10/10
Veva 2007 máj. 11. - 07:30:30 10/10
(927/9727)
A tegnapi rész után elég nyomott hangulatom volt, és csak ma reggel jöttem rá, hogy valószínûleg Táncoló Felhõ miatt. Annyira megalázó, ami vele történik!!! A fehér õrök meg csak röhögnek a tragédián. Szégyen!!!!!!!
Az az ital a kocsmában nem egy külön üveg volt, amit Hank végül direkt neki húzott elõ valahonnan? Gondolom, valami alkoholmentes lé.
Még egyszer a táncról. Nem lehet, hogy így szólt a rendezõi utasítás, hogy Sully legalább ebben az egyben ne legyen profi? Számomra így hitelesebb, mert rövid idõ alatt kell megtanulnia rengeteg új táncot, s persze hogy nem tud felzárkózni ilyen gyorsan azokhoz a léhûtõkhöz, akik a nagyvárosokban ezzel mulatják az idejüket (mint például Cooper apuka). Szerintem ez csak elõny, ennyivel is rendesebb.
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 02:26:38 10/10 Előzmény Nannyfan
(926/9727)
Nekem csak azok a részek tetszenek, amiben sokat látom Sullyt és az indiánokat (személy szerint Táncoló Felhõt, de a felesége is aranyos volt, és a fia a helyzethez képest emberséges, ezért annyira sajnálom, hogy egy másik indián megölte Dr.Mike kiszabadítása miatt!
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 01:45:47 10/10 Előzmény csiperke
(925/9727)
Kedves Csiperke!

Nekem nagyon tetszett az, hogy az esküvõhöz a város apraja-nagyja beleadott apait-anyait: közremõködtek, rendezgettek, dolgoztak, intézkedtek, kiöltöztek, föszintén örültek, - félretéve minden korábbi ellenszenvüket, lenézésüket, cinizmusukat stb.

Szinte mindenki nagyon szimpatikus volt - kivéve Mike anyját, - bár a végén kegyeskedett mégis felállni, a lánya mellé állni és felvezetni õt az oltárhoz.
Viszont, mivel Sully korábban megkérte egykori apósát erre a szerepre, akirõl kiderült, hogy az édelsányát nem kísérte oltárhoz duzzogásból, - ezért szerettem volna, ha Mike anyján kívül õ is megmarad kísérõnek.
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 01:27:08 10/10
(924/9727)
Engem majd' megütött a guta, mikor Matthew nem fogadta el Sully házát!
Legközelebb azért üt meg a guta, mert most már elfogadja a srác a házat, de a szerelme: Ingrid, ha meg fog halni, megette a fene az egészet!
Brrrr
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 01:23:09 10/10 Előzmény Célia
(923/9727)
Éppen ezért én is szeretem indiánnak képzelni magam - szolidaritásból, és ha csak egy mód van rá, indián holmit is veszek magamra.
Sajnos eddig még csak egy kötött ponchóm van, amit equadori indiánok készítettek gyapjúból. Van Pesten és az interneten indiánbolt.
Igaz, én inkább a régi, eredeti indián ruhákat szeretném magamra venni, amilyen Sullynak van. Úgy tudom, olyat is lehet kapni, nem ogyanott, hanem egy másik boltban, valami "western" nevûben, de asszem méregdrága!:(

És persze nagyon szeretem az indián népzenét!
Mennyire örülnék, ha lehetne most barátkozni egy ilyen Táncoló Felhõvel.

Olvatam ma élõ indiánokról egy könyvet Kurt Vonneguttól (aki mostanában halt meg). Abban a könyvben egy idõs indiánfõnök mint riportalany és mint idegenvezetõ van jelen, és ha jól emlékszem, azt mesélte, hogy Custer tábornokot Táncoló Felhõ ölte meg végül, amit nem tart számon a történelem.
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 01:11:19 10/10
(922/9727)
A részletekrõl:

Nem tudom, felfigyeltetek-e az esküvõi részben arra, hogy amikor az ifjú pár elindul a vonattal, akkor Bryan az integetéskor apunak szólítja Sullyt!?

Az én lányom is ugyanígy tett, amikor óvodás korában összekerültem a jelenlegi 2. férjemmel. Esküvõig Karcsi, esküvõ napjától apu. Pedig senki sem befolyásolta ebben!
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 00:47:35 10/10
(921/9727)
Nekem is az. Pedig, ha nem tévedek, õ játszotta Custer tábornokot, és abban a szerepében nagyon tetszett, - persze csak külsõleg!!!!!
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 00:40:05 10/10
(920/9727)
Biza,végül iszik az a Sully! A kis huncut!:)
10/10
madlen 2007 máj. 11. - 00:37:29 10/10
(919/9727)
Kedves Veva!

Ezekben a dolgokban hasonlóak vagyunk!
Nadera 2007 máj. 10. - 23:37:07
(918/9727)
Én is el szeretném olvasni a könyvet. Viszont sajnos a központi könyvtárban nincs meg. Ahol meg véletlenül megvan ott hónapokra elõre kell jegyezni rá. :( Csak nem véletlenül valamelyikõtök olvassa?:)
A Jóban rosszban 2. részében felfigyeltem valamire de lehet hogy csak képzelõdtem. Van az a rész amikor Sullyt Matthew becsábítja a kocsmába és mindenki gratulál neki. Hank megkínálja Sullyt whiskey-vel, majd õ visszautasítja azzal az indokkal hogy nem iszik. 1 percre rá viszont önt Matthew-nak italt, majd úgy emlékszem hogy magának is és meg is issza. Végülis nem olyan lényeg, csak elgondolkodtatott:)