10/10
Meadow 2008 febr. 03. - 23:50:51 10/10
(43/523)
Háát ez a Gerard Butler ez annyira,de annyira ...már a 300-ban is tetszett,de ahogy ebben a filmben énekelt meg játszott az irtó dögös volt.Na de félre a nyállal,szerintem ez egy megható történet volt és nem bántam meg hogy megnéztem.Kellett már egy ilyen film is,ahol reálisan mutatják a kapcsolat nehezebb részeit is ,ahol a veszekedés is megerõsíthet egy kapcsolatot.A végén újra elhittem hogy létezhet ilyen szerelem és hogy bármi történjen is,az emlék már csak a tiéd.
10/10
karolina 2008 febr. 03. - 19:31:05 10/10
(42/523)
Szerintem oltári film.
Az, hogy valakiben negatív vagy pozitív kicsengése van-e a filmnek, szerintem attól függ, hogy éppen milyen lelkiállapotban van az illetõ, amikor megnézi. Én általában egy ilyen filmeken állandóan bõgõs ember vagyok, most valahogy mégis azt éreztem, hogy ez egy nagyon pozitív dolgot sugározott ki. Benne van a "bármilyen nehéz veszteségek vannak az ember életében, az élet megy tovább és talpra kell állni és élvezni tovább a veszteség nélkül" fíling. Igazuk van! Örülni kell a múltban történt szép dolgoknak, de nem szabad görcsösen ragaszkodni hozzájuk - fõleg, mert az a valami nincs többé, tehát nincs is értelme.
Mindenkinek szívbõl ajánlom, nézzétek meg, ha tehetitek!!!!
Dius 2008 febr. 03. - 13:13:07
(41/523)
...Nem tudom, nekem tetszett az egész.
Talán a befejezõ jelenetet venném ki belõle, az teljesen felesleges, nem is értem, minek kellett bele. Hogy tudjunk nyugodtan aludni, anya s lánya élete egyenesben..?
Lena Kaligaris 2008 febr. 02. - 18:36:49
(40/523)
Volt olyan rész, amit (moziban néztük) a barátnõimmel végigbõgtünk, aztán meg egyszer csak elkezdtünk nevetni, valamin, ami nem is volt annyira humoros . Aztán nevettük azt hogy csak mi nevetünk aztá azt hogy még mindig nevetünk. Aztán megint sírtunk. Hihetetlen film volt.
Lena Kaligaris 2008 febr. 02. - 18:33:33
(39/523)
Nagyon tetszett a film, egyszerûen fantasztikus, mint film. Persze kicsit zavar, hogy olyan utóikus az egész. De annyira igaz hogy "az a dolgom, hogy alkossak, az már édesmindegy, hogy mit."
Dius 2008 febr. 02. - 13:20:52
(38/523)
Megértem a véleményedet, de nem hiszem, hogy olyan szürreális képek ezek.
A ruhák valóban Guccik, de turis Guccik (ahogy ez el is hangzik).
A lakás valóban kicsik - akár amerikai, akár magyar viszonylatban.
A temetés valóban nem hétköznapi. Azonban a film -egyik- mondanivalója pont az, hogy a férj a halála elõtt minden részletre igyekezett odafigyelni -és megszervezni, hogy a feleségének minél elviselhetõbbé tegye a gyászt.
Ez más filmben is elõfordult már (lsd. Életem története vagy egy 1996-os Eric Roberts film: Búcsúmulatság (It's My Party)).
Azt gondolom, ez egy rendkívül szép és nemes gondolat, mert ilyenkor a haldokló túllép az önsajnálaton, mivel valószínûleg jobban szereti a párját, mint önmagát.

Ezen én nem akadtam ki, sõt, inkább követendõ példának tekintem.

A film remek.
frame 2008 febr. 02. - 12:49:27
(37/523)
az irreális képeket azon értem h nem ilyen az élet.
özvegy vagy és 1-2 hónapon belül betoppanak a bnõid h menjetek el bulizni...meg az a temetés..kérlek nevetséges :D
nem is beszélek a nyitóképról, mikor a csajszi azon paanszkodik h mien kis lakásban élnek (sok helyen ez lenne a luxus, pl nálunk) de azért gucci cuccai vannak...amerika
10/10
Giselle0131 2008 jan. 31. - 14:48:13 10/10
(36/523)
Életem egyik legszebb filmje. Nagyon tetszett nekünk (többen néztük)
Biztos meg fogom még többször nézni... :D
frame 2008 jan. 28. - 16:13:07
(35/523)
a porton olvastam elõször a filmrõl, egészen felvillanyozott hiszen ez egy nagyon klassz sztori..hm hillary swank, oscar-díj stb... hát a galaxis útilkalauz stpposoknak címû film volt az amirõl kijöttem...errõl is kimentem vna ha nem a fal mellett ülök :) borzalmas fil mszerintem, mert az elvont ötlet keveredik az idétlen amerikai humorral.. groteszk az egész film és eléggé irreális képekbõl áll..lehet csak elszoktam a"plázás" mozizástól d einkább preferálom a kevésbé pouláris filmeket....
Noncsa 2008 jan. 24. - 22:09:01
(34/523)
fura, de nekem az elsõ kb. negyed óra, mikor veszekedtek, nagyon nem tetszett. Nagyon erõltetett volt az egész, a csajszi pedig elég negatív karakternek tûnt. Aztán a férj halála is hirtelen történt, de onnantól kezdve semmi panaszom nem lehet! A sok szomorúság mellett annyi jó poén, és pasi :) jött elõ, a barátnõk nagyon életszerûek voltak, és a visszatekintések is jó megoldás.
A szinkron most sajna nagyon rossz volt, de errõl a film nem tehet. Hilary Swank nem egy bombázó, de itt olyan aranyos és szép volt, jól mutattak Gerard Butler-rel:)
Szal tényleg sok ok volt sírni és nevetni, sztem nagyon jó romantikus film sikeredett
dinnyemano 2008 jan. 22. - 10:44:40
(33/523)
ja bocs Jeffrey Dean Morgan a rendes neve. JDM :)
dinnyemano 2008 jan. 22. - 10:40:10
(32/523)
Tegnap néztük meg de én teljesen leakadtam Williamnél (Jeffrey Dean Thomas)...vele is álmodtam. Már ezért megéri megnézni a filmet, hogy láss egy IGAZI jó pasit...
azóta is csorog a nyálam...
verdeleth 2008 jan. 21. - 22:36:07
(31/523)
nem akarom itt elitélni a filmet, de ahogy elolvastam a történetét, eszembe jutott egy film: Az élet nélkülem Remélem nem annak a plagizálása, de egy két részlettõl eltekintve nagyon hasonló a sztori
10/10
Hypnotic 2008 jan. 21. - 22:31:24 10/10
(30/523)
Nem is tudtam h ez van könyvben! :P Na akkor meg is szerzem, föleg ha jobb mint a film! Én is láttam nagyon tetszett! Benne van minden ami egy jó filmhez kell! 10/9 kap tölem!
7/10
Vikke 2008 jan. 21. - 18:08:46 7/10 Előzmény JunkieLeia
(29/523)
Hát igen valahogy én is... csomó jelenetnél majdnem elbõgtem magam. Hilary Swank nagyon jó színésznõ szerintem jól visszaadta Holly-t és Gerard Butler hmm... :)
A könyvet pedig olvasd szívem mert érdemes, szerintem jobb pedig ez tényleg egy jó film. Mindenkinek ajánlom annak is akinek a film nem tetszett.
7/10
10/10
anna2008 2008 jan. 21. - 17:54:59 10/10
(28/523)
Mindenképpen érdemes megnézni, szerintem egy nagyon jó film. Lehet rajta sírni, és persze nevetni is:)
10/10
buboka 2008 jan. 17. - 11:18:59 10/10 Előzmény Dius
(27/523)
Tegnap láttam a filmet, nekem nagyon tetszett és nem csak "csajos" film, elég sok fiú nézte tegnap és pozitív volt a vélemény!!
Hilary Swank pedig nagyon jó volt!
Dius 2008 jan. 15. - 15:58:33 Előzmény Erinka
(26/523)
Egyetértek az elõttem szólóval!

Egyértelmûen "hollywoodi" a film - ez sajnos nem tagadható! -, azonban szórakoztató, könnyed, -és mély-érzelmes is egyben. Legalább annyit nevettem, mint amennyit könnyeztem rajta.

Gerald Butler pedig olyan nagyon-nagyon férfias, ellenálhatatlan, és olyan...hmmm...szexi. Jesszus! Már ezért megéri! :)
Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, szerintem nem fogja megbánni!
Erinka 2008 jan. 14. - 20:29:17
(25/523)
Sziasztok,

nekem nagyon tetszett a film, bár inkább "csajos" mozi, mintsem egy fiúk által preferált film. Én nagyon szeretem Gerald Butlert, az Operaház Fantomjában is nagyot alakított, mint Fantom, bár ebben a filmben nem a színészi alakítását díjaztam :)

Hillary Swank annak ellenére, hogy a könyvben tényleg szõke Holly, szerintem remekül visszaadta a karakter lényegét.

A könyv egyébként nagyszerû, bár a filmet elõbb láttam, azt mondom a könyv sokkal jobb, mint minden esetben, itt is totál más a történet: Holly családi háttere, a barátok élete, a késõbbi munkája... És az íronõ 1984-es születésû!!! Ez meglepett!
Alapvetõen azárt látszik, hogy át kellett írni a történetet filmre... Ki-ki döntse el, hogy ez jó döntés volt-e....

Nekem tetszett mindkettõ :)
1/10
Kekkon 2008 jan. 14. - 09:48:51 1/10
(24/523)
Életem egyik legrosszabb filmje volt.
Vontatott, unalmas, nagyon hosszú. A fõszereplõ pasi olyan jellegtelen volt, hogy összekevertem állandóan egy másik szereplõvel.
Lehetett volna ebbõl egy klassz kis filmet készíteni, de valahogy ez nagyon nem jött össze az alkotóknak.