1/10
Isti1991 ápr. 06. 11:51:31 1/10
(2/2)
Ritkán írok ilyet, nem szeretem amikor minden is le van fikázva... ellenben ez tényleg nem jó. Legalábbis az én tetszésem nem nyerte el. Lassú, vontatott, horrornak nyilván nem horror, misztikus thriller szerűség szeretne lenne, de... szerintem túl nagy hype-ot kapott.
Mondom ezt úgy, hogy általában szószólója vagyok a filmeknek, amik bár egyszer nézhetőek tény, de alapjáraton szórakoztatnak, jók.... mégis a nagy "műkritikusok" leszólnak.
Persze ízlések és pofonok, ez is biztos lesz olyan akinek tetszik.
7/10
nefefe ápr. 05. 17:07:02 7/10
(1/2)
Úgy indul, mint egy XX. sz. eleji, amerikai vidéki történet. Két testvér, anyjuk meghalt a születésükkor, és szigorú apjukkal élnek. A történet akkor kezd érdekes lenni, amikor a kezükbe kerül anyjuk különös jelekkel, szimbólumokkal, leírásokkal teli könyve. Ekkor kezdenek nyomozni, hogy ki is volt az anyjuk. Aztán jött a világosság… Mindig utáltam, amikor a hit mögé bújnak emberek, azzal takaróznak, és azt hiszik csak az lehet jó, amit ők elképzeltek… hát ez nem így van. Azért ezt a filmet nem nevezném horrorfilmnek, inkább egy misztikus thrillernek – ami persze megmagyarázza a megmagyarázhatatlan dolgokat is. Érdekes film, erős közepes, egyszer érdemes megnézni.