Andras Holper 2014 okt. 21. - 23:33:48 Előzmény Pösta
(75/115)
Hát ha te ezt gondolod a filmrõl, akkor nincs benned emberség, se barátság. *moderalva*
zsolesz88 2014 okt. 14. - 12:47:10 Előzmény Pösta
(74/115)
Szerintem a béna történet a béna színészek eltörpülnek a látvány és a hangzásvilág mellett. Merthogy ez a film nem másról szól mint a látványról mint anno a Transformers is az is látvány meg hang. Na meg 1-2 csinos pipi. :D Véleményem szerint 7-et ér a film többet nem.
6/10
d9o3 2014 okt. 05. - 11:08:48 6/10
(73/115)
Nem szeretném túlragozni. Csak azért adtam 6-ost, mert az 5,5-öt felkerekítettem... Meg azért mert a játékot imádtam!
Nézhetõ... egyszer... Sem kultuszfilm nem lesz belõle sem pedig a játék élményét nem adja vissza...
Na arról meg ne is beszéljünk, hogy hány hónapot kapnak ahhoz képest, hogy milyen káoszt okoznak...
A sztori sem túl ütõs.
Lehetne benne több verseny, a hülye sztori helyett, akkor talán megütné a megfelelõ mércét, de sajnos nem így rakták össze...
1/10
Pösta 2014 szept. 29. - 17:24:56 1/10
(72/115)
Hát gyerekek!
***MODERÁLVA*** Óriási hatalmas ratyi ez a film.
Színészi alakítás nulla, tartalom-mondanovaló nulla.
Kozma Viktor (MetalRat) 2014 szept. 05. - 18:48:37
(71/115)
qrva jo film! megeri megnezni.
izgalmas, nem annyira latvanyos, de aki vegigtolta az NFS szeriat, annak be fog jonni! (nekem spec. a run nem jott be)
idõjós1010 2014 aug. 23. - 18:31:38
(69/115)
Ismertebb színészeket is el tudtam volna képzelni a filmben, és nem mellesleg az sem ártott volna ha valamilyen szinten a játékot idézi. Szinte végig az volt az érzésem, hogy igazán bármilyen címet adhattak volna neki, mert a filmvégi versenyt leszámítva, ami azért visszaidézett némi NFS életérzést a játékból, sehol nem kötõdött a film hozzá. Olyan volt mint egy alternatív halálos iramban. Azzal a különbséggel, hogy ez messze nem sikerült olyan jól mint azok a filmek. Ettõl függetlenül viszont igazából meg lehetett nézni. Elment vele az idõ, és szépek voltak az autók. De ha valaki azt mondja nekem, hogy ez a padlógáz c film harmadik része, tán még azt is elhittem volna.
10/10
petertoth92 2014 aug. 19. - 12:40:24 10/10 Előzmény sajt0spufi
(68/115)
Nálam csillagos 5-ös a film!
1 percig nem unatkoztam.
Blindmouse 2014 aug. 19. - 00:08:53 Előzmény Tommy Gunn
(67/115)
Az már megvan. Scarface a címe, és 1980-ban készült el. :)
10/10
sajt0spufi 2014 aug. 13. - 21:31:19 10/10
(66/115)
Szerintem a legkevésbé sem volt célja a filmnek, hogy realisztikus legyen, de a játék hangulatát nekem jól visszaadta. Nem értem, min kell kiakadni.
Tommy Gunn 2014 aug. 10. - 10:29:47
(65/115)
Nem olyan rossz film, bár az igazi NFS érzés talán csak az utolsó versenyen volt érezhetõ. Többet is ki lehetett volna hozni ebbõl.

Következõ játékadaptáció lehetne a Vice City, Tommy Vercettivel a fõszerepben. :)
sandros5000 2014 aug. 09. - 22:48:08
(64/115)
Ha nekem szóltál, akkor vegyél vissza öreg. Igen tudom hogy egy film, de minden filmnek van kategóriája, és képzeld szeretem a star warst mert ugye az egy sci-fi, fantázia film, tudod öreg csak el kell helyezni õket a maga kategóriájában. A fast and furios filmekbõl is láttam, de azt hiszem 2-nél vagy a háromnál leálltam mert elég is volt. De hogy összehasonlítsuk, ott gyorsulási versenyt rendeztek és lezártak az egész utat ahol versenyeztek, és figyelték a zsarukat a rádión. Ez még össze is jöhet, de az hogy a csávó/Keaton illegális versenyeket rendez és bemondja a rádióba, szerinted? Azért egy ilyen filmtõl elvárható lenne hogy legalább egy-két jelenete közelítsen a valósághoz és ne egy rajzfilm szintjén mozogjon. Egyetlen jelenete, történet foszlánya sincs ami egy picit is a realitások talaján mozogna, és még ezeket is más filmekbõl lopták, ennyire nem lehetnek lusták és ötlettelenek, vagy akkor nem a filmiparban kellene dolgozniuk.
Ha kérhetném mellõzhetnéd a személyeskedést, egyszer majd te is rájössz hogy az ilyen ócska filmek semmire sem jók.

Inkább azt áruld el hogy kiderült egyáltalán hogy a csaj aki mellette ült ki is mi is volt, mert ugye azt sugallta a film hogy valami gazdag hapsinak volt a kocsi beszerzõje, de ez már önmagában is annyira röhejes, hogy szavak nincsenek.

UI nem véletlenül mondja számos filmes emberke hogy iszonyú sok szemét jön ki manapság, és a filmek színvonala, a földet súrolja. Na ez egy ékes példája.
zord01 2014 aug. 09. - 21:36:35
(63/115)
Hát elég gyengusz lett. Lehetett volna rosszabb, de én többet vártam. Konkrétan egy "B" film, érzésem volt végig. Pár hónapja láttam a 2007-es "Redline" címû filmet, ami annyira B film, hogy itthon nem is forgalmazzák, szinkronizálva sincs. Na kb. a két film pont egy színvonalú. Sõt, ott több a jó autó, és a jó csaj. De amúgy a sztory is szinte szóról szóra ugyan ez. Aztán azt pláne nem értem, miért kellett az "Amerikai graffiti" legendás jelenetét egy az egyben lenyúlni. 100%-os egyezés, nyúlás.
Játszottam pár NFS-el, az U2, az elsõ MW és a UC a kedvenceim, sokat toltam õket, de ebben a filmben szinte semmi NFS nem volt. Kár.
Amúgy egyszer meg lehet nézni, de nekem csalódás.
6/10
offtopic
Ze74 2014 aug. 09. - 15:10:30 6/10 Előzmény Blindmouse
(62/115)
Ott a pont!
;)))
sandros5000 2014 aug. 08. - 17:08:34
(61/115)
Mi volt ez a szar már megint? SPOILERES
Alaptörténet marha nagy nulla: mi az hogy a barátját akarja megbosszulni, a hülye seggfej. Egy: berakta azt a kis tejfeles szájú idegesítõ hülyegyereket egy sport kocsiba amibe nem volt való, egyáltalán nem versenyezhetett volna. S mint a legjobb barátja ezt nagyon jól tudta.
Kettõ: kocsikkal teli úton versenyeztek, ahol rajtuk kívül is bárki meghalhatott volna, ezt ezek az agyilag zoknik fel sem fogták.
Három: a kis hülyesrác szándékosan nem engedte el a csávót, akinek van egy kis esze az tudja, hogy egy idõ után elveszti a mögötted lévõ az eszét és neked megy, pláne ilyen versenyõrülteknél van így.
Négy: ha a kis hülyesrác túl is élte volna, gondatlan veszélyeztetésért mind a hárman ültek volna, ha valaki meghalt volna az úton akkor gondatlanságból elkövetett emberölésért ültek volna, teljesen mindegy hogy közvetlenül melyik okozta volna a balesetet. Úgyhogy mi a fosról pofázik a fõhõs idióta, ha lett volna egy kis esze és lelkiismerete akkor tudta volna hogy hiába a másik srác ment neki voltaképpen õ ölte meg. Igazából errõl szól a barátság hogy megelõzd hogy a barátod valami igazán õrült dolgot csináljon és megsérüljön.
Teljes mértékben õ volt a felelõs a barátja halálért aki egy kicsit is tud gondolkodni az ezt tudja.

Felmerült kérdés hogy a végén miért sittelték le, mert megszegte a próbaidõt, vagyis feltételesen volt szabadlábon és akkor gondolom nem hagyhatta el az államot mert különben a teljes idõt le kell ülni. Hogy élte túl a börtön ez a spermagiliszta mikor jött ki elég rosszarcú fazonokat vittek be, szóval bent is lehetett néhány, talán brummogott és berregett hogy õ pilóta és így nem kapták el a kóterban?

Ha nem ment az autójavító-mûhely miért nem azt próbálták megmenteni reklámmal kemény munkával vagy valahogy, nem inkább versenyzett éjszakánként pár ezer dollárért. Egy haverom mondta hogy mi jellemzõ a mai fiatalokra:
Nehogy meg kell kelljen keményen is dolgozni valamiért - szlogen. Ez lehetett volna a film plakátján is, annyira jellemzõ volt az egész filmre.
Titkos autóverseny, már rég lekapcsolta volna a rendõrség, és ezt már az ágyúgolyó futamban elõtték. Nehogy már valami újat találjunk ki, igaz.

Színészek: mind kritikán aluli, az elején számoltam hogy a fõhõs hányszor csinálja, a földet nézem és után felnézek és nyögök egy-két szót, de az ötödiknél abbahagytam, már azt vártam hogy valaki a csavarkulccsal jól tarkón vágja.
Szánalmas és retardált párbeszédek, felesleges keménykedések. Valaki azt írta hogy a mai jellemrajz a mai korról, ugyan már, ma az számít milyen az állásod, mennyi pénzed van, hogy nézel ki, nem az hogy mennyire kemény vagy, és hogy tudsz száguldozni maximum a gimiig, mert utána az emberek többsége felnõ.
A szuperek vagyunknál már sírtam a film miatt. Egyébként kiderült hogy a csaj ki vagy mi a fene, aki egy idióta volt.

Adalék aki egy kicsit is ért a joghoz és a való világban él, az tudja hogy az életemet feltenném rá a szerelõ hülye gyerek sokkal többet ül mint a gazdag csávó, mert ugye visszaesõként követett el bûncselekményeket, és ilyenkor nagyon jó fognak a bírók ceruzája rendõröket és iskolabuszt veszélyeztettek, pláne ha vacak ügyvéded van már pedig nincs pénze, a gazdag csávó ellen még mindig csak közvetett bizonyíték van a kocsi ilyen, egy jó ügyvéddel... De az biztos a hogy nem ússzák meg egy év alatt, ahogy Keaton sem.

Ja és szánalom egy, beastnek vagy is szörnyetegnek a Knight Rider Team vagy mi sorozatban hívták a fekete furgont elõször, hogy tényleg elmondhassák magukról a film készítõi, abszolút nélkülöznek minden kreativitást, vagy bármi olyan folyamatot ami a gondolkodásra emlékeztet.

Összességében egy retardált idióta film, idióta karakterekkel iszonytató cselekménnyel, a filmben minden egyes jelentnek annyi valóságalapja van, mint hogy a valóvilágban a fekete csávó úgy cseréli a repcsijeit mint valami biciklit.
Break Zyzz 2014 aug. 08. - 16:54:29
(60/115)
Azt mondták nekem hogy ez a film játékadaptációnak tökéletes, filmként elmegy. Hát épp fordítva. Semmit se láttam a játékokból a ford-on kivül. Filmnek meg egész jó, csak mindig az volt a fejemben hogy mikor lessz már valami nfs-es akûrmi.
Blindmouse 2014 aug. 08. - 12:30:35 Előzmény Ze74
(59/115)
Te, én speciel "autób*zi" kategória vagyok, de nem merem megnézni. :)
A Fast and the Furious filmeket se tudom anélkül megnézni hogy ne zavarjon hogy a forgatáson a kocsira tett féktárcsa imitáció mellõl hiányzik a féknyereg, vagy hogy egy ötsebességes autóban tizenötöt kapcsol felfelé. :D
soldier93 2014 aug. 07. - 22:34:31
(58/115)
Hát ez a "film"... Sajnos csak a feléig sikerült megnéznem, de valószínûleg ez az én gyengeségemet tükrözi. Az összes véleményem a filmmel kapcsolatban ennyi. xDDD ja és 2/10 (azért kettõ mert színes, vannak benne autók, emberek meg fák) -.-
4/10
szamóca67 2014 aug. 06. - 17:48:18 4/10
(57/115)
Valósághû film?! No ez érdekes. Szerinted ki az aki a világon hat darabot legyártott sportkocsiból, hármat (melyek egyenként közel 1.000.000.000Ft-ot érnek) birtokol, és autópályán kivagyiságból versenyez vele?
Amúgy is tele a történet együgyûségekkel. Meg ez az Áron Pali is egy valódi alfahím. :-)
6/10
Ze74 2014 aug. 06. - 12:19:02 6/10
(56/115)
Nem vártam tõle sokat,már csak azért sem mert még egy játékadaptációból csinált film sem ütötte meg azt a mércét,ami miatt lelkesedni kellene.....hát ez sem.
Érdekes,hogy az átlaga magas itt,de a hozzászólok mint lehúzták.Úgy látszik a sok 10/10-es nem merte vállalni a nevével.
Biztos autób.zik adták rá 10-est.Én is az vagyok,de 6-ot csak az autós jelenetek miatt dobtam rá,pedig azok se olyan különlegesek,de legalább nem cgi.
Sztori semmi,a színészekkel,pedig egyikkel sem tudtam szimpátiát mutatni..valahogy ezért se jött be.
Sajnálom.