Érsekvári 2017 jan. 16. - 15:51:42
(2305/2695)
Pardon !! Elírtam a Meneksét nem , hanem ami most aktuális én nézed a Kara Sevda - Végtelen Szerelmet is Hilal Saral rendezte .
Szerintem jó rendezõnõ . Azon csodálkozom a Tiltott Szerelmet - Aski Memnu nem láttad ? A Tv2 - n ment jó pár éve az igaz , de nagyon jó sori az is .
Fatmagül esete a a gerince a sorozatnak , de több szálon fut a történet és betekintést nyújt a különbözõ társadalmi rétegek életébe .
Nem szeretnék kampányolni a sorozat mellett , mert úgyis Te döntöd el , de szerintem ne hagyd ki .
Minden résznél ahogy halad a történet egyre jobb lesz , de mint tudjuk lassan mûködik ez a Tv2 - nél .
holdember 2017 jan. 16. - 13:59:17
(2304/2695)
Hanyadik bolumbel tart a tv2?
suxel2.0 2017 jan. 16. - 13:18:39
(2303/2695)
Erre most azért van kivételesen szükség, mert nagyon beérték a török premier epizódokat, és idõ kell a magyar szöveg és a szinkron elkészítéséhez is. Így nem veszik le a képernyõrõl, csak lelassítják a történet adagolását. A törököknél a sorozatból 1 héten 1 epizódot vetítenek, nálunk meg 5 42 perces magyar nyelvû részt, ami valamivel kevesebb mint heti 1,5 török epizódnak felel meg.
Magenta99 2017 jan. 16. - 13:02:42
(2302/2695)
Köszi!
A tv2, jó szokásához híven, összevissza változtatgatja a sorozatok idõpontját.
A szultánából is hirtelen heti 4 lett az ötbõl, az 1 órás adás helyett 20 percben.
Gondolom, elõbb-utóbb ebbõl is heti egy adás lesz.

Nem értem, ha egyszer megvették a Megtört sziveket, miért nem adják végig, minek
kell másik sorozatba belecsapni - vagy pedig pihentessék egy ideig, aztán vegyék újra elõ.
suxel2.0 2017 jan. 16. - 12:40:21
(2301/2695)
Nem láttam az egészet, mert még jelenleg is tart Törökországban. Innentõl kezdve az lesz, hogy csak heti 1 részt kapnak szombatonként a magyarok.
Magenta99 2017 jan. 16. - 12:07:35
(2300/2695)
Látom, jövõ héttõl Fatmagül lesz a Megtört szívek helyett, viszont jövõ szombaton, a hétköznaponként megszokott
idejében lesz még egy rész.
Aki eredetiben nézi, látta az egészet, meg tudná mondani, hogy az lesz az utolsó rész?
Köszi!
7/10
offtopic
napraforgó 2017 jan. 16. - 04:32:37 7/10
(2299/2695)
OFF Köszi!
Most feladtad a leckét. A Kuzey Güneyt és a Kurt Seyitet láttam, de nem szerettem egyiket se. A másik kettõt nem is láttam.
Alapjaiban nem szeretem a "kampányfilmeket". Elismerem õket, meg nagyon hasznosak, de... félek itt is sok-sok részen át a fõszereplõnõt ért erõszakot fogják csócsálni, meg a szxarházi férfiak alkotta véleményeket lehet majd hallgatni. Gyûlölöm, amikor a férfiak igazolni próbálják a nõk iránti erõszakot, pl. túl kihívóan viselkedett, kiprovokálta, stb., a nõket okolják érte. Jó kétszáz részen át....Nem hiszem, hogy nézni fogom. Habár jóképû a férfi fõszereplõ... Na, majd még meglátom.
Érsekvári 2017 jan. 15. - 18:22:09
(2298/2695)
Nem akarom lelõni a poént , ez a sorozat a törököknél annak idején kiverte nagyon a biztosítékot be is akarták tiltani a téma miatt , de aztán mégsem és hatalmas sikere lett , rengeteg díjat nyert . A törökökkel szomszédos országokban a nõk akkor kezdtek feleszmélni és az ilyen erõszak ellen fellázadni .
2010-2012 ig készült és a rendezõnõ Hilal Saral aki a Kuzey Güneyt és Menekse és Halil -t meg a Kurt Seyit Ve Sura , Tiltott szerelem /Aski Memnu /sorozatot is rendezte .
Nekem tetszett és másodszorra nézem jelenleg . Nagyon sok ismert jó színész szerepel benne , 80 részes .

OFF !!!!!! A vége jó !!!!
7/10
napraforgó 2017 jan. 15. - 16:59:04 7/10
(2297/2695)
Off
Milyen a Fatmagül? Neked tetszik? Nekem van egy ellenérzésem a kezdeti erõszakolás miatt, valahogy nem hiszek benne, hogy ezek után minden szép és jó lesz. Ha meg nem... hát akkor minek nézzem? A sok bánatból, nyomorúságból, na meg a bûncselekményekbõl már elegem van, abból van itt a Megtört szívekben is bõven.
Érsekvári 2017 jan. 15. - 14:29:20 Előzmény napraforgó
(2296/2695)
Jól összefoglaltad a lényeget tetszett . Mint láttuk a banya az otthonba nem érezte jól magát duzzogott meg a gyógyszereit sem vette be , neki ez megalázó helyzet volt és fõleg Harunra fújt , hogy ezt merte tenni vele .
Mithátról is amit írtál tényleg érdekes , hogy a nagymamája idõs otthoni díját nem tudta fizetni , akkor le volt égve , de most ahogy Szelmának mondta drágán dolgozik .
Azért furcsa lesz a váltás a Fatmagülre arra is rá kell hangolódni , egész más témájú .
Már a 14. teljes résznél tartok . Belenézek azért az 1 részbe a szinkront lecsekkolom . Olvastam ugyan a szinkron színészeket kik lesznek , de az eredetivel nekem jobban tetszik hitelesebb .
Cihanék heti 1 x jönnek szombaton , azért remélem már nem húzzák sokáig a törökök és befejezik .