Téma: Napos oldal

10/10
etterej 2013 jan. 14. - 17:56:45 10/10
(21/201)
Az igen. Vicces, hogy ebben az országban majdnem mindent fikáznak az emberek, minden ember aki sikeres az buzi vagy ribanc, ha van valakirõl egy jó kép az már photoshop és még sorolhatnám.. szóval ez a vicc, hogy sajnos ez az ország mindenkit csak fikáz/megkérdõjelez/elitél..stb. Nézd csak meg a fb-ot :) Minden egyes poszt kommentjei közül a 90% negatív hozzászólás. Kicsit tisztelettudóbban kellene véleményt kinyilvánítani mások felé. Én se szeretek mindenkit, de attól még nem kell teljesen kielemezni valakinek a színészi képességét ráadásul negatívan. Te biztosan profibb vagy és jobban tudod, hogy kell ezt eljátszani. Ha meg nem tetszik, nem kell megnézni de ha már megnézted és ráveszed magad, hogy ideöntsd nekünk az okosságaidat, kicsit gondolkozz el, hogy mit és hogy fogalmazol meg.. kicsit emberibben. "hát nekem nemtetszett" és pontozol, de nem, itt mindjárt kritizálni kell :) Gratulálok! :)
Macskara 2013 jan. 14. - 13:24:50
(20/201)
félelmetes, h ebben az országban, ha vki más véleményen van mint a többség, akkor rögtön fikázni kell..
te, barom senki nem mondta, h képességem van eldönteni, h ki jó meg ki nem.
Pusztán egy vélemény volt amit leírtam!! nem tetszett, kész, ennyi, pont.
dodokacsa100 2013 jan. 14. - 12:51:19
(19/201)
Sehol sem játszák szinkronosan? Aki tud ilyen helyet, légyszi segítsen!!! Sürgõs lenne! (Budapesten)
10/10
etterej 2013 jan. 14. - 12:45:15 10/10
(18/201)
Szerintem is a gyenge alakítása miatt jelölték Oscarra, ez tök egyértelmû ! Biztos végzettséged van ahhoz, hogy megállapítsd, hogy ki erõs és ki gyenge! :)))

Elképesztõen fantasztikus ez a film! 10/10 ! Mindenképp megvagyok elégedve mindkettõjükkel, szerintem jól alakították a szerepet! :)
dodokacsa100 2013 jan. 14. - 12:37:15
(17/201)
Sehol sem játszák szinkronosan? Aki tud ilyen helyet, légyszi segítsen!!! Sürgõs lenne!
Macskara 2013 jan. 14. - 09:18:22
(16/201)
Köszi az infót és a jó színésznõ definícióját!! ne haragudj, h más a véleményem..;))

és mindenki nézze meg a filmet, de csak a csaj miatt!!;))
Dius 2013 jan. 14. - 09:14:17 Előzmény kubzsu
(15/201)
Egyetértek abban, hogy ez egy kitûnõ, remek film. Bradley Cooper brillírozik benne - mindezidáig nem tudott lenyûgözni, nem tudott számomra kilépni a szépfiú serepkörébõl - de ebben a filmben abszolút hiteles, szerethetõ (Ó, anyám! -és naggggyon sármos! :)).
A káromkodások? Igen, nem pozitívum - de az élet ilyen. Káromkodunk, ha mérgesek vagyunk, ha nem jönnek össze a dolgok, mert emberek vagyunk és kiadjuk a feszkót magunkból... ez szerintem a film legnagyobb erõssége is egyben, hogy igazán életszagú... mindamellett gondolatébresztõ, egyáltalán nem kiszámítható és fordulatos.
Nekem nagyon bejött, örülök, hogy ezzel nyitottam az évet.
10/10
Mr. D 2013 jan. 14. - 03:11:41
(14/201)
A véleményedhez persze megvan a jogod. De azt azért elárulom, hogy egy alakítás nem attól jó, hogy valaki bambán bámul a kamerába és percenként elbõgi magát... egyébként Jennifer Lawrence épp most vitte haza a Golden Globe díjat a Napos oldal-beli alakításáért, és nagy eséllyel pályázhat az Oscar-ra is. Biztos nagyon szar színésznõ...
Macskara 2013 jan. 13. - 22:48:08
(13/201)
nem emlékszem, h 'minden tehetséges fiatal színésznõt fikáztam' volna, de biztos rossz a memóriám..:)
annak pedig, h a csaj alakításáról elmondtam a véleményem, annak egy oka volt: megnéztük többen a filmet(fiúk is, micsoda meglepetés;)) és mindenki egyetértett abban, h csaj színészi nagyon gyenge alakítása csak rontott a filmen.
azt hittem ez az oldal arra van, h mindenki leírhassa a véleményet, nem kért senki meg rá, h egyetértsél!!
;))
7/10
kubzsu 2013 jan. 13. - 20:05:34 7/10 Előzmény Macskara
(12/201)
Egyetértek.
NagyD.991 2013 jan. 13. - 19:56:36 Előzmény Mr. D
(11/201)
Igen, teljes mértékben egyet kell értenem veled. Ez egy rossz vicc. Elég egyszer elolvasni azt az egy mondatot és már tudni lehet, lány írta és azt is, hogy miért :D
7/10
kubzsu 2013 jan. 13. - 19:47:41 7/10
(10/201)
Nagyon tetszett, kiválóak a színészek ,de engem zavart a sok káromkodás és ordítozás. Kiváncsian várom az oscar gálát.
Mr. D 2013 jan. 13. - 16:40:04
(9/201)
Értem én hogy a lányoknál nagyon menõ ez a mentalitás, hogy lefikáznak minden tehetséges fiatal színésznõt, de azért ebben az esetben nem ártana elgondolkodni azon hogy mi számít "túljátszottnak" és "irritálónak". Merthogy Jennifer Lawrence épp az ellenkezõjét nyújtotta mindkettõnek ebben a filmben. Hihetetlenül természetes volt a játéka, sokszor zavarba ejtõen spontán jöttek elõ belõle az érzelmek. Szóval semmi értelme õt fikázni, hiszen generációjának legtehetségesebb színésznõje, ráadásul a szerepért Golden Globe és Oscar-jelölést kapott, és a hab a tortán, hogy ez már a második alkalom, hogy ezekre a díjakra jelölik.
Macskara 2013 jan. 13. - 11:20:11
(8/201)
1szer nézhetõ, kiszámítható, lányoknak BC miatt kötelezõ (kétségtelenül õ óriásit alakít), de a csaj végig borzasztó irritáló, túljátszva az egészet.
8/10
mademoisellemnq 2013 jan. 11. - 19:22:51 8/10
(7/201)
nagyon tetszett, és egyik legfõbb erénye, hogy nem kommersz módon nyúl ehhez a témához; s hiába vannak elcsépeltnek tûnõ jelenetek, azokat is annyira ügyesen megoldották, hogy tátva maradt a szám. még több ilyen filmet; a színészek elõtt pedig mélyen meghajolok.
Amane 2013 jan. 11. - 01:09:21
(6/201)
Istenem, kár volt ebbe a topikba belenéznem. Imádom Jennifer Lawrencet, fantasztikus színésznõnek tartom (22 éves, 2 Oscar és 2 Globe jelölése van, nem semmi!!!) és egy nagyszerû személyiség. Igazi példakép. Annyira, de annyira meg akarom nézni ezt a filmet... de itt nálunk még nem adják! Meg egyébként is vizsgaidõszakban vagyok, szóval nem tudnék rá elmenni, mert sajnos semmi idõm! :/ De már nagyon várom és pont ezért kár volt benézem ebbe a topikba, mert nagyon dicséritek a filmet is és a színészeket is! Drukkolok fõleg Jennifernek az Oscaron, habár a 30 év alattiakat ritkán díjazzák, de hátha összejön neki! De ha nem, így is nagyszerû az eddigi teljesítménye!!!
10/10
vera313 2013 jan. 10. - 21:50:31 10/10
(5/201)
Nekem nagyon bejött. Igazi érzelmi hullámvasút: épp hogy felnevetsz egy-egy jeleneten, aztán rögtön jön a gyomorszájas, hogy nem-nem, az élet bizony nem habostorta. Tõlem megkapta a 10 pontot.
Biztos, lesznek olyan emberek, akik fanyalognak majd vélt (unalmas?) vagy valós (kiszámítható heppiend?) "hibák" miatt, de azt MINDENKINEK el kell ismernie, hogy a színészi alakítások kib***** jók! Ha a film meg a rendezõ nem is nyer Oscart, azt a négy szobrocskát tessék csak hozzávágni a színészekhez, mert megérdemlik!!!
10/10
Sonic8 2013 jan. 10. - 19:16:06 10/10
(4/201)
SZENZÁCIÓS VOLT EZ A FILM!!!!!!
Én összeszartam magam milyen színészek.Eddig is tudtam de most senki se mondhatja ,hogy nem.
Egyértelmûen ennek kell elvinnie minden díjat. ÁMEN.
10/10!
kcs1981 2013 jan. 08. - 16:51:44
(3/201)
Ha valaki meg akarja nézni ezt a filmet olcsóbban (vagy bármelyik mást, akár 3D-s filmet is), akkor írjon, mert van 2 db 3D-s jegyem összesen 2500 Ft-ért (budapesti átvétellel)!
Érdeklõdni: kcs1981@freemail.hu
Fejesnéé 2013 jan. 08. - 13:21:10
(2/201)
"õk is a fejükhöz kaptak, hogy több rejlik bennük"
Naivitás azt hinni, hogy ez így mûködik.
Abból tudnak választani, amibe hívják õket, illetve a managerük elintézi, hogy hívják õket.