Téma: Melrose Place

Mato Grosso 2007 dec. 11. - 00:25:05
(534/3984)
:-)) Ja, az egy ördögi páros lenne, az biztos!! :-)) Vagy inkább halálos páros (vajon ki végezne kivel hamarabb)?? :-))
Michael és Taylor stílusa azért mutat némi hasonlóságot: tudnak hazudni mint a vízfolyás, és vallják "Az erkölcs nem más, mint az alkalom hiánya!" mottót is. Persze csak alkalomadtán. :-))
Wuss, valld be bátran, bírod a Taylort Te is! :-))
Wuss 2007 dec. 10. - 23:08:07
(533/3984)
Szerintem Nick!
:D:D:D
Mato Grosso 2007 dec. 10. - 22:59:45
(532/3984)
OK.:-))
Juccmokk, és szerinted??
Juccmokk 2007 dec. 10. - 22:46:14
(531/3984)
Eredetileg a 2., de legyen mindkettõ. :)
Mato Grosso 2007 dec. 10. - 21:57:29
(530/3984)
Naggggyyyon titokzatos :-)))) Violin, szerinted ki passzolna Taylor-hoz az MP-ben??
10/10
Violin 2007 dec. 10. - 21:48:59 10/10
(529/3984)
Mato,Nick nemsokára el fog tûnni,azaz naygon kamar,mert Kyle hogy így mondjam melegebb éghajlatra küldi..de aztán majd imádott Taylor-od gondoskodni fog róla,hogy Nick még szerepeljen és hát meglátogatja õt és akkor majd..nade ezt majd meglátod,hi-hi
Mato Grosso 2007 dec. 10. - 21:26:52
(528/3984)
Juccmokk, annak örülsz, hogy én örülök, vagy inkább annak örülsz, hogy Te is örülsz?? :-))))))))
Mato Grosso 2007 dec. 10. - 21:23:45
(527/3984)
Hát, napjaink Lisa Rinna-ja enyhén szólva agyonra van sminkelve, a régi MP-s verzió természetesebb és tetszetõsebb! :-))
Mato Grosso 2007 dec. 10. - 21:22:00
(526/3984)
Violin, köszönöm, hogy kedveskedsz "sorsomat" imigyen gondozni!! :-))))))))))))))))
"Pipi"?? "Némber"??
Na de Violin, kérlek ...... :-)))))))))))))
Mato Grosso 2007 dec. 10. - 21:16:06
(525/3984)
Hi Wuss!! Egyet hát!! :-)))))
Amanda-t én egy cseppet sem tudom sajnálni.
Aztán mi lesz ezzel a Nick-gyerekkel a továbbiakban? Meddig marad a sorozatban? Elnézném, amint Taylor-ral ölik egymást ... :-))
Juccmokk 2007 dec. 10. - 19:14:47
(524/3984)
:)))))
Juccmokk 2007 dec. 10. - 19:14:30
(523/3984)
Basszus, kár, hogy lemaradtam a mai részrõl.
10/10
Violin 2007 dec. 10. - 19:10:05 10/10
(522/3984)
Aki szereti:

www.lauraleighton.net
10/10
Violin 2007 dec. 10. - 19:09:28 10/10
(521/3984)
Mato!
www.lisarinna.com
Remélem örülsz!
10/10
Violin 2007 dec. 10. - 17:04:20 10/10
(520/3984)
Wuss komám!!ki kell ábrándítsalak:nem csak a sorozatokban léteznek Taylor féle pipik.a való életben is léteznek ennyire kavaró,színészkedõ,mindig alakító némberek.örüljön az,aki csak távolról szemléli õket.így a sorozatokban viccesek,de az életben nem annyira poénos az illyennek az útjába állni,mert ezek mindenre képesek,mint Taylor is,lop,csal,hazudik a kis életéért.
Igaz,hogy Sdy ma keveset volt,de nemsokára jön majd a szokásos stílusával.
Izgis volt ma,hogy vajon Nick-nél lszenk e a képek és megmutatja e Kyle bácsinak.
KImberly nemsokára ,pár rész múlva eltávozik.nem is baj,he-he
Jazzyke 2007 dec. 10. - 16:14:55
(519/3984)
Hú a mai rész esemény dús volt csuhajja :-))) Kiváncsi lennék a holnapira, de sajna azt nem látom :-( Hát cegény Taylor beleszaladt Amanda pofonjába hehe nagyon tetszett :-)Hm ma nem sokat szerepelt Syd. Kár. Bár még abban az egy percben is még Samat szurkapiszkálta. Megnéztem én is azt a honlapot. Hát mindenki nagyon sokat változott. Matt például elõnyére. Férfias lett. Billy ha hiszitek ha nem az elsõ részekben amikor még nyüglõdöt Alisonon, még tetszett, de hamar "kiábrándultam ", most meg már egyáltalán nem bánom :-) Michael semmit nem változott. Maradt neki az a pinoccio orra, ami volt is ( Biztos mindig õszinte volt /
Csajszik közül szerintem Syd nagyon szép. El sem tudnám képzelni szeplõ nélkül :-) Viszont ha jobban megnézem a mostani részeket, szerintem Kimnek elkezdték feltöltögetni az arcát ( fõleg a Született feleségekbe lehet igazán látni)
Na most röviden, tömören ennyi :-)
Wuss 2007 dec. 10. - 15:59:03
(518/3984)
Ehheehe! Testvérem, sok mindenben egyetértünk;)
Tetszett, bizony. De az jobban, amikor amanda tátott szájjal figyelte a férjecskéjét tayloron.

Ahol taylor van, ott esemény is van!! Ilyen nõ, csak a sorozatokban létezik.
Wuss 2007 dec. 10. - 15:52:07
(517/3984)
Hát ma aztán voltak események, rendesen!
Okos fiú ez a josh, és elég ravasz is. De ugyanakkor tenyérbemászó egy alak, akárcsak craig. Craig végre megkapta, amire vágyott:) itt még sajnos nem tudja, hogy ez csak ideiglenes állapot. Szegény pára. Amanda hogy leütötte már taylort! Bimmm!! Bár, ott taylornak volt igaza. amanda nagyon szánalmas, most megérdemli, hogy szenvedjen egy kicsit!!
Taylor meg jól kiszúrt a tengerészgyalogossal:) nick besétált a kelepcébe. Ájjájájj!
De taylor egy igazi ostoba liba. kyle kimegy tíz percre, és a csaj mit csinál? Felhívja azt, akit ilyenkor nagyon nem kéne ... na, majd aztán magyarázkodhat a férjének.
Nem tudja, hogy mibe (vagy kibe) vágta a fejszéjét. nick egy tökös csávó, nem hagyja annyiban a dolgot!
Mato Grosso 2007 dec. 10. - 15:40:47
(516/3984)
Sziasztok, én is láttam a mai részt. Komolyan mondom, Taylor nélkül a sorozatnak nem lenne cselekménye. :-)) Gondolom az nagyon tetszett nektek, mikor Amanda leütötte Taylort. :-))

Ez a Nick nekem szimpatikus. Az a rész retszett a legjobban, mikor bement Kyle-hoz és Taylor-hoz reggel. Megkérdérdezte Kyle Nick-tõl, hogy kér-e kávét, erre õ nem mondott nemet és kicsavarta Taylor kezébõl a csészét. Hát ez a rész nagyon tetszett valamiért!! :-))

A legjobb az egészben Taylor és Nick közötti viszály, ez nagyon érdekesnek ígérkezik. Azért remekül alakított ma Taylor, ezt el kell ismernetek, micsoda kis improvizációt vágott be, hogy besarazza Nick-et. Kyle néha naivnak tûnik, de csak tetteti. :-))

Ez a Michael-Kimberly-Megan vonal szerintem nagyon unalmas.

Ja, még valami: elképzeltem tegnap egy pillanatra Hugh Grant-et Jake kockás ingjében és szövegével a pult mögött ... :-))))))))
Vicu 2007 dec. 10. - 15:24:03
(515/3984)
Jaja!Kim is kavar még egy jó nagyot mielõtt kipurcanna!Amúgy áh ez a Megan...és ezt a libát a végéig megtartják?Már unom.....
Taylor hozta a formáját :) meg Amanda is :)
10/10
Violin 2007 dec. 10. - 15:10:57 10/10
(514/3984)
Derekek!a mai rész nagyon tuti volt!Taylor alakított,fú,de azért volt benne jó is.
Amanda se volt semmi,ahogy bámulta a Peterkejét az ablakon át,de most õ is pofára esett.De az is naddon jó volt,ahogy a mitugrász Craig-et az ajtóhoz nyomta,húhha!!
Meghann nyafogása kezd az agyamra menni..szegény Michael mimndig jól kifogja,Kimberly is alig hogy jobban van máris a bosszún töri a vörös kobakját,ejnye no..
Vicu 2007 dec. 10. - 11:07:55
(513/3984)
Hát ha a 10 évvel ezelõtti képeket/fimeket nézném akkor azt mondanám Grant Show,de a maiak alapján (és mióta láttam a Dirt-ben Grant Show-t)Brad Pitt :)))
10/10
Violin 2007 dec. 10. - 10:27:19 10/10
(512/3984)
***SPOILER***
Juccmokk,kérdésedre válaszolva Taylor hamar lemond majd Burns-rõl,mert végül Burns csak beint..ezután Kyle-t akarja majd visszaszerezni,de õ már Amandánál lesz akkorra.így nem marad más,csak hogy gyereket csináltasson magának,kivel mással,ha nem a sármos Mancini-vel?!!khm,és hát a végén egyedül távozik a csemetével,de én erre nem emlékszem,csak olvastam valahol.
10/10
Violin 2007 dec. 10. - 10:24:41 10/10
(511/3984)
Bocsiiii...tényleg elírtam,na Jake az GRANT SHOW...elnézést mindenkitõl!
Mato,igen úgy értettem,hogy most a sorozatban Burns kedveli Taylor-t,mert jól elhancúrozik vele.meg is értem az ipsét,mert Amanda mint egy jégcsap..
Persze számomra inkább Grant Show,mint a nyálas Brad Pitt!!!
Alison,vagyis az õt alakító színésznõ a mai napig jászik sorozatokban,persz enm tom,hogy ezeket Magyarországon vetítik e.
Jo játszott az Ûrgolyhók c.rettenetben.
Jack Wagner is kapott kisebb szerepeket..
De a lényeg akkor is a MP!!!!
Amúgy szerintrem tök bulisak lehettek,tuti,hogy a forgatások után mentek együtt szórakozgatni..
Wuss 2007 dec. 09. - 21:09:35
(510/3984)
Komolyan mondom, a csajok most jobban néznek ki, mint anno (persze akkor is szépek voltak). Megan menyire más, alison is, jane is.
Kimberly most így néz ki?? Hát ööö ... khm, khm! ... Hmmm. Mit is írtam? Kimberly - 3? Legyen inkább 11+1!
Mato Grosso 2007 dec. 09. - 20:46:44
(509/3984)
Lányok, feltehetem azt a "40 milliós" :-)) kérdést, hogy ki tetszik nektek jobban: Grant Show vagy Brad Pitt?? Ez tényleg érdekelne ... :-))
Mato Grosso 2007 dec. 09. - 20:44:41
(508/3984)
:-))
Juccmokk 2007 dec. 09. - 20:06:04
(507/3984)
Odavagyok? :) Inkább csak bírom. Amúgy fogalmam sincs, miért nem tud irritálni. Amikor pl. Alison vagy Sidney hiszi azt magáról, hogy neki mindent szabad (mint Taylor), attól a plafonon vagyok.
Juccmokk 2007 dec. 09. - 20:02:18
(506/3984)
Köszi, alapos volt. Kicsit elvakult a nõ. Egyébként valaki emlékszik, lemond valaha Burnsrõl? És hogy száll ki a sorozatból?
Vicu 2007 dec. 09. - 19:01:37
(505/3984)
Hugh Grant=Jake?! :))) Véletlenül elírtad :)
Egyébként Grant Show=Jake még szerepelt is jó néhány filmben,pl.a legújabb a Dirt:A hetilap címû sorozatban és iszonyatos figurát játszik....De valóban a legtöbb Melrose-os sztár nem tudott túl lépni a szerepén.Pl.Billy fiút se láttam semmi másban,de Janet se.Amandát alakító színésznõt pár szupergagyi filmben.Akiket láttam még valamikben az Doug Savant,Marcia Cross,Brooke L.,meg Courtney Thorne-Smith.Utóbbit viszonylag sok filmben és jó színésznõ is szerintem,teljesen el tudtam vonatkoztatni Alisontól.Meg nemrég írt egy könyvet,szóval õ is olyan,aki nem tûnt el a köztudatból Marcia és Doug mellett.De lehet,hogy csak én vagyok tájékozatlan és tele vannak a mozik Thomas Calabro vagy Jack Wagner filmjeivel...
Mato Grosso 2007 dec. 09. - 18:19:59
(504/3984)
Jane és Kimberly eszméletlenül jól néznek ki a képen (mármint a késõbb készülten)!! :-))
Mato Grosso 2007 dec. 09. - 18:17:17
(503/3984)
Köszi, de ez nem "vélemény" Taylor-ról, hanem egy objektív értékelés... :-)) Aztán mindenki eldönti, hogy kedveli-e vagy sem. Semmi gond ezzel, ha valaki nem, de remélem azzal se, ha valaki igen :-))

Igen, Burns is "megszerette", vagy hogy érted?? :-))
Mato Grosso 2007 dec. 09. - 18:14:32
(502/3984)
Hugh Grant alias Jake?? :-))
10/10
Violin 2007 dec. 09. - 17:50:22 10/10
(501/3984)
Kedves Mato,elemzésed valóban lenyûgözõ.
Ezek szerint Taylor egy ma születtet angyalka,akit pusztán a szerelem édes,mindent elsöprõ érézse repített LA-ba a híres Burns dokihoz..hmm,majd még gondolkozom ezen a dolgon!!:)))
De azért ne aggódj,Juccmok is odáig van Taylor-ért,hja meg mostanában Burns is,hi-hi:))))
10/10
Violin 2007 dec. 09. - 17:47:24 10/10
(500/3984)
Hellóka!tök jó a site,szerintem jól megemberesdtek a "fiúkák"..Hehe,felettük is eljárt az idõ,de szerintem még minidg jobban néznek ki,mint egy hazai 40-50-es "sztarocska",ehhe..
Hugh Grant,alias Jake a sorozat után éttermet nyitott,szóval az egyetlen jelentõs szerepe a MP volt..A legtöbbjük ezzel alapozta meg a karrierjét.
Vicu 2007 dec. 09. - 15:21:49
(499/3984)
Hú...ez tanulságos volt!!!!Billy fiú tényleg borzasztó és nem is fiú már...inkább Billy papa.De Peter is elég gáz....
Thomas Calabro viszont ugyanolyan.
judith 2007 dec. 09. - 11:41:00
(498/3984)
Találtam egy jó kis cikket, ilyen "Akkor és ma"-típusú, nézzétek meg. http://sameritech.wordpress.com/2007/09/29/melrose-place-where-are-they-now/
Billy nagyon-nagyon pocsékul néz ki, de a többi srác is eléggé hááát... Amúgy valamelyik részben volt Kimberlynek egy jó mondata, az nagyon tetszett. Valami olyasmit mondott Megannak, hogy "Te is tagja lehetsz a Mrs Michael Mancini klubnak. Zártkörû társaság." Ez aranyos volt:)) Ja, és szerintem is sokkal jobb Taylornak Détár Enikõ, olyan vidám, lendületes hangja van, Simorjai Emese olyan orrhangon beszél, és olyan nagyon anyukás. Mellesleg Alison hamarosan megszüli az elsõ gyerekét, a második férjétõl.
judith 2007 dec. 08. - 22:08:33
(497/3984)
Szerintem a legszebb Amanda, Syd tényleg kis helyes, Eve is nagyon szép lesz, csak ugye ott is a karakter lesz idegesítõ. Taylor külseje OK lenne, de ez a nagy száj... Megan és Sam tök átlag, aki még szép az Kimberly. Mondjuk itt még nem annyira, de pl a Született feleségekben sokkal szebb, pedig egy tízessel öregebb. Mondjuk ez általánosan elmondtható a Melrose-os csajokról, hogy minél idõsebbek, annál jobban néznek ki. A pasiknál pont az ellenkezõje igaz. Szóval Marcia szép is (gugliban meg lehet nézni a képeit), és nagyon jó színésznõ is. Pasik közül Kyle a legjobb, Craig napjainkban tök jól néz ki(itt még kölyök volt), Peter, Billy és Jake nagyon-nagyon megöregedtek, csúnyák lettek. Matt egyre jóképûbbé vált, a Született feleségekben marha jól néz ki.
Wuss 2007 dec. 08. - 16:28:48
(496/3984)
Hmmm. Ez klasz!
De szerintem itt éppen be voltak drogozva és kivettek hárman egy szobát, hogy jót hancúrozzanak:)
Vagy ezt tudom elképzelni vagy valóban egy címlapfotózást.
Vicu 2007 dec. 08. - 13:36:55
(495/3984)
Nézegettem képeket,és ez elég érdekes a 3 nõszemélyrõl...biztos valami címlapfotózás volt.
Vicu 2007 dec. 08. - 13:35:39
(494/3984)
Hú ez részletes lett,de jóóó! :D
Mato Grosso 2007 dec. 08. - 12:50:45
(493/3984)
Szia Juccmokk, valóban "kámforosodtam" az elmúlt napokban, valamint hõn szeretett civilizációnk elekktronikus vívmányait is mellõzni voltam kénytelen (tv és net). A héten csak a hétfõi részt láttam. Látom Taylor egy igen központi figurája lett e fórumnak. :-))

"Azt nem tudhatom, Violin kíváncsi-e Taylor pszchológiai síkú elemzésére, de én igen ... :-))"

Ezzel ezek szerint még tartozok. Persze én elsõsorban a színésznõk miatt nézem a sorozatot, ha nézem, de talán magyarázható Taylor viselkedése is bizonyos összefüggésekkel (ami alatt nem azt értem, hogy ezt a forgatókönyvírók is így látják). :-)) Tehát a Melrose, az én verzióm szerint következik, valamint ami alapján követhetõ a karakterek alakulása. Mivel a pszichológia biológiai-kémiai alapokon nyugszik, ez a lesz a megközelítésem elsõ fázisa. Nézzük, hogyan került Taylor a sorozatba. Ja, igen, Ti többet tudtok a sztoriról, én kevesebb részt láttam, szóval javítsatok, ha valahol hülyeséget írok. Taylor azért ment L. A.-ba, mert szerelmes volt a dokiba. Tehát elsõként azzal kell tisztában lennünk, mit is jelent a szerelem, milyen hatással lehet az ember viselkedésére. A férfi-nõ párkötõdésében két szakaszt lehet megkülönböztetni: a vonzódás és a kötõdés fázisát. A vonzódás tulajdonképpen a szerelmi érzést jelenti. A második, a tartós kötõdés fázisában a pár mint már új egység viselkedik, megjelenik a kölcsönös önfeláldozás, az önzetlen szeretet (ezt most ugye mellõzhetjük). A vonzódás periódusát jellemzi a szerelmes, felhõtlen rajongás, a mi a partner jó tulajdonságait nagyítja fel, és az eufóriás örömteli állapotot, az energiák mozgósítása, a boldogság érzete minden kritikát háttérbe szorít. A szerelmi állapot elõidézésében olyan természetes anyag játszik szerepet, amelynek enyhe hallucinogén hatása van. Ez a feniletilamain vagy szerelemhormon, egy, az amfetaminok csoportjába tartozó vegyület. Kb. 2-3 év alatt az agy hozzászokik ennek a hatásához, és az elsõ fázis elmúlik. Ez a szerelem neuroendokrinológiája, azaz hormonhatástani alapmechanizmusa, amelynek mûködési elve általánosan jellemzõ minden emberre. Az említett 2-3 év, amely ideig a szerelemi érzés idõtartamáról beszélhetünk, jóval tovább elnyúlhat, ha az érzés viszonzatlan marad, tehát a beteljesülés hiánya áll fenn. Ugye ez az eset áll fenn Taylor esetében is, aki a nõvére (Bess?, Beth?) férjébe szerelmes, viszonzatlanul. Ez tehát egy rendkívül erõs motiváció a szeretett fél megkeresésére azok házasságának megszûnte után. Az már más kérdés, hogy kinek milyen etikai felvetései vannak azzal, hogy egy nõ a halott testvére özvegyére pályázik, én csak azt mondom, hogy a viselkedése magyarázható. Aztán bekerülve az MP-be, egyszerûen próbál furmányos cselekkel a doki közelébe férkõzni. Fontos, hogy az emberi viselkedésre általánosan jellemzõ a kompenzáció, mind pozitív és negatív értelemben, tehát az esetleges bûntudat kisebb mértékben jelentkezik, ha a megbántott félnek is van valamilyen korábbi bûne az adott érzelmi téren. Tehát Taylor kevésbé érez bûntudatot Kyle "megvezetése" miatt, hiszen annak kialakulását ellensúlyozza Kyle korábbi félrelépése. Tehát Taylor a MP-be érkezése idején tulajdonképpen egy szerelmes nõ mindössze, aki elég bátor ahhoz, hogy merjen valamit tenni boldogsága eléréséhez. Az pedig, hogy ki milyen genetikai háttérrel, valamint a civilizációból tanulás révén átörökölt viselkedéselemekkel miképpen képes élni, nagy ingadozásokat mutat. Wuss, írtad azt hiszem, hogy Taylor MP-be kerülése óta milyen jól befészkelõdött, és azzal fekhet le akivel akar. Mikor ezt írtad, Taylor még nem csalta meg férjét, míg Kyle már megtette ezt korábban, ráadásul akkorra már Sidney-vel is. Aztán ezeket a mostani részeket meg nem láttam, kár, ha ennyit szerepelt benn Taylor... :-)) Most ennyit errõl.

Szavazás:
Amanda:7
Jane:9
Sidney:8
Kimberly:7
Megan:4
Alison:5
Jo:7
Alycia:7
Brooke:8
Taylor:10+1
Sam: 10

Befejezem má', mert ez elég maratoni lett ... :-))
Ja, igen Juccmokk, a Burns-Taylor kanapés részt sajnos nem láttam, de vállaltam volna egy rövid színészi karriert, az biztos. :-))
Bár már megszoktam, hogy "támadtok" Taylor miatt, azért jól esik, hogy nem teljesen vagyok egyedül a véleménnyemmel, legalábbis bizonyos vonatkozásokban ... :-))

Remekbe szabott víkendet Mindenkinek!
Juccmokk 2007 dec. 08. - 10:52:14
(492/3984)
Szerintem Taylor jól néz ki, tök különleges, más mint a többi. Én vhogy nem találom rondának a száját sem, bár ha direkt ekkorára töltette fel a teljesen normális méretû ajkait, az nagy idétlenség, de mivel ennyire feltûnõen vastag, nem hiszem, hogy direkt csinálta. :)
Vicu 2007 dec. 08. - 09:25:53
(491/3984)
Csalódtam....láttam a Dirtbõl részleteket.És ugye "Jake" szerepel benne.....nagyon megvan öregedve szegénykém ráadásul milyen karaktert formál meg...húúú...nagyon gáz :(((
10/10
Violin 2007 dec. 07. - 22:35:13 10/10
(490/3984)
Juccmok,megmondanád,hogy nálad Taylor miért 10+1??????!!!!!!!!!!!!!!!!azt hittem csak Mato-nak jön beeeeeeeee...
Gyerekek,nem is értem a forgatókönyvírókat,hogy Syd és Craig-törpe miért nem szövetkeztek,s így Syd-é lett volna kyle Craig-é meg Amanda-baby...
Persze majd más vonalon mégiscsak Syd-Craig lesz,ehhe..Majd mostan Sydney is hozza a "régi" jól bevált kavarós-kivirõs formácskáját.Wuss,egyetértek,akátmilyen hülye liba Sydnyke,de mégis imádnivalóan bájos..
Wuss 2007 dec. 07. - 22:02:34
(489/3984)
A csávókhoz nem értek, de az mindenesetre feltûnt, hogy nagyon csúnya fickókat nem nagyon mutatnak ebben a sorozatban. Tipikus melrose place!
Igazából mindegyiket kedvelem valami miatt. Akit nem komáltam az richard volt, meg jack parezi. Craig meg már annyira ellenszenves, hogy már szinte rokonszenves:)
Juccmokk 2007 dec. 07. - 22:00:17
(488/3984)
Mato Grosso meg hová lett? Már hiányzik az áradozás Taylorról. :)
Itt a külsõség-listám:
Amanda:9, Jane:8, Sydney:9, Jo:6, Taylor:10+1, Brooke:7, Samantha:8,Alison:7
Kimberly:10, Megan:7

Jake:9, Billy:6, Michael:2, Burns:9, Craig:1, Richard:2 (akár egy fiúbarbi, folyton ez jutott eszembe róla:)), Matt:6, O'Mailly:7, Bobby Paresi:8, Kyle:9
Wuss 2007 dec. 07. - 21:52:40
(487/3984)
Violin! bobby parezi=John Enos III

Nálam a csajok:
Jane - 8 vagy 9, de inkább 8
Sydney - azt hiszem, egyértelmû:)
aki még tízest érdemel, az majd nick barátnõje lesz (ál-christine)
Amanda - annyira idegesít, hogy csak 5
Alycia - 4
Kimberly - 3, néha 4
Jo - 6
Craig - ja, õ nem is nõ, akkor bocs!
Samantha - 8
Alison - az elején még 7-8, de most már inkább 2-3
Sandy - 8
Megan - 3, már most az agyamra megy
Brittany - 6
Airline - 5
Teri Carson - erõs túlzással 4
Brandi Carson - 9
Brooke - 2, de inkább 1! elõször is: mindenkinél jobban utáltam, leginkább a modora miatt. másodszor (bár, errõl nem tehet): külsõre egy régi ismerõsömre emlékeztet, akit gyûlöltem!!!
Hillary - 5 :)
Sherry - egy 7-est nyugodtan megérdemel
és végûl Taylor - külsõre 7, de amiért Õ taylor ezért csak 2. Na jó, legyen 3!
10/10
bayswater 2007 dec. 07. - 20:33:49 10/10
(486/3984)
Na, hát én Alisonbébi pofavágásától mászok falra. Majd figyeld meg. Mást se tud csak elégedetlenkedni, vinnyogni, meg pofát vágni.
10/10
bayswater 2007 dec. 07. - 20:27:41 10/10
(485/3984)
Majdnem egyformán vélekedünk.
Köszi a pontozást, de a többiek is formáljanak véleményt!
Nem láttam a mai részt. Miért vagytok a mai Nicktõl elájulva? Mit tett az ebadta??? :-DDD