napraforgó jan. 05. 05:24:24
(35/35)
Az első rész alapján kicsit irreálisak a szereplők. Nem hiszem, hogy van olyan apa, aki a felnőtt fia helyett bevállalja, hogy csődbe vitte a bankját elherdálva a befektetők pénzét. Több milliárdot. Nem hiszem.

A felesége, miközben folyik a TEK-es kutatás a házban azon nyavalyog, hogy hozzon már neki valaki egy pohár pezsgőt a másik szobából. Van ilyen? Biztos nincs.
"Csilluka", vagyis Lara meg azon nyavalyog, hogy nehogy elvigyék előle a boltból a kinézett méregdrága szandált. Hihető ez? Nem.
Normális emberek, ha rájuk tör a TEK becsinálnak és szólni sem mernek.

Mint ahogy az sem, hogy valakinek van otthon a ládafiában 180 millió forintja máról holnapra csak úgy, hogy letegye az óvadékot a "keresztfiáért". És az sem valószínű, hogy a törvényes fia ezzel a rengeteg pénzzel ott szobrozik a börtön előtt egész éjszaka és nem jut eszébe az, hogy az apja hagyja gürizni egy benzinkúton bagóért, amikor ennyi pénze van a ládafiában. És még csak meg se fordul a fejében, hogy megpattanjon a pénzzel. Hihető ez? Szerintem nem.
hoyabella jan. 04. 23:59:03
(34/35)
Az első két rész nekem tetszett, rengeteget nevettem. Egy kis komédia, egy kis szatíra, egy kis szarkazmus, kifigurázás - szinte minden benne volt, amin nevetni lehet. A legjobban a harmadik rész előzeteséből vett "majd a dénes megmondja" - mármint, hogy Guba Antal valóban Fejes István fia-e? Dénes = DNS ! Óriási poén!
nagysanyi100 jan. 04. 23:58:21 Előzmény liw603
(33/35)
A UPC Magyarország hazai integrált infokommunikációs szolgáltató volt. Majd a Vodafone lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. 2021-ben szűnt meg teljesen. A Upc sosem foglalkozott film, vagy sorozatgyártással. 😁😁😁
1/10
Roland75 jan. 04. 11:31:58 1/10
(32/35)
Elgondolkodtat hogy van-e még lejjebb...
7/10
Nocsak1 jan. 03. 22:48:42 7/10
(31/35)
Engem is kicsit felcseszett a béna variálás az első rész kezdési időpontjával. Pláne annak fényében érthetetlen, hogy a szombati főműsoridőben és vasárnap délután is megismétlik. Ennyire azért nem kellene fosniuk a Házasság első látásrától.

Ugyanakkor az első két rész alapján szerintem nem olyan rossz, részemről adok neki egy hetet. Ez nagy szó, mert a Drága örökösök utolsó évadánál, a Hotel Margaretnél, vagy éppen tavaly a Szomszéd tehenénél az első rész után már többre nem voltam kíváncsi.
janderka jan. 03. 21:43:38 Előzmény liw603
(30/35)
HBO-ra gondoltál?
liw603 jan. 03. 21:27:22
(29/35)
Szégyenteljes bugyuta gagyi förmedvény! Ordít róla ,hogy a Keresztanyu és a Drága örökösök egyenes ági leszármazottja. Ugyanaz a Patyomkin szerű falu, gyalázatos díszletek. Szinészi játék nyomokban sem fedezhető fel, kivéve Szalma Tamásnál, Ö még ebben a förmedvényben is jó színésznek nevezhető. Pepsi Katáról eddig nem sokat tudtam, de azt hittem ,hogy Árpa ilyeneket nem vállal! Nem is értem, hol marad Molnár Piroska, Gálvölgyi János és a többi agyonsztárolt híresség? Azt hiszem az RTL-nél el kellene gondolkodniuk azon, ha jó sorozatot akarnak ,ki kellene adni bérbe a UPC-nek. Azok csináltak egy-két jó sorozatot, élükön a Sopranos -al és az aranyélettel.
offtopic
Belmont jan. 03. 19:31:13
(28/35)
A nyitórész ment le, de a sok okos máris lepontozza az egész sorozatot... A lottószámokat nem tudjátok előre, hm?
1/10
nikato jan. 03. 16:05:14 1/10
(27/35)
Unalmas sorozat, erőltetett szövegekkel, amiket úgy mondanak, mintha olvasnák. Semmi természetesség. Az RTL legtöbb sorozata arról szól, hogy falura költöznek a városiak. Nem unják?
macsek1121 jan. 03. 15:57:07 Előzmény Kecskepásztor
(26/35)
Dobó Kata azért volt olyan nyugodt, mert a szerepe szerint pián és pirulákon fut. Szerencsére, mert én a sikítozós, törős-zúzós jeleneteket amúgy is kihagynám, nem tesz semmit hozzá a cselekményhez és nem is tudok rajtuk szórakozni.
macsek1121 jan. 03. 15:33:51 Előzmény napraforgó
(25/35)
Az 1. részt adták le, senkiről nem tudunk egyelőre szinte semmit. Néhány dolog Fejesről is kiderült, pont annyi, amennyi kell.
napraforgó jan. 03. 15:20:57
(24/35)
Guba meg a fia bankárok voltak, de mivel foglalkozik/foglalkozott Fejes István? Mert önmagában az, hogy földjei vannak még nem hoz pénzt. Tihamér a polgármester és nyilván lop a közpénzből, de Fejesről semmit nem tudunk.
luci87 jan. 03. 15:01:19
(23/35)
Milyen szerencse hogy épp akad Fejes Istvánnak épp 180 milliója..kp. Ben..:)!
janderka jan. 03. 11:52:56
(22/35)
Én csak a kommentekért jöttem :)
King Leonidas jan. 03. 11:05:06
(21/35)
Az RTL ismét azt az egyre fogyatkozó réteget szívatja- a mind a mai napig lineárisan televíziót nézőket- akik miatt még egyálltalan létezhet.
Zsupsz jan. 03. 08:31:14
(20/35)
Nem vicces inkább bugyuta az egész. A szinészek mintha nem lett volna idejük magukban megformálni a karaktereket. Egyiknek sem hittem el amit játszik. Na meg persze a rendőrség. Az is megérne egy misét.
Kecskepásztor jan. 02. 22:49:58
(19/35)
A pantallósi doktornő, aki csinos ugyan, de hol marad Sisa kisugárzásától, hímringyónak nevezi az őt megdöntő aranyifjút, viszont akkor milyen szóval jellemezné önmagát, aki pár perc nem is ismeretség után hagyja magát megdönteni?
Kecskepásztor jan. 02. 22:47:09 Előzmény Lámai Dala
(18/35)
Kovács (=Dobó) Kata kb. a néhai vízállásjelentést beolvasó bemondó izgalmi állapotában vette tudomásul, hogy mindenüket elveszítették. Mennyi lehetőség - visítás, toporzékolás. törés-zúzás - volt ebben a helyzetben, erre tessék!
Kecskepásztor jan. 02. 22:43:10
(17/35)
A konkurenciával folytatott eszetlen verseny miatti korábbi kezdés nyilván többet árt a nézettségnek, mint ha az eredeti időpontban indították volna a vetítést. Feltehetően potenciális nézők tömegei dühödtek fel az RTL arcátlan húzásán.
Kecskepásztor jan. 02. 22:39:49 Előzmény napraforgó
(16/35)
Jellegzetesen posztmodern alkotásnak tekintettem, erre bekukkantok ide, és látom, ezt is máshonnan vette át Barbibaba. A jogi /rendőri irrealitásokat inkább hagyjuk. A legnagyobb baki a vadászpuska. Hogyan gondolhatta bárki is, hogy meg van töltve? Egy csomó helyzet és szereplőtípus köszön vissza, újdonságnak én Fejes bácsi vénkisasszony testvérét találtam.