gemini22 2008 aug. 10. - 06:09:36
(538/2298)
EB-n 10-9 volt Montenegrónak, most 10-10, ezek szerint 11-10 jönne a döntõben nekünk, ha ez a két csapat játszik. :DD
Moldávia bánata 2008 aug. 10. - 06:07:43
(537/2298)
Csak azt tudnám, honnan merítik az erejüket, mikor többször is vezetünk 3 góllal, s végén nekünk kell örülni a döntetlennek. Mindenesetre jobb, mintha kikaptunk volna, de azt hiszem, Montenegro jobban örül az eredménynek.
VTECTHS 2008 aug. 10. - 06:02:23
(536/2298)
Magyarország-MOntenegró
10-10
VTECTHS 2008 aug. 10. - 05:11:16
(535/2298)
Ha kiderül, hogy doppingolnak az amerikaiak, pokolira beszopják az edzõkkel meg mindenkivel együtt...Aztán lehet, hogy Bush papa zöldhasúi csodákra képesek:P
gemini22 2008 aug. 10. - 04:54:50
(534/2298)
Elsõsorban amiatt vannak kétségeim az amerikaiak sikereivel kapcsolatban, mert hihetetlen, hogy egy évben belül ilyen mennyiségben és különbséggel tudjanak tisztán és csak a tehetségnek, kiváló ruhának köszönhetõen világcsúcsokat döntögetni.
VTECTHS 2008 aug. 10. - 04:47:09
(533/2298)
Valami biztos lehet, mert ahogy elõbb mondták '91-ben vagy mikor 4:11 körül voltak az idõk, most meg 4:03.
Persze spéci nadrág az segít, na de nem ennyit. És közel 20 év alatt ekkora mértékû javulás azért elég furcsa. Ráadásul nem is technikai sport, ahol ez tényleg elképzelhetõ.:))))
gemini22 2008 aug. 10. - 04:40:13
(532/2298)
Csak véleményekre lennék kíváncsi a következõ cikkel, illetve az egész olimpia-dopping kérdéssel kapcsolatban: http://olimpia.origo.hu/peking-2008/uszas/20080630-hall-szerint-dopping-allhat-az-uszovilagcsucsok-hattereben.html
VTECTHS 2008 aug. 10. - 04:23:23
(531/2298)
reméljuk:)
gemini22 2008 aug. 10. - 04:13:43
(530/2298)
Cseh Laci és Kis Gergõ nagyszerû volt a 400 m vegyesen!!
végre megvan az 1. magyar ezüst érem. :DDD Remélem ezután csak ilyen vagy még fényesebbet nyernek el olimpikonjaink. :D
lemezek01 2008 aug. 10. - 00:20:30
(529/2298)
Olykor elvetettem a sulykot.
lemezek01 2008 aug. 09. - 23:12:10
(528/2298)
Persze,nyilván mindezzel a mi sportolóink is tisztában vannak.
õk is tudják,nincs más választásuk,mint lenyelni a békát. De ez nem ilyen egyszerû ám,ez soha nem parancsszóra mûködik. Sorozatos rossz döntések a bírótól ellenünk megzavarhatják a csapatot. Másrészt pedig nem hiszem hogy a kérdéses ügyekben a pályán csupán egy valakinek a véleményére,adott esetben az ítéletére kéne hagytkoznunk. Döntse el mindeki maga,saját szeme alapján,a visszajátszásokból,lassításokból,igaza volt e a bírónak avagy sem. Én aztmondom egyértelmûen hibázott. (nem is egyszer). De az hogy te minek hiszel már maradjon akkor a te dolgod. Dönts érzéseid szerint. Részemrõl nincs több hozzáfûznivalóm.
Én kezdtem a vitát,de most én is leszek az elsõ aki leteszi a fegyvert.
Ezüstliliom 2008 aug. 09. - 22:48:48
(527/2298)
Csak egy pontosítás: az összeesküvéselméletek megemlítésekor nem arra gondoltam, hogy a csapat fog ilyennel elõállni, hanem a szurkolók.
Ami pedig az igazságtalan bírói döntéseket illeti: vannak sportok, ahol sajnos együtt kell élni azzal, hogy a bíróktól függ a versenyzõ (sokkal erõsebben így van pl. a mûkorcsolyánál), máshol pedig vagy õ ér be elsõnek pl. vagy nem. (Persze ha a bíró részrehajlása túl egyértelmû, akkor lehet hivatalosan panaszt emelni, de ettõl még le kell játszani a meccset.) Vagyis a mi kézis lányaink is tudják, hogy ez ellen nincs orvosság, le kell nyelni, és nem szabad, hogy a játék rovására menjen a csalódottságuk vagy a dühük.
lemezek01 2008 aug. 09. - 22:39:06
(526/2298)
Ezútal a magyar válogatott szájából egyetlen egyszer sem hangzott el a bírót becsmérlõ mondat vagy szó.
Másrészrõl pedig minden nemzet válogatotja hajlamos sokszor a bírót kritizálni,ezzel mi magyarok sem lennénk egyedül.
A a saját szemednek hiszel egy egy bírói döntés mellett,és ezt a meglátásodat mellesleg még alá is támaszta a sportriporter,úgygondolom az már jelent valamit. talán egy bírói bakit,talán többet is. Egynáhány ilyen rossz ítélet a mérkõzésvezetõtél még a csapatot is megzavarhatja játékában, és akkor lõttek az olimpiánknak. Magyarán ez nem olyan egyszerû mint mondod,hogy a tényeken már amúgy sem lehet változtatni. tényleg nem lehet,de ha sorozatos bírói hibák miadt vesztünk el majdan egy mecset,az már igenis számít.

Node meddõ vita ez az egész,és nekem sem füllik a fogam a vitához elhiheted. fejezzük ezt be mostmár.
Ezüstliliom 2008 aug. 09. - 22:14:43
(525/2298)
A játékvezetõt tényleg kompetensebbnek tartom kézilabdaszabályilag, mint bármelyik kommentátort.:) De ennél egy szóval nem írtam és gondoltam többet sem a riporterrõl, sem a játékosokról. A csapatsportokban bizony mindent szabad, amit a játékvezetõ nem lát és/vagy nem szankcionál. Azt is, ami amúgy szabálytalan. De ezzel megint nem írtam semmi vérlázítót senkirõl. Azt aláírom, hogy a bíró sem tévedhetetlen, de Te vagy én vagy a kommentátor meg pláne nem az.:) Oké, biztos volt, hogy rosszul ítélt ellenünk a bíró. De azt is figyelted, hogy a svédek ellen nem ítélt-e rosszul?
De tudod mit? Jobbat mondok. Mi itt akárhogy is döntünk, a hivatalos eredményen ez mit sem fog változtatni, amivel ráadásul elégedettek is lehetünk. És úgy érzem, a magyarok hajlamosak is arra, hogy a bírót hibáztassák vagy bárki mást, ha valami nem jól megy. Ha annyi pénzem lenne, ahány összeesküvéselméletet gyártottunk már...!:) :/
lemezek01 2008 aug. 09. - 21:46:00
(524/2298)
Azzal a mondatoddal amiben a játékvezetõt hitelesebbnek ítélted,rásütötted a bélyeget a szakkommentátorunkra egyenesen a szavahihetõségét,szakértelmét kritizáltad meg,és a csapatunkra akik ezek szerint mindannyiszor szabájtalanul játszottak,valahányszor a bíró úgy ítélte meg.
Pedig ez nem ilyen egyszerû, a bíró sem isten,gyarló ember mint te vagy én tévedhet,és sajnos most pont a mi kárunkra tévedett nem is egyszer,ezt minden sportban legalább egy kicsit is jártas ember láthatta.

Amúgy valóban tartozom egy bocsánatkéréssel, a hangnem valóban nem megfelelõ,de talán ez csupán csak annak a számlájára irható,hogy dühös vagyok a bíróra,mert szemmel láthatóan hibázott,és mindezt zsinorban,és csak a mi kárunkra. Még szerencse hogy a csapatunk könnyedén át tudta hidalni ezen baklövéseit a mérkõzésvezetpõnek,és nem zavarta meg õket a játékban.
Ezüstliliom 2008 aug. 09. - 21:32:17
(523/2298)
Azért ne ugorj már a torkomnak, mert véleményt mertem mondani!:D

Meg is enné a fene, ha itt csak szakértõk szólalhatnának meg! Én csak egy mezei szurkoló vagyok, semmi több, és mint ilyen, nekem is van véleményem, aminek nem feltétlenül kell egyezni a Tieddel vagy bárki máséval. De már bocsánat! Én éppen hogy védtem a lányokat Sárkányzsíroskenyérrel szemben. Hol találtál bármi elítélõt a csapatra nézve abban, amit írtam??? Akkor mire ez a kirohanás?:) Ráadásul nem is szentírás vagy kinyilatkoztatás, amit írok, csak vélemény (szemben azzal, amit Te írsz). Arról nem is beszélve, hogy nem bûn, ha valaki a saját nemzetének a versenyzõivel szemben elfogult. Úgy reagálsz erre, mintha a kommentátor anyját szidtam volna.:)

Egyszóval szeretnélek megkérni, hogy vegyél vissza egy kicsit! Ez nem vérre megy. Mi csak szurkolók vagyunk, és a szavainkkal nem ölni akarunk, csak véleményt cserélünk.;)
Isti08 2008 aug. 09. - 21:31:25
(522/2298)
Egyetértek végül is õ egyáltalán nem volt éremesélyes amennyire én tudom
lemezek01 2008 aug. 09. - 21:29:12
(521/2298)
akkor viszont a fõ célját elérte. Elsõ gyõzelme megvolt Pekingben a világ legdrágább olimpiáján
Isti08 2008 aug. 09. - 21:28:51
(520/2298)
Én akkor is jónak tartom õket a BL-t is sokkal élvezetesebben közvetítik mint Hajdú B. favicckirály István a Viasaton
VTECTHS 2008 aug. 09. - 21:25:42
(519/2298)
ja és gondolom ez úgy sikerült 4.5 milliárdra, hogy ott mindenki bagó pénzért dolgozik. Ez itt magyarországon minimum 15 milliárd lenne.:D:D:D:D:D És még a csusszanópénzeket nem számoltam bele.:D:D:D:D:D