Goody 2008 aug. 15. - 19:48:05
(7/67)
Szerintem a szerelmünk lapjai a legszebb romantikus film, amit valaha láttam. És tényleg, nagyon szép. megmaradt bennem, és soha nem is felejtem el...:)
Goody 2008 aug. 15. - 19:40:06
(6/67)
Teljesen véletlenül találtam re erre a csodálatos színésznõre, amikor csak heccbõl beírtam a google-be, hogy Rachel. Pedig láttam már rengeteg filmet, amiben õ szerepelt, köztük a tökös csajt, az ünneprontók ünnepét, és a szerelmünk lapjait is(amin sírtam is...)de sajnos, elfelejtettem, hogy õszerepelt bennük, és nem is ismertem eddig ezt a nevet. De most soha többé nem felejtem el, õ lett a kedvenc színésznõm. Egy barátnõm szerint keira knightley ezerszer jobb, szebb, és híresebb. Szerintem Rachel szebb. Ésbár nem híresebb, nemérdekel. Én keira nevét sem ismertem a karib tenger kalózai elõtt...(ne haragudjatok:D)Lényeg, nekem õ sokkal szimpatikussabb, nem jön be, ha egy színészõn annyi smink van, hogy az igazi pirosságot, amit a mosolya vagy a nevetése csinál, nem is látszik. Egyszóval: most õ lett a kedvenc színésznõm.:)
csaysee 2007 júl. 28. - 12:36:46
(5/67)
Red Eye az tenyleg jo de en az oan romantikus filmeket nem nagyon csipem csak erte neztem meg oket :PP
Bov 2007 júl. 28. - 10:40:42
(4/67)
nem tetszett a Notebook, jajaj :P
a bajos csajokban is jó volt, deh akkor inkább a Red Eye vagy az Ünneprontók ünnepe..:P
csaysee 2007 júl. 27. - 14:11:54 Előzmény Bov
(3/67)
egyebkent az a kedvenc kepem rola ameiket kitetted :D
csaysee 2007 júl. 27. - 14:07:45
(2/67)
nekem is a kedvencem a kokemeny csaladot es azt a taninost nem tudtam megnezni meg az uj filmjet
sztm a bajos csajok a legjobb filmje......a szerelmunk lapjaiban jol jatszott de maga film nem nagyon tetszett
Bov 2007 ápr. 28. - 14:35:28
(1/67)
Õ az egyik kedvenc színésznõm.. Elõször is azért, mert még nem olyan híres és felkapott... Másrészt, mert a filmjeiben nagyon hiteles.. A legjobb filmje (amiben nem csak mellékszereplõ) természetesen a Szerelmünk Lapjai..
Remélem még sok filmben látni fogom(mint fsz.) ..
;)