janderka márc. 15. 13:47:16 Előzmény napraforgó
(218/278)
Netezni lehet hogy nem tud, ha az anyja se akarja kiadni a sajátját a kezéből. De a SIM-kártyája nem tört el, csak a kijelzője. Úgyhogy átpakolva egy egyszerű használtan vehető filléres középokos telefonba, legalább üzengetni tudna. De valszeg netezni is.
Ámbátor a rém-romban van egyáltalán vonalas internet (wifi)? Vagy csak mobilnet? De ha bármelyik is, azt meg ki fizeti és miből, ha kajára se jutja?
5/10
napraforgó márc. 15. 11:14:02 5/10
(217/278)
Röhejes, amit csinálnak azzal a régi telefonnal. Van Tóninak és Enikőnek is okostelefonja, Oli is otthon hagyta a magáét, vagyis 3 db új telefon, erre ott vacakolnak a régivel.
janderka márc. 14. 00:35:28 Előzmény napraforgó
(216/278)
Enikő megpróbálta végre szépen összefoglalni, hogy István bátyó hány száz milliót is tapsolt el az elmúlt másfél évadban... De az írók nem engedték neki, hogy a végére járjon. Annyi azonban még így is kiderült, hogy eddig minimum elment 180 az óvadékra + az erdei boszorkánynak pár millió + Győző házára 100 + a végső váltságdíj tétele. Amiről viszont nem tudhattuk meg végül a tutit, mert Tónit forró vassal se lehetett volna rávenni, hogy tisztázó adatokat szolgáltasson a matekhoz, csak hogy az is megvolt minimum vagy 50... Nem szólva azokról az alkalmanként odadobott százezrekről, amiket erre-arra, ennek-annak kifizetgetett még Istvánka bácsi. Szóval alsó hangon úgy 350 lehetett (eddig) a cehh.
De persze nincs veszve minden, mert Alexának eközben azért odacsúsztatott egy titokzatos kulcsocskát, meghagyva neki, hogy úgy vigyázzon rá, mint a szeme fényére.

És bár eszerint a számtan szerint valóban kiürült a házikassza, azért szegény Larácska tényleg megkaphatott volna pót telónak a bátyja deklaráltan otthon hagyott készülékét - ha mást nem is. De hát az írók nem voltak hozzá ily' kegyesek.
5/10
napraforgó márc. 13. 12:01:38 5/10
(215/278)
Lara mit problémázik a telefon miatt, miért nem használja Oliver otthon hagyott telefonját?

Vajon mennyi pénzt kértek váltságdíjul Gabi elrablói? Mert ha csak úgy 10 milliót, akkor abból az otthon tartott 300 millióból még jócskán maradt. Persze az öreg szokás szerint csak átveri a családját.
5/10
napraforgó márc. 03. 05:31:39 5/10
(214/278)
Kovalik Károly egy neves újságíró és TV riporter volt, Kalocsai Mikjlós pedig egy nagyon jó színész, aki fiatalon meghalt. Nekem nem tetszik, hogy az ő nevüket használják ebben a bolhacirkuszban.
5/10
napraforgó febr. 26. 13:01:07 5/10
(213/278)
Tetszett, hogy Grétike mégsem annyira hülye, mint ahogy mutatta. Mikor Oliverrel beszélt, kiderült, hogy pontosan tudta, hogy a fiú nem szerelmes belé és csak a gyerek miatt venné el. Az is tudatos volt, hogy nem beszélt neki arról, hogy nincs gyerek.
Marika néni nagyon jó, Hernádi Judit kitűnően játssza. Hujber Károlya viszont röhejes, a nagyhatalmú vállalkozó milyen kisfiú az anyjával szemben.
5/10
napraforgó febr. 23. 12:43:08 5/10
(212/278)
Megint egy szamárság: Házasságkötéskor nem egy jegyzőkönyvet írnak alá (mint itt), hanem a házassági anyakönyvet. Ebből az anyakönyvvezető kivonatot készít és átadja az ifjú párnak.
5/10
napraforgó febr. 23. 12:43:08 5/10
(211/278)
Megint egy szamárság: Házasságkötéskor nem egy jegyzőkönyvet írnak alá (mint itt), hanem a házassági anyakönyvet. Ebből az anyakönyvvezető kivonatot készít és átadja az ifjú párnak.
5/10
napraforgó febr. 18. 14:13:11 5/10
(210/278)
Nemcsak Olivér az, aki semmit se csinál, Aczél Szabi sem dolgozik. Jó, sepregetett egy hétig, aztán meg egy napig a benzinkúton, de inkább ne tette volna. És igazából Gréti se csinál semmit, nem tudom, miből akarnak megélni?

Grétike vérszegény, ahogy tippeltem, de ez mondjuk a terhes nőkre is jellemző. Nem véletlenül szedetnek velük folsavat. Ezért volt fura, hogy Zsófi pont a vérszegénységből jött rá, hogy nem Gréti a terhes csaj. És lám, bonyolult laborvizsgálatok helyett Gabinál elég volt egy terhességi teszt is. Hogy-hogy ez nem jutott hamarabb eszébe?
kicsimanoci febr. 18. 11:00:56
(209/278)
Van az a mondás, hogy nem vérszegény, h.....e szegény (nem hagyhattam ki, Grétire szerintem pont illik.
Olivérrel az a bajom, hogy nem dolgozik, egész nap lóg, nem kezd magával semmit, és ez szerinte úgy néz ki, teljesen rendben van. Nem értem a Zsófit, hogy mit evett rajta egyáltalán.
janderka febr. 17. 15:18:21 Előzmény napraforgó
(208/278)
A Grétikét alakító színésznő soványsága, boszorkányarca nincs belekalkulálva a rábízott karakter megformálásába. Nem a külső jegyei alapján választhatták erre a szerepre. Így akárcsak Laci kövérségénél, itt sem fog számítani a sztoriban hogy milyen az alkata.
5/10
napraforgó febr. 17. 13:25:11 5/10
(207/278)
Azért vicces, hogy a 60 kg-os Mikike megrendszabályozza a 90 kg-os Szabit.
Grétike meg lépten-nyomon elájul. Nem lehet, hogy vészegény szegény lány? Meg nem kéne 40 kilósra fogynia. Csupa csont és bőr az a nő.

Nem értem a csajokat sem. Olivér nem nagy szám, mégis ismeretlenül megdönti Zsófit is, Grétit is és Fruzsina is igencsak szerezett volna a karjaiba dőlni.

És a házasságkötés előtt törvényileg kötelező 30 napos várakozási időtől sikerült megint eltekinteni.
janderka febr. 17. 09:13:11
(206/278)
A tegnapi rész egyébként - bevallom - a sok abszurditása ellenére tetszett. Ez a Mikike jó karakter - igazi pinabubus. Jól megkavarhatja majd a szerelmi status quo-kat. És jó volt Kovalik nagyi és Károly takarítós kettőse is (még ha annak realitásától fokozottan ajánlott is eltekintenünk).

Egyedül Olivér és Zsófi vergődését nem értem. Bár jól játsszák, de ilyen az életben nem lenne. Ennyi átverés és csalás után a csaj jó ha nem lökné a sínekre az ex csávóját, ha az újra nyomulni próbálna nála.
janderka febr. 17. 09:06:10 Előzmény napraforgó
(205/278)
Az előzetesben volt hogy Grétikét.
5/10
napraforgó febr. 17. 08:25:08 5/10 Előzmény janderka
(204/278)
Melyik csajt fogják ultrahangozni?

Amúgy igen csodálkozom, hogy a Zsófi által levett vér vizsgálata ilyen sokáig tart, mikor a valóságban már másnapra megvan az eredmény. (sőt sürgős esetben 3 óra múlva.)
És ha Zsófi az előzetesen felcímkézett kémcsőbe vette le a lányok vérét, akkor azt akkor sem lehetett volna elcserélni, ha Csabi bármennyit ökörködött is velük. Egy felcímkézett kémcsővet akármelyik kezében tart és akárhogy csereberéli el, az akkor is jól beazonosítható.

Jajj, annyi baromság van ebben a sorozatban is.
5/10
napraforgó febr. 17. 08:17:28 5/10 Előzmény janderka
(203/278)
Én is pont erre gondoltam. Mikike 2011-ben csak óvodás lehetett és Szabi is csak alsó tagozatba járhatott.
Persze lehet, hogy HB nagyasszony megint valami külföldi, lehetőleg horvát baromságot adaptált magyarra és az ott szereplő évszámokat változtatás nélkül vette át.
janderka febr. 17. 07:56:27 Előzmény napraforgó
(202/278)
Ma elvileg Józan doktor úr ultrahangozásán kiderül(het).
janderka febr. 17. 07:55:41
(201/278)
Ha MIkike valóban Szabi alatt járt 4 évvel, akkor az se nagyon stimmelhet, hogy (Gombóc) Csabit 2011-ben(!) a sportnapon úgy fejen dobta kosárlabdával, hogy a mentő vitte haza... Tekintve hogy ha Csabi és Szabi közel egyidősek (22) és Mikike 4-gyel fiatalabb náluk, akkor 2011-ben még csak 4 éves lehetett...
Megint ezek a fránya számok... Amikre ez a hülyepicsa hámori folyton belenget és folyton meg is bukik velük. Ment volna inkább péknek...
5/10
napraforgó febr. 16. 14:34:04 5/10
(200/278)
Mit akarnak ezzel a nyálasszájú Mikikével? Aczél Szabit 23 évesnek mondták és ha Mikike 4 osztállyal alatta járt, akkor csak 19 éves. Fejes Gabi meg 22, hát ők se voltak osztálytársak.

Mikor derül már ki, hogy Gabi állapotos? Grétiről, hogy ő meg nem?
5/10
napraforgó febr. 11. 11:05:36 5/10
(199/278)
Ez a Tihamér valóban egy szerencsétlen hülye. Ha már eltette Kalocsai pénzét - amire volt is valamennyi joga, hisz becsapta, kifosztotta őt, meg a családját, már a szerencsétlen esküvői cirkusz során, meg a benzinmutyi során is, akkor miért nem tartotta meg?
Visszatehette volna az önkormányzat kasszájából elsikkasztott pénzt, kifizethette volna Fejes István követelését és igazából senkinek nem okozott volna kárt. K. Gy. meghalt, neki nem hiányzott a pénz, nekem úgy tűnt, örökösei sem voltak, tehát nekik sem hiányzott.
Nem mintha Tihamér mg az ütődött családja szimpatikusak lennének, de így mégis helyreállt volna némileg a rend.

Gréti sivalkodásából viszont baromira elegem van, remélem eltüntetik ezt a nőt hamarosan, mert már nem bírom elviselni az állandó Olcsikázását.

Fejes István hímsoviniszta megnyilvánulása is baromira idegesítőek.
Sajnos erre a sorozatra is érvényes a "itt mindenki hülye?" kifejezés, mert itt valóban mindenki hülye. És ez egy idő után kicsit sem vicces.