7/10
napraforgó 2016 aug. 07. - 13:50:54 7/10
(1145/2695)
Ahogy Hazal esetében röhejesnek tartom, hogy minden bûnét, hibáját, szemétségét, alattomosságát, gonoszságát arra fogják, hogy mert nem volt apja szegénykének..., ugyanúgy Harun magyarázata és nevetséges, a húga 20 évvel korábbi halálával magyarázni minden mostani szemétségét. Nekem nem tud ez a pasi olyan szépeket mondani, olyan romantikusan viselkedni, hogy meggyõzzön, hogy õ is rendes ember. Velejéig romlott, becstelen ember, egy felkapaszkodott suttyó, aki egy nevetséges magyarázattal próbál takarózni. Dilarát nem csípem a nagyképû, önzõ, sznob viselkedése miatt, de még neki sem kívánok ilyen szerelmet. Ez a pasi éppúgy eltapossa õt, ahogy most Dzsandant, ha valami olyat tesz, ami nem tetszik neki.
7/10
napraforgó 2016 aug. 07. - 13:39:02 7/10
(1144/2695)
Láthattuk, hogy Ozan is felelõsségre vonja a mostohahúgát a kapcsolatáról - anélkül, hogy utánanézett volna a fiúnak. Mert ha utánajárt volna és azt látja, hogy nem rendes fiú, úgy rendben van, hogy óvni, védeni akarja a húgát. De Ozan semmi ilyet nem tett, nem tudhatja, ki a fiú. Bizonyítékok nélkül nekiesni valakinek nem fair.
Azt nem tudom, hogy Dzsihán miért fogja felelõsségre vonni Dilarát az új kapcsolata miatt, azért mert van, vagy inkább azért mert kivel van??! Mert ha már tudja, vagy legalábbis sejti, hogy Harun a csábító, talán joggal aggódik. Harun, aki tönkretette õt, aki a szemébe barátságot színlel, hátulról meg beledöfi a kést, aki az apját is csõbe húzta az adóssággal és át akarta verni a kémprogrammal - nem igazán kell elhinni azt sem, hogy önzetlenül és szívbõl szereti Dilarát. Ilyen elõzmények mellett a románcnak akármilyen kimenetele is lehetne és Dilara tönkre is mehetne belé (ahogy Dzsandannak sem esik jól Harun árulása). Szóval ezt még nem tudhatjuk elõre, de gondolom, hamarosan kiderül.
-----
Persze az is lehet, hogy a muszlim férfiakra oly jellemzõ birtoklási vágy az oka - épp ma olvastam egy muszlim professzor értekezését arról, hogy miért tekintik prédának a migránsok a nyugati nõket, miért oly gyakori mostanában a nyugati nõk elleni erõszak. A muszlim férfiak a saját "erkölcsös" nõiket, anya, feleség, húg, leánygyermek a tulajdonuknak tekintik, amit meg kell védeniük. Ezzel szemben a nem muszlim nõket, akik nem takarják el a hajukat és a testüket a sóvár férfitekintetek elõl mind prédának tekintik, meghódítandó területnek, de õk a hódítást csak erõszakosan tudják elképzelni. Számukra az ilyen nemi erõszak nem bûn, hanem természetes magatartás.
Sajnos a nõk ilyetén jellegû "meghódítása" után rendszerint következnek az egyéb erõszakos "hódítási kísérletek", más tulajdona, aztán meg a területek iránt.
offtopic
ildimix 2016 aug. 07. - 11:50:11
(1143/2695)
Javítsatok ki ha tévedek de mostanában sõt elég keveset hallottam Cansut az anyjával bizalmas dolgokról beszélni. Azt gondoltam elsõre Gült fogja beavatni Denizzel kapcsolatban õ megértõbb lett volna, mint Dilara. Nehogy az legyen a kapcsolat vége, hogy Dilara eltávolítja az útból Denizt. Pénzzel nem fogja tudni megzsarolni de az anyjával igen. Remélem nem ez lesz a kapcsolat vége.

Spoiler: Napraforgó én mostanában nem olvastam elõre a részeket de felháborító volt, hogy Cihan kérdõre vonja Dilt az új kapcsolatáról. Ezt a részt nem kellett volna beleírni a sorozatba.

spoiler vége.

Várom a hétfõi részt.
gigi1 2016 aug. 07. - 11:23:10 Előzmény Darkrose
(1142/2695)
A héten nagyon kis romantikus volt mindenki. Szegény Ozan (és hála az égnek Hazal is) kimaradtak belõle. Ha eddig volt kérdés, hogy kinek a fia, most kiderült. Tiszta Cihán, ez is bele akar szólni mindenki életébe és megmondani, hogy ki mit csinálhat. Ordít, mint az apja. A srácnak nagyon kéne már egy csaj, kicsit túltengenek benne a hormonok.Az apja is, hogy lenyugodott, amikor végre megkapta Gült.
A lánykérés nagyon romantikusra sikeredett. Nekem egy kicsit túl harsány volt Gülszeren,azt hittem kicsit visszafogottabb, szerényebb lesz. De lehet csak azért tûnt annak, mert eddig még egy félmosolyt sem láthatunk tõle, most meg hangosan végig nevetett. A pénteki részben aztán ismét láthattuk a szenvedõs arcát. Jó kérdés, hogy most mi baja lehet. Hazal már vagy 1 hete nem csinált rosszat, Cihán mellett bebiztosította a helyét és tizen x év után végre a lepedõt is összegyûrte valakivel. Elvileg semmi gondja baja nem lehetne, de hát neki lételeme a szenvedés, a mártírkodás..
Bezzeg Dilara, annak az arcáról le se lehetne törölni a mosolyt. Még Ozan se tudta a jó kedvét elvenni. Továbbra is a legjobb páros Harunnal. Ez a pali valamit nagyon tudhat. A férfifaló Candan is, hogy behunyászkodott. Még abba is belemenne, hogy a pasi legyen együtt mindkettõjükkel, csak õt ne hagyja el. Így megalázkodni, szánalmas...Fog õ még kavarni.
Az viszont teljesen életszerûtlen volt, hogy Harun 20 évig készül a bosszúra, (Lefizet egy csomó mindenkit, beépített embereket küld Cihán cégéhez stb.) , erre arra a szerencsétlen Rahmira bíz egy ilyen fontos feladatot, mint Cihán gépének a meghackelése. Ez megint csak arra volt jó, hogy Cihán villogjon. Kizárt, hogy Harun ennyire amatõr lenne.
gigi1 2016 aug. 07. - 11:00:59 Előzmény Darkrose
(1141/2695)
Azt én is bírtam amikor Gül elõadta, hogy Hazal, amíg vele élt, milyen kis tökéletes volt. Dilara még sehol nem volt, amikor az akkor 14 éves lánykája, már a suli mellé járkált, és pasizott. Õ meg persze mindent elnézett, másnap még több zsebpénzt adott neki, még több ruhát vett stb. Mindezt azért mert nem volt apja. Vicc..És még most se látja be, hogy mennyit hibázott Hazallal, szerinte mindenrõl dilara tehet. Ebben persze Dzsihán és Derja folyamatosan meg is erõsítik. Nem szeretem azt, amikor valakit ennyire tökéletesnek akarnak beállítani. Szimpatikus volt dilara, amikor Harunnal beszélgettek és denizzel kapcsolatban elmondta, hogy szeretné legyõzni magában azt, hogy ne legyen ennyire "válogatós". Bírom azokat az embereket, akik beismerik a gyarlóságukat és megpróbálnak változtatni. Harunnak az öreggel is nagyon jó beszélgetései vannak. vele õszintén megtudja osztani a kételyeit,dillemmáit hogy mennyire õrlõdik, hogy szíve szerint a szerelmet választaná, de nem tud a testvére halála miatt megnyugodni stb. Érzelmes pali, aki sokat hibázik. De látszik, hogy nem pusztán gonoszságból akar bosszút állni Cihánon. Az öreg igazi jó barát, megmondja, hogy mit kéne másként csinálnia, jó tanácsokat ad neki. Nem olyan, mint Yildrim meg Derja akik kb. azért vannak, hogy folyamatosan biztosítsák a fõhõsöket abban, hogy mindent milyen jó csinálnak...
7/10
napraforgó 2016 aug. 06. - 02:33:04 7/10
(1140/2695)
Nem igazán értem, hogy Ozan miért is tartja magát többre Deníznél? az a fiú 22 éves és tanulni akar, mérnök lesz. Igaz, hogy csak estin tud tanulni, mert nappal dolgoznia kell. Az õ életében sincs apa (és mit ad isten, kibirta, nem hülyült meg, mint Hazal), sõt a beteg anyjára is gondot kell viselnie. A kocsija öreg az igaz, és maga tartja karban, de úgy nem kunszt jó kocsival villogni, hogy apu vette (és Ozán rögvest össze is törte), vagy a szalon drága járgányait sétáltatja.
Na és mit csinál Ozan? Már második éve nem tanul, csak teng-leng, halasztgat, nem tudni, vajon dolgozik-e még a haverja faterjának autószalonjában, vagy az is csak egy fellángolás volt. Az apja pénzét költi, és õ is csak a "Dzsihán Gürpinár fia", mert saját érdeme nincs, csak az apjáéval dicsekedhet. Tiszta Hazal, nagyon is egyformák õk, legfeljebb kissé kultúráltabb, ragadt rá az úri modorból. Hazal se törekszik semmire, neki is pont elég, hogy az apja valaki, és költi a pénzét számolatlanul.
De Ozan hülyeségei is megérnek egy misét. Ittas vezetés, késelés, tiltott verseny baleset okozásával, aztán a villa kirablásának lehetõvé tétele, majd kábítószeres ügybe keveredés... Meglehet, hogy a két utolsóban vétlen volt, na de azért azok se történnek meg, ha õ nem úgy áll hozzá...
Én nem is értem, hogy Dzsihán miért ad nekik ilyen korlátlan összegû hitelkártyát? Én tuti csinálnék egy havi limitet, osszák be és ne tékozoljanak. És Ozant is jó lenne beíratni Hazal mellé a pszichiáterhez....
8/10
Elhaym 2016 aug. 06. - 00:10:34 8/10
(1139/2695)
Szavazás – Melyik Magyarországon is ismert török sorozat tetszett/tetszik az alábbiak közül?

https://elhaym.wordpress.com/2016/08/05/szavazas-melyik-magyarorszagon-is-ismert-torok-sorozat-tetszetttetszik-az-alabbiak-kozul/
Érsekvári 2016 aug. 05. - 19:49:13
(1138/2695)
Valóban Ozannál és Dilaranál náluk a gazdagság a mérce , aki nem üti meg ezt , az nem megfelelõ ember számukra . Cansu amikor kielégíti Dilara kíváncsiságát mesél Denizrõl , látni a nõ savanyú képet vág . Nem találja egyenlõ rangúnak Cansuhoz . Ugyanazt feltételezi Denizrõl amit Gülserenrõl is , hogy a vagyonra hajtanak . Alig várom , hogy ez a sznob , elszállt , rangkórságban szenvedõ nõ jól pofára essen .
Harun a párja egy felkapaszkodott bunkó . Dzsandan meg õt készítse ki , mert az a nõ mindenre képes meg is mondta neki . Most ugyan lekoptatta a nõt , de ez csak a látszat , hogy beletörõdött . Nem hiszem !
Az viszont tetszett Rahmiba mégis szorult némi tisztesség a fia iránt . A vér nem válik vízzé . Bevallotta Cihannak Harun megkörnyékezte és az adósságait is . Remélem Harun kamatostul visszakapja a gatyáját is elveszíti .
Cihan - Yildrim jó koponya kitalálták az emailt és Harun egybõl ráharapott .
Cihan egy régi ismerõsével találkozott aki egy üzleti ajánlattal állt elõ . Harunt jó lenne padlóra küldeni megérdemelné , mert rohadt okosnak képzeli magát .
Keriman lekésett szerintem Rahmi zsarolásával , hiszen Cihannak bevallotta az öreg az adósságát......akkor mit akar Keriman ?
Ezt majd valószínû hétfõn megtudjuk .
malvinkicska 2016 aug. 05. - 19:09:08
(1137/2695)
Ozan kicsinyített mása Dilnek épp oly rossz természetû, mint az anyja ezeknek rajzolni kell embereket akik megfelelnek, az õ elvárásainak. Ozan nagyon rondán viselkedik még túl tesz Hazalon is. Dil is úgy látszik kicsinyeli a gyereket a lányához, mert azt tartja szõr a szõrrel, tehát egyen rangúak legyenek, mert már olyanokon filózik, hogy mi lesz akkor ha betölti a 18-at a lány, ezeknek csak az anyagiakon forog a gondolataik, nincs egy szem szeretet vagy jobb érzés bennük. Cihan csõbe akarja húzni H-t ha sikerül neki remélem ez az ismerõs is nem egy csaló.
7/10
napraforgó 2016 aug. 05. - 17:55:08 7/10
(1136/2695)
Úgy van, ahogy sejtettük, Ozan nekiesik Dzsanszunak, ki volt ez a link alak, aki hazahozott? Attól link, mert nem egy luxuskocsival hozta, hanem egy kb 30 éves matuzsálemmel. Nem találkozhatsz vele többet, ordítozza. Dzsanszu nem tudja leállítani Ozan tombolását, bemenekül a szobájába. Fölhívja Dilarát, aki még mindig Harunnal romantikázik az étteremben. Panaszkodik Ozanra, Dliara megígéri, hogy hazamegy. Dil elmondja Harunnak, hogy Ozan õt is elõvette. A férfi azt javasolja, mondja el a gyerekeinek, hogy van valakije, de Dil még korainak érzi. Otthon aztán - a saját stílusához képest meglehetõsen finoman, de rendesen kifaggatja Dzsanszut, ki az a fiú, hány éves, mit tanul, mivel foglalkozik. A 22 éves srácot túl öregnek véli Dzsanszuhoz, nem tetszik neki, hogy esti egyetemen tanul, miért nem nappalin, stb. Dil kissé fanyalog, jobb partit szeretne Dzsanszunak.
Harun a szállóba megy, ahol Dzsandan várja. Nagyon összevesznek, a nõ szerelmet vall, Harun ezért dühös, õ ezt nem akarta. AZ együttmûködésük során a nõ megsokszorozta a vagyonát, arról nem volt szó, hogy szerelmes lesz belé (oda-vissza). A nõ féltékeny Dilarára, de a férfi nyomatékosan megparancsolja, hogyhagyja békén a nõt, sõt óvatosan vonuljon ki Dilara életébõl, vagy tönkreteszi. Majd hazaviteti a nõt (gyakorlatilag kidobta).
Rahmi otthon dilemmázik egy üveg ital mellett, feltegye-a fia gépére azt a programot? Az éjszaka közepén sírva fölhívja Dzsihánt, jöjjön haza. Dzsihán otthagyja Gülszerent és megy. Mire reggelre hazaér, már mindent tud Harun mesterkedésérõl, az öreg bevallja, hogy mennyire eladósodott, de azért mikor átgondolta, gyanús lett neki Harun nagy segítõkészsége. Dzsihán Yildrimet hívja és együtt kitalálják mi legyen. Dzsihán felteszi a laptopjára a kémprogramot és fals e-mailt ír Yildirmnek, miszerint bajban van, el akarja adni a részvényei 20 %-át.
Harun épp Dillel reggelizik és Dzsanszu szerelmi életét tárgyalják ki, amikor megjön az értesítés, hogy mûködik a kémprogram.
Alper megjelenik Dilaránál, együttmûködést ajánl neki. Otthon Szolvaz és Dzsandan várják, mi volt. Dilara rátelefonál Dzsandanra, aki finoman lerázza, megbeszélése van, majd visszahívja.
Gülszeren a tónál megismerkedik egy nõvel, aki a 10 éves kislányával sétálgat. Este a nõ, Ebru férje, Müntaz is megérkezik. Épp csak leülnek, amikor befut Dzsihán is, a házaspárral jól ismerik egymást. A férfiak külön is vonulnak üzleti megbeszélésre. Müntáz egy jó üzleti ajánlattal áll elõ, egy amerikai cég akar betörni a török piacra, javasolja, társuljanak, neki egymagában ez túl nagy falat lenne. Dzsihán beleegyezik, majd felhívja Yildrimet, kéri hívja össze a vezetõséget, mert újra megpályázza az elnöki posztot. Egy e-mailt említ, amit elküldött a férfinak (remélem nem azon a címen, amit a kémprogram figyel?).
Rahmi épp vacsorát fõz, amikor megjelenik nála Kerimán. Ki akarja dobni, de a nõ lejátsza neki a felvételt, amit a taxiban készített. És bevonul, ígyanak meg egy teát. (ezt se igen értem, hisz Dzsihán már tud az újabb adósságokróll...)
offtopic
ildimix 2016 aug. 05. - 07:22:11
(1135/2695)
Harun elmondhatta volna Ozannak õszintén õ is szerelmes az anyjába és együtt járnak. Hazal ugyanolyan gonosz, mint volt nem szeretné, hogy Cansu velük éljen még mindig a villához ragaszkodna.

Deniz továbbrais nagyon szinpatikus alig várom, hogy Cansu bemutassa a fiút Gülnek.

Várom a mai részt.
7/10
napraforgó 2016 aug. 05. - 04:23:24 7/10 Előzmény malvinkicska
(1134/2695)
Kösz szépen.
Kíváncsi vagyok Harun meddig lesz a nagy atyai barát Ozan számára, ha kiderül, õ az anyja szeretõje. Akármilyen forrófejû az a fiú, de azért csak díjazta az apját, aki mindig õszinte volt, megmondta jó idõben, hogy szereti Gült, el akar válni, ezzel szemben sem az anyja, sem Harun nem õszinte. Az anyja még akkor is keresztbefeküdt a válási szándéknak, amikor már teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem lehet megmenteni azt a házasságot - merõ gonoszságból, csakhogy Dzsihán ne lehessen boldog Gülszerennel. Bezzeg amikor felbukkant az életében Harun, mondott 2-3 bókot, már neki lett sürgõs a válás. De persze egyikük se vallja be, hogy õk is együtt vannak, Harun adja a tudatlant, Dilara meg az elfoglalt üzletasszonyt. Álszent páros.
Érsekvári 2016 aug. 04. - 20:50:36 Előzmény malvinkicska
(1133/2695)
Végre Yildrim információhoz jut Harunról errõl Cihant is tájékoztatta , aki jól sejtette Harun az ellensége és Dzsandan is a duó tagja valószínû .
Még kettesben töltik a napokat a szép helyen tervezik a jövõt .
Hát ez nagyon jó Ozan Harunnal tárgyalja ki a szülõk szerelmi életét . Viszont a tényeket a fiú nagyon jól felvázolta. Harun fondorlatos kérdéseivel kiszedte belõle a lényeget . Na arra kíváncsi lennék Ozan amikor megtudja Harun az anyja szeretõje milyen paff lesz .
Keriman nagy franc , de Özkan se megy a szomszédba vagányságért . A két fiatal tényleg összeillik helyesek nagyon .
Rahmi kételkedik Harun jóságában amit Cihannal akar tenni , de nagy adóssága miatt lehet mégis megteszi a rossz lépést a
fia ellen ?
Dzsandan a zöldszemû szörny mindig lesben áll figyeli a párocskát és fotóz bõszen .
Ozan is amikor meglátja Cansut Denizzel felháborodott képet vágott . Jó lenne már elkapná õt is egy õrjítõ nagy szerelem és ne mással foglalkozna .
sage 2016 aug. 04. - 19:42:15
(1132/2695)
Megtört szívek 2014 42 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_42_Bolum_HunDub_Sage
malvinkicska 2016 aug. 04. - 19:32:13
(1131/2695)
Rahmit keresi a barát, és nagyon mérges amiért járatja a bolondját vele, R felháborodva mondja meg van szintae fagyva, és ott hagyjam a barát valami bajt sejt, amiért ilyen R. Gül és C ülnek a padon és a téma hogyan mondják el a gyerekeknek ezt a dolgot, hogy meg kérte a kezét, Gül tart O reagálásától de C vigasztalja. Aztán egy játék teremben, O és H beszélgetnek, H kérdezi az iskolát O-tól az mondja halaszt de H ez nem tartja helyesnek, és akkor a fiú elkezdi mosni a családot az apja eljegyzése, aztána nagy gond az anyja mivel nem alszik otthon sem,erre H azt mondja elváltak miért húzza fel magát ilyeneken. Azt hiszem ennyi volt az elsõ reklámig.
7/10
napraforgó 2016 aug. 04. - 18:20:56 7/10
(1130/2695)
Köszi, de csak az elsõ 6-8 percrõl maradtam le. A többit már láttam.
malvinkicska 2016 aug. 04. - 18:18:32
(1129/2695)
Az elsõ percekben nem sok minden történt de nekem is pont itt volt a szomszéd asszony, azt láttam C és G együtt nosztalgiáztak, aztán Yildirin hivta Ct jól gondolja Harun a hunyó, úgy jutott vagyonhoz csalt, mert mindig változtatta, a cég bejegyzéseit, aztán az öreg Rahmi is rájött valamire H-val kapcsolatban, azt mondta ezt nem tehetem C-vel, még hogy segíteni akar. Az érzelmek része volt, Cansu is Deniz együtt lovagoltak, ettek stb, és meglátta O mikor megpuszilta CAnsu Denizt, amilyen ronda O lehet, még ezt is szóvá teszi. Keriman adta a nagy dolgos fáradt nõt. Harun és Dil együtt a vacsoránál nagy volt,mikor azt mondta nem változott semmit a hely és késõbb megmondta nem emlékezett, már a helyre, közben Dzsan fényképezett, lesz ebbõl, még ereszd el a hajamat úgy sem hagyom magamat nagyon várom, a két dáma mikor egymásnak esnek.
7/10
napraforgó 2016 aug. 04. - 17:56:51 7/10
(1128/2695)
A változatosság kedvéért ma az én szolgáltatóm mondta be az unalmast, telefon süket, TV vak, internet meg szünetelt. Épp most kapcsolták vissza. Lemaradtam az elsõ reklámblokk elõtti percekrõl. Valaki megírhatná, mi történt a legelején.

Yildrin kinyomozza, hogy Harun cégeinek központja eredetileg Dubrovnikban volt, csak késõbb tette át a székhelyét Girnére, Ciprusra. Így már elég biztos, hogy õ áll a Dzsihán elleni akciók hátterében. Még keresik a kapcsolatot Dzsandannal is.
Hazal és Sejda fõzõcskéznek, Hazal szerint túl kicsi ez a konyha, jó lenne, ha az apja már elvenné az anyját, akkor velük költözne és megint luxus körülmények között élhetne.
Kerimán leadja a taxit a váltótársának, kicsit vitatkoznak, mert nem tankolta meg a kocsit. Aztán Özkánnal vitáznak egy stófát. Késõbb Özkán lefûrészeli a gipszet a lábáról, nagyon únja már a magatehetetlen fekvést.
Rahmi a neten kutakodik, erõs kétségei vannak, hogy Harun merõ szívjóságból segíteni akarna a fiának. Igenám, de ott a sok adósság, mit tegyen most?
Dzsanszu és Deniz lovaglásból jönnek, a fiú még soha nem lovagolt korábban. Dzsanszu biztatja, lépjen be õ is a klubba, de a fiú azt mondja ez nem az õ világa, ez a gazdagoké és õ nem az. Majd a lány elmeséli, hogy az apja elveszi Gülszerent. Gondban van, hogy akkor õ most kinél fog lakni, mi lesz vele. Aztán vacsorázni indulnának, de két srác Deniz kocsiját nézegeti. Nagyon tetszik nekik.
Özkán meglátogatja Engint, aki csodálkozik, csak a jövõ héten kellett volna levenni a gipszét. Özkán kajáért indul, de a mozgóbüfénél belebotlik a két fiatalba. Kicsit beszélgetnek. Amikor indulnának, a kocsi nem indul. Özkán segít beindítani, majd együtt visszamennek a szervízbe. Engin megnézi Deniz kocsiját.
Dzsihán és Yildrim telefonon beszélget Harun sûrû székhelyváltoztatásairól, így menekült el az adófizetés elõl. A vagyonát biztos nem becsületes úton szerezte.
Harun elviszi az apja éttermébe Dilarát, iszogatnak, beszélgetnek, zenét hallgatnak. Dzsandan az ablaküvegen át figyeli õket az utcáról, igen morcos, majd felvételt készít róluk a telefonjával.
Ozan nem akar egyedül vacsorázni a nagy üres házban, elmenni készül. A kapuban meglátja, hogy a húga épp kiszáll Deníz kocsijából. Igen vad képpel néz rá.
Remélem nem akarja õt is csesztetni, hogy kivel jár és miért?
malvinkicska 2016 aug. 04. - 15:15:19
(1127/2695)
71 Bölüm, az van kiírva Finale, akkor most a 43- nál tart a történet, akkor még van bõven ha meg vágják akkor is.
malvinkicska 2016 aug. 04. - 12:16:29
(1126/2695)
Nagyon sok mindent egyformán látunk, Dilara nagynak képzeli magát de Dzsandan mondja meg neki mit csináljon, mi lesz akkor ha kitudódik a a Citrom ízû románca Harunnal, akkor ki fogja adni a rondábbnál rondább, tippeket neki.
Dil alapból egy ilyen nõ, még a mosolya is olyan mû, Harun is csak teszi a szépet de hiteltelen.
Attól eltekintve C és G között, megromlott a kapcsolat, de sokkal hitelesebbek, amit alakítanak.
7/10
napraforgó 2016 aug. 04. - 10:54:03 7/10
(1125/2695)
Harun végre megkapta Dilarát, de ez mégse elég neki, csak ármánykodik tovább Dzsihán ellen. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy Dilara mit fog szólni, ha a tudomására jut, hogy az újdonsült szerelme tette tönkre a nagynevû Dark cégcsoportot. Egy õszinte szerelemnél a felek segíteni szokták egymást, de Harun csak vágja tovább a fát a most már Dilara által vezetett cég alatt.... Ilyen az õszinte, mély szerelem???
Dilara asszonyt egyébként se nagyon bírom, most is összevissza hazudozik a gyerekeinek, hogy éjjel-nappal dolgozik, meg üzleti vacsorán van, bla-bla. Ugyan ki hiszi el, hogy az a vacsora reggelig tartott? De annyira tudja adni az erkölcsös úriasszonyt, a nála sokkal becsületesebb Gülszerent meg alázza, mindenféle cédának nevezi, számára csak "az a nõ". Úgy tesz, mintha Gül tette volna tönkre a két évtizede romokban heverõ házasságát. Nagyon tud mutogatni másokra. Hja, más szemében a szálkát...
offtopic
ildimix 2016 aug. 04. - 07:16:53
(1124/2695)
Tetszett az a jelenet amikor Cihan megkérte Gül kezét. Kíváncsi leszek mikor lesz az esküvõ meddig fogják ezt a szálat húzni.

Ozan túlzásba viszi a viselkedését Dilarának joga van más férfival járni hiszen már elváltak.

Hazal semmit nem változott szemét módon bánt a sofõrrel.

Várom a mai részt.
10/10
vondermonarchi 2016 aug. 04. - 00:26:56 10/10
(1123/2695)
Gyönyörû helyre vitte Dzsihan Gülszerent, szépen fényképezett jelenetek, szép zene.
Húú Dilara milyen szánalmas mikor a fia rákérdez a kimaradásaira õ meg Dzsihanra mutogat :))) Hát, elég idióta fiút nevelt, valaki szerezhetne már egy nõt ennek a gyereknek hogy tudja hova tegye a hormontúltengését .
Harun, ez az ízig-vérig becsületes úriember ... én biza Rahmi bátyám helyében az õ kukacát lógatnám a Boszporuszba !
Érsekvári 2016 aug. 03. - 21:25:48
(1122/2695)
Ma volt aztán minden . Dilarát mintha kicserélték volna Harun csodát tett vele . Cihan is romantikázni vitte Gülserent . Váratlanul megkérte a kezét viszont egy nem várt paparazzi tanuja lesz és késõbb mindenki látni fogja a képeket . ez is Harun mûve volt ?
Megtört a jég megtörtént csók és egyéb is .......Gülseren kívánatos nõ volt jól nézett ki .
Deniz gondolkodása hasonló mint Cansué mindig a jó kedvezõ oldalát látja a dolgoknak . Bezzeg Ozan semmivel nem ért egyet lázad teljesen Hazal típus nem véletlen édestestvérek . Most is kivan azon , hogy Dilara sosincs otthon , reggel megy haza az apjáról megjelenõ fotók miatt dettó . Az anyjának felteszi a kérdést van valakije ? Dilara kikéri magának és hallgat róla .
Hazalnak kezd megint nagy arca lenni .
Harun most Rahmit felhasználja a maga javára , de Cihan ellen . Az öreg lekötelezettje , de ráfog e jönni a saját fia ellen dolgozik .
malvinkicska 2016 aug. 03. - 20:16:37
(1121/2695)
Gültõl én nem láttam még eddig semmit, de amit itt hoz nekem megnyerõ, az is igaz aaz õ hangja olyan mint aki erõs dohányos rekedtes fátyolos, de olyan a Cihané is a magyar szinkron nagyon találó sokat javít rajta. Amiket olvastam a Dil nem egy olyan híres színésznõ, mint G ha lehet hinni ezeknek a híreknek, a másik G nagyon sok karaktert formált már, most is õt akarják az idõsödõ Kösemnek, A véleményét én mindenkinek tiszteletben tartom, egyik ember így látja a másik úgy ez természetes, ez a fórum azért van a sorozatról és szereplõkrõl kulturáltan véleményt nyilvánítani, egymás között.
malvinkicska 2016 aug. 03. - 20:16:37
(1120/2695)
Gültõl én nem láttam még eddig semmit, de amit itt hoz nekem megnyerõ, az is igaz aaz õ hangja olyan mint aki erõs dohányos rekedtes fátyolos, de olyan a Cihané is a magyar szinkron nagyon találó sokat javít rajta. Amiket olvastam a Dil nem egy olyan híres színésznõ, mint G ha lehet hinni ezeknek a híreknek, a másik G nagyon sok karaktert formált már, most is õt akarják az idõsödõ Kösemnek, A véleményét én mindenkinek tiszteletben tartom, egyik ember így látja a másik úgy ez természetes, ez a fórum azért van a sorozatról és szereplõkrõl kulturáltan véleményt nyilvánítani, egymás között.
Pera60 2016 aug. 03. - 19:38:00
(1119/2695)
Kedves Malvinkicska!
Úgy szoktam,hogy megnézem a filmet,és utána végigböngészem a hozzászólásokat. Ma az Önével tudok egyetérteni: igen Gül-nek sokkal jobban látszik a viselkedésén a szerelem,õ azért szerintem egyszerû szép nõ,aki nem palástolja az érzelmeit.Õszinte,nem hiszem hogy tud alakoskodni. Dilara ugyanakkor más osztályból való,iskolázott,gondolom gyerekkora óta arra nevelték,hogyan kell viselkednie.Alkalmazottakkal,üzlettársakkal,más úriasszonyok társaságában. Arra vagyok kíváncsi,ha Gülszerent elviszi Dzsihán az elegáns társaságba,akkor mi lesz? A szépsége biztos nyerõ,de azért ez nem az õ világa.
Ma ránéztem a Holdponton egy filmnek az elõzetesére. A Gülszeren a fõszereplõ,ott búcsúzik egy pasitól,de valahogy olyan mosolytalan,nehéz elhinni,hogy a szerelmétõl köszön el. Vagy a hangja volt számomra nem tetszõ? A magyar hangja sokkal jobb,mint a sajátja.
syuzi 2016 aug. 03. - 18:41:53
(1118/2695)
Nagyon jó volt a mai rész is:)
8/10
Darkrose 2016 aug. 03. - 18:15:52 8/10 Előzmény gigi1
(1117/2695)
Teljes mértékben egyetértek veled, mókás volt hallgatni Gülszerent arról, hogy Dilara hogy elrontotta az addig tökély lányát. Még el is hittem volna, ha nem látom, hogy Hazalka már akkor is átverte az anyját és pénzt csikart ki belõle, amikor semmijük nem volt, és fogalma nem volt arról, hogy ki fia borja. Engem is nagyon idegesít az, hogy Gülszeren rögtön megsajnálja Hazalt, meg ilyen hülyeségekre fog mindent, hogy Özkán. Megértem, hogy nagy törés volt a lány életében, hogy sehol nem volt az apja, de ettõl senki nem lesz ennyire önzõ, arrogáns, beképzelt, követelõzõ és tiszteletet nem ismerõ emberi lény.
Valóban érdekes volt az Özkan-Hazal beszélgetés, nekem elõször most tûnt Hazal igazán õszintének, ami elég ijesztõ, mert ez is azt mutatja, hogy ez a gyerek lelkileg nagyon beteg.
Veletek egyetemben én sem vettem be a szánom-bánom dumát, és láss csodát, igazunk volt! Szerintem Hazal soha nem fog megváltozni, vagy ha igen, akkor borzasztó dolgok árán.
malvinkicska 2016 aug. 03. - 18:00:35
(1116/2695)
A mai részben Ozan ahogy viselkedett, az nem semmi, annyiba van igaza nem kellene hazudni, meg kellet volna mondani, mi a helyzet, a szülõk elváltak, mindenki éli a saját életét. Szerintem Gül és Cihan szerelmi jelenete attól eltekintve, mi volt köztük sokkal hitelesebb, mint Dil és H, õk nem igazán tudták elhitetni velem, hogy szerelmesek. Gül tekintete, minden mozdulata finom elegáns, míg Dil egy kötött, citrom, még csak mímelni sem tudja a szerelmet. Cansu aranyos azzal a Deniz gyerekkel. az öreg Rahmi jóba helyet ott bizalmat, megint C- ellen van H. Keriman adja a szokott formáját bírom.
malvinkicska 2016 aug. 03. - 18:00:35
(1115/2695)
A mai részben Ozan ahogy viselkedett, az nem semmi, annyiba van igaza nem kellene hazudni, meg kellet volna mondani, mi a helyzet, a szülõk elváltak, mindenki éli a saját életét. Szerintem Gül és Cihan szerelmi jelenete attól eltekintve, mi volt köztük sokkal hitelesebb, mint Dil és H, õk nem igazán tudták elhitetni velem, hogy szerelmesek. Gül tekintete, minden mozdulata finom elegáns, míg Dil egy kötött, citrom, még csak mímelni sem tudja a szerelmet. Cansu aranyos azzal a Deniz gyerekkel. az öreg Rahmi jóba helyet ott bizalmat, megint C- ellen van H. Keriman adja a szokott formáját bírom.
7/10
napraforgó 2016 aug. 03. - 17:52:00 7/10
(1114/2695)
Kerimán hazaviszi Rahmit és az út végén felfedi magát. Az öreg morgolódik, hogy ez a nõ mindenütt felbukkan. Kerimán visszahallgatja a felvételt a telóján, nagyon vigyorog.
Dilara Harunnál ébred!, aki reggelit készít neki. Nagyon boldogok együtt.
Ozan viszont dühös, hogy az anyja nem jött haza, Eminét faggatja, aki nem tudja, hová ment. A fiú Dzsanszuval is morcos. A lánynak suli után Denízzel van találkája.
Gülszeren bemegy dolgozni szombaton, az õ munkájuk ilyen, mondja Hazalnak a reggelinél. A kapuban Dzsihán várja, faggatja, hogy mi a cég neve, ahol dolgozik, majd azt ígéri, másnap elviszi valahová. Egy kis tóhoz mennek, élvezik a szép õszi tájat. A találkozásuk sorsszerû volt, mondja a férfi, majd elõvesz egy kis dobozkát, letérdel és megkéri a nõ kezét. Gül igent mond. A fák mögül egy férfi fényképezgeti õket. Aztán csak sétálnak egy erdei úton. Dzsihán idõnként homlokon csókolja Gült.
Hazal és Dzsanszu találkozik a suliban, bájosan elcsevegnek. Mindketten a barátaikkal tervezik a délutánt. Dzsanszuért Deníz jön, Hazal leszólja az autóját a barátnõjének. Majd beülnek az érkezõ Azmihoz. Sejda csodálkozik, már neked is sofõröd van? Még jó, mondja Hazal.
Dilara is dolgozik, és azon töri a fejét, hogy fogja elmondani Harunt a gyerekeknek. Este a nõ Harunnál van és boldognak érzi magát a karjaiban. Nem akarózik neki hazamenni
Dzsanszu és Deníz a tengerparton sétálgatnak, egy büfénél eszegetnek.
Dzsihán és Gül elutaztak romantikázni, simogatják egymást. (hát elég langyos szerelmi együttlét)
Emine és Szema a telefonjukat nézik, érdekes hírt látnak. Ozan is meglátja és fölháborodik. Bemegy az anyja szobájába, látja, hogy nem aludt otthon. A cselédeket faggatja, ordibál. Hol az anyja, hová ment, hol aludt. Ekkor érkezik haza Dil, Ozan vele is ordítozik, hol volt, hol aludt. Dil visszautasítja a számonkérést, és Dzsihán románcát emlegeti, miért nem apádat faggatod? Nem láttad, hogy elvitte a nõt és még gyûrût is vett neki. De Ozant ez most kevéssé érdekli, csak faggatja az anyját, ki a szeretõje. Késõbb Dzsanszut faggatja, hogy tudta-e, hogy az apja elutazott Gülszerennel? Teljesen fe van háborodva, hogy mit mûvelnek a szüleik? Dzsanszu nyugtatgatja, elváltak, miért ne lehetne valaki az életükben. De Ozan csak puffog.
Dzsihán és Gülszeren boldogok együtt.
Rahmi pecázgat, Szuáztot várja, de helyette Harun jön, meghívja kávézni. Harun Rahmit faggatja, hogy megy Dzsihánnak az üzlet? De Rahmi nem tud semmit, csak a fiát meg a nõjét emlegeti. Harun figyelmezteti az öreget, a fia egy veszélyes emberrel akar üzletelni. Bár felhívta erre Dzsihán figyelmét, de az nem hallgatott rá. Aztán azt mondja, fogjanak össze,mentsék meg. Majd átad egy pendrive-ot azzal, hogy tegye föl Dzsihán gépére, akkor majd követni tudják a lépéseit.
Vajon az öreg lépremegy-e?
7/10
napraforgó 2016 aug. 03. - 14:32:13 7/10
(1113/2695)
Persze, nem gondoltam, hogy egyetlen vacsora megold minden problémát. Az jó, hogy akárhogy is, de elkezdtek beszélgetni, és nem is a lányok háta mögött. De ezeknek a beszélgetéseknek már régesrégen meg kellett volna történni!!! A kezdet kezdetén talán még nem is töltötték be a 15. évet a lányok, már amikor kiderült a gyerekcsere. Most meg már azt mondják, hogy 17 évesek, sõt mindjárt nagykorúak lesznek! Vagyis minimum 3 év telt el és a 4 szülõ nem tudott semmiféle megegyezésre, kompromisszumra jutni!!!
Az én józan eszem - lehet vele vitatkozni - azt mondja, hogy ebben a korban már nem lehet oda-vissza cserélgetni a gyerekeket - ahogy pedig itt teszik!!! - hanem azt kellett volna csinálni, hogy a gazdagabbik család némileg felemeli a szegényebbik életszínvonalát. Vagyis közelíti a sajátjához. Egy kõgazdag Dzsihán Gürpinárnak nem jelenthetett volna gondot még + 2, vagy akár 3-4 fõ eltarása. Sem a kosztjuk, sem a ruházkodásuk nem tette volna tönkre. De Dzsihán nem törõdött ezzel, úgy igazán, sõt semennyire sem. Dilara meg semmi egyébbel se törõdött, minthogy földbe döngölje Gülszerent. És minél jobban el akarta taposni, annál rosszabb lett a helyzet.
Persze, nem azt mondom, hogy meg kellett volna fizetni az árát, hogy megkapják Hazalt, már ahogy Kerimán szerette volna... de nekik valóban nem okozott volna gondot egy tetszetõs kis villa megvásárlása, ahová szintén küldhettek volna némi személyzetet is (házvezetõnõ, sofõr- biztonsági ember). Emellett valóban rengeteg közös programot kellett volna szervezni, már csak azért is, hogy Hazal ne érezze, hogy kevesebb Dzsanszunál. Persze ez nem azt jelenti, hogy eztán ne foglalkozzanak Dzsanszuval, de legalább annyi idõt Hazalra is kellett volna szánni. Dzsihán még csak úgy-ahogy, a sok munkája mellett is, de törõdött mindkét lánnyal, de Dilara bizony édeskeveset. Többet láttuk elmenni esténként szórakozni, mint az akármelyik gyerekévelfoglalkozni.... Szóval tuti, hogy rengeteget hibáztak....
Érsekvári 2016 aug. 03. - 14:00:02
(1112/2695)
Igazad van semmi nem történt azzal kapcsolatban mi lesz Hazal további sorsa kivel marad , hol lakik meg hasonlók .
Lehet még lesz folytatása nem marad ennyiben a dolog .
Özkan eddig mindig eltudott lógni a felelõsség alól , volt anyjuk a lányoknak , de most a fiánál más a helyzet . A élet jól kitolt vele veri õt rendesen , így anya nélkül maradt a gyerek sokkal többet kell helytállnia apaként .
Semmi nem végleges állandóan történnek nem várt események , ettõl jó és kiszámíthatatlan a történet .
Nekem nagyon bejön .
offtopic
ildimix 2016 aug. 03. - 07:39:19
(1111/2695)
Hazal monológját majdnem bevettem de szerintem nem volt õszinte a megbánása.

Deniz nekem nagyon szinpatikus összeillenek Cansuval.

Kíváncsi leszek nem olvastam elõre nagyon Hazal visszakerül a villába?

Várom a mai részt.
7/10
napraforgó 2016 aug. 03. - 06:51:40 7/10
(1110/2695)
Számomra sem volt hiteles Hazal nagy bûnbánása. Régóta követi már ez a lány ezt a taktikát, csinál valami disznóságot, aztán elsírja magát, mondván, hogy õ nem ezt akarta. Bocsánatot kér, mindenki megbocsát, megértõen viselkedik, de akkor Hazal már a következõ zsiványságon töri a fejét. És remek érzékkel oda szúr, ahol a legjobban fáj... Most is az apahiánnyal takarózik, ami számomra nevetséges volt, sajnos nagyon sok gyerek nõ föl apahiánnyal, fõként a válások magas száma miatt, de mégse lesz mind pszichopata.
-----
Amúgy nekem ez az apahiány mese másképp is sántít. Én nem vagyok pszichológus, sem pszichiáter, nyilván csak õk adhatnának hiteles magyarázatot, de nem hiszem el, hogy egy gyerek azért tesz el még egy szelet kenyeret, azért vesz egy plusz egy tollat, mert elhagyta az apja és fél, hogy mást is elveszít. Ez a magyarázat számomra röhejes volt. Hiteltelen. Mint ahogy Gülnek az a meséje is, amikor Hazal kiskoráról mesélt, hogy a gyerek megköszönt olyan dolgokat a távollévõ apjának, amiket nem is kapott meg tõle (ajándék bicikli, stb). Számomra ezek a mesék csak azt mutatták, hogy Gül igenis nagyon odafigyelt a lányára, a sok munkája mellett sem hanyagolta el, rengeteget foglalkozott vele. Hallhattuk, hogy fésülgette (selyemhajúnak nevezgette), öltöztette (kis piros ruha, rózyaszín akármi), tutujgatta, altatgatta, énekelgetett neki, stb. elvitte állatkertbe, rendszeresen betértek egy kisvendéglõbe, stb, stb. Hát melyik gyerek kap több figyelmet a szülõktõl? Ha még ennél is többet foglalkoznak egy gyerekkel, hát õ maga sokallja meg, és kéri, szálljanak le már végre róla. Szóval az elhanyagoltság nekem nem jön be. Meg az apahiány se. Mert lehet, hogy Gül életében nem bukkant föl más férfi, aki apamodelként szóba jöhetett volna. Egy apa annyiban lehetett volna jó, hogy kicsit ráncbaszedi a lányt, még idejében, nem hagyja, hogy az anyja fején táncoljon. Jó lett volna egy nagypapa, vagy egy nagybácsi is. De Gül apja megszakította a lányával a kapcsolatot, Kerimán férje meg már nem élt. Ha Özkán akkoriban felbukkan? Csak ordítozott volna mindenkivel, õ mint apa, hát nem nagyon játszik.
-------
És még valami. Ezen a vacsorán mindenki megbocsátott Hazalnak, de más a világon semmi sem történt. Megegyeztek arról, hogy lesz tovább? Hazal visszakerül-e a villába, ahová tartozik születési elõjogon? És ha igen, mi lesz Dzsanszuval? Békésen egymás mellett élnek, vagy netán helyet cserél Hazallal és visszamegy Gülszerenhez? Ááá. ugyan, nem egyeztek meg itt semmirõl. Maximum annyi haszna volt ennek a vacsorának, hogy fölmerült, itt tényleg bajok vannak, valamit tenni kéne! De hogy mit is? na aról nem került szó.
Érsekvári 2016 aug. 02. - 21:11:58
(1109/2695)
Cihan taktikája bejött összehozta a nõi szakaszt . Így senki nem tudott a másikról ezt másképpen nem is lehetett volna . Jó ötlet volt tõle . Meglepõdtek amikor látták mi a szitu , Dilara nem fékezte magát szidalmazta Gülserent aki szintén nem hagyta magát , vitába torkollik amikor Hazal váratlanul felállt és mindenkitõl egyenként bocsánatot kért.
Cansu kicsit tétován , de õ is megbocsát , de amikor megölelik egymást Hazal arcán valami cinkos mosolyt látni . Úgy vettem észre mint aki azt mondja könnyen ment ez is megvolt , de hihetõ ennek a lánynak a megbánása ? Kételkedem a bûnbánó szép pofija megtévesztõ úgy érzem . Dilara ott az asztalnál nem tudja felvenni Harun telefonját , aki reménytelenül várja . Ozan nem díjazza , hogy elmentek a vacsorára kiakad emiatt és azon is Cansu miért bocsájtott meg Hazalnak . Elfelejtette a sok gonoszságot amit tett vele .
Azért ez a Harun tudhat valamit a szegénységbõl jól feltört a jólétbe . Dzsandan dühöng hiába hívja Harunt . Késõbb az apjának kesereg Harun .
Rahmi megint kártyázik sokat veszít nincs már hitele . Késõbb barátjával abba a taxiba szállnak amit Keriman vezet , de nem ismerik fel a nõt . Aki végighallja a beszélgetésüket Rahmi nagy adósságáról . Bizonyára jól jöhet majd ez , mert felvesz mindent ami elhangzik a két férfi között .
malvinkicska 2016 aug. 02. - 18:41:52 Előzmény Érsekvári
(1108/2695)
A mai részt látva Dil egyre rondább ahogy ma viselkedett Güllel, mint egy igazi tanulatlan paraszt menyecske, mikor megszólalt kiesett a kapa a szájából, de talán még a gereblye is nagyon ordináré, ezzel a fenn hélyázással, neki senki nem ember csak õ, és sajnos a két gyerek, is olyan. Ozan is egy tuskó amit követ, miért bántja Gült, mindig ember hiba nélkül nincs az biztos, de ezek tökéletesnek hiszik magukat pedig nem. Hazal rendes hangneme nekem feltûnõ, mert mindig csak ordítani szokott, vajon meddig fog tartani. Dzsandant eszi a penész annyira félti Harunt, az meg játsza az eszét mennyire szerelmes, nagyon várom mi lesz belõle, ha össze jönnek D-vel. Az öreg adósságot halmozza a szerencse játék szenvedélyével, abból is mi lesz. Keriman nagy fazon felvette a telójára amit beszélt Rahmi, biztos jól jön majd neki. Özkan elég béna a babázáshoz.
7/10
napraforgó 2016 aug. 02. - 17:50:53 7/10
(1107/2695)
Gülszern elmondja Dzsihánnak, hogy elvitte Hazalt Dilarához, szembesítette az igazi anyjával és az eredmény siralmas volt, Dil nem akarja a lányát. Dzsihán szomorúan hallgatja.
Dzsandan Dilarával beszélget arról, hogy át kellene gondolniuk a perindítást, nem tudják megcáfolni a riportban elhangzottakat. Ozan is ki van bukva a történtek miatt, a haverjának hisztizik, Hazal maga az ördög. Ege nyugtatgatja, mégiscsak a testvéred.
Yildrim felkutatta Bernát és elvitte Dzsihánhoz. A nõ lejátsza a felvételt nekik, amelyben Hazal a kirugatással fenyegetõzik. Dzsihán megkérdi a nõt, nem gondolt-e arra, hogy milyen károkat okoz ezzel Dusanszunak? A nõ cinikusan válaszol: ez egy ilyen szakma. Dzsihán perrel fenyegeti, mert az interjút végül is õ kezdeményezte, nem Hazal kereste meg õt. De a kár már megtörtént, Dzssanszut sértegetik, alázzák, a kislány az összeomlás határán van.
Dzsanszu Denizzel találkozik egy kávézóban, amikor egy riporter erõszakosan faggatni kezdi. Deníz leüti a fickót, amikor az magától nem távozik, majd hazakíséri Dzsanszut. A lány szomorú, két apja és két anyja is van, és mégis egyedül van. A villa elõtt Gülszeren várja õt, így meglátja a barátját, akinek a kocsijából kiszállt. Magyarázkodik a lányának, akármit is tett Hazal, õ mégse dobhatja el, õ nevelte, õt szeretgette sok éven át. Dzsanszu azt mondja, õ belefáradt már, hogy mindenkinek a kedvére tegyen, jöjjön Hazal a villába, õ nem bánja, csak hagyják békén. Mostantól szomorkodjanak mások, ne mindig csak õ.
Dzsihán fölhívja Dilarát és kéri Dzsanszuval együtt jöjjenek el egy étterembe, beszélniük kell. Majd felhívja Gült is ugyanezért. Gül és Hazal érkeznek meg elõbb egy elegáns szép étterembe. Gül idegesen nézi a többi terítéket, kik jönnek még? Dilaráék is megérkeznek, Dil döbbenten nézi, cirkuszol, õ nem ül le egy asztalhoz ezzel a nõvel. Gül is fölpattan, el akar menni, de Dzsihán nyomatékosan leülteti a két nõt. (hihetetlen, 3 év után végre megbszélik, amit a legelején kellett volna?)
Kerimán is alakít, jó nagy kerülõvel viszi az utasát és még õ sértõdik meg, mikor az kifogásolja. Özkán meg hívogatja minden kis piti dologgal. (egy kis élet a sok szomorúságban...)
Rahmi unatkozik otthon egyedül, elmegy játszani a kaszinóba. Egyre többet veszít. Harun utasítására hagyják, hogy eladósodjon.
Dilara és Gülszeren cirkuszolgatnak az asztalál, egymást vádolják, de Hazal hirtelen felpattan és bocsánatot kér mindenkitõl, mindenrõl csak õ tehet. De õ csak azt akarta, hogy szeressék, nem akarta, hogy ez legyen belõle. Neki soha nem volt apja, ezt irigyelte Dzsanszutól, azt a szeretetet, ami Dzsihánnal köztük volt. Dzsanszu nagyvonalúan megbocsát és a két lány összeölelkezik. A felnõttek mosolyogva nézik õket. Hepiend! (Hja, ha ez ilyen könnyû lenne!)
Végül Dilara kedvesen azt mondja Hazalnak, hogy nagyon szeretlek lányom, aztán szépen hazamegy Dzsanszuval. Otthon Ozan várja õket és kiakad, amikor megtudja, mi lett a vacsora végkimenetele. Ozan nem érti, hogy bocsáthattak meg Hazalnak? Dilara megnyugtatja Dzsanszut, jól cselekedett, nemeslelkû felnõtt módjára, õ büszke rá.
Rahmi sok pénzt veszített, Szuáttal vitatkozik, majd mindketten épp Kerimán taxijába szállnak be. Rahmi nem ismeri fel a nõt a haját eltakaró sapkában. A nõ hallgatózik, majd felvételt készít a telefonjával.
Harun a faterjával beszélget az étteremben. Dilara hívását várja, de hiába. Dzsandan viszont keresgéli, de azt meg nem veszi fel. Megállapítják, hogy nehéz dolog a szerelem, majd dalra fakadnak.
7/10
napraforgó 2016 aug. 02. - 17:00:27 7/10
(1106/2695)
Sok minden van ebben a történetben, ami elgondolkodtató. Az egyik pl. a média közvéleményformáló szerepe. Hallhattuk, hogy a szenzációhajhász bulvármédia hogyan csinált Hazal 3 és fél órás interjújábólegy olyan 5 perces snittet, amivel az egész Gürpinár családot rossz fényben tûntették fel, a reakciók elsõsorban a teljesen vétlen Dzsanszu ellen irányultak. Mintha az a kislány tehetett volna róla, hogy születésekor elcserélték. De hát Hazal õt gyûlölte legjobban, így a negatívumok õrajta csapódtak le. Ilyenek vagyunk mi mind, akik látjuk, olvassuk a bulvársajtót és véleményt formálunk kivánt irányban, úgy ahogy belénk diktálják.
A másik, amin gondolkoztam, az Hazal sok disznósága. Mert valóban nem legkisebb hiba volt az, amiért Dilara elzavarta, hanem a nagyon is sokadik hazugsága, disznósága. És a sok rossz között bizony komoly bûncselekmény is volt, a lóistálló felgyújtása már nem gyerekes csínytevés, vagy ártatlan kis hazugság. Nagyon meg tudom érteni Dilarát is, akinek eddig volt egy angyali jó kislánya és most hirtelen lett egy problámás gyereke. Tényleg nehéz õt szeretni, vagy egyáltalán elfogadni.
Milyen nehéz lehet akkor egy bûnözõ anyjának lenni, akár egy gyilkos anyjának lenni.
offtopic
ildimix 2016 aug. 02. - 07:18:08
(1105/2695)
Gülnek igaza volt abban ahogy beolvasott Dilarának. Abban viszont nem értek vele egyet, hogy szakítani akar Cihannal.

Nem kellene folyton magáravenni minden terhet ott van a férfi Hazal az õ lánya is.

Cansut sajnálom a társai jól kibeszélték. Mindig a gyerekek szívják meg rajtuk csattan az ostor.

Várom a mai részt.
gigi1 2016 aug. 01. - 23:12:57
(1104/2695)
Hazalnak a legtöbbet Gülszeren árt. A lány bármit megtehet, nulla felelõsséget kell vállalnia a tetteiért. Szegényke soha semmiért nem hibás - Gülszeren szerint. Iskolába is minek járni, még nem hiányzott eleget...Kíváncsi vagyok hány perc alatt fogja elfelejteni a nevelõanyját, ha végre visszamehet a villába.
Ozan nagyon jól érvelt az anyjának. Szerencsétlen Cansu a legnagyobb áldozat, mégis õ kapja a legtöbb bántást mindenkitõl. Ultimátumot adott Dil.nek, hogy vagy õ és cansu, vagy Hazal. Dilara hülye lett volna az utóbbit választani.
Gülszeren ámokfutása durva volt. Pontosan tudta, hogy Dilara az õ szeme elõtt, csak azért sem fog megtörni. Persze ezt Hazalnak is látnia kellett. Biztos, hogy a lelki sérült lányával a legjobbat tette, hogy magával vitte a villába, ettõl fog majd javulni az állapota... Azt bírtam, amikor azzal jött, hogy az elsõ apró hibánál kidobta a lányát. Nem tudom, hogy ez a nõ hol volt eddig de a kedvenc lánykája számláján igen csak több van egy hibánál (pl. egy lovarda felgyújtása, ami szimpla bûncselekmény, de még egy büntit sem kapott érte)
Dilara csalódás volt, hogy nem védte meg magát. A helyében simán kidobtam volna a házamból Gülszerent (ahogy fordított esetben Gül. nem is olyan rég megtette vele). Hazalnak meg max. felajánlottam volna h mehet az anyukájával, vagy maradhat és megbeszélhetjük a problémákat, de Gül. nélkül.
Ha Gülszeren valóban segíteni akart volna Hazalon, akkor egy semleges helyszínen , mondjuk Cihán segítségével, összehozhatott volna Dilarával egy találkát. De neki nem az volt a célja, hogy Hazal és Dilara kibéküljön, tudja, hogy abban a pillanatban el is veszítené a lányát.

Ma Candan is nagyon langyi volt. Egy ilyen erõs független nõ, és hagyja, hogy Harun, így bánjon vele...
Hazal Özkán beszélgetés nagyon fura volt. Ez a lány nagyon-nagyon sérült. Amilyen ridegen közölte az apjával, hogy számára hallott.brrr. Egyre félelmetesebb a kiscsaj.
Kerimán túl keveset szerepelt. Nem volt túl jó rész.
malvinkicska 2016 aug. 01. - 19:43:11
(1103/2695)
A változatosság kedvéért ma meg TV2 nem volt most néztem de így jobb reklám nélkül.
Valóban ebben olyan dolgok történek aminek, sok a valós alapja, egyik felet halljuk annak van igaza, másikat annak.
Az biztos Dilara egy különös lény õ nem való anyának, mert jól mondta neki Gül kidobta, mint a kis cicát, alányát amikor az elsõ rosszat megtette. Aztán mikor beszélgettek Gül és C akkor rávilágított G a Hazal gondjaira, mikor gyerek volt, mindig félelmei voltak, mert mindenbõl dupla kellet már akkor is neki.
Cihan megsértõdött, amiért szakítani akar vel e Gül ez nem megoldás, nem a mártírt kell játszani tenni kell elenne, gyógyítani, Hazalt. Cansu eddig egy kiegyensúlyozott fiatal volt kisebb hibákkal, de eza sok aljasság amit mondanak neki padlóra fogja küldeni, ezt még érett fejjel is nehéz feldolgozni. Ozan az azt hiszi elköltözik azzal meg oldja a dolgot, nem inkább másként gondolkodhatna, de tudjuk az is egy forró fejû fiatal.
Özkan megkapta a magáét H-tól számára már rég halott, eltemette még kis korában, és nem várta többet.
Az biztos nagyon sok jó tanulságos rész van benne.
Harun amilyen stílusban beszél Dzsan-al az már nem semmi félelmet keltõ.
Érsekvári 2016 aug. 01. - 19:14:22 Előzmény malvinkicska
(1102/2695)
Nekem ez a sorozat egy érzelmi hullámvasút . Nem tudok állást foglalni már , mert egyik pillanatban igazat adok sajnálom pl: Hazalt mint ma is . Normális volt elmondta Özkannak mi a lelki bánata és igaza is volt , de a tökfejût is megsajnáltam most .
Gülseren bebizonyította Dilara egy nagy senki amikor a vér szerinti gyerekét sokadszorra eltaszítja a szembesítés ellenére . Pedig elõtte magától megvilágosodott és a villába akarta visszahozni Hazalt a sok kálváriája után . Erre most nem vállalja fel milyen anya ez ?
Cansu igazságtalanul kivan téve a sok bántó véleménynek amit kap Hazal miatt , meddig fogja bírni .
Harun bitang egy stílusban parancsolgat Candannak . Kérdezi tõle benne van e a Hazal féle ügyben , mert amennyiben igen, neki annyi . Ez a nõ miért tûri ezt modort , vagy hülye vagy kamatostul megfizet majd neki . Egyenlõre csak annyit mond a férfinek szereti . Esélye pedig nulla Harunnál .
Yildrim pert fontolgat a riport készítõje ellen , Cihan nem látja értelmét . Viszont a nõ már kilépett tudta ennek lehet következménye .
Van itt annyi minden , de nem írok regényt .
7/10
napraforgó 2016 aug. 01. - 17:57:38 7/10
(1101/2695)
Az utolsó mondatban nem Ozan, hanem Özkán az, aki magyarázkodik Hazalnak. Bocs.
7/10
napraforgó 2016 aug. 01. - 17:53:34 7/10
(1100/2695)
Gülszeren hazaviszi Hazalt, majd Dzsihánnal a lány viselkedésérõl beszélgetnek. Tanácstalanok, mit kéne tenni vele. Hazal csak sírdogál. (kár, hogy semmit sem érnek a könnyei, holnap éppoly irígy és gonosz lesz...)
Dzsihán Yildrimmel is tanácskozik, bepereljék-e a TV csatornát? Hisz minden igaz, amit a lány mondott. Ki kell deríteni, rávették-e, vagy magától tette?
Alperék, Dzsandan és Berna még a Hazal féle interjún csámcsog, Hazal igazi színészi tehetség, mondják. Ahogy eljátszotta, hogy buszra száll, miközben csak taxival jár...
Harun rátelefonál Dzsandanra és magához rendeli. Arra kíváncsi, hogy Dzsandannak van-e köze ehhez a TV riporthoz. Ismeri-e a riportenõt? Nagyon dühös, majd megfenyegeti a nõt, hogy megkeserüli, ha benne van a keze.
Dilara újra visszanézi a mûsort és elgondolkodik. Majd bemegy Ozanhoz és megpróbálja megbeszélni vele, mit tettek rosszul. Hazal mégiscsak a lánya, vissza akarja hozni a villába. Ozan a netes véleményeket mutatja az anyjának, a hozzászólók Dzsanszut szidalmazzák, elvette a más életét. Ozan kijelenti, hogy ha Hazal beköltözik, akkor õ meg ki.
Ozan elveszi Dzsanszu tabletjét, ne idegesítse magát a kommentekkel. A lány bemegy a suliba, bár az anyja szerint nem muszáj.
Gül felébreszti Hazalt. Majd magával viszi a lányt. A lány nem akar suliba menni, de Gül nem is oda viszi. Dilarához mennek és jól beolvas neki. Miért mondta neki, hogy õ az anyja, miért vett neki sok drága cuccot, miért édesgette magához, ha nem is akarta igazán, ha az elsõ hibánál kitette, mint egy kölyökmacskát. Ozan elõjön a kiabálásra és közbe akar avatkozni, de Gül leugatja, ne avatkozzon bele. Majd Dilarához fordul, akarod õt? Dilara csak bámul, nem mond semmit, mire Gül, aha, gondoltam. Aztán kézenfogja a lányt és elmennek. Beülnek egy kis reggelizõhelyre.
Özkán és Kerimán reggelinél szintén Hazal interjújáról beszélget. Özkán megint siratja magát, õ rontott el mindent...
A suliban a mosdóban a kamaszlányok Dzsanszun és Hazalon csámcsognak, szegény Dzsanszut mocskolják, angyalarcú ördögnek nevezik. Dzsanszu hallja õket és nem tudja elviselni, elmegy a suliból.
Dzsanszu Dzsihán irodájába megy, de az apja nincs ott. Dzsihán Gülszerenhez megy, aki Hazal gyerekkoráról mesél, arról az idõrõl, amikor Özkán elhagyta õket. A lány akkor kezdett megváltozni. Már akkor pszichológushoz kellett volna vinni, de neki nem volt pénze a kezelésekre. Majd azt javasolja, menjenek vissza a kezdetekhez, õ Hazalra vigyáz, Dzsihán meg törõdjön Dzsanszuval. A legjobb, ha õk is szakítanak. Dzsihán nagyon megbántódik.
Özkán Kerimánra hagyja a kisfiát és elmegy Gülszerenék lakására. Hazalhoz jött, bocsánatot akar kérni tõle. Hazal elmondja neki, mennyire várta 5-11 éves koráig. Akkor meghalt a barátnõje apja, és Hazal akkor "megölte" Özkánt is. Azt mondta a barátnõjének, hogy Németországban baleset érte és meghalt. Onnantól nem is létezik számára. Ozan próbál magyarázkodni, akkoriban még túl fiatal volt, és bánatosan néz.
sage 2016 júl. 31. - 21:25:53
(1099/2695)
Megtört szívek 2014 41 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_41_Bolum_HunDub_Sage
Érsekvári 2016 júl. 31. - 21:16:32 Előzmény malvinkicska
(1098/2695)
Hazal ámokfutása nem volt semmi , jól kitoltak vele az igaz . Akkor is lehetne benne annyi tapintat , hogy ne rontson be egy értekezlet kellõs közepébe és anyja fejét leordítsa . Tényleg betegelméjû ez a csaj nem tudja magát fékezni . Hazal egy született bajkeverõ mindenkit összeugraszt kiborít . Dührohamait kezeltetni kellett volna már .
Candan teljesen a szerelmespárra rákattant lesi õket , meg a cselszövéseit gyártja . Azért nem volt fair dolog Hazalt így megszívatni , most a díszes társaság jót röhög és koccintgat .
Cihan rohangál a két helyszín között van gondja ennyi problémás nõvel .
offtopic
ildimix 2016 júl. 31. - 18:30:04
(1097/2695)
Ebben a részben megsajnáltam Hazalt csak a rossz hangzott el a mûsorban. Gülnek igaza van a lány fél mindenki elhagyja õt. Jó, hogy Cihan mellettük van. Cansut is megértem rossz lehet neki megalázva érzi magát.

Várom a hétfõi részt.
gigi1 2016 júl. 31. - 18:18:48
(1096/2695)
Hazalnak a maga szemszögébõl van igazsága.Származása okán valóban nagyon sok minden "járna"neki (gazdagság, villa cselédekkel, stb.), viszont az, hogy mindezt nem kapja meg csak saját magának köszönheti. Nyilván nagyon nehéz helyzet, hogy mindaz amirõl csak álmodott korábban valósággá vált, mint egy tündérmese. De ezzel a lehetõsséggel élnie és nem visszaélnie kellett volna (pl. magánsuliban való tanulás).Semmit nem tud értékelni, megbecsülni, a Gülszerentõl jövõ feltételen szeretet sem.
Õ úgy oldaná meg a helyzetet, hogy visszacserélik õket Cansuval. Mindenki megy a vérszerinti szüleihez, és úgy élnek tovább mintha soha nem is ismerték volna egymást, mintha meg se történt volna a csere. Addig nem is fog lenyugodni, amíg Cansut a villából és a gürpinár családból el nem távolítja. Ezt viszont Dilara nem fogja hagyni (Cihán se). Maximálisan elítélendõ, hogy megtagadja egy anya a lányát, azt viszont valahol megértem, hogy ahhoz a gyerekéhez ragaszkodik inkább, akit õ nevelt fel. Egy szülõnek nem szabadna választania, de itt a két lány nem tud egy fedél alatt élni. Amint hazal visszaköltözne, Cansu (és Ozan is) pakolná a cuccait, és költözne el.
A kamaszkor különben is nagyon nehéz szülõnek- gyereknek egyaránt. Sokszor tényleg csak a régi, szép kisgyermekkori emlékek felidézésével lehet egy-egy kamasz hisztit, csínyt stb. úgy átvészelni,hogy a szülõ ne tegyen vagy mondjon olyat a saját gyerekének, amit késõbb megbánna (Gül.nek is sûrûn kell nosztalgiáznia, hogy milyen édes, szöszke lány volt Hazal, nehogy agyon üsse :D, ). Hazal ráadásul nem átlagos kamasz, a "csínyei" se azok. Nem egyszerû õt elfogadni és megszeretni. Dil. nagyon nem is erõltette meg magát. Hatalmas hiba a részérõl, hogy ennyire elzárkózik a lányától. Már rég fel kellett volna hívnia és szépen lassan ki kellene egy anya-lánya kapcsolatot építeni vele, nem kell ehhez összeköltözniük.
Az anyukák megbuktak Hazallal, most egy kicsit apuka kezébe vehetné a nevelését. Nem is értettem, hogy amikor Dilara elküldte (ami sztem akkor jogos volt), miért nem Cihánt hívta. A pasi szép nagy házban lakik, nagypapi is ott van már, ellennének hármasban ;).
Egy megoldás lehetne különben, egy normális pszichológus. De nem csak a lánynak, hanem az egész családnak,beleértve Gülszerent is. Egy jó kis családterápia mindenkire ráférne.

A héten extra jó, izgalmas részek voltak. Unatkozni nem nagyon lehetett. Végre normális szerelmespárokat is láthattunk. Dilara és Harun továbbra is nagyon édesek (!) együtt. Harun nagyon tud udvarolni, Dil.nek meg nagyon szép mosolya van, jó õt így látni. Cansu és Deniz is alakulgatnak, bár nekem a srác túl jó fiúnak tûnik, olyan kis teszetoszának. Meglátjuk mi lesz belõlük. Az mindenesetre biztos, hogy mindkét pár messze lekörözi a fõszereplõ párost. Gül. és Cihán egyre rosszabbak együtt. Számomra egy percig nem hihetõ, hogy õk szerelmesek egymásba.
A két legjobb karakter most sztem Kerimán és Candan. Kerimán eszméletlen vicces, rengeteget lehet röhögni rajta. Örülök, hogy már nem az a kis piti tolvaj, aki anno Gül.t meglopta.
Candan pedig messze a legokosabb, legértelmesebb nõi karakter. Igazi tökös csaj. Szépen kijátszik egymás ellen mindenkit. Felkavarja az állóvizet is. Azt viszont nem értem minek neki Alper, az a pasi semmire nem jó, hasznavehetetlen. Ha Hazallal fogna össze, sokkal többre vihetnék együtt. Mindenkit kicsinálnának! :DD