Téma: Nyerõ Páros

2/10
olahmiki1959 2023 okt. 02. - 05:27:38 2/10
(114/134)
Az nem tűnt fel a Port szerkesztőinek, hogy egy sokkal régebbi szereplőgárdával hirdetik a vadonatúj évadot?
Egy baromi hosszú írásban sorolják fel a játék résztvevőit, akiken már rég túl vagyunk!
Ennyit a pontosságról, meg az odafigyelésről.
Közröhej!
janderka 2023 szept. 10. - 20:08:34 Előzmény Elhaym
(113/134)
Fántásztikus(an érdektelen) négyes!
Elhaym 2023 szept. 10. - 14:45:29 Előzmény janderka
(112/134)
A másik 4 elvileg ők .

Bálint Antónia és Farkas

Boráros Gábor és barátnője

Balogh Eleni és Dávid

Henry Kettner és párja
janderka 2023 szept. 03. - 20:08:16 Előzmény Elhaym
(111/134)
Te úr egy isten...
Bonitó 2023 szept. 03. - 13:38:43
(110/134)
Egyébként, kedvelem ezt a műsort. Láttam mind a hat évadot . Visszagondolva, minden évadban azok nyertek, akik nekem is (végül is), szimpatikusak voltak! (Az alábbi kiegészítéssel:

- Az első évadban Peller Anna és Lukács Miklós volt a "nyerő."
A 2. helyezett pedig Valkó Eszter és Radócz Péter. Ha lehetett volna (mintha hogy nem!), én megcseréltem volna a párokat! Peller Annáéknál a férj, a Valkó párosnál Eszter a feleség volt antipatikus, de nagyon! Mert Eszter ahogy a férjéhez viszonyult az nálam kiverte a biztosítékot, mint ahogy Lukács Miki is, főleg a "hörgő, fuldokló nevetésével!" A sors fintora, hogy az első helyezett páros elvált, addig Valkó Eszterék boldogan élnek külföldön.

- A második évadban Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc páros nyert. Azért "érdemelték meg" a győzelmet, mert jobb nem volt tőlük, szerintem. (Esetleg a 2. helyezett).
De Tokár Tamás, Solti Ádám a feladatoknál olyan gyáva, tutyimutyi volt, semmi férfiasság sem volt bennük, a feleségekről meg no comment. Tehát az ő párosuk szóba sem jöhetett volna!

- A harmadik évad nyertese Istenes Bence és Csobot Adél volt. A 2. helyezett Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, akiket nagyon nem kedveltem! (Azóta sem!) Fluor Tomi és párja a 3. helyezett lett volna még esélyes nálam az első helyre.

- A negyedik évad nyertese Rácz Jenő és Gyuricza Dóra volt. (Ismét, jobb híján ők nyertek, szerintem.) A 2. és 3. helyezett páros (Dér Heni és Bakos Gergő, Járai Máté és Járai Kira) nekem roppant antipatikusak voltak, Bakos Gergő, a férj kivételével.)

- Az ötödik évadban Kamarás Norbert és Kálmán Odett páros nyert. (A kiesett, majd visszahozott Pataki Zita és párja lett végül a 2. helyezett. Pataki Zita azóta nem a kedvencem! Sőt, ha ő mondja az időjárás jelentést a hírek után, muszáj elkapcsolni! Baromira antipatikusan bánt a jámbor férjjel! )

- A hatodik évad nyertes párja Megyeri Csilla és Molnár Zsolt. (És tényleg igaz, hogy jobb híján, vagy bárki más nyerhetett volna, Tóth Szabi és párja, Muri Enikő kivételével! )

A hetedik évadban beharangozott első négy páros közül bevallom, senkiben nem látom a "Nyerő párost!" De talán a második négy párosban ott lesz, vagy nem?! Node majd meglátjuk?!
Bonitó 2023 szept. 03. - 13:20:43 Előzmény Elhaym
(109/134)
És tényleg, én arra nem is gondoltam, hogy nyáron gyenge a nézettség?! 😮
Többek között ez is a különbség a csatorna és néző között, hogy én a gyarló néző, elkövetem azt a "nagy hibát," hogy nem számolok a nézettséggel?! 😉
Ezután pedig kíváncsian várom a másik 4 párost! Ha már az "előretolt menet" sem kedvemre való, vajon milyen lehet a többi?! Vagy lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni?!
Jujj de izgi már ez nekem! (Mondom én, mint őskövület!)😀
Bonitó 2023 szept. 03. - 12:20:48 Előzmény janderka
(108/134)
" Pedig maga a műsor lehetne akár jó is. "
Bizony, bizony egy így igaz, és ez a lényeg! Akár jó is lehet(ne!) 😉
Elhaym 2023 szept. 03. - 07:35:55 Előzmény janderka
(107/134)
Nem hiába őket jelentették be most, mert róluk lehet tudni kik. A másik 4 ismeretlenebb.
Elhaym 2023 szept. 03. - 07:33:50 Előzmény Bonitó
(106/134)
Nyáron nem lehet adni, mert akkor kevesen tévéznek, emiatt nem lenne annyi a nézettség, ami kell.
janderka 2023 szept. 02. - 20:40:01 Előzmény Bonitó
(105/134)
Hogy szedik össze ezeket a triplasenkiket a audiovizuális hulladéklerakóból? De komolyan. Szánalom. Pedig maga a műsor lehetne akár jó is.
Bonitó 2023 szept. 02. - 18:22:59
(104/134)
Indul a Nyerő Páros 7. évada!
https://sorozatwiki.hu/hirek/bejelentettek-a-nyero-paros-7-evadanak-musorvezetojet-segitojet-es-4-sztarparjat/

Csak úgy első blikkre, az alábbiakat gondolom:
- A hivatalosan közölt első négy páros nagy meglepetés számomra!
- Nem gondoltam volna, hogy bevállalnak  egy ily show-t?! (Túúdom, túúdom, jó pénzért mindent, de akkor is! A nyolc páros közül, 3-4 párost ennél sokkal komolyabbnak gondoltam!)
- A csatorna ősszel induló összes show  műsorában szerepel,  (minden jóban) benne van Curtis! 

(Egyébként engem nagyon zavar az a tény, hogy hónapok óta mindkét kereskedelmi csatorna sok car műsort nyomott le a torkunkon ismétlés gyanánt, fő műsoridőben! 😠
Holott az ősszel pedig ontani fogja az elkészült, azaz "kiszabadítja az új műsorait, amelyeket  hónapok óta altatott a dobozokban?! Amiből adhattak volna egy-két kész műsort a nyáron is, felüdülés képpen a nézőknek?! De nem! Így most a nézők a hatalmas bőség zavara miatt kénytelen lesznek válogatni, mert ennyi új műsort képtelenség lesz (kapcsolgatás nélkül, ami ugye nem szórakozás!) megnézni.  Szerintem. Amit a két csatorna ráadásul egy időben is sugároz?! )😮😠
6/10
Picurkacicurka 2023 jan. 11. - 21:29:29 6/10
(103/134)
Annyira kicsi a reklámbevétel, hogy már nem telik új műsorra, csak ősöreg vetélkedők ismétlésére? Szegény RTL... Ez olyan, mintha a focimérkőzés eredményének ismeretében néznénk meg magát a mérkőzést.
offtopic
janderka 2023 jan. 05. - 21:09:24
(102/134)
Hasonlóan szánalmasak a különféle vacsoraversenyes műsorok non-stop sugárzásais is. Egyrészt van, aki a szereplők közül halott már rég, de az élők is fényévnyivel örgebbek ma már, mint a felvételeken. Nem beszélve arról, hogy ezekkel is csak önmaguk belterjes fantáziatlanságát igazolják, mivel hamar összeáll a nézőkben, hogy a felsorakoztatott celebek nagy részét már vagy 3x felhasználták ugyanitt - csak 2-5-10 évvel korábban.

És ennél már csak a Showder klub szünet nélküli vetítése a pitiánerebb. Semmi sem elavultabb ugyanis, mint a tegnapi újságcikk... Ráadásul nem is jelzik, melyik adás mikorból való, ki melyik évadból van épp odaollózva. Nemhogy bármifajta tematikát adnának az ismétlésáradatoknak. :(
2/10
olahmiki1959 2023 jan. 05. - 19:31:02 2/10 Előzmény FilmExpert
(101/134)
Ez igaz, csak nem gondolnak arra, hogy 5 perc múlva úgyis kiderül a turpisság, akkor meg még nagyobb az égés, és a csalódás a nézők részéről.
FilmExpert 2023 jan. 05. - 12:49:39 Előzmény olahmiki1959
(100/134)
Ha azt írnák oda, hogy ismétlés, akkor senki sem nézné vagy jóval kevesebben csak.
Ettől még persze sportszerűtlen piaci magatartás (marketing trükk), ez tény.
2/10
olahmiki1959 2023 jan. 05. - 04:23:53 2/10
(99/134)
Bemásolom az ismertető LEGELSŐ MONDATÁT!

"Vadonatúj évaddal jelentkezik az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros."

Nos, azt hiszem, ez a mondat tökéletesen kifejezi az RTL hozzáállását a dolgokhoz.
Hülyének nézik a nézőket - nem vadonatúj az évad, hanem évekkel ezelőtti -, nem frissítik az ismertetőben leírt információkat, és, nagy általánosságban, magasról tesznek mindenre.
Eszméletlen!
2/10
olahmiki1959 2023 jan. 03. - 21:27:01 2/10 Előzmény janderka
(98/134)
Pontosan megfogalmaztad!
janderka 2023 jan. 03. - 21:20:16 Előzmény olahmiki1959
(97/134)
Rég megposhadt konzerv.
2/10
olahmiki1959 2023 jan. 03. - 19:08:02 2/10
(96/134)
Nem értem, hogy egy ilyen műsort, ami egyszer már lezajlott, tudjuk, hogy kik nyertek, miért kell megint - ráadásul főműsoridőben - leadni!
Jó nagy szegénységi bizonyítvány a csatornától...:) Ennyire nincs műsor?
Kori54 2023 jan. 03. - 17:30:13
(95/134)
Nem merik kiírni, hogy ismétlés ? pff