Téma: Melrose Place

10/10
Violin 2007 dec. 13. - 15:21:24 10/10
(634/3984)
?????!!!!
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 15:20:41 10/10
(633/3984)
Ja és Mato!Lisa Rinna,azaz Taylorod igazi hangja nagyon szép!!szinte ártatlannak tûnik vele Taylor.
Ezzel szemben Alison igazi hangja borzasztóóó...Õ egyébként maga kérte a távozását a sorozatból,amúgy maradt volna,de õ nem akart beskatulyázódni az MP-s szerepébe.nem is baj..
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 15:18:36 10/10
(632/3984)
Szerintem meg Heather Locklear valamit tudhatott amit a többiek nem..ki tudja mit csinált Spellinggel,hogy õ lett a special guest star???ehhe...:))
makrai.lilla 2007 dec. 13. - 15:18:34
(631/3984)
szerintem pedig ha akár most kiszállna ugyanugy menne az élet tovább...nélküle is lehet jó egy sorozat
Wuss 2007 dec. 13. - 15:12:40
(630/3984)
amanda egyébként szép nõ, de valóban, semmivel sem jobb, mint a legtöbb nõ a sorozatba (szerintem). De hát, elvileg, "Õ" a SPECIAL STAR, a Miss Fõszereplõ, akirõl az egész sorozat szól.
(hát igen, szerintem is nevetséges!)
makrai.lilla 2007 dec. 13. - 15:08:59
(629/3984)
sztem craig irtó helyes... :)
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 15:07:47 10/10
(628/3984)
Azért mert olyan nyikhaj...olyan kis törtetõ ficsúr..de azért Syddel aranyos lesz..
Kedden jön Jennifer Mancicni.
Wuss 2007 dec. 13. - 15:06:18
(627/3984)
Miért hívod craiget törpének? Annyira azért nem alacsony srác, 180 fölött van símán.
Vagy netán a mérete miatt hívod így?:)
makrai.lilla 2007 dec. 13. - 15:00:49
(626/3984)
tök birom ezeket a rendezöket stb..most olvasom h azért szálltak ki többen mert nem kaptak elég pénzt.hát jah,megértem.az amanda semmivel sem jobb egyiknél sem !!!miárt lenne Ö a kivétel?mellesleg nekem ö sem teccik,többen sokkal szebbek nála szerintem-
makrai.lilla 2007 dec. 13. - 14:58:45
(625/3984)
az igaz h a sydnek sokkalta szebb vörös szinü a haja de a lexi (jamie luner ) is természetes vörös>amugy majd a sori vége fele besötétedik a haja és majd akkor fog jobban kinézni ,na meg alakra sem rossz-
taylort meg majd nézzétek meg a sori vlge fele,sztem amikor a filmben terhes,a valo életben is azz lehetett mert nagyon meghizott.(sokaknak csak may egy párnát raknak be oda )de ö nála majd tök lehet látni h gombóc feje lesz stb...na mindegy,én utálom,jó lenne ha már kiszállna...
azt nagyon sajnálom h craig és syd nem tudtak sokáig együtt lenni---miért az ilyen uncsi szereplüket tartják bennt h sam meg megan????
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 14:58:38 10/10
(624/3984)
Fúúúú....
Ma tényleg jó dolgok voltak,de Amanda abban a fehér ruhában középen fekete csíkkal!!nem azért,de nagyon jól nézett ki!!!

***SPOILER***

Holnap távozik Kim..Thomas Calabro viszont majd bénázik,nézzétek holnap,alig bír egy két könnyceppet ejteni,látszik,hogy tökre erõlködik amikor Kim-et elviszi az anyukája a koporsóban...
De ami a lényeg..én már Syd és Craig románcát várom.Annyira sajnálom,hogy ez akét tökfilkó,azaz ez két kis aranyos végre egymásra talál és erre..na majd meglátjátok.Craig törpe is öngyilkos lesz,tiszta Rómeó és Júlia.
Hogy a romantikázást kissé lehûtsem az azért igaz,hogy a Sydney-t alakító Laura Leighton népszerûsége miatt Amanda,azaz Heather Locklear-éhoz hasonló fizetést kért,amit Spelling nem támogatott,ezért távozott Syd rekordgyorsasággal a mostani széria végén és ezért lett olyan gyors a románcuk Craig fiúval is..
Amugy Marcia Cross is így járt,neki se emeltek gázsit,de õt ugye könnyebb volt kiírni,hisz sok baj volt mán vele elõzõleg is.
Wuss 2007 dec. 13. - 14:56:18
(623/3984)
Én nagyon kedvelem mattet, de a lyálcsorgatást azér' kihagyom:)
Mindenestre nagyon "cuki" volt abban a rózsaszín ingben. Kis ratyi fiú!
Wuss 2007 dec. 13. - 14:53:11
(622/3984)
Sydneyt azért vétek lenne összehasonlítani lexivel.
Még a hajuk is más.
Wuss 2007 dec. 13. - 14:49:47
(621/3984)
Hmmm...
Úgy látszik, többet tudsz rólam, mint én!

nick húzentrógerben? Elég morbid poén lenne:)
Jazzyke 2007 dec. 13. - 14:45:58
(620/3984)
Halihó!

Aki Matt rajongó, remélem ma "csorgatta a nyálát", mert a mai részben nagggyon jól nézett ki :-) Még ha egy kicsit rosszul is bánt az anyukájával. Amúgy már várom, hogy Amanda összejöjjön Kyle konyhafõnökkel, mert szerintem tökre összeillenek. Amandának ezek az abszurd szövegei, õ és az önmegtartozkodás :-) Kimet most így a végére nagyon megsajnáltam. Kár, hogy õ így lép ki a sorozatból. Viszont ez az Alison..... ehh no comment.
Wuss 2007 dec. 13. - 14:43:31
(619/3984)
Hát, ma aztán röpködtek a jobbnál jobb beszólások. "taylor, te egyre jobban hízol" - hát itt rendesen félrenyeltem kaja közben:)
burnsnek milyen jól áll az arcán a boxer által okozott "kis" sérülés. hehe!
Hova lett josh? megan így lerázta magáról?? hmmm.
Meg az se volt rossz, ahogy sam apja megjelent. Úgy lépett ki a sötétbõl, mint a halált hozó kaszás. Szinte megfagyott a levegõ!
10/10
bayswater 2007 dec. 13. - 14:30:12 10/10
(618/3984)
Helló!
Mato, látom, hiányoltál! Londonban voltam, mit ad Isten, Bayswaterben... hehe...
Lemaradtam pár részrõl, de annyit termeltetek, hogy képtelen vagyok teljesen visszaolvasni, viszont annyi már lejött, hogy iszonyú sok minden történt, és röpködtek a pofonok, tányérok...

Mai rész, Craig, Amanda párbeszéde:

-Önmegtartóztató? Na, de meddig?
-Mondjuk úgy, hogy addig nem tanácsos visszatartani a lélegzetet.

Ezen kifeküdtem....

Matt viszont csúnyán bánt anyukájával.

Amanda és Kyle már melegednek. "Maga nem is olyan papucs, mint amilyennek képzeltem - közli Amanda Kyle-lal.

Szegény Kimmie a végét járja.

Alison meg... hát, inkább nem mondok semmit. Idióta liba.

Meglestem a linket, az ilyen volt, ilyen lett... linket. Nagyon jó!!! egy-két szereplõ irtó csúnya lett, viszont Matt a javára változott. Meg Kimberly is, bár valóban, van ott egy kis Botox...
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 13:26:19 10/10
(617/3984)
Férfiak!nem értem...csak azért,mert egy nõ alváza nem rossz azért még nem feltétlenül néz ki jól..Lexinek tipikus LÓfeje van,naggyon nem szép..
Sydney-vel meg nem is említhetõ egy lapon Matokám,ezt kikérem magamnak!!!Sydney arca is bájos,de az alakja is nagyon arányos.ez nem mondható el Lexirõl,aki egy csípõnélküli,randa lóarcú némber!
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 13:21:11
(616/3984)
Apaaa, kezdõõõõõdik! :-)))))))))))))) (boccccs, .....) :-))
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 12:43:02
(615/3984)
Én inkább Megan szélnek eresztéséért gyújtanék gyertyát ... :-))
8/10
tibet95 2007 dec. 13. - 12:32:22 8/10
(614/3984)
Burns huzentrógriban szerintem nem rossz Michael lehet hogy neki se lenne rosz de Jake
neki rosszul állna
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 12:24:27
(613/3984)
Hát, ezek a nagyszerû sorozatok valahogy kimaradtak az életembõl, bár tény, hogy néhány részt láttam. Bár az Isaura-ból sztem egyet sem, azt viszont hallottam, hogy gyûjtöttek pénzt. Hihetelen!! :-))

Megnyugodtam, de "bûnrészes" vagy, mert örültél a likvidálásnak!! :-))))))))))))))

És hogy jobb a doki, húzentrógerben vagy farmerben és bõrdzsekiben? Vagy így is úgy is?? Nick-et képzeltem még el húzentrógeres megjelenésben (OK, befejeztem... ) :-)))))
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 12:19:07
(612/3984)
Wuss, utánanéztem Lexinek. Szerintem is nagyon jól néz ki. És rájöttem - legalábbis azt hiszem :-)) - még valamire: bár nem ismerlek (de azért mégiscsak egyre jobban), hogy Te nagyon preferálod a "vörösöket". Lexi akár Syd nõvére is lehetett volna. :-))

Brooke: hát volt egy modora, való igaz... de külsõségeivel kompenzálni tudta jellembeli fogyatékosságait!! :-))))))
Ártatlan?? Hát persze!! Miben volna "bûnös"?? :-)) Mondom, nem is néztem a sorozatot, miután vízbe fúlt szegény... :-)))))
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 12:09:34 10/10
(611/3984)
Matokám.még valami,persze,hogy van olyan,hogy a nézõk kérésére..ha nem emléksznél a nagy sikerû Dallas c.sorozatban pl.a nézõk kérésére hozták vissza a Bobby-t alakító Patrick Duffy-t,mert többen öngyilkosok akartak lenni,amiért kiírták.itthon mág Isaura-nak is gyûjtöttek,ehhe..:)
De megnyugtatlak,Brooke eltûntetése nem az én lelkemen szárad.:)
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 12:07:40 10/10
(610/3984)
Wuss,törpészetesen Sydney-nek nem csak a fején volt törülközõ,he-he..szerintem akkor Kyle sem utasítja vissza..vagy ki tudja???!!!
Mato.Mancicni bohócfejjel is 10-es,mégpedig a humora miatt.
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 12:05:55 10/10
(609/3984)
***SPOILER***

Derekek!pénteken mindenki készüljön...gyújtson gyertyát és miegymás..ugyanis:Kimberly eltávozik!!!!!!!!!!!!juhhééééééééé.....!!!!
Wuss:mi is készülhetünk ugyanis Sydney meghal ennek az évadnak az utolsó részében.torokszorító lesz.
Tudja mán valaki,hogy az ünnepek között lesz e MP,azaz dec.27-tõl szerdától megy e tovább?
nemsoká jön Micki húgicája is...
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 12:04:10
(608/3984)
Komolyan, van ilyen, hogy a nézõk kérésére?? Most ez egy filmsorozat vagy valóságshow?? Violin, remélem Te nem vagy tettes!?!? :-)))))))))

Michael-t 10-esre értékelted, mostmeg aszondod' bohócfeje van. Vagy a kettõ nem zárja ki egymást??
És Jake?? Mármint Jake húzentrógerban?? :-))
Wuss 2007 dec. 13. - 11:47:40
(607/3984)
Hajmosásból jött és csak a fején volt törülközõ???
Hát, akkor jó nagy barom vagyok, hogy kihagytam a tegnapi részt. Legalább akkora, mint kyle, hogy ismét visszautasította a kiscsajt!!! ,,hogyan tehetném jóvá?" -- Jézus Máriám!!! Én kapásból ráválaszoltam volna, hogyan tegye jóvá:)
Wuss 2007 dec. 13. - 11:39:46
(606/3984)
ártatlan Brooke?
Ez ugye vicc??:) A nõi értékelésemnél leírtam, mér'.
Lexi egy elég dögös maca lesz, peterrel fog majd kavarni. Õ lesz majd a kéjvágy, az aljasság és a bosszúvágy eleven megtestesítõje. (asszem)

Megint rátapintottál a lényegre:) sydben valóban van egy "kisördög", de ez nem olyan, mint amilyen tayloron uralkodik. taylor elszántabb, ha õ a fejébe vesz valamit, akkor .... juhúúújj! God help us!!
Sydneyvel kapcsolatban elfogult vagyok (erre jól rájöttél, pedig nem is ismersz), és engem akkor sem idegesít, amikor tudom róla, hogy "tapintatlan és flegma", mert õ ilyenkor is vicces.
10/10
Violin 2007 dec. 13. - 11:22:34 10/10
(605/3984)
Wuss!a tegnapi részt sajnálhatod,ha nem láttad..Sydneyd mikor Kyle rátör,hogy miért mondta el Peternek a dolgukat,nos Syd éppen hajmosásból jön,fején egy törülközõ és olyan pillantásokat lövell az ártatlan kyle felé és még meg is kérdezi:hogy tehetném jóvá?de Kyle nem vezsi alapot,szóval nagggyon csábos volt a kis vöri:))Örülök,hogy tetszett az epizódismertetõm:)
Brooke szép volt,de az egyik legnagyobb hernyó,õt pl. a nézõk kérték eltüntetni,mert már nem bírták a stílusát.
Mato.Burns szerintem jó abban a húzennrtógerben.:))Mancicni szerintem vicces lenne benne..Michaelnek amúgy is olyan bohócfeje van.Különben mostanában Amanda,azaz Heather Leckler és Jack Wagner egy pár.
Lexi az majd a 6.évadban jön,asszem és egy kibírhatatlan banya lesz.jajjaj..
Sydney kavarása azért nem minidg olyan ártatlan és õ is került már jó kis kelepcékbe.de valóban gyönyörû.
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 11:02:24
(604/3984)
Ki lesz ez a Lexi és mikor jön??
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 09:10:59
(603/3984)
Wuss, osztan' miért rühelted szegény ártatlan Brooke-ot?? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 09:09:01
(602/3984)
Lányok, kinek hogy tetszik Burns doki húzentrógeres szerelése?? Michael-nek nem kellene szintén, hogy egységes "egyenruhájuk" legyen?? :-))
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 09:05:31
(601/3984)
Taylor: "azért kellett elhagynia a sorit,mert nagyon elszállt vele a ló,olyasmi volt már élöbe is mint a soriban"

Ez aztán a bulvárhír!!!! :-))))))))))))

"taylor hozzá képest egy semmi,a haja jó,de sztem fejre elég ronda.bár biztso lesz olyan aki megcáfol de akkor is :)"

Nem írom má' le mégegyszer .... :-))))))))

"én brookot birtam,sztem k*rva szép nö"

Ebben egyetértünk ... :-))
A szinkronja viszont nem volt annyira jó, bár illet hozzá...
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 09:00:54
(600/3984)
Hát, azért ami a dolgok helyes lefolyásának irányát illeti, Syd néha görgeti az események fonalát erre-arra. Az viszont igaz, hogy mivel egy kicsit "ügyetlenebb" ilyen téren, ezeknek nincs akkora súlyuk. Taylor ezt nagyobb fordulatszámon teszi, õt komolyabban kell venni, azt is mondhatnánk, "veszélyesebb". :-))
Na jó, elfogult vagy Syd-del kapcsolatban, nekem olybá tûnik (ami érthetõ is). :-)))) Amúgy valóban remek színésznõ is. Azért van egy kisördög benne, ami Taylor-hoz teszi hasonlatossá idõnként, csak - számotokra hálistennek - nem olyan ügyes e mûfajban. :-)) Néha azért idegesítõ, mert tapintatlan és flegma, de gyönyörû, így el van nézve. :-)))))))))))))))))))))))
Carter gyerek kiszállt a sorozatból a múlt héten?
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 08:51:25
(599/3984)
OK, kell is az néha!! :-))
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 08:50:23
(598/3984)
Köszi a beszámolót Violin, részletes, már csak a képi illusztrációt hiányoltam ... :-)))))))))))
Ááá, Taylor akár a macska, általában talpra esik... :-))
Mato Grosso 2007 dec. 13. - 08:46:45
(597/3984)
:-)) És melyikõjük lenne a "fõnök"?? :-))
makrai.lilla 2007 dec. 13. - 02:33:15
(596/3984)
nekem taylor a legellenszenvesebb és olvastam is egyszer vhol h azért kellett elhagynia a sorit,mert nagyon elszállt vele a ló,olyasmi volt már élöbe is mint a soriban,persze akkor már nem sok voolt a végéböl..amikor lelép a gyerekével az jo volt. :)
én brookot birtam,sztem kurva szép nö.a taylor hozzá képest egy semmi,a haja jó,de sztem fejre elég ronda.bár biztso lesz olyan aki megcáfol de akkor is :)
láttam ezeket régi uj képeket énis.hááát kim elég érdekes lett.ha nekem ilyen nagy homlokom lenne tuti egy kis frufruval eltntetem...
a sydes weblap tok jó...sztem neki viszont a rövid haj állt jobban...a megan meg mint egy csontváz...olyan fura,valoban megöregedtek szegénykék..
nah majd ha jön a jennifer,neki lesz még jó haja,a boszikhoz képest itt tökre máshogy fog kinézni.
jah szttem még a lexi volt az egyik legszebb a soriban
de ez a 6.7 évad katasztrófa. nemtudom minek kelleett a régi szereplöket mindet kiirni..fölef sydet..bezzeg alisont nem irták volna ki,ö áll.magátol távozott...
nekem is a kedvencem ,már irtam is,de én itt ennél az évadnál igy befejeztem volna.. vagy ne irják ki a sok régi szereplöt.
Wuss 2007 dec. 12. - 19:28:33
(595/3984)
Háááát....
Szerintem nincs sok közös vonásuk.
Taylort nem érdemes senkihez sem hasonlítani, mert neki nagyon sajátos stílusa van. Talán lexi lesz majd hozzá hasonló, de õ sem teljes egészében. brooke volt még nagyon ilyen nyafka, de õ is más volt. Mondjuk, azt megsúgom, hogy az én szememben taylor egy áldott jó lélek brookehoz képest. Brooke-ot a szó szoros értelmében RÜHELTEM!!!
Sydney se egy könnyû eset, meg azért õ is eléggé szeret, ... szeret? Elnézést, IMÁD kavarni. De õ olyan komolytalan, amikor probál gonosz lenni, hogy az ember ilyenkor legszívesebben mosolyogva megveregetné a vállát, hogy ,,ugyan már, Sydney!":)
Én sosem tudnék rá haragudni, fõleg, amilyen gyengéden tud idõnként mosolyogni, ártatlan arckifejezéssel. Gyakran szogtan leszegni a fejét és idõnként félig lehunyja szemét és ilyenkor olyan, mintha mindent megbánt volna.
Emlékszem, volt egy rész, amikor még kavart a házas mancinivel, és ... már nem emlékszem pontosan, hogy volt, de emlékszem, amikor beállított janehez a cuccaival. Megállt az ajtóban és könnyes szemekkel probálta meggyõzni janet, hogy mennyire sajnálja, amit tett. De janet nem hatotta meg és kizárta. És emlékszem, akkor arra gondoltam, hogy imádom ezt a kis vörös csajt, és, ha az én ajtómban állt volna így, akkor én ..... fhú! Ezt inkább nem írom le!
Na mindegy, szóval sydney egy angyal és én mindent megadnék neki, hogy boldog legyen! De kyle meg úgy viselkedik vele, mint egy óvodás. Ostoba. Vehetne tõlem néhány leckét, hogyan kell bánni egy ilyen imádnivaló, gyönyörû lánnyal.
Wuss 2007 dec. 12. - 18:50:42
(594/3984)
Egyetértek!
Ugyanilyen szadomazo formában tudnám én is elképzelni:)
Wuss 2007 dec. 12. - 18:49:38
(593/3984)
Én sem láttam a mai részt, de ahogy elolvastam Violin igen alapos és minden részletre kiterjedõ irományát, úgy érzem, mintha végignéztem volna a mai epizódot:)
Ez a kibeszélés, leskelõdés, "pont idõben" való megjelenés, melynek legtöbbszõr elég kínos következményei vannak, nagyon jellemzõ erre a sorozatra. Ha én is ott élnék, egy nyugodt másodpercem se lenne. Ez már egyszer biztos!
8/10
tibet95 2007 dec. 12. - 17:32:06 8/10
(592/3984)
Ugye, de nem vagyok ilyen csak néha!
10/10
Violin 2007 dec. 12. - 17:26:37 10/10
(591/3984)
Mato!!de kár,hogy lemaradtál a mairól.Taylorod ugyanis nem volt a magasságokban..na szóval lássuk csak..
***SPOILER***
Taylor természetesen Burns-nél talál menedéket,mivel Kyle cimbora lecseréli a zárat,sõt az üzletbõl,azaz az étterembõl is ki akarja tenni Taylor-t.Taylor persze ezt nem hagyja,s igy végül felesben vezetik tovább az éttermet.Peter nem lelkesedik az ötletért,hogy Taylor hozzá költözzön,mivel ahogy mondta:nem akarja elkötelezni magát egy újabb kapcsolatra.
Alsion-t ágyba parancsolja az orvos,így minden pletykát meghall az udvaron,többek között,hogy Taylor sógora volt Peter,valamint,hogy Kyle-nek mgvolt Sydney az étteremben..ezek után persze leadja a drótot Jake-nak és Samanthanak..Amanda Jake-nál búslakodik,Craig-re várván és ekkor Jake barátunk elárulja neki a titkot,vagyis,hogy Taylor régóta ismeri már Peter-t,s ebbõl Amanda rájön mindenre.Pedig már éppen kezdi beismerni Jake-nek,hogy õ kergette a férjét más karjaiba(ami valljuk be igaz is volt).Szóval a szõke ciklon Amanda természetesen egybõl Peter-hez vágtat Craiggel a nyomában és kicsit kapatosan,de ráront a hiányos öltözetben lévõ Taylor-Peter párosra és jól beolvas Peternek,vagyis elmondja,hogy megtudta,hogy Taylor valójában Peter exfeleségének a kishúga..ezt mindneki,beleértve Craig is nagy ámulattal hallják..Majd Amandáék elviharoznak s Peter kérdõre vonja Taylor-t,aki láss csodát összeomlik és nem tud hazudni ez egyszer és mindent bevall Peternek,vagyis,hogy valójában egy bostoni lapban olvasta Peter börtönbekerülését és azonnal LA-be repült..erre Peter is begerjed és elutasítja Taylor-t..
Sydney ismét alakít és a butikjában egy új csodadesign-t avat fel,amikor is egy hölgy belebotlik és megsérül..Syd tartván a beperléstõl Peternél tudakozódik a hölgy kórlapja felõl,s mikor Peter az orvosi erkölcsre hivatkozik Sydney-bõl kibuggyan,hogy Perter nem papolhat neki az erkölcsrõl,hisz amíg õ csak egyszer feküdt le Kyle-lal az étteremben addig Peter azt számtalanszor megtette Taylorral..így kiderül a Syd-Kyle féle dolog is..mert persze Kyle megvágja magát,s ugyan kihez kerül a kórházban,ha nem Peterhez,aki alaposan a fejére olvassa mindazt amit Syd-tõl megtudott,de oh nem Taylor is pont akkor bukkan fel az ajtóban,s hallja,hogy Kyle is megcsalta õt,nem csak õ Kyle-t..
Sydney incidense végül tényleg perrel végzõdik,mivel a hölgy beperli õt a baleset miatt ami Syd butikjában éri.
Meghann visszakerül az utcára,de Michael utánamegy és kibékülni látszanak.
Mancic szintén próbálja elásni a csatabárdot Peterrel,de nem tudni,hogy mindezt tényleg komolyan gondolja vagy csak azért,mivel a fõorvosi pozícióra fáj még mindig a foga.
Juccmokk 2007 dec. 12. - 16:33:48
(590/3984)
Úgy értettem ezt az ütlegelést, hogy vmelyik nap leütötte Amanda Taylort, és mivel folyton veszekszenek meg ilyenek, gondoltam, a kapcsolatukban is ezt csinálnák... esetleg szadomazo formában. :D
Mato Grosso 2007 dec. 12. - 15:56:28
(589/3984)
Ejjjj, de kis kárörvendõ vagy.... Én nem láttam a mai részt... :-))
Mato Grosso 2007 dec. 12. - 15:55:47
(588/3984)
Violin, hidd el nekem sem tûnt fel Alison, látod, hiszen tibet95 figyelmeztetett ... :-))
8/10
tibet95 2007 dec. 12. - 14:48:54 8/10
(587/3984)
Ma jól megkapta Taylor
10/10
Violin 2007 dec. 12. - 11:17:24 10/10
(586/3984)
Mato,az a tegnapi Alison -féle felvillanás elég is volt.arra értettem,hogy nem szerepelt,hogy nem került felszínre,szóval,hogy nem õróla szólt egyik részlet sem..
Michael a legpoénosabb figura,de néha Peter-nek is vannak jó beszólásai.
Kiváncsi vagyok mi lesz ma szegény Taylorocskával?befogadja e a doki??
Mato Grosso 2007 dec. 12. - 09:35:00
(585/3984)
Wuss, valamire nem válaszoltál :-)) (tegnap 17.05-ös hsz)