Érsekvári 2017 jan. 30. - 18:06:39
(2395/2695)
Fatmagül sorozat szünetében új elõzetes volt a Megtört szíveknek és abból úgy tûnik mégsem a banya raboltatta el a gyereket . Feltûnik egy új férfi szereplõ aki minden bizonnyal Harun régi ellensége lehet és ez a férfi tehette . Harun neki esik , hogy azonnal add vissza a fiamat !
Ez az új színész az Ezel sorozatban is szerepelt !
7/10
napraforgó 2017 jan. 30. - 11:09:01 7/10
(2394/2695)
Amúgy meg mi a fenétõl lenne kizárva? Mint az elején mondták, Dzsihán CSAK azért vette el Dilarát, mert terhes lett, és ha vele lefeküdt, miért ne tehette volna meg Harunnal is? Mondjuk közel egyidõben? Egy szappanoperában semmi sem lehetetlen....
7/10
napraforgó 2017 jan. 30. - 11:05:51 7/10
(2393/2695)
Oké, akkor te elõrébb vagy. Én csak gondoltam, hogy talán ezt is megjátszák.... Én akkor most izgulok azon, hogy mi volt azon a papíron, no meg azon, hogy kik rabolták el a kisgyereket. És akkor most elõhozzák azt, hogy Dilara nem is az apja lánya...
9/10
Roxer 2017 jan. 30. - 09:58:50 9/10
(2392/2695)
Teljességgel kizárt,hogy Harun legyen Ozan apja. Mert semmi nem utalt arra,hogy Dil és Harun között lett volna bármi is. Azonkívül,hogy Harun szerelmes volt Dilbe,de csak barátok voltak ,mert Dil Cihannal járt. Testi kapcsolat meg fõleg nem lehetett köztük,házasság nélkül hát hogy gondolod.:) Írom ezt józan ésszel. De mivel ahogy korábban is beszéltük ebbe a sorozatban menet közben változtatnak a történeten,így bármi lehetséges. Mondjuk én tudom,hogy mi lesz,így próbáltam úgy írni,mintha nem tudnám...
7/10
napraforgó 2017 jan. 30. - 04:47:09 7/10
(2391/2695)
Bennem már régóta él a gyanú, amit már az elsõ évadban is felvetettem, hogy Ozan talán nem is Dzsihán fia, hanem Haruné. Valahogy úgy gondolom, hogy kihasználják a két színész közti némi hasonlóságot - mindketten szõkék és kékszemûek - és kitalálják, hogy Dilarának anno egyszerre volt viszonya Dzsihánnal és Harunnal is. Talán még õ maga sem volt biztos benne, ki a fia apja. Lehet, hogy épp ezt írta meg a noteszében, de aztán kitépte a lapot. Ászumán van olyan gonosz, hogy ezt megírja Harunnak...
(Mondjuk szép ez a világ, senki nem annak a gyereke, akinek hiszi magát. Dilarának más az apja, anno Alpernek is ez volt a hiedelme... A sors iróniája, lehet, hogy õ valóban Tersioglu papa fia... Dzsanszu, Hazal elcserélése, na egyszóval semmi sem az, aminek látszik...) És akkor most még találtak egy ugyanolyan szöszi, kékszemû kisfiút Alaz szerepére, aki Ozanra nagyon hasonlít.

Bár lehet, hogy a papíron tényleg csak az van, hogy Dilara "nem az apja lánya", és ez valóban Ászumán mesterkedése. Talán erre érti Harun, hogy nem akarná világgá kürtölni.
Egy hét múlva megtudjuk....
offtopic
ildimix 2017 jan. 29. - 21:35:05
(2390/2695)
Vajon milyen papírt olvasott el Dilara a rész végén? Kíváncsi vagyok rá.

Megjelent az az új szereplõ aki összekeverte Asut Dilarával és azt mondta neki én vagyok az apád. Vajon milyen szerepe lesz ennek a férfinak a sorozatban? A gonoszok vagy a jók táborába fog tartozni?

Furcsa, hogy nincs a villában 1 dada aki vigyázni tudna a gyerekre. Én eddig úgy tudtam Emine házvezetõ nõ volt a filmben most meg rá bízzák a gyereket.

Én azért várom a jövõ szombati részt.
9/10
Roxer 2017 jan. 28. - 20:47:20 9/10
(2389/2695)
Az öregasszony egyre õrültebb,lehet súlyosbodik a tumor az agyában.
malvinkicska 2017 jan. 28. - 18:42:44
(2388/2695)
Harun nem tudja már leállítani a banyát, ilyen nincs ide nevelés oda.
Az lehet valaki rossz akarója , mert azért õ sem egy ma született ártatlan valaki.
Az a papír Asuman mûve de már annyira nem tud ez a sztori érdekelni.
A karakterek szinte Hazal kivételével, mind rossz irányban változtak, valahogy nem tudok ezekkel azonosulni.
Érsekvári 2017 jan. 28. - 18:33:41
(2387/2695)
Eltudom képzelni amíg tart a sorozat végig ilyen lesz egyik jobban keresztbe tesz majd mint a másik .
Ez a Mithat fiú eddig is rejtély volt , de szerintem õ egy tégla és vagy rendõr vagy nyomozó lesz . Az lehet , hogy Harunra hajtanak Szelmával , de lehet még más is e mögött.
Amikor Rahmi a rendõrségen van és találkoznak a folyosón Mithattal Cihan és Ozan is furának találja mit keres ott Mithat . Viszont a végén Harun nem volt a megadott helyen, de a gyerek még azért ott lehet . Harun Dilarához ment a villába és valamilyen papírt ad neki amirõl azt kérdezi akarja e, hogy ez kiderüljön ?
Vajon mi lesz az ? 1 hetet kell várni a válaszra .
7/10
napraforgó 2017 jan. 28. - 18:25:09 7/10
(2386/2695)
Én valahogy nem hiszem, hogy Harun rabolta volna el a gyereket. A banya esélyesebb, bár én nem tartom lehetetlennek, hogy Harunnak valaki ellenfele, rosszakarója. Nyilván nem Dzsihán az egyetlen ellenlábasa, lehetnek még mások is rajta kívül.
9/10
Roxer 2017 jan. 28. - 18:18:21 9/10
(2385/2695)
Hát igen,most megint a mindenki Harun ellen rész folytatódott. Nem értem miért hiszik,hogy Harun vitte el a gyereket, sokkal inkább a banyára gyanakodnék.
Asuman tovább kavarja a kakit,most mindent ráfogott Harunra,hogy csak az volt oda érte. Ráadásul biztos felhasználja majd Dil ellen,hogy meg tudta nem közös az apjuk. Cihán már gyanakszik,hogy Mithát körül sem minden tiszta. Nagyapa feladta magát,mindenki odavan érte,minden bûn megbocsájtva...
malvinkicska 2017 jan. 28. - 18:02:03 Előzmény Érsekvári
(2384/2695)
Az biztos ez a sorozat egy agy rém lett, mikor mentek a gyereket elrabolni, csak néztem mi lesz most itt elég gagyi volt.
Harun ezzel a húzásával nálam végképp kiverte a biztit, igaz olyat lehet olvasnia török lapok közölték le elmegy ebbõl a sorozatból, nem lesz érte kár.
Amúgy a mai rész egy semleges, nem sokat mondó a megszokásos mocskolódás, a banya és Asuman részérõl.
Rahmi feladta magát, gondolom ez enyhíti a büntetését.
7/10
napraforgó 2017 jan. 28. - 17:58:31 7/10
(2383/2695)
Dzsanszu a hiszti után lenyugodva meghallgatja a szülei magyarázatát, nem merték neki korábban megmondani, hogy elvesztette a babát, mert féltek, hogy visszaesik, rosszabbul lesz megint.
Rahmi úgy dönt, feladja magát, Dzsihán és Ozan bekísérik a rendõrségre. Dzsihán és Ozan már épp távoznának, amikor összefutnak Mitháttal, aki azt lódítja, hogy azért volt a rendõrségen, mert betörtek hozzá.
Májde a szokottnál is jobban örjöng, elõször azért, hogy meg kell találni Rahmit, azután, amikor megtudja, hogy föladta magát, akkor meg azért, hogy a börtönbõl nem jöhet ki élve. Hatidzse nyugtatgatja, de hiába.
Ászumán visszamegy a villába a cuccáért, Dilara mérges rá, mert azt hiszi, viszonya van Harunnal. Ászu magával viszi Dilara naplóját, amibõl az utolsó lap ki van tépve. Ászu késõbb megpróbálja a következõ lapot grafittal besatírozni, hogy kiderítse, mi volt azon az oldalon. Távozóban egy idõs férfi szólítja meg, azt hiszi, õ Dilara és elmondja neki, hogy õ az igazi apja.
Dilara elmegy otthonról, hogy a válóperes ügyvédekkel egyezkedjen. Emine egyedül marad a kisgyerekkel, amikor a tenger felõl maszkos férfiak behatolnak a villába és elrabolják a gyereket. Az õröket leütötték, Eminét kloroformmal elkábították és megkötözték. A hazatérõ Dilara csak a megkötözött Eminét találja. Harunt nem éri el, Dzsihánt értesíti. Harunra gyanakszanak, félnek, hogy kiviszi az országból a gyereket. Hazal épp Mithátnál van, amikor felhívják a hírrel. Mithát rögtön elkezdi keresni és Harun titkos telefonját bemérve megtalálja a férfi tartózkodási helyét. Dzsihán rendõrségi kommandósokkal megy oda, behatolnak a villába...
Eközben Harun fölkeresi a villában Dilarát, egy papírlapot nyújt át neki: akarod, hogy ezt mindenki megtudja? kérdi. Dilara átolvassa a papírt és döbbenten néz...
7/10
napraforgó 2017 jan. 23. - 08:17:54 7/10
(2382/2695)
Én azt szeretném inkább, ha Dzsanszu lenyugodna, ha valahogy megtalálná a helyét a világban, akármeddig is élhet a betegségével. Mert amennyire én tudom, a Parkinson kór bizony nem gyógyítható, csak kezelgethetõ valameddig. Még nagyon fiatal, még élhet akármennyit, bejárhatná a világot, aztán, ha nem lehet saját gyereke, örökbe fogadhatna egy kisbabát, vagy akár egy nagyobb gyermeket, és akkor megélhetné az anyai érzéseket. Ehhez kellene Deníz támogasa, ha mellette állna, Dzsanszu rendbejönne. Mivel Denízt is nevelõapa nevelte, talán nem utasítaná el az örökbefogadást, így boldog család lehetenének. Ja, és ne felejtsük el, hogy Dzsanszu sem a vér szerinti szüleinél nevelkedett, így szerintem õ is el tudna fogadni egy örökbefogadott gyermeket...
De hát most nem tudjuk, hogyan is folytatják a sorozatot, mert nagyon menet közben van....
7/10
napraforgó 2017 jan. 23. - 03:23:16 7/10
(2381/2695)
Ez igaz, valóban, már el is felejtettem.
De az is igaz, hogy elõtte Dzsandant pont ez a Dzsihán próbálta megmenteni Haruntól, mert Harun meg akarta ölni. Bújtatta titkos helyeken, meg hasonlók. Amit a nõ azzal hálált meg, hogy elcsábította Yildrimet, és ellopta Dzsihán üzleti titkait, aztán visszaszaladt vele Harunhoz, hogy az elhappolhassa elõle az üzletet. Dzsihán segítségét a nõ azzal "hálálta" meg továbbá, hogy elcsábította Ozant is, elszakítva a családjától.
És az is nagyon valószínû, hogy Dzsihán azért nem lökte volna le a nõt a szikláról, ha nem ígéri meg, hogy békén hagyja Dilarát, meg Ozant, akkor se. És hát hiába is ígérte meg, mert ugye nem tette...
9/10
Roxer 2017 jan. 22. - 18:35:03 9/10
(2380/2695)
Candant nem rabolták el és vitték a szikla szélére fenyegetni?
7/10
napraforgó 2017 jan. 22. - 14:13:44 7/10
(2379/2695)
Ezt hogy értsem? Dzsihán elraboltatott valakit talán? vagy eztán fog?
9/10
Roxer 2017 jan. 22. - 14:11:05 9/10 Előzmény napraforgó
(2378/2695)
Sõt ha szent Cihán raboltat el valakit és fenyeget pisztollyal tõle az is belefér...
offtopic
ildimix 2017 jan. 22. - 13:28:41
(2377/2695)
Én sem sajnálom, hogy 1 héten 1 alkalommal adják a sorozatot.

Én Denizt sajnálom nagyon biztos Cansu elhagyja õt. Én már azt se bánnám, ha Cansu elutazna jó messzire és kilépne a sorozatból.

Harun és Dilara elválnak vége a nagy szerelemnek.

Én az új sorozatot nézni fogom.
7/10
napraforgó 2017 jan. 22. - 10:54:08 7/10
(2376/2695)
Az emberi gyarlóságokat elviselem, tolerálom. A kis stiklik még szórakoztatóak is. Nem ezekkel van bajom. A "jó-emberséget" úgy értem, hogy azért nem követ el lépten-nyomon bûncselekményeket. Komoly, nagy súllyal latba esõ bûncselekményeket. Itt azért elõfordultak olyasmik, amiktõl föláll a szõr a hátamom. Rommá lõtték Deníz éttermét. Felrobbantották Dszihán hajóját, egy kisgyerek az életét vesztette emiatt. Hazal leszúrta a barátját, a banya meg eltûntette a fiút. Korábban lelõtték Ozan, Gülszerent, Aysét is, meg Vedatot is, ez utóbbi kettõt csak véletlenül, na de azért mégis. Felgyújtották Szuát kamionjait (na õ is eltûnt a süllyesztõben...), szóval volt itt szép számmal mindenféle bûncselekmény. És akkor Harun fehérgalléros disznóságait a paraván-cégekke, az off-shore ügyleteivel már ne is említsem. Sõt a többízbeni ember- és gyerekrablásos kis ügyeit sem. Haj, mert annyira szerelmes volt Dilarába, meg oly nagyon meg akarta kaparintani a fiát. Na ezért aztán már el is nézzük neki....
Ezek azért nem olyan kis hétköznapi kis hibácskák.
Azt elviselem, ha Dzsihán, vagy bárki más megveri azt, aki bántja a szeretteit. Önbíráskodás, de azért valaholérthetõ. Azt is humorral veszem tudomásul, hogy Kerimán ingyen akar belakni jobb éttermekben mindenféle stiklivel. Hogy özkán is csinál hülyeségeket. Meg a forrófejû Ozan is. De ezeknél azért nem lehet tapasztalni olyan jellembeli torzulásokat, mint pl. a banyánál és hát bizony néha Harunnál is.
És igen, én is tudom, hogy nem lehetnek itt habtiszta karakterek, meg velejéig romlottak, mert akkor tényleg mirõl szólna a sorozat? Azt én se szeretném, ha teljesen mexikói jellegû lenne a sok gonosz boszorkánnyal, meg Hamupipõkével.
9/10
Roxer 2017 jan. 22. - 10:26:03 9/10
(2375/2695)
Ez egy film. És sajnos ha csupa 100%-ban jó ember lenne benne, akkor halálosan unalmas lenne.
Pont az emelte a török filmeket a mexikói és egyéb szappanoperák elé,hogy nem jó és rossz karakterek vannak.Mint a mesében a gonosz boszorkány,meg a hercegkisasszony.
Hanem gyarló,hibára hajlamos emberek akik egyszer jók,egyszer rosszak.
Itt egyedül Cansu volt aki mindig mindenkivel jó indulatú volt és kedves. Most már õ sem lesz az.
7/10
napraforgó 2017 jan. 22. - 05:50:00 7/10
(2374/2695)
"Meglehet, hogy én meg az ellenkezõ véglet vagyok, nekem ne legyen gazember senki a mindennapi életben, és az, hogy mit csinál otthon - hát kevésbé tartozik rám. Persze, én is szeretem, ha egy apa aranyoskodik a gyerekével, meg kedves a feleségével, no de azért nehogy már emiatt elfelejtsük, hogy mindenféle sötét ügyei vannak házon kívül."

Azzal egészíteném még ki a véleményem, hogy - szerintem - ha egy ember rendes a hétköznapi életben, a mindennapokban a külviágban, az nem lehet rossz otthon sem, a családjában. Egyszerûen nemmlehet rosszabba hozzá közel állókkal, mint az idegenekkel.
De ez fordítva nem így van. Egy "rossz ember", egy kegyetlen maffiózó is lehet nagyon jó családapa, tündi-bündi otthon, miközben szívfájdalom nélkül tesz tönkre embereket "odakinn a világban". Lásd a Keresztapa filmeket, történeteket. Én ide számítom Harun urat is, és ezért nem tudok elalélni attõl, hogy jujj de aranyosan játszik a kisfiával.
Azért azt látni kell, hogy mindannyian a világban élünk, "odakinn", és nem a gyerekszobában gügyögve töltjük az életünket (vagy a hálószobában édelegve... de ez ugye mindegy).
Tehát majd akkor hiszem el, hogy valaki jó ember, ha kifelé is az, nem csak az édi-bédi kis családja köreiben....
9/10
Roxer 2017 jan. 21. - 13:33:18 9/10
(2373/2695)
Szeretek az árral szemben úszni. Nekem a Dallasban sem Bobby volt a kedvencem,hanem Jockey :)
7/10
napraforgó 2017 jan. 21. - 12:00:24 7/10
(2372/2695)
Oké, tedd azt. Ezen nem veszünk össze.

Úgy látom, neked a család mindennél fontosabb, fontosabb, mint a mindennapokban tanúsított magatartás, a becsületes életvitel.
Meglehet, hogy én meg az ellenkezõ véglet vagyok, nekem ne legyen gazember senki a mindennapi életben, és az, hogy mit csinál otthon - hát kevésbé tartozik rám. Persze, én is szeretem, ha egy apa aranyoskodik a gyerekével, meg kedves a feleségével, no de azért nehogy már emiatt elfelejtsük, hogy mindenféle sötét ügyei vannak házon kívül.

Az, hogy Harun elment a nénjéhez és összefogott vele, "mert szegénynek már nem maradt senkije", nem tud érdekelni. Errõl a nénikérõl még a nem épp mimózalelkû, gonosz dög Dzsandan is azt mondja, hogy maga a sátán. Pedig õ még dolgozott is neki.... Szóval, ha Harun most megint vele fog össze, hát nálam nem teszi szimpatikussá magát, még akkor sem, ha közben lelkesen óbégatja, hogy Ó, Dilara....

Szent Dzsihán családtagjai tényleg egymást marták jó sokáig, és most egységbe kovácsolódtak, ahogy mondod - de hát mit mondjak: Hála istennek! Most kétfelé polarizálódik a szereplõk hada, ott lesz a Dzsihán-tábor és ott lesz a Harun tábor. És még majd lesz egy-két csellengõ is, mint pl Dzsandan, na õ vajon hová fog csatlakozni? Ászumán egyértelmûen Harunhoz és a banyához, na de a kebelbarátnõje?

Burhán kiesett, így Dzsihán vonala erõsödött és szerintem a Mithát-féle nyomozós vonal is neki kedvez.
Jó enne, ha már haladnánk valamiféle végkifejlet felé, mert tényleg kezd "sok" lenni a sorozat.
9/10
Roxer 2017 jan. 21. - 10:33:02 9/10
(2371/2695)
Pont ettõl érdekes karakter,hogy "kõkemény bûnözõ" . (az nálam azért nem itt kezdõdik,de mindegy) Ugyanakkor a családjával gyengéd és szeretõ mindig. Mert Dilarával szent Cihán soha nem bánt úgy mint Harun. És mellette Dilnek sem lehetett ekkora szája.
Pl. most Harun felajánlotta,hogy ne Dil menjen el a gyerekkel,majd elmegy õ. Ellenben szent Cihán kidobta a saját házából Dilt a kisbabával együtt.

Sajnálom,hogy ennyire negatívan elfogult vagy. Mert Harun nem egy angyal,de gyakorlatilag mindenki õt akarja most tönkretenni,mind anyagilag,mind magánéletileg. És tegnap is azért ment az öregasszonyhoz,mert nem maradt jelenleg senkije.Még az öreg is eltûnt(aki vagy az apja vagy nem) akihez régen járt panaszkodni. És sok mindenrõl tehet,de sok mindenrõl nem,mégis õ a rossz mindenért. Miközben a szent Cihán családja akik két évadig állandóan egymást marták(Te is írtad fentebb) soha nem látott egységbe kovácsolódott.Na ez nekem rohadtul nem tetszik. Engem egy forgatókönyvíró se nézzen hülyének! Ezért(is) fogok mindvégig Harunnak szurkolni!
malvinkicska 2017 jan. 21. - 07:25:43
(2370/2695)
Az biztos az is egy kemény témát boncolgat nagyon sok rossz szemét emberrel, meg egy nagyon ronda sógornõvel, élõben nem fogom nézni mert biztos elrontották szokásukhoz híven a szinkront, a neten meg azt nézem amit akarok belõle.
malvinkicska 2017 jan. 21. - 07:25:43
(2369/2695)
Az biztos az is egy kemény témát boncolgat nagyon sok rossz szemét emberrel, meg egy nagyon ronda sógornõvel, élõben nem fogom nézni mert biztos elrontották szokásukhoz híven a szinkront, a neten meg azt nézem amit akarok belõle.
7/10
napraforgó 2017 jan. 21. - 03:24:53 7/10
(2368/2695)
plussz a bbetegség, - hopp, itt a balesetet akartam írni
7/10
napraforgó 2017 jan. 21. - 03:23:18 7/10
(2367/2695)
A karakterek nagyon megváltoztak, Nem tudok napirendre térni Hazal felett, aki egy kanál vízben megfojtotta volna Dzsanszut, ki akarta túrni a villából, irígyelte mindenért, még az eljegyzéséért is, olyannyira, hogy hamar vett egy gyûrût magának, meg egy võlegényt is hozzá, most állandóan zokog, kesereg Dzsanszu keserû sorsán, lehetõleg annak az Ozannak a vállán, akivel szintén ki nem állhatták egymást.
Csak arra tudok gondolni, hogy szerncsétlen Alina Brozt (Hazal alakítója) olyannyira megutálta a török közvélemény, hogy az ifjú színésznõ további élete, pályája érdekében "megjavították" Hazalt. Sajnos nincs semmivel megmagyarázva, indokolva Hazal hirtelen változása, én legfeljebb csak az Özgür elleni merénylettel, annak következményeivel tudnám magyarázni. De még ez is sántít, hiszem hasonló cirkuszon már keresztülment Teomán halála kapcsán...

Dzsanszut ezzel szemben úgy elvitték negatív irányba, a beleírt betegséget én túlzásnak tartom, plussz a bbetegség, és ráadásul a vetélés....Ráadásul a jelleme még jobban eltorzul, mert én is belenéztem a török epizódokba. Ez a hisztiroham, a hajigálunk minden berendezési tárgyat, ez pont Hazalra volt jellemzõ, na és amiket még tenni fog...

Dilara is pont olyan irányba változott, ami furcsa, 20 évig "munkanélküli" volt, vagyis nem dolgozott, mert a jótékonysági munkának álcázott pletykálást én nem tekintem annak. Most, mikor kicsi gyereke van, hirtelen rátört a kiteljesedhetnék és önmegvalósításba kezd. A gyereket ráhagyja az amúgy is elfoglalt házvezetõnõre (holott tellene bébiszitterre, aki csak a gyerekkel foglalkozna), és elmegy gazdag ügyfelek lakberendezési tárgyainak beszerzésével foglalkozni. Na, ez biztos van olyan fontos, mint a kisgyerek.

Roxerrel ellentétben, aki úgy gondolja, hogy Dilara elsõ szóra elhitt Ászumánnak mindent, jelzem, hogy Ászu pont azzal érte el, hogy gyanússá tegye Harunt, hogy tagadta, hogy köze lenne Harunhoz, az egész a banyával megkomponált, jól megtervezett és kivitelezett akciója volt. Nem Ászu elõ szavának hitt, hanem a szemének, a telefonnak, amiben megtalálta a híváslistát, az üzenetváltásokat, no és nem utolsósorban a bankszámlakivonatoknak, amelyek igazolták, hogy Harun rendszeresen pénzelte Ászut (na mondjuk, azt nem értem, miért vizslatja a férje bankszámlakivonatait, mi ilyesmit nem teszünk családon belül).

Dzihán kutakodása harun után lehet, hogy egyeseknek ellenszenves, de azzért akárhogy is nézem, amit megkapargatott, ott mindenütt kibukott, hogy Harun üzletei nem tiszták, sõt, nagyon is piszkosak. És biztos azok voltak akkor is, amikor Dzsihán "Robinsont" játszott. Bár szerintem nem volt õ Robinson, hisz emberek közözz volt, õ csak egyben vette ki 20 év elmaradt szabadságát....
Egyszóval, akármennyire "édes" is Harun és Alaz, ahogy játszogatnak együtt (Dilara ágyán - vajon miért pont ott, amikor van komplett gyerekszoba?), Harunrt nem fog fájni a szívem egyetlen percg sem. Ahogy ez a pasi megjelent, fellépett, intézkedett, stb. az sokkal-sokkal ellenszenvesebb, minthogy bármiféle szimpátiát ébresztene bennem. Ezen nem változtatnak a szerelmes ömlengései, meg a síránkozásai sem Dilara után, sõt ezeket már majdnem viccesnek, és fõleg nyálasnak érzem.
Jajj, a kõkemény bûnözõ, meg az õ gyengéd érzelmei.... ne tessék mán nevettetni...
9/10
Roxer 2017 jan. 20. - 21:19:33 9/10
(2366/2695)
Nekem maga a sorozat hiányozni fog,de próbálom törökül is követni az azért kárpótol.
Annak viszont örülök,hogy hétköznap felszabadul egy órám,mert ez a Fatmagül engem tuti nem érdekel.
Érsekvári 2017 jan. 20. - 19:26:32
(2365/2695)
Már írtam én sem fogok utána zokogni , fõleg amik még jönnek majd , kész diliház lesz ! Kicsit beletekertem a jelenleg menõ török részekbe ......kész is lettem pedig nem is mindent láttam . Cansu karaktere teljesen elvan torzítva , olyan dolgokat tesz majd csak lestem .
Már most is ami hisztit levágott , persze komoly trauma amin átment és megtudta végre az igazságot , de sok volt belõle .
Hazal meg milyen kis édeske lett rá sem ismerni . Összevissza keverik az írók a szereplõk sorsát , személyiségét azok is már beleõrültek ebbe a rengeteg kavarásba .
malvinkicska 2017 jan. 20. - 19:00:46
(2364/2695)
Ma aztán mindent bele, történtek dolgok.
Cansu megtudta végre nem terhes így van jól, nincs is azt mit titkolni, majd túl lesz rajta.
Harun az áldozat , nem értem A Dilara nézeteit, amíg együtt volt C-vel semmi nem volt jó most meg az az Isten fura egy nõ az biztos, most minden butaságot elhisz ami H-val kapcsolatos, az a mocsok Asuman jól kitolt velük a banyával kézen fogva, az is egy rettenetes valaki.
Az a Mithat is megéri a pénzét az is egy pióca.
Az öreg Rahmit akarja most elfogatni a banya, mivel meglátta a temetõbe.
Személy szerint örülök hetente egyszer lesz, mivel nem egy olyan nagyon szórakoztató sorozat ez már.
9/10
Roxer 2017 jan. 20. - 18:07:37 9/10
(2363/2695)
Na tessék,ahogy lenni szokott addig titkolóznak míg ki nem derül a dolog. Most Kerimánt nem tudom okolni,mert ezek soha nem mondták volna el és csak egyre rosszabb lett volna.
Cihán egy képmutató alak. Addig keveri a kakit Harun ellen,míg Dilt is veszélybe sodorja majd és máris a megmentõ képében tetszeleg....
Ozan meg prédikál az apjának,hogy kössön békét a nagyapával.Bezzeg õ mennyi ideig fasírtban volt az anyjával,pedig az nem követett el semmi bûnt a jó öreg Rahmihoz képest.

Harun lassan tényleg rájöhetne,hogy Dil nem éri meg a küzdelmet és nem érdemli meg a szerelmét. Hát nem õ mondta folyamatosan,hogy Asuman egy gonosz és mindig rosszban töri az agyát? Most meg elsõre elhitte amit Harunról állított.
7/10
napraforgó 2017 jan. 20. - 17:53:36 7/10
(2362/2695)
Hazal elmondja Mithátnak, hogy Dzsanszut kiengedték a kórházból, de sajnos még nem tudja, hogy elvesztette a babáját.
Dzihán és Szelma, Yildrimmel együtt Alfáról beszélgetnek, Dzsihán szeretne találkozni vele. Szelma ebben nem tud segíteni, õ sem ismeri személyesen. A megbízás, amit adni akarnak, viszont sokba fog kerülni.
Ászu meglátogatja Dzsanszut, Dilara nem örül neki. Kiparancsolja Ászut a lánya szobájából azzal, hogy annak most pihennie kell. Megérkezik a babahordozó is, de Dil nem engedi kicsomagolni. Négyszemközt Ászu megkérdi, miért nem mondták meg Dzsanszunak az igazat? Ekkor csörög Ászu telefonja - Májde és Ászu megkezdik a játékot, fals telefonhívással elhitetik Dilarával, hogy Ászu Harunnal beszélt negédeskedve, és hogy van köztük valami. Ászu látványosan tagad, de Dilara elveszi a telefonját és megnézi, ki volt a hívó fél. A banya neve helyett persze Haruné van föltüntetve, Dil féltékeny lesz.
Dzsihán figyelmeztetni akarja Dilarát, hogy Harun üzlettársai mind veszélyes emberek. Fölhívja a nõt és találkozót beszélnek meg a házában. Harun ott leskelõdik és látja, hogy Dzsihán szívélyesen üdvözli a volt feleségét. Megmutatja neki azokat az iratokat, amelyekkel Harun Hazalt is érdekeltté tette. Majd arra biztatja a nõt, hogy költözzön el a gyerekkel Haruntól, mert veszélyben van. Otthon Dilarát Harun akarja kifaggatni, hol járt (tudja, hogy Dzsihánnál), de Dilara nekiesik, mi van közte és Ászu között? Bizonyítékként Harun orra alá dugja Ászu telefonját az sms-ekkel. Ezen elcirkuszolgatnak egy darabig, végül Dilara kijelenti, elválik, elköltözik a gyerekkel. Harun gyanakszik, valaki szórakozik velük. Majd felajánlja, hogy inkább õ költözik el. Dilara felhívja Dzsihánt és elmondja neki, hogy szakítottak Harunnal.
Dzsandan balhézik Ászuval, nincs pénze, és az Ászu által ígért lóvé sehol. Veszekszenek, majd Ászu odaadja a nála lévõ pénzt. Dszandan kidobja Ászut. Ezután Dzsandan végignézi a banya felvételét és gondolkodik, mit tegyen.
Harun elmegy a nénjéhez, rögtön tudja, hogy a banya tette ezt vele. Az nem is tagadja, el akarja szakítani Dilarától. Harun nyavajog, nem is szerette õt eléggé Dilara, meg sem hallgatta. A banya adja alája a lovat, sõt azt állítja, hogy a nõ még mindig Dzsihánt szereti, sõt vissza is fog menni hozzá. Harun már bánja, hogy abba akarta hagyni az ellenségeskedét, na de most majd megfizet. (hamvaslelkû Harunka ezennel visszatért a szeretõ nénikéje kebelére, és majd szépen együtt fogják kiötölni a gonoszabbnál gonoszabb tetteket....)
Ozan és Rahmi fölkeresi Dzsanszut, akinél Hazal és Dzsihán is ott van látogatóban. A lányok nagyon örülnek a nagyapónak... Ozan kéri bocsásson meg az apjának. Dzsihán viszont megmutatja neki Harun stiklijeit. Dzsihánék félnek, hogy Harun valamit forgat a fejében, mert szokatlan, hogy csak úgy szó nélkül elment otthonról.
Családi összejövetelen Dzsanszu a baba nevérõl beszél, majd képet akar csinálnai a családról. Elmegy a gépért, eközben Kerimán is azt firtatja, miért nem mondták meg még neki, hogy nem várandós. Dzsanszu véletlenül meghallja, cirkuszolni kezd. Micsoda hisztirohamot nyom le!
Rahmi kimegy a temetõbe Ayse sírjához bocsánatot kérni. Mit ad isten, pont akkor jön oda a banya Hatidzse kíséretében. A nyanyák a rendõrséget hívják és a sofõrrel is üldöztetik a menekülõ Rahmit.
7/10
napraforgó 2017 jan. 20. - 04:20:34 7/10
(2361/2695)
Valószínû, hogy Dzsandan csinált másolatot az eredeti DVD lemezbõl, de az, amit Ászu átadott Dilarának, ez nem ugyanaz a lemez, amin a banya minden gaztettét bevallja, hanem csinált egy másikat ezzel a könyörgöm, hadd lássam az unokámat mûsorral.
----
Lehet, hogy Dzsihán a Harun elleni nyomozgatással nagyobb kutyák lábára lép és az egész család megsínyli majd, hogy nem hagyta annyiban. Ha tényleg olyan veszélyesek azok a bûnözõk, mindenkin bosszút állhatnak.
Érsekvári 2017 jan. 19. - 20:41:07
(2360/2695)
Eddig még egy sorozatot sem adott le normálisan a tv2 . Ha emlékszel a Tiltott Szerelemnél is a végébõl kivágták amikor Behlül / Kivanc Tatliotug / a temetõbe elbúcsúzik Bihtertõl ami legalább 10 - 15 perc volt . A nézõk követelték adják le normálisan a befejezést , ugyanis sokan látták a youtubon és nem tudtak mindenkit csõbehúzni .
A Kuzey - Güneynek is csak az elsõ évadát adták a folytatás most megy talán 2 év után az Isaura tv - n , de nem mindenkinek van .
Most ezzel is vacakolnak tudták , hogy folyamatban lévõ sorozat . Kíváncsi leszek a Fatmagülnél ami már totál kész 4 éve , mi jöhet esetleg közbe :)
Ma már egyre több jelenetet adtak belõle pár szinkron hang egész jónak tûnik . Belenézek 1- 2 részbe milyen lesz így hallani . Beren Saat mindeddig Vágó Bernadett hangján szólalt meg most is és tökéletesen illik hozzá . Ebi Nine - Zsurzs Kati , Kerim - Horváth Illés ennyit tudok .
malvinkicska 2017 jan. 19. - 19:10:53
(2359/2695)
Elgondolkodtam hogyan tovább haza ment a kórházból Cansu, most már másik lehetetlenséget kell kitalálni, igaz ott van a két vipera, meg a banya szövik a hálójukat, mint a pók, ezeknek még csak tévedésbõl sincs jó az eszükbe.
Harun elég nagy buta annak a kényes Asumanak pénzt utalt, ez lesz a veszte a családját el veszti biztos miatta, de megérdemli az is csak a hamis dolgokba okos az is.
Cansunak sokat ártanak, mivel nem mondják meg a baba elment, mivel így is kórosan dolgoz fel mindent, mert beteg, a gyerek nem lett volna beteg, mert az a gyógyszer amit szedni kellene neki csak elõsegítette azt a hormont, az agyában ami nála csökkent, tehát a Dopamin termelést.
egyáltalán nem bánom , hogy hetente egy leszz nagyon fáradt már ez az amúgy is sok butaságot felölelõ történet.

Napraforgónak igaza van nem kellene ilyen befejezetlen sztorikat megvenni, mert nem egy szórakoztató valami.
Magenta99 2017 jan. 19. - 18:53:33
(2358/2695)
Nekem picit fura, hogy fel sem merül senkiben, még a dokikban sem, hogy esetleg a gyerek
is beteg lesz, örökli Cansutól a betegséget - hisz, amikor kiderült, hogy Cansu beteg, egybõl
a hozzátartozói betegségeit firtatták.
Ez most már persze okafogyottá vált, de akkor is logikátlan, miért nem érveltek ezzel Cansunál,
amikor próbálták rávenni, hogy megszakítsa a terhességét.
Érsekvári 2017 jan. 19. - 18:44:13 Előzmény malvinkicska
(2357/2695)
Mahide párjára talált Aszuban szövögetik együtt az ördögi terveiket Dilara ellen . A cél szétszakítani Haruntól . Sikerült a cd - vel is jól kijönnie Aszumannak , a telefonnal is ügyeskednek .
Cansu mennyire fogja elviselni , hogy elvesztette a babát , mert most is elég agresszív követelõdzõ . Hogyan derül ki , rájön magától vagy valaki elszólja magát róla . Mindenki tud róla csak õ nem , meddig húzzák . Az igaz a saját érdekében teszik , hogy gyógyuljon , de rossz nézni mennyire harcol a gyerekért .
Ahogy beharangozta a heti 1 részt , új jelenetek voltak megy tovább az ármánykodás a gonoszság minden mennyiségben .
9/10
Roxer 2017 jan. 19. - 18:30:19 9/10
(2356/2695)
Jajj, amikor Dil hazaért és Harun meg Alaz játszott az ágyban milyen tündériek voltak. Meg amikor az alvó Dilnek puszit adott,hát,hogy nem lehet ezt a pasit szeretni nem értem :)
Cansunak nem mondják meg,hogy elment a baba,de azért a feje fölött beszélik meg,hátha meghallja.... Dil még egy babahordozót is vesz,hogy tovább hülyítsék szegény lányt.
Jót nevettem amikor Özkán mondja Kerimánnak,hogy ne adjon sok kenyeret Cannak mert visszamarad a fejlõdésben. Hát már lehet túl van ezen.
Az öregasszony állítólag szereti Harunt, mégis rosszat akar neki,hiszen Harun nyilván nem akarja,hogy szétverje a családját. A lemezen a banya a végén inkább fenyegetõ volt,hogy nem hagyok nektek békén. Asu lehet,hogy nem csinált másolatot,de Candan biztosan csinált.
Harun is kígyót melenget a keblén,amiért védte Asut Dillel szemben,most hálából jól hátba szúrja a nõ.
Cihán annyira borsot akar törni Harun orra alá,hogy az sem zavarja,ha ezzel megrángatja majd Harunnál sokkal keményebb legények bajszát is ,veszélybe sodorva mindenkit.
10/10
Gambino1991 2017 jan. 19. - 18:18:10 10/10
(2355/2695)
Hetente egy rész lesz??? Ki kíváncsi arra az új sorozatra!!! Hihetetlen ez a tv2 egy fos csatorna!!! Soha nemtudnak rendesen leadni végig egy sorozatot normalisan, mindig valamit variálnak!
7/10
napraforgó 2017 jan. 19. - 17:54:59 7/10
(2354/2695)
Dzsanszu magához tér. Elsõnek a babát kérdezi. Mindenki azt mondja, minden rendben, az orvos is, de senki nem mondja meg, hogy elveszítette a babát.
A banya az újságban olvassa Burhán halálhírét. Közben odahozzák neki Ászumánt. A banya a lemezt akarja tõle. Tudja, hogy Ászu irígy a testvérére. A banya azt akarja, hogy Dilara és Harun szétmenjenek, ehhez kell neki Ászumán segítsége. Dzsandan nem érti, hol a barátnõje, hiába hivogálja.
Dilara hazatér, Harun kérdésére elmondja, hogy Dzsanszu felébredt, de a babát elvesztette.
Ászu elmeséli Dzsandannak, hogy Májde pénzt ígért neki, ha együttmûködik vele. Dzsandan nem bízik az öregasszonyban, az maga a sátán. A CD-t persze kéri és kérdi, csinált-e róla másolatot? Ászu tagadja, de Májde nem hisz neki. Ászumán eléri Harunnál, hogy pénzt utaljon a számlájára. Szema meghallja, hogy Harun tájékoztatja Ászut Dzsanszu állapotáról. Szema beszámol arról Dilarának, hogy Hatidzse náluk járt és hozott valami csomagot. Dilara elkéri Ászutól, aki odaad neki egy lemezt, ami persze nem ugyanaz, mint az eredeti. Ezen a banya könyörög Dilnek,hogy hadd láthassa Alazt.
Dzsanszu jókedvûen ébred, éhes, enni vágyik. Özkán is bemegy látogatóba a kórházba.
Ászu rendszeresen látogatja a banyát, fals üzeneteket küldözgetnek Harun titkos telefonszámára. Ászu célja, hogy elhitesse Dilarával, hogy Harunnal van köztük valami.
A család felváltva üldögél Dzsanszu ágyánál. Eljön a nap, amikor Dzsanszut hazaengedik. Dzsanszu csak ekkor tudja meg, hogy Burhán meghalt. Az egész család hazakíséri. Dzsanszu balhézni kezd a férjével valami babahordozó miatt, amit kért, hogy vegyen meg. A lány meghívja Özkánt és Kerimánt is. Dzsihán és Dilara aggódik, nem tudják, hogy mondják meg a lányuknak, hogy a baba elment.
Dzsihán és Szelma Harun fedõcégei után nyomoznak. Ezek a cégek a balkáni maffia piszkos pénzeinek legalizálására jöttek létre. Azt mondják, Harun nagyon óvatos, fizeti az adót, meg minden. Majd elhatározzák, hogy bevonják Alfát.
7/10
napraforgó 2017 jan. 19. - 12:35:32 7/10
(2353/2695)
Harunról még az elsõ évadban kijelentették, hogy Áfa-csalásokkal szerezte a vagyonát (Dzsihán és Yildrim beszélgetése anno), most a 3. évadban meg azt mondták, pár éve még csak egy kávézója volt Dubrovnikban.... Az ilyen hirtelen gazdagodások sose szoktak igazán törvényesek lenni...(hacsak nem itt nálunk, közbeszerzésen nyerte a tendert...), nos, mostanában már dollármilliói is vannak és még csak meg sem rezzent, amikor a nénike elvesztett 20 millió dollárt egy értéktelen ingatlanra....
Igen, nekem is ez a bajom, hogy menet közben írnak bele mindenfélét.
Bár sose vennének meg menet közben futó sorozatokat. Bár várnák ki a végét, akkor tõlem még meg is vagdalhatnák...
Amúgy is olyan hosszúak ezek a több évadosok, mi a fenének kell ez?
9/10
Roxer 2017 jan. 19. - 12:10:34 9/10
(2352/2695)
És itt megint az a pont jön,hogy menet közben találnak ki dolgokat.Mert Harun ugyan nem volt egy tisztalelkû bárányka,de semmi nem utalt rá,hogy maffiakapcsolatai lennének.
(A fegyveres õröket ne vegyük ide,hiszen olyan Cihánnak is van,ezek szerint arrafelé ez a természetes.)
Szóval igen valamirõl szólni kell a harmadik évadnak is,de néha sok hülyeséget találnak ki.
7/10
napraforgó 2017 jan. 19. - 11:00:53 7/10
(2351/2695)
Az igaz, hogy nem Dzsihán dolga kutatni Harun után, de mit tegyünk, õ ilyen szorgalmas ember. Miután Harun megpóbálta õt mindenféle módon tönkretenni - anyagilag, erkölcsileg, lelkileg - hát nyilván viszonozni alkarja a "szívességét".
Dilara elég bolond volt, hogy hozzáment, akkor azért már lehetett tudni, hogy szívszerelme nem egy jellembajnok. Na igen, persze, szerette õt, nyilván még most is szereti, de hát mi egyéb pozitívum írható még a számlájára? Semmi. Azért Dilara nem egy bakfis volt akkor már, akit elvakíthat a szerelem, egy 40 éves nõnek már illene gondolkodni is, akkor is, ha annyira szerelmes.
Dzsihán hízeleghet magának azzal a tudattal, hogy megmenti egykori feleségét, gyermekei anyját egy ocsmány bûnözõ karmaiból és nem úgy áll hozzá, hogy szétver egy szép és boldog házasságot.
Persze, azt mondhatjuk, hogy találhatna magának egy új nõt, na de miért kívánsz itt rosszat egy szegény, szerencsétlen ártatlan nõnek? Mert hogy az is elpatkolna az évad végére, ha nem a közepére....
9/10
Roxer 2017 jan. 19. - 10:19:36 9/10
(2350/2695)
Továbbra sem Cihán dolga Harun után kutatni. Ahogy látjuk a rendõrség is megteszi ahogy kutatnak Cihán cégénél,úgy nyilván Harunénál is.
Soha senki nem mondta,hogy Harun habtiszta lelkû ember lenne. Ez Dilara is tudta akkor is amikor hozzáment. (Egyébként ebben a sorozatban van egyáltalán habtiszta lelkû ember?)
Ahogy a mondás is tartja, lakva ismerszik meg az ember,nyilván Dilara is egyre több dolgot tud meg róla a házasságuk alatt.

Ami a lényeg Cihán elvált Dilarától,már egyetlen gyermeke sem lakik egy fedél alatt velük.Mi a francért nem hagyja békén õket,hogy éljenek boldogan(vagy boldogtalanul)
Fogjon magának egy nõt és foglalkozzon végre azzal.
7/10
napraforgó 2017 jan. 19. - 08:23:51 7/10 Előzmény Roxer
(2349/2695)
"Cihán egyik percben még tántorogva dobja ki a taccsot, úgy izgul a lánya miatt. Amikor picit jobban lesz, máris a Harun elleni szarkavarás jár a fejében. Nagyon fontos volt még a kórházból felhívni Selmát" -----
Na erre csak azt mondhatom, hogy:
1.) Dzsihán kitántorgott ugyan a levegõre, de nem dobta ki a taccsot, "csak" lerogyott a fal tövébe szenvedni, rögtön azután, hogy Dzsanszut sikerült újraéleszteni.
2.) Nem azonnal indult Harun ellen, ott azért eltelt egy csomó idõ, biztos nem figyeltél eléggé.
- pl. Yildrim elment intézni, hogy Vedát vonja vissza a vallomását (szerintem ehhez kellett néhány nap, rendõrség, ügyészség, ügyintézés, no meg az ügyintézési határidõk....),
- aztán elintézte, hogy Özkánt kiengedjék a börtönbõl (ez se ment 2 perc alatt, erre is rászámíthatunk jó pár napot, talán hetet is, itt is lehettek bürökratikus határidõk...),
- Rahmi el akart jönni Kerimántól, Ozan meg - mit tesz Isten, pont akkor épp érte ment.
3.) Na és ezek után egyszer, valamikor - Dzsanszu MÉG mindig kómában - igen, Dzsihánnak eszébe jutott Harun is, És valóban föl is hívta Szelmát. Egyelõre még nem is akart mást, csak annyit, hogy nézzenek be Harmatoslekû Harun számítógéprendszerébe. Hát lássuk, mit találunk. Ha Hamvaslelkû Harun annyira jó ember, hát nem fognak találni semmit sem, és akkor nem kell ellene lépéseket tenni. Ám, ha igen, akkor meg mirõl van szó? Ha õ tényleg a balkáni maffia embere és aktív pénzmosodás, akkor miért fáj annyira érte a szíved? Most már a saját felesége sem bízik benne, a samesza is átpártolt banyanénihez, aki úgy néz ki újra aktivizálta magát (lásd emberrablás...).

Szóval ne legyünk igazságtalanok, Szent Dzsihán azért annyira nekem sem a szívem csücske, fõleg mostanában, na de Harunnal azért nem említhetõ egy lapon. Harun már sokkal jobban elmerült a mocsárban, azért nehogy már egy fehérszárnyú angyalka szerepében tetszelegjen... mert olyan szépen tudja elnyafogni, hogy "Dilara én szeretlek", meg azt akarom, hogy minden szép és jó legyen, jahajj.....
Hát persze. A sok pénz az jó, akárhonnan is jön. Meg az is jó, ha Dzsihán már nincs a képben.
Érsekvári 2017 jan. 18. - 20:03:46
(2348/2695)
Nagyon megható jelenetek voltak a mai részben , és a lényeg Cansu legyõzte a halált . Az biztos drámai jelenetekben nagyok .
Amikor ez a rész ment a törököknél nagyon odavoltak a Cihant alakító Pekkayával , amikor kimegy és a falnál lerogyva sír . Ezt egy ottani magazinba olvastam a fordítóval és külön ez a kis jelenet videón is látható volt .
Most már szabad az út , hogy Harunnal foglalkozzanak a tönkretételével .
malvinkicska 2017 jan. 18. - 19:35:03
(2347/2695)
A mai rész az biztos nagyon megható volt, hogy egy ilyen fiatal nõt újra kellet éleszteni de ezek ebben nagyok.
A zene gyönyörû volt igazán lefordíthatták volna, vagy az nem volt benne az apanázsban, jó lett volna ha értjük, mert az biztos náluk olyan zene szól ami passzol az adott részhez. Burhan meghalt azt már nem kell vizsgáltatni tovább, a legnagyobb veszte az Deniz, mert valóban nem maradt senkije, igaz ez az álszent Cihan azt mondta, vele lesznek. Annak isa lánya szinte haldoklik és azon jár az esze Harunnal, hogy lehet ki tolni.
Harun nagyon szereti a családját, a gyerekkel is hogy játszik.
Özkan kezérõl levehették volna a bilincset mikor látogatta Cansut..
7/10
napraforgó 2017 jan. 18. - 18:42:24 7/10
(2346/2695)
:D ---- Yildrim - nyilván Dzsihán utasítására és pénzével nem a tanút befolyásolta, hanem a sértettet. A többi stimmel.

De lásd be, valamirõl csak kell szólni a harmadik évadnak, mert ha Dzsihán és Harun egymás nyakába borul, akkor nincs konfliktus. Úgyhogy muszáj acsarkodniuk, meg Dilarának is balhézni, a többi idõt meg eltöltjük a kórházban (a Boszporusz partján), meg a börtönben....
syuzi 2017 jan. 18. - 18:18:11
(2345/2695)
Már csak jõvõ héttõl szombatonként lesz a sorozat :( Kicsit rossz lesz hogy 1 héten 1x lesz a sorozat de várom már nagyon a sorozat folytatását :)
9/10
Roxer 2017 jan. 18. - 18:07:14 9/10
(2344/2695)
Mondtam én,hogy feleslegesen aggódik Dilara(és Napraforgó), Harunnak semmi rossz nem állt szándékában.Csak otthon akarta tudni a fiát.
Deniz apja meghal,a temetésen valami idegennek kívánnak részvétet,Deniz a távolból szemlélõdik.Majd a koporsócipelésbe azért mégis odaáll.
Kicsit túlzás volt,hogy Özkánt két gépfegyveres kísérte be a kórházba és a bilincset sem vették le róla.
Cihán egyik percben még tántorogva dobja ki a taccsot, úgy izgul a lánya miatt. Amikor picit jobban lesz, máris a Harun elleni szarkavarás jár a fejében. Nagyon fontos volt még a kórházból felhívni Selmát.....
Persze szent Cihán (jogkövetõ állampolgár) értékrendjébe egy tanú pénzzel való befolyásolása simán belefér :)
7/10
napraforgó 2017 jan. 18. - 17:54:19 7/10
(2343/2695)
No lám, finomlelkû Harun elsõ dolga, hogy összerántja a legénységét és keresteti a fiát velük. Dzsihán lakásában, hajóján, a gyerekeinél, stb. Csagatáj meg is találja Hazalnál a gyereket, kikapja a kezébõl - Harun utasítása címszóval - és már viszi is. Hazal Mithát tanácsára felhívja az anyját, aki megijed, mérges is lesz és rögtön otthagy csapot-papot és kocsiba száll. Hazarohan a villába, ott megtalálja a gyereket az apjával. Harun megkérdi tõle, te azt hitted, elszakítanám a fiamat az anyjától? Hisz az volt az álmunk, hogy mi hárman, együtt, boldogan...
Denizzel közli az orvos, hogy az apja meghalt. Deníz sír. Aztán bemegy Dzsanszuhoz és kérleli, térjen magához, menjenek haza.
Másnap reggel Ászu a villába készül, kíváncsi, hogy keresték-e a lemezt. Õ még nem is tud Dzsanszuék balesetérõl, hisz hamarabb elment hazulról. Ászu megérkezvén bájoskodik Alazzal és Harunnal, aztán megtudja, hogy Dilara a kórházban van Dzsanszunál. Meglepõdik, õ nem is tudta.... Harun kérdésére, hogy hol volt, meg mond valami hülyeséget, csak a közelben.
A család Dzsanszu betegágyánál, ahol megjeleni Ászu is és szörnyû aggódást mutat. Dzsandan rátelefonál, de Ászu elhajtja, majd késõbb. Dzsihán meg árgus szemekkel figyeli.
Megtörténik Burhán temetése.. Deníz is viszi a koporsót... aztán hazamegy és elolvassa a Dzsanszu babájának írt naplóját. Megint sír.
Rahmi is nagyon letörten üldögél Kerimán lakásában. Özkánt meglátogatja Kerimán, Yildrim kíséretében és elmondják, mi történt. Özkánt rabszállítóval beviszik a kórházba, hogy megnézhesse a lányát. Dzsanszu szíve leáll, Hazal sír, Deníz ordít és közben szól egy búbánatos dal és zene. Az orvosok próbálkoznak és sikerül újraindítani a szívét. Mindenki megkönnyebbül. Özkánt elvezetik a géppisztolyos kísérõi. Deníz szép kék szeme könnyben úszik megint.
Telik az idõ. Yildrim fölkeresi Vedatot, aki már teljesen felépült és megegyezik vele, hogy sok-sok pénzért Vedat visszavonja az Özkán elleni feljelentését. (jó ennek a Vedatnak, Burhán halála eltörölte az adósságát is, most meg még plussz pénzt is kap) Özkánt kiengedik, Kerimán és Engin a kisgyerekkel várják a kapuban. (Á, mert Törökországban a lövöldözés, meg a testi sértés gondatlan elkövetése nem is számít bûncselekménynek. Végül is, ha nem volt szándékos, akkor már nem is számít...)
(Kíváncsi vagyok Burhán után ki örököl? Deníz? És el is fogadja az ebül szerzett vagyont? Vajon lesz errõl szó egyáltalán?)
Ozan elmegy Rahmiért és magával viszi. (furcsállom, hogy el se köszönt Kerimántól, meg Özkántól...) Ozan szemrehány, miért tûnt el, Ozan már egy éve kereste, azóta nem alszik.
Szelma és Dzsihán telefonon beszélnek, Dzsihán hálás a hekkernek. Majd megkérdi, az Alfa be tudna-e jutni Harun számítógépes rendszerébe is?
Hazal elmegy a villába, magához vesz egy Dvd-t és már fordul is kifelé. Harun nem érti, miért olyan barátságtalan vele, de Hazal nem magyarázza meg.
Ászu abajgatja Dilarát, egyen valamit. Dilara visszamegy Dzsanszuhoz, Ászu meg fölhívja Dzsandant, elmondja mi történt Dzsanszuval, majd ígéri odamegy. De ahogy elindul, két fegyveres fickó elrabolja, betuszkolja egy autóba. (fogadjunk, hogy megint a banya ügyködik, kell neki a lemez...)
Dzsandan fejében régi emlékek jönnek elõ a gyerekkorából, aztán meg a bajáját látja a karjában. És lassan magához tér, kinyitja a szemét, mindenki nagy örömére.
7/10
napraforgó 2017 jan. 18. - 16:06:01 7/10
(2342/2695)
Na látod, pont ez a kivétel. Még egy jogkövetõ állampolgár sem köteles sem saját magát, sem a közeli hozzátartozóját feljelenteni, vagy bûncselekménnyel megvádolni. Sõt , bírósági eljárásban vallomást sem köteles tenni saját maga, vagy a hozzátartozója ellen. Így Szent Dzsihánnak sem kell följelentenie sem a lányát, sem az apját. Na de
Harun beyjel nincsen ilyen rokoni viszonyban... És Burhán effendivel sem.
És az is igaz, hogy Dzsihánnak is eljárt néha a keze, de mondjuk finomlelkû Harun is lelógatta az emberét az épülõ házról... Meg kapdosta elõ a pisztolyát elég sûrûn.
Rahmi régi bûneiért meg ne Dzsihánt hibáztasd. Májde mostani vétkei viszont már az õ terhére IS esnek. Pl. Tudta, hogy van valami agybaja, mert Ayse tájékoztatta errõl. Meglehet, hogy a nõ mérhetetlen bosszúvágya valami szervi elváltozásnak is a következménye. Miért nem kezeltette? Miért nem helyeztette már korábban gondnokság alá? Miért hagyta magára, hogy az asszisztensével, Csagatájjal garázdálkodhasson? Miért hagyott neki akkora pénzügyi hatalmat, hogy dollármilliók fölött diszponálhasson? Nagyon kényelmes azt mondani, hogy mostantól nem állok veled szóba. Egy beteg embernél ez lenne a megoldás?
9/10
Roxer 2017 jan. 18. - 12:55:50 9/10
(2341/2695)
Tényleg szent ez a Cihán.Igazi jogkövetõ polgár.Ha belegondolok még a saját lányát is fel akarta adni a rendõrségen.
Közben azért pár testi sértés bele fér neki is bármikor. A könnyes szemmel hazavárt apja bûneirõl meg ne is beszéljünk. Rahmi fel lett oldozva Deniz anyjának halála miatt is.Igen amikor rosszul lett és meghalt éppen nem volt ott.De elõtte hónapokig szekálta a nõt,biztos jó tett az is a szívének.
7/10
napraforgó 2017 jan. 18. - 10:16:20 7/10
(2340/2695)
"szent Cihán mellõl lövik ki a nõket"---- :):):) Na de azért azt írd a javára, hogy nem õ lövi ki õket...
A maffiózók családi életéért meg megszakad a szívem... Megyek is egy papírzsepiért, hogy telesírjam.
Amúgy a gazdasági bûnözõ is bûnözõ, nemcsak a zsebtolvaj, meg az útonálló. A te pénzedet lopja, meg az enyémet, úgyhogy nem tudom sajnálni õket.
Ja, és van egy olyan jogszabály, hogy ha valakinek bûncselekmény elkövetése, vagy akár annak csak tervezése jut a tudomására, köteles feljelentést tenni. Nem nagyon propagálják, de van ilyen szabály, úgyhogy ne hibáztasd Szent Dzsihánt, mert följelentette a nászurát, és Harunt, a balkézrõl való "sógorát", mert azok igencsak aktívan bûnözgetnek. Persze, alapból nem az õ dolga a nyomozgatás, de szerintem a rendõrség majd megköszöni neki.
Na és azzal mi van, amikor Harun megvette Dzsihán gazdasági vezetõjét, hamis számlákat állíttatott ki vele, majd ráküldte a gazdasági rendõrséget? Az oké volt finomlelkû Harununktól? Szerintem Dzsihán cégére most is azért küldték rá Mithátot, mert még mindig annak a gazdasági ügynek a nyomait vizsgálják, hogy most mennyire van rendben a cég könyvelése. Hogy cserébe kicsit megvizsgálják Harun cégeit is? hát istenem. Ilyen az élet.
9/10
Roxer 2017 jan. 18. - 09:55:57 9/10
(2339/2695)
Ez majd kiderül,hogy miért tette és egyáltalán tett-e ilyet.
Annyira szereted hangoztatni,ezt a maffiózó dolgot,hát attól nagyon messze van azért. Maximum valami gazdasági bûnözõ féle(ha az) De még a maffiózóknak is van felesége,meg gyerekei szóval ettõl még lehetne boldog magánélete.
És habár Harun a csúnya,szemét bûnözõ ,mégis szent Cihán mellõl lövik ki a nõket.
És nem Cihán dolga nyomoztatni Harun után.Ahogy Burhánra sem neki kellett volna ráküldeni a rendõrséget. Ha Cihán nem szakítja el Cansuéktól,akkor nem történik a baleset sem. Tetszeleg a megmentõ szerepében és õ sodor veszélybe mindenkit.
7/10
napraforgó 2017 jan. 18. - 09:14:18 7/10
(2338/2695)
Én nem azt mondtam Harunról, hogy nem õszinte, hanem azt, hogy nem egyenes jellem. Szerintem ez két különbözõ dolog, illetve attól, hogy valaki nem egészen õszinte, pl. elhallgat dolgokat, nem tûzi a homlokára, attól még nem feltétlenül jellemtelen. A jellemtelenséggel persze együtt jár az õszintétlenség is.
Harun miért keverte bele pl. Hazalt a piszkos üzleti dolgaiba? Miért hekkerrel kellett töröltetni a nevét a kamucég részvényesei közül? Ezt nem csak elhallgatta Dilara és Hazal, sõt mindenki más elõl is, ugyebár (õszintétlenség), hanem egyáltalán miért tett ilyet, miért kellett belekeverni a mostohalányát egy piszkos bûnügybe? Vajon ennek mennyire "örült" volna Dilara, ha kitudódik? Miért vannak ilyen zûrös ügyei?
Ez a Harun pont olyan, mint Burhán, piszkos bûnözõ, csak õ nagyobb volumenben csinálja.
7/10
napraforgó 2017 jan. 18. - 08:04:11 7/10
(2337/2695)
Ezért nem szeretem, ha olyan sorozatokat vesznek meg, amelyeknek még a gyártó orszában sincs végük. Nem szeretem, ha menet közben alakítgatják a történetet, mint pl. itt, ahol Erkán Petekkaya elviselhetetlen természete miatt kell új és még újabb nõket berakni a történetbe. Vagy pl. a Szulejmán, ahol a fõszereplõnõ símán lelépett, mert terhes lett és a barátja nem vállalta föl a gyereket. Valahogy jobbak azok a történetek, amelyeket megírnak, van eleje, vége, közepe és aztán megfilmesítik õket. Föl lehet építeni a cselekményt, a szereplõk jellemét, a karakterek fejlõdését, stb. ezzel szemben a folyamatban lévõ sorozatokat mindig úgy alakítgatják, ahogy a körülmények diktálják, esetleg ahogy a nézõi igények megkívánják. (pl.nem hal meg a fõszereplõ, ha a nézõk tiltakoznak...)
De hát ez van, ezt kell szeretni, vagy nem szeretni. Sajnos ezeket a sztorikat mindig valami holtszezonban indítják, amikor dögunalom van a TV-mûsorokban, legfeljebb a hatodjára ismételt sorozatokat látni, normális film, vagy mûsor nincs, na ilyenkor ráfanyalodom az újra, eleinte még tetszik is, csak sajnos menet közben minden vagy ellaposodik, vagy elmegy ilyen krimiszerû valamibe, amikor csak a bajok tömkelegét látni.
9/10
Roxer 2017 jan. 18. - 07:55:43 9/10
(2336/2695)
Jah és még egy dolog. Alaz már kb. kétéves nagyfiú.Már nem egy "öntudatlan" csecsemõ, aki semmit nem érzékel a körülötte történtekbõl.
Már amikor Hazal elvitte is hiányzott neki az anyja,meg az apja és haza akart menni. Pontosan ezért sem szakítaná el Harun Diltõl és Dilnek sem kéne ezt tennie.
9/10
Roxer 2017 jan. 18. - 07:25:23 9/10
(2335/2695)
Hogy miért nem küldte Eminéhez Alazt haza? Azért mert egy hülye picsa lett. Semmi oka nem volt rá amúgy. Harun kihozta az öregasszonyt igen,mert nem akarta,hogy ott haljon meg és õ legyen a hibás. Elõtte viszont mindent megtett amit Dilra kért. Feljelentette a rendõrségen,meg bezáratta,gyámság alá helyeztette. De mivel látta,hogy ez a picsa így sem bízik benne,hát gondolta tökmindegy ,de legalább az öregasszony ne patkoljon el miatta.
Az õszinteség meg egyik szereplõre sem jellemzõ,senki nem mond el semmit a másiknak amíg ki nem derül,ez sem csak Harun sajátja.

Látod ezt pofázom folyamatosan. A Cihánt játszó színész elüldözött minden nõt maga mellõl.Így jobb híjján megint sodorják Dilara felé. Ez egy óriási nagy hülyeség az elõzõ két évad történései alapján,teljesen irreális.Könyvet lehetne írni mennyi rosszat tettek egymás ellen Dilara és Cihán, az hirtelen el lett felejtve. Dehát aki csak rosszat látja Harunban,Cihánban meg csak a jót,tapsikol ennek és nem zavarja,hogy a forgatókönyvírók hülyének nézik.
7/10
napraforgó 2017 jan. 18. - 05:18:48 7/10
(2334/2695)
Azért érdekes, hogy amikor Dzsihán szólt Dilarának, hogy küldje haza a kisgyereket, véletlenül sem Harun jutott az eszébe. Sõt, Harunt egyszerûen nem engedte oda a kórházba - én valahol megértem, nem lett volna energiája még a két kakas összeugrásához is. Mert valamelyik biztos kezdeményezett volna valami szócsatát.... Na és miért nem mondta Hazalkának, hogy vigye haza a kicsit a villába és bízza Eminére? Õbenne maximálisan megbízik, sõt nappalra, amikor õ dolgozik, Alaz rá van bízva, most nincs Szevincs-féle szitter. Nagyon is ott bújkál a nõben hogy nem ismeri eléggé a férjét és pláne nem bízhat benne igazán. Hisz a háta mögött szabadlábra eresztette megint a bosszúszomjas fúriát és még meg is próbálta eltagadni. És hogy Harun nem az az ártatlan amorózó, hanem inkább az a sötét maffiózó, azt már most látjuk Szelma kutatásai, megy a rendõrség vizsgálódásai alapján. Akárhogy is, Harun nem egyenes jellem, én ezt nem tudom megbocsátani neki, akármennyire szerelmesen bámul is Dilarára.
9/10
Roxer 2017 jan. 17. - 20:50:06 9/10
(2333/2695)
Miért tüntetné el? Komolyan nem is tudom ez,hogy jut eszedbe,szerintem Dilnek sem ez járt a fejében amikor Hazalra bízta.Odavan Dilaráért,nyilván amikor az a kórházban az egyik gyereke életéért aggódik,nem tünteti el a másikat... Egyébként ha már gyerekeltüntetésrõl van szó...........nem spoilerezem el inkább.

Nagyon igaza volt,hogy megkérdezte a múltkor Diltõl,hogyha neki lenne egy volt felesége és ennyi idõt töltene vele,õ mit szólna?
Szent Cihán elment Robinsont játszani egy évre,akkor valahogy nem volt jó apa és jó ex(férj). Nem érdekelte kivel mi van. Visszajött, szétcseszte a Dilara-Harun és a Cansu-Deniz kettõs életét és játssza a jó fiút.
7/10
napraforgó 2017 jan. 17. - 20:47:44 7/10
(2332/2695)
Amúgy Harun ha gondolkozik kicsit, erre magától is rájöhetett volna. Mégis kire bízta volna a gyerekét? Egy idegenre semmiképp, csak a családon belül valakire. Dzsanszu a kórházi ágyon, marad Ozan és Hazal, Dzsihánra mégse bizhatná, meg aztán az is ott aggódik a "szerelméért". Rahmi elõkerülésérõl még Harun nem tud. Kerimán nem igazi rokon, és annak is ott van egy kisgyerek, akit pesztráljon. Dilarának ugyebár nincsenek barátnõi, a nõvérét meg jobb szeretné a világ másik felén tudni, nemhogy szívességet kérjen tõle. Na, ha ezt végiggondolja, ki a legvalószínûbb jelölt? De annak a hülyének is könnyebb volt cirkuszolni, mint gondolkodni.
7/10
napraforgó 2017 jan. 17. - 20:41:07 7/10
(2331/2695)
Tök mindegy, hogy házasok, vagy sem, ha eltünteti a gyereket. Amúgy Dilara valóban elmondhatta volna, hogy a lányára bízta Alazt, legfeljebb Hazalt kellett volna figyelmeztesse, hogy ha megjelenne nála Harun, ne adja oda neki a kicsit.
malvinkicska 2017 jan. 17. - 19:38:22
(2330/2695)
Abban igazad van Cihan é Dilnek van kapocs a gyerekek, de azért amit Harunnal követ D az egy kicsit sok vajon melyik férj tûrné ezt a dolgot amit ezek követnek, eddig meg akarták enni egymást , most meg állandóan pusz- pusz, ez olyan nem normális dolog.
Az öreget jókor hozták színre mikor ilyen nagy gond van a családban, mert az is csinált elég sok rosszat, most hirtelen homály fedi.
Az biztos nem tisztem a minõsítés de ez egy elszúrt harmadik évad.
malvinkicska 2017 jan. 17. - 19:38:22
(2329/2695)
Abban igazad van Cihan é Dilnek van kapocs a gyerekek, de azért amit Harunnal követ D az egy kicsit sok vajon melyik férj tûrné ezt a dolgot amit ezek követnek, eddig meg akarták enni egymást , most meg állandóan pusz- pusz, ez olyan nem normális dolog.
Az öreget jókor hozták színre mikor ilyen nagy gond van a családban, mert az is csinált elég sok rosszat, most hirtelen homály fedi.
malvinkicska 2017 jan. 17. - 19:38:21
(2328/2695)
9/10
Roxer 2017 jan. 17. - 18:46:59 9/10
(2327/2695)
Azért abban sem csak Dilara volt a hibás.Mert bár Cihannal is sokszor úgy viselkedett,mint most Harunnal.Azért ne feledjük,hogy Cihán szeretett bele mindig más nõkbe.Elõször Gülseren aztán Ayse. Most,hogy Dilara nem az õ felesége hirtelen érdekesebb lett számára.
Egyébként erõltetett forgatókönyvírói húzás,hogy a Gürpinar család hirtelen imádja egymást,míg Harunt kiközösítik.

Kórházas jelenet meg lesz még bõven,a legújabb török részben is valaki életéért aggódnak.
9/10
Roxer 2017 jan. 17. - 18:42:05 9/10
(2326/2695)
Pontosan Harun is hiheti,hogy Dilara rabolta el Alazt és nem mondja meg hol van.
Érsekvári 2017 jan. 17. - 18:37:15
(2325/2695)
Ez a rész meg gondolom a következõk a kórházban játszódnak . Sajnálom Cansut a családja jó , hogy kivan . Csak amikor az egész familia meg az ismerõsök ott tolonganak ismerõs már . Deniznek is kijut , de hiába utálja az apját csak aggódik érte , mint ahogy Rahmiért is Cihan . Most kibékültek eljött az öreg is .
Dilara és Cihan egyre közelebb kerülnek egymáshoz õk már lelkitársak , a bajban és a gyerekeik miatt sem tudnak igazán elszakadni . Dilara már rájött erre a közös múlt az emlékek és Cihan jó apa , szerintem férjnek sem volt rossz , de Dilaranak semmi nem volt jó .
9/10
Roxer 2017 jan. 17. - 18:36:01 9/10
(2324/2695)
Azért álljunk már meg. Harun amikor "elrabolta" korábban a gyereket akkor még nem voltak házasok, most azok. És egyáltalán nem olyan súlyos köztük a helyzet aminek Dil beállítja,miért is rabolná el. De az apja, joga van tudni hol van,ha nincs otthon. Dilara meg oké,hogy foglalkozik a többi gyerekével,de azért illene szólnia a férjének nem??
7/10
napraforgó 2017 jan. 17. - 18:23:31 7/10
(2323/2695)
Gondolom, azért nem mondta el Harunnak, hol van a gyerek, mert akkor Harun elrohant volna Hazalhoz és elviszi. Én sem bíznék Harunban, párszor már elrabolta a gyereket, most, hogy összezördültek megint, még képes és eltûnik a gyerekkel, akkor meg bottal ütheti a nyomát. Harunnak most türelemmel kellene lennie, meg kell értenie, hogy Dilarának most nem az õ érzékeny lelke a legfontosabb. Persze az is igaz, hogy mostanában mindig van valami baj Dilara elõzõ családjában.... De hát Harun tudta, hogy nem szûzlányt, hanem sokgyerekes anyát vett feleségül, így mindig adódhat valakivel valami, nyilván nem mondhatja, hogy bocs, de ez már nem tartozik rám...
7/10
napraforgó 2017 jan. 17. - 18:13:06 7/10
(2322/2695)
Én csak nézem, hogy mennyire egymásba szerelmesedett a három testvér, Hazal, aki ki nem állhatta Dzsanszut, most sírva aggódik érte, Ozannal se birták egymást még kb. 10 résszel ezelõtt, most meg az õ vállán zokog. Nagypapinak is mennyire megörültek, semmi szemrehányás, csak a puszik.
Harunból viszont egy pojácát csináltak, ahogy ott hisztizik Dilarának, és már nem is elõször, hát én nem is értem, hogy hõsszerelmesbõl miért lett ilyen gyerekes, épp csak nem toporzékol, mint egy hisztis kisfiú.
Pedig jó lesz, ha Dilara ápolja Harun érzékeny lelkét is, még a végén visszamegy a nénike kebelére.
Kórházól tényleg már túl sok van, a másik, amit sokallok, a pisztolyok elõrángatása. Itt már nem is tárgyalnak egymással, csak elõ a stukkert és lövöldözzünk.
----
Malvin, a kitalált cím nagyon találó, tetszik. Már Dzsanszu betegséggel kapcsolatos kórházi jeleneteit is úntam, most meg majd nézzük, ahogy kómában fekszik, a család meg majd ott jajong körülötte.
9/10
Roxer 2017 jan. 17. - 18:10:31 9/10
(2321/2695)
Dilara továbbra is gusztustalanul viselkedik Harunnal. Nem tudom pl. Emine honnan tudta,hogy Cansu kórházban van amikor Harun nem tud róla.Talán Dilnek illett volna felhívnia Harunt,hogy mi történt és hol van Alaz. Egyelõre még a férje,ha még haragszomrádot is játszik. Cihan meg mire fel veszi el tõle a telefont és oktatja Harunt.Azon meg felröhögtem,hogy Dil fél-e Haruntóll. Hát az eddig házasságuk alatt, ez inkább fordítva volt. És Dil miért nem tudta elmondani,hogy Alaz Hazalnál van,annyi idõ alatt ameddig fortyogott a telefonba megtehette volna! Deniz nagyon gonosz volt az élet-halál között lebegõ apjával,nem ilyenkor kell a sérelmeket felemlegítni.Ha majd meghal furdalatja a lelkiismeret. Ha jól belegondolok minden Cihan miatt van,ha nem keveri a szart Burhán és a fia között, akkor nem történik mindez. Bezzeg az õ apukájának minden megvan bocsájtva,könnyes szemmel ugrott a nyakába...
malvinkicska 2017 jan. 17. - 17:58:57
(2320/2695)
A sorozatnak más címet kellet volna adni Kórház a Boszporusz partján, mert ha nem rendõrség, börtön akkor Kórház és nem tudnak belõle kitérni ez azért már sok, nem elég, olyan betegséget írtak neki, most meg ez a súlyos baleset. Akiket bele írnak mind sötét lelkû emberek, csak a gonoszságon törik a fejüket, most Mithattal beszélt ott egy pasi. Aztán Dszandan Asuman egy velejéig romlott alakok olyanok, mint a piócák dolog nélkül akarnak fényûzõ életet élni.
Harun , most olyan, mindenért õ a hibás, semmihez nincs joga.
Akit most sajnálok az Deniz mivel önvádlása van a történtekért.
A vén banya csak az emberek tönkretételén töri a fejét, kinek, hogy tud ártani.
malvinkicska 2017 jan. 17. - 17:58:57
(2319/2695)
A sorozatnak más címet kellet volna adni Kórház a Boszporusz partján, mert ha nem rendõrség, börtön akkor Kórház és nem tudnak belõle kitérni ez azért már sok, nem elég, olyan betegséget írtak neki, most meg ez a súlyos baleset. Akiket bele írnak mind sötét lelkû emberek, csak a gonoszságon törik a fejüket, most Mithattal beszélt ott egy pasi. Aztán Dszandan Asuman egy velejéig romlott alakok olyanok, mint a piócák dolog nélkül akarnak fényûzõ életet élni.
malvinkicska 2017 jan. 17. - 17:58:56
(2318/2695)
7/10
napraforgó 2017 jan. 17. - 17:53:16 7/10
(2317/2695)
A család aggódva várakozik a kórházi folyosón. Hazal Ozan vállára borulva sír, Dilara is sír. Berilen keresztül Kerimán is megtudja a hírt, õúk is bemennek a kórházba. Dzsihán hazaküldi Alazt Hazallal, aki a saját lakásába viszi a gyereket. A mûtét közben Dzsanszu szíve leáll, de sikerül újraindítani.
Harun hazaér, Eminétõl megtudja, hogy Dzsanszu balesetet szenvedett.
Májde hiába keresgéli Csagatájt, a férfi nem veszi föl a telefonját. Hatidzse hiába könyörög a banyának, hogy hagyja az embereket békében élni.
Burhánt kihozzák a mûtõbõl, Dzsihán odaküldi hozzá Denízt, mégiscsak az apja.
Dzsandan és Ászu azon rágódnak, hogy nincs pénzük. Ászu azt mondja, nem véletlenül próbál közel kerülni Harunhoz.
Mithát valami titkosügynök, a rendõrséggel áll kapcsolatban. Dzsihán cégét figyeli, illetve Harunét is Szelmán keresztül gyûjtik az adatokat ellene. A fõnöke meg ugratja, hogy beleszeretett a szép Hazalba. A fiú tiltakozik, de nem túl meggyõzõen. (vajon miért volt úgy leégve ez a fedett ügynök, ha rendõri fizetése és a hekkeri jövedelme sem volt elég.
Harun Útban a kórházba fölhívja Dilarát, aki arra kéri, ne menjen oda. Dzsihán is átveszi a telefont, ne foglalkozzon az õ családjával.
Kerimán Hazaér és sírva meséli el Rahminak, mi történt.
Dzsanszut kihozzák a mûtõbõl, de kómába esett. Dilara összeesik, Dzsihán fogja föl.
Deniz sírva megy be az apjához, az sem tért még magához az altatásból és szemrehányást tesz neki: megöltél mindenkit, aki fontos volt nekem, akit szerettem, a nevelõapámat, az anyámat, most Dzsanszu van soron. Gonosz, vagy, szívtelen, minek élsz még? na erre leáll az öreg szíve. Deníz megijed, orvosért kiabál. Újraélesztik.
Ozan felhívja Hazalt, elmondja neki, hogy Dzsanszu kómában van. a szülõk aggódva figyelik az üvegen keresztül.
Harun hazamegy, nem találja a fiát, rátelefonál Dilarára, Alazt keresi rajta, hisztérikusan követeli, hogy Dilara adja vissza a fiát. Dil rendreutasítja, most nem alkalmas az idõ.
Mindenki nagy megdöbbenésére Rahmi állít be a kórházba. Nagy könnyes összeborulások.
Hazal otthon vigyáz az alvó Alazra, nagyon szomorú, de jön Mithát és annak sírja el a bánatát. Önkritikát is gyakorol, elmeséli a 18. születésnapjukat, meg azt, hogy mit tett õ akkor. Mithát vígasztalja, ne vádolja magát, nem õ a hibás mindenért, Deníz apja egyébként is felbukkant volna. Hazal hálás a fiú vígasztaló szavaiért.
pilótakeksz_ 2017 jan. 17. - 15:21:16
(2316/2695)
Jó lenne, ha lenne egy csapat, aki feliratozná ezt a sorozatot, mint a Szulejmánt és a Kösemet ...
pilótakeksz_ 2017 jan. 17. - 15:20:26
(2315/2695)
Sziasztok!
Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, és sajnálom, hogy csak heti egyszer lesz, az ember egy hét alatt már el is felejti, mi volt az elõzõben. Vagy akkor legalább adjanak heti dupla részt.
9/10
Roxer 2017 jan. 17. - 10:47:18 9/10
(2314/2695)
Meg a vagdosásra...
7/10
napraforgó 2017 jan. 17. - 10:24:57 7/10
(2313/2695)
Elképzelhetõ, hogy a fordításra, meg a szinkronizálásra is kell egy kis idõ... Viszonylag kevesen tudunk itt törökül...
holdember 2017 jan. 17. - 09:51:33
(2312/2695)
a tv2 most tart a 80. bolumnel törökországban pedig a 87.bolum ment le egy heten pedig lemegy kb 1.5 bolum. Még legalább egy hónapig simán adhatták volna napiban a sorozatot.
9/10
Roxer 2017 jan. 16. - 20:47:09 9/10
(2311/2695)
Azért azt furcsállom,hogy Cihánnak az elmúlt 20-25 évben nem jutott eszébe,hogy a húga férje után nézessen.mert már akkor is tudta,hogy miatta halt meg,amikor még azt hitte,hogy öngyilkos lett.
A banya lemeze rossz helyre került a két szarkeverõ picsához.Nem hinném,hogy Dilara látja majd valaha.
Mondjuk õ is elég hp. lett mostanában,állandóan Harunt cseszteti,már a szerelmét is kétségbe vonja.
Azon jót nevettem ahogy Selmával beszélt Harun,mégsem olyan hülye sejti mit akar a nõ.
Apuka mire elõkerül,már senki nem fog emlékezni a bûneire csak örülnek,hogy nem halt meg. Cansu abortusz vagy sem kérdéskör ezennel sajnálatosan lezárul.
Érsekvári 2017 jan. 16. - 20:33:15
(2310/2695)
Tulajdonképpen nem sajnálom , hogy hetente 1 x lesz , kitudja az is meddig , mert még mit tudnak kitalálni , amikor már most sem nagy szám a sorozat .
Sokszor már érezhetõ felesleges dolgokkal töltik ki az idõt .
Most Harun az ügyeletes rossz fiú minden baj amit tesz , Dilaranak már nem kell . Szelma meg egy kémnõ ott liheg a nyakukban .
Rahmi szentté lesz a végén még avatva . Most , hogy lecsutakolta magát megborotválkozott 10 évet fiatalodott .
Cansunak nagyon kegyetlen sorsot szántak , nem elég ami van , most még ez is jött .
malvinkicska 2017 jan. 16. - 18:58:54
(2309/2695)
Nekem a mai rész mese habbal volt, mert mennyi idõt töltöttek az autóba a sérültek, jó hogy nem egy bányában rendezték meg ezt a gagyi balesetet, elég gyengus a harmadik évad. Aztán a banya elküldi a papírt más kapja meg, ez is egy mondva csinált .
aztán Harun van mindig szélen ez is unalmas már egy kicsit,mindenért õ ahibás, nem is baj a jövõ héten már csak egyszer altatnak bennünket,
7/10
napraforgó 2017 jan. 16. - 18:33:54 7/10
(2308/2695)
Tudod, a ló, meg az õ másik oldala.... A mexikói szappandömping után most itt a török cunami.
Mert ha a nagyérdemûnek megtetszik valami, akkor addig etejük vele, amíg bele nem fullad.
7/10
napraforgó 2017 jan. 16. - 18:00:46 7/10
(2307/2695)
Dzsanszu és Burhán ájultan hevernek a szakadékba zuhant kocsiban. Dzsanszu félig-meddig magához tér, majd újra elájul, így nem veszi föl a telefont sem. Deníz keresi, mert várja egy szülésre felkészítõ tanfolyamon, ahová beíratkoztak. Késõbb labdázó gyerekek fedezik fel a szakdékba zuhant autót, és mentõt küldenek hozzá.
Ozan azon filózik Dzsihánnak, hogy hiányzik a nagyapja. Legalább azt tudnák, él-e még. Dzsihán haragszik az öregre a húga halála miatt, de Ozan rámutat, hogy csak Burhán verzióját ismerik, õ meg nem az igazmondás bajnoka. Dzsihán erre elárulja, hogy Deníztõl megtudta, hogy Rahmi ártatlan Nergisz asszony halálában, az is Burhán volt. Ezen febuzdulva Dzsihán utasítja Azmit, hogy nyomozzanak a néhai húga férje, Önder után, sõt jelzi, hogy annak volt egy bátyja is, keressék meg õket.
Rahmi eközben bébiszittert játszik Dzsan Hasmet mellett és aggódik, mikor kerül vissza az utcára, mert Kerimán végnélküli vendégszeretetére sem számíthat örökké.
Hatidzse elmegy a villába, de Dilara nincs otthon, így Ászunak adja át a banya által küldött lemezt azzal, hogy adja át a testvérének.
A banya légszomjjal küszködve, de eljut az asztma-pipájához, így megmenekül. Mire Hatidzse hazaér, a banya újra a régi, megint bosszúra szomjazik. Elmeséli Hazal látogatását és nagyon dühös a lányra. Szeretné visszaszerezni a lemezt. Biztatja Hatidzsét, menjen vissza érte.
Szelma szeretné, ha Harun rendes munkát adna neki, De Harun csak gúnyolódik és azt mondja: A mondás úgy tartja, hogy tartsd közeledben a barátaidat, az ellenségeidet meg még közelebb. Te pedig nem vagy a barátom...
Dilara bemegy Harunhoz és számonkéri, miért hozatta ki a nénjét. Harun eleinte próbálja letagadni, de Dilara tudja, hogy a banya otthon van. Meggyanúsítja a férjét, hogy talán nem is szereti, csak felhasználta õt is. Ha ez így van, ne is menjen haza. Harun ezen nagyon kiakad.
Hazal még mindig zaklatottan Mithátnak meséli el a történetet a banyával, fél, hogy talán meg is halt a nõ, mert õ nem adta oda a gyógyszerét. Mithát egy telefonnal leellenõrzi, a banya él, majd feltesz egy kérdést: Biztos vagy benne, hogy Harun jó ember? (naná, õ már tud a pénzmosodáról, meg arról, hogy hazalt is kihasználta.)
Késõbb felveszi Szelmával a kapcsolatot, teljesítette a nõ megbízását. Szelma pedig küldi a pénzt.
Megérkezik a mentõ a baleset színhelyére. Deníz fölhívja az apósát, nem éri el Dzsanszut. Aggódik, mert csak pár perces út lett volna, de a nõ nem érkezett meg.
Ászu Dzsandanhoz megy és javasolja, hogy nézzék meg azt a lemezt, amit Dilarának küldtek. Végignézik a banya vallomását, majd tanakodnak, mit tegyenek vele? Küldjék el a rendõrségnek? adják át Dilarának? Ászu úgy gondolja tartsák meg, még jól jöhet nekik.
Dilara hazamegy és elmereng a Harunnal kötött esküvõjükön. Majd a Dzsihán elleni merényleten, és a banya Hazallal mûvelt tettein gondolkodik, hogy azokról vajon mit és mennyit tudott Harun, mennyire volt benne a keze. Rájön, hogy mennyire nem ismeri Harunt igazából.
Denízt (nyilván az apja mobiljáról) értesítik a mentõsök, hogy az apja autóját szakadékban találták, mellette egy fiatal nõ volt. Deníz épp Dzsihánnal beszélt a másik telefonon, kihangosítva a mobilját mindenki hallja mi történt. Rohannak azonnal a kórházba. Útközben Dilarát is értesítik, aki épp a játszótéren van a kisfiával, na õ is ideges lesz és megy azonnal õ is a kórházba. Dzsanszut a mûtõbe viszik belsõ vérzés gyanújával. Az egész család ott nyüzsög, éppúgy, mint egy mexikói szappanoperában, csak nem óbégatnak hangosan, mint ott szoktak.
Hatidzse visszamegy a villába a lemezért, de most már Ászumán sincs otthon, Emine meg nem hajlandó a dolgai közt kutatni a borítékért. Szema felismeri a távozó nõt, elmondja Eminének, hogy ez a nõ Májde asszony házvezetõnõje, és nagyon gyanús neki az ittjárta.
ildike0716 2017 jan. 16. - 17:41:38
(2306/2695)
Hány ilyen török hülyeség lesz még?(ha jól láttam, nemsokára indul egy újabb, Fatmagül címmel).Hagyják már abba, nagyon rossz mindegyik!!!
Érsekvári 2017 jan. 16. - 15:51:42
(2305/2695)
Pardon !! Elírtam a Meneksét nem , hanem ami most aktuális én nézed a Kara Sevda - Végtelen Szerelmet is Hilal Saral rendezte .
Szerintem jó rendezõnõ . Azon csodálkozom a Tiltott Szerelmet - Aski Memnu nem láttad ? A Tv2 - n ment jó pár éve az igaz , de nagyon jó sori az is .
Fatmagül esete a a gerince a sorozatnak , de több szálon fut a történet és betekintést nyújt a különbözõ társadalmi rétegek életébe .
Nem szeretnék kampányolni a sorozat mellett , mert úgyis Te döntöd el , de szerintem ne hagyd ki .
Minden résznél ahogy halad a történet egyre jobb lesz , de mint tudjuk lassan mûködik ez a Tv2 - nél .
holdember 2017 jan. 16. - 13:59:17
(2304/2695)
Hanyadik bolumbel tart a tv2?
suxel2.0 2017 jan. 16. - 13:18:39
(2303/2695)
Erre most azért van kivételesen szükség, mert nagyon beérték a török premier epizódokat, és idõ kell a magyar szöveg és a szinkron elkészítéséhez is. Így nem veszik le a képernyõrõl, csak lelassítják a történet adagolását. A törököknél a sorozatból 1 héten 1 epizódot vetítenek, nálunk meg 5 42 perces magyar nyelvû részt, ami valamivel kevesebb mint heti 1,5 török epizódnak felel meg.
Magenta99 2017 jan. 16. - 13:02:42
(2302/2695)
Köszi!
A tv2, jó szokásához híven, összevissza változtatgatja a sorozatok idõpontját.
A szultánából is hirtelen heti 4 lett az ötbõl, az 1 órás adás helyett 20 percben.
Gondolom, elõbb-utóbb ebbõl is heti egy adás lesz.

Nem értem, ha egyszer megvették a Megtört sziveket, miért nem adják végig, minek
kell másik sorozatba belecsapni - vagy pedig pihentessék egy ideig, aztán vegyék újra elõ.
suxel2.0 2017 jan. 16. - 12:40:21
(2301/2695)
Nem láttam az egészet, mert még jelenleg is tart Törökországban. Innentõl kezdve az lesz, hogy csak heti 1 részt kapnak szombatonként a magyarok.
Magenta99 2017 jan. 16. - 12:07:35
(2300/2695)
Látom, jövõ héttõl Fatmagül lesz a Megtört szívek helyett, viszont jövõ szombaton, a hétköznaponként megszokott
idejében lesz még egy rész.
Aki eredetiben nézi, látta az egészet, meg tudná mondani, hogy az lesz az utolsó rész?
Köszi!
7/10
offtopic
napraforgó 2017 jan. 16. - 04:32:37 7/10
(2299/2695)
OFF Köszi!
Most feladtad a leckét. A Kuzey Güneyt és a Kurt Seyitet láttam, de nem szerettem egyiket se. A másik kettõt nem is láttam.
Alapjaiban nem szeretem a "kampányfilmeket". Elismerem õket, meg nagyon hasznosak, de... félek itt is sok-sok részen át a fõszereplõnõt ért erõszakot fogják csócsálni, meg a szxarházi férfiak alkotta véleményeket lehet majd hallgatni. Gyûlölöm, amikor a férfiak igazolni próbálják a nõk iránti erõszakot, pl. túl kihívóan viselkedett, kiprovokálta, stb., a nõket okolják érte. Jó kétszáz részen át....Nem hiszem, hogy nézni fogom. Habár jóképû a férfi fõszereplõ... Na, majd még meglátom.
Érsekvári 2017 jan. 15. - 18:22:09
(2298/2695)
Nem akarom lelõni a poént , ez a sorozat a törököknél annak idején kiverte nagyon a biztosítékot be is akarták tiltani a téma miatt , de aztán mégsem és hatalmas sikere lett , rengeteg díjat nyert . A törökökkel szomszédos országokban a nõk akkor kezdtek feleszmélni és az ilyen erõszak ellen fellázadni .
2010-2012 ig készült és a rendezõnõ Hilal Saral aki a Kuzey Güneyt és Menekse és Halil -t meg a Kurt Seyit Ve Sura , Tiltott szerelem /Aski Memnu /sorozatot is rendezte .
Nekem tetszett és másodszorra nézem jelenleg . Nagyon sok ismert jó színész szerepel benne , 80 részes .

OFF !!!!!! A vége jó !!!!
7/10
napraforgó 2017 jan. 15. - 16:59:04 7/10
(2297/2695)
Off
Milyen a Fatmagül? Neked tetszik? Nekem van egy ellenérzésem a kezdeti erõszakolás miatt, valahogy nem hiszek benne, hogy ezek után minden szép és jó lesz. Ha meg nem... hát akkor minek nézzem? A sok bánatból, nyomorúságból, na meg a bûncselekményekbõl már elegem van, abból van itt a Megtört szívekben is bõven.
Érsekvári 2017 jan. 15. - 14:29:20 Előzmény napraforgó
(2296/2695)
Jól összefoglaltad a lényeget tetszett . Mint láttuk a banya az otthonba nem érezte jól magát duzzogott meg a gyógyszereit sem vette be , neki ez megalázó helyzet volt és fõleg Harunra fújt , hogy ezt merte tenni vele .
Mithátról is amit írtál tényleg érdekes , hogy a nagymamája idõs otthoni díját nem tudta fizetni , akkor le volt égve , de most ahogy Szelmának mondta drágán dolgozik .
Azért furcsa lesz a váltás a Fatmagülre arra is rá kell hangolódni , egész más témájú .
Már a 14. teljes résznél tartok . Belenézek azért az 1 részbe a szinkront lecsekkolom . Olvastam ugyan a szinkron színészeket kik lesznek , de az eredetivel nekem jobban tetszik hitelesebb .
Cihanék heti 1 x jönnek szombaton , azért remélem már nem húzzák sokáig a törökök és befejezik .