gonsoz42 2010 máj. 18. - 01:29:45
(6/26)
szerintem is jól bírta a korelnök. ha hibázott, akkor viccet csinált belõle. riszpekt ;) ha már úgyis akcentussal nyomta.
asszem az Infórádióban volt, h 56-os menekült és nemtom hány éve tért vissza Mo.-ra.

Dúró Dóra hangja viszont kifejezetten fájt... brrr... még LI-é sem ilyen szörnyû.
orgyen 2010 máj. 15. - 13:25:38
(5/26)
Idézet:
"Hát itt említem meg, ogy HorváthJános koörelnökúr mem eghykicsit szenilis, igen csak zavaros és semmiképpwen sem odavaló stárgya volt a szónoklatának.
De, ha tényleg 89 éves, igazán jól bírta."

Tisztelet, becsület a korának és a multjának, de:
- tidom hogy szokás a korelnököt szerepeltetni,
- akármilyen is volt valaki korábban, ha már ennyire szenilis akkor vonuljon vissza mert ország-világ elõtt bohócotcsinál magából és végül is EZ marad meg az emberek emlékezetében:
*hetet-havat összehordott,
*az alkalomhoz egyáltalán nem illõ szövegeket is hablatyolt,
*állandóan belesûlt a saját mondataiba. Többször elõfordult hogy teljesen értelmetlen mondatai voltak (lehet hogy a szeme átugrott néhány sort),
*alig tudta kiolvasni a nehezebb szavakat: pld. az LMP-nek 3-szor is nekirugaszkodott mire ki tudta mondani,
*ugyanazt a sort mégegyszer olvasta "ja ez már egyszer elhangzott", ez vicces de nem ott, abban a helyzetben,
*összekeverte a neveket (pld. Mesterházi Miklós stb.)

Tisztelet becsület neki, de ebben a korban és állapotban vissza kellett volna már vonulnia és a dédunokáival törõdnie. Szomorú volt nézni szánalmas kínlódását.

Nagyon csúnya dolog volt azoktól akik ebbe a helyzetbe hozták.
toshiba321 2010 máj. 14. - 19:44:26
(4/26)
Én is láttam az alakuló ülést végigkísértem az elsõ perctõl az utolsóig. Az idõs Horváth János - akirõl nem tudom hogy hányan tudják de az 1945-ös országgyûlésnek is tagja volt az FKGP-színeiben és nem mellesleg közgazdaságtan professzor - szerintem nagyon is értelmes és reális dolgokról beszélt az hogy néha zavaros volt esetleg annyit tudok mondani 89 éves. Bajnai szavaira odafigyelni hááát nem tudom amit mondott annak esetleg Alice csodaországában lenne sok értelme de ez a valóság de mit várunk az elmúlt 8 év alatt végig csak mellébeszéltek. Bár teszem hozzá hogy az új kormánytól sem várok valami csodát de bízom benne hogy legalább egy minimális változás talán fog történni és végre tényleg - igaz lassan - az ország elindulhat egy jó irányba.
kgyuri0 2010 máj. 14. - 19:24:05
(3/26)
Látom, a közvetítésdnek nincs külön topikja.

Hát itt említem meg, ogy HorváthJános koörelnökúr mem eghykicsit szenilis, igen csak zavaros és semmiképpwen sem odavaló stárgya volt a szónoklatának.
De, ha tényleg 89 éves, igazán jól bírta.

Annak idején VörösûVince köszönteni akarta az ülésteremben vendégként helyet foglaló német párt küldöttségét(CSU: c.s.u!), és így szólt: "köszöntöm a csu jelenlévõ képviselõit". Ezután csak egyszerûen Csú-bácsinak csúfolták a pajkos képviselõk.

Ehhez képestHorváthJános jól teljesített.

Bajnai leköszönõ beszédére jól odafigyelni érdemes lett volna, hosszú ideig az utolsó értelmes és intelligens szavak voltak ebben a gyönyörû épületben.
diagnes 2010 máj. 14. - 13:57:17
(2/26)
Milyen "lényegre" gondolsz?
juzer 2010 máj. 14. - 10:12:49
(1/26)
Megkezdõdik a cirkusz, hogy ne figyeljünk a lényegre...