Téma: Nap-nyugta

gergo304050 2009 szept. 21. - 14:13:20 Előzmény ondok
(14/14)
Lakat T-t nem birom. Szegeny biztos jo szerkeszto, de mar nem kepernyokepes. Oreg, szenilis, modoros, onmagat ismetli szornyu. Legutoljara beszelgetett egy fotossal egy konkret fotorol. Megkerdezte, hogy csak nem abban a Cukraszdaban keszult a Becsi uton (a foton T.M. lathato). Mire Keleti Eva kozolte, hogy ott biztos nem. Majd folhivta Torocsik Marit es azt kerdezte tole: Emlekszik-e arra a jelentete, amit Eva fotozott, abban a Becsi uti cukraszdaban?
Es sajnos nem ez volt az elso eset. MIERT NEM SZOL MAR
NEKI SENKI, hogy ne vezessen mar musort, bele- el-, megfaradt!!!
ondok 2009 júl. 02. - 22:59:28 Előzmény emladi
(13/14)
Mind akét nõ fád ,az egyik unalmasabb mint amásik.
1/10
emladi 2009 jún. 27. - 19:30:01 1/10 Előzmény ondok
(12/14)
Nem tudom, ki volt az a fád nõ. Én viszont a Verebest nem tudom nézni. Röfög, büfög, szuszog, nem is értem, mit mond.
ukrainer 2009 máj. 19. - 15:17:47
(11/14)
Elcsíptem most egy lengyel filmet az m2-ön. Igazából csak a végét, sztem egy félórát, láttam belõle. Nagyon érdekelnek az ilyen érdekesebb filmek, ezért elkezdtem nyomozni, h vajon mi lehetett a film címe?? Ugyanis a port.hu szerint reggel 9-tõl délután 4ig parlamenti közvetítés van. Viszont nem ez az elsõ eset, h egy tök jó filmet leadnak közben, viszont EGYIK TVMÛSOR SEM írja ki, h mi az a film!! Ez döbbenetes, egy csomó online tvújságot megnéztem és sehol semmi.... hihetetlen.Még az m2 oldalán sem méltatják feltüntetni a film címét....
ondok 2009 febr. 19. - 23:13:20
(10/14)
Az biztos ,csak aztán nehogy úgy járjunk ,hogy meglincselünk valakiket ,aztán kiderül ,hogy semmi köze nincs hozzá ,azon kívül ,hogy ott volt ahelyszínen.
Mert lassan már a kollektív bûnösség polgárjogot nyer itt a cigányozással.Sosem gondoltam volna ,hogy nekem kell megvédeni Orbánt pl ,de baviki fórumtárs pl azt nehezményezi ,hogy Orbán ,meg az a szemét Aladár(Horváth) nem ítélik el társaikat a mocskos cigányokat ,merthogy ezek nem tisztességes cigányok.Ilyenek is vannak ám jobboldalon ,úgyhogy én elgondolkodnék sokak helyében ,hogy mennyire van meghülyítve ez a nép?
defekt 2009 febr. 17. - 18:08:17
(9/14)
Sosem értettem Gyárfás úrba hogy szorult ennyi kreatitivás!? Ma egy ügyvédet kérdezett 10 percen keresztül és percenként ugyan azt a kérdést ismételgette csak más szavakkal...
ondok 2009 febr. 15. - 00:19:47
(8/14)
Mi volt ma? egy pillanatra belenéztem ,és a Verebes helyett az a szörnyû fád nõ vezette a mûsort.Annyira áradt a tömény unalom,hogy sürgõsen elzártam.Aztán mégegyszer odakapcsoltam,és valami dobzenekar krampácsolt valamit ,úgyhogy újra gyorsan odébb álltam.Nem tudom ,de azzal ,hogy az egyéniségeket is kiírtották a mûsorból ,hát tényleg nézhetetlenné vált.Ugyanaz lesz a sorsa ,mint a Krizsó féle Híradónak ,Szólás szabadságának ,hogy a kutya sem nézi.
ondok 2008 nov. 16. - 01:26:05 Előzmény Csehova
(7/14)
Egyetértek,az itthon otthon van kezdetkor egy szõke bögyös privilégiuma volt ,de úgy látszik ez jobban tetszik a szilvi a Gyárfásnak.a mûsorvezetõk közül is kiselejtezték a rátermettebbeket,mert készülnek a Fidesz érára,ahol nem aszakma az elsõ ,hanem a párthûség( Ld Kádár korszak hármas követelménye).
dilaram 2008 aug. 15. - 14:49:01 Előzmény giovy
(6/14)
Szerintem nem az APEH-ot kell kárhoztatni, valamilyen más megoldás után kell nézni. (Közteherviselés van 1848 óta, vagy legalábbis kellene lennie.)
Meg kellene nézni, mert errõl semmit sem tudunk, hogy ahonnan importálják a mezõgazdasági termékeket, ott adóznak-e a parasztok. Ha ott adóznak, akkor semmi esélyünk arra, hogy az EU hagyja, hogy nálunk - kivételként - ne adózzanak.
giovy 2008 júl. 29. - 00:50:43 Előzmény Vamprella
(5/14)
Hát most ábrándultam ki teljessen az MDF-bõl! Herendy úr most 2008 derekán okitja a népet, népét,hogy magyar terméket kell vásárolni, hogy a magyar mezõgazdaság, a magyar paraszt ne menjen tönkre -dögöljön éhen. Hát már tönkre vágták, hát már a nép leszokott a piacról. A piacra termelésrõl a vidéken élõ leszokot már az APEH ügyes és gyors szabályozása már kivette a kedvez az emberek szívébõl hogy termeljen a vidék jó magyar élelmiszert! Hát most kezd ez is okoson politizálni, most kezdi ez az ember a népet okosan vezetni. Amikor az EU-ba beléptünk akkor kellett volna errõl papolni hogy hé magyar ébredj kipusztul a vidék, éhendöglik a paraszt mert ti a multik kajáit fogjátok venni és enni. Hát most kezdi ez rászoktatni és tereleni a népét afelé hogy magyar terméket vegyen. Eddig nem gondolkodott egyik se, se jobb se bal oldal. Csak most amikor már mindegy, már csak az örültek termelnek, már csak az örült pisil széllel szemben, küzd a jégveréssel, szárazsággal és a Te**o és a Sp*r és a többi olcsó külföldi árujával.
ugy le van ez maradva mint a tehén után a lepénye. Hát azé politikus hogy kicsit elõbbre lásson, csak 1 napot, de nem gondolkodott akkor csak az üvegzseb ami nem jött be csk az egymás szapulása, amikor atraktoros népek felmentek Pöstre akkor, akkor errõl nem ugattott senki. Akkor alkudoztak, uszitottak. Lehet tényleg ki kell menni ebbõl a szép országból.
Vamprella 2008 máj. 19. - 23:47:59
(4/14)
ez a tarlos egy fereg
hat hogy lehet igy beszelni??
ki valasztotta ezt meg??
Dr.Mouse 2008 jan. 12. - 03:33:27 Előzmény Csehova
(3/14)
..háát, ez tényleg hibátlanul szar!.. és ahogy a szerencsétlen megvert újságírónõvel beszélni mert.. undorító! De artikulálni ez a mai majom (Bethlen?) se tudott.. ki tartja el ezt a fos mûsort és ezeket a médiából kiszorult maskarákat?
- Addig szenvedtem eme szellemi bántalmazást, míg el nem kezdõdött a Frasier...
1/10
Csehova 2007 nov. 27. - 00:04:33 1/10
(2/14)
Föl nem foghatom, mi/ki tartja még a képernyõn ezt a szégyenteljesen színvonaltalan kvázi-mûsort.
A tartalmi silányság, az üres, semmitmondó kedélyeskedés mellet fölöttébb gusztustalan Verebes és Lakat T. urak folytonos szuszogása, harákolása. Bika Júlia természetellenes merevsége, intonálás mentes rágógumis monotonsága és képernyõképtelensége komolyan vetekszik, a rendszeresen e mûsorban megjelenõ "Itthon - otthon van" c. programajánlót vezetõ, többszörös beszédhibával küszködõ hölgy kontaktusteremtõ-képtelenségével.
Egy felismeréssel azért gazdagabb lettem: megtudtam, nemcsak "a mûsorvezetõ ruháját a ..... butik biztosítja" módon lehet ízléstelen gagyisággal- szó szerint - felruházni e médiaMicikéket , hanem imígyen, saját erõbõl is.
SzeZsu 2006 szept. 25. - 16:57:21
(1/14)
"bikini kommandó"
A Napkelte/nyugta mûsorához szeretnék hozzászólni:
A szeptember 23.-i adás ismétlését láttam hétfõn délután. Verebes úr vendégei voltak a "bikini kommandó" lányok.
A lányok nagyon elvoltak ájulva maguktól!!
Verebes úr feltett egy kérdést...hogy akkor kinek mi a további életcélja.
A maguktól elájult lányok közül egyetlen egy sem tudott egy értelmes alany-állitmány mondatot kiböffenteni!
Olyan érzésem volt, mintha a kelemen annuska (a szõkeségek netovábbja!) szellemi szintjét láttam volna barna-fekete kivitelben.
Ezek a buta libák még nem tudják, hogy nem a szépség???!!(relativ!) számit a férfinek, hanem az ész!
Ami egyértelmûen kiderült a riportból, hogy egyiknek sem volt annyi esze sem, mint egy kijáró tyúknak, aki ha esik az esõ, elbújik az eresz alá!
A kommandó vezetõ nagyon leégette magát ezzel a gazdag pasikra vadászó IQ OO szintû csámpásokkal!