Téma: Meryl Streep

10/10
dzsuh 2009 aug. 20. - 22:00:43 10/10
(14257/17078)
húúúúúúh fantasztikusak vagytok!! nagyon köszönöm a képeket, cikkeket, híreket, videókat. a Charlie Rose interjú nagyon tetszett, végre megtudtam nézni.
Nekem a LHJ fotósorozat képkockái az egyik kedvencem. Gyönyörû rajtuk! (L)
Volt egy fénykép, ahol Meryl, Nora és Amy voltak együtt hárman. Csináltak még róluk párat, a People magazinban (ha jól tudom) tetté közzé. Itt van még két kép (cikkel):
http://i612.photobucket.com/albums/tt210/dzsuh/81609_3.jpg
http://i612.photobucket.com/albums/tt210/dzsuh/81609_4.jpg?t=1250798398
(picit rossz minõségû, mivel a photobucket lekicsinyítette. )
10/10
floydie1980 2009 aug. 20. - 20:15:45 10/10
(14255/17078)
Köszi mindenkinek mindent! Fõleg a Joe Tynan részletekért (million thx). Meg is néztem, nagyon jó!!!! Az Uncommon Women-t én még csak elkezdtem, de még nem értem a végére. Tényleg alig szerepel benne Meryl:(
Remélem a Cohan-es film hír nem igaz, nem szokásom senkire azt mondani, hogy utálom, de ez az ember... én nagyon nem bírom, gusztustalan stb.
10/10
Les 2009 aug. 20. - 18:45:13 10/10
(14254/17078)
Lehet, hogy igazad van. Legjobb: az imdb. Õ nem hazudik. :D

Nagyon örülök hogy idén három(egyik az animációs) új Meryl film készült, kíváncsi vagyok az újabb filmekre is, s 2010-ben készülõ filmekre is.

Az a kettõ film, ami a lista tetején van, mi lesz velük?
Remélem 2010-ben nem egyetlen egy filmet kapunk Meryltõl. Inkább hármat. :D

Találtam párat:

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/features/the-streep-effect-1772859.html
http://www.cinematical.com/2009/08/19/meryl-streep-movies-can-save-the-economy/
10/10
Fan 2009 aug. 20. - 17:52:58 10/10
(14253/17078)
Hááát szerintem kamu a dolog!
10/10
Les 2009 aug. 20. - 16:32:30 10/10 Előzmény merylstreep94
(14252/17078)
Hm elég érdekes a cikk Cohenról. Remélem, hogy a cikk nem hazudik. :)
merylstreep94 2009 aug. 20. - 13:26:14
(14251/17078)
10/10
M4ever 2009 aug. 20. - 11:45:23 10/10
(14250/17078)
fancsa94

Elkészültem a feltöltéssel, küldöm priviben az ígért linkeket! :)
10/10
M4ever 2009 aug. 20. - 11:44:29 10/10
(14249/17078)
Köszi, tényleg nagyon jó kis videó! :)

Tegnap késõ este megnéztem a dvd-t és utána alkottam egy kicsit, pár jelenetet feltettem a Seduction of Joe Tynan filmbõl youtube-ra...

http://www.youtube.com/watch?v=YGDsU01BOfY
http://www.youtube.com/watch?v=bXexUodAHIc
http://www.youtube.com/watch?v=4PiO0Z90nZA

A neten megnéztem az Uncommon Women-t is tegnap este ... hááát érdekes egy film ill. darab... Meryl-nek elég kis szerepe van benne sajnos, de a jelenetei nagyon jók!!! :)
merylstreep94 2009 aug. 20. - 10:30:32
(14248/17078)
Bocsi bocsi bocsi csak a végét nézzétek!
nem akartam az egészet bemásolni bocsánat :(
merylstreep94 2009 aug. 20. - 10:29:13
(14247/17078)
még hírek
A rendõrség nyomoz a Leona Lewis-dalt kiszivárogtató hackerek ellen
A világ egyik kedvenc...
Tovább Nemzetbiztonsági ügy lett az örmény dalra szavazó azeriekbõl
Negyvenhárom azerbajdzsáni...
Tovább Les Paul, 1915-2009
Elhunyt Les Paul gitáros, az elektromos gitárok tervezésének úttörõje, a...
Tovább interjú
"Egy pörgõs zenekar kellett" - a Subways a Quartnak
A brit Subways basszusgitárosa, Charlotte Cooper nemcsak a színpadon tûnik kedves,...
Tovább "Néha a testem is harcolni akar" - Tiken Jah Fakoly a Quartnak
Az elefántcsonparti reggae-politikus seggbe akarja rúgni a pánafrikai...
Tovább Szavazás Hány percet tölt naponta bejárással (összesen)?
Maximum 30.
30-60.
60-90.
90 percnél többet.
még kritikák
Pörög a nagybõgõ - Sziget Rock színpad, ötödik nap
Mennyire volt vicces a Turbonegro? Semlegesítheti-e egymást a nyolcvanas és a kilencvenes...
Tovább A polkorrekt ska diadala: a Nap Magyarja a PASO
Az utolsó napra is jutott azért pár, kisebb-nagyobb jóindulattal feltörekvõnek nevezhetõ hazai...
Tovább Feltámadási vágy - Sziget Világzenei Nagyszínpad, ötödik nap
Komoly bajok vannak Afrikában, errõl énekel Tiken Jah Fakoly, a közönség...
Tovább Nincs az az erõ - Sziget Nagyszínpad, ötödik nap
Van ugyan szerkesztõje a Quartnak, aki szerint Mike Patton ott van a leginkább túlértékelt...
Tovább Pilóták és cirkuszosok - Sziget A38-Wan2 Színpad, negyedik nap
Egy kevés, ám annál sûrûbb melankólia és sok mulatozás: elõbbi a Notwist,...
Tovább Összemérhetetlen hagyományok - Sziget Világzenei Nagyszínpad, negyedik nap
A tízéves Világzenei Nagyszínpadon világpremiert tartottak...
Tovább Létezik még igaz szerelem szombaton: a Nap Magyarja a Soerii&Poolek
Kitartó keresés után kritikusunk végre idézõjeleket talál egy magyar...
Tovább Meleg matróznak örülni: Sziget Nagyszínpad, negyedik nap
A Nagyszínpad idei zeneileg legegységesebb napján (gitár, rock, stadion, szinti) már...
Tovább A furulya és a rockandroll: a Nap Magyarja a Kerekes Band
Végre ismét jó szívvel kiadható a Nap Magyarja-díj, hiszen pénteken egészen...
Tovább "Mi csak szórakoztató muzsikának hívjuk" - Sziget Világzenei Nagyszínpad, harmadik nap
A Quart újra magára vállal néhány kínos, de...
Tovább Banditák a sorkatonák ellen feat. Zoli: Sziget Rock színpad, harmadik nap
A Rock színpadon Isten és a Halál párbajozott egymással, és lehet,...
Tovább Bulizás és szeletelés - Sziget Nagyszínpad, harmadik nap
Amíg a Haydamaki kozákjai és a Jet jópasijai egy dimenzión belül maradtak, a Primal...
Tovább Képek, hangok, üzenetek - Sziget Rock színpad, második nap
Black metal a norvég Satyricontól és csapongó garázsrock a Hivest felfedezõ...
Tovább Idézõjel nélkül: a nap magyarjai
Továbbra sem lepik el a feltörekvõ magyar zenekarok a Szigetet, de azért találunk egyet-kettõt, amire...
Tovább A teljesség felé - Sziget A38-Wan2 Színpad, második nap
Hát nem derült ki, hogyan kell triphop-koncerten viselkedni, mert Tricky nem...
Tovább

ajánlóAugusztus 22., 20.00
Orrhangon mond meg
Városligeti tó, 4000 HUF
Augusztus 31., 19.00
Leonard Cohen elõször Magyarországon
Papp László Budapest Sportaréna, 9900, 12000, 14000, 19000, 25000, 35000, 50000 HUF
November 1., 20.00
Budapesten lép fel a Porcupine Tree
Petõfi Csarnok, 8500/8900 HUFnagy / kritika / hírek / programok
Istenem, de jól esett végre kimondani!

[2009. augusztus 09. 19:00]
Eheti színes hírösszefoglalónkban az átlagosnál is több káromkodás szerepel (valamint a pénisz szó), de az igazságot nem takargathatjuk. Shakira félt, hogy nem túl szexi-e; Lady GaGa nemiszerve izgalomba hozta a világot; elküldte a fenébe Katy Perry-t az énekesnõ, aki már sokkal régebben megcsókolt egy lányt; bocsánatot kért az énekes, miután kiröhögte a fél internet; megrázó mûvészeti alkotás Madonnáról, amelyben a STÁRt egy afrikai férfi alakítja. Ráadásul: karácsonyi albumok!

h i r d e t é s
Eheti címlapsztárunk, Shakira nagyon aggódott, hogy mit fognak szólni különféle családtagjai valamint azok szomszédai legújabb, She Wolf címû klipjéhez; vagyis hogy nem találják-e túlságosan merésznek és szexinek? Hiszen, mint mondta: "Akármilyen híres is vagy, mindig számítani fog, hogy mit mondtanak a szülõk meg a szomszédok. A szüleid olyanok, mint a lelkiismereted." Nos, a részletes eredmények a következõk: 1a) a szülei sms-t küldtek neki, hogy nagyon tetszett nekik, bár kissé provokatívnak találták; 1b) anyukája a vágás elõtti képekre azt mondta, hogy "Istenem, ez tényleg te vagy?", míg apukája mûvészinek találta õket; 2) anyukája egy kicsit aggódik, hogy mit szólnak majd a szomszédok; 3) Shakira võlegénye, Antonio de la Rua elõször azt kérdezte, hogy nem lehetne-e a nagyon testre simuló ruhára mondjuk valami kendõt venni - aztán meg becsukta a szemét; 4a) az õ anyukája, az énekesnõ leendõ anyósa úgy vélte, a klip "szexi, de elegáns"; 4b) az õ apukája, Shakira leendõ apósa, egyben Argentína volt elnöke (1999 és 2001 között), Fernando de la Rua - hát az õ arcára az énekesnõ nem mert ránézni. A She Wolf számtalan vicces rajongói videóra ihlette az internetezõket, a hivatalos honlap el is kezdett válogatást közölni ezekbõl, elsõként az alantit, ami "megnevettette Shakirát, könnyû kitalálni, miért."

Az edinburgh-i Fringe fesztiválon mutatják be a Mercy Madonna Of Malawi címû színdarabot. Ugyebár mindenki tudja, hogy a címben megnevezett Malawi az az afrikai ország, ahonnan a címben megnevezett énekesnõ több gyermeket is örökbe fogadott, legutóbb pont idén nyáron, némi bírósági huzavona után. A malawi színészek hatalmas pelenkákba és "fogadj örökbe" feliratú trikókba öltözve játszanak; Madonnát egy magas férfi alakítja, szõke parókában. Zene is van hozzá, hagyományos malawi dalok és táncok és Madonna-feldolgozások: rögtön a Like A Prayer feldolgozásával kezdõdik az egész. A rendezõ Toby Gough azt mondja: a darab "botrányos, tiszteletlen és tele van zenével" - ugyanakkor nem kíván állást foglalni, csak fel akarja tenni a nyugati médiát és Malawi közvéleményét is foglalkoztató kérdést: vajon Madonna "gyerekvásárlása" elítélendõ; vagy éppenséggel humanitárius cselekedet, tekintve, hogy az országban másfél millióan élnek árvaházban. További érdekesség, hogy a színészek közül többen is táncoltak már Madonna show-iban. Egyiküknek az énekesnõ állítólag azt mondta, hogy "a pénz a válasz mindenre"; másikuk pedig elpletykált néhány érdekességet, olyanokat például, hogy hány testõrt foglalkoztat az énekesnõ - mire malawi fõnöke kirúgta, merthogy megijedt.

A hét legnagyobb rejtélye: most akkor van-e pénisze Lady GaGának, vagy nincs neki? Ezt a kérdést egy ún. villantás után tette fel magának a világ egy része (lásd az alanti videót, kb. 1:10 körül; de érdemes meghallgatni az énekesnõ eszmefuttatását is arról, hogy mi a zenei fesztiválok értelme), mert gyanús volt, ami kilátszott. Erre többen elõásták az énekesnõ egy korábbi, állítólagos nyilatkozatát innen, amely szerint: "Nem szégyellem ezt, csak nem szoktam errõl beszélni: de igen, férfi és nõi nemi szerveim is vannak - de nõnek tekintem magam. Csak egy egészen kis péniszem van, ami igazán nem zavar bele az életembe. Pont azért nem beszéltem róla, mert nem nagy ügy az egész. Mármint értitek, a vaginánkról sem szoktunk állandóan beszélni. Szerintem ez jó lehetõség arra, hogy más többnemû embereket arra bíztassak, érezzék jól magukat a testükben. Hiszen hát szexi vagyok." Azonban ha valaki kicsit is körülnéz a Starr Trash blogon, ahonnan ez származik, kiderül számára, hogy valójában vicces vagy annak szánt, de egyértelmûen: álhírekkel van tele. Lady GaGa rajongói fórumán azt is többen felvetették, hogy ha valóban volna pénisze az énekesnõnek, akkor az már rég kiderült volna, tekintve, hogy milyen rövid nadrágokat szeret hordani (állítólag többször majdnem le is tartóztatták emiatt).

Eltemette Michael Jacksont az agni törzs is. A STÁR 1992-ben, õsei után kutatva látogatta meg az Elefántcsontpart részét képezõ Sanwi királyságot, és a helyiek trónörökössé koronázták - mi több, új nevet is kapott: õ lett Michael Amalaman Anohin herceg. Maga Jackson úgy vélte, hogy utalnak arra jelek: tényleg a királyi dinasztia leszármazottja, és még a trónra is ráült állítólag. Krindjabo falu lakói a nemzetközi média és az amerikai nagykövetség segítségével kérték, hogy adják át nekik a holttestet, hogy hagyományaiknak megfelelõen a folyóba temethessék, ámde erre nem kaptak lehetõséget. Így a holttest nélkül voltak kénytelenek megtartani a ceremóniát a falu focipályáján (amit egy sátrakkal körülvett zöld téglalappá változtattak), és ennek végeztével jelentik majd be, hogy ki követi õt a trónörökösi poszton.

Interjút készített a Rumpus internetes lap Jill Sobule énekesnõvel - aki elég régóta van a pályán, mostanában viszont leginkább arról kérdezgetik, hogy mi van azzal, hogy neki már 1995-ben volt egy I Kissed A Girl címû dala. Egészen mostanáig az énekesnõ visszafogta magát, olyasmiket mondott, hogy nem szeret más zenészeket kritizálni, meg hogy örül Katy Perry sikerének. Az mondjuk nagyon bosszantotta, hogy a fiatal énekesnõ azt állította, hogy álmában ugrott be neki a Nagy Ötlet - miközben profi zeneíró csapattal dolgozott, ráadásul ugyanaz az ember szerzõdtette õt, aki Jillt is még 1995-ben. És most át is adnánk az énekesnõnek a szót: "Nem beszéltem errõl eddig, mert nem akartam, hogy kicsinyesnek vagy megkeseredettnek tûnjek... De oké, ha belegondolok, azért voltak pillanatok, amikor mérges vagy féltékeny voltam. Úgyhogy tessék, elõször egy interjúban: Bazdmeg Katy Perry, te kibaszottul buta, 'talán nem olyan jó ez a melegeknek' címtolvaj. Nem hallottam tõled túl sok zenét, úgyhogy nem tudom, tehetséges vagy-e, te kis kurva. Ó Istenem, de jól esett." Egyébként a tavaly nyár nagy slágerét és elõadóját mostanában Beth Ditto is illette néhány keresetlen szóval.

Érdekes dolog történt a Raygun együttessel. Interjút adtak a 4Play címû mûsornak, ahol õszintén beszéltek magukról, olyasmiket mondva, hogy zenéjük olyan, mintha "Iggy Pop, James Brown, David Bowie és Shirley Bassey együtt ragadna be egy liftbe", és hogy "a hedonizmus veszélyeire" szeretnék felhívni a figyelmet - meg egyéb irtózatos közhelyeket, rendkívül komoly képpel. Az internetezõk meg elkezdtek röhögcsélni rajtuk, azt vélelmezve, hogy a tagok pozõr seggfejek mind, különös tekintettel a frontemberre; a videó, ahogy mondani szokás, vírus módjára terjedt! Erre meg az történt, hogy a Raygun kiadója rájött, hogy õ ezt szerzõi jogokból kifolyólag nem akarja, és le is szedette néhány helyrõl; de természetesen újabb és újabb változatok kerülnek fel, reméljük, az alábbi videó mûködik, mikor ezt olvassa a kedves olvasó, mert tényleg tanulságos. Azután pedig egy még meglepõbb dolog történt: a Raygun frontembere, Ray Gun (állítólag tényleg ez a neve) írt egy hosszú bocsánatkérõ levelet, igaz, hogy egy kicsit viccelt is benne, máskor meg viszonylag komolynak tûnt. Néhány részlet belõle: "Amikor a jövõ nemzedékei visszatekintenek az elmúlt pár nap eseményeire - ez bizonyára meg fog történni -, akkor nem egy senki által nem ismert zenekar énekesét látják majd, ahogy közepesen nevetséges dolgokat mond; hanem azt látják majd, hogy hogyan hozta össze e szégyenteljes esemény az embereket. Elsõsorban fórumokon, ahová olyan kommenteket küldtek, hogy LOL, MEKKORA FASZKALAP. Bocsánatkéréssel tartozom a zenekar tagjainak, Ajdnak, Samnek meg annak a másik fickónak. Teljes mértékben elfogadom, hogy Iggy Pop, James Brown, David Bowie és Shirley Bassey együtt beszorulna egy liftbe, akkor azt kapnád, hogy Iggy Pop, James Brown, David Bowie és Shirley Bassey egy liftben van - és nem a mi zenénket. Nem, csak három híres énekest, meg egy halottat. Bocsánatot kérek azért, hogy nagyjából 27 százalékkal faszkalapabb voltam, mint általában. Kérek mindenkit arra, hogy vegye azért figyelembe, hogy énekes vagyok, vagyis egy olyan ember, aki színpadon akar állni és énekelni, miközben má emberek nézik - ezért aztán alapjában van bennem egy kis faszkalapság. Végül szeretnék egy kis idõt kérni, hogy én és a zenekarom visszavonulhassunk és összeszedhessük magunkat a szörnyû események után."

Alig mutatták be a Brunót, máris elkezdõdtek a találgatások arról, hogy mi lesz Sasha Baron Cohen következõ filmje. A Sun bulvárlap azt állítja, hogy a neves komikus az Eurovíziós Dalversenyt fogja kifigurázni, és ugyan eleinte azt gondolta, hogy Bruno énekel majd Ausztria képviseletében, inkább mégis egy teljesen új karaktert dolgozott ki írótársával, Dan Mazerrel. A lap tudni véli, hogy 2011-re tervezik a bemutatót. Ellenben a Daily Express azt állítja, hogy Cohen egy spanyol ikerpár mindkét tagját játssza majd, akik csak magasságukban különböznek, egyikük ugyanis törpe; és hogy Meryl Streep és Reese Witherspoon is szerepel majd a filmben, elõbbi színésznõrõl azt állítják, hogy nagyon jól megtalálta a hangot Cohennel.
merylstreep94 2009 aug. 20. - 10:21:16
(14246/17078)
10/10
Fan 2009 aug. 20. - 00:36:27 10/10
(14245/17078)
huu köszike :)

http://community.livejournal.com/julie_and_julia/7482.html#cutid1
itt pedig két újabb kép Merylrõl és Amyrõl :)
vagyis nem most készültek csak én személy szerint ilyen beállításban még nem láttam õket :D :D
Gyönyörûûûek :)
10/10
offtopic
Les 2009 aug. 19. - 23:19:12 10/10
(14244/17078)
Köszönöm szépen! Drága vagy! Ilyeneket kerestem. :D
10/10
M4ever 2009 aug. 19. - 22:54:20 10/10
(14243/17078)
Egy kis nézegetni való: ;) :)

Az oldalon nagyon sok videó (ill néhány audio) van a J&J-val kapcsolatban, ez a sony hivatalos J&J kampány oldala:

http://sony_epk_tv/campaign/julie-julia

Az oldaltól különbözõ formátumban letölthetõek a videók.

:)

(a linkben "szokás szerint" a _ jel helyére . -ot tegyetek)
10/10
M4ever 2009 aug. 19. - 22:00:18 10/10
(14242/17078)
Köszi mind a két videót,
Tesztett az az összefoglaló, a Charlie Rose Green Room interjút már láttam korábban, de most ismét megnéztem, sztem nagyon jó!!! ;) :)
10/10
M4ever 2009 aug. 19. - 21:52:39 10/10
(14241/17078)
Igazán nincs mit, szívesen!
Köszi a cikket! :)
Igen, az ilyen cikkeket nagyon nagyon jó olvasni!!! :)
10/10
Les 2009 aug. 19. - 19:30:22 10/10
(14240/17078)
Nem tudom, hogy ezt láttatok már. Én ezt még nem láttam.
Mindig lemaradtam. :S

http://www.youtube.com/watch?v=PpbgM_fFu2I&feature=related
10/10
Les 2009 aug. 19. - 19:28:01 10/10
(14239/17078)
Charlie Rose - J&J interview is van youtuben. Tiszta éles a kép. :)