7/10
napraforgó 2017 jan. 15. - 12:17:16 7/10
(2295/2695)
Hazalnak is pikk-pakk megbocsátották "az emberölést", miután megkapták a véres kést, kapott is egy szép lakást jutalmul, hát nagyapónak miért ne bocsátanák meg Dzsihán húgának - az is Deniz volt - a halálát, na meg Ayse lelövését? Ugyan már...
7/10
napraforgó 2017 jan. 15. - 12:14:49 7/10
(2294/2695)
Családon belül nem számít, hogy Hazalka leszúrja aktuális szerelmét, Ozanka meg eladja a cég egy részét. Apropó mi a fene van a Harun vásárolta (Nénike vásárolta Harunkának) 10%-kkal? Harun ezzel a részvénypakettel miért nem üldögél a vezetõségben? 2-3 %-os termelési visszaesésrõl beszéltek, na de mi van ezzel a 10 %-kal?
9/10
Roxer 2017 jan. 14. - 10:20:32 9/10
(2293/2695)
Már lassan másfél év ez az egy,mert Kerimán mondta,hogy 17 hónapja tûnt el.
Cihán pedig rohadt gyorsan megbocsájtotta,hogy miatta halt meg a szerelme,plusz a húga sem öngyilkos lett ahogy eddig tudta.
Dehát a látható cél az,hogy a hosszú ideje széthullott Gürpinar családot,most pikk-pakk újra egybekovácsolják.
7/10
napraforgó 2017 jan. 14. - 05:32:52 7/10
(2292/2695)
Nagyon tetszik, hogy még a villám is kikerüli a banyát :D, :D, :D
Az, hogy a vallomása lett volna a szabadsága ára - lehet, hogy kívülrõl tán így látszik, de ... Azért a banya nem börtönben volt, csak intézetben, ott akármikor látogatható lett volna. Csodálnám, ha telefont, internetet ne használhatott volna, azért az nem egy lepukkant szociális otthon volt.
Apropó, van itt mellettünk egy szociális otthon, (önkormásnyzati) onnan az idõsek kijáhatnak, néhányan bevásárolnak a közeli boltban, mások dohányt, vagy italt vesznek szintén a közelben (kocsma is van), de pár éve még divat volt a termékbemutatós kirándulás, oda is eljárt némelyik asszony. 1000-1500 Ft-ért egész napos kirándulás, igaz ebben benne volt a kb. 4 órás termékbemutató, amit végig kellett ülni, de nekik még ez is nagyszerû program volt. Egyszóval, aki elég jó egészségi állapotban volt, az kijárkált.
Na, szóval a banya az intézetben is mindent szervezhetett volna továbbra is, nem csak "szabadlábon".
Szelma és Mithát kapcsolata érdekes, habár õk is csak a neten keresztül ismerik egymást. Én csodálkozom, hogy ha Mithát olyan jó hekker, meg drága is!, mint ahogy Szelma mondja (mint ahogy jó közgazdász is), akkor hogy a csudába lehettek neki olyan anyagi gondjai, hogy a nagymamáját ki akarták tenni az öregek otthonából, mivel nem fizette a díjat? Na ez a rész elég zavaros és kidolgozatlan.
Rahmi már jó egy éve eltûnt, most hirtelen hiányozni kezd? Szerintem már nem dekkol sokáig Kerimánnál, nyilván elõbb-utóbb hazakerül.

Az, hogy Dzsihán Leonardo di Capriohoz hasonlítja a fiát, az egy kis kitekintés a valóságba, mert a török sajtó és a közvélemény hasonlítgatja az Ozant játszó fiatalembert Leohoz. Szerintem egyébként egyáltalán nem hasonlít, max. annyiban, hogy a fiatal Leonak is kék a szeme és szõke volt a haja (Titanic, 1997), egyébként teljesen más az arcformája, az orra. (ma már a negyvenes éveiben egyáltalán nem úgy néz ki, mit fiatalon). Na de Ozan népszerûsége Törökországban nyilván vetekszik DiCaprioéval, fõleg a fiatal nõk körében.
Érsekvári 2017 jan. 13. - 19:52:49
(2291/2695)
Ez a rész most aztán kitolt velünk , hétfõig találgatni lehet mi történt a banyával és Cansuval . A banya tuti megmarad azt még a villám is kikerüli .
Ez a dinnye Harun maga alatt vágja a fát , mert Dilara nem nagyon díjazta , hogy hazavitte a banyát . Az viszont meglepett , hogy Szelma és Mithat ismerik egymást méghozzá elég régrõl . Valahogy ez a Mithát fiú is olyan rejtélynek tûnik nekem . Mekkora hülyeség ez a gyémánt körüli mizéria , ezzel is csak az idõt húzzák a két tyúk mit összeidétlenkedik .
Az viszont jó duma volt amikor Cihan a fiát Di Caprióhoz hasonlítja , ez vajon a török szövegbe is benne van , vagy csak nálunk tették bele .
malvinkicska 2017 jan. 13. - 18:32:28
(2290/2695)
Cansu kinyomozta hol van Özkan, azt figyelem ez a kis fiatal lány nagyon jól hozz azokat amit ez a betegség okoz, mivel az ingereket amik a külvilágból érik kórosan dolgozza fel, mert mindent felnagyítva lát és cselekszik, most is hisztizett úgy hajtottak a szakadéknak Burhannal.

Dzsandan és Asuman elég nagy pácba kerültek a gyémánt miatt, vajon mit fog csinálni Dil ha ezt teljesen megtudja.
Hazal valóban félelmetes egy valaki elvette a Pipát a banyától nem bánja ha megfúl, az is érdemli egyrészt.
Cihan minden alkalmat megragad ami Harun ellen szól ez is ronda dolog miért nem hagy nekik békét.
Az öreget sajnálja most azt akarja éljen, mert még is az apja.
9/10
Roxer 2017 jan. 13. - 18:26:19 9/10
(2289/2695)
Mindjárt gondoltam,hogy Selma csak annyit mond el a kihallgatott beszélgetésbõl,hogy Harun kihozta a nagynénjét. Az,hogy semmilyen kavaráshoz,semmi köze nem volt azt elhallgatta.Így Cihán már megint kombinálhat,.hogy mit találnak ki együtt. Már elõre sejtem,hogy hiába küldi el a vallomását Dilnek,nyilván majd az lesz,hogy ez volt a szabadsága ára,hogy Harunt tisztázza...
Hazal azért elég szemét volt az öregasszonnyal,ha meghalna akkor furdalhatná az állítólagos lelkiismerete.
Igen Hazal és Ozan hirtelen jó testvér lett,pedig mindig ölték egymást.
Burhán eléggé megõrült,egyre gyorsabban ment és egyre kevésbé nézte az utat.
7/10
napraforgó 2017 jan. 13. - 18:02:26 7/10
(2288/2695)
Ezért mondtam, hogy egy orvosnak úgy kellene ezt elmagyarázni, hogy rájöjjön, hogy a gyógyszerrel nem árt a babának, mert õ most azt hiszi, hogy terhes nõnek nem szabad semmit szedni, mert minden árt a gyereknek. Valahogy úgy van vele, hogy inkább a gyerek, õ akár fel is áldozza magát, holott valószínûleg nem kéne választani.
Mondjuk, azt nem értem, hogy a család miért forszírozza az abortuszt, attól ugye nem gyógyulna meg, legfeljebb akkor szedné a gyógyszereket.
7/10
napraforgó 2017 jan. 13. - 17:57:54 7/10
(2287/2695)
Dzsanszu azon filózik, hogy Kerimántól megtudta, Özkánnak fegyvere van. Benéz Enginhez, akit a család nem figyelmeztetett, így a férfi elszólja magát, hogy Özkán bajba keveredett, de majd az ügyvéd segít neki. Elmegy Dzsihánhoz, ott van Yildrim és Deníz is, tõlük is kérdi, hol van az apja. Kénytelenek elárulni, hogy börtönben van, de kamuznak, hogy miért. Dzsanszu ezután bemegy a börtönbe az apjához, de arról nem beszélnek, miért csukták le...
Rahmi elmondja Kerinánnak, hogy azért hallgatott a lánya meggyilkolásáról, mert a veje megfenyegette, ha nem tartja a száját, a fiát is megöli. Kerimán sajnálja az öreget
Dzsandanéknak sikerült elmenekülni az üldözõk elöl, de a nõ fél, hogy megtalálják és megölik õket. Hazal rátelefonál Ászura és hívja, menjen át hozzá, nézze meg az új lakását.
Amíg Dzsandan egyedül van, rátör a két üldözõ és a gyémántokat követelik tõle. Dzsandan fölhívja Ászut, azonnal menjen, hozza el a gyémántokat. Ászu otthagyja Hazalt és Ozant (nocsak, már ez a két testvér is jóban van?)
Ászu elmegy a villába, de nem találja a gyémántokat, ott ahová tette. Dilaránál kezd kutatni, mert azt hiszi, õ vette el. Dilara rajtakapja. Ászu zavarosan beszél, hogy üldözik, megölik, Dilara nem ért semmit.
Szelma felkeresi Dzsihánt Harun új befektetéseinek listájával. Arról is beszámol, hogy Hatidzse Harunnál járt és utána Harun kihozatta a nénjét az otthonból. Dzsihán gyanakszik, hogy megint együtt kavarnak. Majd arról beszélnek, hogy Harun egyik fedõcégében Hazal is benne van, ez ellen tennikéne valamit. Szelma szerint ha ez csak egy virtuális cég, egy jó hekker ki tudná törölni a nevét. Szelma a neten felveszi a kapcsolatot a hekkerrel, aki mit ad isten, Mithát. A fiú meglepõdik a megbízáson.
Ászu elmondja Dzsandannak, hogy eltüntek a gyémántok. Dzsandan meggyanúsítja, hogy õ tette el, hogy kijátsza. Ezen elcivakodnak egy darabig, aztán kibékülnek és úgy döntenek, megszöknek. De a két fickó újra megtalálja õket.
Harun a gyerek játékai között megtalálja a kis erszényt az ékszerekkel, mutatja Dilarának, aki elhülten néz. Rátelefonál a nõvérére és hazarendeli. Így elindulnak négyesben a villába. Ászu némi vita után megkapja az ékszereket és már szalad is. Dilara utánaküldi Harunt, tudja meg, mi folyik itt. De a bûnözõk elhúznak az autóval, mielõtt bármit tehetne.
Dilara épp Hazallal beszélget, amikor rátelefonál Dzsihán, legyen óvatos, mert Harun kihozatta a nénjét az intézetbõl. Hazal hisztizni kezd, hogy tehetett ilyet, amikor az a nõ meg vele tett olyat.
Dzsihán és Ozan Rahmiról beszélgetnek, vajon mi lehet vele. Az apropó az újságban megjelent felhívás, amit Májde tetetett be (nyilván többször is megjelenik, ha most megint elõkerült). Eközben Rahmi jól érzi magát Kerimánnál, játszik a kis Dzsan Hasmettel, aki elég bambán bámul rá.
Májde a számítógépére mondja a vallomását a tetteirõl, majd lemezre menti és Hatidzséval elküldi a villába, adja át Dilarának. Amíg a nõ távol van, Hazal keresi fel a banyát és a fejéhez vagdalja a bûneit. A banya rosszul lesz, nem kap levegõt, de Hazal nem adja oda neki az inhaláló pipát, távolabb teszi le egy komódra, menjen érte.
Dzsanszu találkozni készül a férjével, de Burhán a kapuban várja, beszélni szeretne vele és felajánlja, hogy elviszi. De nem arra megy, amerre kéne és Dzsanszu emiatt kezd ideges lenni. Burhán azt hazudja a lánynak, hogy Dzsihán el akarja õt szakítani a fiától, ezért csempészárut ttetett az õ raktárába, majd följelentett. Dzsanszu titakozik, az õ apja nem ilyen. Burhán vitatkozik, hisz nem is az apád, azt sem akarta, hogy hozzámenj Denízhez, mert nem akarja, hogy boldog légy. Dzsanszu kiabál, álljon meg, mert kiugrik, de az öreg csak száguld. Amikor egy másik kocsit elõzõ autó elfoglalja az õ sávjukat, lefutnak az útról és egy szakadékba zuhannak.
malvinkicska 2017 jan. 13. - 16:53:32
(2286/2695)
Igen ez az a szervezet termeli, csak nála baj van ezért kellene szedni a gyógyszert ami elõsegíti, és ugye nem kiköpi, azért írtam nem értem ezt a hisztit, mert ezzel csak árt magának, nem is kicsit, mert még jobban fognak a tünetek jelentkezni.
malvinkicska 2017 jan. 13. - 16:53:32
(2285/2695)
Igen ez az a szervezet termeli, csak nála baj van ezért kellene szedni a gyógyszert ami elõsegíti, és ugye nem kiköpi, azért írtam nem értem ezt a hisztit, mert ezzel csak árt magának, nem is kicsit, mert még jobban fognak a tünetek jelentkezni.
7/10
napraforgó 2017 jan. 13. - 16:21:48 7/10
(2284/2695)
Dzsanszu nem 4 hónapos terhes, csak a 4. hónap elsõ hetében van. Ha a szülészek által használt 10 holdhónapot vesszük, az 10 X 28 nap, akkor most a 13. hétben van! 4 hónapos terhesnek csak a betöltött 4 hónapnál számítana. Gyereknél, embereknél a kor mindig a betöltött hónapok, illetve évek szerint számítandó.
syuzi 2017 jan. 13. - 14:53:15
(2283/2695)
Már várom a mai részt nagyon :)

off topic: Hamarosan már csak szombatonként lesz a sorozat a Tellenovella magazinban olvastam régebben Epizód magazin volt
7/10
napraforgó 2017 jan. 13. - 14:19:32 7/10
(2282/2695)
Rémlik valami, valóban depresszió ellen adják, valami ilyesmit halottam. Akkor úgy néz ki, hogy ez a gyógyszer, vagy hormon, vagy mi nem ártalmas a terhes nõknek sem. És itt nincs egy orvos, aki ezt elmagyarázná Dzsanszunak? A kezeletlen betegsége biztos ártalmasabb.
malvinkicska 2017 jan. 13. - 13:52:30
(2281/2695)
Sok vizsgálatot végeztek végeznek, nem szokott rendellenséggel születni babák, kb 40 nõbõl 1-2 spontán vetélés és 1-2 abortusz volt.

A kismamákat jobban az viseli meg, ha elhagyják ezt a szert többen lesznek depressziósak
Az életben ,mint sok minden az agyban dõl el ki hogy áll dolgokhoz, de szerintem Cansu nem , mert nincs betegség belátása, ez is betegség nem csak a túlzás.
Az magában már nem jó annyira stresszel.
7/10
napraforgó 2017 jan. 13. - 13:17:28 7/10
(2280/2695)
Azt nem tudod véletlenül, hogy ez a Dopamin, ha gyógyszerben adják, tényleg árt a magzatnak?
Merthogy a szervezetben is van, termelõdik dopamin, az nyilván nem ártalmas.
malvinkicska 2017 jan. 13. - 07:50:54
(2279/2695)
Ilyen fiatalkorban a Genetikai adottságok játszanak nagy szerepet, mert általában, 50- év körüli embereknél szokott jelentkezni, mivel az agyban a Dopamin csökkenése, ami okozza ezt a betegséget, nem gyógyítható, csak oda figyeléssel, gyógyszer szedéssel szinten tartható.
9/10
Roxer 2017 jan. 13. - 07:23:29 9/10
(2278/2695)
Azt én sem pontosan értem,hogy miért is kell elvetetni a gyereket.Cansu most 4 hónapos terhes. Ha még 4-5 hónapot várnának és kihordaná a gyereket,mitõl lenne rosszabb az állapota?
7/10
napraforgó 2017 jan. 13. - 06:37:32 7/10
(2277/2695)
Én valahol nagyon megértem Dzsanszut. Nem igazán ismerem a Parkinson-kórt, de annyit azért tudok, hogy nem gyógyítható, legjobb esetben is csak szinten tartható ideig-óráig, aztán romlani kezd a beteg állapota. Tehát azok a dumák, hogy majd még lehet gyereketek késõbb, akárhány, biztos nem megalapozott jóslások, mert késõbb sem lesz jobb az állapota, csak rosszabb. Tehát késõbb még annyira sem vállalhat gyereket, mint most. Most még talán reménykedhet benne, hogy kihordja, megszüli, amíg nem romlik katasztrofálisan az állapota. A kezelést meg el lehet kezdeni szülés után is, akkor talán nyer valamennyi idõt.
Amúgy nem tudom, hogy mennyi idõ alatt fejlõdik ki a Parkinson-kór, de valahogy kevésnek taálom azt a 3 hónapot, amióta Dzsanszu beteg. Azért ennyire talán nem gyors lefolyású.... Én 10-20 évekrõl hallottam, amíg a beteg állapota számottevõen leromlik.

Én megértem Dilarát is, hogy sok idõt tölt a lányaival, az egyik súlyos, gyógyíthatatlan beteg, a másiknak ott lóg a feje fölött a börtön, hát hogyne töltene velük idõt. Ha Harun ezért cirkuszol, hát az az õ baja. Azt még inkább megérteném, ha azt kívánná, hogy tegye félre a munkáját egy idõre, bízza az asszisztenseire a lakberendezõ cége vezetését, vagy akár adaja fel egy idõre, így lenne ideje a régi, meg az új családjára is. De azt nem, hogy hanyagolja el a gyerekeit, vagy ne konzultáljon Dzsihánnal a közös dolgaikban.

Különben meg én is hibáztatom azért, hogy nem fékezte meg a nagynénjét idõben. Miért engedett neki olyan nagy teret? Miért bízta Csagatájra? Cserélgethette volna mellette az asszisztenseket, már az elsõ jelnél, hogy az öregasszony hajlíthatatlanul bosszúálló. Nem kellett volna hagynia, hogy olyan szoros kapcsolatot építsen ki Csagatájjal, hogy az még el is árulja a fõnökét. Beszélgethetett volna vele többet, hisz kezdetben a banya nagyon is pártolta, hogy megszerezze Dilarát és a gyerekét. Miért hagyta, hogy a felesége ellen forduljon? Neki kellett volna irányítani, de ehelyett mindent ráhagyott az öregasszonyra és még csak nem is ellenõrizte.

Már azt sem értem, hogy a banya hogy köthetett 20 millió dolláros üzleteket, anélkül, hogy ez otthon szóba ne került volna???? nem hiszem, hogy ekkora saját vagyona lett volna, mert meglehetõsen szerény életet élt a vidéki birtokán. Ott volt az Ozan-féle átvágás az értéktelen ingatlannal. Aztán ott volta szintén Ozan-féle 10 %-os részvénypakett, amit megvett Harun számára.
Nem tudom, kinél hogy van, de nálunk azért fölmerül, hogy egy váratlan 20 ezer Forintos, vagy 50, esetleg 100 ezres kiadást mi indokolt, 20 millió dollárnál meg pláne. (na nem mintha láttam volna ennyit valaha is). Mert ha a banya nem a saját pénzét költötte, hanem Harunét, akkor azért már 5-10 ezer dollároknál is bõven rákérdezhetett volna, hogy mire kellett. Nemhogy a millióknál..... Na, szóval hagyta a banyát idáig fajulni, akkor meg most ne csodálkozzon. És azon se, hogy Dilarának nem tetszik, hogy a családja, gyerekei ellen indított támadást. Mert ugye elõször Ozant vette célba Dzsandanon keresztül, aztán meg Hazalt használta ki. Normális anya ezt nem nyelné le. És nem is teszi.
offtopic
ildimix 2017 jan. 12. - 23:08:13
(2276/2695)
Jildrim hangja nem tetszik sokkal jobb volt az elõzõ.

Dzsandan és Asu menekülése érdekes kíváncsi leszek megtalálják a gyémántot az üldözõk?

Harumot most valahogy sajnálom Dilara nem viselkedik vele jól.

Várom a holnapi részt és sajnálom, hogy 1 részeket fognak adni hetente.
Érsekvári 2017 jan. 12. - 19:29:34
(2275/2695)
Hazal megúszta , Cihan és Mithat jó munkát végzett . Csagatay egy nyuszi alak lett nem volt régen ilyen , de teljesen " átnevelte " Mahide néni .
Szerencsétlen Harun totál kiesett Dilara kegyeibõl , mit összegürizik , hogy elmondja Dilarának a jó hírt , erre Dilara hûvösen közli tudja , mert Cihan kiderített mindent .
Cansu egyre rosszabbul van az egész család szemtanúja volt . Dzsandan és Aszu nagyon zûrös csajok , akciófilmbe illõ az életük .
malvinkicska 2017 jan. 12. - 19:29:32
(2274/2695)
Nekem nagyon unalmas már amit követ Cansu az egy szép pár volt miért rondítottak így bele, nem értem, az meg egyebet sem csinál csak a baba foglalkoztatja, teljesen nem normális senkire nem hallgat. Hazalnak ezért kellet börtönbe menni, már kint is van ott nem bûn az ember ölési kísérlet Cihan pénzzel elintéz mindent.
Harun bármit tesz nem jó Dilnek akkor miért nem maradt C-vel, akkor meg azzal követte a dolgokat állandóan a klubba járt.
A nagynéni nagyon érdekes szerepet kapott, mert már többször tönkre tette a családokat embereket mire jó ez.
Olyan nagy vagyonosnak van feltüntetve honnan.
Csagatáj épp ideje volt, hogy észre tériitse H, amit az is követ már nem sok rengeteg.
Cansu és Hazal most milyen jó testvérek állandóan ölelkeznek, ez is fura.
Yildirin hangja más és ez nem jó neki nem beszélve ezzel szoktuk meg.

Dzsandan és Asumant keresik a gyémántokért azokat is ki kellene ár írni, rontják a levegõt.
malvinkicska 2017 jan. 12. - 19:29:32
(2273/2695)
Nekem nagyon unalmas már amit követ Cansu az egy szép pár volt miért rondítottak így bele, nem értem, az meg egyebet sem csinál csak a baba foglalkoztatja, teljesen nem normális senkire nem hallgat. Hazalnak ezért kellet börtönbe menni, már kint is van ott nem bûn az ember ölési kísérlet Cihan pénzzel elintéz mindent.
Harun bármit tesz nem jó Dilnek akkor miért nem maradt C-vel, akkor meg azzal követte a dolgokat állandóan a klubba járt.
A nagynéni nagyon érdekes szerepet kapott, mert már többször tönkre tette a családokat embereket mire jó ez.
Olyan nagy vagyonosnak van feltüntetve honnan.
Csagatáj épp ideje volt, hogy észre tériitse H, amit az is követ már nem sok rengeteg.
Cansu és Hazal most milyen jó testvérek állandóan ölelkeznek, ez is fura.
Yildirin hangja más és ez nem jó neki nem beszélve ezzel szoktuk meg.

Dzsandan és Asumant keresik a gyémántokért azokat is ki kellene ár írni, rontják a levegõt.
Andó Gertrúd 2017 jan. 12. - 18:52:53
(2272/2695)
Denizt nagyon sajnalom ( nagyon szimpatikus a szereplö sräc ).
Sajnos Yldirimnek mär a szinkronhangja, tiltakozom a vältäs miatt !
Andó Gertrúd 2017 jan. 12. - 18:48:48
(2271/2695)
A forgatokönyviro nagyon nagyvonaluan adott Majde kezebe hatalmas vagyont, hiszen tenyleg honnan van ennyi penze egy egyszerü videki mezögazdasägbol elö asszonynak.

Tetszenek Keriman jelenetei Rahmival. Nemcsak egeszen joindulatu es emberseges az öreggel hanem termeszetesen kedves is :)
Andó Gertrúd 2017 jan. 12. - 18:45:04
(2270/2695)
Nem hinnem, hogy Dilara összejön Cihannal. Bär mostanaban a nagyneni miatt rengeteget veszekszik Harun es Dilara, szerintem Dilara meg mindig szerelmes Harunba es ugy gondolom hogy ö ugy igazän sosem volt szerelmes Cihanba illetve viszont. Pesze most ez a sok gond a ket lännyal közelebb hozza az ex-eket, de ez termeszetes minden normälisan elvält szülö eseteben.
9/10
Roxer 2017 jan. 12. - 18:16:20 9/10
(2269/2695)
A szemét Csagatáj jól kijátszotta Harunt az öregasszonnyal.Harun végre megtalálja és kiszedi belõle,hogy Özgür él.Azonnal hívja Dilarát az örömhírrel,de persze megint Cihán a hõs, aki ezt már kiderítette.Még Mithat is héttérbe szorul,pedig valójában õ találta meg a neten. Dilara nem akarja,hogy Harun féltékeny legyen,ezért letagadja,hogy Cihán is ott van.De mivel Harun a távolból figyeli õket,ez visszafelé sül el. Harunnak nagyon rosszul esik mindez. Abban meg teljesen igaza van,hogy Dilnek van egy férje,meg egy pici gyereke,velük kellene lennie.Senki nem mondja,hogy ne foglalkozzon a már felnõtt gyerekei problémáival is,de az túlzás,hogy több idõt van velük(és Cihánnal),mint Harunnal és Alazzal. Hazaérve sem beszéli meg a dolgokat a férjével,miért is tenné,hiszen minden probléma Harun miatt van...........
Lassan pont olyan h.p lesz Harunnal szemben,mint az elsõ évadban volt Cihánnal.
Ayse anyja megint felébreszti Harunban az öregasszony iránti pozitív érzéseket,így ki fogja hozni az otthonból.A szarkeverõ Szelma ha már végig kagylózott, remélem az egész sztorit leadja Cihánnak,nem csak a Harunra esetleg terhelõ részeket.
7/10
napraforgó 2017 jan. 12. - 17:55:04 7/10
(2268/2695)
Mithát nagyon kutakodik a neten, majd jelenti Dzsihánnak, hogy Özgür nyomára bukkant. Dzsihán, Yildrim és Ozan fölkeresik Özgür anyját, elmondják, a fiú Bécsben tanul a Zeneakadémián. Az asszony elõször letagadja, hogy tudná, de Dzsihán fölhívja a figyelmét, hogy a fiút okirathamisítás, csalás és zsarolás miatt a bécsi rendõrség is letartóztathatja. Addig beszél az asszonynak, amíg az hajlandó vallomást tenni a rendõrségen.
Harun megtalálja Csagatájt, majdnem ledobja egy épülõfélben lévõ magas épületrõl, mire a férfi elárulja neki, hogy Özgür él. Harun rögtön felhívja Dilarát, de az már tudja Dzsihántól. Harun mérges, hogy Dzsihán már megint megelõzte. Hazalt kiengedik. Az egész család elmegy Dzsanszuékhoz. Harun leselkedik a felesége után, felhívja Dilarát, aki letagadja, hogy Dzsihán is a társaságában van.
Dzsanszu szeretné Özkánt is elhívni magukhoz, de a telefonja ki van kapcsolva. Ekkor Kerimánt hívja és kéri, menjenek át. Kerimán hívja Rahmit is, de az kéri, róla ne is beszéljen. Dzsihán kérésére az igazgató megengedi Özkánnak, hogy felhívja a lányát. Kamuzik neki, hogy vidékre utazott munka ügyben.
Hazal és Dzsanszu épp nagyon szeretik egymást, bájolognak egymással, mint a jó testvérek. Aztán Hazal Mithánnal édeleg a telefonba, megköszöni neki, hogy segített.
Dzsanszu állapota romlik, megint elfelejt dolgokat. A család aggódva nézi, megint rá akarják beszélnia az abortuszra. De Dzsanszu azzal érvel, akkor se fog meggyógyulni. Tudja, mit kockáztat, de mindenképp akarja a babát.
Harun magában hisztizik, úgy tûnik, Dilarának nem õ a férje, nem a kis Alaz a családja, mindig az elõzõ családjával van.
Hazal találkozik Mitháttal, bimbózik a kapcsolatuk.
Dzsandan és Ászu egy szórakozóhelyrõl hazafelé tartanak, amikor két férfi üldözni kezdi õket. A két nõ menekül, fel a tetõre, le az alagsorba, stb, végül sikerül beszállniuk egy taxiba és így lerázzák az üldözõiket.
Dilara fáradtan ér haza, Harun beszélgetni akar vele, de a nõ nem akar most társalogni. Harun szemrehányásokat tesz, szeretné, ha vele is törõdne és nem éreztetné folyton, hogy õt is felelõsnek tartja a nagynénje tetteiért. Aztán Dilara kezdi õt faggatni, honnan tudta meg, hogy Özgür él? MIt csinált Csagatájjal, hogy az hirtelen emlékezni kezdett? Dilara valóban bizalmatlan Harunnal szemben, aki erre megsértõdik.
Dzsanszu ultrahangos vizsgálaton van, megtudja, hogy fia lesz. Deníz aggódva figyeli, hogy egyre többet remeg a keze.
Hatidzse fölkeresi Harunt, elmondja neki, hogy Májde föl akart hagyni az ellenségeskedéssel, mikor Dilara elment hozzá a kis Alazzal. Azt mondja, Májde nem fogja túlélni az intézetet, kéri, hogy Harun hozza ki onnan, majd õ vigyáz rá.
9/10
Roxer 2017 jan. 12. - 08:18:34 9/10
(2267/2695)
Cihán a pozitív hõs, akinek legalább annyi hibája és bûne van,mint egy negatívnak. Kár,hogy sokan csak néznek de nem látnak.Elkönyveltétekk Cihant jónak,Harunt rossznak,így ha tök ugyanazt csinálják mindketten az sem esik egyforma megítélés alá.
Senki nem mondta,hogy Harun egy ártatlan bárányka lenne. De nagyon sok dologban az, amiért mégis õt veszik elõ. A családját minden körülmények között szereti,soha nem ártana nekik,pont azért nem vette idõben észre milyen is az öregasszony. Megérdemelné,hogy a nõ akit szeret és akiért lassan már mindent megtesz, ne a féreg Cihánhoz húzzon aki kétszer is elhagyta ,két különbözõ nõért. Ha jönne egy harmadik most is letojná.Csak itt jön képbe a való élet,azaz Erkan Patkánykaja aki egy színésznõvel sem tud kijönni.A Dilarát játszó nõvel valamiért viszonylag jól elvan,ezért logikus ,hogy hozzuk össze újra õket.Igaz,hogy ezzel az elõzõ két évad történései mennek a kukába ,de kit izgat.Fõleg ha az egyszeri naiv nézõ aki utálja Harunt még tapsol is,hogy szent Cihán legyõzi??
7/10
napraforgó 2017 jan. 12. - 07:47:55 7/10
(2266/2695)
Már bocsánat, de Harun igenis TUDTA, hogy a banya nem az igazi kést küldte el nekik! Nem emlékszel, hogy utána berontott a házba - az õ korábbi otthonába - és felforgatott mindent??? Májde meg közben gonoszul vigyorgott, a befáslizott ujjával? Aztán egy, vagy két résszel késõbb (ez nyilván ugyanaz a bölüm lehetett) Harun elkezdte Csagatájt nyaggatni és próbálta rávenni, hogy ezután legyen hûséges õhozzá? Szóval Dilara bizalmatlansága azért nem volt teljesen alaptalan...
Az igaz, hogy Harun nem játszott össze a nénjével, meg nem is tudott a dolgokról elõre, na de azért amikor megtudta, hát nem sietett Dilara tudtára hozni... sõt nagyon is titkolta azt. Nnna, azért ez... nem teljesen ártatlan dolog.... Ugye???
Harun hibája az, hogy elvakítja a múlt, a nénikéje milyen aranyos volt, meg mennyit segített anno, most meg egy törékeny idõs hölgy, nem képes semmi rosszra, blabla...

Itt a sorozatban Harunt persze meg kell szívatni, hisz itt Dzsihán a pozitív hõs, nyilván neki kell gyõzedelmeskedni. Az, meg hogy összejön újra Dilarával, nekem elég hihetetlen, na de a szappanoperák világában igazából semmi sem lehetetlen. És itt ez a Szelma is, jött, hogy leleplezze Harunt, gondolom, ebbõl is kihoznak valamit. Egyszóval Harun nem az az ártatlan bárányka...
Dilarácska nem lesz az a boldog, szerelmes asszonyka, mert nyilván rá fog döbbenni, hogy új férjecskéje egy bûnözõ...
9/10
Roxer 2017 jan. 12. - 07:26:54 9/10
(2265/2695)
Harun nem tudta,maximum sejtette, mert ismeri az öregasszonyt.A kést viszont nem látta,így nem állíthatjuk,hogy tudta. Azt viszont nem gondolta,hogy miután gyámság alá helyezteti még bajt tud okozni és elküldi a kést. Õ a maga részérõl megtette amit tehetett azért,hogy több gondot ne okozhasson a banya.
Sajnos pont hülyén írják a forgatókönyvet,elkezdték Harunk szívatni,míg beindult Cihán újabb szentté avatása.õ ment meg mindent és mindenkit. És még Dilarával is újra szerelembe esik, amire korábban 20 áv házasság is kevés volt.Hahaha .Szánalmas!
7/10
napraforgó 2017 jan. 12. - 05:01:51 7/10
(2264/2695)
Az igaz, hogy Harun tudta, hogy a nénje nem az igazi kést adta át - a banya milyen gonoszul vigyorgott, még az ujját is elvágta, hogy egy véres kést tudjon átadni. És az is igaz, hogy Harun tudta ezt ! , de meghagyta Dilarát abban a hitben, hogy náluk van a kés, a bizonyíték, innentõl Hazalt nem vádolhatják meg. Bár Harun nem játszott össze a nénjével, de tudta, igenis tudta, hogy a veszély nem múlt el. Dilara bizalmatlansága kissé eltúlzott, de azért valahol érthetõ, a banya ellenszenvvel viseltetett iránta pusztán csak azért, mert korábban Dzsihán felesége volt.
Harun ott követte el a hibát, hogy a házába fogadta ezt a nõt. Olyan jól elvolt a vidéki birtokán..... De ez még hagyján, de minek engedte, hogy olyan hatalmas pénzekkel gazdálkodjék, mint 20 millió dollárok???? Kezdetben elvolt a cseléd egzecíroztatásával, aztán meg vérszemet kapott....

Hogy Dzsihánnak mennyire volt igaza, hogy menjenek a rendõrségre és Hazal adja fel magát, ezen lehet vitatkozni, mert ugyebár senki nem köteles saját magát bûncselekménnyel vádolni. Ez szerintem nem eshet a terhére. Az már inkább Hazal hülyesége, hogy rögtön vallott, és ki tudja, miket mondott abban a zilált idegállapotban. Elõtte egyeztetnie kellett volna megfelelõ büntetõjogásszal - és erre rengeteg idõ volt korábban !!! - hogy mit mondjon, mit valljon be, mirõl hallgasson. Mert a saját védelme érdekében a gyanúsított akár hazudhat is, egy korlát van, mást hamisan nem vádolhat meg!
Azt, hogy méregbe gurult és belevágta a kést a fiúba, nyilván be kellett volna vallania. De onnantól csak annyit, hogy nagyon megijedt, magán kívül volt, elmenekült és nem tudja mi történt aztán. Ha bevallja a banyát, aki azt ígérte, mindent elintéz, akkor a rendõrök már mentek is volna Májdéhoz, hogy onnantól õt faggassák. Akkor vagy a fiút kellett volna elõadni, vagy a holttestét. Onnantól Hazalt csak vagy emberölési kísérletért, vagy inkább csak súlyos testi sértésért lehetett volna megvádolni, de sem gyilkosság, sem szándékos emberölés nem jött volna szóba.

Rahmi öngyilkossági kísérletei meg annyira patetikusak, nevetségesek, naná, hogy nem komolyak, mindig a fia elé vonult, pisztollyal a kezében, remélve, hogy majdcsak kiveszi a kezébõl és megbocsát. Ezeknek a kísérleteknek már bejáratott forgatókönyve van...
Ayse pedig Pszichiáter volt, vagyis orvosi végzettsége volt, kellett lennie. Ahhoz képest eléggé idétlenke volt, engem egy bakfisra emlékeztetett a viháncolásaival a barátnõjével, a romantikus képzelgéseivel, meg valóban a végén az idétlen közbeavatkozási kísérletével, ami aztán az életébe került.

Na, különben arra meg lehetett számítani, hogy Harun féltékenységi jelenetei, meg Dilara bizalmatlansága éket ver közéjük és lesznek itt még házassági problémák köztük bõven.
Andó Gertrúd 2017 jan. 11. - 23:37:47
(2263/2695)
Mielött Harunbol märtirt csinälnätok, ne feledjetek, hogy tudta a nagynenje nem az igazi kest adta ät, most viszont ezt tagadta Dilara elött, Szoval teljesen jogosan bizalmatlan Dilara Harunnal szemben .
No ezert volt igaza Cihannak mikor Hazalt be akarta vinni a rendörsegre . Most a rendörseg van elönyben, a kes is ott, a sajto is a csaläd nyakäban. A forgatokonyviro pontosan tudja, hogy minden tettnek meg lesz a következmenye ( legaläbbis az ätlagnezö meg ebben akar bizni ) . Harunt is ezert szivatjäk vegig a mäsodik evadban, hiäba mär nem tesz gonosz dolgokat, de nincsenek elfelejtve az eddigi szemetsegei, lakoljon erte.

Rahmirol - ö nem gyilkos, bär fogalmam sincs mit kell a fia elött hapciäskodni, hogy ö majd öngyilkos lesz. Ha megakar halni haljon elvonulva. De ahhoz kepest hogy Ayse kepzett pszichiäter ( vagy pszichologus, ez nem derült ki szämomra) volt, akit gondolom megtanitottak a veszhelyzetek kezelesere felmeresere, pont ott täncol a pisztoly elött, nos igy järt.
malvinkicska 2017 jan. 11. - 19:50:03
(2262/2695)
Képzeld az elõbb írtam és el szállt.
A mai részben elõször sajnáltam meg, Harunt, mint férjet bármi történik õ a hibás a nagynéni bûne miatt.
Dilara nem gondolkodik csak vádaskodik, akkor miért ment hozzá feleségül nincs bizalom köztük semmi.
Hazal meg Cansu mennyire nem szerették egymást, most meg sztárt csináltak H-ból és úgy össze borultak egymással, mint kocsma elõtt a bicikli annyira meg szerették egymást nekem ezek olyan gyomor forgató dolgok.
Rahmi jól le adta hontalan Keriman vajon mit agyal ki neki hova fog menni.
Az igaz török sorozat rendõrség, kórház , börtön nélkül nincs de itt úgy járnak oda , mint más a piacra és a boltba.
Ez család sorozat lenne, sajnos ez lett belõle, egy kuszaság.
Érsekvári 2017 jan. 11. - 19:35:38 Előzmény malvinkicska
(2261/2695)
Hazal ügyén dolgoznak az ügyvédek , megjegyzem Yildrin hangja megváltozott ez nem igazán jó . Özgür valamikor felfog bukkanni , úgy láttam Mithát azon ügyködik nyomoz a fiú után ha jól gondolom .
Dilara már túlzás amit mûvel mindenért Harunt okolja . Keriman okkal vagy ok nélkül segít Rahmin .
9/10
Roxer 2017 jan. 11. - 18:10:19 9/10
(2260/2695)
Lassan olyan visszatérõ helyszín lesz a börtön,mint a villa vagy a Dark Blue :D NTörökországban van valaki aki ne kerülne börtönbe?

Dilara gusztustalanul viselkedik Harunnal. Nem értem minek ment hozzá ha ennyire nem bízik benne és minden szarral õt gyanusítja. Azt nem tudom,hogy Hazal aki bevallott mindent,vajon szólt-e az öregasszony szerepérõl is? Elvégre a holttestet õk tüntették el. (mi ugye tudjuk,hogy az nincs,de õk még nem)
7/10
napraforgó 2017 jan. 11. - 17:57:30 7/10
(2259/2695)
Kerimán megdöbben, hogy milyen állapotban találja meg Rahmit, felviszi a lakásba. Hadzsernek sem árulja el, kit hozott haza, kamuzik neki, hogy a régi kedvese, akit kikosarazott és elküldi a nõt. Aztán megeteti Rahmit. (Nem ártana neki kis emberi formát is adni, fürdõ, tiszta ruha, stb.)
Hazalért eljön a rendõrség és kihallgatásra viszik. Hazal megijed, cirkuszol, az apja mutatja neki, hogy hallgasson. A sajtóhiénák a cég kapujában várják, filmezik õket. Dzsihán, Ozan és Yildrim követik a rendõrautót, Hazal végig nyafog: apa segíts! Dzsihán értesíti Dilarát is, aki ideges lesz és már megy is a lánya után. Harun késõbb keresi az irodában, megtudja, hová ment, megy utána õ is.
Kerimán tényleg nekiáll, hogy emberi külsõt adjon Rahminak, hajat vág, felöltözteti Özkán cuccaiból, közben a kettejük barátságáról szövegel. Aztán kérdezgeti, hol volt, hogy élt, mibõl. Megtudja, hogy egy csavargótól megvette az iratait, azzal élt mostanáig. Aztán a családról beszélgetnek, kivel mi történt. Szóba kerül Dzsanszu betegsége is, ezen Rahmi elsírja magát.
Dilara Ozannal beszélget a rendõrségi folyosón, Ozan Harunt gyanúsítja, hogy becsapta õket a késsel. Mire Harun odaér, Dilara már mérges a férfira, az hiába értetlenkedik.
Hazalt elviszik, sajnos mindent bevallott. Igaz, hogy nem találtak holttestet, de Özgür anyja egy éve bejelentette, hogy a fia eltûnt, és azóta sem találják.
Dilara nyavajog: milyen szülõk vagyunk? Dzsihán hazaküldi a nõt, de ígéri, számíthat rá. Harun mérges a nénjére, mert nem adta oda neki az igazi kést. Aztán az embereivel Csagatájt keresteti, aki eltünt. Szelma meg kihallgatja. (Na, mit profitál a nõ ebbõl?)
A TV is bemondja, hogy letartóztatták Hazalt, Dilara nagy bánatára. Harun hazamegy, de Dilara ellenséges vele. Harun elmondja, hogy gyámság alá helyeztette a nagynénjét. Dlara megvádolja, hogy Harun tudta, hogy nem az igazi kést kapták meg, ezért most a lányának bûnözõkkel kell együtt lennie. (Ja, mert Hazalka ártatlan a lalkem...) Harun kijelenti, nem mond le róluk, és meg fogja menteni Hazalt is.
Dzsanszu csak a terhességével foglalkozik, levelet, vagy valami naplót ír a születendõ babának.
A TV-bõl mindenki értesül Hazal õrizetbevételérõl, Dzsanszuék és, Rahmi és Kerimán, Mithát. Dzsihán ügyvédek hadával dolgozik, hogy Hazalt kihozzák. Eközben Hazal sír a cellában, a lecsukott nõk meg civakodnak körülötte a cellában. Dzsihán és Dzsanszuék meglátogatják õt a börtönben. Hazal kéri, Dzsanszu ne tegye ki magát ennek, ne jöjjön be, csak a babájával törõdjön. (Úgy szeretik egymást, hogy hajajj... sose láttunk még ilyen fene nagy testvéri szeretetet.)
malvinkicska 2017 jan. 11. - 08:18:54
(2258/2695)
Hetente egyszer fogják szombaton délután adni, mivel beérte a török részt ott még forgatják állítólag juniusban lesz kint vége ezt olvastam a Wikin.
Canela19 2017 jan. 11. - 08:08:08
(2257/2695)
Tudja valaki hogy mi lesz a sorozattal??? Két hét múlva az uj sorozat van kiirva helyette....
malvinkicska 2017 jan. 10. - 19:38:29
(2256/2695)
Nekem is elegem van belõlük ez is egy Mexikói sorozat már ezzela sok betegséggel, meg egymás jelentgetéssel, nem sokat ér.
Az egész familia szenved egy rendes boldog család nincs , majd nem mindenki bûnözõ, csalnak lopnak, hazudnak, meg kórházat járják.
malvinkicska 2017 jan. 10. - 19:38:29
(2255/2695)
Nekem is elegem van belõlük ez is egy Mexikói sorozat már ezzela sok betegséggel, meg egymás jelentgetéssel, nem sokat ér.
Az egész familia szenved egy rendes boldog család nincs , majd nem mindenki bûnözõ, csalnak lopnak, hazudnak, meg kórházat járják.
Érsekvári 2017 jan. 10. - 19:32:39
(2254/2695)
Piszokul kezd elegem lenni , hogy Cansu ennyit szenved , már rossz nézni . Hazal meg teljesen megváltozott....hát ez van ezt kell eljátszaniuk a szerep ezt kívánja meg .
Burhan remélem nem ússza meg sok van a rovásán .
A kis Dzsannal valami nincs rendbe , egy ekkora gyerek nem ilyen viselkedésû , szegényke sajnálom !
Rahmi is elõkerült és minõ véletlen pont Kerimán kapuja elõtti lépcsõn kerül elõ .
Érsekvári 2017 jan. 10. - 19:31:24
(2253/2695)
Piszokul kezd elegem lenni , hogy Cansu ennyit szenved , már rossz nézni . Hazal meg teljesen megváltozott....hát ez van ezt kell eljátszaniuk a szerep ezt kívánja meg .
Burhan remélem nem ússza meg sok van a rovásán .
A kis Dzsannal valami nincs rendbe , egy ekkora gyerek nem ilyen viselkedésû , szegényke sajnálom !
Rahmi is elõkerült és minõ véletlen pont Kerimán háza elõtti lépcsõn feküdve kerül elõ :)
malvinkicska 2017 jan. 10. - 19:03:00
(2252/2695)
Most már nagyon elegem van ebbõl a sok nyavalygásból Cansu most már eztán egyebet sem fog csak ezt fogja csinálni, ezek fel váltva hülyék.
Harun jól tette a banyát otthonba tette, de még azért utoljára, megadta a kegyelem döfést Hazalnak , azt a szemét Csagatájt is észre téríthetné már H.

Rahmi úgy tért vissza , mint egy csöves.
7/10
napraforgó 2017 jan. 10. - 19:00:11 7/10
(2251/2695)
Ügyesen választották ki a kis Demírt, szép szöszi kisfiú, bár jóval nagyobb, mint amilyennek lennie kéne másfél évesen. Hogy okos, meg minden, hát istenem, megkap mindent. Bár leginkább Emine foglalkozik vele....
A kis Dzsan Hasmet meg vaksi lehet, mint a denevér, egész vastag üveg van a szemüvegében. Gondolom ezért lóg mindig Kerimán karján, mert ha járna, folyton elbotlana valamiben....
9/10
Roxer 2017 jan. 10. - 18:19:15 9/10
(2250/2695)
Nagyon durva a kontraszt a két kisgyerek között.Alaz gyönyörû nagyon szép,okos kisfiú. Özkán fia,meg teljesen visszamaradott az apjának sem szólt egy mukkot se a telefonba.talán még járni sem tud,legalábbis mindig hozzák viszik.

Harun jól tette amit tett,már ideje volt az öregasszonyt megállítani.Ha annyira békét akart már elõbb észbe kaphatott volna,hányszor kérte Harun,hogy nem akarja ilyen ellenségeskedésben felnevelni a fiát.Kár,hogy utoljára még elküldte a kést,most megint Harun is szorulni fog. Csagatájnak is már elkaphatná igazán a nyakát,a múltkori nem volt hatásos.
Cansu szenvedése már kicsit sok volt,ha már kurtítják az ilyen jeleneteket rövidíthetnék meg.
7/10
napraforgó 2017 jan. 10. - 18:04:18 7/10
(2249/2695)
7/10
napraforgó 2017 jan. 10. - 18:01:17 7/10
(2248/2695)
Deníz dühösen meséli Dzsihánnak, hogy Burhán megúszta az ellenõrzést. Burhán egy kamionnal még idõben elvitette az árut. A rendõrség távozása után Burhán újra kipakoltat a raktárába, mire újabb razziát kap. Az árut megtalálják, de Burhán még idejében megszökik. Dzsihán úgy tûnik talált egy fickót Burhán emberei között, aki elárulta nekik a csempészáru rejtekhelyét, így a rendõrség újabb razziája sikeres lett.
Dilara mérges, hogy Hazal nem beszélt neki Májde akciójáról a telefonjával. Dzsihán megértõbb a lányával, félt, meg nem tudta, mit tegyen....Dilara elviszi Májdéhoz Alazt azzal, hogy jól nézze meg, mert most látja utoljára. Ilyen gonosz nõvel nem fogják tartani a kapcsolatot, még a nevét sem említik meg a gyerek elõtt. Aztán elmennek, Májde meg rosszul lesz.
Dzsanszu hisztizik, nem akar elmenni az orvosi vizsgálatra. Deníz próbálja rábeszélni, az amerikai orvos csak miatta jött. Megjön Dilara is Alazzal, ígéri, hogy a vizsgálat nem fog ártani a babának. A vizsgálatra az egész család felvonul, Dzsihán, Dilara, Ozan és végül még Hazal is megérkezik.
Megérkezik az amerikai orvos, egy szõke, lófarkas fickó. Csinál néhány vizsgálatot, majd hosszasan magyaráz a családnak. Dilara és Dzsihán borús arccal hallgatja. Ozan nem birja a feszültséget, már hamarabb elmegy.
Otthon Dzsanszu bezárkózik, nem hajlandó lemondani a babáról. A család rátódul, de Dzsanszu csak sír, nem akar semmilyen beavatkozást.
Májde úgy dönt, lemond a bosszúról, bár Hatidze figyelmezteti, hogy nem birná ki a börtönt. A banya egy újságírót akar hivatni, akinek majd mindent elmond.
Eközben Harun is lépéseket tesz, hogy gondnokság alá helyeztesse a nagynénjét.
Dzsanszu bemegy a kórházba - talán mégis rábeszélték az abortuszra?, de aztán megszökik, mielõtt hozzányúlnának. Dzsihán kapja el a kapuban a kórházi hálóingében menekülõ lányt. Megint hazaviszik, és megint csak ülnek gondterhelten.
Májde egy újságírót hivat, nyilatkozni akar neki a robbantásról, meg arról, mit miért tett. De az interjút már az elején megszakítja Harun embere, az, akit a banya gondnokság alá helyezési eljárásával bízott meg. A férfi két nõ kíséretében megjeleni a lakásán, bejelentik, hogy az unokaöccse bírósági eljárást indított és gyámság alá helyezteti. A két nõ meg azért jött, hogy intézetbe kísérje. De indulás elõtt a banyának még volt annyi ideje, hogy felhívja Csagatájt és utasítsa, hogy a véres kést vigye el a rendõrségre.
A banyát egy elegáns villában berendezett öregotthonba szállítják. Harun jön, azt mondja, nem volt más választása.
A neten megjelenik a hír, hogy a gyémántcsempész Halilt holtan találták a raktárában. A hírt látja Dzsandan és Ászumán, de Ozan is felfigyel rá és mondja a szüleinek, hogy látta a fickót a nagynénjével.
Kerimán egy szakadt csavargót talál a házuk küszöbén, akiben Rahmira ismer. Szokás szerint a szívéhez kapdos.
A Dark Bluenál értekezlet van, amikor megjelenik a rendõrség, hogy elvigye Hazalt.
offtopic
ildimix 2017 jan. 10. - 17:09:44
(2247/2695)
Of: Mikor indul az új török sorozat? Hány török részbõl áll? Tud írni valaki errõl jó sorozat?
7/10
napraforgó 2017 jan. 10. - 04:24:13 7/10
(2246/2695)
Dil még tisztázhatja a dolgot Harunnal, elnézést is kérhet tõle, habár az, hogy nem tudja féken tartani az öreg nagynénjét, az mégis az õ sara. A nénike meg elfoglalhatná magát sütemények sütögetésével, vagy némi jótékonysági munkával, mint más rendes nénike, nem mások lehallgatásával, tönkretételével...
Szelma nyilván azért akarja ezt a nyomozósdit, leleplezõsdit, megbosszulósdit, mert a rendõrség anno tehetetlen volt és a férje emiatt maghalt (az öngyilkosságához is nyilván segédkeztek, hisz, ha elkezd beszélni, sokan bajba kerültek volna). Amúgy itt mindenki önbíráskodik, hamarabb kapják elõ a stukkert, mint egy zsebkendõt a zsebükbõl.

Áááá! családregénybõl átmentünk krimibe. És még csak nem is a klasszikus krimi, hogy megfejtjük, ki a gyilkos, mert már lassan mindenki az.
9/10
Roxer 2017 jan. 09. - 20:30:58 9/10
(2245/2695)
Azért Dil a végén bocsánatot kérhetett volna Haruntól, ha már igazságtalanul megvádolta...
Abban biztos voltam,hogy Selma sejti Harun hallja amit beszélnek,de azt hittem Ciha nem tudja. Az is egy igazi genya lett.Ha meg harun bûnös miért nem megy Selma is a rendõrségre miért Cihannal játszanak nyomozósdit?
suxel2.0 2017 jan. 09. - 19:27:06
(2244/2695)
Nem terveztem nézni, amúgy se férne be a keretemben. Túl sokat nézek ismét, így is sok mindennel el vagyok maradva. Beren Saat meg nem a kedvencem, más kedvencet meg nem leltem benne, a történet nem fogott meg, tehát offolom.
7/10
napraforgó 2017 jan. 09. - 19:14:37 7/10
(2243/2695)
Majd meglátjuk. Habár én még gondolkodok, hogy belekezdjek-e. Valahogy nem tetszik a történet indítása (ezt nem spoilerezem, mert elolvasható a neten bárhol), hogy a szerencsétlen fõhõsnõt egy 4 tagú banda három tagja megerõszakolja, a negyedik meg símán végignézi. Utána a lányt ért sérelmeket azzal teszik jóvá, hogy a negyedikkel elvetetik feleségül. Vajon milyen házasság lesz az, ami így indul? Ha ez mind megtörténik az elsõ részben, mi a bánatról fog szólni a több 79? Nézem a szereposztást, a 3 erõszakoló végig képben lesz, na ezt én nem tudnám elviselni, elbújdosnék a Föld másik oldalára. De a negyedik mocskot sem tudnám semmire se becsülni, milyen férfi az, aki ilyesmiben, akárcsak passzívan részt vesz?
malvinkicska 2017 jan. 09. - 18:05:21
(2242/2695)
A mai rész is megért egy misét. Burhant ellenõrizték de nem találtak semmit, mert az biztos eltüntette mire kell, és tudta hogy Cihan volt.
Dszandan leszúrta Halilt az nem sokadozott, itt a nõk hidegvérû gyilkosok.

Harun szenved a banya miatt, most a telefon de Hazal bevallotta ki csinálta.

Az új csaj behúzta a csõbe Harunt, mert C-nek teljesen másképp beszél az is több kulacsra játszik.
cansu nem foglalkozik semmivel csaka babával bele van zavarodva, jól mondja Deniz neki.
7/10
napraforgó 2017 jan. 09. - 17:54:49 7/10
(2241/2695)
Kerimán és Engin meglátogatják Özkánt a börtönben. Viszik magukkal a kis Dzsant is. remélik, hogy Dzsihán és Yildrim majd segítenek rajta.
Harun megalázó feladatot - telefonemelgetés - bíz Szelmára, de a nõ nem bánja. Dzsihán felhívja a mobilján, de a nõ kategorikusan elutasítja. Minden bizonnyal sejti, hogy Harun az irodájában lehallgatja a telefonját. Dzsihán viszont úgy tûnik nem érti, miért beszél így vele, vagy nagyon jól megjátsza magát. Harun viszont nagyon örül...
Dzsihán Dilarát is felhívja, be akar számolni, mit beszélt az amerikai orvossal, akit Dzsanszuhoz hívott, de Májde asszony, aki lehallgatja a hívást, megszakítja a vonalat. Dilara azt hiszi, a telefonja elromlott. Oda is adja egy fiatalembernek, nézze meg, mi baja. Majd egy másik telefonról visszahívja Dzsihánt.
Dzsandan elõkerül, megtalálja a tengerparton kocogó Ászut és döbbenten értesül, mit tett vele Halil. Ászu megvádolja, hogy tudott a dologról, sõt õ adta el a perverz pasinak.
Deníz tájékoztatja Dzsanszut, hogy két nap múlva el kell menniük, hogy az amerikai orvos megvizsgálja, de a lány ellenkezik, õ nem akar menni, õ a gyereket akarja. Deníz hiába mondja, hogy mindenki érte aggódik, õ vele szeretne megöregedni, ha választania kell, hát õ Dzsanszut választja.
Szelma felkeresi Dzsihánt, kiderül, tudják, hogy Harun lehallgatja õket. Megérkezik Yildrim, meglepõdik a nõ jelenlétén, aztán meg a hozzáértésén. A nõ térképen mutatja meg és magyarázza el, hogy Harun piszkos pénzei honnan jönnek és milyen útvonalon keresztül jutnak el hozzá.
Harun féltékenykedik, szeretné, ha Dzsihán nem lenne része az életüknek. Megérti ugyan, hogy Dzsanszu beteg, Hazallal meg megint gond van, de nem akarja, hogy Dzsihán bármikor betrappolhasson hozzájuk. Dilara megértõen hallgatja.
Dzsandan a gyémánt szállítmánnyal Halilhoz megy, aki elõbb le akarja fektetni, de amikor a nõ visszautasítja, meg akarja erõszakolni. Dzsandan fellkap egy ott heverõ kést (vajon miért hevert ott?), és többször hasbaszúrja a pasit. Aztán tiszta idegroncsként fölhívja Ászut, elmondja, hogy megölte a pasit. Ászu rögtön odamegy, igyekszik a nyomokat eltûntetni, majd hazaviszi Dzsandant, aki igen rossz idegállapotban van. Azt találják ki, hogy a gyémántokat a villában rejtei el Ászu, ott nem fogják keresni.
A rendõrség kiszáll Burhán raktárához, csempészárut keresnek, de nem találnak semmit, mert a férfi idejében megkapta a "drótot". Sõt, azt is megtudja, hogy Deníz lõtte le Vedát, az adósát Burhán meglátogatja a fiatalokat és arra kéri a fiát, hogy ne barátkozzon a hülye Özkánnal, mert csak bajba keveri. A fiú visszautasítja a kérést, Özkán az apósa és õ mindig mellette fog állni és segíti, ha kell.
Dilara egyik munkatársa átvizsgálta a telefonját és elmondja, hogy valaki kémprogramot telepített rá, így figyelte a hívásait, meg a számítógépét. Dilara Harunra gyanakszik, hogy ennyire féltékeny. Este Dilara számonkéri Harunon, hogy lehallgatta, hogy alaptalanul féltékenykedik. Harun persze nem érti az egészet. Hazal a nagy veszekedésre érkezik haza (mármint a villába, hisz már nem itt lakik ), egy darabig hallgatja, hogyan balhéznak egymással. Dilara már a válással fenygetõzik, meg, hogy elhagyja Harunt a gyerekkel. Erre Hazal sírva bemegy és bevallja, hogy õ tette, Májde utasítására. Dilara kizavarja. Hazal összepakolja a bõröndjét és a rá várakozó Mithát karjaiba omlik.
Burhán fölkeresi Kerimánt, hallotta, mi történt Özkánnal, kérdi, mit segíthet neki. Közben ügyesen kikérdezi Kerimánt, mit tud, mit mondott Özkán. Kerimán meg negédeskedik közben, azt hiszi, tetszik Burhánnak.
suxel2.0 2017 jan. 09. - 17:09:32
(2240/2695)
Én jóindulattal 180 részt mondtam volna rá a részek idõtartamának váltakozóssága és a tv2 kivagdosni szeretése miatt. Átlagoltam a 160-200at.
7/10
napraforgó 2017 jan. 09. - 16:46:51 7/10
(2239/2695)
Kicsit ránéztem én is a neten, én 90 és 110 perces részeket is találtam. Ezeket kettõnél többe fogják vágni, mert a csaknem egy órás napi epizódból 20 perc a reklám. Tiszta mûsoridõ kb 40-42 perc.
Én úgy saccolom, hogy a 80 bölümbõl minimum 200 magyar epizód lesz...
malvinkicska 2017 jan. 09. - 16:30:36
(2238/2695)
Ennek az az elõny egy Bolüm két magyar rész lesz mivel ezek csak 84-86-p .
7/10
napraforgó 2017 jan. 09. - 16:22:52 7/10
(2237/2695)
A 80 bölümbõl vajon hány epizódot farigcsálnak?
suxel2.0 2017 jan. 09. - 15:27:07
(2236/2695)
A sorozatot a Fatmagül váltja, ebbõl pedig heti 1 rész lesz szombatonként január végétõl: http://musorvizio.blog.hu/2017/01/09/uj_torok_sorozat_valtja_a_megtort_sziveket
malvinkicska 2017 jan. 08. - 10:51:07 Előzmény napraforgó
(2235/2695)
Tudom a valós élet sem habos torta, de itt nagyon sok olyan dolog van szerintem ami el van túlozva, azért ez egy család sorozat.
Özkan valóban nagyon sok arcát mutatja, sok mindent elkövetnek vele, én is várom mi lesz ebbõl, a lövöldözésbõl.
7/10
napraforgó 2017 jan. 08. - 10:09:59 7/10
(2234/2695)
Nehogy már legyen egy problémamentes ember a sorozatban. Deníznek is megvan a maga baja a bûnözõ apjával, meg a beteg feleséggel...
Szerencsétlen Özkánt megint börtönbe dugták, vajon hogyan tudnak rajta segíteni Dzsihánék? Hazal dolga meg nagyon el lett felejtve...
malvinkicska 2017 jan. 08. - 09:52:32
(2233/2695)
Ami nekem nagyon nem tetszik Cansunak egy ilyen súlyos betegséget írtak mikor Hazalnak van pszichés problémái, és teljesen negatív lett Cansu, mivel most csak a születendõ gyerekével foglalkozik, ki érti ezeket az forgató könyv írókat, miért csinálnak ilyet.
offtopic
ildimix 2017 jan. 07. - 23:20:38
(2232/2695)
Tudom nem halt meg a fiú de annyira örültem volna ha Hazalt lecsukják 1 kis idõre. Én biztos, hogy nem vettem volna neki lakást nem érdemli meg ha annyira külön akarta költöztetni Cihan akkor miért nem a bérlést választotta?

Én a cégbe sem engedtem volna vissza dolgozni mert elárulta a céget.

Kíváncsi leszek februárban milyen sorozatot indítanak és arra is ezt a sorozatot mikor fogják befejezni. Remélem azért nem hagyják félbe és ha a török részek lemennek ezt is leszinkronizálják.

Cansut nagyon sajnálom a betegsége miatt nem ezt érdemelte. Az is érdekes számomra, hogy csakúgy abba hagyta a tanulást és már nem is lovagolt akkor sem amikor még nem tudtuk, hogy beteg.

Öskant valahogy most sajnálom nem kéne börtönbe lennie. Cihantól rendes, hogy ki akarja vinni onnan.

Burhan 1 szemétláda biztos vagyok benne, hogy elnyeri méltó büntetését.

Várom a hétfõi részt.
7/10
napraforgó 2017 jan. 07. - 06:40:59 7/10
(2231/2695)
"mi lesz Hazal bûntudatával, ami úgy mardossa?"
"Dilara könnyezõ szemecskéi"

Nahát, ezeket a mondásaidat nagyon díjazom.
gigi1 2017 jan. 07. - 06:14:48
(2230/2695)
"Cihán továbbra is idióta. Elõször is sok mindennel lehet vádolni Harunt,de azzal nem,hogy ne szeretné Dilarát.Talán túlságosan is szereti.Tõle meg nem kellett elvenni,mert önként hagyta ott,kétszer is."
Hát ez az. Cihán volt a legboldogabb, hogy Harun végre "elvette" tõle Dilarát :) Most meg , hogy félti Dilara életét. Már több, mint egy éve házasok Harunnal, a pasi már rég kinyírhatta volna. Eddig max. csak annyi róható fel neki, hogy a szerelmével "megfojtja". De ez még nem gyilkosság :)
Hazalka kapott egy "kis" ajándékot apucitól. Gondolom a késelés jutalmazásaként.Gyereknevelés by Cihán Gürpinar...Azért az erkölcs nagy bajnoka milyen könnyen túllépett azon, hogy a lánykája nem akar önként vallomást tenni. Most akkor mi lesz Hazal bûntudatával, ami úgy mardossa? Vagy Dilara könnyezõ szemecskéi lennének ennyire hatással Cihánra?
Asumannal nagyon elbánt az öreg. Ezt soha senki nem érdemli meg. Mondjuk elég könnyen túl lépett rajta, alig 1 nappal késõbb már újra a tesója ellen áskálódott. Azért Candan se semmi, hogy így átjátssza a barátnõjét egy ilyen féregnek. A pénz nem ér ennyit...
Érsekvári 2017 jan. 06. - 19:13:35
(2229/2695)
Hazal valószínû azért kapta a lakást , hogy ne legyen Harun közelébe , mivel Cihan megtudta Harun õt is belevonta valami üzleti dolgába , alá is íratott
a lánnyal valamit . Pontosan már nem emlékszem miért .
Deniz az apját nem kíméli elmond mindent Cihannak róla , meg még azt is , hogy Rahmi az anyja halálában ártatlan .
Csagatáj mégiscsak Mahide néninek dolgozik , mert tud minden dolgáról amit pénzzel elsikált neki .
Cihan újra kézbe veszi a cég vezetését , közben mindenkinek próbál segíteni , mint Özkannak is biztosan próbál majd , illetve Deniznek .
9/10
Roxer 2017 jan. 06. - 18:51:23 9/10
(2228/2695)
Ezt én sem értem.Fõleg,hogy Cihán az idõ tájt ment el remete életet élni és Cansuval meg szóba sem állt...
7/10
napraforgó 2017 jan. 06. - 18:38:20 7/10
(2227/2695)
Az utolsó mondatban azt akartam, hogy Burhán azt hiszi, hogy olyan hülye a fia, hogy... innentõl stimmel.
Amúgy Dzsanszuék házát nem Burhántól kapták? Én eddig ezt hittem... Dilara felvilágosítása érdekes volt... Meg az is, hogy ha tényleg Dzsihán vette, akkor Hazal miért nem visított abban a pillanatban, hogy akkor neki is kell....
7/10
napraforgó 2017 jan. 06. - 18:33:36 7/10
(2226/2695)
Igaza volt Harunnak, amikor Dzsihán szemére vetette, hogy másfél évig (eddig csak egy évrõl volt szó!) rá sem nézett a lányára (meg a többi gyerekére sem!), most meg hirtelen rájött, hogy nem megfelelõ környezet számára Harun háza...
Amúgy érthetetlen, hogy miért adta el Dilara a villát Harunnak, fõleg, hogy az az apai öröksége volt. Amúgy is furcsa nekem, amikor férj-feleség egymással üzletel. Vajon Harun rendesen kifizette neki a ki tudja hány milliót a villáért?
Az is új info, hogy bár annyira berágott Dzsanszura a házassága miatt, hogy szóba sem állt vele ezidáig, de azért õ vette a luxusházat, amiben azzal a nemszeretem férjével lakik....
Burhán meg azt hiszi, hogy hülye a fia és nem jön rá, miféle üzletei vannak az öregnek? Majd pont egy ostoba Özkán magyarázná el neki...
malvinkicska 2017 jan. 06. - 18:21:54
(2225/2695)
Amit nem értek miért kellet külön lakás Hazalnak szerintem az önálló életre képtelen lesz, de majd látjuk, ezeknek annyi házat venni, mint másnak egy ruhát.

Cihan is elkövet mindent, csak neki legyen igaza, már õ is sok néha, mint a banya.
A vállalatot újra kézbe vette, biztos ragyogóan fog neki menni.
Deniz próbál az apja után nyomozni, és tudja milyen dolgai vannak.
Burhan meglepõdött mikor megtudta Deniz is tud a pénz behajtásról, ebbõl hogy fognak kievickélni várom.

Keriman az örül potyázik a jóságos C megvesz mindent.
Az Asuman minek ebbe a sorozatba azt sem tudom kényeskedni is kell valakinek.
9/10
Roxer 2017 jan. 06. - 18:11:04 9/10
(2224/2695)
Hazalka jutalmul a gyilkosságért,kap egy lakást. Cihán elhozza,csak Harun harcol ellene,Dil még tán örül is,hogy megszabadul a Hazal féle gondoktól. Ugyanúgy Kerimán sem bánja,hogy Özkán börtönbe kerül,majd most mindent megkap Cihántól ami csak kell.
Az öregasszonynak nem tudom honnan volt annyi pénze,hogy vissza tudta tenni Harunnak az 5-600 ezer lírát.
Cihán a nagy megmentõ ha valaki bajba kerül.Persze a bûnözõ Harunt elítéli aki "csak" gazdasági bûncselekményeket követett el(ha elkövette).De aki gyilkos,vagy más erõszakos bûncselekményben sáros azt gond nélkül megvédi. Hazalt most kiszakította a családból,jól egyedül hagyja,az is miket fog csinálni majd meglátjuk.
Asu egyik pillanatban szenved még,de amikor keverni kell akkor újra a régi.
7/10
napraforgó 2017 jan. 06. - 18:00:08 7/10
(2223/2695)
Dzsihán megjelenik a villában, hogy elvigye a lányát. Harun tiltakozik, mérges, mert Dilara nem szól ellene semmit. Hazal úgy dönt, az apjával megy. Harun és Dilara aztán összevész az eseten. Még Ászu is belepofázik, mondván aggódik Hazalért, de Dilara leoltja.
Özkánt letartóztatják, Deníz meg, akit Özkán elküldött, hogy ne keveredjen bele, a kocsiból nézi végig.
Dzsanszu egyre többször van rosszul, de mindenképp szeretné kihordani a gyereket. Könyörög a cselédjének, hogy a rosszulléteit hallgassa el a férje és a család elõtt.
Dzsihán egy szép lakást vásárolt Hazalnak egy állandó biztonsági õrizettel védett házban. Bahtiárt meg utasítja, hogy Hazalra vigyázzon. (úgy tûnik a rendõrségi följelentés már nem is fontos....) Deníz rátelefonál Dzsihánra, baj van. Találkoznak és Deníz elmesél neki mindent Burhán megbízásáról, meg a fickó lelövésérõl. Elmondja azt is, hogy nem Rahmi a vétkes az anyja halálában, hanem az is Burhán volt.
Csagatáj továbbra is Májdénak dolgozik, jól átverték Harunt. A fiú szerencsejátékos, sikkasztott Haruntól, Májde tette vissza a pénzt helyette, ezzel tartja sakkban Májde. A banya idõt akar nyerni, ezért arra utasítja Csagatájt, hogy kerteljen Harunnak, húzza az idõt, tegyen úgy, mintha neki dolgozna.
Özkánt letartóztatták, Dzsihán és Deníz bemegy hozzá, segítséget ígérnek. Yildrim megtudta, hogy nem halt meg a fickó, de súlyos az állapota.
Dzsihán kifaggatja Denízt, mit tud az apja üzleteirõl. A fiú mindent elmond, amit csak tud az apja ügyeirõl, hol a raktára, mikkel foglalkozik.
Dilara felhívja Hazalt, érdeklõdik, hogy van az új lakásában.
Mithát is felhívja Hazalt, de a lány lerázza. A fiú ezután Ozánnál érdeklõdik, de az sem mond semmit a család magánügyeirõl.
Dzsanszu csak a gyerekszoba berendezésével foglalkozik, lelkesen mutogatja, miket vett. Deníz nem beszél neki arról, mi történt.
Dzsihán értesíti Kerimánt is, hogy Özkán elõzetesben van, de ne aggódjon, õ majd segít nekik, küld egy embert, meg pénzt is.
Burhán is meglátogatja Özkánt a börtönben, faggatózik, hogy mit keresett a fia Vedátnál, az adósánál? Özkán köntörfalaz, hazudik, csak annyit mond el, amennyit muszáj. Burhán megfenyegeti, hogy ha a fia megtudja, miféle üzletekkel foglalkozik, akkor jajj neki.
Dilaráéknál este megint Hazal elköltözése a téma, Ászu ügyesen szitja a feszültséget a házasfelek között.
Másnap Dzsihán ébreszti Hazalt friss reggelivel, majd együtt mennek be a céghez. Dzsihán egy vezetõi értekezleten bejelenti, hogy visszatér és a távolléte alatti visszaesést ledolgozzák.
Érsekvári 2017 jan. 05. - 19:52:32
(2222/2695)
Elég sûrû rész volt , annyi baj történt egy részbe sok is . Burhan behajtja Özkan tartozását kegyetlenül , egy pénzbehajtási ügyben kell eljárnia amibe Deniz is beszáll segíteni neki . Aztán elfajul a helyzet és a fegyver is elsül ha véletlen is , de meghal egy férfi . Özkan elküldi Denizt nehogy bajba kerüljön .
Eszetlen Keriman bajt hozott Cansura kiderült nem szedi a gyógyszereket és az is kiderült mégis volt a rokonságba hasonló betegség.
Aszut megerõszakolta az undorító pasas , de próbálja titkolni . Dzsandan pedig éppen gyémántokat hoz magán az országba Afrikából .
Cihan a megtudott anyagokból úgy dönt padlóra küldi Harunt , de elõbb Hazalt elakarja vinni a házból , de Harun akadályozza ebben .
Rahmi életjelet adott mint nincstelen öreg .
9/10
Roxer 2017 jan. 05. - 18:13:43 9/10
(2221/2695)
Fúú,de rühellem ezt a Cihánt. Most amikor már némi béke lenne közte és Harun között, õ tönkre akarja tenni Harunt. Csak mert egy idegen nõci azt mondja. Ahelyett,hogy megd..ná és mindenki boldog lenne. Jajj Hazalkát is azonnal ki kell menekíteni,szegényt egyfolytában mardossa a bánat abban a bûnös házban.
Asut nagyon nem tudtam sajnálni,egy undorító szarkeverõ,most megkapta a magáét.
És visszatér Cihán gyilkos apja is,lesz még egy gonosz megint.
malvinkicska 2017 jan. 05. - 18:13:37 Előzmény Érsekvári
(2220/2695)
A mai részben történtek dolgok egy kisebb krimihez hasonló.
Burhan igazán szemér egy ember, csak mutatja, milyen jó közben milyen dolgokat csináltat, és ezért jobban lehet gyûlölni, mivel másokat márt bele , de aza sok pénz neki sem a keresete, azért tud fizetni.
Cansuból egy kis fiatal valódi idegbeteg hisztis csajt csináltak, saját magát tezi tönkre ezzel a sok hazugsággal nem szedi a gyógyszert, szóval leépítették, nagyon.
Asuman a férfival rá fizetett, elég otromba egy nagy tahó valaki.
Rahmi úgy jött vissza, mint egy csöves hontalan.
Cihan terveit várom, hogyan teszi tönkre Harunt, aztán Hazalt is el akarja költöztetni.
7/10
napraforgó 2017 jan. 05. - 18:02:35 7/10
(2219/2695)
Burhán egy pénzbehajtásos melót bíz Özkánra, pisztollyal kell megfenyegetnie valakit. Özkánnak nem tetszik a megbízás, de az öreg zsarolja a tartozásával. Deníz meglátja, amikor az apjától távozik fancsali képpel, utána megy és kifaggatja. Nagyon nyomoz az apja disznóságai után....
Dzsihán is fölkeresi Ömert, aki neki õszintén elmondja, hogy bizony volt örökletes betegség a családban, csak Dzsanszu kérésére hallgatták el ezt Özkán elõl. Dzsihán szomorúan hallja, hogy Gülszeren anyjának ugyanolyan tünetei voltak, mint Dzsanszunak. Ezt késõbb elmondja Dilarának is, aki kétségbeesik. Tudják, hogy a lányuk a baba miatt titkolózik.
Harun számonkéri Csagatájon, hogy miért nem õhozzá hûséges, miért a nénjét szolgálja. Eltitkolta elõle, hogy Hazal megkéselte azt a fiút. Harun ráparancsol, hogy a nénje minden lépésérõl, gondolatáról tudni akar. Majd a késre kérdez, de a választ már nem tudjuk meg. Itt mindenesetre a régi erõs, határozott és gonosz Harunt látjuk, nem az otthoni kisnyuszit...
Özkán, Kerimán és Burhán Denízéknél vacsoráznak, Dzsanszu elmondja, hogy nem használ a gyógyszer, amit kapott, vagyis nem beteg. A gyógyszertõl meg kellett volna szûnjön a remegés, de nem így lett. Deníz aggódik, õ inkább az orvostól hallaná a jó híreket. Kerimán véletlenül leejt egy vázát, abból kigurul a sok gyógyszer, amit Dzsanszu nem vett be. Emiatt aztán veszekedni kezdenek. Dzsanszu nem hajlandó semmit bevenni, ami árthat a babának. Deníz meg õt félti.
Burhán meg közben Özkánt sürgeti, csinálja meg a melót, amivel megbízta. Másnap Deníz el akarja kísérni Özkánt, de az nem akarja bajba sodorni.
Aszu Dzsandanhoz megy, de helyette Halil urat találja ott. A férfi eleinte kedves szavakat mond, majd erõszakossá válik és ráveti magát a nõre. Aszu megtépázva vánszorog le a lépcsõn...
Dzsandan eközben Dél-Afrikában megkapja a következõ gyémántszállítmányt.
Szelma adatokat visz Dzsihánnak, Harun Kajmán-szigeti fedõcégérõl, meg arról, kik vannak benne a dologban. Dzsihán aztán Yildrimnek is beszámol az egészrõl, arról is, hogy Harun Hazalt is részvényessé tette, annak tudta nélkül. Dzsihán errõl nem akar beszélni Dilarával, mert akkor Harun is megtudná és Szelmán meg bosszút állna.
Aszu nem akar fölkelni az elõzõ napi történések miatt, hiába keltegeti Hazal.
Dilara boldog, hogy Harun elhozta a kést a nénjétõl (szerintem az se az igazi kés lesz...) Dzsihán úgy dönt, hogy elhozza a lányát a villából. Dilara nem érti, mit akar, mert megszakad a vonal (na, biztos a banya kotort bele megint...)
Özkán és Deníz elmennek Burhán adósához, Özkán bemegy, kéri a pénzt, és faggatni kezdi a férfit, hogy csinálta az adósságot. A férfi válasz helyett pisztolyt ránt, a kissé távolabb várakozó Deníz közbeavatkozik, megpóbálja kicsavarni a férfi kezébõl a fegyvert, amely elsül. A férfi összeesik és nem mozdul. Özkán gyorsan elküldi Denízt, menjen, õ ott se volt, majd õ elintézi a dolgot.
Dzsihán reggel megjelenik a villában, Hazalért, Dilara nem érti, miért, Harun meg titakozik, nem viheti el a lányt.
Eközben egy parkban a roppant elhanyagolt, hajléktalan külsejû Rahmi Májde felhívását olvassa az újságban, amelyben egymilliós vérdíjat tûzött ki a fejére.
9/10
Roxer 2017 jan. 05. - 15:35:23 9/10
(2218/2695)
Most valamikor január végén befejezik egy idõre,mert utolérnénk a törököket. De aztán majd visszatér.Mivel még nem tudni hány részes lesz,így azt sem,hogy mikor lesz vége.
susan55 2017 jan. 05. - 11:45:38
(2217/2695)
Úgy tudom ez a sorozat jelenleg is megy Törökországban. Gondolom az évad végig megy és akkor talán vége lesz.
Be kellett volna fejezni szerintem, kezd kicsit sok lenni belõle.
vienetta18 2017 jan. 05. - 10:33:35
(2216/2695)
Valaki megtudja pontosan mondani ,hogy mikor van az utolsó befezõ epizódja itt a tv2-õn ennek a sorozatnak ?
Érsekvári 2017 jan. 04. - 18:49:00
(2215/2695)
Tetszett Burhan egy vén kujon , de azzal együtt nem hinném Keriman kéne neki , inkább csak hülyiti .
Mahide nem is a gyilkos kést küldte el , így a bizonyíték nála van továbbra is .
Jégkirálynõ Szelma csak átvonult a színen ennyi szerepe volt ma .
Remélem Aszumán Kongóba marad jó darabig .
7/10
napraforgó 2017 jan. 04. - 18:32:07 7/10
(2214/2695)
Kerimánt nem ejtették a fejére, Burhánt hívta, hogy mentse ki szorult helyzetébõl. Burhán egy gyanús szállítmányához embert keres, Özkán jut eszébe.
Dilara Harunt biztatta, hogy szerezze meg a kést a nénjétõl. Májde futárral el is küld egy véres kést Dilaráéknak. Harun nem hisz a nénjének, elrohan hozzá és rögtön kutakodni kezd nála, de nem találja meg a valódi kést, amit a banya Csagatájjal jól eltetetett.
Dzsihán és Ozan kutat Hazal után, megtalálják a kocsiját egy autókölcsönzõ elõtt. Hazal Mitháthoz menekült, de nem mondja el el neki, mi történt. Mithát értesíti Ozant, hogy nála van a húga. Dilara és Dzsihán reggel érte mennek és hazaviszik. Dzsihán nem akarja, hogy a lánya visszamenjen a villába, Májde unokaöccséhez, felmerül benne, hogy tán összejátszanak. Szelma is betette a bogarat a fülébe korábban, azt mondta, hogy nem biztos, hogy szerelembõl vette el Dilarát, talán csak neki akart ártani ezzel is.
Dilara nem akarja, hogy Hazal feladja magát, hisz megszerezték a kést, de Dzsihán azt mondja, hiszen megölt egy fiatalemebert, ezért bûnhõdnie kell. Hazal sem akarja föladni magát, bár az apja azt mondja, gondolja át.
Harun beszél Hazallal, elmeséli neki, mennyire jó volt hozzá és a húgához a nénje, amikor meghalt az apjuk. És hogy sejtelme sem volt, hogy zsarolja õt. Azt mondja, hogy ha ilyesmi elõfordul, hozzá forduljon elõször, õ segít majd neki.
Ászu Harunt uszítgatja Dzsihán ellen, hogy nem tud eltûnni az életükbõl, majd a Dilara által letiltott hitelkártyáin felhalmozott tartozások kiegyenlítését próbálja elérni Harunnál, aki hajlandó is segíteni neki. Ászumán elmegy Dzsandanhoz, pletykálni akar neki a fejleményekrõl, de a nõnél épp ott van Halil úr, a gyémántüzlet fõnöke. Mikor megtudja, hogy Ászunak ámerikai útlevele van, így nem kell vízumot kérnie Kongóba, rábízza a következõ szállítmányt.
9/10
Roxer 2017 jan. 04. - 18:12:56 9/10
(2213/2695)
Szépen vagdossák a részeket,az eredetiben látható volt ahogy Dil a tengerbe dobja a kést,itt csak mesélt róla.
Cihán továbbra is idióta. Elõször is sok mindennel lehet vádolni Harunt,de azzal nem,hogy ne szeretné Dilarát.Talán túlságosan is szereti.Tõle meg nem kellett elvenni,mert önként hagyta ott,kétszer is.De ezt elfelejti,ha a Selma nevû jöttment nõ mondja akkor biztos nem így volt.. Azonkívül nem akarja,hogy a boszorkány unokaöccsével lakjon együtt Hazal. Õ meg a gyilkos Rahmi fia, akkor tõle is távol kellene mindenkit tartani.
Ebben a sorozatban köszönni nem divat.Az alkalmazottaknak eleve nem,de ha valaki mérgesen ront be valahová akkor senkinek sem :)
Asu lett az új kisördög Harun fejében,átvette az öregasszony korábbi szerepét.Folyamatosan uszítja Dil ellen.
malvinkicska 2017 jan. 04. - 18:06:28
(2212/2695)
Ozan addig nyomozott meg lett Hazal, úgy látszik aza Mithat jó hatással van rá, mert hallgatott, most nem szemtelenkedett.
A banya nem jó kést küldött de Harun tisztába van vele milyen szemét a nénje.
Az Asuman is egy élõsködõ féreg, minek van itt elég kaki keverõ még õ is az aztán a szemetek szemete egy nõ, a szeme is olyan fura, szinte süt belõle a gonoszság.
Azt szeretném látni milyen mikor nincs rajta, vagy több réteg smink , hogy néz ki.
Cihan és Dil nagyon csendesen rendezték le ezt a H dolgot, igaz C el akarja költöztetni onnan.
Keriman ebben a részben már nekem nagyon ripacs, amit csinál, nem szórakoztató, inkább szánalmas.
Burhan is töri a fejét megint valami rosszban, ezek gondok nélkül nem érzik jól magukat.
9/10
Roxer 2017 jan. 04. - 10:42:23 9/10
(2211/2695)
Igen mi tudjuk,de Cihán nem tudja, mégis viszi a lányát a zsarukhoz.És nem hiszem,hogy egy hirtelen felindulásból elkövetett gyilkosságért nem adnának pár évet Törökországban.
7/10
napraforgó 2017 jan. 04. - 07:49:20 7/10
(2210/2695)
na, szépen elment a hozászólás a mondat közepén...
Dzsanszu lépése sajnos majd kavar pár gondot, szegény annyira szeretné a gyereket, de valószínûleg ez nem lehetséges...
Deníz is nagyon nyomozgat az apja után, talán ebbõl is kisül majd valami.
7/10
offtopic
napraforgó 2017 jan. 04. - 07:44:17 7/10
(2209/2695)
Úgy tûnik, hogy Kerimán, Özkán, Engin és Hadzser a humorfaktor itt. Néha tényleg sok, amit itt mûvelnek, néha meg kell egy kis oldás a sok borzasztó szerencsétlenségben...
Arra lennék kíváncsi, hogy Harun mit tesz most? elmegy a nagynénjéhez? Vagy netán Dilara mellé áll, aki a gyerekét fogja védeni?
És mit fog mûvelni Ászumán, aki rendesen kavar mindenfélét...
Dzsanszu lépése
7/10
napraforgó 2017 jan. 04. - 07:36:00 7/10
(2208/2695)
Mivel mi már tudjuk, hogy Özgür nem halt meg, sõt annyira nagyon nem is lehetett súlyos a sérülése, így Hazalt nem vádolhatják gyilkossággal, sõt valószínûleg annak kísérletével sem. Õ nem emberölési szándékkal érkezett Özgür lakására, valóban csak hirtelen felindulásból cselekedett. A fiú nem is halt meg, tehát csak súlyos testi sértéssel vádolhatják meg. Ezt meg valóban föl is függeszthetik, vagy maximum minimális szabadságvesztéssel büntetnék.

Egy kicsit úgy érzem, hogy Teomán halála már kicsit elõrevetítette Hazal késõbbi élettörténetét....

Dzsanszu hozzáállását egy kicsit megértem, õ mindenképp azt szeretné, ha kihordhatná a gyerekét, ennek érdekében titkolja el a családi örökletes betegséget és ezért köpi ki a gyógyszereket is. Nem hülye, tudja, hogy ebbõl a betegségbõl nem lehet meggyógyulni, de szeretné a gyereket kihordani és megszülni, amit nem tehetne, ha a betegsége nyilvánvalóvá válna. Gondolom, hogy a nagymamája szülése - Gülszeren - is rontott az õ az állapotán valamikor. És sajnos, a szegény asszony nem is került megfelelõ orvosokhoz annak idején, ezért halhatott meg huszonévesen.
gigi1 2017 jan. 04. - 06:45:56
(2207/2695)
Teljesen igazad van. Én nem tudom, hogy Cihan milyen enyhítõ körülményekrõl beszél? Ok, nem gyilkolási szándékkal ment Hazal Özgür lakására, nem tervezte el elõre, hogy le fogja szúrni. Na de nem is önvédelembõl kapta fel a kést, ez nem egy véletlen baleset volt, mint mondjuk Teoman halála. Ezért jó pár év ki nézne a kicsi lánynak a börtönben. Ahhoz képest, hogy most elõadja, h mennyire megviselte az egész, elég vígan éldegélt eddig.
Mahide, most már Harunt is ellenségként kezeli...Így akarja Alazt újra látni?
Kicsit fura, hogy Cansu, akinek eddig semmi betegségtudata nem volt, most hirtelen el kezd nyomozni az anyja családjában felbukkanó betegségekrõl. Úgy emlékszem, h õt nem avatták be abba, hogy mit gyanítanak az orvosok. Õ elvileg nem tudja, h a gyógyszert nem azért kell szednie, hogy meggyógyuljon, hanem azért, hogy lássák, h reagál a terápiára. Most akkor honnan jött ez a bogár neki? Gül.nek nem lehetett nagy családja, ha mindenki ezt az egyszem rokont találja meg.
kerimán nagyon sok. Engem már eléggé idegesít. Sokszor már nem is vicces. Ezt a poént is már párszor elõadták.
Selma már most össze vissza hazudozik. Azt még el is hiszem, h Harunnak lehetnek alvilági ügyletei. Na de csak nem olyan hülye, hogy ha valóban õ juttatta a nõ férjét ártatlanul börtönbe, akkor most felveszi a cégéhez dolgozni ...!? Cihán meg annyira vakon van, h mindent elhisz Harunról, ami negatív, egy vadidegen nõ szavára ad, akit soha nem látott és aki mindössze papírokat mutogat neki...pfff
Érsekvári 2017 jan. 03. - 19:24:05
(2206/2695)
Kiderült Hazal mit tett mégsem tudta eltitkolni . Mahide mekkora szemét vén dög , kíváncsi leszek milyen véget szántak a karakterének.......remélem nem sokáig rontja már a levegõt !
Aszu is rendkívül irritáló az okoskodó , kíváncsiskodó , kárörvendõ fejével .
Cansu megtudta mi van vele , nem sok jóra számíthat és a rokonoknak megtiltja , hogy elmondják a családjának .
Harun elég rendesen agymosáson mehetett át , egy tutyimutyi pasas vált belõle . Cihan összekapta magát a gyerekeiért mindenre képes , kár csak most tért észhez .
Özkán fiának Dzsannak milyen kis tudós feje lett abba a szemüvegbe , kicsit nagy a szemüveg.......de cuki benne !
9/10
Roxer 2017 jan. 03. - 18:29:49 9/10
(2205/2695)
Dilara anyaként hihetõbb,hogy védeni akarja a lányát és megszerezni a bizonyítékot. Ellenben Cihan a rendõrségre vinné,mert jajj szegény nem élhet ezzel és örök rettegésben.Ahogy eddig láttam Hazalnak rohadtul nincs bûntudata,ha a banya nem zsarolgatná,vígan ellenne a tudattal,hogy embert ölt.
Cansu szegény nem tudja mit csinál,már az agyára is ment a betegség.Attól,hogy eltitkolja még nem fog meggyógyulni,csak rosszabb lesz.
Kerimán szánalmas,pedig most van pénze,mert Diltõl kap fizut,meg valamit Haruntól is a besugó munkáért..
malvinkicska 2017 jan. 03. - 18:00:46
(2204/2695)
Hazal dolgára fény derült, de Cihan elég normálisan kezeli a dolgokat, és még Dil is magát vádolja nem figyeltek eléggé a gyerekre.
Azt megfigyeltem Cihan nagyon jó színész minden helyzethez, nagyon tud igazodni, most jól hozta az aggódó apát, még a vén bocihoz is elment.
Ahogy beszélgettek teljesen igazat mondott teljesen ki fordult magából, és csak mindenkinek ártani akar, meg van keseredve.

Harun csak nézett, mint Jani a moziba, mire képes a nagynéni, Dil meg csak a kést akarja megszerezni, minden áron.
Cansu felkereste a rokonokat és örökletes betegsége van, és eltagadja ezzel rosszat tesz, saját magának.
Özkan is ott járt de azok tagadtak C kérésére.
7/10
napraforgó 2017 jan. 03. - 17:56:55 7/10
(2203/2695)
Dzsihán és Ozan felkeresik Dilarát és Hazalt, ahol rákérdeznek, valóban megölte Özgürt? Ászu, akit kiküldtek, a hallban hallgatózik. Befut Harun is, beront a nappaliba. Ott épp lejátszák a telefonfelvételt. Harun is döbbenten hallja a nénje hangját, amint Hazalt fenyegeti. Hazal sír, nem direkt csinálta.... beszámoltatják, mi történt, hogy történt. Hazal elmondja, de a fiú leszúrására nem is emlékszik, az kiesett az agyából, de nem akarta megölni, hisz szerette. Majd Dzsihán azt kérdi, hogy került kapcsolatba Májde asszonnyal? A lány beszámol róla, és arról is, mi mindent követelt tõle Májde a hallgatásáért. Végül is azt sem tudja, hogy rendezte el a dolgot Májde, mit csinált a fiú holttestével. Csak retteg tõle, mert nála van a kés az ujjlenyomataival és állandóan azzal fenyegeti, hogy börtönbe juttatja. Dzsihán azt akarja, hogy menjenek el a rendõrségre és a lánya valljon be mindent. Nem menekülhet örökké, meg a bûnéért bûnhõdnie kell. Õ majd segít neki, ígéri megkapja a legjobb ügyvédeket és az enyhítõ körülményeket figyelembe véve nem kap majd nagy büntetést.
Dlara sírva menekül a hálószobába, milyen anya vagyok én? Hogy nem vette észre, hogy szenved a lánya? Majd Harunt faggatja, miért gyûlöli a családját ennyire a banya? Aztán visszatér a szalonba és Dzsihánnal vitázik, nem engedi a lányát a rendõrségre, nem akarja, hogy börtönbe kerüljön, Harun majd elhozza a kést a nénjétõl. Harun csak némán néz ki a fejébõl. Késõbb hiába hívja a nénjét, az nem veszi föl neki. Mérges, hogy a nénje újfent tönkretette az életét.
Hazal, mígy a felnõttek vitatkoznak, idõközben megszökött, autóval menekül, a telefonját meg kidobja az ablakon.
Deníz megint Indzsihez fordul, aki elismeri, hogy Nedzsip nem verte az anyját, meg szerette õt, mint kisgyereket is, és igaz, hogy Burhán megölte, de már megbánta és kéri, adjon még egy esélyt az apjának.
Májde mérgelõdik, hogy Hazal nem jön és a telefont sem veszi fel, nagyon el van szemtelenedve. Hatidzse kéri, hagyja már békén azt a lányt. De a banya hajthatatlan. Neki mindegy, hogy Dzsihán, az apja, vagy a lánya, az egykutya, mindnek szenvedni kell.
Dzsanszu fölkeresi Ömert, Gülszeren unokatestvérét. A rokonok azt mondják, hasonlít a nagyanyjára, Gülszeren anyjára, aki olyan fiatalon meghalt. Elmondják, hogy annak a fiatalasszonynak remegett a keze-lába, és nem tett jót az sem, hogy a férje megverte, ha eltört egy poharat, vagy valamit. Nem igazán tudják, mi volt a baja, de végül teljesen lebénult, majd meg is halt. Dzsanszu arra kéri Ömert és a feleségét, hogy ha az apja is fölkeresné õket, ne mondják el, hogy õ itt járt és a nagymama betegségérõl sem. Özkán is épp idetart Azmival, Dzsanszu épp csak el tud bújni az apja elõl a másik szobában. Ömerék valóban elhallgatják a kérdéses betegséget, így Özkán nem tud meg semmi érdemlegeset. Ömerék persze nem kérdezik Dzsanszut, miért is kell titokban tartani a nagyanyja betegségét. Özkán felhívja Dzsihánt, hogy értesítse, nincs örökletes betegség a családban.
Dzsihán fölkeresi Májdét és fölszólítja, hagyja békén a gyerekeit. Kéri a kést is, de a banya nem adja. Remek szócsatát vívnak, egyik sem enged az álláspontjából. A banya gonoszul azt mondja, õ is elveszi a gyerekeit Dzsihántól, mint ahogy õ tette az õ lányaival. Dzsihán meg azt válaszolja, azt nem hagyja.
Dzsihán, Ozan és Yildrim agyalnak, hová tûnhetett Hazal. Figyelik a bankkártyáit, a legkisebb pénzmozgásról is értesítést kapnak. A cégnél persze titkolják, hogy eltûnt, falaznak neki, hogy beteg.
Kerimán megint ingyen akar kajálni egy elegáns étteremben, ott szelfizget, aztán húzna is el, de nem hagyják fizetés nélkül távozni. Persze nincs pénze a cehhre, ezért rátelefonál Hadzserre, menjen a pénzzel utána. Hadzser elutasítja, nincs pénze - meg különben is megint Engint fûzi. Erre Özkánra telefonál, de az sem ugrik.
Lina 21 2017 jan. 03. - 09:50:36
(2202/2695)
Kyra1122 2017 jan. 02. - 20:45:50
(2201/2695)
Nagyon szépen köszönöm!
gigi1 2017 jan. 02. - 20:43:03
(2200/2695)
Az indavideon v. A sorozatbaráton elvileg már fent lehet. A tv2 saját oldalára pár nap múlva rakják csak fel.
Kyra1122 2017 jan. 02. - 20:31:47
(2199/2695)
Hol lehet a mai részt visszanézni? Köszönöm ha valaki válaszol!
7/10
napraforgó 2017 jan. 02. - 19:28:37 7/10
(2198/2695)
Köszi, akkor épp nem oda figyeltem, épp vacsorát adtam a fiamnak. Azt hittem, még minddig a nevelõapja gyilkossága ügyében nyomoz. De ha az anyja halála miatt faggatózott, akkor remélem szöget üt a fejébe, hogy miért is ijedt meg annyira az anyja az apjától, hogy szívrohamot kapott és meghalt. Ez a mostani kibékülés aligha lesz hosszú életû...
----
Rosszmájúan azt mondom, hogy Harun elhülyült a szerelemtõl. A korábbi nagy maffiacsászár most olyan dilis, hogy a nyakába veszi a rosszindulatú sógornõt és talán még a kocsit is kifizette volna neki, ha Dilara épp nincs ott. Dilara madzagon rángatja, a nénjét is föl kellett jelentenie, pedig a közeli rokon ellen a jog sem kívánja meg tanúskodást sem. Dzsihánnak még a nevére is ugrik, most is milyen dilis lett, hogy leellenõrizta a felesége telefonját és látta, hogy beszéltek.
Érsekvári 2017 jan. 02. - 19:17:04
(2197/2695)
Boldog Új Évet Mindenkinek !

Mai részben mindenki mindenki ellen szövetkezik . Bõvült a csapat ezzel a jeges kinézetû Szelmával . Valahogy ennek sem lehet bedõlni annyira jól teszi a csûrést csavarást kitudja mi lesz belõle . Mithat jó hatással lenne Hazalra , átnevelhetné a lányt emberségre próbálja rávezetni .
Mahidét a gonoszság a bosszú konzerválja , az nagyon jó húzás Ozanéktól letudják hallgatni a banya telefonját amit Hazallal beszél .
Dilara is tetszett a nõvérkének beintett nem kap autót a feneke alá .
Burhán az is szemét de nagyon a saját fia arcába hazudozik , de a fiút se ejtették a fejére nyomoz a kedves papa után .
gigi1 2017 jan. 02. - 19:06:57
(2196/2695)
Nem a nevelõapja meggyilkolásával kapcsolatban nyomoz Deniz. Az anyja halálával foglalkozik. Õ eddig azt hitte h Rahmi látogatása izgatta fel a nõt annyira h nem bírta szive. Az öreg Gürpinarról szóló újsághirdetést mutogatta. Erre mondták a bácsik h nem õt látták Denizék házánál aznap, hanem egy nagydarab, bajszos fickót. A fiú nem hülye rögtön rájött h az apja volt a titkos látogató....