Csengõ-zoli 2010 okt. 04. - 20:44:55
(78/78)
Nem,én mindig is azt mondtam,hogy a kisebbik rossz és ez az eredmény nem annak köszönhetõ,hogy ennyire imádják,hanem,hogy az MSZP-t ennyire utáljákOlvasd, vissza ha érdekel.
offtopic
meszag 2010 okt. 04. - 19:14:56
(77/78)
Hát mennie kell, valakinek el kell vinni a balhét is, no meg önelégültségében a költségvetés készítéséhez igazán értõ szakembert akart kirúgatni, amit még varga is felfogott, hogy most öngyilkosság lenne.. :P
Ez még sok fideszesre vár, lesz még, kell még feketebárány
offtopic
Moldávia bánata 2010 okt. 04. - 18:13:29
(76/78)
Ma már a Magyar Nemzet szellõztette, hogy Matolcsy hamarosan megy, mire Matolcsy kétségbeesetten tagadta, mondván, hogy valami összeesküvés áldozata. Meg hogy nem azért megy, mert megrendült benne a Kedves Vezér bizalma, hanem mert nem tudja irányítani a minisztériumot - ezt már "elemzõk" tették hozzá.
Na most akkor szerinted mi az igazság?
offtopic
Moldávia bánata 2010 okt. 04. - 18:11:06 Előzmény Csengõ-zoli
(75/78)
Ennek alapján meg a fidesz a jó párt, mert jó a politikai marketingje. Az MSZP-é rossz, tehát õk a rossz párt! Te ezt mondod.
offtopic
meszag 2010 okt. 04. - 18:09:36 Előzmény Csengõ-zoli
(74/78)
A zemberek annak dõltek be kis pofám, hogy az MSZP elvette, sõt ellopta... és majd a fidesz, az majd ...és mindenkinek jobb lesz. És igen, a fidesz hazugsága, és önnön közgazdasági analfabétízmusuk miatt most is hiszik, hogy nem fog fájni. :P
Csengõ-zoli 2010 okt. 04. - 16:58:41
(73/78)
Nem Wermerbõl hoztam ki ezt.
Most õszintén,sosem láttál még USA kampányt?
Vagy Oroszt?
Azt gondoltad nálunk másképp mûködik?
Azért válaszoltam rá,mert kapásból azzal kezdtél,hogy a fidesznél így van és a hulye fidesz szavazók...
Erre írtam,hogy ez mindenhol így van, az MSZP kinti kampányszervezõkkel dolgoztatott mindigis ezt spec konkrétan tudom.
Politikai marketing van mindkét oldalon, nem gondoltam volna,hogy ez neked ujdonság.
offtopic
Moldávia bánata 2010 okt. 04. - 16:54:20
(72/78)
A fideszvédelmed nem ebbõl jött le, ennyire nem kéne hülyének nézni senkit. Wermerbõl rögtön kihoztad, hogy de hát hát hát az emeszpé is, meg különben sem baj ez a stratégia, mindenki így adja el magát, kész, ez van, kit érdekel.
Cinikusok gyöngye! :)
Csengõ-zoli 2010 okt. 04. - 16:46:26
(71/78)
Idejössz,hogy a hlyék hogy bedõltek a fideszes marketingnek,ami olyan,mint egy mosópor reklám.
Erre elmondom,hogy minden pártot így adnak el és belinkelem neked az MSZP egy kampányrendezvényét,ahol Mesterházy bikicsinájozik és ebbõl az jön le neked,hogy fideszvédelmi vagyok .
Na nefárassz sírva kérlek :)
offtopic
Moldávia bánata 2010 okt. 04. - 16:43:49
(70/78)
Ja igen, azt még hozzátenném, hogy a politológusoknak nevezett idiótákat hatóságilag tiltanám le a képernyõrõl, s ezt a tegnapiak alapján már nem is lehet kérdéses! Mindegyik a saját szempontjából rebegi el az adott mantrát, attól függõen, hogy melyik oldalon is áll, bár tegnap Kéri legalább kimondta, hogy õ szomorú az eredmények miatt, s nem próbált pozõrködni, mint ez a Török Gábor nevezetû "sztárplitológus". Mert ez azon kívül, hogy ez de jó a fidesznek, meg mennyire rossz a többieknek, mást nem nagyon mondott.
offtopic
Moldávia bánata 2010 okt. 04. - 16:38:31
(69/78)
Nem mintha ez eddig kétséget hagyott volna maga után, csak a te fideszvédelmi kényszered próbálja úgy beállítani, hogy csak egy irányba lehet fújni. Arról senki nem tehet, hogy a narancs holudvarba is tartoznak rengetegen, Wermer is ebben a körben mozgott, akiknek a bab is hús, ha úgy akarják beállítani. A "fülkeforradalom" meg az ehhez hasonlók csak a jéghegy csúcsa.
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 04. - 16:36:16
(68/78)
»A kétharmados fölhatalmazású kormánypártnak láthatólag elhatározott szándéka, hogy korlátlan uralmát az országgyûlés – és az általa meghatározott minden intézmény – megszerzése után az összes önkormányzatra is kiterjessze. E célból különösen az ún. „billegõ” helyeken vetnek be különféle, vagy rafinált, vagy épp durva módszereket. Mondjuk a miniszterelnök körbejár néhány ilyen helyet, hogy demagóg ígéretekkel segítse a nem egyértelmûen jól álló kormánypárti jelöltet, mint Szegeden, máshol meg ügyészségi fenyegetésekkel próbálják lejáratni az ellenzéki jelöltet, mint Újbudán.
Miskolcon mindkét módszer alkalmazására sor került. Az odalátogató kormányfõ itt elõször is arról beszélt, hogy a város számára nagyon nem lenne jó, ha úgymond „ellenzéki tûzfészek” lenne belõle a továbbiakban. Ami egyszerre fenyegetés és ígéret: ha ellenzékiek lesztek, megnézhetitek magatokat, de ha jól viselkedtek, talán nem kaptok ki olyan nagyon. (Ahogyan a kormánypárt szürke eminenciása is elmondta néhány napja, hogyan is képzeli õ el a partnerséget az ellenzéki, illetõleg a kormánypárti önkormányzatokkal.) A miskolciak semmi egyéb, pláne valami különlegesen vonzó ígéretet nem kaptak, ami azt jelenti, hogy a kormánypárti jelölt gyõzelme esetén sem számíthatnak másra, mint a kormány buzgó – netán túlbuzgó – kiszolgálására. Már maga ez a kifejezés is milyen jellemzõ egyébként: „tûzfészek”! Mintha az ellenzék valójában egy gyújtogató banda lenne, amely ha valahol netán meg meri és tudja vetni a lábát, akkor onnan akarja majd lángba borítani a kormány békés építõmunkájának örvendezõ országot! Tudtommal az elõzõ kormányok idején senki nem nevezte „ellenzéki tûzfészeknek” Debrecent.«
/Lendvai L.Ferenc/
kgyuri0 2010 okt. 04. - 16:26:15
(67/78)
Már megint engem próbálsz provokálni, hogy orvoshoz menjek!
A rossz példa ragadós: DojcsTomi már küldte nyilvánosan Debreczenit,
Na és persze a Nagyvezír Frideikusz mûsoban Gyurcsányt!
Én emlékszem.***moderálva***

Zoli, te! Fideszes!!
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 04. - 16:22:30
(66/78)
„A Fideszrõl és Tarlós Istvánról természetesen szó sem lehetett. Tarlósról nemcsak azért nem, mert Fidesz-jelölt, nemcsak azért nem, mert valóban abszurd, hogy Magyarország vezetõ politikai négyese az õ fõpolgármestersége esetén így néz ki: Schmitt Pál köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László házelnök, Tarlós István fõpolgármester – az elsõ három is bõven sok. Hanem azért sem, mert kizárt, hogy én egy pökhendi (1), goromba, mindenkit lekezelõ és kioktató (2), plakát- és melegsátor-betiltó (3) emberre szavazzak. Még akkor sem tenném, ha övé lenne a legjobb Budapest-program a kínálatban. Ilyen értékrendû és stílusú emberekre nem bízunk fõvárost, de még egy Bt-t sem, mondom én, mert egy Bt-hez is legalább két ember kell, és a másikat nem tenném ki egy ilyen partner kényének-kedvének.”

/Mihancsik Zsófia/
(1)-(3): bizonyítékok összegyûjtve: http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=30861%3Amiert-nem-szavaztam&catid=66%3Akoezoes&Itemid=102&limitstart=5
Csengõ-zoli 2010 okt. 04. - 15:06:13
(65/78)
Menj orvoshoz és egy hosszú kezelés után mindent megértesz.
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 04. - 15:00:49
(64/78)
Na, látod, ezért nem érted te pl a 7i7 mûsort sem!

Reménytelen eset is vagy, nem fogod érteni soha!

Csak a szegény mai gyerekeket sajnálom, milyen országban fognak fölnõni, hova fognak szocializálódni?

De, tényleg, mlyen alapon rondítjátok el a hazámat?!
Csengõ-zoli 2010 okt. 04. - 14:58:32
(63/78)
Nem,nem valami különleges lény,de azért ha már vezetõrõl, egy ország vezetõjérõl beszélünk,akkor azt gondolom elvárható,hogy ne adja bizonyos szint alá.
De minek magyarázom itt a tök egyértelmût?
Gyurikám, további jó délutáni gyûlölködést.
Szia
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 04. - 14:55:52
(62/78)
Na látod, ez az:

"Ugyanis a holdjárás és a bikicsunáj nem az a szint,amin politikusnak kéne viccelõdnie."

Szerinted a politikus nem ember, hanem valami égi lény, aki még viccelõdni is másként kell viccelõdjön, nyilván még fingani is ibolyaillatot fingik, mint imádott Nagyvezíretek
Pökhendi megjátszós büdös banda, mi a túróra játsszátok meg magatokat?
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 04. - 14:50:51
(61/78)
Szégyellem, de nem emlékszem, ki rajzolta a nyolcvanas években azt a karikatúrát, amelyen egy úthengert látunk, alatta pedig egy derékig már palacsintává lapított férfit. A férfi még él, amire abból következtethetünk, hogy a szeme pingponglabdaként guvad. Az úthenger vezetõjéé úgyszintén kidülled, ám az övé inkább a méltatlankodástól. S miközben kihajol áldozata fölé az ülésébõl, ezt kérdezi tõle:

– Na mi van, nem látott még úthengert?

Tulajdonképpen ezzel a képpel már el is mondtam, hogy miért mentem el szavazni: azért, mert láttam már úthengert, viszont még guvad a szemem.
/Lévai Júlia/
Csengõ-zoli 2010 okt. 04. - 14:49:51
(60/78)
A politikai merketingrõl beszélgettünk elötted.
Mesterházy egy értelmes ember, nyilván önszántából nem süllyedne erre az alpári szintre.
Ugyanis a holdjárás és a bikicsunáj nem az a szint,amin politikusnak kéne viccelõdnie.
Alpári,ostoba humor a helyi választóknak.
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 04. - 14:46:43
(59/78)
"Ugyanmár,ezt te sem gondolod komolyan,ugye?"

Én nem gondolnám komolyaín, de a Ficesz veyszettül komolyan ígygondolja! Az ám!!