiszi Dilara ez jót tesz ennek a beteg lánynak, mert ez erõsen az, nincs az a sok ami egyszer el nem fogy, hol papa, most meg ez a lány mi lesz ennek a vége, aztán feltámadtak Alperék, az egyértelmû zsarolni fogják D-t. Az az ügyvédnõ nagyon sok rossz tanácsot ad neki, és mindent elfogad, olyan, mint aki gyámság alatt van és azt csinálja amit mondanak neki, képtelen egyedül döntéseket hozni, és még õ tartja magát valakinek. Özkan egy nagyon elvetemült személy, biztos valamit fog csinálni, Gülserennel, mert a harag és az esztelenség vezérli. A történet ahogy halad egyre jobban durvul, mert mindenki túl akar tenni a másikon.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 14. - 12:57:10 7/10 Előzmény napraforgó
(397/2695)
Azt én se tudom, hogy jöhetett ki Özkán a börtönbõl, elvégre tönkretett egy drága gépkocsit, és ami a fõ, megvert egy embert, úgy, hogy az kómába esett. Én azóta sem hallottam, hogy jobban lenne. Szóval rejtély, hogyan tudta Dzandan elérni, hogy kiengedjék, akár óvadék ellenében is. Gondolom, az óvadékot megint Dilara tette le.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 14. - 08:40:33 7/10
(396/2695)
Én egy generációval idõsebb vagyok, így, ha az én gyerekem úgy viselkedik, mint Hazal, nyilván nem küldöm el a háztól, mert hát hová is menne, nincs mindenkinek hátországa, választási lehetõsége. De hogy kapott volna két szép nagy pofont a gyermek, az biztos. Manapság már nem divat megütni a pofátlan, szemtelen gyereket, mint az én idõmben, sõt, talán még büntetik is, de nem hiszem, hogy ez akkor visszatartott volna.
Szerencsére az én gyerekeim nem voltak ilyenek, mint Hazal, nem kellett õket Makarenkói pofonokkal nevelgetni, pedig én is dolgoztam, meg az apjuk is, tehát én se nagyon tudtam sokkal többet foglalkozni velük, mint itt a sorozatban Gülszeren. De tény és való korlátokat fel kell állítani a gyerekeknek, meddig mehetnek el és mikor lépik át a határt.
Amúgy nem vagyok a verés híve, de azért sokszor láttam már, hogy egy anyamacska megpofozza a túl szemtelen kölykét, vagy ugyanúgy egy kutya is rámordul a kölykére. Ahogy azok is visszavesznek ilyenkor, ugyanúgy az embereknek sem kellene hagyni, hogy a végletekig elfajuljanak a dolgok, idõben kell odamordulni, vagy akár odalegyinteni.
És látszik, hogy itt a lánynál az elbeszélgetés nem számit semmit sem. Gondolom, hogy ha Özkán végig velük él, bizony nem mer ez a lány így viselkedni, még akkor sem, ha nem is verné az apja.