5/10
Pepsi Matthew jan. 03. 23:54:45 5/10
(36/36)
Egyszer nézhető, semmi extra. A CGI brutál gagyi, mintha mesét nézne az ember helyenként, a bunyók sem a legjobbak.
7/10
InteriorLulu 2025 dec. 26. - 17:51:38 7/10
(35/36)
Szerintem egyszerűen amiatt tarthatják sokan B-kategóriásnak, mert a forgalmazó nem küldte moziba. Ha moziban is játsszák, nemigen B-movieznák a filmet, hacsak nem mert valóban kissé régimódi, oldszkúl a sztori, bár ezt én még az előbbinél is kevésbé gondolom érvényes feltételnek.
És ellentétben egy korábbi hozzászóló sommás állításával, szerintem sem csak a költségvetés nagyságán múlik, mi A és mi B - a közbeszédben és a szakmai kritikákban legalábbis biztosan nem. Ilyen-olyan szempontok szerinti minőség, igényesség ugyanúgy meghatározza, ami persze összefügg az anyagi ráfordítással, viszont messze nem okvetlen fedi egymást a kettő.

Ami pedig az eredeti Road House-t illeti, szerintem ekkora, jelen esetben 35 éves időtáv esetében nem érdemes az újat a régivel összevetni, mert hogy egyszerűen nincs releváns összehasonlítási alap, annyira más készítői és befogadói oldalon is az ízlés, a divat, az elvárások, az alkalmazott filmnyelv, minden. Nem is szólva arról, hogy ebben a két filmben a lényeget tekintve csupán a sztori váza azonos: egy a helyi alvilág által is terrorizált, jobb sorsra érdemes csehóban frissen munkába állt kidobó sok erőszak árán végül rendet tesz. Ez azért már önmagában sem túl sok.
8/10
sexykex 2025 okt. 06. - 20:06:50 8/10
(34/36)
Nem tudom mitől B-kategóriás ez az akciófilm, illetve a költségvetésen kívül mi jellemzi az A-akciófilmet? Hiszen a színészeket nem mondanám rossznak és CGI is van már manapság minden filmben. Akció mozi esetében a forgatókönyvet sem kell irodalmi Nobel-díjasoknak írni, sőt…
Azt sem tudom, mitől jobb az eredeti verzió – a nosztalgia faktort leszámítva – hiszen ez sem rossz. Nyugodtan megérdemelte volna a mozit és a magasabb pontszámot.
7/10
gm262 2025 okt. 05. - 18:26:48 7/10
(33/36)
Számomra szórakoztató volt ez a retrós, bunyós film.
8/10
Ferenc Nith 2025 okt. 05. - 01:15:24 8/10
(32/36)
Nem annyira sablonos hírós eksön múvi. Vannak benne jó poénok, és kb. addig hihető is, amíg Gyllenhaal-t egy valódi UFC bajnokkal rakják össze, mert onnantól már kissé gyermeteg, de így is nézhető, főleg pozitív.
8/10
nefefe 2025 szept. 29. - 22:20:29 8/10
(31/36)
Az eredeti egy kult-film volt. Azon kevés filmek egyike, amit többször megnéztem – nyilván azért, mert tetszett. Akkor – 1989-ben – a történet, a karakterek, a szereplők mind újdonságok voltak. Swayze egyik legnagyobb alakítása volt, és Elliott is jó volt benne. A megvalósítás analóg volt, talán ez a természetesség is közrejátszott a sikerében. A mostani változat története nyomokban hasonlít az eredetire, de a kivitelezés sokkal erőszakosabb, látványosabb, az akciójeleneteket nagyon kidolgozták, és a főszereplő Gyllenhaal is jól passzolt a karakterhez. Nem semmi, ahogy kigyúrta magát a szerepre… És a Knox-ot alakító McGregor is nagyon jó volt az őrült megoldóember szerepében. Mondjuk ez nem csoda, hiszen a valóságban ő egy harcművész – ami látszott is a mozgásában. Legalább olyan jó mozi, mint az eredeti, csak másképpen. Összességében egy jól felépített, látványos film, jó szereplőkkel és jó zenékkel, érdemes megnézni.
5/10
pihes 2025 jan. 01. - 14:43:48 5/10
(30/36)
Ez a ki ha én nem, mert nincs elég problémád ÖT/TÍZ
9/10
jonny1980 2024 nov. 29. - 20:46:39 9/10
(29/36)
Szerintem az akció részek sokkal jobbak, mint az eredeti filmben. Nekem 8/10
8/10
trev 2024 szept. 25. - 00:13:24 8/10
(28/36)
Az a fura helyzet állt elő, hogy ez jobban tetszik az eredetinél, miközben a Swayze-féle verziót tartom jobbnak. Ott erősebb a karakterek kisugárzása (még a giccses keretek közé pakolt gonoszé is), jobb a zene, jobb a film hangulata, valahogy kerete és stílusa van az egésznek, ami mégis sokkal inkább korszellem, mint a film jó minősége. Gyllenhaal esetében ez nincs meg, jól hozza a kötelezőt, és kész. Semmi titokzatos sárm, az előtörténetéből is csak annyi derül ki, hogy rémálmai vannak miatta. Valahogy máshogy veszi félvállról az életet, mint Swayze, és ezt legalább sokszor humorosan teszi, ami jól is áll neki. A fő rosszfiú egy stílus nélküli bohóc, nagyívű ambíciókkal, de az eredetihez képest egó és súly nélkül. És valahogy mégis élettel telibb a feldolgozás. A krokodilnak nincs különösebb jelentősége, mégis hozzájárul ahhoz az ábrázoláshoz, hogy ebben a filmben váratlan helyről is felbukkanhatnak veszélyes dolgok különösebb indoklás nélkül, eszelős és/vagy balfácán ellenfelekből pedig nincs hiány. Az eredetire 7 pontot adtam, ez 8.
3/10
nickname81 2024 aug. 09. - 15:55:44 3/10
(27/36)
Az eredeti film nagyon jó volt, jó színészi alakításokkal. ez a mostani számomra nagyon túl lett tolva. Talán már nincs is sok köze az eredetihez. Adhattak volna a filmnek más címet is.
8/10
dlgt 2024 aug. 08. - 00:35:58 8/10
(26/36)
Nagyon kellemes meglepetes! Valami híg cukros szerelmes lére szamitottam, ahhoz kepest meg? Igen kemenyen pufoltek egymast a nepek, volt kes is igen gyakorta, csavaros volt a sztory, voltak terjesen varatlan random flessek, voltak jo - tavolrol sem eroltetett - poenok, jo karakterek, a vege meg atment egy ilyen drive! szeru babaarcu fohos meszarlos busszujaba... Hat en csak pislogtam...:):):)

Jahh es a zeneje vegig marha jo volt! Jarnek egy olyan barba ahol minden este ilyen zene megy, az fix! Film 8/10 zene 10/10
7/10
buncow 2024 júl. 10. - 23:06:30 7/10
(25/36)
Szórakoztató, de az eredetihez képest kicsit alacsony költségvetésűnek hat, és kissé hiányzik belőle a lélek, de nem annyira mint más remakeknél, a karakterek is kidolgozottlanabbak, Jake nagyon jó színész, de nem a legjobban passzoló szerepe. Mcgregor érdekes forma, és mint említettem alapvetően szórakoztató az egész, célját elérte.
6/10
Norbert Szalai 2024 ápr. 21. - 08:57:24 6/10
(24/36)
Az előbb hibáztam.
Természetesen nem Gyllenhall, hanem Gyllenhaal.
Kissé furcsa egy név,az biztos.
:)
6/10
Norbert Szalai 2024 ápr. 20. - 17:35:00 6/10
(23/36)
Jake Gyllenhall színészként eljátsza,hogy harcművész.
Conor McGregor meg harcművészként eljátsza, hogy színész.
Előbbinek nem biztos,hogy szakmai szempontból jó döntés volt ez a szerepválalás.
Még akkor sem,ha tényleg durva,ahogy kipattintotta magát.
Utóbbi meg lubickolt az antagonista roszfiú"szerepében".
Lévén,hogy nagyrészt a polgárpukkasztó,celebkedő önmagát adta.
Amúgy van neki egy sokkal komolyabb másik arca is.
Ez egy dokumentumfílmből dedrült ki számomra.
A film meg amolyan "Nem bántam meg,hogy megnéztem,de ha kihagytam volna,akkor sem veszítenék sokat"
kategória.

7/10
lucashood6 2024 ápr. 14. - 17:09:41 7/10
(22/36)
Macgregor tényleg egy fsz volt:-) Meg szerintem a Florida-i helyszín nem volt szerencsés.
1/10
cellasto 2024 ápr. 02. - 05:55:51 1/10
(21/36)
Nem véletlen, hogy nem ment moziba ez a fos. Hatalmas bukta lett volna.
3/10
Gaddemon 2024 ápr. 01. - 14:20:36 3/10
(20/36)
Nem néztük végig, unalmas, bugyuta film. Az egyetlen, ami nőként számomra élvezhető volt, az a pár jelenet a félmeztelen Gyllenhaallal :D
8/10
Lámai Dala 2024 ápr. 01. - 10:01:05 8/10
(19/36)
Teljesen 1etértek Ahoj poplacsek véleményével, műfaján belül remek darab.
A filmnek nagyon jó hangulata van, JG pedig hihetetlen, hogy mennyire kipattintotta magát.
Jó nagy utat tett meg 20 év alatt, a Holnapután kiscsákójától napjainkig.
A gazdag hülyegyerek szerepében BM sztem nagyon ott van, de egyébként mindenki jó.
A bártulajt alakító JW 89-es évjárat, szval egyidős a PS féle verzióval.
7/10
sakla 2024 márc. 29. - 13:18:01 7/10
(18/36)
6-7 között van valahol. Amilyen siralmas a jelenlegi felhozatal ahhoz képest ez egész nézhető volt.
7/10
itsme1 2024 márc. 29. - 06:48:11 7/10
(17/36)
Az előző hozzászólóra reagálva: nekem speciel a papné, aki jelen esetben a leszálkásított Gyllenhaal, és nem izgat, ha a kánon fikázza bunyós filmeket (miközben persze mindegyiket megnézik).