Téma: Michael

5/10
jega.janos@gmail.com ápr. 26. 08:34:54 5/10
(7/47)
10/5 sajnos mást vártam . Aranyos és szirupos délutáni családi “Disney “ mozi . Annak tökéletes de valósághoz csak részben van köze . A zenék tökéletesek de mondjuk az az alap :)
10/10
Berzi Edit ápr. 24. 06:29:36 10/10
(6/47)
Szerintem szuper film! Eredeti hanggal néztem feliratozva, mivel nem beszélem az angolr, de nem bántam meg! Michel fél életéhez kevés lenne akár 6 óra is részletesen, de szerintem sikerült egy kicsit mindenből megmutatni az élete feléből! Benne volt a gyerekkori félelem, az alázatossága, a jószívűsége a munkamorálja! Minden szinész jól hozta a saját alakítását! Szerintem Michaelt nehéz alakítani, Jaafarnak szuperül sikerült!
10/10
SaRita ápr. 24. 01:43:19 10/10
(5/47)
Vannak hiányosságai a forgatókönyvnek, de tudjuk, hogy utólag sok mindent ki kellett vágni, a film is túl rövid a Pop királyához. Igazából ennyi a bajom vele, de aki nem ismeri az életét töviről hegyire, annak ez egy remek best of történet, a legjobb zenékkel és legmenőbb táncokkal. DE nem ennyi viszi el, mert a színészi játék is meglepően jó! Nem csak Domingo és Long, hanem az újoncok, a kicsi MJ és Jaafar Jackson is várakozáson felül teljesítenek! Minden rezdülését, pillantását, remegését elhittem. Ragyog a szerepben!
10/10
Takiace ápr. 23. 22:14:44 10/10
(4/47)
Eredeti hanggal lehetőleg IMAX-ben nézzétek, és igazi koncertélmény lesz! Jaafar beszédhangja egy az egyben megtévesztésig ugyanaz mint Michael-é volt. A mozgása tökéletes, nem fogsz azon gondolkodni hogy nem is Michaelt látod a vásznon. Sajnos nem lehetett ennyi mindent ilyen rövid idő alatt bemutatni így elég nagyok az időbeli ugrások és sok minden kimaradt. De lesz következő rész így a Bad korszaktól folytatódhat a legenda!
6/10
film_ez ápr. 23. 12:17:08 6/10
(3/47)
A zenék nyilván nagyon jók benne (az alap), végig jár közben az ember lába meg feje.
A vége hát…úgy néz ki lesz folytatása (?)
Az jó, hogy hál’ Istennek a dalokat nem szinkronizálták.
MJ magyar hangja nagyon gagyi volt.
Igen, valóban hasonló tónusú volt MJ eredeti hangja. De amikor először felnőttként megszólalt nem véletlenül kezdett el a mögöttünk lévő sor visítva röhögni ami után szinte az egész mozi terem nagyon nevetett. :)
egynek elmegy de abban bíztam hogy egy filmben összefoglalják az egész sztorit de ezek szerint folytatásos lesz talán.
10/10
Bjanka ápr. 22. 22:12:12 10/10
(2/47)
Nekünk nagyon tetszett! Örülök , hogy jobban meglehet ismerni az életét gyerekkorától. Jók a színészek , jók a zenék.
Várjuk a folytatást!
10/10
Zoza82 ápr. 22. 14:02:28 10/10
(1/47)
Ez egy igazi hulladék volt, de 10 pontot kap mert Michael emléke megérdemli. Ja és lesz második rész, ennek tudatában ülj be a moziba. Nekem végtelen nagy csalódás.