10/10
Veva 2007 máj. 10. - 18:06:32 10/10
(907/9727)
Hát, azt hiszem, nem mindig elõny a remek memória. Ugyanis én is olvastam a két könyvet, és rögtön feltûntek a különbségek. Az írónõ kissé átdolgozta az egyes jeleneteket. Így is szép, csak engem zavarnak a párbeszédekben tapasztalható eltérések. Maradok inkább a filmnél. Számomra mindig az a jobb, amelyik elõbb készült. Ha a könyvet írták elõbb, akkor meg a filmet nem szoktam nézni, mert már másképp képzeltem el a szereplõket. így vagyok például a Végtelen utazással. Egyébként is ritkán nézek tévét, most csak ezt a sorozatot.
10/10
Veva 2007 máj. 10. - 18:01:49 10/10
(906/9727)
Szia, Célia. Nekem meg pont az a kamaszos esetlensége tetszett tánc közben. Meg az, amilyen gyöngéden bánt Mike édesanyjával közvetlenül az esküvõ elõtt, sõt utána még táncba is vitte, és igazán kedvesen alkalmazkodott a nénihez. A fórumozók életkorát egyébként megláthatod, ha az egyes nevekre kattintasz.
10/10
Célia 2007 máj. 10. - 17:26:38 10/10
(905/9727)
Köszi, most megnyugodtam! Én azt hittem hogy, csak egyszerûen anno nem figyeltem. Csodálkoztam is rajta, hogy voltak most olyan jelenetek, amikre nem emllékeztem.
Éppen írni akartam, hogy szerintem valami nem stimmel. Vagy én emlékszem rosszúl, vagy valóban új jeleneteket látok. Ezek szerint igen.
Most nem leszek népszerû: "Hosszúhajú" barátunk tánctudása elég kétségbe ejtõ, azok az óriás lépések keringõ közben .... elég esetlen szegény :(
De hát ennyi hibája legyen minden pasasnak :):)
10/10
Célia 2007 máj. 10. - 17:16:37 10/10
(904/9727)
Én úgy tudom az életben 10 év a korkülönbség köztük.
Az esküvõs részben volt, legalábbis számomra feltünõ, mivel Sully frissen borotválva sokkal fiatalabbnak látszik.
Hülyeségeket írok, hát persze hogy annak látszik, de a többi részben szerintem azért borostás, mert az öregíti egy kicsit.

Sminkkel sokmindent el lehet takarni, de ha a kezüket nézed, ott valóban látszik a korkülönbség.
Egyébként meg Jane olyan gyönyörû, törékeny, finom nõ, hogy ennek sok okoskodásnak amit írtam, nem sok értelme van :)
10/10
Célia 2007 máj. 10. - 17:08:59 10/10
(903/9727)
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólókhoz, én is örülök Neked!
Azért jó ez a fórum, mert ilyen érdekes emberekkel lehet beszélgetni. Szerintem ha mindenki elárulná itt a korát meglepõ lenne milyen nagy a szóródás (mármint életkorban).
Én például 43 éves vagyok, de a férjem egyidõs Veled! :)
Tanusíthatom, hogy Õ is kedveli a sorozatot, bár a romantikusabb részeknél nagyon sóhajtozik :)
De most jól kibeszélem szegényt, a tegnapi részt megnézte délután a lányunkkal, én csak reggel szoktam, mert késõn érek haza. Erre reggel velem is megnézte:)
De azért Õt inkább a korábrázolás, és az akció dúsabb részek érdeklik. Na ennyit a magánéletrõl, szoval további jó fórumozást!
10/10
Nannyfan 2007 máj. 10. - 16:05:33 10/10
(902/9727)
Az a 2 könyv nekem is megvan. :) Egy az egyben a sorozat. :) Az elsõ könyv a Pilot-c epizódot dolgozza fel. A 2. pedig eléggé vegyes felvágott. A 2. évad fontosabb eseményeit sûríti egybe :)
10/10
Nannyfan 2007 máj. 10. - 15:55:01 10/10
(901/9727)
Én is örülök, hogy csatlakoztál! Jó egy férfi szemszögébõl is látni a dolgot! Elvétve már kaptunk férfiaktól hozzászólásokat és én személy szerint a késõbbiekben is kíváncsi lennék a véleményedre. :) (Legalább a testvéreim fejéhez vághatom, hogy nem minden férfi akar "meghalni" a sorozattól) hehe :D
10/10
Nannyfan 2007 máj. 10. - 15:51:33 10/10
(900/9727)
Hallottam már a sorozatról, de sajnos még nem láttam. :(
Szeintem jópáran szívesen megnéznénk. Ha esetleg valahogy meg lehetne csinálni a digitalizálását az nagyon jó lenne! :) Biztos sorban állnánk érte! Valahogy rá kellene varázsolni DVD-re. Úgy maradandóbb lenne. :)
10/10
Nannyfan 2007 máj. 10. - 15:46:43 10/10
(899/9727)
Lássuk csak... Nem számítottam rá, hogy ez lesz így nem vettem fel, hogy ezerszer visszanézzem. ;) Pl. Amikor Rebecca és Dorothy próbálták Michaela hajába tûzni a virágokat, aztán amikor az anyukája megsértõdött, hogy nem azt a ruhát veszi fel amit õ hozott neki, a sértõdött mama kiment és a 3 lánytestvér kuncogott.
Aztán a szertartás után volt egy tánc, Michaela és Sully nyitott meg és a többiek is csatlakoztak.
Tényleg csak apróságok. Egyes jelenetek hosszabbak voltak. Pl. amikor Sully az új házban szöszöl az ággyal és Michaelával beszélgetnek arról, hogy Matthew-nak kellene adni a régi házat. Miután Michaela elmegy Sully kinéz az ablakon és nézi ahogy elmegy. Meg azt is mutatták elõtte amikor megérkezik.
Tényleg nem nagy dolgok, de nagyon feldobott a dolog. :)
Már sokszor mondtam elõre a szöveget, és meglepetésemre mégsem az következett. Ezt a 2 részt nem tudom megunni. ;)
10/10
szürke bagoly 2007 máj. 10. - 14:06:19 10/10
(898/9727)
Amerikában és indiánok között akart lenni , csak lányos zavaromban mellé ütöttem.