Tempe 2007 febr. 12. - 20:21:27
(225/9725)
Youtube-ról letöltöttem mindent, csak nem tudom összerakni a részeket :o( ötlet? köszi
Tempe 2007 febr. 12. - 19:42:23
(224/9725)
Sziasztok!

Én csak most ismerkedem a sorozattal, a Hallmarkon csak pillanatokat láttam belõle. Nagyon tetszik, remélem kiadják majd dvdn. A könyveket most próbálom beszerezni, elõjegyeztettem õket, mostmár "csak" várnom kell.

A Higher Groundot én végignéztem (tv2 adta régebben), amiben Joe Lando játszott, imádtam. :o)
Verio 2007 febr. 12. - 17:13:53
(223/9725)
Kedves SZTERKE! Köszönöm a gyors választ! Akkor most megnyugodtam, mert azt a részt (részeket) nagyon várom!
10/10
szterke 2007 febr. 11. - 20:18:23 10/10
(222/9725)
Szia! (Welcome:)
Szóval, ha arra a részre gondolsz, mikor "szakadár" indiánok rabolják el (ez konkrétan 2 részes egyébként), akkor nyugi, az még nem volt. Ez a 2. évad epizodjai között lesz, ahol most is tartunk. Nemsokára várható! /Szerény számításaim szerint a köv. 2 hétben még nem, utána hamarosan. De a Hallmarkoshoz képest az m1 cserélgeti a részek sorrendjét, így kissé nehezebben követhetõ.../
Verio 2007 febr. 11. - 19:56:06 Előzmény csiperke
(221/9725)
Sziasztok! Nem akarok senkit sem untatni, hogy mennyire szeretem a sorozatot, hisz mindenki ezért van itt! Errõl a fórumról nagyon sok infót szedek fel, a Youtube-s részeket már meg is néztem, annak ellenére, hogy nem igen tudok angolul, a Bostoni rész második részét sajna nem láttam csütörtökön így ezt is meg tudtam legalább nézmi! Egy kérdésem lenne hozzátok!! Még régen a Hallmarkon láttam egy-két részt ezek közül az egyik, amikor elrabolják Dr. Mike-ot és Sully megmenti. A kérdésem az, hogyí ez mikor lesz? Ugye még nem volt? Remélem valaki válaszol nekem! Köszi elõre is!
10/10
csiperke 2007 febr. 09. - 11:23:29 10/10
(220/9725)
Sziasztok,

Csak egy info: fenn van a Youtube-on a 2. évad utolsó két része angolul - ezek azok a részek, amikor Dr. Mike halottnak hitt võlegénye visszatér.

Szép napot!
Dawn 2007 febr. 09. - 10:37:29
(219/9725)
Sziasztok!
Február 14.-én az AXN, Végzetes tornádó. Fõszerepben a nagy kedven Joe Lando, aki szerintem hosszú hajjal imádnivalóbb, de azért így röviden sem rossz.
10/10
szterke 2007 febr. 09. - 09:29:06 10/10
(218/9725)
Bizony, szomorú h. 3 napot kell várni a következõre. :(
!S p o i l e r:
Igen, kiderül majd, h. dr Mike võlegénye mégis él, sõt megkeresi õt Coloradoban. Hallmarkos emlékeim szerint ez lesz a végsõ "lökés" az esküvõ felé,Michaélának választania kell megint... Szerencsére jól gog dönteni.:))
10/10
epercs 2007 febr. 09. - 00:49:05 10/10
(217/9725)
Hú, jó sokat írtatok, öröm volt olvasni.
Azért kell Abigail, mert Dr. Quinnek meg ott van a volt võlegény, aki meghalt.
Valami még nagyon régrõl rémlik, hogy kiderül, hogy nem is halt meg, ti nem emlélkeztek erre? Asszem ekkor már Sully felesége.
Amikor a fényképész járt a városban, akkor is volt rá utalás, hogy az egyik fényképen felismerte a doktornõ.
Valaki másnak is rémlik ez?
Mivel én nem láttam annak idején, ezért nem tudom, hogy mikor melyik résznek kéne következnie, de az Árvák vonata rész szerintem nem lógott ki nagyon, elvégre már szinte a legelejétõl kerülgetik egymást Sullyval, és nem volt furcsa, a reakciója. Szerintem.
Olyan rossz, hogy hétvégén 3 napig nincs!!
Lenili 2007 febr. 08. - 18:53:29
(216/9725)
Sziasztok!
Nagyon teszett ez a legutóbbi bostoni rész,,,írtó jól néztek ki és igazán remekül sült el a vége ,,,végre már . Sajna nem kaptam én se hirt a TV1-tõl ,de ismét írok és próbálom megszerezni a sorozatot.Remek ez a fórum ,jó olvasni a soraitokat!!
evadallas 2007 febr. 08. - 17:45:03
(215/9725)
Szia.

Én már olvastam könyvben, de csak az elsõ évad jelent meg. Két kötetben van. Egy nagyon vékony kék és barna könyv. Könyvtárban már láttam, de máshol nem.
Sok siker a kereséshez. És jó olvasást.
dorothea6 2007 febr. 07. - 19:17:44
(214/9725)
Sziasztok! Nagyon szeretem ezt a sorozatot! Örültem amikor újra kitették mûsorra! Minden nap nézem! Lenne egy kérdésem. Itthon megvan ez könyvben?
lisieux 2007 febr. 07. - 18:24:29
(213/9725)
Sziasztok!

Úgy gondoltam, én is csatlakozom ennek a topiknak a csapatához. Véletlenül találtam rá a fórumra és annyira megtetszett, hogy egyvégtében elolvastam az összes hozzászólást.
Rólam annyit, hogy gyerekfejjel kezdtem el nézni a sorozatot én is még a német adón (RTL2-n) és rögtön megszerettem. El kell mondjam, hogy nagyon sokat segített a nyelvtanulásban, késõbb le is tettem a középfokút németbõl. Szinte faltam a részeket, sõt még ki is "jegyzeteltem" õket (adott rész címe és szereplõi, néhány párbeszéd), azt hiszem - így utólag -, hogy nem voltam teljesen beszámítható annak idején.
A mostani vetítés sajna nekem túl korai, még dolgozom, így nagyon ritkán látok egyet-egyet, amit borzasztóan sajnálok. A mait azért láttam! :-)
Bocsi, hogy hosszú voltam! Mindenkinek további kellemes perceket!
evadallas 2007 febr. 07. - 18:21:15
(212/9725)
Szia!

Olive visszament oda ahonnan jött, asszem Mexikoba, de nem biztos. Késõbb lesz még róla szó, mert meghal és Matthew, Dr. Mike, Sully és néhányan a vársoból elmennek elhozni a Cooper gyerekek örökségét, a marhacsodát.
Engem az zavar, hogy a jövõheti elõzetes nincs fenn a portálon, és a pénteki részeket meg elvették.
Egy nap tudnám egyenesben nézni és aznap elveszik.
Tujátok mi lesz a jövõ héten. Imádom elõre elolvasni a részeket.
10/10
Enci 2007 febr. 07. - 14:33:23 10/10
(211/9725)
Sziasztok!
Ez a szellemidézõs rész nekem sem tetszett és Abigail tényleg elég csúnya. A farkas is eltûnt meg Olive is. Hova lettek?
ryana 2007 febr. 06. - 21:17:39
(210/9725)
De pl. a Brian farkasának eltûnéséhez még szellem sem kellett :-). Mindig is furának tartottam, hogy részeken keresztül hurcolja magával mindenhova, azután többet említést sem tesznek róla (szerintem nem hagytam ki egy részt sem), pedig a kissrácnak minimum lelkibetegnek kellene lennie, hogy meglépett a farkasa. És akkor asszem a 3. v. 4. évadban egyszercsak elõkerül és mindenki örül...
Holnap irány Boston!!! :-)
10/10
szterke 2007 febr. 06. - 21:08:15 10/10
(209/9725)
Ja, OK, köszi! (Ennyit én is tudtam), aszittem van vmi, amit tudnom kéne :)
10/10
Nannyfan 2007 febr. 06. - 20:28:29 10/10
(208/9725)
Hát kicsit belemagyarázva a dolgokat van köze. Miután belehal a szülésbe, Sully csatlakozik a hadsereghez, majd dezertál (ennek az okát is megtudjuk késõbb) és így kerül az indiánokhoz. Állítólag Táncoló Felhõ találta meg az erdõben eszméletlenül. :)

Egyetértek a többiekkel, szebb színésznõt is kereshettek volna Abigail szerepére.
10/10
szterke 2007 febr. 06. - 18:56:27 10/10
(207/9725)
Mért, Abigailnek mi köze volt az indiánokhoz?!
10/10
szterke 2007 febr. 06. - 18:55:47 10/10
(206/9725)
Egyetértek...- a "szellemidézõs" részekkel (remélem nem nagyon lesz több) kapcsolatban!Az meg különösen durva, h. a hintaló is eltûnt... És tényleg kereshettek volna egy szebb, így hitelesebb Abigail-t! Sully meg nyilván azért özvegy, mert ez a magyarázat, h. mért nem hozzák öket elõbb össze dr Mike-kal... És maga az ötlet, h. idõ kell, h. ezt feldolgozza, újra nyisson stb.. sztem igenis romantikus. :)
ryana 2007 febr. 06. - 18:33:20
(205/9725)
Én sem igazán szeretem ezt a részt. De egyik ilyen szellemekkel beszélgetõset sem :-(. Nekem csak annyi a bajom Abigaillel, hogy (bár ez csak a szubjektív véleményem) szóval azért jobb nõnek kellene lennie, hogy konkurencia legyen Dr. Mike-nak. De jó, hogy ilyen Sully múltja (bár sablonos), sebezhetõbbé teszi a figurát. Szerintem a sztori váza jó úgy, ahogy van, némelyik epizóddal van csak gondom, de azt "elnézem" az alkotóknak, mivel a nagyon jó részek vannak szerencsére túlsúlyban :-).
ryana 2007 febr. 06. - 18:20:34
(204/9725)
Egyet értek, asszem láttam két katasztrófafilmjét, de lehet, hogy az csak egy volt, de felejthetõ(ek) volt(ak). Ami igazán érdekelne tõle, az a másik sorozata a Higher Ground, és az egyik filmjérõl olvastam: Seeds of doubt, és annak a szereposztása is némi színvonalra utal, de lehet, hogy tévedek. Szóval erre a kettõre lennék kíváncsi tõle.
És én Jane filmjeitõl sem vagyok oda, bár azok jobbak. Egyszer megnézem õket, de nem kéne, hogy meglegyenek. Egy gyanús van, amit tutira felvennék, de azt sajnos még nem adták itthon, nincs is magyar címe Touching wild horses, ezt már régóta meg szeretném nézni.
10/10
Nannyfan 2007 febr. 06. - 17:25:42 10/10
(203/9725)
Ez a mai rész nem tartozik a kedvenceimhez. A katalepsziás fickó nagyon jó volt, de Abigail.... Lehet, hogy nem vagyok norma, de én falramászok attól a nõtöl. Nekem már eleve az sem tetszik, hogy õ létezett. Nem tudták volna máshogy megoldani, hogy Sully a Cheyennekhez kerüljön??Miért kell ez a fájdalmas múlt dolog. Így Abigail, úgy Abigail... Én ezt az egy dolgot nem szeretem a sorozatban. A mindkettõnket szeret mondat volt a csúcs nálam. Nemtom, de nekem ez szálka a szememben. Lehet, hogy nem vagyok elég érzékeny és romantikus meg hasonlók a dologhoz. :)
10/10
Nannyfan 2007 febr. 06. - 17:20:10 10/10
(202/9725)
A film tényleg eléggé gyenge volt. Én végigszenvedtem. Még élek, de nem sokon múlt! :)

Youtube-ot én is megnéztem, de a netem valamiért most úgy döntött, hogy nem mûködik rendesen, így nem tudtam megnézni. :( De már a lényeget láttam angolul is ezekbõl a részekbõl. :) Majd még próbálkozok. :)
10/10
Célia 2007 febr. 06. - 15:40:41 10/10
(201/9725)
Szia! Igen a youtube remek "böngészõ", én is láttam a az uj részeket, isteni, áldom a kezét aki felrakta!
A hétvégi filmrõl lemaradtam, de ahogy olvasom, nem maradtam le semmi jóról. Egyébként Joe Lando többi filmje eléggé felejtõs. Elnézést azoktól akiknek más a véleménye.
ryana 2007 febr. 06. - 14:53:35
(200/9725)
Sziasztok!
Az elsõ jelenetben, amikor csak egy szem látszott, meg az, hogy teker egy jointot, egybõl tudtam, hogy ez csak Õ lehet :-). Jól nézett ki, és bár gáz volt a film, és bénák a figurák, én is neki szurkoltam, és csak addig kínlódtam a filmen, amíg Joe-nkat meg nem ölték. Annyi elég is volt bõven ebbõl a "mestermûbõl" :-). Mindig értetlenül állok az ilyen filmek elõtt, hogy egyáltalán, hogy találják ki, hogy ezt a filmet le kellene forgatni, mert annyira jó lesz... Mintha egy kalapban lenne az összes akciófilmes klisé, abból húznának párat, és már kész is a film.

A tegnapi szerintem is nagyon jó rész volt. A tiszteletes sem tudja, hogy mikor érkezzen...

Azt láttátok, hogy pár napja valaki feltette youtube-ra a teljes bostoni duplarészt? Nagyon jó, a minõsége is. Én már kétszer végig néztem, ez volt a jutalmam, amiért túléltem a vizsgaidõszakot, meg persze nyelvgyakorlásnak sem utolsó. :-)
10/10
Nannyfan 2007 febr. 06. - 10:57:57 10/10
(199/9725)
A tegnapi rész NAGYON jó volt!!!!!!!!! Dr. Mike indián ruhában :) Meg az egész rész úgy ahogy van jó volt! :) Ezért imádom ezt a sorozatot!
Ma lesz az ominózus Halloween-es rész! :)
10/10
Nannyfan 2007 febr. 06. - 10:55:56 10/10
(198/9725)
Láttátok a szombati Joe-s filmet? Lövöldözõs, drogos, pasi film volt. Joe rosszfiú volt. Jó éles váltás Sully után, de jó volt látni ilyen szerepben is. :) Nekem még itt is szimpatikus volt. ;)
creek 2007 febr. 05. - 22:46:40
(197/9725)
Sziasztok!

Na hogy tetszik az epizódismertetõben leírt sorrend?Én nem így képzeltem el, valahogy...
blf22s 2007 febr. 03. - 08:34:59
(196/9725)
Szia,

Ezek szerint Te rögzítetted az eddigi epizódokat???
Én is rá vagyok állva nagyon, hogy meglegyen a összes rész, de eddig az eredmény=0 SAJNA!!!
Ha van vmid érdekelne komolyan.
Megszállott gyûjtõ vagyok, pl Szívek Szállodája, Will és Grace, Dr House...
10/10
szterke 2007 febr. 02. - 19:34:05 10/10
(195/9725)
Ezer bocsánat, nem 'dettike'!, Lenili!!! :) Sorry! Elnéztem vmit, remélem, ti is elnézitek nekem...
10/10
szterke 2007 febr. 02. - 19:29:27 10/10
(194/9725)
Kedves dettike, sztem nem azért nincs P-enként, amit írtál , hanem mert újra indult az Ablak, az mtv egykori 'halhatatlan' :) mûsora... Szvsz ez megy a mi szeretett sorozatunk rovására :( De sztem a királyi TV van olyan következetes, hogy nem veszi le a mûsorról, ne aggódj. (Én sem teszem :)
10/10
szterke 2007 febr. 02. - 19:25:03 10/10
(193/9725)
A Halloweenes résszel sztem nem lesz gond! :) A jövõ heti rtv részletes (a MR mûsorújsága, nem vmi gagyi!) véletlenül írja a rész tartalmát, és az nem az esküvõ utáni 'Halloween III' tartalma -ami itt szerepel a port.hu-n,(majd a 4. évadból,) hanem az, amit itt betettetek angolul, szóval OK lesz minden! :) /És fõ az optimizmus! :))
Lenili 2007 febr. 02. - 16:25:26
(192/9725)
Sziszi Mindenkinek!
Azt hittem elírták,hogy nincs péntekenként a sorozat,de sajna látom se ma se a jövõ héten nem lesz . Én is aggódom a sorozat miatt ,remélem nem fogják lassanként elapasztani.Na mind1 bizzunk benne lesz folytatása. Kellemes hétvégét mindenkinek!
dettike84 2007 febr. 02. - 10:35:17
(191/9725)
Sziasztok!
Ez a legjobb sorozat amit eddig láttam, pedig nagy sorozatfüggõ vagyok.Régen én is egy német csatornán láttam elõször(RTL2), de már alig emlékszem vmire.Nem tudja valamelyikõtök, hogy az egész 150 részt folymatosan adják le , vagy "fél éves kihagyásokkal" .Én is néztem az epizódismertetõt és tényleg keverik a sorrendet, bár lehet, hogy ma azért nincs rész mert észhez kaptak.KÉRDÉS: most Joe és Jane a való életben is egy pár voltak?Nem tud vki vmilyen magyar nyelvû rajongói oldalt ?Egyenlõre ennyi!Nézzétek szorgalmasan a sorozatot !
megan 2007 febr. 02. - 09:37:33
(190/9725)
Hová tûnt Olive? (asszem így hívták) Pár rész óta nem szerepel, csak ez a vöröshajú újságírónõ van Loran mellett...
10/10
csiperke 2007 febr. 02. - 08:37:55 10/10
(189/9725)
Sziasztok,

A sorozat tartalmát keresgélve olvastam bele a fórumotokba, és látom, hogy titeket is megzavart a Hallowen címû rész. Ez valószínûleg elírás at MTV részérõl, ugyanis találtam egy angol nyelvû oldalt, ahol ennek a résznek egészen más a tartalma; aki tud angolul érdemes megnéznie:
<a target="_blank" href="http://www.tv.com/dr.-quinn-medicine-woman/show/782/summary.html" title="http://www.tv.com/dr.-quinn-medicine-woman/show/782/summary.html">www.tv.com</a>

Halloween is trick-or-treat for the residents of Colorado Springs when Sully's dead wife, Abigail, haunts Dr. Mike, after Sully suggests fixing up the homestead for her. Eventually, Mike is able to lay Abigail's ghost to rest. Meanwhile, Brian becomes terrified after his investigations lead him to believe Dorothy is a witch. But, later she helps him deal with his sadness about the fading memory of his mother. Jake and Loren's prank on the town backfires when Jake pronounces a man dead and his "corpse" walks away -- Mike later diagnoses the man as a catalepsy sufferer.
Kb. errõl szól:
Hallowen igazi csemegét jelent Colorado Springs lakóinak, mivel Sully halott feleségének, Abigailnek a szelleme kísérti Dr. Mike-ot, miután Sully felajánlja, hogy megjavítja a tanyáját. Mike némi hazugsággal lecsendesíti Abagail szellemét. Eközben Brian megijed, mert arra a következtetésre jut, hogy Dorothy boszorkány. De kásõbb Dorothy segít Briannek, hogy legyõzze a szomorúságát az édesanyja emléke miatt. Jake és Loren csínye visszafelé sül el, amikor Jake halottnak nyilvánít egy embert, akinek a teste késõbb elsétál. Mike merevkórt diagnosztizál nála.

Az a tartalom, ami itt és az MTV-nél is olvasható, a Hallowen 3 címû részhez tartozik, ami a 4. szériéban a 77. rész a fenti angol nyelvû oldal szerint.
Csak bízni tudok benne, hogy ekkorát nem hibázhatott az MTV. Mindenesetre a jövõ héten kiderül....
Mariner 2007 febr. 02. - 04:32:34
(188/9725)
Sziasztok!

Esetleg rögzíti valaki a sorozatot? Már több helyen írtam, hogy a 13., 18. és a 23. részekrõl lemaradtam és szeretném ezeket kiírni jó minõségben (lehetõleg nem tömörített verzióban) DVD-re. Valaki tudna segíteni? Nagyon hálás lennék érte. Elõre is köszönöm a segítséget!
10/10
Riuci 2007 febr. 01. - 18:10:03 10/10
(187/9725)
Ez lesz kedden a Halloween címû részben."Dr. Mike és Sully az elsõ Halloween-i mulatságon vesznek részt esküvõjük óta, és a doktor szeretné meggyõzni férjét, hogy Hamupipõkének és a mesebeli királyfinak öltözve menjenek el az álarcosbálra". Milyen esküvõ? Hogy kell ezt érteni?
10/10
Nannyfan 2007 febr. 01. - 14:25:04 10/10
(186/9725)
Joe Lando film a láthatáron!!!

Címe: Gátlástalanul
Leírás:
Jake Peterson nyomozó és társa, Paul DeLucca tudomást szerez egy 50 millió dolláros heroin-szállítmányról, amelyet a mexikói határon át csempésztek be az Egyesült Államokba. Amint azonban egy kicsit mélyebben akarnak betekinteni az ügy részleteibe, kellemetlen meglepetés éri õket: rájönnek ugyanis arra, hogy városi vezetõk és magas rangú jogászok dolgoznak a saját zsebükre. Azt pedig nem is sejtik, hogy az álruhás Bill Peterson kapitány és a DEA titkos ügynöke, John Bagwell is nyomoz már az ügyben. A különbözõ nyomozószervek azonban nem az együttmûködõ-képességükrõl híresek, és a hatalmi konfliktusokért kemény árat kell fizetniük.

Vetíti:
FILM+: február 3. Szombat, 21:10
február 8. Csütörtök, 00:55

Ez olyan lövöldözõs, gyilkolászós film lesz. Nem szeretem az ilyeneket, de mikor kikerestem, hogy hogy fog kinézni benne, akkor döntöttem el, hogy látnom kell!!
Pakolok is be képet róla ;)
Hát igyekeztem, de lehetetlenség normálisat találni.
Vicus 2007 febr. 01. - 09:45:59
(185/9725)
Ja, és a Horace-Myra (így kell írni?) kapcsolat tényleg elég érdekes, de nekem olyan szimpatikus az a lány. És tetszik a karaktere, persze nem azért mert "végigmegy rajta a fél város", hanem azért, mert szerintem nagyon kedves és érzelmes, látszik, hogy csak belekényszerült a "munkájába". És nagyon tetszett, ahogy a tegnapi részben beszélt ahhoz a bunkó Hank-hez, aki szintén jól megformált karakter szerintem. De igazából ebben a sorozatban eddig csak jó karakterek vannak, kivéve azt a hülye Ruth-t, akit nem tudtam elviselni. Ugye nem lesz többet, vagy mégis??
Vicus 2007 febr. 01. - 09:37:22
(184/9725)
Szerintem is nagyon furi volt a tiszteletes:) Észre se vettem, hogy Németh Kristóf a szinkronhangja, hihetetlen, hogy ennyire nincs fülem az ilyenekhez:(
megan 2007 febr. 01. - 09:26:43
(183/9725)
A tiszteletes nagyon furin nézett ki szakáll nélkül :-) Inkább növessze vissza.. Viszont Németh Kristóf mint szinkronhang szerintem totál nem illik hozzá... Õ az egyetlen, akinél nem tudok az új hanggal megbarátkozni, egy ilyen komoly emberhez nem illik ez a srácos hang..

Ami még fura nekem, hogy Horace hogy bírja elviselni hogy a mennyasszonyát végigmegy minden este a fél város...
megan 2007 febr. 01. - 09:19:41
(182/9725)
Tartottam a tegnapi résztõl, de szerencsére nem volt annyira észrevehetõ, hogy nem most következne.
Annyi feltûnt, hogy Sully kicsit durcás, nagyon a háttérben morcoskodott az elején, utána meg túlzottan indulatosak voltak egymással, ami az eddigi távolságtartós barátkozós viszonyukhoz képest picit meghökkentõ volt.
De lehet, hogy ha nem tudom elõre, hogy nem idevaló a rész, és az elõzményeket sem olvasom el, átsiklok felette :-)

De ennél zavaróbb idõrendi kavar azért már ne legyen benne...

Ha nem reagál az mtv a levélre, átküldöm a a másik címre is, hátha sikerül õrületbe kergetni õket, és utánanéznek a problémánknak :-)
creek 2007 jan. 31. - 23:18:44
(181/9725)
Hello!

Én, majd arra leszek, kíváncsi, hogy hova fog kerülni az indiánlányos rész, ezek után.
De amúgy, szerintem sem az, hogy "nincs még felkészülve arra , hogy szeressen valakit" mondat, az még a portré részben el is hangzott, szóval innen nézve nem is lenne olyan deffektes, csak, ahogy írtad, tényleg ez a barátságból komolyabb, de még ez is elnézhetõ:) csak reméljük, ennél nagyon csere nem lesz. De abban bízom a legjobban, hogy végig leadják az egészet, a filmekkel együtt.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 31. - 21:23:29 10/10 Előzmény Messa
(180/9725)
Igazad van. Viszont ha nomális sorrendben adták volna le, akkor is passzolt volna a szituáció. Michaela mérgében sully fejéhez vághatta egy régebbi kijelentését is akár nem? Nem kell, hogy az olyan friss kijelentés legyen.
De ha belegondolsz (persze ez csak az én véleményem) ha ez lenne a helyes sorrend, Michaela reakciója Sully "Tényleg hozzámegy?" kérdésére elég heves volt. Sully is milyen alapon ront be hozzá és esik neki a kérdéssel, amikor még csak a barátság van közöttük. Ez a dolog kicsit sántított.

Bár az elég ijesztõ, hogy ez a rész még így sem lógott ki a sorból...
10/10
Nannyfan 2007 jan. 31. - 20:55:30 10/10 Előzmény megan
(179/9725)
Én az info@mtv.hu-ra írtam. Egyik ismerõsöm ajánlotta, mert õ is oda írt és levelezés szerûre sikeredett a dolog. Azt mondta, hogy ott tuti, hogy válaszolni fognak. Nekem nem jött össze.
Messa 2007 jan. 31. - 18:21:38
(178/9725)
Sziasztok. Ezt a sorrend dolgot nem értem. A mai rész nem jöhet a Sziv titkai után , mert pont dr Quinn mondja Sullynak ( nem pontos az idézet) nincs még felkészülve arra , hogy szeressen valakit. A Sziv kis titkaiban Sully elmondja , hogy szerelmes és a végén össze is "jönnek". Akkor utána nem viselkedhet ugy mintha nem is történt volna semmi.
Vicus 2007 jan. 31. - 17:40:46
(177/9725)
Sziasztok! 1 hete nem fórumoztam, és ma alig gyõztem visszaolvasni a sok hozzászólást, de természetesen nagyon örülök az új infóknak:) Ruth nagyon irritáló volt szerintem, alig bírtam végignézni azt a részt. Továbbra is nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a sorrend, milyen változások lesznek. A szinkronhangokhoz én olyan süket vagyok, hogy magamtól nem is vettem volna észre, hogy nem csak dr. Mike hangja nem ugyanaz. Amúgy a szereplõk közül nekem Brian a nagy kedvencem, nála feltûnt az új szinkron, mert a régiben mamának szolították a gyerekek dr. Mike-ot, most meg anyának. Ilyen apróságokra is odafigyelhetnének, nem? Utolsó szinkronos kérdésem: ki volt ma az árva Jennifer hangja? Más téma: nekem a Farm, ahol élünk is nagy kedvencem volt. Ti milyen sorozatokat néztek/néztetek
még?
megan 2007 jan. 31. - 15:31:50
(176/9725)
Te melyik címükre írtál? Én az 'irjonnekunk@mtv.hu'-ra.
Minél több észrevételt kapnak ez ügyben, annál jobb. Hátha a rajongók ostromló leveleinek hatására végre odafigyelnek a sorrendre!

Laura Palmer lesz benne? Jééé :-)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 31. - 15:00:05 10/10
(175/9725)
Remélem neked válaszolnak. :) Engem válaszra sem méltattak, amikor én próbálkoztam. :(
10/10
Nannyfan 2007 jan. 31. - 14:58:59 10/10
(174/9725)
Az eredeti címe az Indián lányosnak: Another Woman
Az az indián lány egy fehér lány lesz, akit régebben elraboltak az indiánok (ezt elfelejtettem említeni).
Találtam róla egy képet, hátha így beugrik. :) (el is felejtettem, hogy ez a Twin Peaks-es csajszi)
megan 2007 jan. 31. - 14:37:41
(173/9725)
Írtam az MTV-nek egy mail-t, hogy nem jó a részek leadási sorrendje, és egyben felhívtam a figyelmüket a fórumra :-)
Hátha lesz valami elõrelépés az ügyben...
10/10
szterke 2007 jan. 31. - 13:17:08 10/10
(172/9725)
Aha. Köszönöm szépen (a türelmedet külön:)!
Nekem annak idején alighanem kimaradt az Indiánlány rész, mert semmi ilyesmi nem rémlik... Így aztán annál jobb lesz majd, ha vetítik!:)
Banika 2007 jan. 31. - 13:05:34
(171/9725)
Sziasztok!
Eddig mindig elolvastam amit írtatok, most úgy éreztem hogy nekem is kell valamit írnom. Szóval én is imádom ezt a sorozatot, még gyerekkoromban láttam az egyik német adón, itthon még most nézem elõször, bár pár részt láttam már én is régebben. Sose voltam nagy sorozatfüggõ, de ezt egyszerûen nem lehet nem nézni!!! Amikor megláttam hogy az M1 elkezdi vetiteni, úgy megörültem. Ez a Joe Lando... Szerintem minden nõ ilyenrõl álmodik. Remélem jó sorrendben fogják leadni a részeket, de szerintem csak elirás az egész. Üdv mindenkinek!
Lenili 2007 jan. 31. - 12:34:52
(170/9725)
és az imádott filmbeli párja .....
Lenili 2007 jan. 31. - 12:34:01
(169/9725)
itt is a lányával
megan 2007 jan. 31. - 12:33:59
(168/9725)
Uh, akkor ez tényleg gáz lesz! Nem lehetne valahogy szólni az m1-nek hogy rossz a sorrend? Figyelmükbe kéne ajánlani ezt a topicot :-)

Ruth nõvér tényleg nagyon irritálóan viselkedett, de gondolom Amerikában az ilyen hittel gyógyítóknak más a megítélése mint nálunk, ott ez elfogadott, nálunk biztos hülyének néznék..
Lenili 2007 jan. 31. - 12:32:50
(167/9725)
az elsõ képen Jane és családja a mostanin a lányával.
Lenili 2007 jan. 31. - 12:31:16
(166/9725)
Sziasztok!
Találtam néhány képet a kedvenceinkrõl ...Ime szerintem nagyon aranyosak ..
10/10
Nannyfan 2007 jan. 31. - 10:01:57 10/10
(165/9725)
A legtöbb infót a Google-rõl lehet szedni.
A sorrendet, mindig onnan nézem. Beírom, hogy : Dr. Quinn episode guide. Azt az oldalt adja ki elsõnek vagy talán másodiknak, ami alapján a magyar fordítás is készül. Ott döbbentem rá elõször, hogy az M1 elég nagy kavarokat csinál. Eddig nem volt vészes, de ha a mai rész, tényleg az Árvák Vonata lesz, akkor nincs bocsánat. :(

Spoiler!!!
Ami fontos, az a Szív Kis Zugai-ra fordított két epizód és az Indián lány. A Szív Kis Zugai a 2 Bostonos epizód. Amikor Michaela anyukája beteg lesz és õ elmegy a gyerekekkel Bostonba... Sully utánuk megy... ott lesz az a doki, akit kötelezõ utálni, ha jól emlékszem William-nek hívják.. aztán a nagy vallomás :))) (rég várt pillanat).... Majd úgy tûnik mindennek vége és a végén mégis happy end!! :)) Annyira szép az a két rész!!
Utána nem sokkal következne az Indián lányos rész, amikor lemészárolnak egy törzset ha jól emlékszem és egy lányt hoznak be a városba. Sully-val természetesen nagyon jól megértik egymást. Jön a féltékenység, és természetesen Michaela meglátja, amikor csókolózik Sully a lánnyal (persze az csak egy puszi és Michaela azt már nem várja meg, amikor Sully eltolja magától és megmondja neki, hogy ezt nem lehet és hogy õ másba szerelmes). Összevesznek és ha úgy vesszük szakítanak. Na ezután jön az Árvák Vonata.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 31. - 09:46:34 10/10
(164/9725)
Tényleg! Kocsis Mariann!! Liptai után elég éles váltás, de már ezekkel a dolgokkal nem foglalkozok.
Nem mertem írni, mert féltem, hogy számkivetett leszek, de Ruth nõvérrel kapcsolatban nekem is voltak a sorozatba nem illõ indulatos gondolataim... Én Michaela helyében már rég lecsapam volna.... Eléggé irritált a viselkedése. Még asszem talán egyzer jönnek vissza Kid Cole-val. Annyi bõven elég, sõt még sok is.
Sully és a vályú.... azon nekem is fennakadt a szemem!!! Abból a lovak szokatak inni, meg a részegeket "fürdetik" meg! Nagyon laza a fickó! :))
10/10
szterke 2007 jan. 31. - 08:14:58 10/10
(163/9725)
Mért, milyen fontos elõzménye lenne a mai, árvás résznek? Én nem emlékszem már, de ha spoiler, akkor is érdekelne igazán!
10/10
szterke 2007 jan. 31. - 08:10:49 10/10
(162/9725)
Köszi!! :) És Károly... :) /Megint bejött a tippem!:/
ryana 2007 jan. 30. - 21:32:20
(161/9725)
Igen, õ az. Én még nem láttam, de kiváncsi vagyok rá. Vannak jó számai, pl. amit most nyomatnak éjjel-nappal zene tv-ken "God's gonna cut you down" nagyon tetszik.
De ez a Ruth nõvér, a hideg kiráz tõle...
vn83 2007 jan. 30. - 21:18:01
(160/9725)
Hello, Jonny Cash neje, a valódi játsza Ruth nõvért? Vagyis June Carter? Most láttam a Nyughatatlant, nagyon jó. Nem voltam country rajongó, sõt csak névrõl ismertem Casht. Na de a film :) Meg persze Joaquin Phoenix. :))))))))
ryana 2007 jan. 30. - 20:46:41
(159/9725)
Károly :-)
ryana 2007 jan. 30. - 20:43:43
(158/9725)
Sziasztok!
Ezt nem hiszem el! :-) Éppen írni akartam, hogy remélem, holnapra csak elírás az Árvák vonata ( bár az eddigi gyakorlat nem ezt mutatja). Ránézek a monitoromra és mit látok: 159-es hozzászólást :-). Nagyon nem kéne holnap lemennie.
Valamikor korábban felmerült, hogy ki lesz Grace következõ szinkron hangja, asszem Kocsis Mariann, és szinte tényleg alapértelmezésben õ minden fekete színésznõ hangja.
Akit nem bírok, az Ruth nõvér és Kid Cole, bár az utóbbit még elviselem. Lehet, hogy szentségtörés, amit írok, de nem tudom minek kellett nekik, mármint Johnny Cashnek és a nejének szerepet adni a sorozatban. Alig vártam tegnap, hogy megnézzem az aktuális részt, annak ellenére, hogy tudtam, hogy a Cashes epizódok egyike lesz, és emlékeztem, hogy régebben sem voltam oda azokért, de tegnap!!! végig kellett tekernem a felvételt, mert úgy idegesített, csak kíváncsi voltam, hogy van-e valami szép jelenet Sullynak és Mike-nak. :-(
Briant én is szeretem, és Farkast, meg bírom, hogy Hank akkora tuskó :-).
Azt láttátok, hogy Sully ma beleivott a vályuba, ami a rendelõ mellett van? Döbbenet :-).
10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 20:27:52 10/10
(157/9725)
Jól emlékszel. :) 2. évad 14. rész. De itt nem jelent semmit. Eléggé össze-vissza adják a részeket, mostmár ebbõl gond lesz.
A holnapi Árvák Vonatához mit szóltok? Az a rész még jóval odébb kéne, hogy legyen, fõleg mivelhogy elõzménye is van. :)
Ha túlbuzgó vagyok, nyugodtan szóljatok, nem lesz harag. :)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 20:19:41 10/10
(156/9725)
<a target="_blank" href="http://www.drquinninsight.com" title="www.drquinninsight.com">www.drquinninsight.com</a>
Ezen az oldalon van. :)
10/10
jagi 2007 jan. 30. - 20:12:51 10/10
(155/9725)
Szia Nannyfan!Köszi a baby boom-os cikket,már olvastam egyszer,csak nem emlékszem hol.Melyik honlapon van?
10/10
jagi 2007 jan. 30. - 20:10:58 10/10
(154/9725)
Bocs, Gesztesi Péter.Vagyis most már teljesen összezavarodtam és nem jut eszembe a neve,de Liptay Claudia férje.
10/10
jagi 2007 jan. 30. - 20:06:45 10/10
(153/9725)
Szia szterke!Nem nekem címezted,de azt hiszem Robert E. magyarhangja Gesztesi Károly.
10/10
szterke 2007 jan. 30. - 19:03:33 10/10
(152/9725)
Nannyfan, kedves! (Akár az elõzõt is címezhettem volna egybõl Neked:) És Robert E magyar hangja ki?/Joe honlapján láttam, h. így írják, így már értem, mért mondja néhány szinkronszereplõ külön..- én ugyanis aszittem, 'Roberty'/ Elõre is köszi!
10/10
szterke 2007 jan. 30. - 18:57:59 10/10
(151/9725)
A már emlegetett artistás rész mikor lesz? Hányadik rész és hányadik évad?? Ha jól emlékszem (?), már az eljegyzés de még az esküvõ elõtti idõszakban volt. (Igaz?)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 14:31:39 10/10
(150/9725)
Lefordítva (nem szóról- szóra csak a lényeg):

Dr. Quinn babaesõ

A Dr. Quinn 6 évada alatt összesen 19 babája született a szereplõknek és az alkotóknak. Ez köt össze minket. Egyszerre voltak gyerekeink. Olyan is volt, hogy 7 baba született 2-3 hónapon belül" Frank Collison (Horace Bing) elmondása szerint. 1996-ban Dr. Quinn babaesõ volt, mind az alkotók és mind a szereplõk körében. Több alkotó és szereplõ volt egy idõben terhes. Ebbe beletartozott két ikerterhesség, Jane Seymour ikerfiai, és az alkotó Beth Sullivan és Jim Knobeloch (Jake Slicker) ikrei Jack és Tess.
Jane Seymour: "Ez nagyon furcsa volt bizonyos szempontból, a gyerekeim és a gyerekek a sorozatbõl egyidõsek voltak."
A továbbiakban arról van szó, hogy olyanok a gyerekek mint egymás dublõrei. Jane nappal a Cooper gyerekekkel forgat, aztán este mikor hazamegy a vörös hajú lányához (késõbb Jessica bowman lesz Colleen és õ vörös) és a szözi fiához, olyan mintha megint a Cooper gyerekekkel lenne. És ezért amikor dolgozni megy olyan mntha Jessica és Shawn az õ gyerekei lennének.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 13:56:37 10/10
(149/9725)
Ezt még meg akarom mutatni. nagyon jó kis cikk!! :)

Dr. Quinn "baby boom"

Throughout the six seasons of Dr. Quinn, Medicine Woman, 19 children were born to cast and crew members. "All of this stuff bonds together. We had children together. At one time, I think there were seven babies that were born within two or three months," Frank Collison (Horace Bing) explained. In 1996, there was a Dr. Quinn "baby boom" which further bonded the cast and crew. The "baby boom" was a period when many of the cast members and crew were pregnant at the same time. Including multiple births&amp;#8212;like the birth of Jane Seymour's twin boys; and creator Beth Sullivan and actor Jim Knobeloch (Jake Slicker), twins Jack and Tess.

"It was quite strange, at one point, I think my kids and the kids from the show were all the same size. So they could double late at night," Jane Seymour laughed about the memory. "I could bring my kids in and pretend they were [the Cooper children] when those kids had to go home because they have been working all day. For me, I would go home where I had the red head and the young man, my son, with the blond hair. And when I would come here and it would be Jessica and Shawn, who where just like my kids."

Source: A Salute to Dr. Quinn, Medicine Woman (PAX TV special). All rights reserved.

10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 13:54:00 10/10
(148/9725)
Szia! Igen Jake lesz a polgármester. A felesége pedig Teresa Morales lesz. Vele kapcsolatban is színésznõváltás lesz. Ez a mániájuk... Elõször Michelle Bonilla játsza (megjegyzem õ a szinpatikusabb) és késõbb Alex Meneses.

Emlékeztem, hogy valami gond volt Michelle-el, és meg is találtam ahol írnak róla:

I was wondering if the first actress who played Se&amp;ntilde;ora Teresa Morales got along with Jane Seymour? I felt that she didn't like her at all. Was there a problem with the lady that played Teresa?

Sincerely, "Curious"

Dear "Curious":

As a matter of fact, there was. Michelle Bonilla simply didn't mold well with the rest of the cast. It's very important that there's some level of chemistry with the actors and actresses who portray characters in a show or movie, and Michelle didn't fit the mold. As a result, Alex Meneses replaced Michelle in season six.

Regards, the Editor

Röviden, nem jött ki a többi szereplõvel, kiváltképp Jane-nel. (Csak ugye ezt nem írhatta le nyíltan.) Azt a cikket ami kifejezetten ezzel foglalkozott, már nem találtam meg.

Azért elég sokat elmond a színésznõrõl a dolog. Mit nem adtam volna, ha akár egy utcán sétáló statiszta lehettem volna a sorozatban...
Nem akarom kiritizálni a színésznõt, hiszen a teljes igazságot, arról, hogy mi történt, azt csak õk tudhatják. :)

Stinky tudtad, hogy a Jaket játszó színész ( Jim Knobeloch) a valóságban, a sorozat kiötlõjének; Beth Sullivan-nek a férje?

Kedvenc szereplõm? Hát ez elég nehéz. Mint szerintem mindenki a 2 fõszereplõ miatt nézi. Imádom Mr. Bray-t is, Brian-t és természetesen Katie-t. De majd még gondolkozok a dolgon. :)
Azt tudom, hogy kit utálok, vagyis kit fogok utálni: Preston A. Lodge III-ot (James Leland Adams). Na õt nagyon utálom!!!

10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 13:24:50 10/10
(147/9725)
Szia! Ezt az IMDB-n lehet olvasni. Elég érdekes. Nem szoktam számolni, de a két fõszereplõ azért általában mindig jelen van minden részben.
Az tudom, hogy az utolsó évadban Sully többször elutazik a munkája miatt. Ott elõfordul, hogy nem szerepel pár részben. De ez a szám akkor is megdöbbentõ.
10/10
Enci 2007 jan. 29. - 18:36:56 10/10
(146/9725)
Sziasztok!

Én is nagyon szeretem a Quinn doktornõt, ki nem hagynék egy részt sem. Néhány honlapon azt találtam hogy Jane 148 epizódban játszik Joe csak 73ban a gyerekek pedig csak 72ben. Meg tudná nekem valaki mondani hogy mit csinál Jane 60 részen keresztül?
megan 2007 jan. 29. - 09:19:47
(145/9725)
Fú, az új szinkron nagyon szokatlan egyenlõre, így nem is tetszett annyira a pénteki rész, nem tudtam túltenni magam, hogy Horace-on kívül senki nem a megszokott hangján szólalt meg. Egyedül Sully-nál nem volt zavaró, jól eltalálták. Persze muszáj lesz megszokni, de dr. Mike elõzõ hangja sokkal jobban passzolt a karakteréhez.. Gyanítom, hogy eltelt pár év az elsõ évad szinkronizálása után, és nem lehetett ugyanazokat a szinkronszínészeket
összetoborozni.

Lehet hogy én vagyok a vak, de Colleen-t a pénteki részben még ugyanaz játszotta, mint eddig (Erika Flores). De ezek szerint ez meg fog változni :-)

Nagyon remélem, hogy ha nem is tartják mindig az eredeti sorrendet a részek leadásában, azért a lényeges szálakra odafigyelnek (dr. Mike - Sully kapcsolata). Mert ugye a leírt tartalmak szerint az egyik részben már együtt vannak, míg a következõben még nem.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 29. - 09:10:33 10/10
(144/9725)
Ez a Joe lando-s oldal a gyengém! :) Lehet nyálat csorgatni ezerrel!. :) Imádom a kezdõ képet. Az éneklõ városiakat! :) Annyira aranyosak! Pár éve szánta a honlap mûködtetõje karácsonyi ajándéknak (kedveskedés az odalátogatóknak), de azóta is az oldalon van! :)
Lehet Joe-val chat-elni vagy üzenetet írni neki és még válaszol is. :)
Chat gondolatával kacérkodom. Azt írja, hogy minden pénteken este 9-kor (tehát nálunk szombat hajnali 3-kor) és vasárnap délután 4-kor (tehát nálunk este 10-kor) lehetne csatlakozni Joe-hoz és a többi rajongóhoz. :) Erre azért kíváncsi lennék! :)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 29. - 09:00:31 10/10
(143/9725)
Szia! Még a héten aktívan dorbézolok a fórumon. Beteg lettem, így itthon leledzek.
Megtaláltam. :) Jane ikrei 1995. november 30.-án születtek.
Abban én is biztos vaggyok, hogy nem forgattatták végig vele a sorozatot. Hiszen fizikai lehetetlenség lett volna. Szokás szerint elõreforgattak. Meglepõ módon errõl is volt fent régebben cikk :) , hogy kész agyrém volt, felvenni az összes jelenetet Jane-nel, meg persze figyelni kellett a pocakméretre is. Viszont én úgy tudom, hogy a sietségre azért is volt szükség, mert Jane már javában terhes volt, amikor Michaela teherbe esett.
Abban biztos vagyok, hogy a szülésnél már nem az õ hasa volt. Azt nyilatkozta, hogy az volt az elsõ jelenete a szülés után. :) Mert ugye szüléses jelenetet nem szokás állapotos nõvel játszatni. :)
10/10
jagi 2007 jan. 29. - 07:51:15 10/10
(142/9725)
Sziasztok!Eléggé elfoglalt voltam mostanában,ezért nem jelentkeztem.Nagyon örülök neki Nannyfan,hogy ilyen tájékozott vagy,ezt a cikket amit írtál már olvastam és a másikat is amit említettél és már nem lehet megtalálni.Azt hittem nincs még egy ilyen ember!(ez csak vicc volt)Jane egyébként nem játszhatott végig a terhessége alatt,viszonylag az elején le kellett állnia a munkával.Én ugy tudom,hogy az "iceman"es rész után(nem tom mi a címe magyarul)kimaradt kb fél év,és utána már nem igazi a poci.De ez nem biztos info.Jók a videók,amiket küldtél nekem az I am a believer tetszett legjobban.Egyébként is az a kedvenc részem,amikor Sully azt mondja:Because i love you.Bocs,kicsit hosszú lettem.
Dawn 2007 jan. 29. - 07:20:41
(141/9725)
Sziasztok! Magam is lelkes rajongója vagyok a sorozatnak. Még '92-ben kaptam rá az egyik német csatornán. Sajnos magyarul csak a 3. évadot láttam, de most mindent bepótolok amit a német nyelv hiánnyossága okozott. Viszont találtam egy érdekességet az M1 150 részesnek hírdeti a sorozatot, viszont ha megnézitek az IMDb oldalát ott a hat évad összesen 148 rész (ha jól számoltam). Remélem a kettõ közötti különbség a két nagyfilmet jelenti. További jó sorozatnézést mindenkinek.
10/10
szterke 2007 jan. 28. - 21:01:50 10/10
(140/9725)
Ja igen, a Farm ahol élünket én is néztem. Na, az aztán tényleg rég volt.. (Jól rémlik, hogy a 'Retekklub' adta?) De mennem bõven nem hagyott olyan mély nyomokat, mint ez a fantasztikus sorozat. (Onnan amúgy jórészt csak a lányok, Lora és Mary(?) rémlenek, meg aki késõbb a férje lett és olyan viccesnek találtam a becenevét:) Ki volt ott hasonló karakter, mint Sully? Mert ilyesmi nem ugrik így be.) Mindenesetre szerény véleményem szerint jobban jártunk Dr. Quinn-nel... :)
10/10
szterke 2007 jan. 28. - 20:54:23 10/10 Előzmény Nannyfan
(139/9725)
Köszi, kedves Nannyfan! Minden tiszteletem a tiéd a témában való elképesztõ jártasságodat illetõen! :))
Messa 2007 jan. 28. - 20:38:03
(138/9725)
Sziasztok. Itt egy jó kis oldal Joe Landoról, rengeteg videó és fotó van . Jó böngészést !<a target="_blank" href="http://joelando.org/" title="http://joelando.org/">joelando.org</a>
10/10
Nannyfan 2007 jan. 28. - 20:17:07 10/10
(137/9725)
Szia!
Ilyen találkozó 2002-ben és 2004-ben volt. Ha beírjátok a Google-be, hogy Dr. Quinn reunion kiad pár oldalt. :) Ott lehet nézegetni képeket és részletesen le van írva, hogy mit csináltak. :)
Jól tudod a hármasikrek Katie-t játszották. :) Hogy megnõttek igaz? :)
Jane-nek sikerült a terhességét úgy idõzíteni :) , hogy pont akkor legyen terhes, amikor a karaktere is teherbe esett.
Errõl szintén sokat olvastam annó. Elég sokat foglalkozott vele a sajtó, hogy 44 évesen újra szülni fog és ráadásul ikreket. Egy interjúban mondta el, hogy orvostól-orvosig jártak a férjével, mert nagyon szerettek volna közös babát. De a kora miatt nem ment simán a dolog és állandóan hormon szurikkal döfködte magát. De végülis sikerrel jártak. :) Két tünci fiú lett belõle, John és Christopher.
Nem volt zökkenõmentes terhesség. Szintén a kora miatt és a megfeszített munkatempó miatt komplikációk léptek fel. Emlékszem, hogy azon voltak fennakadva, hogy egy ilyen törékeny nõhöz hogy tartozhat ilyen hatalmas pocak.
A 7. hónapban volt, mikor azonnali császárral vették ki a gyerkõcöket belõle, mert a picik már veszélyeztették az életét. A szive felmondta volna a szolgálatot, ha nem teszik meg. Azonnali beavatkozás volt, mentõ vitte el.
De végülis minden jól sült el. Csodálom az akaraterejét és a kitartását. :)
Amúgy a legtöbb infót Jane-rõl a : <a target="_blank" href="http://www.friendsofjane.com" title="www.friendsofjane.com">www.friendsofjane.com</a> oldalon találtok. Ott lehet böngészni :)
Lenili 2007 jan. 28. - 18:01:17
(136/9725)
Sziasztok mindenkinek!
Nagyon köszi Nannyfan a ,,,,a videókat most néztem végig ,írtó jók. Csak sok benne az azonos jelenet , egy-egy klippben ugyanazt lehet látni. Valószínûnek tartom a szüléses jelenetnél a pociméretbõl adódóan--- hatalmas---,én is azt gondolom akkor készülhetett,mikor az ikreket várta ...Csodálatos volt így is .Lányok ,akik vizsgáztok esetleg még ...sok sikert ,aki túl van rajta ,annak felszabadultabb sorozatnézést ....a héthez kitarást a munkában is .!!!
mariann67 2007 jan. 28. - 16:54:06 Előzmény Nannyfan
(135/9725)
Helló sziasztok!
Kicsit le maradtam a fórumról zûrös napjaim voltak,de végigolvastam mindent és egy csomó kérdés felmerült bennem. A netet is végigböngésztem és angolul nem tudva csak sejtéseim vannak hogy kivel mit történt a szereplõk közül. Kérdés?/van egy aranyos holland fõnökünk és az mondja így ha valamit kérdezni akar/na szóval találtam egy 2004-ben készült képet amin a szereplõk le voltak fotózva, valószínû hogy egy buli lehetett ahol összejöttek emlékezni és volt ott egy szõke hármas ikerpár kislány,csak nem a Kate-t játszó gyerekek...?Másik kérdés - a sorozatban Michaela nem akkor volt terhes, amikor ténylegesen az ikreit várta?A pocakméretébõl gondoltam. Köszi elõre is a választ, remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 28. - 10:25:11 10/10
(134/9725)
Oké, akkor ezek szerint nem ad be teljes linket. Na mindegy, akkor marad, az hogy beírjátok, hogy Dr. Quinn.
Majd várom a véleményeket! :)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 28. - 10:23:46 10/10
(133/9725)
<a target="_blank" href="http://www.youtube.com/results?search_query=Dr.+Quinn&amp;search=Search" title="http://www.youtube.com/results?search_query=Dr.+Quinn&amp;search=Search">www.youtube.com</a>

Itt a pontos link. :) Nézelõdjetek. Van pár nagyon jó videó!! A Blooper-eket ki ne hagyjátok!!! :))
10/10
Nannyfan 2007 jan. 28. - 10:21:54 10/10
(132/9725)
Nézzetek videókat a : <a target="_blank" href="http://www.youtube.com" title="www.youtube.com">www.youtube.com</a> -on. Ott beírjátok, hogy Dr. Quinn és kiad pár videót. Én is csak az eredeti hangok miatt szoktam nézegetni. :)
Jane-nek a hangja is olyan kis csicseri, mint Kovács Nóráé. :) Hidd el, idõvel megszokod. :)

A Kate dolog pedig SPOILER!!! Aki nem szeretné tudni kérem a következõ zárójeles mondataimat ne olvassa!!!

( Szóval, gondolom láttad a szöszi kslányt, akirõl tettem fel képet. Õ Michaela és Sully közös kislánya. :) A neve: Katherine Elizabeth Sully alias Katie :) )

Jessica Bowman-rõl nehezen, de sikerült egy normáis Colleen-os képet találni:
10/10
epercs 2007 jan. 27. - 23:16:15 10/10
(131/9725)
Kedves Nannyfan!
Köszönöm a válaszodat. Pár nap alatt igen sok hozzászólás lett, öröm volt olvasni. Nem is gondoltam, hogy valaki még emlékszik a Farm, ahol élünk sorozatra. Kisebb koromban a kedvencem volt, sajnos nagyon rég adták. Talán azért is vontak párhuzamot, mert a két férfi fõszereplõ eléggé hasonlít.
Amiket írtál filmeket, majdnem mindet láttam én is, de csak a Valahol, valamikor van meg nekem, mert azt idõrõl idõre meg kell néznem, annyira szeretem.
Annyit írtatok a szinkronhangokról. Nekem nagyon furcsa ez az új cérnahang, szerintem nem passzol a doktornõhöz, de majdcsak megszokom. Tényleg más fogja játszani a Coleen-t? Na, ez is furcsa lesz.
Ezt a Kate Elizabeth-es dolgot nem értem. ?
Üdv mindenkinek!
10/10
Nannyfan 2007 jan. 27. - 21:52:57 10/10
(130/9725)
Hát csak homályosan. De kb. az volt amit írtam, hogy Jane-t a nagy korkülönbség zavarta. Meghát ott volt a 2 gyereke. Neki egy korban hozzáillõ férfire volt szüksége, ezért szegény Joe kiesett a pixisbõl. :(
Viszont láttam egy Talk Show-t még régebben és ott Jane volt a vendég. Meglepetés vendégnek Joe-t hívták meg. Olyan jó volt látni, amikor a nyakába ugrott. Volt szájra puszi, meg minnden :) Azt mondta, hogy õ volt a legjobb filmes partnere és, hogy õ csókol a legjobban. :) Piszok nagy mázlista!
Meg olyat is láttam, amikor az esküvõt vették fel éppen és érdeklõdtek Jane-tõl, hogy hogy érzi magát. És õ azt mondta, hogy hihetetlenül boldog, a rész csodálatos, az esküvõ szebb mint az igazi esküvõje volt, és hogy tisztában van vele, hogy sok lány álma Sully, de õ az aki "hozzámegy". (Csak nõbõl van õ is ;) ) Megint csak piszok mázlista!!!
Nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok! :) Már jópár éve a sorozat fanatikus rajongója vagyok. Amennyire lehetséges volt, kikupálódtam a dologgal kapcsolatban. :) A mai napig imádom, már számtalanszor láttam, de még mindig úgy nézem mintha most látnám elõször. :)

Külföldi oldalakon a sorozatot a Farm Ahol Élünk-höz hasolítják állandóan. Az is micsoda sorozat volt!! Több ilyen kellene. :)
10/10
szterke 2007 jan. 27. - 20:45:58 10/10
(129/9725)
Bizony :( De köszi az igyekeztedet!:)
Igyekszem majd már nem tovább rágódni a témán, DE most akkor hogy volt ez Jane szemszögébõl? Emlékszel vmire abból amit most nem találtál meg (vagy bármi másra a témában?:) Aztán igérem, leállok!:))
Messa 2007 jan. 27. - 19:44:44
(128/9725)
Hi. Találtam pár képet róluk. Azért Joe Lando még mindig jó.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 27. - 16:12:35 10/10
(127/9725)
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a külföldi Quinn doktornõs oldalak 95%-a megszûnt. Régen annyi oldal volt, most meg.... Sajnos amit akartam azt nem találtam meg, de itt egy másik:

Millions of fans across the world followed Sully's romance with Dr.Quinn in the hugely popular TV series Dr.Quinn Medicine Womanm but it's not generally known that in real life, actor Joe Lando, who plays Sully was smitten with the star of the show, Jane Seymour.

As their on-screen romance in the rugged setting of the Wild West blossomed and flourished into marrigae and the beginning of a family, few suspected that Joe would have liked it all to be coming true of screen, as he admits: "I'd always liked Jane Seymour as an actress, but when we met to begin filming in the autumn of 1992, I feel madly in love with her. Sadly, Jane didn't the sama way about me, and another thing was that just about that time James Keach (her present husband) appeared in her life and stole her away from me. We're very good friends now."

Ha valaki nem érti szivesen lefordítom. :)
Ez nem olyan egyértelmû, de ebbõl is kiderült, hogy Joe beleszeretett. másik cikk is volt Jane szemszögébõl, de azt már egyáltalán nem találtam meg. :(
Már csak 1-2 oldal él. Hiába '98 óta sok idõ telt el. :(
10/10
szterke 2007 jan. 27. - 15:16:17 10/10
(126/9725)
Köszi a gyors választ! :) Én csak "fül után" mondtam, és Claudia hangja is passzolt Gracehez, meg emlékeztem a késöbbi váltásra is.
Tényleg, hamár így felajánlottad, beszúrnád ide Joe L. "vallomását" (125 hsz.) vagy a linket legalább? Talán nem csak én értékelném. :)