Téma: Mr. Mercedes

6/10
lizso02 márc. 09. 07:36:04 6/10
(5/5)
Az első évad kimondottan tetszett a maga vontatottságával és lassú építkezésével, de a második évad számomra már annyira húzott volt, hogy elvesztettem az érdeklődésemet
Talán majd a 3. évad visszaemeli, de ahhoz még kell egy kis idő nekem.
10/10
zsolt1971 2025 dec. 17. - 09:10:33 10/10
(4/5)
Most komolyan. Minden koreai és hasonló xarokat leszinkronizálnak! Egy ilyen sorozatot miért nem? A sorozat 2017-ben indult, de sajnos a mai "huzzuk amig lehet" már kezdte ezt is megtalálni... De még mindig sokkal jobb mint egy értelmetles Srtanger Things (morbidan kinézetü gyermekek) vagy a IT Welcome to derry (legalábbis első 4 epizódja, utána már jobb)... szóval ezekhez képest zseniális....
7/10
Vadrenalin 2025 dec. 17. - 01:31:38 7/10
(3/5)
A három évad nagyon más.
- Az első hagyományos krimi, a sztori nem nagy durranás, de a jó karakterek elviszik a hátukon. 7/10
- A második a régi jó Stephen King történeteket idézi, szerintem remek lett, 10/10
- Az utolsóban ostoba emberek vérengzenek hibát hibára halmozva, nulla izgalmat okozva. Talán ha Tarantino csinál belőle egy vicces, pergő mozit, akkor szórakoztató lenne, de egy lassú sodrású sorozatban halálra untam ezt az agyatlanságot. Az egyetlen pozitívum, hogy mellékesen megkapjuk a második évad lezáratlan szálainak eldolgozását is. 4/10
9/10
Carter_Solid 2025 dec. 12. - 02:31:44 9/10
(2/5)
Jó sorozat. A negatív hős rendesen beteg (meg pár másik is), de a sorozat korrekt módon össze lett rakva, a forgatókönyv jól fel van építve, a vágás is remek. A színészek munkája hibátlan, élethű alakítások mind, mindegyik karaktert "megvettem". Csak azért vontam le egy pontot, mert a perverz részekkel néha besokallok. Amúgy örülök, hogy rátaláltam, most már végig is nézem.
8/10
User Friendly 2021 júl. 15. - 17:21:03 8/10
(1/5)
Jó kis régivágású krimi/thriller sorozat 3 Stephen King könyvből. (Mr Mercedes, Agykontroll, Aki kapja marja)
Semmi különleges nincs benne, se CGI orgia, se nagy csavarok, csak szép lassan csordogál a sztori és visz magával. A 2-3 könyv némikép át van írva, sőt olyan szálakat is beleszőttek, amelyek a könyvben nincsenek, néhol sűrítettek, de mindez kifejezetten jót tett a sorozatnak.
Jók a színészek, jól eltalált, hangulatos a zenei aláfestés. Összességében teljesen rendben van. Nekem bejött.
Jó poén a 3. évad főcímében a legyilkolt Stephen King megjelenése. :)