Erzsi28 2007 máj. 01. - 21:28:46
(847/9727)
Sziasztok!
Véletelnül találtam hozzátok és nagyon örülök neki.
Nekem volt szerencsém a Hallmarkon végignézni ezt a sorozatot és ha bármire kíváncsiak vagytok, szívesen válaszolok.
Nekem Hank a kedvencem. Imádom. :D
10/10
Veva 2007 máj. 01. - 17:21:58 10/10 Előzmény sunomka
(846/9727)
Ápr. 25-26-án a Washita címû kétrészes epizód ment, amelyben Custer emberei lemészárolták az egész csejen törzset a foglyok és Táncoló Felhõ kivételével, aki közben a kutyakatonákhoz csatlakozott. De errõl részletesen olvashattál a fórumban. Dr. Mike kisebb idegösszeroppanást kapott, nagyon nehezen tudta feldolgozni, de a végére nagyjából rendbejött. Táncoló Felhõ segített neki. Holnap gondolom Sully-n lesz a sor, hogy tisztázza magában a történteket. Majd meglátjuk. Ha még van kérdésed, szóljál!
10/10
Veva 2007 máj. 01. - 17:16:56 10/10 Előzmény sunomka
(845/9727)
Ápr.23-án, hétfõn ment az a rész, ahol Robert E-t megbízták egy gõzkazán megjavításával, s nagyon szorította az idõ, viszont sok pénzt kaphatott érte, nem beszélve a városiak körében nyert presztízsrõl, ha sikerül. Veszélyes volt, mert neki kellett beüzemelni, s ha nem jól csinálta meg, felrobbanhatott volna. Szerencsére minden rendben ment.
24-én kedden kapta el Hank Belle Starr-t, egy hírhedt haramianõt, akirõl kiderült, hogy csupán 14 éves. Dr. Mike hazavitte, mert a karja megsérült, és ki kellett operálni a golyót. A doktornõ nem akarta, hogy egy ilyen fiatal lány börtönbe kerüljön, gondolta, egy meleg otthon jó hatással lesz rá. A lány persze nem ugrott a nyakába hálásan, mégis úgy nézett ki, van rá némi hatással a doktornõ családja. Ám amikor megérkezett az apja távirata, hogy nyugodtan akasszák fel a lányát, Belle megpróbált elmenekülni, ezért kénytelenek voltak mégis bezárni a helyi dutyiba. A haverjai eljöttek, hogy kiszabadítsák, még Brian-t is túszul ejtették az ügy érdekében, ám Belle Colleen-nel üzent nekik, hogy ne bántsák. A lánynak közben sikerült megszöknie, és dr. Mike-nak azt mondta, hogy új életet fog kezdeni. Ám az epizód mégis azzal a hírrel zárult, hogy bandájával megint kiraboltak egy vonatot.
10/10
Veva 2007 máj. 01. - 17:07:17 10/10 Előzmény sunomka
(844/9727)
Szia, Sunomka! Akkor a Cooper contra Quinn-t még láttad, gondolom, ahol Cooper apuka magával akarta vinni Brian-t és Colleen-t, s csak az utolsó pillanatban mondott le róluk. Ezután jött 19-én a Valentin napi epizód, amelyben dr. Quinn az egész napot a võlegényével akarta tölteni, de Sully-nak egy indián ügyekkel kapcsolatos konferenciára kellett mennie. Szomorúan bár, de beleegyezett a doktornõ, ám Sully mégis visszatért délután, s adott Michaelának egy jegygyûrût, amit erre a jeles napra tartogatott. A kisvárosban közben a Rómeó és Júlia elõadására készültek, s Colleen nagyon szerette volna eljátszani Júliát, de a végén mégis átengedte a barátnõjének. Brian pedig az iskolai házifeladatához gyûjtött anyagot, amelynek címe az volt, hogy "Mi a szerelem/szeretet" (love)? Az õ fogalmazásával zárult az epizód, miszerint a szerelem/szeretet egy piros bársonyfüggöny (ezt Loren hozatta Dorothy-nak a színdarabjához), egy jegygyûrû, amelyet egy jeles napra tartogattak, egy csizma (ezt Ingrid adta kölcsön Matthew-nak, aki elõször nem akarta felvenni), valamint egy szerencsekõ (ezt pedig Colleen ajándékozta a barátnõjének az elõadáshoz).
Mindjárt írom tovább.
10/10
sunomka 2007 máj. 01. - 15:06:04 10/10
(843/9727)
Köszi Veva, de eltévedtem, 19.-e óta nem látom a sorozatot.
Ha tudsz, köszönettel veszem segítégedet. Pénteken valószínû hazajöhetek. üdv!
10/10
Veva 2007 ápr. 30. - 18:35:50 10/10
(842/9727)
Kedves Sunomka, szívesen segítenék, de nem tudom, konkrétan mire vagy kíváncsi? Ápr. 26 óta nem volt újabb rész.
10/10
sunomka 2007 ápr. 30. - 14:10:30 10/10
(841/9727)
Amióta idetévedtem, sok hasznos információhoz jutottam. Köszönönet érte mindenkinek! Sajnos mindig a legizgalmasabb részekrõl maradtam le általában. Ápr.26. óta kórhárban vagyok és semmit nem tudok a történet alakulásáról, csak a rövidke tartalom és a Ti hozzászólásaitok adnak némi támpontot, hogy mi is a jelenlegi helyzet. Holnap ismét vissza kell mennem a kezelések folytatására. Ha valakinek lenne egy kis ideje és tájékoztatna, nagyon megköszönném!!!!!!!!!!!!!!!! üdv!
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 29. - 13:39:50 10/10 Előzmény henett
(840/9727)
SPOILER!!!!!!
Grace és RobertE sokat fognak még szenvedni. Lesz egy örökbefogadott kisfiuk Anthony. Az õ halálakor volt, hogy teljesen kikészültem. Gyógyíthatatlan beteg lesz és szépen lassan belehal. Van pár igen szomorúra sikeredett epizód. Több olyan lesz még ahol meghalnak, de valamiért engem az a rész rázott meg a legjobban. :(
A legutolsó részben közli Grace RobertE-vel, hogy terhes, tehát lesz saját gyerekük, de mi azt már nem fogjuk látni. :) Sajnos többet nem fogunk megtudni, mert utána már a 2 film sem tesz említést arról, hogy mi lesz a babával.
10/10
henett 2007 ápr. 28. - 14:07:50 10/10
(839/9727)
Drága Nannyfan! Kérdeznék még!:)) Bár lehet, hogy már unalmas vagyok. De Grace-nek lesz része még valaha gyermekáldásban? Olyan nyitott, befogadó szereplõ. MIkor durci, akkor is szimpatikus.
10/10
henett 2007 ápr. 28. - 14:04:21 10/10
(838/9727)
Kedves Nannyfan!
Én örülök, hogy a mindig kemény, határozott, törhetetlen Dr.Mike, most egy másik oldalát mutatta. Sallynak is volt hasonló megtisztulásban része, jópár résszel ezelõtt, most jó, hogy nem megint õ volt a gyengébb. Nagyon tetszett, amikor Táncoló Felhõ rögtön tudta ,hogy Mikela "sötét oldalon"jár.Szerintem nagyon szerencsés az az ember, aki tud másnak segíteni, támaszt adni, kiutat mutatni.