1/10
nemazasanyi nov. 21. 03:38:34 1/10
(9/9)
Ez a műsor nagyon gyenge! Unalmas, nem képes a néző figyelmét hosszútávon fenntartani, a szereplők nem képernyő képesek. Tele van kóborló mexikóival és primitív predátorral. Ez a műsor összességében egy szégyen.
Panda0113 okt. 18. 10:18:45
(8/9)
Ők összeválogatott emberek?Milyenek lehettek,akik nem fértek bele ebbe az igénytelen műsorba?
Kareris850918 okt. 01. 15:53:50
(7/9)
Akik minél jobban ki vannak dekorálva külsőleg, azoknál éppen ennyi hiányzik belülről. A műsorvezető egy nulla! 😡
Kareris850918 okt. 01. 15:49:24 Előzmény Kuttyánszki
(6/9)
Hát az általad említettek hozták magukat. Ennyi szellemi szegény egy kupacon. Egy, kettő kivételével. Ezeket meg a többiek degradálják. Van akit mindkét oldalról is. Tükrözik a magyar valóságot! 😡
Kuttyánszki szept. 20. 19:55:07
(5/9)
Gondolom, van admin, tehát óvatosan kellene fogalmazni. De nem nagyon lehet....

Én véletlenül kapcsoltam oda tallózás közben.
Elképedve néztem a szereplőket. Gondoltam, pár percet rásszánok, mert nem hittem a szememnek, fülemnek.
Mégis mi ez ?
És ki ez a sok díszc***ny, szebben mondva: roma?
Mindettől függetlenül oltári nagy baromság, és szégyen, hogy erre van igény. Mert van, különben nem adnák a szennycsatornán.


Bonitó szept. 18. 09:16:38
(4/9)
Úgy látom nagyon gyér az érdeklődés? Egy hét után első blikkre csak annyit, hogy nem lenne ez rossz végül is, de nagyon lassan, vontatottan haladnak. A műsorvezető Szorcsik Viki, aki nekem nagyon antipatikus volt a Farm VIP sorozatban. A viselkedése, alpárisága nagyon nem tetszett, ezért miatta nem is akartam nézni ezt a műsort.
Végül is nem gondoltam volna, hogy pont én azt fogom írni róla, hogy olybá tűnt, teljesen beleolvadt a műsorba. Nem hangoskodik, nem kötekszik, nem arcoskodik senkivel. Teszi a dolgát, annyit van jelen amennyi kell, és a műsor pedig "megy magától."

A vasárnapi adás jóformán az egy hét alatti konfliktusokról, azok be-, és " kijátszásáról " szólt jóformán. Úgy a fiúknál, mint a lányoknál. A fiúknál a héten elmérgesedett a helyzet Renátó és Levi között. A tegnapi adásban pedig még jobban kiéleződött. Viszont az nem tetszett, hogy a műsorvezető szabad folyást engedett a vitának, a cirkusznak.És más nagyon unalmas volt ez az "adok-kapok!"
Amikor már mindig ugyanaz a lemez ment , ugyan azt fújta a Renátó és Levi, akkor gátat kellett volna szabni Vikinek, hogy elég és áttérni bármi másra. De így, tényleg unalmas volt már a vita.
Persze nem tudom, hogy a látottakból, mi és mennyi a forgatókönyv szerinti, és mi a spontán opció?!

Kíváncsi vagyok Renátó meddig marad a műsorban (vagy netán vele akarják megnyeretni a játékot)?!
De számomra roppant antipatikus! Már a vérében van a romavirtus, és az, hogy neki van a legnagyobb igazság érzete?! Amit viszont nagyon agresszíven ad elő, és durva, mint a pokróc.
Ez a Renátó, alias Bakonyi Renátó (Szombathely, fodrász) így szerepelt a Való Világ 10 évadában 2020-ban. Onnan volt annyira ismerős! Undormány volt amikor szinte beleköpött anno, a játékostársnőjének a szájában az ágyban. Pff!
Kíváncsi vagyok arra is, hogy mikor fogják már bemondani a nézők (vagy a csatorna?!) által legszimpatikusabb női-, férfi játékos nevét?!
1/10
thegayhussar szept. 17. 20:42:28 1/10
(3/9)
Eltelt egy hét, és még mindig nem világos a játék menete, célja.
1/10
DUNAWÖLD szept. 12. 01:54:55 1/10
(2/9)
Prostik a placcon 😱🤮
1/10
DUNAWÖLD szept. 11. 23:33:45 1/10
(1/9)
Hogy lehet ilyen szorcsik névvel élni, nemhogy futtatva lenni? Ilyen szorcsik műsorral?