offtopic
Crazy Horse 2009 okt. 23. - 21:48:22
(49/189)
off:
Rossz az üzletpolitika. Rájöhetnének végre, hogy így senki sem fogja megnézni. Tegyenek bele max. 2 db. 5 perces reklámot, azt még kibírható élõben, különben én is felveszem, vagy time shift-el nézem, és röhögve ugrom át az intelligens mosóporokat és társait.
Megjegyzem így már hónapok óta nem láttam reklámot.
Csodacsatár 2009 okt. 23. - 21:27:18
(48/189)
Ennek a filnek a megértéséhez azért nem árt némi futball tudás...
Itt kevés az, hogy "Én is voltam külföldön és amikor a pincér meghallotta,hogy magyarok vagyunk nem engedett fizetni és elsorolta az Aranycsapat névsorát..."
Halálosan unom ezt a sablont...
molnarcs 2009 okt. 23. - 20:52:09
(47/189)
én felveszem ("xy" digitális-felvevõs csomagom van) és holnap fogom megnézni, kegyetlenül áttekerve az átkozott reklámokon. Általában bevett szokásom ez.
zgabor121 2009 okt. 23. - 20:30:07
(46/189)
nekem nem a reklámmal, ajánlókkal van a baj. Lehet felõlem, de pl ebben a 120 perces filmben elég egy 110-15 perces szünet a felénél. Ne csodálkozzunk, azon, hogy 00:40-ig tart a film, miközben már 23:30-kor vagy 23:40-kor vége lehetne, így nem alszunk el a film végére.
offtopic
rumci 2009 okt. 23. - 20:21:43
(45/189)
Ezt a kérdést a médiatörvény szabályozza, tehát felesleges feltalálni a spanyolviaszt. Tehát:
1996/I. 16. § "A mûsoridõ - bármely módon számított - egy óráján belül a reklám nem haladhatja meg a tizenkét percet, ide nem értve a televíziós vásárlási mûsorablakot."
A 2 óra 35 perc alatt tehát 31 perc reklám mehet legfeljebb le. A mûsorajánló, hírek és egyéb "idõhúzó" alkatrészek erre rakódnak rá (körülbelül ugyanilyen idõtartamban).
Tehát akár egy másfél órás film is eltarthat két és fél óráig.
De ez a film a fenti adatlap szerint 116 perces. Ez tévében (a PAL rendszer miatt) 111 perc. Tehát "mindössze" 44 perc reklám, mûsorajánló stb. jut 111 értékes mûsorpercre.
Aki ezt sokallja, az reklámnézés helyett fizetéssel is megválthatja a mûsoridõt: nézzen HBO-t, Cinemaxot stb. Aki ingyenes kereskedelmi csatornát néz, az a reklámok elviselésével téríti meg a szolgáltatás árát.
zgabor121 2009 okt. 23. - 19:31:52 Előzmény elizabeth
(44/189)
Az RTL Klub szokása szerint félóránként reklamál, hisz ez a fõerejük. Ezért van az, hogy 1,5 órás film 2,5 órás filmmé változik.
Lehet benne szünet, de nem minden félórában, és nem 10 percig.
robidusin 2009 okt. 23. - 18:10:24
(43/189)
Ui: igaz a "HelikoPtertõl" megy egyenesen rosszúl vagyok, tehát inkább ezt tehették volna elõre.
Ez sem érdekel!
robidusin 2009 okt. 23. - 18:08:16 Előzmény halaszpeti
(42/189)
Aki kíváncsi rá, biztosan megvárja, de aki nagyon kíváncsi volt rá, az megnézte a mozikban!
10/10
pingvincorpse 2009 okt. 23. - 15:05:58 10/10 Előzmény ghiggia
(41/189)
Ez igaz!!!
10/10
ghalleck 2009 okt. 23. - 15:01:18 10/10 Előzmény 1954
(40/189)
Tisztelt 1954!

Ez a film moziba készült - többek között ezért is dícséretes vállalkozás. A mozifilm kategória - még ha dokumentum is -, nem viseli el büntetlenül a viasat-os, vagy spektrumos stílt. Az maradjon meg a tévének.
10/10
ghalleck 2009 okt. 23. - 14:51:41 10/10
(39/189)
Hát ez az!

Nemzeti ünnepen, a 20. század egyik legnagyobb magyarjára emlékezvén, a róla szóló mûsort el kell süllyeszteni HerriKopter mögé. A mai fiatal korosztály még véletlenül se lássa a TV-ben, mi az, amire nem csupán ezen a napon, de életének minden napján büszkének kellene lennie!
Bravó RTL Klub! - Szégyen-gyalázat!
halaszpeti 2009 okt. 23. - 14:45:45
(38/189)
Hát én még nem láttam a filmet...
De biztos megnézem...
Kár hogy ilyen késõn van...
Lehetne a Herripotter elõtt is...
10/10
pingvincorpse 2009 okt. 23. - 14:42:02 10/10
(37/189)
Hello!!!

Én is azt mondom amit te. Mindig vannak sajnos selejtek akik csak jártatják a szájukat mert nõ a hereszõre és dumálni kell mindenféle hülyeséget amit gyakorlatilag nem is ért.
Puskás a legnagyobb magyar, és a leggazdagabb klub A REAL MADRID stadionjában egy külön szoba van csak neki és az õ ereklyéivel. Igaz Magyar, nagyon jó ember, igazi hazafi, hazajött igaz itthon szélsõségesen fogadták, de óriási szíve és szeretete megmutatta mekkora óriási ember is õ még akkor is mikor kinevették vagy rosszat mondtak róla.

Ne haragudjatok én csak ezúton szeretnék emlékezni egy olyan emberre aki haza mert jönni aki mindig ki tudott állni a Magyarokért értünk érted mindenkiért, aki soha nem adta fel, aki mindig mosolygott, de mikor itthon 90 ezer ember elõtt kijött a Gyepre elkezdett sírni, és a szájárol le lehetett olvasni ezt az üzenetet"Itthon Vagyok."

Soha nem hazudtolta meg magát, Madridba a Magyar menekülteknek szállást ételt biztosított saját pénzbõl, évekig sok embernek segített fizette az útjukat, és hogy életbe tudjon maradni védette magát. Mikor megnyerték az elsõ akkori bl.-t keket beket :) beszállta a kocsijába de nyomta volna bele a kulcsot a lukba és érzete mozog a kocsi hát felemelték a kocsiját és a szurkolók felkapták és elég sokáig éjjenezve vitték.

NYUGODJ BÉKÉBEN ÖCSIBÁCSI.
CsengoZoli 2009 okt. 23. - 14:23:01
(36/189)
Korrekt válasz,én sem írhattam volna szebben :)
10/10
ghalleck 2009 okt. 23. - 14:17:28 10/10 Előzmény drfaj
(35/189)
A reménytelenül hülye, az te vagy! Nem tudok rád olyan jelzõt mondani, amellyel aljasságod, szûklátókörûséged, irígységed, kicsinyességed, smucigságod, szellemi és lelki igénytelenséged irdatlan mértékét igazán érzékeltetni lehetne! Add vissza az állampolgárságod, és húzz innen a francba! Azt az embert ócsárolod, aki a 20. században az egyik legnagyobb elismerést szerezte az országnak akkor, amikor annak vezetõi besúgókat eresztettek külföldön a nyakára, itthon lehazaárulózták, csak azért, mert igazi vagány gyerek létére, nem hagyta magát megfélemlíteni.
Megnéznélek téged, ó rettenthetetlen hõs, amint füled mellett süvító golyókat kerülgetsz cikk-cakkban, de akár akkor is, midõn egy válogatott meccsen a mostani angol válogatott hálójába pakolsz vagy' két gombócot!
Arról persze gondolom nem is hallottál, nem is olvastál tudatlan bunkókám, hogy ez az ember hány honfitársának hozott Nyugatról gyógyszert, mert itthon nem volt?! Hány futballista társát húzta ki a szarból, ment könyörögni, vagy bazsalzogni, nehogy lecsukják õket?
Gondolom azt sem tudtad elfajzott kis paraszt, hogy amikor az igencsak nagyrabecsült Papp Laci Spanyolban profi meccsen bokszolt, Öcsiékkel sokszor találkozott, és elpanaszolta neki, hogy fél a meccstõl, mert idegen a közeg, hiányoznak a magyar szurkoló arcok.
Erre ez a piszok, mocskos ingyenélõ mit csinált?! Hogy-hogy nem, vett 200 darab jegyet, elkezdte osztogatni a tarháló spanyoloknak, akikkel betanítatta a következõt: "Hajrá Papp! Hajrá magyarok!" És ez a 200 derék tarháló spanyol - mert Öcsit tényleg mindenki levette, és õ jól tudta, de mindig adott -, ott szurkolt híven magyar nyelven a magyar Papp Lacinak. Ha jól csal az emlékezetem, meg is nzerte a meccset...
Úgyhogy olvass, hallgass kicsit tahókám, mielõtt kimondasz olyan dolgokat, amelyeket legalább tízszer illene megforgatni csenevész agyadban, te elszáradt, sárga gyom!
elizabeth 2009 okt. 23. - 10:00:20
(34/189)
Te jó ég!!!Most látom, másfél órás a film itt meg két és fél óráig tart. Létezik hogy egy óra reklámot raknak bele? Ez durva!
baymotor 2009 okt. 23. - 09:43:18 Előzmény elizabeth
(33/189)
Nem nézem meg.Nem vagyok öt hat,egyenként tíz perces reklámra kíváncsi a film alatt.
elizabeth 2009 okt. 22. - 13:27:34
(32/189)
Azért nem nevezném Puskás szüleinek otthonát nyomortanyának.
Szoba konyha tiszta otthon volt ha szegényes is. A nyomortanya az nem otthon.
m_and_m 2009 okt. 22. - 12:51:42
(31/189)
Miért is kell ezt este 10 után adni?

Jah... persze a Herripotter!
pkomives 2009 okt. 22. - 08:46:12 Előzmény gulaxy
(30/189)
gulaxy, az utolsó két mondatodat nyugodtan elhagyhattad volna, nem ide való. Azonkívül adok egy matek példát: Számold meg, hány ex-kommunista van a bal ill. hány a jobb oldalon ? Nagyon meg fogsz lepõdni... Vagy a jobb oldali ex-kommunista nem olyan mint a bal oldali ex-kommunista ??? Hmmmmmmmmmmmm.......