Téma: Mûkaják

makailaci25 2010 nov. 16. - 08:35:46
(3/3)
Na ezt kapjátok el.Egyik fórumon {Egészségünk- tények és tévhitek}Errõl pofáztam:az emberek Kb. 4%-át érdekli az egészsége és a környezete.Ezt a megállapításomat hitetlenkedve fogadták, mondván,hogy nem lehet ilyen rossz az arány.Hát akkor Íme a bizonyíték: számoljátok össze az Ozon network és a life network Hozzászólásait az X faktoréval.Meg fogtok lepõdni, de aki azon az ízlésszinten van, az biztosan nem,annak ez a természetes.És még ez az emberiség akar 100 év múlva is egészségesen létezni? Üres fejjel?Nemtörõdöm Életvitellel?Röhely!
vikco 2010 nov. 06. - 17:32:52
(2/3)
A megoldás valóban CSAK és KIZÁRÓLAG rajtunk múlik. Azonban egy olyan világban ahol a szupermarketek úgy nõnek ki a földbõl, mint a gombák kiszorítva a kis boltokat vagy a magánvállalkozásokat ahol még esetleg meg lehetne találni az általuk megtermelt mesterséges alapanyagok nélküli termékeket elég nehéz. Az egészséges táplálkozáshoz sajnos vastag pénztárcára van szükség. Elég sok mûsort láttam már ahhoz hogyha leveszek egy terméket a polcról egybõl megnézem mi van benne. Igyekszem kizárni azokat a dolgokat amik igen is károsak. Gyerek korom óta nagyon gyakran fáj(t) a hasam. Annak ellenére hogy a szüleim nem tömtek tele chips-szel és csokival. Sõt nálunk a mikulás csoki mindig halálra volt ítélve és a kukában végezte. Aztán ahogy tudatosan kezdtem el táplálkozni a hasfájások gyakorisága csökkent. Nemrég volt egy vakbél mûtétem, egy tanulmány szerint felhalmozódhatnak a káros anyagok a féregnyúlványba és okozhatnak gyulladást. Mindenesetre én örökre leszámoltam a tartósítószerekkel és társaikkal.
Elrettentésként a mekizabálosoknak: nemrég Amerikában egy bírósági tárgyalás miatt exhumálni kellett egy halottat aki már 5éve elhunyt. A boncmestert megrémítette hogy egyáltalán nem kezdett el bomlani a holtest. Kiderült hogy életében az áldozat gyorséttermeken élt. És annyi tartósítószer halmozódott fel a szervezetben, hogy az nem tudta lebontani magát. Aki viszont jól akar kinézni halál után is annak ajánlom.
makailaci25 2010 nov. 04. - 09:55:04
(1/3)
Évtizedek óta tudatosan vásárolok és fogyasztok.Nem voltam rest,utánaszaglásztam az "E" jelû dolgoknak,NEM EGY SZAKIRODALOMBÓL!Egynek sose adjunk hitelt!Sok idõbe telt,amíg különbözõ tanulmányokat összesítettem.Megérte? Talán.Majd a boncolásnál megmondják.Az emberek közel 4%-a az, amelyik odafigyel az egészségére.A tulajdon lányom,akinek, ha elkezdek ilyen témáról "papolni", szemrehányóan megkérdezi: hogyan lehet így élni?Még mondja valaki azt, hogy a citrom nem esik messze a lótól...Bár egészségileg sohase voltam rendben, azért a táplálkozást mindig a tudomány mindenkori állása szerint végeztem.Akaraterõ és odafigyelés kérdése, jó szívvel tanácsolom mindenkinek, aki cseppnyi felelõsséget érez saját szerkezete iránt.Ne Monikát,GyõzEKÉt, Barátok közt és Vacsoracsatát nézzenek, attól csak üres marad a fejük.