Téma: Piranha 3D

7/10
PivarnyikKrisz 2011 jan. 09. - 14:03:24 7/10
(41/101)
Nem nagy elvárással ültem be a filmre. Mikor megláttam az interneten,hogy meg fog jelenni hamarosan a mozikban,meg akartam nézni,de mikor megláttam itt az értékelését inkább lemondtam róla. Aztán mégis beültem rá a haverjaimmal és azt hittem,hogy borzalmas lesz és fölösleges pénzkidobás.

Jól kezdõdött és azt kell,hogy mondjam,hogy az utolsó jelenetektõl eltekintve aránylag jó kis film volt. Ijesztõnek abszolút nem volt ijesztõ,inkább csak gusztustalan.
Az egyik értékelés(filmtekercses) tökéletes összefoglalása a filmnek: „. Fogak és mellek háborúját tehát – a horrorfilm-történetben talán elõször – utóbbiak nyerték.”
Igen,azért nagyon jó nõk voltak benne, de erre a trailer megnézése is tökéletes lett volna.

SPOILER!!!:
A végén már azt hittem happy end lesz, de mikor a „felnõtt piranha” kiugrott a vízbõl és magával rántotta a csávót, akkor elég nagyot röhögtem.
Még hozzátenném ,hogy a sebesültek,vagy a megcsonkított hullák amiket szétmarcangoltak a piranhák, nem kicsit voltak gusztustalanok.
SPOILER vége
Mindent összevetve 10/7.
2/10
ariskerase 2011 jan. 09. - 09:35:17 2/10
(40/101)
Láttam de már bánom nekem nem tetszett.
9/10
jololo 2011 jan. 09. - 09:31:20 9/10
(39/101)
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval,
szerintem is rendkívül látványos, és igazán meglepett hogy 3 számomra ismert szereplõ is benne volt. Jerry O'Connell a Sliders-bõl,
Carlos a született feleségekbõl, és a Vissza a jövõbe-bõl a doki is szerepet kapott :P
Teljesen nézhetõ horror, jó csajokkal, szép helyszínnel, néhol humoros részekkel.
A strand elleni támadás amúgy, ha nem fürdõruhában lettek volna az emberek tiszta partraszállásos hangúlatú, Ryan közlegény megmentése színvonalú kb a látvány.
Összességben nekem 8-9 mint horror.
Roti1 2011 jan. 09. - 00:34:37
(38/101)
Ma néztem meg a filmet moziban 3D-ben. Magáról a filmrõl, mint olyan nincs sok mondanivalóm. Tucathorror az 1980-as, 90-es évek szintjére tehetõ azaz kb. annyira vehetõ komolyan, de ha eleve így állunk hozzá és mnincsenek túlzott elvárásaink, akkor szerintem abszolút nézhetõ, viszont ami engem megfogott az a látvány. Igaz ehhez 3D-s vetítés és szemüveg szükségeltetik mert otthon monitoron nézve szerintem, az sem nyújt felejthetetlen élményeket de így nekem a látvány meglehetõsen tetszett.

Nem tudom egyben osztályozni a filmet ketté kell bontanom:

a sztori 4/10
a látvány (3D-ben) 10/10
1/10
Slip84 2011 jan. 08. - 22:34:31 1/10
(37/101)
Most néztem meg pár órája a filmet. Jobban jártam volna ha várok pár napot és megnézem a *ilm+ -on :D rz kb olyan kategóriás film. A végérõl már kijöttem, életem legrosszabb filmje volt az biztos :) Ezt a filmet nem tudnám kategorizálni, annyira rossz volt számomra.
10/10
kazsagx 2011 jan. 08. - 21:23:01 10/10
(36/101)
Én tegnap láttam moziban ,nem tudom.... nekünk nagyon tetszett ! A 3D hatás is bejött ! Szerintem igen is érdemes megnézni !!!
8/10
kid joe 2011 jan. 08. - 19:14:54 8/10 Előzmény Bigpapa
(35/101)
Ez egy horrorparódia, a legtöbb állatos horrorban van h az állat ráordít/hörög/sziszeg stb. az áldozatra, akk miért pont a piranha legyen kivétel?:P Ez a film nem akar többnek látszani mint ami valójában és ezért szórakoztató :)Kb olyan mint a Hullajó és A dög
7/10
Horcsogg 2011 jan. 07. - 22:58:12 7/10
(34/101)
Ez ilyen, ez meg mi a fene volt kategóriájú film :P
Végül is jól szórakoztam, sok szép csöcsöt láttam, 10/7!
Bigpapa 2011 jan. 06. - 11:23:27
(33/101)
Atya ég!Kinek gyártanak ilyen filmeket? :) Gondolom,úgy hiányzott ez a film a mozikból,mint egy falat kenyér :) Böe
Már a bemutatója is idióta.Megállnak a Piranhak és vicsorognak a csajra :)))
7/10
Ze74 2011 jan. 02. - 14:17:11 7/10
(32/101)
Egyik pillanatban izgultam,másik pillanatban röhögtem.
Tetszett:Dreyfuss-al kezdték,gondolom a cápa miatt nem volt véletlen,
Rhames értelmetlen halála,
O'connell tapló szerepe(ezt mindig ilyen szerepekkel találják csak meg?!)
Végeredményben tetszett,és az eddig látott Piranha filmek között is a legjobb.
abgeschminkt 2011 jan. 01. - 10:01:02
(31/101)
Nekem is tetszett, tele volt horror-gegekkel, volt benne tisztelgés a Cápa elõtt (Richard Dreyfuss epizódszerepe), a mai horror fanatikusok elõtt (Eli Roth) és minden ami egy horrorhoz kell: bugyuta sztori és vér. A megcsonkított cuccokkal nem sokat szaroztak, azt úgy odarakták ahogy azt kell és mivel abszurd az egész, itt is voltak poénok.
Hogy a Piranha-t hogyan kell 2010-ben újraértelmezni, maradéktalanul megcsinálták.
cometzjeah 2010 dec. 31. - 13:16:18
(30/101)
nekem nem tetszett annyira..
egyáltalán nem lehet félni rajta meg még megijedni se.. ez olyan 6/10**
inkább ilyen nevetséges az egész film .. mondjuk amikor a csávónak leharapja a f*szát és utána mutatják h felállva harapta le mert, a vízbe úgy tûnt h áll .xdxd
meg a csajnak matracban ül a vízen és a seggét harapdálják .. ez jó kis idõ pazarlás ez a film, nem érdemes megnézni..mondjuk aki nevetni akar mert ez inkább olyan film mintsem, h horror az nézze meg ..xd:ddddd
cineplex 2010 dec. 30. - 23:58:57
(29/101)
Most néztem meg pár órája. A 3D annyit nem dobott rajta, de különben meg ízlések és pofonok kategória. Igaz hogy számítottam némi vérengzésre, de a készítõk azt a határt sikeresen túllépték. Hogy ez kinek mennyire jön be, majd eldönti, én azt mondom kicsit túl erõs volt az 10-15 perces rész az öbölben - igaz hogy az eredetiben is voltak hasonló megmozdulások - már-már a szórakozás rovására ment. Ilyen véres filmet rég láttam, a humor nagyon kellett, de érthetõ hogy a vége felé miért poénkodtak kevesebbet. Habár eléggé felemás érzéseket keltett bennem, azért kíváncsi leszek a Piranha 3DD-re is.
MEN 2010 dec. 29. - 22:18:56 Előzmény Csekély értelmû medvebocs
(28/101)
SÕT! Tavaly érdekesebb volt leírni hogy 2010 és még érdekesebb lesz leírni hogy 2012 :D :)))
9/10
Hugenotta85 2010 dec. 29. - 14:20:43 9/10
(27/101)
Nekem nagyon bejött a film, igazi ZS kategória kizárólag a mûfaj kedvelõinek. A színészi teljesítmény szánalmas ezért is olyan jó hogy leírtanak benne szinte mindenkit. Ajánlom mindenkinek a gyilkolászós tömegjeleneteket, amikor a vízbõl kiugráló statiszták röhögve imitálják a félelmet. Én tuti megnézem még néhány haver és 2 - 3 üveg Unicum társaságában. Garantált szórakozás mindenkinek!

10/9
2/10
kittus196 2010 dec. 27. - 09:49:40 2/10
(26/101)
Ez egy elképesztõen rossz film!!!Egyszer-egyszer még nevetni is tudtam rajta, de csak már kínomban mert szerintem nagyon gagyi! De hát izlések és pofonok....Én tuti nem fogom mégegyszer megnézni!!
gregorios 2010 dec. 23. - 11:51:29
(25/101)
Hello!

Meg tudná valaki mondani, hogy milyen színkódolású szemüveg kell a filmhez? vörös/cián? magenta/zöld? vagy egyéb lehetõség... Nem találok rólla infót sehol. Köszi
10/10
AuSS 2010 dec. 19. - 20:24:31 10/10
(24/101)
Feliratosban sokkal job, higgyétek el;)
A Kilencedik Légióval is így voltam
Csekély értelmû medvebocs 2010 nov. 19. - 14:24:31 Előzmény Numudal
(23/101)
2011.január.6-án fogják bemutatni a magyar mozikban azt nem tudom mikor kapható DVD-én.Tök érdekes érzés ez leírni hogy 2011 (:
7/10
The Man Who Laughs 2010 okt. 26. - 23:26:10 7/10
(22/101)
Szórakoztató megidézése a b kategóriás szörny filmeknek. (Minden mozzanatában veri a Snakes on the Plane-t aminek, szintén valahogy így kellett volna kinézni). Az elsõ dolog ami mindenképpen üdvözölendõ, az a valóságos erõszakorgia. Végre egy tini-horror ami bemeri vállalni az eszetlen vérengzést. A sok formás nõi kebel látványáról, nem is beszélve. Az effektek és a látvány is jól meg lett csinálva. Sajnos azonban még is csalódtam egy kicsit. Sokkal több humort/iróniát vártam volna. Hiába van nekünk egy zseniális Christopher Lyod-unk mint zakant tudós és emellett még pár humoros jelenetünk és kikacsintás (Richard Dreyfuss -A Cápa haltudósa - horgászik az elején) mesze nem válik olyan mûfaj paródiává, mint az elõzetes alapján. Emellett pedig a forgatókönny durván sablonos, persze egy ilyen filmtõl nem vár az ember túl nagy eredetiséget és engem is csak a film legelején zavart ennek a hiánya. Ellenben Aja jó munkát végzet rendezõként, ügyesen teremtett hangulatot és feszültséget. Viszont a karakterek (mûfajhoz képest) logikusan viselkedtek és a színészek sem voltak rosszak (perszer eltörpültek Lyod mellet, azzal a két jelenetével ellopta a showt)

Összességében nem bántam meg, hogy megtekintettem. Jó kikapcsolódásként szolgált ez a kb.: 1,5 óra, de továbbra is a Tremors a legjobb szörnyfilm (kivéve: a mûfajteremtõ Cápát) és mûfaj paródia számomra.

Azért szívesen megnéztem volna, moziban 3D-ben. Kár, hogy valószínûleg erre nem kerül sor már.

6,5/10