csehjozsine márc. 24. 18:12:31
(238/278)
Nagyon szappan! Egyre gagyibb!
offtopic
janderka márc. 20. 11:32:09 Előzmény Emerenzke
(237/278)
Vanya érdekes jelenség. Jó nő is, meg nem is.
Emerenzke márc. 20. 09:34:27
(236/278)
Vanya Timi és Pásztorra gondoltam, mindegy, ízlések és a többi.. :-)
janderka márc. 19. 23:18:15 Előzmény Emerenzke
(235/278)
Dobó és Pásztor? Na miattuk érdemes néha visszanézni egy-egy epizódot. A többiek mehetnek a levesbe.
5/10
napraforgó márc. 19. 18:26:22 5/10
(234/278)
vajon hogy zárják le, most, hogy Szabi megtudta, hogy apa lesz.
5/10
napraforgó márc. 19. 18:26:22 5/10
(233/278)
vajon hogy zárják le, most, hogy Szabi megtudta, hogy apa lesz.
Emerenzke márc. 19. 13:24:54
(232/278)
van a sorozatban össz. kb. 2 jó nő, akiknek nem győzik mutatni a lábát (hiszen odahaza NYILVÁN mindenki miniszoknyában flangál naphosszat...)
5/10
napraforgó márc. 19. 13:05:37 5/10
(231/278)
Úgy gondolom, hogy az a táska pénz, amit Roccó hozott ugyanaz, amit Fejes István Váltságdíjként szánt Gabi kiszabadítására és amit Mikike elvitt. Szerintem ez a Roccó Mikikétől lenyúlta a pénzt és most ki tudja, hogy mi a szándéka vele.
Mindenesetre nem kéne szó nélkül visszaadni neki, hisz az alapból Istvánt illetné meg. Ha Enikőn múlik, ő biztos megtartaná. És persze elkezdené szórni - Pesten. Bár az nem lenne tanácsos, hisz Tóni ügyében még nem született ítélet, viszont van egy teljes vagyonelkobzást kimondó végzés ellene. Valószínűleg ezt a pénzt is elkoboznák.
7/10
luci87 márc. 19. 08:24:36 7/10
(230/278)
Sajnos nem lesz 3. évad...de akkor hogy zárják le a szálakat, hiszen már le van forgatva a 2.evad,és erre gondolom nem számítottak...
Kár,mert ha a horvátoknál már a duplájánál tartanak,itt is lehetett volna tovább vinni az eseményeket.
5/10
napraforgó márc. 18. 09:29:31 5/10
(229/278)
Ez egy bugyuta sorozat, de a hosszú reklámblokkok nélkül elég szórakoztató. A színészi alakítások valóban jók, nekem Hernádi Judit és Szalma Tamás alakítása tetszik legjobban.
10/10
buddyglass márc. 17. 15:13:45 10/10
(228/278)
Szerintem ez egy szuper sorozat, remek alakításokkal. Sajnálom nagyon, ha nem lesz több évad.
janderka márc. 16. 22:01:00 Előzmény james1960
(227/278)
Ennek a médiakurvának soha nem lett volna szabad teret adni. De lopni jól lehetett vele. A nézettségi átlag felhúzásához meg ott volt bármi mellé a MKF. Ami persze mára rég kipukkadt már - de még így is mérföldekkel nézhetőbb mint bármi más hitványum.
james1960 márc. 16. 19:58:56
(226/278)
Számomra érthetetlen mit várnak Hámori Barbarától MINDEN SOROZATA bugyuta 1 rész után képtelenség nézni. Most olvastam 3. évad törölve. Hála az égnek. Rossz a nézettség. Talán minimum olyat kellene csinálni, mint a mi kis falunk. Keresni kell 1 normális rendezőt. DE NÉZD VAN IS.
janderka márc. 16. 09:16:58
(225/278)
Egyébként hogyan éltek ezek a Gubáék fenn Pesten a kastély-rezidenciájukban korábban? Volt 100 fős személyzetük? Szakácstól az autómosóig? Hová lettek, hogy egyikkel se tartják semmilyen formában sem a kapcsolatot? Ha Enikő ennyire életképtelen kitartott dáma volt, akinek a lánya sem képes még egy rántott húst sem elkészíteni, akkor hogyan boldogultak annak idején odahaza? Mindig mindent mindenhonnan rendeltek?
Egyébként mióta kipenderítették őket a házukból, én azt nem értem, hogyan nincs ezeknek egyetlen régi barátjuk (a gyerekeknek osztálytársa) sem, akik a botrány ellenére mellettük maradtak volna? De legalábbis hajlandóak lennének velük találkozni/beszélni legalább kéthetente egyszer?

Egyébként is mi van a villájukkal? Mert ítélet még nem született, így a tulajdonaikat még nem vették el tőlük - legfeljebb zárolták. De ki vigyáz rájuk, hogy ne rohadjanak széjjel?

Megyek és fel is teszem a kérdésemet a Fb fanatikusoknak - ők majd szépen elmondják, hogy "ez csak egy sorozat". :)))
5/10
napraforgó márc. 16. 06:46:20 5/10 Előzmény janderka
(224/278)
Persze, tudom, Lara leginkább Roccóval akar csetelgetni. De miért nem merül fel benne, hogy sms helyett esetleg fel is hívhatná? engem az zavart, hogy a szülei ott ülnek a nyakán és nyaggatják, hogy keresse meg Oli barátját, Krisztiánt és érdeklődjék a fiuk után. Na ez az, amit Enikő és Tóni is megtehetett volna a saját telefonjaikról és nem Lara bunkofónjáról.
Na de mindegy, ez is csak egy idétlen időhúzás.
Nincs szerencsénk, Oli előbb-utóbb előkerül.
macsek1121 márc. 16. 00:40:37 Előzmény napraforgó
(223/278)
Az Oli telefonját talán azért nem tudja használni, mert PIN-kódos vagy ujjlenyomatos, tehát nem tudja feloldani. De mondjuk a szülők telefonját használhatná, ez kétségtelen, de lehet, hogy erre is van egy ésszerű magyarázat, mint az Oliéra. Én sem tudnám használni egyik családtagom telefonját sem.
janderka márc. 15. 15:06:55 Előzmény napraforgó
(222/278)
Larának nem azért hiányzik a teló, hogy a tesóját kajtassa, hanem hogy csetelgethessen meg netezhessen. Most hogy megint rászakadt a semmittevősdi. (Amiből eddig se lehetett neki kevés, hiszen egy ilyen falusi-kisközségi helyen a doki nem rendel 7/5 nap 24/12 órában. És ha mégis, akkor meg kéne legyen váltótársa is, saját asszisztenssel.
janderka márc. 15. 14:55:10 Előzmény napraforgó
(221/278)
Ez a Katona László olyan egy nyámnyila buzernyák egy alak, hogy nem is értem hogy adhattak neki ilyen férfias szerepet. Se nem jó színész, se nincs kisugárzása. Vagy ami van, hátttaaaaz...
5/10
napraforgó márc. 15. 14:26:47 5/10 Előzmény napraforgó
(220/278)
Nem kell odaadni Larának a telefonjaikat, de Olit talán a szülei is keresgélhetnék a sajátjaikról.
5/10
napraforgó márc. 15. 14:24:44 5/10 Előzmény janderka
(219/278)
Lassan az egész Guba család a benzinkúton dolgozik - legalábbis elvileg, aztán mégis mindig mindenki otthon van. Én eddig úgy tudtam, hogy a benzinkutak minden nap nyitva vannak, hétvégén is, sőt, némelyik még éjszaka is. De se Laci, se Tóni nem jár a kútra, Gabi is csak elvétve, sőt Csabi is csak ritkán.
Pedig annak a kútnak kellene megtermelni azt a pénzt, amiből a két család él. Enikőt seggbe kéne rúgni, annyira irritálóan nem csinál semmit.
Na és Búzás Palit is elküldeném a 'csába, csak ugráltatja a menyasszonyát, meg a mostohafiát, ahelyett, hogy ha már nem segít, legalább ne terhelné őket a kivánságaival.