6/10
Scorpion82 márc. 31. 20:07:17 6/10 Előzmény Sweet-But-Psycho
(6/6)
"Különösen káros lehet a még formálódó személyiségű fiatalok számára..."

Ennél boomerebb dumát nem tudtál volna elereszteni? Kérdem ezt 43 évesen...Jézus f...a, a 90-es években sem találkoztam már ilyen szövegekkel, honnan kerültetek ti elő az elmúlt kb 10 évben???

Szerintem a jobb netflix sorozatok közé tartozik (noha nincs magasan a léc), ha az egekben lévő ingerküszöbünknek kontrollt tudunk szabni, és az atmoszférájára rá tudunk rezegni. Az ugyanis erős.
Amúgy kihagyott ziccer is sok szempontból, és kicsit kevés is a kraft benne egy sorozathoz, egy kétórás film is elég lett volna ehhez a sztorihoz. Én nem bántam.meg, hogy megnéztem.
2/10
Sweet-But-Psycho márc. 30. 15:27:57 2/10
(5/6)
Érdekfeszítően induló, de hamarosan széteső, harmatgyenge, kusza, torz világképet a nézőre traktáló Netflix szenny. Komolynak és mélynek szeretné láttatni magát, azonban megroppan a saját súlya alatt. Különösen káros lehet a még formálódó személyiségű fiatalok számára. A komplexitást keveri a következetlenséggel, karakterei irreálisak, nehezen értelmezhetők. Kétségbeesetten és erőszakosan feszegetni próbálja a határokat, de az alkotók figyelmen kívül hagyják, hogy az öncélú provokáció önmagában nem jelent magas színvonalat.
1/10
Hal2000 márc. 30. 14:53:06 1/10
(4/6)
Több mint egy évtizede olvasom a Port.hu-n a kommenteket nem regisztráltként, viszont ez ZS kategóriàba se tartozó valami megnézése után úgy döntöttem, hogy muszáj kiírnom magamból a tömör és rövid véleményem.
Egy aránylag jó kezdetből, hogy lehet kihozni egy ekkora rakás sz*rt...Szomorú, hogy manapság már itt tartanak a streaming szolgáltatók... Hónapról hónapra átverik az embereket, pofátlanul. A forgatókönyvìràs szégyene ez a sorozat(is).
1/10
nagysanyi100 márc. 29. 23:47:27 1/10
(3/6)
A rakás szar kategória gyöngyszeme.
Judit2024 márc. 28. 23:06:10 Előzmény piciborso
(2/6)
köszi
2/10
piciborso márc. 27. 13:18:34 2/10
(1/6)
Megnéztem, hogy nektek már ne kelljen. Az eleje még úgy ahogy, azt hiszed valami izgalmas, feszültséggel teli sorozat lesz, aztán ahogy haladsz az időben egyre betegebb baromság kerekedik ki az egészből, aztán már csak gyorsan áttekertem hogy túl essek rajta. Iszonyat csalódás. DiCaprio excsaja nem rossz, de nem is annyira jó. Nem tetszett.