malvinkicska 2017 jan. 08. - 10:51:07 Előzmény napraforgó
(2235/2695)
Tudom a valós élet sem habos torta, de itt nagyon sok olyan dolog van szerintem ami el van túlozva, azért ez egy család sorozat.
Özkan valóban nagyon sok arcát mutatja, sok mindent elkövetnek vele, én is várom mi lesz ebbõl, a lövöldözésbõl.
7/10
napraforgó 2017 jan. 08. - 10:09:59 7/10
(2234/2695)
Nehogy már legyen egy problémamentes ember a sorozatban. Deníznek is megvan a maga baja a bûnözõ apjával, meg a beteg feleséggel...
Szerencsétlen Özkánt megint börtönbe dugták, vajon hogyan tudnak rajta segíteni Dzsihánék? Hazal dolga meg nagyon el lett felejtve...
malvinkicska 2017 jan. 08. - 09:52:32
(2233/2695)
Ami nekem nagyon nem tetszik Cansunak egy ilyen súlyos betegséget írtak mikor Hazalnak van pszichés problémái, és teljesen negatív lett Cansu, mivel most csak a születendõ gyerekével foglalkozik, ki érti ezeket az forgató könyv írókat, miért csinálnak ilyet.
offtopic
ildimix 2017 jan. 07. - 23:20:38
(2232/2695)
Tudom nem halt meg a fiú de annyira örültem volna ha Hazalt lecsukják 1 kis idõre. Én biztos, hogy nem vettem volna neki lakást nem érdemli meg ha annyira külön akarta költöztetni Cihan akkor miért nem a bérlést választotta?

Én a cégbe sem engedtem volna vissza dolgozni mert elárulta a céget.

Kíváncsi leszek februárban milyen sorozatot indítanak és arra is ezt a sorozatot mikor fogják befejezni. Remélem azért nem hagyják félbe és ha a török részek lemennek ezt is leszinkronizálják.

Cansut nagyon sajnálom a betegsége miatt nem ezt érdemelte. Az is érdekes számomra, hogy csakúgy abba hagyta a tanulást és már nem is lovagolt akkor sem amikor még nem tudtuk, hogy beteg.

Öskant valahogy most sajnálom nem kéne börtönbe lennie. Cihantól rendes, hogy ki akarja vinni onnan.

Burhan 1 szemétláda biztos vagyok benne, hogy elnyeri méltó büntetését.

Várom a hétfõi részt.
7/10
napraforgó 2017 jan. 07. - 06:40:59 7/10
(2231/2695)
"mi lesz Hazal bûntudatával, ami úgy mardossa?"
"Dilara könnyezõ szemecskéi"

Nahát, ezeket a mondásaidat nagyon díjazom.
gigi1 2017 jan. 07. - 06:14:48
(2230/2695)
"Cihán továbbra is idióta. Elõször is sok mindennel lehet vádolni Harunt,de azzal nem,hogy ne szeretné Dilarát.Talán túlságosan is szereti.Tõle meg nem kellett elvenni,mert önként hagyta ott,kétszer is."
Hát ez az. Cihán volt a legboldogabb, hogy Harun végre "elvette" tõle Dilarát :) Most meg , hogy félti Dilara életét. Már több, mint egy éve házasok Harunnal, a pasi már rég kinyírhatta volna. Eddig max. csak annyi róható fel neki, hogy a szerelmével "megfojtja". De ez még nem gyilkosság :)
Hazalka kapott egy "kis" ajándékot apucitól. Gondolom a késelés jutalmazásaként.Gyereknevelés by Cihán Gürpinar...Azért az erkölcs nagy bajnoka milyen könnyen túllépett azon, hogy a lánykája nem akar önként vallomást tenni. Most akkor mi lesz Hazal bûntudatával, ami úgy mardossa? Vagy Dilara könnyezõ szemecskéi lennének ennyire hatással Cihánra?
Asumannal nagyon elbánt az öreg. Ezt soha senki nem érdemli meg. Mondjuk elég könnyen túl lépett rajta, alig 1 nappal késõbb már újra a tesója ellen áskálódott. Azért Candan se semmi, hogy így átjátssza a barátnõjét egy ilyen féregnek. A pénz nem ér ennyit...
Érsekvári 2017 jan. 06. - 19:13:35
(2229/2695)
Hazal valószínû azért kapta a lakást , hogy ne legyen Harun közelébe , mivel Cihan megtudta Harun õt is belevonta valami üzleti dolgába , alá is íratott
a lánnyal valamit . Pontosan már nem emlékszem miért .
Deniz az apját nem kíméli elmond mindent Cihannak róla , meg még azt is , hogy Rahmi az anyja halálában ártatlan .
Csagatáj mégiscsak Mahide néninek dolgozik , mert tud minden dolgáról amit pénzzel elsikált neki .
Cihan újra kézbe veszi a cég vezetését , közben mindenkinek próbál segíteni , mint Özkannak is biztosan próbál majd , illetve Deniznek .
9/10
Roxer 2017 jan. 06. - 18:51:23 9/10
(2228/2695)
Ezt én sem értem.Fõleg,hogy Cihán az idõ tájt ment el remete életet élni és Cansuval meg szóba sem állt...
7/10
napraforgó 2017 jan. 06. - 18:38:20 7/10
(2227/2695)
Az utolsó mondatban azt akartam, hogy Burhán azt hiszi, hogy olyan hülye a fia, hogy... innentõl stimmel.
Amúgy Dzsanszuék házát nem Burhántól kapták? Én eddig ezt hittem... Dilara felvilágosítása érdekes volt... Meg az is, hogy ha tényleg Dzsihán vette, akkor Hazal miért nem visított abban a pillanatban, hogy akkor neki is kell....
7/10
napraforgó 2017 jan. 06. - 18:33:36 7/10
(2226/2695)
Igaza volt Harunnak, amikor Dzsihán szemére vetette, hogy másfél évig (eddig csak egy évrõl volt szó!) rá sem nézett a lányára (meg a többi gyerekére sem!), most meg hirtelen rájött, hogy nem megfelelõ környezet számára Harun háza...
Amúgy érthetetlen, hogy miért adta el Dilara a villát Harunnak, fõleg, hogy az az apai öröksége volt. Amúgy is furcsa nekem, amikor férj-feleség egymással üzletel. Vajon Harun rendesen kifizette neki a ki tudja hány milliót a villáért?
Az is új info, hogy bár annyira berágott Dzsanszura a házassága miatt, hogy szóba sem állt vele ezidáig, de azért õ vette a luxusházat, amiben azzal a nemszeretem férjével lakik....
Burhán meg azt hiszi, hogy hülye a fia és nem jön rá, miféle üzletei vannak az öregnek? Majd pont egy ostoba Özkán magyarázná el neki...