Téma: Nyitva

9/10
Kincsaminincs máj. 09. 21:47:27 9/10
(67/67)
Napjaink titkolt vagy bevallott témáját boncolgatja a film, szerintem nagyon hitelesen. Gratulálok a rendezőnek és a két főszereplőnek, nagyon hitelesen mutatták be ezt a jelenséget.👌
9/10
Mozila 2024 okt. 09. - 12:35:17 9/10
(66/67)
Komoly téma több oldalról könnyed stílusban, ügyes fordulatokkal, pörgősen feldolgozva. Elkerülve a magyar filmek betegségeit ütősre kis fimre sikerült, nem véletlenül találkozhatunk a közösségi platformokon ezzel a mémmé népszerűsödött jelenettel: https://www.facebook.com/reel/542442831496222 . Költség / érték arányban biztosan kiemelkedő, de amúgy is szórakoztató iskolafilm minden felnőtt számára. 9
Zahire 2024 máj. 17. - 22:25:24
(65/67)
Harmat gyenge, különösen, hogy annyi jót írtak róla, negyven percet még valahogy csak-csak megnéztem, de ez bőven elég volt....még sok is.
8/10
Joseph Barbera 2024 máj. 01. - 23:31:33 8/10 Előzmény luci87
(64/67)
A film végén szerintem nem az a lényeg, hogy mit mondott a másik pár, hanem hogy ők szerepeltek a sorozatban, amit mindig néztek laptopon. Szerintem poén volt ez a befejezés.
Összességében szórakoztató volt a film, jól voltak a szereplők. Nyilván ez a mód szerintem sem járható út egy kapcsolat felfrissítésére, de arra pont jó, hogy az árnyoldalakat megmutassa. Tök távol állnak tőlem a Jordán Adél vagy Péterfy Bori jellegű figurák, de filmben kellenek az ilyen karaktetek is. A maga hibáival együtt rendben volt a film.
10/10
tothbeat 2024 máj. 01. - 19:46:30 10/10 Előzmény Gaddemon
(63/67)
Így igaz!
10/10
tothbeat 2024 máj. 01. - 19:43:54 10/10 Előzmény Timea3
(62/67)
Teljesen egyetértek! 🙂 És szerintem ez a film is abszolút szórakoztató!
Timea3 2024 máj. 01. - 09:41:07 Előzmény Filmek szerelmese
(61/67)
BUÉK? Kölcsönlakás?
6/10
Révész István 2023 okt. 13. - 16:17:10 6/10
(60/67)
Ja, most olvasom, hogy a film rendezője, Nagypál Orsi, bevallottan leszbikus. Így más világos miért lett ennyire sz@r ez a film :(
6/10
Révész István 2023 okt. 13. - 16:10:26 6/10
(59/67)
Jó a téma, de ebből valamiért nem tudtak egy jó filmet összehozni. Valahogy olyan idétlen az egész. Nem életszerű. Nekem van némi rálátásom 30 év házasság után :)
Filmek szerelmese 2023 jan. 21. - 19:44:27
(58/67)
Nagyon jó az alapsztori, de megint az a bajom, hogy olyan kis béna az egész. Azt hittem, valami amatőr filmet nézek. Szétesett az egész, mert ahol jó lett volna, ott vacakul folytatódott. Végigkínlódtam, hogy mi lesz a vége. Hát ezért kár volt az idő. Felejtős. De nem is tudom megmondani, hogy az utóbbi években láttam-e olyan magyar filmet, amiről érdemes volt beszélgetni utána, vagy aminek a poénjain még egy hét múlva is nevettem volna.
4/10
The Cortez 2022 okt. 23. - 18:32:55 4/10
(57/67)
Fontos témát boncolgat, érdekes kérdéseket vet fel, remekül bemutatja a társas kapcsolatok ellaposodását, kiégését, vagyis azt tárja a néző elé, ami a legtöbb romkomból kimarad, de amatőr a rendezés, ráadásul itt is – jó magyar módra – szekunder szégyenérzetet keltő jelenetek-dialógusok-megnyilvánulások váltják egymást. Radnay Csilla & Kovács Lehel jók lettek volna a szerepre, ha normálisan megírt karaktereket meg szövegeket adnak nekik. Több ismert színész és celeb cameózik benne, illetve olyan izzadtságszagú képsorokat dobáltak bele, amelyeknek ráadásként semmi értelmük nincsen (pl: hiszti + értelmetlen politikai monológ levágása az utcán a munkásfütty miatt). A film leggyengébb pontja mégis Jordán Adél, aki nem elég, hogy ezúttal úgy néz ki, mint egy rakás szar, még egy férfigyűlölő entitást is játszik.
8/10
Floatsh 2022 márc. 14. - 07:06:35 8/10
(56/67)
Teljesen ledöbbentem a produkció színvonalán! Végre leszakadtunk erről a tipik "Koltai Róbertes" színvonalú, kopott, nyálas, közhelyes szintről amit álltalában ugyan az az 5-10 "színész"(inkább pojáca) játszott.
A kép és a hang nagyszerű! A sztori nagyon jó (kicsit többet, kicsit másképp is ki lehetett vna hozni de ez szubjektív) a színészek újak és jók voltak (nem a karakterek, hanem a színészek!) az egész teljesen vállalható lett!
Nálam ez simán hozta egy jó erős közepes amerikai film szintjét, de ha magyar film kategoriában kell értékelni akkor simán 10/7-8!!
7/10
doricki23 2021 márc. 07. - 15:29:53 7/10
(55/67)
Nem rossz film, nyilván nem kell tőle magaslatokat várni. A téma nem rossz, jók a poénok, kikapcsolódásnak megfelel.
Delgada 2021 febr. 27. - 18:17:08 Előzmény sizu
(54/67)
Szerintem olyanon lovagolsz, ami sok filmben előfordul. Pl. sok filmben látható, hogy felkel a főszereplő és mivel késésben van, rohan, és máris az utcán van. Én nem hiszem el, hogy nem kell pisilnie kb 8 óra alvás után. Vagy hogy mindig van parkolóhely a szereplőnek pont ott, ahová megy, és így tovább. Nekem nem volt gond, hogy 3 mp ott voltak a mentők. A film művészet, és nem mindig életszagú. De itt nem ez volt a lényeg. A film számomra akkor hiteles, ha van mondanivaló, elhiszem a szereplőknek a sztorit, és ez olyan film volt. Ritkán látok sajnos jó magyar filmet, ez az volt. A főszereplő Csilla egy volt munkatársam lánya, ha olvassa, innen is gratulálok. :)
7/10
doktormacko1 2020 ápr. 11. - 22:44:49 7/10
(53/67)
7 /10 Összességében ez egy jó film. Közel áll a valósághoz és mindenki maga döntse el , mennyire érintett az ügyben.
8/10
King Diamond 2020 ápr. 04. - 21:35:07 8/10
(52/67)
KIS SPOILER LEHET BENNE!!!
Még valamikor láttam a film előzetesét moziban, de valahogy azóta sem akadtam rá. Tegnap újra beugrott, hogy meg kéne nézni és a Seveled film kapcsán ráakadtam (annak a megnézése is tervben van nemsokára).
Jó kis film, én is úgy tudnám a legjobban megfogalmazni, hogy egy elég komoly témát feszeget, próbál megoldani/vagy legalábbis megoldást találni/kínálni rá; teszi mindezeket egy darabig viccesebb formában, poénosan. Szerintem teljesen jól átadta a főszereplők válsághelyzetét, akik nagyon jól hozták a karaktereiket. Kovács Lehelt már láttam itt-ott, Radnay Csillától ez volt az első film, amit megnéztem (ő sem volt rossz, egész szép csaj), Péterfy Bori viszont brutálisan szexi és izgató volt (így, majdnem 50 évesen). Külön tetszett a rengeteg híres(ebb) színész egy-egy mellékszerep vagy csak cameo erejéig: például Ónodi Eszter, Mucsi Zoltán, Andrádi Zsanett (énekesnő), Elek Ferenc, Szabó Erika (Barátok közt), Tenki Réka, Kakasy Dóra (Barátok közt), Kocsis Pál (Barátok közt), Karácsonyi Zoltán, stb.
A különböző szexjelenetek jók voltak, és szerintem eleget mutattak belőlük. A zenék szintén kifejezetten jók, illenek az adott jelenetekhez.
Alkalomadtán jó nézni magyar filmeket is, főleg, ha jókra akad rá az ember; és azért van belőlük jó néhány.
8/10
8/10
AyyLmao 2020 febr. 23. - 10:04:07 8/10 Előzmény nabukodonozor
(51/67)
Perverz = minden ami nabukodonozornak nem tetszik
nabukodonozor 2020 jan. 25. - 10:49:00 Előzmény Ronaldo
(50/67)
Mindhárom van benne. Felesleges hosszú snittek, ahogy lebeg a főszereplő a vizen keresztet formálva a kezeivel szerintem elég művészieskedésnek. A swinger klub, az édeshármas és a prosztatamasszázs szerintem kimeríti a perverz szót. Trendiskedés meg az egész téma keresztezve felesleges hosszú szép snittekkel, trendi gépzene mellett. Egyébként nem lenne rossz film, ha levonta volna a végén a logikus konklúziót. A szülőknek volt igazuk mindenben, a többi szereplő mind tahó, antipatikus barom volt.
8/10
Ronaldo 2020 jan. 24. - 14:09:48 8/10 Előzmény ligetiz51
(49/67)
"Művészi"... sírok XDDD. Annyira le akartad hordani a filmet, hogy sikerült csupa olyan szót összeszedned, aminek köze nincs ehhez a filmhez. Mert nincs ebben a filmben semmi perverz, trendiskedés meg művészieskedés. Ellenben valós problémákat feszegető, teljesen szögegyenes (jó értelemben) film. Soha rosszabbat.
7/10
knapp1975@freemail.hu 2020 jan. 09. - 22:23:22 7/10 Előzmény sizu
(48/67)

A kedvenc sorozatszínészeikkel futottak össze külföldön, akik nyitottnak tűntek a gruppenre.