Téma: Párharc

Bonitó 2023 dec. 02. - 19:34:04
(19/19)
A csütörtöki adást nem láttam, így most csöppentem bele véletlenül, a Mokka pénteken sugárzott adásába. Ahol szerepelt Párharcból kiesett pár Rékasi Zsigmond és a barátnője Melitta. Ők voltak a vendégek, mint a Párharc c. műsor csütörtöki kiesői.
Kapcsoltam volna tovább, de megütötte a fülemet, hogy Zsigmond, milyen flegmán beszél?! Így tudtam meg, hogy Zsigmond és barátnője Melitta már nem egy pár a műsor óta.
Orosz Barbara, mint műsorvezető meg is jegyezte, hogy " Barátként váltatok el, ahogy látszik most is a viszonyotokból !" A helyes, szőke Melitta erre lelkesen bólogatott. De Zsigmond közbevágott és a következőt mondta:
" Emberileg szerintem elfogadjuk egymást, tiszteljük a másikat, fogalmazzuk inkább így! - javította ki Orosz Barbarát. " Majd így folytatta: " Azért a barátság egy nagyon bizalmi dolog, nálunk ez megszakadt. Más utat járunk, de ezzel nincsen semmi gond." - magyarázta Zsigmond.

Bevallom, nagyon megsajnáltam Melittát! Szerencsére achmann Péter is! Ezért segítségére sietett Melittának a kérdésével, hogy ő most hogyan érez ezzel kapcsolatban amit Zsigmond előadott?
"Én elfogadom az ő döntését, én tudnék a barátja lenni, de ha ő nem szeretne, akkor én sem" – válaszolta a megalázott lány. Eddig nem csalódtam a Rékasi klánban! Azt nyújta öreg és fiatal, amig gondoltam is róluk!
Bonitó 2023 nov. 25. - 10:11:49
(18/19)
Cirkusz van, kenyér már nem is kell! De Gáspárék kellenek a csatornának! Együtt agonizálnak. Jóformán egy játékot sem vállalnak, de még mindig nem estek ki?! Győző úgy tud, olyan szánalmasan, undorítóan, idegesítően vergődni minden feladatnál, hogy az már mindennek a csimborasszója! Mondhatnám azt is, hogy már-már polgárpukkasztó?!
Ez kell a nézettség miatt?! Pedig nem kötelező nézni! És mégis nézem én is, mert már annyira rossz az egész, hogy szinte már jó??!!

Úgy látom, hogy mindenki az erős párokat akarja és fogja is kiejteni, természetesen. Attól tartok, hogy a végén ez két szerencsétlen roma pár fog nyerni?! Holott Győző a férfiatlan, bátortalan, beszari ezekhez a feladatokhoz! Azt mondja a sunyi, sunnyogó roma, hogy " ő egy gyermek, akire feleségének vigyáznia kell?!" Közben sokszor úgy ordít a feleségével, hogy megérdemelne hátulról egy szívlapátos tockost! Hogy mégis miért vállalták el ezt a műsort, ami végképp nem passzol hozzájuk?! Tudjuk!
És azt is tudjuk, hogy persze tesznek rá vastagon, hogy mit gondolnak, mit írnak róluk Hiszen nekik akkor is hawaii, dizsi, napfény van!
omama2 2023 nov. 25. - 07:57:25 Előzmény Bonitó
(17/19)
Tökéletesen igzad van !! Győző egy idegbeteg semmirekelő, buta, ügyetlen és csak a cirkuszolás. Csodálom, hogy Bea még bírja. Nem kellene mindent elvállalni. Csak magukat égetik.
lacuspapa 2023 nov. 23. - 22:19:39
(16/19)
Sajnos megint bebizonyította Buci ,hogy az ő döntése a játékosok sorsa! Akitől nem akarja, nem fogadja el a válasz javítását, ill az óvodás szerelmének becenevét sem.

jesolo 2023 nov. 22. - 21:37:08
(15/19)
Azért a Rékasi család se kutya, mindketten osztják az észt.
lacuspapa 2023 nov. 15. - 22:26:50
(14/19)
Sajnálatos , hogy a játékvezető /Buci / ilyen részrehajló. Engedte Győzőnek a CSALÁST ! Kezdetben rászólt ,hogy NE fogja kézzel a siklót, utána mégis hagyta. SAJNÁLATOS ! Kár, hogy a másik csapat nem láthatta, nem tudott óvni. T Buci, Kérjük a -sportszerűséget betartani !
3/10
nikato 2023 nov. 08. - 13:27:19 3/10
(13/19)
Én bírom Győzőéket, csak nem értem, ha valaki pánikbeteg, nem tud úszni stb., miért vállalja a felkérést?
Zsigmond tiszta apja. :D Dávid és Alexandra nekem azért furák, mert Dávidot Grétával láttam az Ázsiában, nemrég néztem vissza megint, nagyon fura másik nővel látni. (Grétával nekem szimpatikusabb volt, nyilván Ők érzik persze.)
Fanni és Armand ugyanazt csinálják, mint az Ázsiában, a Párharc óta szakítottak is, csodálom, hogy ez a szegény srác eddig bírta a hisztérikát...
Bonitó 2023 nov. 06. - 22:01:31
(12/19)
Először is, a celeb páros reality verseny új szezonjában szereplőket ( Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand, Király Peti és Király Anna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Salander Dorina és Provoda Jodes, Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta, Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, Stana Alexandra és Meggyes Dávid ) nem igazán ismerem. De ez nyilván az én celeb ismeretlenségi hibám?! 😉
Gáspár Győző és Gáspár Bea szereplése kimondottan zavar, mert minden km-kőnél ott vannak. Ennél már csak a csatornák "belterjessége" zavar! Az Ázsia-Expresszt sem néztem Győző miatt!

Az pedig mindennek a csimborasszója volt, hogy Gáspárék a "Sztárban Sztár" tegnapi műsorában is megjelentek a színpadon??? Bejelentették, hogy szerepelnek ebben a műsorban, ergo promoztáztak ezt a műsort??? Blöe.......( Egyébként, sokáig semmi gondom nem volt a Gáspár családdal, de most már azért ami sok, az sok (k)!

Ráadásul még az is kiverte a biztosítékot, hogy Gáspárékon kívül, az Extra produkció nem más volt, mint az, hogy Tóth Gabi előadta az új dalát, táncova rá új párjával?! Ez aztán tényleg csak egy fricska volt az ellenség felé??!! )
Bevallom az viszont tetszett, hogy ugyanakkor, a zsűri társak Majka és Pápai Joci szét oltotta Tóth Gabit. Sokan derültek Majka beszólásán, hogy "Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak! " 😮
olahmiki1959 2023 nov. 06. - 04:32:31 Előzmény Roland75
(11/19)
Attól viszont én kaptam hülyét, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea ebben is benne van!
Ezektől soha nem lehet megszabadulni?
1/10
Roland75 2023 nov. 05. - 17:11:31 1/10
(10/19)
Az idei kezdési időpontja miatt tuti nem fogom nézni, pláne hogy a "versenyzők" javarészéről foggalmam sincs kicsoda.
meggymálna 2023 máj. 30. - 12:06:02 Előzmény bkedit
(9/19)
Port. Hu egy trehany nem törődiom oldal lett sajnos...
Nem is etdekli őket az észrevételeink.. .
Tobb helyen tartalmat se irnak még jobb sorozatoknál se. Pl vidéki doktor török sorozatnal sem... ...Hibákat nem javítanak stb....

10/10
bkedit 2023 máj. 19. - 12:19:25 10/10
(8/19)
Kedves Port.hu, így 2023-ban a II. évad 10 része táján, sőt már rég elvárnám, hogy a jelenlegi játékosok nevét olvashassam, és ne a tavalyit.
1/10
bsand 2023 máj. 17. - 14:42:44 1/10
(7/19)
átlátszó álrinyálás a semmi "küldetésektől". jajj, segíts, ments ki innen, úgy fééélek, jajj , jajj
10/10
Zsuzsi66 2022 nov. 01. - 15:23:47 10/10
(6/19)
Szerintem nagyot vert a tv2 az Rtl- re ezzel a műsorral. Sokkal izgalmasabb, mint a hasonló Nyerő Páros. Én nem nézem az insta kommenteket. Én végig izgulom. Nem szokram pontozni, de most kényszert éreztem az adott irreálissan alacsony pontszámok miatt! Szuper izgalmas, még több ilyen jöhet!
Bonitó 2022 okt. 28. - 20:26:53
(5/19)
A műsor elkezdődött október 17-én. Ahogy elnéztem, ez műsor talán a "Nyerő páros" ikertestvére is lehetne?! :) Na jó, itt-ott némi eltéréssel. :)
A műsor szereplőiről, viselkedésről, első blikkre az alábbiakat gondolom:
- Heatlie Dávid és Heatlie Dóra: Azt tudom, hogy Dávid az énekesnő, Csepregi Éva fia.
Aki"Farm" c. műsorban kezdett el show műsorban szerepelni. A műsorból hamar kiesett, ezért "mély nyomot" nem hagyott a nézőkben. Azóta a párjával már több hasonló műsorban is szerepeltek. Olyan érzése van az embernek, hogy ők egy maguknak való páros. Nem lehet rájuk konfliktusokra számítani, nem is szerepeltek jól az ilyen műsorokban. Tegnap ők voltak a második páros, aki kiesett a műsorból. Dóra eléggé sértődékeny ember, gond is volt belőle, de már okafogyottá vált a dolog, mivel kiestek a játékból. ( Ráadásul mellé fogtam, mert azt hittem, hogy Dávid apja a Neoton gitárosa, Végvári Ádám, mert olybá tűnt, hogy nagyon hasonlítanak egymásra?!)

- Kulcsár Edina és Varga Márk: Jelenleg igen megosztó a párosuk. Életük "háttér története" a médiának köszönhetően egy nyitott könyv. Még azoknak is, aki keveset tudna a bulvárról. Nem tisztem ítélkezni felettük. Kíváncsi vagyok hogyan játszanak. Aztán a játékra vagy rányomja bélyegét az "előítéletes kórtörténet" majd meglátjuk?! A roma énekesről előzőleg nem hallottam.

- Gáspár Evelin és Varga Attila: ( később kapcsolódtak a műsorba! : ) Evelin szinte az ember szeme előtt nőtt fel. Ha néztük a show műsorukat, ha nem. Én az Ázsia Expressz c. műsorban láttam, ahol a nagybátyjával G. Zsolttal szerepeltek. Evelin akkor ügyesen nátszott, intelligensen irányította Zsoltit, és a nézők, fórumozók kedvelték őket.

- Aryee Claudia Dedei Tücsi és Sofron István: Ezt a párost nem ismerem. Kulturált párosnak tűnnek.
- Gyenesei Leila és Monoki Lehel : Őket sem ismerem. Viszont Leila exférjét Feke Pált azonban ismertem és szimpatizáltam vele. Jelenlegi párja talán azért nem szimpatikus eddig. De majd meglátjuk. Az a mondata nem tetszett, amikor meglátta Csokit és párját, "hogy ha tudja, hogy egy valóságshow szereplővel kerül egy műsorba, nem is vállalta volna a szereplést!. " Érdekesek Lehel grimaszai, és megjegyzései. Leila egyenlőre szimpatikus, mert volt egy empatikus húzása.

- Chris Tanoh Csoki és Egedi Hedda: Nem ismerem a párost. Hedda őszinte embernek tűnik, de Csoki egy hisztigép férfi létére. Csoki a Való Világ 9 -ben szerepelt. De! Talán már az elején kizárták a játékból agresszió miatt. Női játékoshoz dobott valamit. De úgy látszik, felejtős lett a történet?! Furcsállottam, hogy visszakerülhetett a médiába?! Kicsit viselkedés zavarosnak tűnik?! De mi nézők tudjuk, hogy ez kell a csatornának, aki beleáll minden konfliktusba. És nem fél a konfrontálódástól! :)

- Varga Viktor és Zsembera Liliána: Viktort nemcsak énekesként ismerem, hanem több műsorban is láttam szerepelni. Nekem szimpatikus. A kinézete miatt megosztó személyiség. De egy intelligens, kreatív, színes, jólelkű, tiszta szívű, őszinte figura. Tetszett, hogy milyen lelkiismeretesen próbáltak dönteni párjával a hátráltatás kapcsán.
- Gaál Noémi és Bán Tamás:
A párosból Noémit ismerem csak a képernyőről. Látszatra és első blikkre egy szimpatikus, egyszerű páros, akik nem hiszem, hogy sok vizet fognak zavarni. Az látszik, hogy nem egy nagy bulizós, társasági emberek. Tetszett ahogy bátran leugrottak ma és az is, hogy Noémi állandóan mosolyog. Úgy érzem, esélyük van arra sajnos, hogy ők lesznek az első kiesők. És igen, Noémi és párja első esett ki a játékból.

A műsorvezetőről annyit, hogy Stohl András vezeti a műsort. Meglepően visszafogott ebben a show műsorban. Ugyanakkor hétvégeken a Dancing with the Stars c. műsorban Lékai Kiss Ramónával úgy ordítanak, mint a sakál!:) De közel sem nevet annyit, mint Sebestyén Balázs a "testvér műsorban!"
Kíváncsi leszek a nyertes párra?! (Most még megtippelni sem tudnám, hogy ki fog nyerni?!:)
1/10
zazee 2022 okt. 25. - 00:15:58 1/10
(4/19)
Pechemre belenéztem, ritka undorító műsor! Itt nem az a lényeg, hogy ki mit tud, kinek milyen erényei vannak, vagy milyen a fizikai állóképessége hanem, hogy ki milyen undorító, gerinctelen, primitív féreg tud lenni! Arról nem beszélve, hogy a szerkesztők úgy alakítják a storyt, hogy romák és a magyarok egymás ellen szervezkedjenek! Ezt a kártyát kár volt kijátszani a nézettség kedvéért, ocsmány dolog!! Csak meg kell nézni a közösségi oldalakon a kommenteket, ahogy a nézők egymásnak esnek. Éppen elég feszültség van a világban, ilyen aljas módon felesleges fokozni! Néhány "celeb" pedig már olyan szinten színvonaltalan és irritáló, hogy az embernek kinyílik a bicska a zsebébe. A kereskedelmi csatornák képtelenek olyan műsort készíteni, ami valóban szórakoztató és közben értéket is képvisel! Szánalom!!
1/10
HunKrisz 2022 okt. 19. - 22:17:36 1/10
(3/19)
Belenéztem. Gyenge eresztés.
8/10
Picurkacicurka 2022 okt. 19. - 22:05:40 8/10
(2/19)
Monoki Lehel igen nagy mellénnyel érkezett, mint a játék - szerinte - egyetlen esélyes nyertese. Azok után, amit ígért, és ahogy annak idején az Exatlon versenyzőit osztotta, valami sokkal többet vártam tőle, nem ezt a bénázást.
olahmiki1959 2022 okt. 16. - 06:25:35
(1/19)
Azt nagyon szeretem - most sincs másképp, úgy látszik, ez nem fog változni -, amikor úgy pontoz valaki, hogy a műsorból még egyetlen adás sem ment le!!!...:)