Pikacsu 2014 márc. 20. - 21:33:27 Előzmény Meklód fia
(5/25)
Akkor viszont zseniális.
Meklód fia 2014 márc. 20. - 17:23:16
(4/25)
a silány magyar cím valószínûleg jobban tükrözi a film minõségét, mint az eredeti. Már érted? :)
Pikacsu 2014 márc. 20. - 15:35:31
(3/25)
A magyar cím adó ezt viccesnek érezte, mert ha véletlen õ is erõltetetnek, azt hitte másnak vicces lesz?
Vagy szar.., ezzel próbálta elterelni a figyelmet, hogy nem tudta lefordítani a címet?:)
Pszichoapu 2014 márc. 20. - 08:34:47
(2/25)
A cím gondolom a "szolgálunk és védünk" áthallására épít, szerintem nem annyira fantáziátlan, de persze a film ettõl még bõven lehet moslék. Az ilyen buddy-cop filmektõl az ember elvárja a csattanós poénokat az egymás folytonos zrikálását, szívatását, de az elõzetesbõl ítélve tényleg amolyan erõltetettnek és befejezetlennek tûnnek a gag-ek. Még megvárok pár véleményt, mielõtt kicsengetem a mozijegy árát, mert újabban egyre megfáradtabbak ezek a "vígjátéknak" titulált akármik és ha el sem röhintem magam, akkor inkább megkímélném a pénztárcámat.
7/10
Nico71 2014 márc. 12. - 15:23:57 7/10
(1/25)
Egyszer nézhetõ, szórakoztató film. Mozijegyet nem igen éri meg, amolyan szombat esti tévéfilm.
Az alapsztori jó lenne, de Kevin Hart nagyon kiforratlan színészecske, humora kisebb, mint a po... szája. Lényegében lökött módjára ömlik a szó belõle. Aki pedig sokat beszél, az keveset mond!
Nagyon sok poénos jelenetet elkezdenek a filmben, de a legtöbbször olyan érzése van a nézõnek, mintha nem fejeznék be, mintha a nagy csattanó kimaradt volna. :-o Például, mikor odamegy Kevin Hart a rocker motorosokhoz, mindenféle konkrét poén nélkül szövegel, majd Ice Cube is odamegy, elráncigálja és evvel lesz vége a jelenetnek. ??? :-o
Persze Ice Cube-tól sem várhatunk valami nagy alakítást, hiszen még soha nem közelítette meg a színészi mérce alapfokát sem. De a Tor-túra filmekben legalább humoros volt olykor.
A film rendezése és vágása kifejezetten idegesítõ néha! Értelmetlen, logikátlan.

Port.hu-tól ilyet még nem láttam 8 filmelõzetes van hozzá. :-) Õrület! Szinte az egész filmet feltehették volna ennyi erõbõl :-)))