malvinkicska 2013 dec. 07. - 20:41:57
(3/3)
Nagyon örülök, hogy más is észrevette Borbás Marcsi beszédét miért kellett, Krizsó Szilvit elküldeni mikor õ egy szép okos van kisugárzása, öröm volt nézni mikor vezette a mûsort.Én el is kapcsoltam amit késõbb megbántam.
olahmiki1959 2013 dec. 07. - 19:55:02 Előzmény 521478963
(2/3)
Ez nekem is feltûnt.
Ahogy Szujó Zoltán, - aki egyébként nem túl szimpatikus nekem, de ez magányügy, - tökéletesen, egyetlen hiba nélkül, tisztán artikulálva, gördülékenyen és frappánsan vezette végig a mûsort, úgy szegény Borbás Marcsi gyakorlatilag egyetlen mondatot sem tudott végigmondani belebakizás nélkül, megakadt, bizonytalankodott, idõnként megpróbált szellemeskedni, - de abból még rosszabbul jött ki, - kínszenvedés volt hallgatni.

A mûsor egyébként tetszett, a Budapest Bár produkciója egészen elképesztõ volt, én nem is tudtam, hogy a zenekarvezetõ Farkas Róbert ilyen virtuózan tud hegedülni.

Összességében jó volt az egész, végre szakítottak azzal a régi gyakorlattal, hogy egy ünnepi mûsor alkalmából kizárólag komor, világfájdalmat sugárzó, dögunalmas produkciókat állítsanak színpadra.
521478963 2013 dec. 06. - 21:26:50
(1/3)
Borbás Marcsi jobban teljesít!
Krizsó Szilvia viszont nem bakizott minden egyes mondatba...